Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα!Χαθήκατε..μάλλον υπάρχει πολύ τρέξιμο!

Εμείς επιτέλους έχουμε σχεδόν συνέλθει από τις απανωτές ιώσεις που μας βρήκαν τελευταία.

Πόσταρε η ravT ένα πολύ ωραίο θέμα στο μπλογκ της για τα πασχαλινά αβγά και πήρα όντως πολλές ιδέες.Ήθελα όμως να ρωτήσω αν ξέρει κάποια κοπέλα για το βάψιμο με χρώματα ζαχαροπλαστικής τι αναλογία θέλει σε ξύδι;

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες! Κάνω όσες δουλειές προλαβαίνω αλλά δεν προλαβαίνω να σας τις γράψω (τίποτα πρωτότυπο συνήθως!)! Πόσο χαίρομαι που με διαβάζεις evigiorgos! Ψάχνω να βρω τον ακριβή τρόπο που τα έκανα πέρυσι για να ενημερώσω την ανάρτηση, αν το βρω θα σου πω! Αααααααν θυμάμαι καλά, ήταν 1 κσ λευκό ξίδι ανά μισό ποτηράκι νερό. Δεν χαλάει κάτι αν βάλεις περισσότερο πάντως.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Το βρήκα! Ενημέρωσα και την ανάρτηση!

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/03/11.html

Φυσικά και σε διαβάζω.Καθημερινά! :D

Άλλη απορία τώρα (της άσχετης): πρέπει το χρώμα να είναι σε ποτηράκι όπως το γράφεις ή μπορώ να το κάνω σε μεγάλο μπωλ ώστε να βάφω περισσότερα αβγά τη φορά;Φυσικά να βάλω και περισσότερο χρώμα εννοείται.Γιατί αλλιώς ένα ένα πότε θα βάψω 20 αβγά που θέλω;:roll:

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Κόρες μου σας διαβάζω.

Απλώς, εδώ και μία εβδομάδα περίπου, έχει γίνει κάτι χοντρο με το πεθερικό και τα νεύρα μου είναι τσίτα... Γι αυτό και μόνο δεν έχω γράψει.. θέλω χρόνο να ηρεμίσω.

Ομως είμαι εδώ γύρω και σας διαβάζω.

Σας φιλώ όλες

Υ.Γ. Σήμερα, θα προσπαθήσω ν ανεβάσω μία νέα, ενδιαφέρουσα νομίζω, ανάρτηση στο blog μας. Θα σας ενημερώσω

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

rav είναι εξαιρετικό το Blog σου και γω το διαβάζω συχνά

εγω στη δουλειά, ευτυχώς Παρασκευή...την 25η παρέλασε η μπουμπούκα μου και την καμαρώσαμε τρελα:P...η μίνι γενική μου εχει προχωρήσει αρκετά..πέρασα όλα τα έπιπλα με Overlay και γυάλισαν, έπλυνα μαξιλάρες δαπέδου, καθάρισα φούρνο, μικροκυμάτων και ψυγείο με νερόξιδο...μένει να πλυθούν οι κουρτίνες κ τέλος αλλά πρέπει πρώτα να ανοίξει ο καιρός για να στεγνώσουν, αμαν πια μας έχει μουλιάσει:twisted:

φιλιά, καλό ΣΚ!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα σε όλες! Διανύω περίοδο που μου βγαίνει η κούραση οπότε έχω πατήσει το pause στο σπίτι... Τα απολύτως απαραίτητα κάνω...

Φυσικά και σε διαβάζω.Καθημερινά! :D

Άλλη απορία τώρα (της άσχετης): πρέπει το χρώμα να είναι σε ποτηράκι όπως το γράφεις ή μπορώ να το κάνω σε μεγάλο μπωλ ώστε να βάφω περισσότερα αβγά τη φορά;Φυσικά να βάλω και περισσότερο χρώμα εννοείται.Γιατί αλλιώς ένα ένα πότε θα βάψω 20 αβγά που θέλω;:roll:

Ειλικρινώς να σου πω πως το έκανα ένα ένα όπως ακριβώς το έδειξε η Μπαρού σε τηλεοπτική εκπομπή αλλά δεν με ενόχλησε γιατί είχα 5-6 ποτηράκια με διαφορετικά χρώματα και έτσι γινόντουσαν 6-6 τα αυγά. Θεωρητικά πιστεύω πως "αδυνατίζει" το χρώμα ακόμα κι αν βάλεις αρκετό. Εγώ δηλαδή αν θα βάψω πάλι φέτος αυγά, έτσι θα τα κάνω πάλι.

Μυρτούλα το μούλιασμα αυτό δεν παλεύεται πλέον... Που είναι η άνοιξη οεο;;;

Ειρήνη, με τα πεθερικά (τις πεθερές για την ακρίβεια) μία είναι η λύση

11072528_10206447661292785_3155364596478986938_n.jpg?oh=e600aee4431acab543bc522e27068e9a&oe=55AEE0F7&__gda__=1437891464_a4e8094ca3fddadaaa2b99551818b7d2

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα σε όλες! Διανύω περίοδο που μου βγαίνει η κούραση οπότε έχω πατήσει το pause στο σπίτι... Τα απολύτως απαραίτητα κάνω...

Ειλικρινώς να σου πω πως το έκανα ένα ένα όπως ακριβώς το έδειξε η Μπαρού σε τηλεοπτική εκπομπή αλλά δεν με ενόχλησε γιατί είχα 5-6 ποτηράκια με διαφορετικά χρώματα και έτσι γινόντουσαν 6-6 τα αυγά. Θεωρητικά πιστεύω πως "αδυνατίζει" το χρώμα ακόμα κι αν βάλεις αρκετό. Εγώ δηλαδή αν θα βάψω πάλι φέτος αυγά, έτσι θα τα κάνω πάλι.

Μυρτούλα το μούλιασμα αυτό δεν παλεύεται πλέον... Που είναι η άνοιξη οεο;;;

Ειρήνη, με τα πεθερικά (τις πεθερές για την ακρίβεια) μία είναι η λύση

11072528_10206447661292785_3155364596478986938_n.jpg?oh=e600aee4431acab543bc522e27068e9a&oe=55AEE0F7&__gda__=1437891464_a4e8094ca3fddadaaa2b99551818b7d2

Και πάλι βρέχει!Ειλικρινά δεν το αντέχω άλλο.Βγήκα το πρωί για κάτι δουλειές και μόλις βγήκα από το αυτοκίνητο άρχισε να βρέχει δυνατά!:mad:

Άντε να τρέχεις με την ομπρέλα!

Πήγα και κομμωτήριο γιατί το απόγευμα έχουμε το πάρτυ των πρώτων γενεθλίων του μωρού μου!!:P

Μα πότε έγινε κιόλας ενός;;:D

Λοιπόν έτσι θα τα κάνω τα αβγά: θα πάρω πέντε έξι ποτηράκια ώστε να βάφονται ταυτόχρονα!

Αχ ανυπομονώ τόσο για το Πάσχα και την άνοιξη που δεν λέει φέτος να έρθει..

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Κόρες μου σας διαβάζω.

Απλώς, εδώ και μία εβδομάδα περίπου, έχει γίνει κάτι χοντρο με το πεθερικό και τα νεύρα μου είναι τσίτα... Γι αυτό και μόνο δεν έχω γράψει.. θέλω χρόνο να ηρεμίσω.

Ομως είμαι εδώ γύρω και σας διαβάζω.

Σας φιλώ όλες

Υ.Γ. Σήμερα, θα προσπαθήσω ν ανεβάσω μία νέα, ενδιαφέρουσα νομίζω, ανάρτηση στο blog μας. Θα σας ενημερώσω

Δεν ξέρω πόσο χοντρό ήταν αυτό που έγινε αλλά επειδή έχω περάσει ΠΟΛΛΑ στον τομέα ένα θα σου πω: ΜΗΝ χαλάς τον εαυτούλη σου και σε καμιά περίπτωση μην διακινδυνεύσεις την ισορροπία της σχέσης σου με τον σύζυγο!

Εγώ πια δεν έχω καθόλου πεθερικά αλλά τώρα που πέρασαν τα χρόνια και τα βλέπω όλα από μακριά και με ηρεμία νιώθω τυχερή που κατάφερα και δεν τρελάθηκα ούτε κι έχασα τον άντρα μου!

Απλά φρόντισε τον εαυτό σου και την οικογένεια σου και η αγάπη θα κάνει το θαύμα της!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Hello!!!

Ειρήνη μου χαλάρωσε και ηρέμησε......Γαμπρός γιος δεν γίνεται και η νύφη θυγατέρα..... (σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις δεν λέω...) αλλά στην δικιά μας οικογένεια ισχύει και παραισχύει...(both sides).

Εγώ προσωπικά έχω άκρως τυπικές σχέσεις, μιλάω ακόμη στον πληθυντικό κλπ.....

Στα δικά μας.....

Είμαι τρομερά κουρασμένη από την εβδομάδα που πέρασα και δεν προχώρησα στην μίνι γενική μου...

Σκούπα, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα μπαλκόνια για σκόνη και γύρη που έγινε μια λάσπη :(:(, σφουγγάρισμα στο σπίτι και πλυντήρια ρούχων....

Τους μαγείρεψα κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά αυγολέμονο και το απόγευμα λέω να σιδερώσω...όσα έχουν στεγνώσει βέβαια.

Πήγαμε σούπερ μάρκετ οικογενειακώς και μετά μια βολτίτσα να δω για λαμπάδες και παπούτσια για την βαφτιστήρα μου και για ένα δωράκι για το αυριανό πάρτι.

Το βράδυ θα βγούμε έξω για φαγητό με τα κορίτσια σε μικρό ταβερνάκι και αύριο θα είναι μέρα βόλτας και μόνο βόλτας. Θα πάμε εκδρομούλα εκτός Αθήνας λόγω ενός πάρτι που έχουμε και θα γυρίσουμε καλό απόγευμα στο σπίτι.

Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια πώς μου είστε;

Εγώ έχω όχι απλά τρεχάτες μέρες αλλά πολύ τρεχάτες.Στο σχολείο μας είχαμε πασχαλινό μπαζάρ και συμμετείχα με καποια πασχαλιάτικα αλλά και με μπιζού που μου έδωσε το Σοφάκι μας.Δυστυχώς εχτές που ήταν το μπαζάρ ο καιρός δεν μας έκανε την χάρη και δεν ήρθε πολύς κόσμος με αποτέλεσμα τα περισσότερα πράγματα να μας μείνουν.Η δική μου συμμετοχή εκτός από τα μπιζού της Σοφίας μας ήταν αυτή:

11082558_1048789938482761_8894171908312221132_n.jpg?oh=5f77a62b552c01ded78f93ed09563b51&oe=55BB9AE5

https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11078071_1048789431816145_5109422994056117202_n.jpg?oh=0c31a841adefd60aa4a24be6ea6f2e6c&oe=5571BDEB

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/984303_1048312598530495_5669611602193649140_n.jpg?oh=6dde53e8eefdc8d47c80d7617f9d3dd0&oe=5574A91F&__gda__=1433596894_c467b987d9fe469b08e0c7a8fd1b55f6

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/20717_1048312148530540_4586848523962503312_n.jpg?oh=ccefe39a749775ab7332b76afac5e0ec&oe=55763849&__gda__=1438067380_71a13a1b1cda7142cdd34782e6b0c6b7

Πώς σας φαίνονται;

Έπειτα πλησιάζει το Πάσχα οπότε έχω ξεκινήσει γενικό έτσι έχω κάνει μπαλκόνια (αν και τζάμπα γιατί με τόση σκόνη τις τελευταίες δύο μέρες πάλι χάλια έχουν γίνει),πόρτες,ντουλάπες μόνο τις πόρτες γιατί εσωτερικά θα γίνουν όταν κατεβάσω τα καλοκαιρινά, τοίχοι, πρίζες, κουζίνα, φούρνος, μπάνια, κουρτίνες έχω πλέον βάλει τις πιο λεπτές και μάζεψα τις χειμωνιάτικες οπότε αύριο μου μένει να κάνω ένα καλό ξεσκόνισμα στα έπιπλα και να στολίσω τα λαγουδάκια και τις κοτούλες μου,ελπίζω μόνο να προλάβω γιατί το πρωί θα πρέπει να πάμε να κόψουμε τα ράμματα στο κεφάλι του μικρού μιας και το προηγούμενο Σάββατο που τον είχα πάρει στο σχολείο να παίξει ανέβηκε στις κερκίδες και όταν κατεβαίνοντας στην πρώτη θέλησε να πηδήξει έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του με αποτέλεσμα δύο ράμματα.Ευτυχώς όμως δεν ήταν πολύ σοβαρό και έτσι αύριο θα κόψουμε και τα ράμματα και θα έχουμε μόνο ένα σημαδάκι να μας θυμίζει ότι όταν η μαμά λέει όχι στις κερκίδες δεν πάμε.Προς στο τέλος της εβδομάδας που μας ανοίγει αύριο θα φτιάξω και τα κουλουράκια και έτσι θα είμαι έτοιμη για το Πάσχα.Βέβαια με χαλάει που ακόμα έχω κάτω τα χαλιά αλλά με αυτόν τον καιρό ούτε να τα μαζέψω μπορώ ούτε και να τα πλύνω οπότε ελπίζω μετά το Πάσχα να σηκωθούν και αυτά.

Το απόγευμα θα πάμε Πλανητάριο με τον Σύλλογο του σχολείου και θα δούμε τον Θάνατο των Δεινοσαύρων.Ελπίζω να τους αρέσει η προβολή γιατί ήταν δική μου ιδέα και ένα άγχος το έχω.

Αυτά προς ώρας ελπίζω να μπορέσω να ξαναγράψω σύντομα γιατί προς ώρας μόνο σας διαβάζω.

Γεια σας κοριτσάκια, τι κάνετε? Εμεις περάσαμε μια χοντρή μπόρα, πριν 2 εβδ το πρωΐ ειδα αιμα κ φυγαμε άρων αρων για ιασω, έπαθα εξάλειψη τραχήλου κ έκανα περιδεση. Έκατσα 8 μέρες στο νοσοκομείο κ τώρα έιμαι 1 εβδ Σπίτι, δεν κάνω τίποτα, φαγητό ή πεθερά κ δουλειές η μαμά μου 1 2 φορές την εβδ. Σήμερα πήγαμε πάλι στον γιατρό κ λεει όλα καλά προς το παρόν, αλλά θέλει προσοχή. Μεγάλο σοκ περάσαμε κ κάθε μέρα που περνάει κάνουμε τον σταυρό μας. Παρακαλάμε κάθε μέρα να φτασουμε σε μια καλή ηλικία κύησης κ να πάνε όλα καλά.......

Σας διαβάζω αλλά δεν θυμάμαι κ πολλά για να σχολιάσω. Σας φιλω κ σας σκέφτομαι!

Αχ μωρέ Γιώτα... Σα να σου είπα να περάσεις τα ίδια με εμένα...

Ξεκουράσου, μην αγχώνεσαι κατά το δυνατόν και όλα καλά θα πάνε!

αυτό κανω.....ευχαριστώ πολύ! εσυ ειχες κανει περιδεση η ειχες συσπάσεις? πάντως απο κούραση δεν ήταν αγνωστα παθολογικα αιτια ειπε ο γιατρός.

Γεια σας κοριτσάκια, τι κάνετε? Εμεις περάσαμε μια χοντρή μπόρα, πριν 2 εβδ το πρωΐ ειδα αιμα κ φυγαμε άρων αρων για ιασω, έπαθα εξάλειψη τραχήλου κ έκανα περιδεση. Έκατσα 8 μέρες στο νοσοκομείο κ τώρα έιμαι 1 εβδ Σπίτι, δεν κάνω τίποτα, φαγητό ή πεθερά κ δουλειές η μαμά μου 1 2 φορές την εβδ. Σήμερα πήγαμε πάλι στον γιατρό κ λεει όλα καλά προς το παρόν, αλλά θέλει προσοχή. Μεγάλο σοκ περάσαμε κ κάθε μέρα που περνάει κάνουμε τον σταυρό μας. Παρακαλάμε κάθε μέρα να φτασουμε σε μια καλή ηλικία κύησης κ να πάνε όλα καλά.......

Σας διαβάζω αλλά δεν θυμάμαι κ πολλά για να σχολιάσω. Σας φιλω κ σας σκέφτομαι!

Ελα βρε Γιωτακι:(

Μπαινω σχεδον καθημερινα και διαβαζω αλλα συνεβησαν διαφορα και σε μας και δεν ειχα διαθεση να γραψω αλλα σε σκεφτομουν γιατι δεν ειχες μπει καιρο τωρα...

Ευχομαι κοριτσακι μου να σου πανε ολα μα ολα καλα!!!Σου στελνω ολη μου την θετικη μου ενεργεια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...