Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αγαπημένες μου,

Τελικά η μέρα μου εξελίχτηκε σε "χαμό", μιας που έκανα απίστευτες δουλειές στο σπίτι {το οποίο είχα αφήσει πίσω}, ξεκινήσαμε τα διαβάσματα με το φιογκάκι... :? και πρέπει σε λίγο να φύγω μαζί του, να πάμε Πειραιά για ένα δώρο και μετά να πάρουμε επιτέλους το αμάξι, το οποίο μάλλον βγαίνει απο το συνεργείο...{δεν σας λέω τιμή, θα πέσετε κάτω...} :evil: .

Επλυνα το μπροστινό μπαλκόνι, κάτι που είχα να κάνω πολύ καιρό..

Εβαλα πλυντήρια

Σιδέρωσα αρκετά ρουχαλάκια {και πάλι είμαι γεμάτη από ασιδέρωτα}

Εκανα ένα μίνι-ρεκτιφιέ στο ψυγείο μας {από διάφορα που είχα μέσα}

Ζύμωσα μπιφτεκάκια με πατάτες στο φούρνο {μούρλια, νέα συνταγή για πατάτες, έπεσα τ' ανάσκελα, θα σας πω}

Έκανα λαδοθεραπεία στα μαλλάκια μου {η τρίτη-σερί που κάνω, καθώς ξαναέγινα ξανθιά :tongue: και τα κούρασα πολύ με την ντεκαπάζ που χρειάστηκα} και ήδη τα βλέπω και τα νιώθω πολύ-πολύ καλύτερα..

Λούστηκα και τωρα πάω να ετοιμαστώ σιγά-σιγά...

Γενικά, έκανα πολλές πολλές δουλίτσες...

Σας φιλώ γλυκά!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχθές το χρώμα των αυγών ξεθώριασε λίγο......του χρόνου θα τα φτιάξω καλύτερα...έκανα λαθάκια στην διαδικασία βαψίματος.

Και του χρόνου, αγαπημένη μου!

Μπράβο που προσπάθησες! ;)

καλησπέρα και από μένα!Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!

και μεις περάσαμε πολύ καλά, με βόλτες, είδαμε φίλους, συγγενείς κλπ. βέβαια έγιναν κ πάρα πολλές δουλειές κ ακόμα γίνονται...πλυντήρια αμέτρητα, νομίζω το πλυντήριό μου θα τα μαζέψει να φύγει για αλλού:rolleyes:..σιγά σιγά άρχισα και την αλλαγή σεζον σε ρούχα, παπούτσια, σκεπάσματα...να μαστε καλά, θα τα κάνουμε όλα...

φιλιά πολλά!

Γιώτα πώς είσαι?

Αχ... Ερσάκι.. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΡΗΜΑΔΟ-ΣΧΟΛΕΙΑ! :|:|

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!Χριστός Ανέστη!!!Εύχομαι στην καθεμία ξεχωριστά υγεία και ό,τι καλύτερο!

Εμείς περάσαμε ήσυχα τις γιορτές με κάποιες βολτούλες λόγω μπέμπας αλλά καλές ήταν κι αυτές.Ευτυχώς ο καιρός είναι μια χαρά και νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα χορτασουμε βόλτες...

Βρε κορίτσια θέλω βοήθεια.Τι κάνετε με τα παιχνίδια των παιδιών που βρίσκονται παντού στο δωμάτιο.Δεν ξέρω πως να τα αποθηκεύσω πού να τα βάλω έχω πελαγώσει.Τώρα που έχω βγάλει και τα μωρουδίστικα γίνεται το χάος...

Σε γενικές γραμμές έχω τακτοποιημένο σπίτι αλλά κάνω τα απολύτως απαραίτητα,στα υπόλοιπα με βοηθάει η μαμά μου.Σκέφτομαι πως θα πρέπει τώρα να αλλάξουμε και τις ντουλάπες και με πιάνει η καρδιά μου:D

Οι εγκυούλες μας πώς είναι???

Ρηνούλι μου, αγαπημένο πως είσαι καρδιά μου?

Φαντάζομαι πόσο πιεσμένο θα νιώθεις!

Να σε ρωτήσω κάτι? Τώρα, που τ' αποθηκεύεις? Εχεις ας πούμε κάποια κουτιά? Κάποιες θήκες? Κάποιο έπιπλο?

Σε ρωτώ, ώστε να σκεφτώ τι μπορώ να σου προτείνω.

777885dugw57gt25.gif

Αγαπημένη μου Κλέλια

Άσε δε με τα καλοκαιρινά που θα θέλουν να βγουν...

Γιατί κοριτσάκι μου? Δεν τα έχεις ήδη πλυμμένα και απλώς ανεβασμένα στις πάνω ντουλάπες?

Πες μου τι κάνεις, μήπως βοηθήσω.

Για τα παιχνίδια έχω το ίδιο πρόβλημα και σκέψου ότι επειδή εμένα είναι αγόρι - κορίτσι έχω τα διπλάσια παιχνίδια ( κούκλες, κουζινικά, χελωνονιτζάκια, playmobil κλπ κλπ). Αυτό που έχω καταφέρει με πολύ κόπο, κλάμα και οδυρμό είναι να περιορίζονται στο παιδικό δωμάτιο...οπού εκεί τους αφήνω να κάνουν χαμό. Όποτε ξεμυτίσει τίποτα στο σαλόνι ή όπου αλλού, ξεκαθαρίζω στον ένοχο ότι αν δεν πεταχτεί εντός 10 λεπτών θα πεταχτεί...και πιάνει!!! Βέβαια έχω κάνει πράξη την απειλή μου καμιά 10αρια φορές και από τότε μάλλον κατάλαβαν ότι δεν αστειεύομαι ( τα δικά μου παιδάκια είναι 4 και σχετικά συνεννοούνται).

Μπράβο! Ευγε! Εισαι τρισμέγιστη! Που έκανες πράξη την απειλή σου. Μόνο έτσι γίνεται! Μπράβο !!!

Συμφωνώ απόλυτα στο να γίνεται χαμός στο παιδικό. Ακριβώς γι αυτό υπάρχει.. είναι παιδικό και μάλιστα παιδιών, όχι έφηβου. Οποτε, αν σκεφτούμε πως τα έχουμε κλεισμένα σ ένα διαμέρισμα, ας γίνεται χαμός μέσα στο δωμάτιό τους!

Εχεις πιάσει το σωστό νόημα, αγαπημένη μου! Ευγε!

Δυστυχώς, το ίδιο κόλπο δεν πιάνει στον σύζυγο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Θέλεις να του μιλήσουμε? :twisted::twisted:

Ειρήνη, πόρωσέ μας και άλλο με φωτογραφίες...τώρα που είναι άνοιξη όλες μας έχει πιάσει κατιτίς... και κάνε βρε και καμιά αναρτησούλα στο ερημωμένο σου blog!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!

Αυτά είναι Ειρήνη......χρειαζόμαστε ένα σπρωξιματάκι πότε πότε!

Θα το κάνω κι εγώ asap!!!

Ευχαριστώ Αφροδιτούλα μου!

Εχεις δικιο.. χρειαζόμαστε ένα σπρωξιματάκι για τόσο βαρετές δουλειές... :| Απαραίτητες όμως, μία στο τόσο, οι άτιμες...

Την Δευτέρα του Πάσχα η κόρη μου έκλεισε τα 9, κανονίσαμε ένα μίνι πάρτι οικογενειακό πάρτι και μαζευτήκαμε όλη η οικογένεια.

Αύριο θα κάνει το κανονικό της πάρτι και φέτος επέλεξε μόνο 4 φίλες χωρίς αγόρια αυτή την φορά. Το σχεδίασε με τον μπαμπά της και μου το παρουσίασαν....;)

Θα έρθουν τα κορίτσια, θα φτιάξουμε σκοτεινή αίθουσα-ποπ κορν και τα σχετικά- θα δουν μια ταινία που δεν έχει δει καμία τους. Μετά θα φτιάξουμε όλες νύχια και μαλλιά, θα παίξουνε και θα καταλήξει σε πυτζάμα πάρτι καθώς θα κοιμηθούνε σχεδόν όλα τα κοριτσάκια σπίτι μας.:D:D

Σήμερα το βράδυ θα φτιάξω την τούρτα (έχω ένα άγχος γιατί δεν τα καταφέρνω καλά στην ζαχαροπλαστική) και αύριο θα τους ψήσω διάφορες πίτσες.

Δεν έχω προχωρήσει όσο θα ήθελα με δουλειές στο σπίτι, αλλά αν προσπαθήσω να τα κάνω όλα σίγουρα θα τρελλαθώ οπότε κάνω ο,τι μπορώ!

Σας φιλώ!

Τι ωραία που θα κάνετε το πάρτυ σας! Υπέροχο μου ακούγεται και τα κορίτσια θα το ευχαριστηθούν!!!! Μαλλί και νύχι!!! Πςςςςς το καλύτερο! ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ! :tongue:

Μήπως να πάρεις καμία μικρή από την Πασαρέλα? Το λέω επειδή είναι κρίμα να έχεις άγχος και κυρίως για να μην ταλαιπωρηθείς..

.. οσο για το σπίτι ξέρεις.... μαζεμένο να είναι για να μην σε τρελαίνει. Τα λοιπά, όταν και όποτε μπορείς! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Είμαι κι εγώ Πειραιά....δεν έρχεσαι να με πάρεις για καφέ;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όσο για την τούρτα θέλει να την φτιάξουμε εμείς....(δεν το έχω, δεν το έχω) αλλά θα προσπαθήσω για να της κάνω το χατήρι!

Το βράδυ πρέπει να τελειώσω και μια γιρλάντα γενεθλίων που έχω ξεκινήσει αλλά δεν τελειώνει με τίποτα.....και θα είμαι έτοιμη να υποδεχτώ το κοριτσομάνι!

Αχ... Ερσάκι.. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΡΗΜΑΔΟ-ΣΧΟΛΕΙΑ! :|:|

εγω να δεις:?:???::?..ευτυχώς μείναν μόνο 8 εβδομάδες μετά, οπότε θα την παλέψουμε..

Αφροδίτη να χαίρεσαι το κορίτσι σου, γερή και δυνατή!!

Irene δεν παίρνεις από αυτούς τους εύκαμπτους "κάδους" για παιχνίδια που έχει το τζάμπο?εμας μας έχουν βολέψει αρκετά...

κορίτσια κ γω ετοιμάζομαι για αλλαγή σεζον στα ρούχα..τεράστια δουλειά..να μαζέψω όοοολα τα χειμερινά - και εχω πάρα πολλά..- και να κατεβάσω και να τακτοποιήσω στην ντουλάπα τα καλοκαιρινα...αλήθεια εσεις τα ρούχα πώς τα αποθηκεύετε?σε θήκες για ρούχα?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Αφροδίτη να χαίρεσαι το κορίτσι σου, γερή και δυνατή!!

Ευχαριστώ!!!!

Δεν θέλω να σκέφτομαι την αλλαγή ρούχων, οπότε κάνω πως δεν είδα την ερώτηση σου....:tongue::tongue:

Καλημέρα!

Χρόνια Πολλά σε όλες, με υγεία! Δεν γράφω, αλλά σας διαβάζω όποτε μπορώ. RavT, το μπλογκ σου μου αρέσει πολύ, συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Δεν ξέρω αν έχω χάσει επεισόδια, αλλά κάποιες "απουσίες" εχουν γίνει αισθητές:Yorimichi, 4U, mamavasia, YOTOU, kalamaraki, Renata, areti, mybilly (οι πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό), ελπίζω να είστε καλά.

Σας φιλώ.

Οπότε irene 1984 συμπάσχω και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Άσε δε με τα καλοκαιρινά που θα θέλουν να βγουν...

Για τα παιχνίδια έχω το ίδιο πρόβλημα και σκέψου ότι επειδή εμένα είναι αγόρι - κορίτσι έχω τα διπλάσια παιχνίδια ( κούκλες, κουζινικά, χελωνονιτζάκια, playmobil κλπ κλπ). Αυτό που έχω καταφέρει με πολύ κόπο, κλάμα και οδυρμό είναι να περιορίζονται στο παιδικό δωμάτιο...οπού εκεί τους αφήνω να κάνουν χαμό. Όποτε ξεμυτίσει τίποτα στο σαλόνι ή όπου αλλού, ξεκαθαρίζω στον ένοχο ότι αν δεν πεταχτεί εντός 10 λεπτών θα πεταχτεί...και πιάνει!!! Βέβαια έχω κάνει πράξη την απειλή μου καμιά 10αρια φορές και από τότε μάλλον κατάλαβαν ότι δεν αστειεύομαι ( τα δικά μου παιδάκια είναι 4 και σχετικά συνεννοούνται).

Δυστυχώς, το ίδιο κόλπο δεν πιάνει στον σύζυγο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω,ευτυχώς είναι το ίδιο φύλο οπότε θα έχω πολλά αλλά κοριτσίστικα:tongue: έχει παιχνίδια στο δωμάτιό της και στο σαλόνι γιατί εκεί παίζει συνήθως.Δεν με πειράζει ιδιαίτερα αυτό το μόνο που με τσαντίζει είναι που δεν μπορώ να τα αποθηκεύσω έτσι ώστε να μην σε πιάνει πανικός μόλις αρχίζει και τα βγάζει για να παίξει.

Για να πω την αλήθεια ο άντρας μου της το κάνει αυτό με την απειλή που κάνεις κι εσύ αλλά εμένα δεν μου αρέσει καθόλου και δεν το κάνω(χωρίς παρεξήγηση:P)

Ρηνούλι μου, αγαπημένο πως είσαι καρδιά μου?

Φαντάζομαι πόσο πιεσμένο θα νιώθεις!

Να σε ρωτήσω κάτι? Τώρα, που τ' αποθηκεύεις? Εχεις ας πούμε κάποια κουτιά? Κάποιες θήκες? Κάποιο έπιπλο?

Σε ρωτώ, ώστε να σκεφτώ τι μπορώ να σου προτείνω.

Μια χαρά είμαι Ειρήνη μου,μια πίεση υπάρχει αλλά εντάξει βοηθάει η μαμά μου κι΄ο άντρας μου οπότε τα καταφέρνουμε τις περισσότερες φορές.

Λοιπόν έχω ένα μεγάλο δεν ξέρω πως το λένε :rolleyes: που έχουμε αρκετά παιχνίδια μέσα και τα λούτρινα,έχω 3 κουτιά τροχήλατα μεγάλα που έχουμε τα κουζινικά και κάποια πράγματα της μπάρμπι και πλειμομπιλ.Μια μεγάλη βιβλιοθήκη που έχουμε όλα τα παραμύθια σε 3 ράφια,στο 4ο ράφι έχουμε τα παζλ και τα επιτραπέζια και στο 5ο έπιπλα της μπάρμπι.Και στο υπόλοιπο δωμάτιο έχουμε διάφορα παιχνίδια που δεν αποθηκεύονται κάπου(μεγάλη κουζίνα,τροχόσπιτο και σπίτι της μπάρμπι κτλ)Θα με βρίσετε το ξέρω ότι έχει πάρα πολλά παιχνίδια αλλά τα περισσότερα είναι δώρα εγώ δεν της παίρνω ιδιαίτερα πολλά πράγματα,περισσότερο παραμύθια:cool:

Πριν από το Πάσχα μαζέψαμε κάποια με τα οποία δεν έπαιζε πολύ και τα δώσαμε σε ένα κοριτσάκι γνωστής μου που δεν έχει παιχνιδάκια,το ίδιο έκανα και με τα ρούχα-άλλη πονεμένη ιστορία αυτά...

Irene δεν παίρνεις από αυτούς τους εύκαμπτους "κάδους" για παιχνίδια που έχει το τζάμπο?εμας μας έχουν βολέψει αρκετά...

κορίτσια κ γω ετοιμάζομαι για αλλαγή σεζον στα ρούχα..τεράστια δουλειά..να μαζέψω όοοολα τα χειμερινά - και εχω πάρα πολλά..- και να κατεβάσω και να τακτοποιήσω στην ντουλάπα τα καλοκαιρινα...αλήθεια εσεις τα ρούχα πώς τα αποθηκεύετε?σε θήκες για ρούχα?

Ποιους εννοείς,μήπως μπορείς να μου βάλεις φωτό να καταλάβω?

Άσε μην το συζητάς για τα ρούχα.Και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει τραλαλά...εγώ δεν τα βάζω σε θήκες,τα βάζω σε στοίβες στην ντουλάπα,μόνο κάποια καλά κομμάτια ή πολύ ευαίσθητα βάζω σε θήκες και τις τσάντες και τα παπούτσια μου επίσης

Αφροδιτάκι να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!

Σήμερα χαρά θεού είχαμε πάει βόλτα στη θάλασσα και για καφέ,έπαιξε η μεγάλη με την άμμο και τα κουβαδάκια και με παρακαλούσε να μπει στη θάλασσα:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

irene ευχαριστώ πολύ!

Κι εμείς εχθές πήγαμε βολτίτσα στην θάλασσα, παιδική χαρά και μετά φαγάκι σε ταβερνάκι. Το απόγευμα άλλαξε απότομα ο καιρός.... εχθές κοντομάνικα σήμερα πάλι μανικάκι και ζακετούλα.

Τα κεφάλια μέσα από σήμερα.....κλαψ κλαψ πάω να ξυπνήσω τα κορίτσια (που μετράνε τις μέρες για το κλείσιμο των σχολείων τον Ιούνιο ).

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά σε όλες!

Ελπίζω να περάσατε όμορφα το Πάσχα! Για εμάς ήταν οι πρώτες διακοπές ως τετραμελής οικογένεια! Πήγαμε στο χωριό, χαρήκαμε τους συγγενείς μας που μας λείπουν όλο τον χρόνο, χάρηκαν και οι γονείς μου τα παιδιά, χορτάσαμε φύση και ήλιο και σήμερα είναι η 1η μέρα της μεγάλης στο σχολείο έπειτα από αποχή 4 μηνών! Λείπει απ τις γιορτές των Χριστουγέννων λόγω του μωρού! Ας ελπίσω να πάνε όλα καλά τώρα που θεωρητικά μειώθηκαν οι ιώσεις!

Γυρίσαμε το Σάββατο το μεσημέρι και έκτοτε συμμαζεύω! Το Σάββατο:

μάζεψα αποσκευές,

άδειασα αποσκευές,

έβαλα 4 πλυντήρια, 3 στεγνωτήρια

Τίναξα και αέρισα τα σκεπάσματα

Ξεσκόνισα τα δωμάτια

Μάζεψα την κουζίνα και καθάρισα τον πάγκο γιατί γύρναγαν κάτι μερμύγκια (εμφανίστηκαν τη στιγμή που φεύγαμε το Μ. Σάββατο γκρρρρρρ)

Κατέβασα τις βαλίτσες στο υπόγειο

Έφτιαξα λίστα σουπερ μάρκετ

Χθες:

Ξεσκόνισα τον κάτω όροφο

Τίναξα και έστρωσα τα ριχτάρια

Μαγείρεψα

Μάζεψα την κουζίνα

Τακτοποίησα αρκετά πράγματα εκτός θέσης

Μάζεψα την πασχαλινή διακόσμηση

και ο σύζυγος ασχολήθηκε με τον κήπο. Ξερίζωσε αγριόχορτα, κούρεψε το γκαζον, έριξε σπόρο και λίπασμα.

Σήμερα έχω 1-2 πλυντήρια ακόμα, σκούπισμα- σφουγγάρισμα, μπάνια και μαγείρεμα.

Πηγαίνω να ξεκινήσω! Καλή εβδομάδα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλώς το ravtaki! Χρόνια πολλά!

Για τα μυρμηγκάκια δοκίμασε να βάλεις στον πάγκο τριμμένη κανέλα για λίγες ημέρες (στις γωνίες) προς αποφυγή χημικών.

Σε ευχαριστώ Αφροδίτη μου, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Εξαιρετικό πάρτι της έκανες!

Για την κανέλλα δεν γνώριζα, τις προηγούμενες φορές είχε αποτέλεσμα το ξύδι και το λεμόνι! Η αλήθεια είναι πως για την ώρα γλίτωσα, έφυγαν μόνα τους! Χημικά δεν έριχνα ποτέ, προτιμούσα να κάθομαι αν τα κοιτάω!

Μόλις προχώρησα σε μια ανάρτηση που ήθελα καιρό να κάνω. Αν δεν το γνωρίζετε ήδη, θα σας φανεί πολύ χρήσιμο... ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/04/blog-post_20.html

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημέρα!

back to school:(...τεσπα, λίγος καιρός είναι θα περάσει..

εμεις το ΣΚ πήγαμε Χαλκιδική, περάσαμε πολύ καλά κ έκανα κ το πρώτο μου μπάνιο!ε ναι, είχε 25 βαθμούς, θάλασσα τέλεια κ βούτηξα...άλλο αν πάλι σήμερα έχει 10:rolleyes:

Irene τέτοιες θήκες χρησιμοποιώ http://www.groupon.gr/deals/special-deal/gg-louizidis-home-42/61261108

εννοείται μετά από ΣΚ σε ξενοδοχείο εχω 3 πλυντήρια άπλυτα κ ένα που έβαλα χθες....τι να κάνεις..το τίμημα!

φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...