Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ ravtaki!

Η τούρτα βγήκε ψιλοκαλή (τρωγόταν άνετα) αλλά μίλια μακριά από τις τούρτες που φτιάχνει η αδερφή μου.....

Περάσαμε πολύ ωραία! Φτιάξαμε νύχια και μαλλιά, κάναμε διαγωνισμό χορού, παίξανε με κούκλες, επιτραπέζια και σκοτεινό δωμάτιο. Στο τέλος είδαμε τους ΥΠΕΡΕΞΙ και μετά ύπνο. Το μόνο αρνητικό ήταν πως δεν κοιμήθηκαν γρήγορα, δηλαδή ενώ τις έβαλα να πλύνουν δόντια κτλ μετά τις 11.30, στις 12.00 ακόμη γυρνάγανε γύρω γύρω και τελικά έβαλα λίγο φωνή για να κοιμηθούν τελικά στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα.

Το πρωί του Σαββάτου, έφτιαξα τηγανίτες και φάγαμε όλοι μαζί σούπερ πρωινό. Γύρω στις 11.00 άρχισαν να έρχονται οι γονείς τους και 11.30 είχαν φύγει όλα τα κοριτσάκια.

Αχ αυτό το θέμα ravtaki, ανατριχιάζω ολόκληρη.....:(:( δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι.

Έπαθα και ένα σοκ εχθές με τους λαθρομετανάστες......τραγικές καταστάσεις.:cry: :cry: :cry:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε????

Που εχει χαθει η παλιοπαρεα?????Βασια???Χρυσα????4u???????areti?????

Λοιπον τα νεα μας ειναι τα εξης(κανω αντιγραφη απο το θεμα που συμετω διπλα για να μην τα ξαναγραφω)

Εγω χαθηκα γιατι περασαμε διαφορα,εκτος απο τα γνωστα κολικους,ξενυχτια κτλ,κολλησε ο μικρουλης μου μια ιωση,και νοσηλευτηκε στο νοσοκομειο για 9 ολοκληρες μερες...ηταν απο τα πιο δυσκολα που εχω περασει γιατι ο μικρουλης μου το περασε λιγο βαρια,και οι γιατροι μου ελεγαν οτι επειδη ειναι μικρουλης δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα για να προλαβουν,παρα μονο οποιο σταδιο εκδηλωνε να το αντιμετωπιζουν,εγω ετρεμα απο το φοβο να μην μου παθει τιποτα και απο την αλλη στεναχωριομουν πολυ που τον εβλεπα να ταλαιπωριεται τοσο ο καημενουλης μου...Μολις συνηλθε αρχισε να μας γελαει το αγγελουδι μου σαν να μας ηθελε να μας πει να μην στεναχωριομαστε...Εχει περασει 1.5 μηνας απο τοτε και ευτυχως ολα καλα!!!!!!

Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαιρομαι την καθημερινοτητα μου με τα δυο μου παιδακια και ποσο ευχαριστω Τον Θεο που ειμαστε ολοι μαζι στο σπιτι γεροι και δυνατοι....

Το Πασχα το περασαμε πολυ ομορφα στην Αθηνα(δεν φυγαμε γιατι φοβηθηκα να τον ταξιδεψω τον μικρο),μαζι με τους γονεις μας και τα αδελφια μας,ψησαμε και φαγαμε μεχρι σκασμου.....

Πριν τις γιορτες εκανα γενικο στο σπιτι,ειχα μπει στον αυτοματο,οταν κοιμοντουσαν τα παιδια εγω εκανα δουλειες...βεβαια δεν τα εκανα τοσο εξονυχιστικα αλλα ηταν μια χαρα!

Τωρα κανω μονο τα απολυτως απαραιτητα,δηλαδη,μαζευω νεροχυτη,στρωνω κρεβατια και συμαζευω οτι ειναι εκτος θεσης σε ολο σπιτι,ετσι το κραταω σε ενα καλο επιπεδο και δεν εκνευριζομαι;)

irene πονεμενο θεμα τα παιχνιδια....εγω του εχω τρια κουτια που εχει σε καθενα απο μια κατηγορια,στο ενα playmobil,στο αλλο ζωακια,και στο αλλο ζωακια,και καποια παιχνιδια,του τα εχω στο κατω μερος της ντουλαπας,καποια αλλα ειναι σε ενα τεραστιο κουτι αποθηκευσης(δεν ειναι ακριβως κουτι αλλα δεν ξερω πως να το περιγραψω) και καποια ειναι στημενα....χαμοοοοοοοοοςςςςςςςςςς......

Αφροδιτακι να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!Πολυ ωραια γιορτουλα της εκανες!!!

ravt πολυ ωραιο το μπλοκ σου!Μπαινω και σε διαβαζω οποτε εχω χρονο!

Γιωτακι που εισαι????Εχεις καιρο να μπεις,ολα καλα??

Ειρηνακη??????

Φιλια Πολλα!!!

Καλημέρα!

Χρόνια Πολλά σε όλες, με υγεία! Δεν γράφω, αλλά σας διαβάζω όποτε μπορώ. RavT, το μπλογκ σου μου αρέσει πολύ, συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Δεν ξέρω αν έχω χάσει επεισόδια, αλλά κάποιες "απουσίες" εχουν γίνει αισθητές:Yorimichi, 4U, mamavasia, YOTOU, kalamaraki, Renata, areti, mybilly (οι πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό), ελπίζω να είστε καλά.

Σας φιλώ.

ελιν μου.

παρουσα!!!:D:D

χρονια πολλα!!!

για να φανερωθουν κ οι υπολοπες παρακαλω!!! γιωτα??ολα καλα??το μπεμπε??

σας ψιλοδιαβαζω Κ σας σκεφτομαι ΟΛΕΣ!

με αρκετες μιλαω κ διπλα!;)

η καθημερινοτητα μας περναει μια ετσι:) μια αλλιως :|

πολλες με ρωτατε πως ειμαι αλλα πραγματικα δεν ξερω...:rolleyes:

εν αναμονη του καλοκαιριου πλεον αφου η ανοιξη μαλλον μας προσπερασε εχω κ εγω πολλες ανακαταταξεις κ ξεκαθαρισεις να κανω. ελπιζω να βρω την απαιτουμενη διαθεση κ να τα καταφερω. το σπιτι παντως ειναι σε αρκετα καλη κατασταση αφου με εκτονωνει ως συνηθως η καθαριοτητα.

το Σ/Κ θα παμε με τον αντρα μου εκδρομη για ραφτινγκ κ πεζοπορια πρωτη φορα μετα την γεννηση του μικρου θα παμε καπου ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!:cool:

γενικα , κανω πολλα απο αυτα που με ευχαριστουν κ οσο λιγοτερα απο αυτα που δεν αντεχω.

δυστυχως δεν θυμαμαι να σχολιασω αλλα ευχομαι σε ολες σας πολλες ομορφες στιγμες

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσιααα!!!

Δεν ξέρω αν με θυμάστε είχα ξαναγράψει για κάποιο καιρό αλλά χάθηκα λόγο τρεξίματος!!!

Να σας ευχηθώ έστω κ αργά χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη κ ότι επιθυμεί η κάθε μία ξεχωριστά!!!

Ελπίζω από δω κ πέρα να μπορώ να μπαίνω πιο συχνά!

Καλησπέρα κοριτσιααα!!!

Δεν ξέρω αν με θυμάστε είχα ξαναγράψει για κάποιο καιρό αλλά χάθηκα λόγο τρεξίματος!!!

Να σας ευχηθώ έστω κ αργά χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη κ ότι επιθυμεί η κάθε μία ξεχωριστά!!!

Ελπίζω από δω κ πέρα να μπορώ να μπαίνω πιο συχνά!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα αγαπημένες μου!

Λείπω, μου λείπετε και σας λείπω, το ξέρω αλλά άρχισε η περίοδος που τρέχω και δεν μπορώ να τα προλάβω όλα... όχι όπως θα ήθελα, τουλάχιστον.

Η περίοδος που η δουλειά "ανοίγει" πολύ, το παιδί έχει μπόλικα διαβάσματα, 3 φορές την εβδομάδα προπόνηση, εξωσχολικά του φιογκακίου, το σπιτι.. καφεδάκια με φίλες, τα πρωϊνά, όταν δεν δουλεύω οπότε.. καλοκαιράκι και έξω! :P

Πολύ το ευχαριστιέμαι, κόρες, που έχω "ανοιχτεί" και βλέπω συχνά τις φίλες μου... νιώθω όμορφα που τις έχω κοντά μου.

Το φιογκάκι έχει απίστευτα διαβάσματα, γράφει 2 διαγωνίσματα κάθε εβδομάδα, συν 1-2 απροειδοποίητα{οπότε φαντάζεστε διάβασμα}....

Το σπίτι, το κρατώ σε καλή κατάσταση, συμμαζεμένο, που για μένα "δουλεύει" πολύ θετικά, όπως ήδη ξέρετε. Μου αρέσει έτσι, το ξέρετε, νιώθω ήρεμη. Δεν το αφήνω... Το σίδερο μόνο δεν μπορώ να "κουλαντρίσω" αλλά δεν το αφήνω να με ζορίζει. ;)

Νιώθω όμορφα, όσο ανοίγει ο καιρός.. θέλω να τελειώσουν τα σχολεία, να κάνω διάφορα με το φιογκάκι μου.. οι 3 μας πάντα, μαζί με το μεγάλο αγόρι. Να πάμε μουσεία, βόλτες, να δούμε παραστάσεις... αχ, πότε θα ξεμπερδέψουμε με τα διαβάσματα...; :?

Σας σκέφτομαι όλες και εύχομαι να είστε καλά! :P

Υ.Γ. Θα σας ανεβάσω σύντομα, μία συνταγή για πατάτες φούρνου, στο θέμα μας {ή αν θέλετε την βάζω και εδώ}, που με ξετρέλανε!

777885dugw57gt25.gif

mama konstantinou, δεν θέλω καν να σκέφτομαι την εικόνα του μωρού....εύχομαι να μην περάσει ξανά τέτοια πόρτα.

billaki σε σκέφτομαι συχνά (όταν αδειάζει το μυαλό μου γιατί πλέον έχω μπει στην φάση τρέλας στην δουλειά και δεν ξέρω τι μου γίνεται γενικά).

Ειρήνη θυμάμαι που είχες ξαναγράψει για τις πατάτες, ναι να την γράψεις εδώ! Θέλω να την δοκιμάσω.

Εκτός από τα κορίτσια που αναφέρατε προηγουμένως λείπει και η Margio & το καλαμαρίδιον.... Ελπίζω μόνο να είναι καλά, χρειάζεται πάντως που και που αποτοξίνωση από το διαδίκτυο....Εγώ έχω κάνει και 1 χρόνο αποχή παλαιότερα.

Σας φιλώ.

Καλημέρα!

τι κάνετε?χαθήκαμε...

εγω σχολείο, πριν έρθω έκανα τον έναν όροφο..ξεσκόνισμα και μπάνιο...εννοείται έβαλα πλυντήριο και δίπλωσα τα χθεσινά! το ΣΚ πήγα σ ενα bazaar και με λίγα χρήματα ψώνισα ενα σωρό μπλουζάκια!καταχάρηκα που ανανέωσα την γκαρνταρόμπα μου τζάμπα:D:D..μόνο που έβαλα πάλι έξτρα πλυντήρια:rolleyes:

φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

με γεια mirtoula! Κι εγώ ψώνισα μια τσάντα, μια παντελόνα και 2 μπλουζάκια το Σάββατο! Μου έφτιαξε την διάθεση...

Ο σύζυγος δεν έχει βρει ακόμη δουλειά, αν χρειαστώ κάτι ακόμη θα πρέπει ή να βρω κι εγώ bazaar ή να περιμένω τις εκπτώσεις..

Για το κυρίως θέμα του θέματος μας δεν έχω να γράψω κάτι ιδιαίτερο....Από το Πάσχα και μετά δεν είμαι καλά ψυχολογικά γιατί υπάρχει πολύ πίεση.....πάω στην δουλειά κλαίγοντας. Όταν είμαι στο αυτοκίνητο ξεσπάω τελείως, στο μετρό συγκρατούμαι κάπως...

Αυτή την εβδομάδα με έπιασε 3 φορές έντονος πόνος στο στήθος και όταν βρει δουλειά ο σύζυγος μου θα σκεφτώ σοβαρά αυτή την φορά να κάνω κάτι άλλο.

Από τα χειρότερα πράγματα στην δουλειά είναι η αγνωμοσύνη για τον κόπο και τις θυσίες των άλλων.

Σήμερα θα φύγουμε για 3μερο όταν γυρίσω από την δουλειά, θα ασχοληθώ μόνο με την οικογένεια μου και θα χαλαρώσω.

Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

καλημέρα!καλό μήνα!

τι κάνετε?εχω να αναφέρω ότι μετά από ένα τριήμερο σκληρής δουλειάς τέλειωσα με την αλλαγή σεζόν στα ρούχα!!!:tongue:κατέβασα, ανέβασα, έπλυνα, συσκεύασα, ξεκαθάρισα....ουφ επιτέλους έτοιμες οι ντουλάπες, καλά το τι ρουχομάνι υπάρχει δε λέγεται..τώρα έτσι όπως το παει ο καιρός θα με κάνει να βγάλω άμεσα και τα πέδιλα....αλλά θέλει πρώτα και πεντικιουρ...αποτρίχωση έκανα χθες μόνη μου, θα γίνουν κ τα λοιπά σιγά σιγά

φιλιά!

Αφροδίτη τόση πίεση ε?Μήπως όταν βρει-και εύχομαι σύντομα- δουλειά ο σύζυγος να συννενοηθείς να γίνεις 4ωρη αν υπάρχει η δυνατότητα?

και γω σκέφτομαι τη Γιώτα, πώς τα παει..

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Mirtoula κι εγώ χρειάζομαι πεντικιούρ ASAP, δεν βλέπονται τα πόδια μου....

Δεν γίνεται στην δουλειά μου ημιαπασχόληση.......η δικιά τους ημιαπασχόληση είναι λιγότεροι δικοί μου πελάτες για να σχολάω γύρω στις 4.00 με 5.00 (από το πρωί), δεν είχα καν μειωμένο ωράριο μετά τις γέννες...

Φαντάσου πως σήμερα μέχρι τις 10.30 το πρωί μας έχουν ζητήσει μέσω mail 10 διαφορετικά πράγματα έως το τέλος της εβδομάδας και 1-2 για σήμερα..:rolleyes::rolleyes:.

Φύγαμε για 3ημερο και ξεκουράστηκα αρκετά θα έλεγα, βγήκαμε με φίλους το Σάββατο το βράδυ έκανα και λίγες δουλίτσες εχθές.....

Έπλυνα όλα τα παπλώματα και τα μπουφάν, τα έχω ήδη αποθηκεύσει.

Σήμερα έχει στον Μαρινόπουλο 30% έκπτωση στα σκοροκτόνα.

Να'μαι κι εγώ,δεν σας ξεχνάω αλλά δεν προλαβαίνω να μπαίνω δυστυχώς...πιστεύω όταν μεγαλώσει λίγο και η μπουμπού μου να μπορώ να τα κάνω όλα πιο εύκολα...

Με το παιδικό δεν έχω βρει ακόμη άκρη,αλλά ψάχνω γενικότερα στο ίντερνετ,'οποιες άλλες ιδέες έχετε δεκτές!!!

Βούλα μου μόλις το διάβασα για τον μικρούλη σου,πολύ στεναχωρήθηκα.Και μένα η μπουμπού πέρασε μια ιωσούλα αλλά ευτυχώς ελαφριά.

Αφροδιτάκι τι τραβάς κι εσύ στη δουλειά,το θυμάμαι και παλιότερα που τα έγραφες.Αν κάνετε όλοι μαζί μια κουβέντα δεν θα συνεννοηθείτε πιστεύεις για κάποια πράγματα?Μακάρι να βρει ο άντρας σου δουλειά και να ψάξεις για κάτι καλύτερο.

Μπιλάκι μου είδα στο φβ τι ωραία που περάσατε!!!Πάντα τέτοια και κρατιέσαι και σε φόρμα:DΓια τα υπόλοιπα να σκέφτεσαι μόνο θετικά και αισιόδοξα όπως η μανούλα σου.

Ειρήνη μου ανοίγει η σεζόν οπότε τρεχάτε ποδαράκια μου:DΠού είναι η συνταγή με τις πατάτες???:tongue:

Σε 2 βδομάδες ξεκινούν και οι εξετάσεις έχω πολλή δουλειά κι έχω πήξει πλέον.Άντε να τελειώσουν κι αυτές να ξεκουραστώ λίγο και να ασχοληθώ με τα κορίτσια μου και με το σπιτάκι μου...Σας φιλώ κι ελπίζω να σας ''ξαναδώ'' σύντομα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...