Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας και από εμένα!

Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω.....τα συνηθισμένα.

Σήμερα σχόλασα πολύ νωρίς, κοιμήθηκα με τα παιδιά αργά το μεσημέρι και όταν ξυπνήσαμε βάψαμε τα αυγουλάκια μας με χρώματα ζαχαροπλαστικής. Κατευχαριστηθήκαμε την διαδικασία!

ravtaki να χαίρεστε την κόρη σας, να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!

Είδα την ανάρτηση στο blog σου και αναρωτιέμαι τι είναι η σοκοπάστα; Merenda (είναι νηστίσιμη);

Όσες φύγετε καλό ταξίδι και καλή επιστροφή.

Ας έχουμε καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και να είμαστε όλοι καλά.

Σας φιλώ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκά μου πλάσματα καλησπέρα!

Η "τρελή" περίοδος του Πάσχα, τελείωσε και φέτος και είμαι κομμάτια...

Χθες γύρισα στις 21.00 και προχθες στις 23.00... τα χέρια μου πονάνε παντού.

Μπήκα μόνο, για να ευχηθώ σε όλες και σε κάθε μία ξεχωριστά

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

να είστε γερές, με τις οικογένειες και τους αγαπημένους σας και ευτυχισμένες!

Σας στέλνω όλη μου την αγάπη! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Ναι Αφροδίτη, Μερέντα. Έχουν βγάλει χωρίς γάλα, με σοκολάτα υγείας. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Δεν νηστεύω γενικά αλλά είδα το κουτάκι στο blog και σκέφτηκα μήπως είναι κάτι που έχεις φτιάξει εσύ και χρησιμοποιείς το κουτί της Merenda ως teaser για τα παιδιά......:P

Πάντως φαίνεται νοστιμότατο και θα το δοκιμάσω κι εγώ την άλλη εβδομάδα.

Καλό Πάσχα!

Γλυκά μου πλάσματα καλησπέρα!

Η "τρελή" περίοδος του Πάσχα, τελείωσε και φέτος και είμαι κομμάτια...

Χθες γύρισα στις 21.00 και προχθες στις 23.00... τα χέρια μου πονάνε παντού.

Μπήκα μόνο, για να ευχηθώ σε όλες και σε κάθε μία ξεχωριστά

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

να είστε γερές, με τις οικογένειες και τους αγαπημένους σας και ευτυχισμένες!

Σας στέλνω όλη μου την αγάπη! :P:p

Καλή ξεκούραση Ειρήνη και καλή Ανάσταση στην οικογένεια σου!

Μας λείπεις ;););)!

Διαφημίσεις

Σήμερα σηκώθηκα νωρίς νωρίς γιατί όταν μένουμε Αθήνα, το Μ.Σάββατο πάμε μια εκδρομούλα σε κοντινό δασάκι με φίλους, κουβέρτες, ψάθες για πικ νικ κτλ τα τελευταία χρόνια το επιτρέπει και ο καιρός.

Κοιμούνται όλοι ακόμη αλλά θέλω να ετοιμάσω σαντουιτσάκια, τσουρέκια, κουλούρια, τυράκια, χυμούς κτλ στο καλαθάκι μας και επιπλέον απολαμβάνω τον καφέ μου με ησυχία..;)

Εχθές το χρώμα των αυγών ξεθώριασε λίγο......του χρόνου θα τα φτιάξω καλύτερα...έκανα λαθάκια στην διαδικασία βαψίματος.

Όταν γυρίσουμε νωρίς το απόγευμα θα φτιάξω και κουλουράκια και μετά θα πάω να βοηθήσω την μητέρα μου στην ετοιμασία του βραδινού φαγητού. Σήμερα και αύριο όλοι οικογενειακώς στο πατρικό μας...;);)

Καλή Ανάσταση!

Αγαπημένες μου καλημέρα σας.

Επιστρέφω, σιγά-σιγά, στα καθημερινά μου... αχ ωραία που είναι οι διακοπές και κυρίως όταν δεν έχουν τα βλασταράκια μας σχολείο... :?

Σήμερα ξύπνησα και ήδη έκανα ένα σωρό:

1. Πλύθηκα, ντύθηκα και βγήκα για εξωτερικές δουλίτσες
  2. Πήγα μοδίστρα, για να μου κοντύνει μία φορμούλα
  3. Πήγα σ ένα μαγαζί για αγορά κεριών, για αποτρίχωση
  4. Τράπεζα για πληρωμή λογαριασμών
  5. Επέστρεψα, φάγαμε πρωϊνό και ξεκίνησα δουλίτσες
  6. Εβαλα ένα πλυντήριο με παπούτσια
  7. Εβαλα ένα πλυντήριο με μία βοηθητική κουβερτούλα
  8. Εβαλα ένα σύντομο πλυντήριο, με ευπαθή, κοκκινόρουχα
  9. Ετοίμασα ένα πλυντήριο για την νύχτα, με λευκά
  10. Επλυνα κάποια λίγα πιατικά
  11. Σιδερωσα αρκετά...
  12. Επλυνα τον νεροχύτη της κουζίνας
  13. Σαπούνισα το μπάνιο
  14. Ετοίμασα πενούλες με κόκκινη σάλτσα
  15. Εστρωσα τραπέζι, φάγαμε, μάζεψα
  16. Ετοίμασα τα υλικά της δουλειάς μου

Και φωτογραφίες για να σας παρακινήσω:

Τα παπουτσάκια μας, σε παράταξη:tongue:

DSCN2408_zpsqcs5bg0p.jpg

Οι παντοφλίτσες "φίλων", για όταν έρχονται:

DSCN2409_zpsfc1umnoj.jpg

Οι χειμωνιάτικές παντοφλίτσες μου, πλύθηκαν και θα πάνε για αποθήκευση:

DSCN2407_zpsgcrwmits.jpg

... και σε λίγο θα φύγω για δουλίτσα.. έχω μπόλικη για το υπόλοιπο της μέρας.

Σας φιλώ γλυκά όλες και επιστρέφουμε, σιγά-σιγά.. :P

777885dugw57gt25.gif

καλησπέρα και από μένα!Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!

και μεις περάσαμε πολύ καλά, με βόλτες, είδαμε φίλους, συγγενείς κλπ. βέβαια έγιναν κ πάρα πολλές δουλειές κ ακόμα γίνονται...πλυντήρια αμέτρητα, νομίζω το πλυντήριό μου θα τα μαζέψει να φύγει για αλλού:rolleyes:..σιγά σιγά άρχισα και την αλλαγή σεζον σε ρούχα, παπούτσια, σκεπάσματα...να μαστε καλά, θα τα κάνουμε όλα...

φιλιά πολλά!

Γιώτα πώς είσαι?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Χριστός Ανέστη!!!Εύχομαι στην καθεμία ξεχωριστά υγεία και ό,τι καλύτερο!

Εμείς περάσαμε ήσυχα τις γιορτές με κάποιες βολτούλες λόγω μπέμπας αλλά καλές ήταν κι αυτές.Ευτυχώς ο καιρός είναι μια χαρά και νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα χορτασουμε βόλτες...

Βρε κορίτσια θέλω βοήθεια.Τι κάνετε με τα παιχνίδια των παιδιών που βρίσκονται παντού στο δωμάτιο.Δεν ξέρω πως να τα αποθηκεύσω πού να τα βάλω έχω πελαγώσει.Τώρα που έχω βγάλει και τα μωρουδίστικα γίνεται το χάος...

Σε γενικές γραμμές έχω τακτοποιημένο σπίτι αλλά κάνω τα απολύτως απαραίτητα,στα υπόλοιπα με βοηθάει η μαμά μου.Σκέφτομαι πως θα πρέπει τώρα να αλλάξουμε και τις ντουλάπες και με πιάνει η καρδιά μου:D

Οι εγκυούλες μας πώς είναι???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλη την παρέα και χρόνια πολλά!!!

Γυρίσαμε και εμείς χθες...και έγινε στο σπίτι ο κακός χαμός! Με έπιασε μεγάλη απελπισία γιατί πριν φύγω είχα τακτοποιήσει τα πάντα! Δεν είχα ούτε ένα ποτήρι άπλυτο και όλα ήταν σιδερωμένα...

Με το που γυρίσαμε όμως θαρρείς και έγινε η επέλαση των βαρβάρων...βαι βαι και άντε πάλι να τρέχω να μαζέψω τα ασυμάζευτα...Το δε πλυντήριο θα με βρίσει...

Οπότε irene 1984 συμπάσχω και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Άσε δε με τα καλοκαιρινά που θα θέλουν να βγουν...

Για τα παιχνίδια έχω το ίδιο πρόβλημα και σκέψου ότι επειδή εμένα είναι αγόρι - κορίτσι έχω τα διπλάσια παιχνίδια ( κούκλες, κουζινικά, χελωνονιτζάκια, playmobil κλπ κλπ). Αυτό που έχω καταφέρει με πολύ κόπο, κλάμα και οδυρμό είναι να περιορίζονται στο παιδικό δωμάτιο...οπού εκεί τους αφήνω να κάνουν χαμό. Όποτε ξεμυτίσει τίποτα στο σαλόνι ή όπου αλλού, ξεκαθαρίζω στον ένοχο ότι αν δεν πεταχτεί εντός 10 λεπτών θα πεταχτεί...και πιάνει!!! Βέβαια έχω κάνει πράξη την απειλή μου καμιά 10αρια φορές και από τότε μάλλον κατάλαβαν ότι δεν αστειεύομαι ( τα δικά μου παιδάκια είναι 4 και σχετικά συνεννοούνται).

Δυστυχώς, το ίδιο κόλπο δεν πιάνει στον σύζυγο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Ειρήνη, πόρωσέ μας και άλλο με φωτογραφίες...τώρα που είναι άνοιξη όλες μας έχει πιάσει κατιτίς... και κάνε βρε και καμιά αναρτησούλα στο ερημωμένο σου blog!

Αγαπημένες μου

Σήμερα ήταν απίστευτα "τρεχάτη" μέρα, που με ζόρισε κι όλας, αφού το αυτοκίνητο πήγε συνεργείο και έμεινε... :?.

Αύριο, θα είμαι σπίτι, οπότε θα μιλήσω αναλυτικά μαζί σας και εννοείται θα σας απαντήσω σε όλα.

Στο μεταξύ, η λατρεμένη μου Κλέλια, που δικαίως έκανε παραπονα και ξέρω με τι αγάπη πάντα μου μιλάει, με παρότρυνε να ανεβάσω την νέα μου δημοσίευση στο blog μας.

Είναι ένα θέμα ταλαιπωρημένο, που δεν έχουμε "πιάσει" καθόλου. Δείτε το και πείτε μου αν έχω δίκιο και αν απασχολεί και σας:

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2015/04/blog-post.html

Ειρήνη, πόρωσέ μας και άλλο με φωτογραφίες...τώρα που είναι άνοιξη όλες μας έχει πιάσει κατιτίς... και κάνε βρε και καμιά αναρτησούλα στο ερημωμένο σου blog!

Σας γλυκοφιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Κλασικά πήζω...αλλά σήμερα με έχει πιάσει από το πρωί μια χαλαρότητα...(ίσως οφείλεται στο ότι εχθές δούλεψα 12ώρο).

Την Δευτέρα του Πάσχα η κόρη μου έκλεισε τα 9, κανονίσαμε ένα μίνι πάρτι οικογενειακό πάρτι και μαζευτήκαμε όλη η οικογένεια.

Αύριο θα κάνει το κανονικό της πάρτι και φέτος επέλεξε μόνο 4 φίλες χωρίς αγόρια αυτή την φορά. Το σχεδίασε με τον μπαμπά της και μου το παρουσίασαν....;)

Θα έρθουν τα κορίτσια, θα φτιάξουμε σκοτεινή αίθουσα-ποπ κορν και τα σχετικά- θα δουν μια ταινία που δεν έχει δει καμία τους. Μετά θα φτιάξουμε όλες νύχια και μαλλιά, θα παίξουνε και θα καταλήξει σε πυτζάμα πάρτι καθώς θα κοιμηθούνε σχεδόν όλα τα κοριτσάκια σπίτι μας.:D:D

Σήμερα το βράδυ θα φτιάξω την τούρτα (έχω ένα άγχος γιατί δεν τα καταφέρνω καλά στην ζαχαροπλαστική) και αύριο θα τους ψήσω διάφορες πίτσες.

Δεν έχω προχωρήσει όσο θα ήθελα με δουλειές στο σπίτι, αλλά αν προσπαθήσω να τα κάνω όλα σίγουρα θα τρελλαθώ οπότε κάνω ο,τι μπορώ!

Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...