Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Αμαν βρε Γιώτα, ήταν ανάγκη να ταλαιπωρηθείς?Σου είπαν γιατί προέκυψε αυτό?ηταν να προκύψει ας πούμε?αντε λίγο προσοχή και όλα καλά θα πάνε

εγω στη δουλειά, περιμένω να σχολάσω σε λίγο...χθες και σήμερα έκανα κουρτίνες..ξεκρέμασα, έπλυνα και ξανακρέμασα αμέσως, μια χαρά έγιναν...μου έμεινε να πλύνω και τις μαξιλάρες δαπέδου και τέλος η γενική, και του χρόνου με υγεία!

φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ! Μυρτουλα άγνωστα παθολογικά αιτια ειπε ο ντοκ, δεν έγινε από κούραση ταλαιπωρία κτλ, μάλλον ήταν να γινει.... για τις δουλειές δεν με νοιάζει , απλά προσπαθω να έιμαι ηρεμη κ αισιόδοξη, ειπε όχι άγχος κ όχι στρες! Ραβτ έιμαι 25 κ 3, μου ειπε το πρωτο σκαλοπάτι ειναι οι 27 εβδ μετά οι 30 κ μετά οι 34. Στις 37 κόβουμε την περιδεση. Ας βαλει ο Θεός το χέρι του!!!!!!

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ! Μυρτουλα άγνωστα παθολογικά αιτια ειπε ο ντοκ, δεν έγινε από κούραση ταλαιπωρία κτλ, μάλλον ήταν να γινει.... για τις δουλειές δεν με νοιάζει , απλά προσπαθω να έιμαι ηρεμη κ αισιόδοξη, ειπε όχι άγχος κ όχι στρες! Ραβτ έιμαι 25 κ 3, μου ειπε το πρωτο σκαλοπάτι ειναι οι 27 εβδ μετά οι 30 κ μετά οι 34. Στις 37 κόβουμε την περιδεση. Ας βαλει ο Θεός το χέρι του!!!!!!

Και στις δυο μου εγκυμοσύνες είχα θέματα που προέκυπταν ενώ πρόσεχα και ο γιατρός δεν ήξερε που να τα αποδώσει!Ο Θεός βοήθησε και έχω δυο υγιέστατα παιδάκια!Μην χάνεις την πίστη και την αισιοδοξία σου!Μόνο εσύ μπορείς να πιστέψεις ολόψυχα σε αυτό το πλασματάκι και να είσαι βέβαιη πως όλα θα πάνε καλά!Όλη η θετική μας σκέψη μαζί σου!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλησπέρα!!!

Αχ,βρε Γιωτούλα κάθησε να ξεκουραστείς. Αυτα τα απρόοπτα...εγώ στον μεγάλο ήμουν ξάπλα απο 3,5 μηνών με συσπάσεις και φοβόμουν και φοβάμαι ακόμα μην έχω και τώρα.Μην αγχώνεσαι και μην κουράζεσαι σε παρακαλώ.Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

Κορίτσια,σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις που μου δίνετε στις διάφορες ερωτήσεις μου.Σας διαβάζω προσεκτικά.

Εμείς τρέξιμο και αρκετή κούραση ίδίως εγώ τώρα με την ανάρρωση του αντρούλη.Μου έχουν πέσει όλες οι δουλειές μαζεμένες και προκύπτουν και νέες που πρέπει να είμαι παρούσα.Με έχει ξετινάξει η μέση μου αλλα προσπαθώ να ξεκουράζομαι όσο γίνεται βέβαια.Κάναμε και doppler όλα καλά με το μικρό μας!

Οι δουλειές γίνονται με ρυθμούς χελώνας..Το Σάββατο λέω να φτιάξω κουλουράκια με το αστεράκι μου παρέα.

Διαφημίσεις

Αγαπημένες μου κορούλες καλησπέρα.

Ξέρω πως έλειψα μερικές μέρες αλλά πέρασα ένα ζόρι {σας έγραψα σχετικά} και δεν ήμουν σε φάση ν' ασχοληθώ με το σπιτάκι μου, οπως μου αρέσει...

Τώρα, από άποψη δουλειάς, ξεκίνησε η τρελή περίοδος για μένα, λόγω Πάσχα και ήδη τρέχω σαν τρελή... φαντάζεστε.. δουλειά πρωί & βράδυ, μ ένα μεσημεριανό διάλειμμα να πάρω το φιογκάκι από το σχολείο, να το ταϊσω, να διαβάσουμε και να κάνω οτι προλάβω στο σπίτι.

Δεν παραπονιέμαι όμως, ας έχω δουλίτσα.

Σας φιλώ, είμαι εδώ γύρω, σας διαβάζω καθημερινά, απλώς θα μου πάρει 1 εβδομάδα ακόμα να επανέλθω, καθώς δουλεύω τρελά και το σαβ/κο.

Σας φιλώ γλυκά όλες! :P

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια καλημέρα!

ουφ, σήμερα ολοκλήρωσα επιτέλους τη γενική μου!Επίσης σήμερα τελευταία μέρα στο σχολείο, οπότε αναμένεται λίγη ξεκούραση, λίγος παραπάνω ύπνος, βόλτες κλπ:)

καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε και καλό Πάσχα με υγεία!φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλη την εξαφανισμένη παρέα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα...

Σήμερα ξεκίνησε η άδειά μου , οπότε φόρτσαρα στο σπίτι (μη νομίζετε, όσα βλέπει η πεθερά) για να καθίσω από αύριο να απολαύσω το σπιτάκι και τα παιδάκια μου...

Το σκ έφτιαξα με την μικρή μου κουλουράκια και κάναμε μια προσπάθεια να φτιάξουμε αυγά με την τεχνική της χαρτοπετσέτας που ανάρτησε η ravΤ στο blog της... Βγήκαν σουπερ!!!

Καλά να περνάτε όλες!

Καλησπέρα και από μένα!!!Έχω καιρό να μπω να σας διαβάσω και να γράψω αλλά τρέχω σαν την τρελή και με τα δύο και τη δουλειά και τις δουλειές του σπιτιού.Ευτυχώς έρχεται Πάσχα να ξεκουραστώ 5 μερούλες γιατί τα έχω φτύσει...

Γιωτάκι ξεκουράσου!!!Εύχομαι όλα να πανε τέλεια!

Ραβτάκι τι τέλειο μπλογκ!Το έχω στα αγαπημένα μαζί με της Ειρήνης και πέρνω ιδέες

Ελπίζω να προλάβω να ξαναμπώ πριν το Πάσχα,αλλιώς σας εύχομαι καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κορίτσια μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εμείς ετοιμαζόμαστε για το πρώτο μας Πάσχα στο χωριό ως τετραμελής οικογένεια! Γενική ή εκτεταμένη καθαριότητα τέλος πάντων, εγώ κάνω όταν βάζω και όταν βγάζω τα χαλιά επομένως αργούμε ακόμα!

Προς το παρόν ασχολούμαστε με τα του Πάσχα. Νηστίσιμα και πασχαλινά καλούδια και οι καθημερινές -ουκ ολίγες- δουλειές!

Σήμερα η μεγάλη μου γίνεται 6 και μιας και νηστεύουμε επέλεξα να φτιάξω ένα κολάσιμο σοκολατένιο αλλά νηστίσιμο γλυκό!

Ιδού!

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/04/blog-post_7.html

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια! Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο να γράφω περισσότερο!

Αν δεν σας "ξαναδώ", Καλή Ανάσταση με υγεία για όλους!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εμείς ετοιμαζόμαστε για το πρώτο μας Πάσχα στο χωριό ως τετραμελής οικογένεια! Γενική ή εκτεταμένη καθαριότητα τέλος πάντων, εγώ κάνω όταν βάζω και όταν βγάζω τα χαλιά επομένως αργούμε ακόμα!

Προς το παρόν ασχολούμαστε με τα του Πάσχα. Νηστίσιμα και πασχαλινά καλούδια και οι καθημερινές -ουκ ολίγες- δουλειές!

Σήμερα η μεγάλη μου γίνεται 6 και μιας και νηστεύουμε επέλεξα να φτιάξω ένα κολάσιμο σοκολατένιο αλλά νηστίσιμο γλυκό!

Ιδού!

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/04/blog-post_7.html

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια! Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο να γράφω περισσότερο!

Αν δεν σας "ξαναδώ", Καλή Ανάσταση με υγεία για όλους!

Να την χαίρεσαι την κορούλα σου!Να είναι γερή και τυχερή!

Το κεικ που ανέβασες φαίνεται τέλειο και πραγματικά με προκαλεί να το δοκιμάσω!:P

Κι εμείς ετοιμαζόμαστε για Πάσχα στους γονείς μου.Βέβαια είναι το δεύτερο της μικρούλας μου όμως πέρυσι δεν είχαμε πάει πουθενά γιατί ήταν νεογέννητη και με πολλούς κολικούς!Οπότε φέτος το περιμένω πως και πως ελπίζοντας να βοηθήσει και ο καιρός και να χαρούν την εξοχή τα παιδιά!

Καλές γιορτές με υγεία σε όλους!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλησπέρα στα εξαφανισμένα κορίτσια! Πως είστε; Εγώ τρέχω αυτές τις μέρες ώστε να ετοιμαστούμε για το χωριό!

Χθες εκτός απ τα καθημερινά, έφτιαξα μια δόση μαρμελάδα φράουλα και τακτοποίησα το αχούρι που λέγεται σαλονο-τραπεζαρια στη 1 τη νύχτα! Πήγαμε και με τη μικρή και αγοράσαμε 2 ζευγάρια παπούτσια για την άνοιξη και το καλοκαίρι οπότε μας έφυγε αυτό το άγχος. Επίσης αργά το βράδυ έφτιαξα τα ποδαράκια μου με μια κρυφή ελπίδα να βγουν απ τα κλειστά παπούτσια αυτές τις μέρες!

Σήμερα απ το πρωί πλένω απ το πρωι! Είχα ετοιμάσει ένα πλυντήριο με χρωματιστά απ το βράδυ το οποίο έβαλα να πλένει στις 8.30. Έκτοτε, πλυντήριο και στεγνωτήριο δουλεύουν ασταμάτητα ώστε να έχουμε τα ρούχα μας πλυμένα και έτοιμα να μπουν στις βαλίτσες. Ευτυχώς έχει ήλιο και αέρα, ιδανικός συνδυασμός ώστε να στεγνώσουν γρήγορα και τα ρούχα που δεν μπαίνουν στεγνωτήριο.

Έφτιαξα πρωινό στη μεγάλη, τάισα τον μικρό, ήπια καφέ ενώ έκανα μια ανάρτηση στο μπλογκ μου (ιδέες για στρώσιμο πασχαλινού τραπεζιού, νομίζω αξίζει τον κόπο!)

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/04/blog-post_9.html

Αέρισα τα δωμάτια, έστρωσα τα κρεβάτια και ξεχώρισα ανά κατηγορίες τα απίστευτα πολλά ασιδέρωτα ώστε να τα σιδερώσω μόλις επιστρέψει ο σύζυγος.

Έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων και έβαλα φασολάκια να βράζουν για το μεσημέρι.

Έπειτα πρέπει να ολοκληρώσω τη λίστα για τα ψώνια των ημερών και να χωθώ στην κουζίνα.

Πρέπει να φτιάξω τούρτα γενεθλίων για την κόρη μου (θα τα γιορτάσουμε με τους συγγενείς μας στο χωριό την Κυριακή) για να μπει κατάψυξη.

Πρέπει επίσης να φτιάξω μια ακόμα δόση νηστίσιμο τσουρέκι και πασχαλινά κουλουράκια!

Για το Σάββατο θα μείνει το βάψιμο των αυγών και τα πασχαλινά τσουρέκια.

Αύριο δουλειές δεν κάνω, θα ετοιμάσω τις βαλίτσες μας και θα φτιάξουμε κατασκευές για να διακοσμήσουμε το τραπέζι της Κυριακής. Το τι έχω να κουβαλήσω κόρες... Αχ!

Αν δεν τα ξαναπούμε, Καλή Ανάσταση με υγεία στις οικογένειές σας! Καλά να περάσουμε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...