Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα...

Συμφωνώ απόλυτα με την Ειρήνη...... σίγουρα όλες μας έχουμε ανάλογα παραδείγματα ελεεινής συμπεριφοράς :mad::mad::mad::mad:.

Ας είναι καλά εκεί που είναι πλέον το παιδάκι....:(

Το νου μας στα παιδιά, στις παρέες τους, στο ιντερνέτ........Τρέμω την στιγμή που εύχομαι όμως να μην γίνει ποτέ πραγματικότητα στην χώρα μας.....αλλά εκεί οδηγούμαστε σαν κοινωνία σιγά σιγά.....:(

http://en.wikipedia.org/wiki/Columbine_High_School_massacre

Στο βιογραφικό των δραστών στο λύκειο του Columbine το 1999, θα διαβάσετε διάφορα πράγματα για τον εκφοβισμό που δέχονταν στο σχολείο και για το πως εξέφραζαν τα συναισθήματα τους σε σημειώσεις, ημερολόγια κτλ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα αγαπημένες μου.

Σημερα, έμεινα στο σπιτάκι μου αφού δεν δούλευα και ευχαριστήθηκα δουλίτσες, ηρεμία, καφεδάκι..

Συνεχίζω να κάνω κάποιες δουλίτσες, έχω ακόμα αρκετά στο μυαλό μου αλλά χαίρομαι που προχωράω σιγά-σιγά.. Σύντομα, θα αρχίσει η περίοδος της "τρελής" δουλειάς για μένα, οπότε τώρα οτι μπορώ και προλαβαίνω.

Απλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο, με σκουρόρουχα

Ετοίμασα ακόμα ένα με χρωματιστά, ανοιχτόχρωμα

Έπλυνα κάποια πιατικά

Καθάρισα λιγάκι το ψυγείο μου {αν και θέλει κι άλλη δουλίτσα}

Αέρισα το σπίτι και έστρωσα κρεβάτια

Εστυψα πορτοκαλαδες για μένα και το μεγάλο αγόρι, πριν φύγει για δουλίτσα

Αδειασα το πλυντήριο πιάτων

Έκανα "ντου" στο παιδικό δωμάτιο και ιδού ο σημερινος μου θυσαυρός για πεταμα:

DSCN2268_zpszunwpn2x.jpg

Έβαλα φακές και θα τις συνοδέψω με πιτούλες, σαλάτα άγριας ρόκας, ελίτσες και ταραμοσαλάτα.

Εφτιαξα και νηστίσιμα ζελεδάκια, για επιδόρπιο, που αρέσουν πολύ στον άντρα μου.. στα δικά μου θα βάλω και σαντιγύ... :twisted:

DSCN2278_zpsyjlagbk2.jpg

Εβγαλα το καπάκι της ξύστρας μου, που χρησιμοποιώ για τα μολύβια ματιών / χειλιών γιατί είχε υπολείμματα πανω του και το έπλυνα με λίγο υγρό χεριών

DSCN2274_zpsabif3rzb.jpg

Αυτά για την ώρα.. σας φιλώ.. εδώ γύρω θα είμαι.. :wink:

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα!

και γω πολύ πολύ προβληματισμένη με το θέμα...ασε που δεν εχω πειστεί για την τροπή...τεσπα, ελπίζω να βρεθεί η αλήθεια και να αποδωθούν ευθύνες

στα δικά μας...αποφάσισα μετά από αρκετή σκέψη - γιατί είμαι κ αρκετά κουρασμένη:rolleyes:-να κάνω γενική για το Πάσχα...όχι όοοοολα αλλά αρκετά...σκέφτηκα ότι κάθε εβδομάδα κάνω τις ίδιες δουλειές οπότε κάποιες "ψιλές" δεν γίνονται ποτέ...οπότε αποφάσισα να γίνει καλό ξεσκόνισμα παντού και στα κρυφά και στα φανερά μέρη, κουρτίνες πλύσιμο, όλα τα διακοσμητικά υφάσματα και μαξιλάρια πλύσιμο, τα κουφώματα γύρω γύρω, τράβηγμα κρεβάτια κλπ., τα διακοσμητικά, ντουλάπια κουζίνας, πλακάκια μπάνιου-κουζίνας...τι άλλο βρε κορίτσια?ξεχνάω κάτι?ουφ...πολλή δουλειά...ξεκίνησα σήμερα με το πλήρες ξεσκόνισμα σαλονιού..εννοείται θα γίνει σιγά σιγά, δεν υπάρχει χρόνος για όλα μαζί...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα! Σήμερα είμαι τόσο άυπνη που σέρνομαι αλλά έπρεπε να κάνω κάποια πράγματα γιατί μετά νιώθω χειρότερα.Οπότε έβαλα σκούπα, έκανα τις σκόνες πάνω πάνω όμως.Μαγείρεψα για το μωρό, για εμάς κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες αφού προηγουμένως το πρωί τάισα φρούτα το μωρό,έκανα αβγόφετες στην μεγάλη και έφαγα κι εγώ μια!Άπλωσα δυο πλυντήρια με ρούχα των παιδιών.Αέρισα σκεπάσματα και υπνόσακους.Και τώρα τις έβαλα και τις δυο για ύπνο και είμαι κατάκοπη αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ!:mad:

Καλό απόγευμα!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ομολογώ πως έχω συγκλονιστεί και προβληματιστεί πολύ με την ιστορία του παιδιού που χάθηκε τόσο μα τόσο άδικα.Κουράγιο στην οικογένειά του.Με καλύψατε με όσα έχετε ήδη γράψει...

Στα δικά μας τώρα..εγώ είμαι πεσμένη ψυχολογικά για πολλούς και διάφορους λόγους όμως προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμη για το μωρό κυρίως. Το αστεράκι μου το είδαμε χτες στον υπέρηχο!Δεν μας έκανε βέβαια την χάρη να δούμε καλά το προφίλ του αλλα είναι μια χαρά όπως μας είπε ο γιατρός.

Το μεγάλο μου παιδάκι το έχω ψιλοαρρωστούλικο με καταρροή και λίγο βηχαλάκι.

Το σπίτι είναι έτσι και έτσι αλλά ευτυχώς θα έρθει η αδερφή μου και θα με βοηθήσει να τακτοποιήσουμε πιο καλά.Κάνω τα καθημερινά,το έχω μαζεμένο αλλα όσο να είναι θέλει κατι παραπάνω.

Κατέβασα και τα μωρουδιακά που είχα απο τον μεγάλο να δω τι μου κάνει και τι θα χρειαστώ να αγοράσω.Ευτυχώς μας κάνουν πολλά οπότε θα μειωθούν τα έξοδα απο νέες αγορές.Αχ,βρε κορίτσια αυτο το οικονομικό...

Με βοήθησε ο μικρός να τα ξεχωρίσω και είχε τόση αγάπη και προσμονή το παιδάκι μου...Ελπίζω να διατηρηθεί αυτό και μετα τον ερχομό του μπέμπη. Περιμένω κάποια ζήλεια,αλλα τουλάχιστον να μην ξεφύγει το θέμα.

Για σήμερα έχω κοτόσουπα απο χτες οπότε δεν μαγειρεύω.Έβαλα ένα πλυντήριο με πετσέτες και το άπλωσα. Έστρωσα τα κρεβάτια,έπλυνα τα πρωινά πιατικά και χαζοπαίξαμε με τον μικρό,δεν τον έστειλα παιδικό. Τώρα θέλω να ξεχωρίσω και να ετοιμάσω ένα μικρό σάκο με ρούχα που θα χρειαστεί ο άντρας μου για το νοσοκομείο καθώς την Παρασκευή θα χειρουργηθεί.

Αυτά απο μένα για την ώρα.

Διαφημίσεις

καλημέρα!

pitsipitsi με το καλό η εγχείρηση..

εγω στη δουλειά..το πρωι πριν φύγω συνέχισα λίγο τη γενική με τα εξής: έκανα όλο το μικρό μπάνιο- το έξτρα ήταν τα πλακάκια όλα γύρω γύρω, έπλυνα χθες και έστρωσα σήμερα ολα τα διακοσμητικά υφάσματα στο σαλόνι, έκανα ντουλάπια κουζίνας απ εξω με baby oil και καλά τα πλακάκια της κουζίνας... ο σύζυγος έκανε όλα τα αλουμίνια από τα κουφώματα...ουφ, αύριο η συνέχεια, θα σας γράφω την πρόοδό μου για να παρακινούμαι κ γω:rolleyes:

Γιώτα πού είσαι?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα!Σήμερα το πρωινό μας ήταν μέσα στο τρέξιμο και την γκρίνια.Έπρεπε να πάμε το μωρό στο γιατρό και έτρεχα πανικόβλητη να προλάβω.Ετοίμασα τα φρούτα του μωρού,το πρωινό της μεγάλης που δεν την πήγα σχολείο γιατί για άλλη μια φορά έχει ωτίτιδα.Αύριο θα την πάω σε παιδοαλλεργιολόγο γιατί η παιδίατρος θεωρεί πως έχει αλλεργική ρινίτιδα και το μπούκωμα της μύτης χτυπάει στα αυτιά.Για να δούμε..

Από δουλειές τίποτα, μόνο μάζεμα κουζίνας και στα γρήγορα μια φακή.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλημέρα σε όλες! Ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε υγεία στα σπίτια σας! Εμείς καλά είμαστε ευτυχώς. Δουλίτσες καθημερινά ως συνήθως! Σήμερα σηκώθηκα νωρίς μιας και περιμένω κόσμο οπότε ήταν ευκαιρία να αερίσω καλά τον κάτω όροφο.

Σκούπισα με swiffer

σφουγγάρισα

Έστρωσα τα ριχτάρια

Έπλυνα τα μπιμπερό του μπέμπη και τα έβαλα στον αποστειρωτή

Καθάρισα τον πάγκο και τον νεροχύτη.

Ετοίμασα λίστα για σουπερ μάρκετ

Χθες είχα ξεσκονίσει και είχα καθαρίσει το μπάνιο.

Πλυντήρια/ στεγνωτήρια σχεδόν κάθε μέρα εννοείται

Τώρα χαίρομαι το καθαρό και τακτοποιημένο σπιτάκι μου (καλά το παιδικό είναι δράμα αλλά που χρόνος να ασχοληθώ ΚΑΙ με τα παιχνίδια;), φτιάχνω καφεδάκι και περιμένω την παρέα μου.

Σας εύχομαι να έχετε μια καλή μέρα και σας δίνω το link να με θαυμάσετε!

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/03/1_18.html

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα σε όλες! Ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε υγεία στα σπίτια σας! Εμείς καλά είμαστε ευτυχώς. Δουλίτσες καθημερινά ως συνήθως! Σήμερα σηκώθηκα νωρίς μιας και περιμένω κόσμο οπότε ήταν ευκαιρία να αερίσω καλά τον κάτω όροφο.

Σκούπισα με swiffer

σφουγγάρισα

Έστρωσα τα ριχτάρια

Έπλυνα τα μπιμπερό του μπέμπη και τα έβαλα στον αποστειρωτή

Καθάρισα τον πάγκο και τον νεροχύτη.

Ετοίμασα λίστα για σουπερ μάρκετ

Χθες είχα ξεσκονίσει και είχα καθαρίσει το μπάνιο.

Πλυντήρια/ στεγνωτήρια σχεδόν κάθε μέρα εννοείται

Τώρα χαίρομαι το καθαρό και τακτοποιημένο σπιτάκι μου (καλά το παιδικό είναι δράμα αλλά που χρόνος να ασχοληθώ ΚΑΙ με τα παιχνίδια;), φτιάχνω καφεδάκι και περιμένω την παρέα μου.

Σας εύχομαι να έχετε μια καλή μέρα και σας δίνω το link να με θαυμάσετε!

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/03/1_18.html

Μπαίνω στο blog σου κάθε μέρα, όπως κι εδώ και έχω να σου πω πως μου αρέσει πολύ!Και τα θέματα του και η γενικότερη αισθητική του!Προχθές για παράδειγμα που ήμουν κάπως πεσμένη με χαλάρωσε!Keep going!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Μου λείψατε βρε.....δεν είμαι πολύ στα καλά μου για διάφορους λόγους, είμαι τρομερά κουρασμένη και πιεσμένη.....και δεν έχω όρεξη να γράφω.

Δεν έχω να σας πω συγκλονιστικά πράγματα για το σπίτι, μόνο τα βασικά....Πρέπει οπωσδήποτε να προγραμματίσω μια ''ανοιξιάτικη καθαριότητα'' αλλά κορίτσια είμαι τόσο κουρασμένη που δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι....

Σας σκέφτομαι όλες.

mirtoula να τα εκατοστήσει το παιδί, η τούρτα μου φάνηκε λαχταριστή, παιχνιδιάρα και πανέμορφη!

pitsipitsi να πάνε όλα καλά εύχομαι.

Φιλιά στα μπεμπουλίνια μας και στις εγκυούλες μας.

Επιστροφή στην δουλειά :rolleyes::rolleyes: για εμένα, τα λέμε το Σ/Κ.

Καλησπέρα αγαπημένες μου!

Πως είναι τα κορίτσια μου?

Εγώ μπόλικη δουλίτσα, μέσα-έξω και φυσικά ταυτόχρονα και σπίτι, τα 2 αγόρια μου, μαγειρέματα, προπόνηση και τα εξω-σχολικά του φιογκου..

Σήμερα, πήγα στην μανούλα της Ηλιαχτίδας μας, για να φτιάξω τα χεράκια της και παράλληλα κανονίσαμε και μερικά μαθήματα μαθηματικών για το φιογκάκι, γιατί τα έχει βρει ζόρικα στους δεκαδικούς. Οπότε, θα βοηθήσει η Ηλιαχτίδα μας. :wink:

Χθες, το φαγάκι μας:

Φιογκάκια με σαλτσούλα και σουτζουκάκια

DSCN2269_zpsgfwb1y8n.jpg

Και ετοίμασα και ένα νηστίσιμο κέικ με κακάο και πορτοκάλι, για να παίρνει και το μεγάλο αγόρι στη δουλειά, που νηστεύει:

DSCN2281_zpsbzevondx.jpg

Σήμερα, και αφού τελειώσαμε τα μαθήματα, βάλαμε μια κωμωδία με το φιογκάκι και ενώ σιδέρωνα, εκείνο έκατσε να ξεχωρίσει παιχνίδια που δεν θέλει πια! Αχ, επιτέλους, ξεφορτωθήκαμε πολλά πολλά παιχνιδια!

Θα σας γράψω αύριο, με την ηρεμία μου, αν και δουλεύω από πολύ πρωί και μετά ένα σωρό να κάνω και το απόγευμα προπονηση.

Σας φιλώ και θα σας σχολιάσω σύντομα! :wink:

777885dugw57gt25.gif

Ευτυχώς που φάγαμε κι εμείς σουτζουκάκια σήμερα :tongue::tongue: αλλιώς.....με τέτοια φώτο.....Ειρήνη μου, με κόλασες!!!

Ετοιμάζω μπάνιο για τα κορίτσια και μετά θα αράξω με τον σύζυγο για ταινιούλα στον καναπέ. Μαγείρεψα κοτόσουπα για αύριο και αναμένω σαν τρελή το Σ/Κ....

Καλό βράδυ σε όλες!

Καλησπέρα αγαπημένες μου!

Πως είναι τα κορίτσια μου?

Εγώ μπόλικη δουλίτσα, μέσα-έξω και φυσικά ταυτόχρονα και σπίτι, τα 2 αγόρια μου, μαγειρέματα, προπόνηση και τα εξω-σχολικά του φιογκου..

Σήμερα, πήγα στην μανούλα της Ηλιαχτίδας μας, για να φτιάξω τα χεράκια της και παράλληλα κανονίσαμε και μερικά μαθήματα μαθηματικών για το φιογκάκι, γιατί τα έχει βρει ζόρικα στους δεκαδικούς. Οπότε, θα βοηθήσει η Ηλιαχτίδα μας. :wink:

Χθες, το φαγάκι μας:

Φιογκάκια με σαλτσούλα και σουτζουκάκια

DSCN2269_zpsgfwb1y8n.jpg

Και ετοίμασα και ένα νηστίσιμο κέικ με κακάο και πορτοκάλι, για να παίρνει και το μεγάλο αγόρι στη δουλειά, που νηστεύει:

DSCN2281_zpsbzevondx.jpg

Σήμερα, και αφού τελειώσαμε τα μαθήματα, βάλαμε μια κωμωδία με το φιογκάκι και ενώ σιδέρωνα, εκείνο έκατσε να ξεχωρίσει παιχνίδια που δεν θέλει πια! Αχ, επιτέλους, ξεφορτωθήκαμε πολλά πολλά παιχνιδια!

Θα σας γράψω αύριο, με την ηρεμία μου, αν και δουλεύω από πολύ πρωί και μετά ένα σωρό να κάνω και το απόγευμα προπονηση.

Σας φιλώ και θα σας σχολιάσω σύντομα! :wink:

μμμ τι ωραίο φαγάκι είναι αυτό! Ωραία ιδέα τα σουτζουκάκια με φιογκάκια,δεν το έχω κάνει ποτέ έτσι!Αλλά και το κέικ φαίνεται τέλειο!Θα μπορούσες να δώσεις συνταγή παρακαλώ;

Καλό βράδυ και καλό μας ξημέρωμα!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλημέρα κορίτσια, ελεγα να ανοίξω νέο θέμα αλλά λέω ας ρωτήσω πρώτα αυτά τα κορίτσια που με έχουν βελτιώσει ως νοικοκυρα:D

Εσείς έχετε πρόβλημα με τη σκόνη; Εμείς δεν αντεχουμε άλλο, μένουμε και στην εξοχή βέβαια αλλά πραγματικά δε παλεύεται άλλο η κατάσταση. Χτες έκανα γενική στο σαλόνι με καθαρή κουρτίνα και ριχταρια, έβγαλα όλα τα έπιπλα για να γίνει σωστό καθάρισμα και τώρα που κάθομαι να απολαύσω τον καφέ μου στο πεντακαθαρο σαλόνι βλέπω στο έπιπλο της τηλεόρασης πάλι την ακατανομαστη ! :mad:

Ψάχνουμε λύσεις με τον άντρα μου και σκεφτήκαμε να πάρουμε ιονιστη (με νερό που βάζεις και ελαια). Μήπως ξέρετε αν κάνει δουλειά ή έχετε να μου προτείνετε κάποιο;

Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο, μήπως κάτι δε κάνω καλά ρε γμτ με το καθάρισμα μου, πολύ ευχαρίστως να το διαβάσω :D

ΥΓ. Σας διαβάζω καθημερινά, συνεχίστε να βάζετε χρήσιμες συμβουλές για να διατηρουμε το σπιτάκι μας καθαρό, μας βοηθάτε πολύ, ευχαριστούμε !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...