Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

irene είναι μόνο να το πάρω απόφαση.... βλέπω πως δεν αντέχω πια σε τέτοιους ρυθμούς και το ''τίμημα'' είναι μεγάλο. Προσπαθώ να ασχοληθώ με τα παιδιά μου όσο το δυνατόν καλύτερα αλλά δεν είμαι καλά ψυχολογικά και αυτό σίγουρα έχει αντίκτυπο.

Δεν υπάρχει δυνατότητα για ημιαπασχόληση, μου το έχουν πει πλαγίως....

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!

Σοκαρίστηκα με το μικρό κοριτσάκι ρε γμτ....τι υπάνθρωποι υπάρχουν στον κόσμο;;;; :cry::cry::cry::cry::cry:

Σας φιλώ και γυρνώ σπίτι!:D

Αύριο το απόγευμα κάνω πεντικιούρ, έκλεισα ραντεβού, thank u mirtoula για το σπρώξιμο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια...καλό μήνα σε όλους...

Αφροδιτάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα...μέχρι πριν τρεις μήνες ζούσα ακριβώς τα ίδια. Πολύ πίεση στη δουλειά, με απίστευτο bulling, ωράριο άστα να πάνε ( πριν τις 7μ.μ. δεν έφευγα ποτέ, από τις 8,30 το πρωί) , ψυχολογικό πόλεμο αν έφευγα στις 6 και φυσικά ούτε πληρωνόμασταν παραπάνω ούτε καν στην ώρα μας! Τα παιδιά , το σπίτι και η ίδια μου η ζωή στον αυτόματο πιλότο...

Ήθελα να φύγω και να γλιτώσω από όλα αυτά αλλά οι υποχρεώσεις πολλές (δάνεια , λογαριασμοί κλπ) και η δουλεία του συζύγου πολύ πεσμένη ...

Μέχρι που η ζωή η ίδια μου έδωσε τη λύση...αρρώστησα πολύ, νομίζω ήταν ψυχοσωματικό και ήμουν μέρες στο κρεβάτι με ιλίγγους τρομερούς , σε πλήρη συσκότιση και πλήρη απομόνωση. Έβλεπα τα παιδιά μου μία στις 3 μέρες... και φυσικά τα έπαιξα!!! Αξιολόγησα όλη την κατάσταση αλλιώς!

Φαντάζεσαι πως στο γραφείο έγινε χαμός... γιατί ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και πριν ένα χρόνο αλλά τότε με μία βδομάδα άδεια είχα συνέλθει...ενώ αυτή τη φορά όποτε έλεγα πως είμαι λίγο καλύτερα και σηκωνόμουν για να πάω στο γραφείο με έπιανε ξανά και ήμουν μέρες στο κρεβάτι...

Σε συνεννόηση με το γραφείο είμαι τώρα σε άδεια απολύσεως.. και πρέπει να πω πως λυτρώθηκα!!! Με πιάνουν βέβαια κάτι ζαλάδες που και πού αλλά με λίγη ξεκούραση περνάνε...

Εντελώς φιλικά σου λέω να μην αφήσεις τον εαυτό σου και να μην αγνοείς τα σημάδια που σου στέλνει το σώμα σου...Βέβαια εγώ ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου, γιατί έγινε σε εποχή που ο σύζυγος έτυχε να έχει λίγο δουλειά...αλλά και πάλι αυτό που κατάλαβα είναι πως στα παιδιά μου και στο σπίτι μου είμαι αναντικατάστατη!!!

Δεν σου κρύβω πως με πιάνει μια αγωνία τι θα γίνει στο μέλλον και πως θα ανταπεξέλθουμε οικονομικά αλλά η υγεία μας είναι πάνω από όλα... Θέλω να ζήσω μια ζωή φυσιολογική και να είμαι κοντά στα παιδιά μου...

Οι γιατροί μου είπαν πως ήμουν πολύ τυχερή γιατί ο οργανισμός μου επέλεξε να βγει από όλη αυτή την πίεση και να "εκτονωθεί" με κάποιες ζαλάδες, ενώ θα μπορούσε να διαλέξει άλλο τρόπο μη αναστρέψιμο και πολύ πιο σοβαρό ( π.χ. εγκεφαλικό)!

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ που είναι και άσχετο με το θέμα μας, άλλα το αφροδιτάκι έθιξε το ευαίσθητο σημείο μου.

Να προσέχετε όλες τον εαυτό σας,!

καλημέρα!

Αφροδίτη ναι, τέτοια ημιαπασχόληση που λες να την βράσω, δεν συμφέρει....τι να πω, δεν ψάχνεις παράλληλα μήπως βρεις κάτι άλλο και τους κουνήσεις το μαντήλι??:D

εμεις σήμερα έχουμε πάρτυ το απόγευμα!έχει γενέθλια η μπουμπού μου!!:Dθα κάνει γενέθλια στον παιδικό-στείλαμε τούρτα, δωράκια κ όλα τα συμπράγκαλα!- και το απόγευμα στο σπίτι...έκανα τούρτα, πίτες, τοστάκια φατσούλες, ψιλοξεπατώθηκα με το σπίτι, τεσπα, γιορτές να χουμε να χαιρόμαστε!

Ειρήνη μου Χρόνια Πολλά, Χρόνια καλά, Χρόνια ευτυχισμένα!!πάντα γερή κ χαρούμενη!

φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κοριτσια εχω χαθει το ξερω!!!!

:)

Απλά ηθελα να πω τα χρονια πολλά και απο εδώ στην Ειρήνη μας

Δεν σας εχω ξεχάσει αλλα προσπαθώ να μην χάνομαι αλλα ειναι αδύνατον με τόσα πολλά που γινονται

:) :)

Ειρήνη μας χρόνια πολλά και καλά!!!!

Cleliag δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι (όχι που αρρώστησες...) αλλά που βρήκες έστω έτσι τον δρόμο σου....

Σκέφτομαι εδώ και 3 χρόνια να παραιτηθώ αλλά δεν το παίρνω απόφαση, τώρα με την ανεργία του συζύγου ούτε λόγος.....αλλά με βλέπω ν' αρρωσταίνω κι εγώ...Τι είναι η άδεια απόλυσης ακριβώς; (παίρνεις την άδεια σου σε μέρες για να μην σου δώσουν αποζημίωση μη χορηγούμενης αδείας;)

Το μόνο καλό είναι πως προς το παρόν πληρωνόμαστε στην ώρα μας.

Να πω κάτι τραγικό;; Πέθανε πριν από μέρες ο γιος συναδέλφου και έμαθα πως στο τμήμα προσωπικού περιμένουν πως σε 2 εβδομάδες θα γυρίσει στην δουλειά. Τόσο κοστολογήθηκε ο χαμός του παιδιού της.....:(:(:(:(:(

Αυτά.....

Διαφημίσεις

Ειρήνη μας χρόνια πολλά και καλά!!!!

Cleliag δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι (όχι που αρρώστησες...) αλλά που βρήκες έστω έτσι τον δρόμο σου....

Σκέφτομαι εδώ και 3 χρόνια να παραιτηθώ αλλά δεν το παίρνω απόφαση, τώρα με την ανεργία του συζύγου ούτε λόγος.....αλλά με βλέπω ν' αρρωσταίνω κι εγώ...Τι είναι η άδεια απόλυσης ακριβώς; (παίρνεις την άδεια σου σε μέρες για να μην σου δώσουν αποζημίωση μη χορηγούμενης αδείας;)

Το μόνο καλό είναι πως προς το παρόν πληρωνόμαστε στην ώρα μας.

Να πω κάτι τραγικό;; Πέθανε πριν από μέρες ο γιος συναδέλφου και έμαθα πως στο τμήμα προσωπικού περιμένουν πως σε 2 εβδομάδες θα γυρίσει στην δουλειά. Τόσο κοστολογήθηκε ο χαμός του παιδιού της.....:(:(:(:(:(

Αυτά.....

αχ Αφροδιτη μου κ εγω θελω να παραιτηθω...παω με πολυ βαρια ψυχολογια στην δουλεια...δεν εχει καλη συμπερφορα ολο γκρινιαζει για τις πωλησεις κ για ολα μας γ@...ει την ψυχολογια. κ το σημαντικοτερο για εμενα ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ οταν τις θελουμε ουτε καλοκαιρι κ γενικα σπανια στην δινει οταν την χρειαζεσαι για μενα αυτο ειναι πολυ αγχωτικο.

σκεψου....οτι...κηδεψα την μαμα μου Παρασκευη κ μου εστειλε μνμα στο κινητο να παω το Σαββατο για δουλεια:?:-? κ φυσικα δεν πηγα αλλα του ειπα με το ετσι θελω οτι θα κατσω 1 βδομαδα ακομη!!! κ οταν επεστρεψα δεν μου ειπε ουτε συλλυπητηρια.........:cry:

πριν λιγες μερες που πηγα εκδρομη του ειπα ψεμματα οτι επεσα κ χτυπησα το ποδι μου δουλευω απο τα 18 μου κ δεν το εχω κανει ποτε αυτο! κ ομως ειχα τοσο αναγκη να παω που κατεφυγα στο ψεμμα:oops::oops:

για τα πραγματακια για το κοριτσακι σε υπερ ευχαριστω που με θυμηθηκες!!! αλλα μην τα κρατας δεν δινω πια εκει....:evil: μερικοι ανθρωποι δυστυχως ειναι αξιοι της μοιρας τους ! τα παιδακια την πληρωνουν φυσικα, αλλα, αλλο κοροιδο δεν πιανομαι!! να βρεθουμε παντως να πιουμε καφε να τα πουμε.:tongue: εκτος κ αν δεν εχεις καπου αλλου κ τα δωσω στο Αγαπω που εχω πολλαααα ακομη να τους παω.

ιρενε μου σ ευχαριστω! περασαμε πολυ ωραια οπως ειδες στις φωτο οσο για οτι κρατιεμαι σε φορμα δεν θα το ελεγα αλλα η αληθεια ειναι οτι οταν εισαι με θετικη παρεα γεμιζεις ενεργεια κ τραβας πολυ οσο κ η ιδια δεν πιστευα :cool::rolleyes:

αχ Αφροδιτη μου κ εγω θελω να παραιτηθω...παω με πολυ βαρια ψυχολογια στην δουλεια...δεν εχει καλη συμπερφορα ολο γκρινιαζει για τις πωλησεις κ για ολα μας γ@...ει την ψυχολογια. κ το σημαντικοτερο για εμενα ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ οταν τις θελουμε ουτε καλοκαιρι κ γενικα σπανια στην δινει οταν την χρειαζεσαι για μενα αυτο ειναι πολυ αγχωτικο.

σκεψου....οτι...κηδεψα την μαμα μου Παρασκευη κ μου εστειλε μνμα στο κινητο να παω το Σαββατο για δουλεια:?:-? κ φυσικα δεν πηγα αλλα του ειπα με το ετσι θελω οτι θα κατσω 1 βδομαδα ακομη!!! κ οταν επεστρεψα δεν μου ειπε ουτε συλλυπητηρια.........:cry:

πριν λιγες μερες που πηγα εκδρομη του ειπα ψεμματα οτι επεσα κ χτυπησα το ποδι μου δουλευω απο τα 18 μου κ δεν το εχω κανει ποτε αυτο! κ ομως ειχα τοσο αναγκη να παω που κατεφυγα στο ψεμμα:oops::oops:

για τα πραγματακια για το κοριτσακι σε υπερ ευχαριστω που με θυμηθηκες!!! αλλα μην τα κρατας δεν δινω πια εκει....:evil: μερικοι ανθρωποι δυστυχως ειναι αξιοι της μοιρας τους ! τα παιδακια την πληρωνουν φυσικα, αλλα, αλλο κοροιδο δεν πιανομαι!! να βρεθουμε παντως να πιουμε καφε να τα πουμε.:tongue: εκτος κ αν δεν εχεις καπου αλλου κ τα δωσω στο Αγαπω που εχω πολλαααα ακομη να τους παω.

billaki τι να πω ρε παιδάκι μου.......εργατικός μεσαίωνας επικρατεί στον ιδιωτικό τομέα που έχει κατασφαγιαστεί (μιλάω λόγω εμπειρίας δεν λαικεύω τα πράγματα).....

Λες και πέθανε ο σκύλος σου ένα πράγμα......αληταρία μεγάλη!

Καλά έκανες και είπες ψέματα κι εγώ δουλεύω από τα 18 μου ασταμάτητα και υπάρχουν 2-3 φορές έως τώρα που έχω καταφύγει σε ψέματα.....

Είναι σκληρό αυτό που είπες για την οικογένεια των παιδιών αλλά είναι αληθινό δυστυχώς, πιστεύω πως όλοι μας έχουμε τέτοια παραδείγματα ανθρώπων.....κρίμα για τα παιδάκια πάντως.

Θα σου στείλω μήνυμα να πάμε για καφέ πάντως! Έχω ακόμη 2 οικογένειες εκτός Αθήνας που τα θέλουν οπότε δεν θα χαραμιστούν τα ρούχα μην ανησυχείς ;).

Αυτή την εβδομάδα έχω δουλέψει max 8,5 ώρες την μέρα χωρίς διάλειμμα και γύρναγα σπίτι νωρίς :P:p:p να δω τα παιδιά, να κάνω καμιά δουλίτσα, να εμφανιστώ σε συγκέντρωση του Συλλόγου του σχολείου, έκανα πεντικιούρ.....ε τι να κάνω έχω και προσωπική ζωή!!! ;) Την προηγούμενη εβδομάδα δούλεψα από Δευτέρα έως Πέμπτη 54 ώρες....μ' έσωσε η Πρωτομαγιά!

Καλημέρα στην αποδεκατισμένη παρέα! Πολύ απότομα μας μπήκε η ζέστη!

Έχω από χθες που προσπαθώ να συμμαζέψω δουλειές ενός έτους (λόγω εγκυμοσύνης/γέννας/λοχείας κλπ). Κοιτάζω να εκμεταλλευτώ την άδεια του συζύγου αλλά δε μου κάθεται! Πρώτα αρρώστησε εκείνος και η μεγάλη και τώρα ετοιμάζομαι εγώ! Ας ελπίσουμε να τη γλιτώσει ο μικρούλης!

Χθες λοιπόν μάζεψα πολλά εκτός θέσης στον κάτω όροφο και τα έβαλα σε μια μεριά ώστε να κατέβουν στο υπόγειο ΟΤΑΝ αυτό μαζευτεί!

Έπλυνα τα δυο επάνω μπαλκόνια που είχαν τι να σας λέω...

Έπλυνα ριχτάρια και μαξιλαροθήκες του καναπέ

Ξεσκόνισα τον κάτω όροφο

Οοοοοοολη αυτή την ώρα, δυο άνθρωποι προσπαθούσαν να επισπεύσουν τον ρυθμό με τον οποίο η κόρη μας άδειαζε τα πράγματά της απ το σαλόνι και τα πήγαινε -επιτέλους- στο δωμάτιό της!

Σήμερα έχω ήδη πλύνει τα πατάκια και τα έβγαλα να στεγνώσουν

Έβαλα το πλυντήριο με σόδα και ξύδι στους 90 να πλυθεί

Έβγαλα τα σκεπάσματα μπαμπά και κόρης να αεριστούν

Πάω να ξεκινήσω μπας και σημειωθεί μια κάποια πρόοδος!

Αφροδίτη και Μπιλάκι, κάτι τέτοια μαθαίνω και ανακουφίζομαι που ΔΕΝ βρήκα δουλειά εδώ και 5 χρόνια...

Κάντε υπομονή και ψάξτε για κάτι ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ...

Αφροδίτη, κάποια στιγμή είχες γράψει για οικογένεια με κοριτσάκια στα Γιάννενα που χρειάζονται ρούχα και παπούτσια. Αν είναι κάτω των 5 ετών, δώσε μου στοιχεία μήπως έχω κάτι εγώ απ τη μικρή να δώσω αν και τα δίνω στις ανηψιές μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

YqE6p2.png

IqItp3.png

ravtaki καλημέρα!

Περαστικά σε όλους...

Που το θυμάσαι βρε κοριτσάκι;;; Εκεί θα τα δώσω κι εγώ τελικά τα ρούχα που μάζεψα. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για ηλικίες κτλ αλλά η φίλη μιας φίλης είναι από αυτό το χωριό και όταν πηγαίνει 2-3 φορές τον χρόνο μαζεύει όλα όσα έχει μαζέψει η φίλη μου από γειτονιά, γνωστούς κτλ και τα μοιράζει σε οικογένειες στο χωριό. Πρόκειται για ανθρώπους αγρότες που τα βγάζουν δύσκολα πέρα και η ίδια ανάλογα με τα παιδιά στο χωριό μοιράζει τα πράγματα που έχουν μαζευτεί.

Της δίνω και δικά μου ρούχα όχι μόνο παιδικά. Πες μου αν σε ενδιαφέρει να συναντηθούμε να μου τα δώσεις.

Κι εγώ δίνω στην ανηψιά μου αλλά τώρα μου έμειναν αρκετά.

Υπενθυμίζω πως στέλνω ρούχα σε ένα αγοράκι στην Γεωργία, είναι εύσωμο και φοράει ρούχα άνω των 5 ετών. Αν θέλετε και έχετε έστω και παιχνιδάκι σε καλή κατάσταση μου στέλνετε ή συναντιόμαστε.

Κάνω ειδική μνεία στην Ειρήνη μας και στο αστέρι του Βορρά που μου έχουν στείλει τα άπειρα, στην marianna88 που είχε ευαισθητοποιηθεί και με συγκίνησε, αλλά και στην mamavasia που μέσω των swap μ' έχει βοηθήσει να του στείλω πολλά ρούχα.

Όταν βρω όρεξη και θέληση θα γράψω κι εγώ για δουλειές, τώρα είμαι αλλού........

καλημέρα καλημέρα!!!

Σήμερα με έχει πιάσει ένας οίστρος και λέω να τελειώσω επιτέλους τα καλοκαιρινά που τα σέρνω 2 βδομάδες!!! Τι να πω βρε κορίτσια ...τι σιδερομάνι βγαίνει!!! Όλα σχεδόν θέλουν ξανά σίδερο...τόσο που σκέφτομαι μήπως δεν πρέπει να τα σιδερώνω όταν τα μαζεύω.

Προφανώς κάτι κάνω λάθος, οπότε σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας...

Από άλλες δουλειές στο σπίτι έκανα τα απολύτως απαραίτητα. Τη Δευτέρα φώναξα γυναίκα να με βοηθήσει στο μάζεμα των χαλιών, γιατί λόγω των ιλίγγων δεν θέλω να σκύβω και να τινάζω. Όποτε με το μάζεμα των χαλιών προγραμματίζω και μία μίνι γενική.

Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα!

Σήμερα έχει τα γενέθλια του ο αγαπημένος μου και εχθές του ετοιμάσαμε ένα ωραιότατο μπισκοτογλυκό με τα κορίτσια μου!

Παρασκευή, ωραία μέρα και ακόμη πιο ωραία που θα σχολάσω 5.00 ακριβώς!!!!

Αύριο έχω πρόγραμμα για άπειρες δουλειές, ελπίζω να τα καταφέρω οπότε θα γράψω για να εμπνεύσω!

Μέσα στην εβδομάδα έπλυνα και αποθήκευσα, παπλώματα, χοντρές κουβέρτες, χειμωνιάτικα μπουφάν όλων και παντοφλίτσες.

φιλιά σε όλες!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και να μας χαίρονται κι αυτά!!!

Σκέφτομαι πολύ τις μαμάδες που γιορτάζουν για πρώτη φορά φέτος και θα ήθελα να τους πω πως όλα θα πάνε καλά αρκεί να ακολουθούν το ένστικτο τους και ν' αφήνουν τα παιδιά να είναι ο εαυτός τους.

Στις εργαζόμενες μαμάδες εύχομαι καλή δύναμη, είναι δύσκολος ο δρόμος αλλά η σφιχτή αγκαλιά στο τέλος της ημέρας και η κραυγή ''μαμά'' όταν ανοίγετε την πόρτα πάντα να νικούν αυτά που αισθάνεστε γυρνώντας σπίτι.

Για τις μαμάδες που έφυγαν....ξέρετε κάτι; Πάντα θα είναι κοντά στα παιδιά τους με διάφορους τρόπους....Δεν έχω άλλα λόγια...

Σας φιλώ όλες!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και να μας χαίρονται κι αυτά!!!

Σκέφτομαι πολύ τις μαμάδες που γιορτάζουν για πρώτη φορά φέτος και θα ήθελα να τους πω πως όλα θα πάνε καλά αρκεί να ακολουθούν το ένστικτο τους και ν' αφήνουν τα παιδιά να είναι ο εαυτός τους.

Στις εργαζόμενες μαμάδες εύχομαι καλή δύναμη, είναι δύσκολος ο δρόμος αλλά η σφιχτή αγκαλιά στο τέλος της ημέρας και η κραυγή ''μαμά'' όταν ανοίγετε την πόρτα πάντα να νικούν αυτά που αισθάνεστε γυρνώντας σπίτι.

Για τις μαμάδες που έφυγαν....ξέρετε κάτι; Πάντα θα είναι κοντά στα παιδιά τους με διάφορους τρόπους....Δεν έχω άλλα λόγια...

Σας φιλώ όλες!

...........μια αγκαλια απο μενα Αφροδιτη μου!

να χαιρομαστε τα παιδακια μας ολες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...