Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα κ επισήμως πια!

Φροντισα κ πήρα πριν από δυο χρόνια ταπεράκια Ικεα κ τακτοποίησα επιτέλους την τροφοθήκη μου κ βρίσκω πάντα οτι θέλω κ δεν ψάχνομαι

9bfec941.jpg

Εδώ τι να πω? Respect και τα ρέστα μου! Απειρα μπράβο!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειχα διαβάσει εκεινες τις ωραίες συμβουλές σου για τα συρτάρια κ την τακτοποίηση τους κ με χαρά αναφέρω πως από τότε που το εφάρμοσα ολα μένουν στη θέση τους δεν χάνω τίποτα , απλά μια φορά το μήνα τα ξαναστρώνω.

Επισης στο πρωτο συρτάρι που έχω τα κουταλομαχαιροπήρουνα πήρα μια θήκη του ικεα την άσπρη που στέκεται στο συρτάρι/ξύλο κ αφήνει χώρο από κάτω, έτσι από κατω της έχω αυτα που χρησιμοποιώ ποιο συχνά κ δεν μένει ανεκμετάλλευτος ο χώρος.Και τα ρύθμισα έτσι ώστε στα δυο κάτω κάτω να έχω πράγματα που δεν τα χρησιμοποιώ συχνά ή συνέχεια....ειπαμε για να μη σκύβω:rolleyes:

Πολλά μπράβο. Τα τακτοποίησες, αγόρασες ξεχωριστές θήκες, καλαθάκια και οτι χρειαζόσουν για να τα ξεχωρίσεις/οργανώσεις/τακτοποιήσεις. Αυτό έχει σημασία. Βολεύτηκες, εκμεταλλεύτηκες όλους τους χώρους σου και το κυριότερο: δεν τ' αφήνεις στην τύχη τους αλλά όπως λες μία στο τόσο τα ξανα-τακτοποιείς! Το χεις πιάσει το νόημα 100%! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειχα βρει της curver ενα πλαστικό μικρό καλαθάκι για το νεροχύτη κ έτσι τα έχω ολα τακτοποιημένα πάντα με το βετεξάκι κ πήρα κ ένα κλιπ για να παρκάρω εκει το σφουγγάρι μας

20120421_130207.jpg

Το κλιπ για το σφουγγαράκι... όλα τα λεφτά!!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Φχαριστώ φχαριστώ:D:D

Μαριλού δεν είχα αλλη επιλογή από το να την οργανώσω έτσι αυστηρά γιατί εχω λίγα ντουλάπια σε αυτή τη κουζίνα κ επρεπε να γίνει κάτι δραστικό!!

Συμφωνώ με την ιδέα να βάζουμε φώτος να παίρνουμε ιδέες κ εμεις για τα υπόλοιπα! Εγώ τώρα εχω στόχο να οργανώσω το χώρο πάνω απο το ψυγείο μου....εκει βάζω οτι να ναι οπως να ναι....δε θες να δεις πως είναι. Οταν τα καταφέρω θα αναρτήσω φώτο φυσικά!!

kalamaraki kalos hrtes;) nomizo oti eimate gitonises:p ki ego kalamaria meno....isos vrethoume PEZO gia kafe kai idees diakosmisis kai organisis;) ki ego tis idies methodous efarmozo sto spiti mou;)

Πήρα ένα ραφάκι από το Ικεα κ οργάνωσα κ τακτοποίησα ολα τα βιβλία μαγειρικής που έχω από το να τα έχω στη μεγάλη βιβλιοθήκη ή ξέμπαρκα πάνω στο ψυγείο

20120421_130910.jpg

Το πρώτο που θέλω να σου πω είναι μπράβο για την ιδέα. Νομίζω πως λίγες θα είχαν την ιδέα να τοποθετήσουν ραφάκι γι αυτό! Οι περισσότερες θα σκεφτόμασταν να τα βάλουμε σ ένα συρτάρι, ντουλάπι... κάτι τέτοιο. Εσύ έκανες "νοστιμιά"! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Διακόσμησα λίγο εκείνο το χαζούλι περβαζάκι που έχουμε στο μπάνιο να μη το βλέπω αδειο κ κρύο(αν μπορούσα θα το γκρέμιζα...αλλά τι να κάνω στο ενόικιο είμαστε)

a1335f5c.jpg

Συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω. Εκανες πολύ καλά που το διακόσμησες το περβαζάκι αυτό!

777885dugw57gt25.gif

Είχα αυτά τα καθρεφτάκια από το Ικεα τα έβαλα στο χωλ μας κ τα διακόσμησα με τα καθρεφτάκια/γυαλινα λουλουδάκια(από τζάμπο επίσης) κ ομόρφυναν κατευθείαν

932df778.jpg

Υπέροχα, ειδικά για το χωλ αλλά κυρίως μου αρέσει η προσωπική σου πινελιά, τα καθρεφτάκια! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Πολύ θα ήθελα να τα έχω όλα τόόόόόόσο οργανωμένα, αλλά μου λείπει ο χώρος. Για παράδειγμα, τόσα ταπεράκια δε χωράνε με τίποτα στα ντουλάπια μου (αν και θα το ήθελα).

Προσπαθώ, βέβαια.

Ερώτηση: τα χρειάζεσαι όλα αυτά τα ταπεράκια. Δηλαδή, εννοώ, σου είναι χρήσιμα? Γιατί μπορεί να μην σου χρειάζονται τόσο.

Σκέψου το λίγο... σκέψου δηλαδή στο περίπου πόσα χρειάζεσαι εσύ και προτείνω να το "πιάσεις" από εκεί. Εγώ π.χ. δεν έχω τόσα καρυκεύματα και άρα δεν χρειάζομαι τόσο χώρο. Μήπως και εσύ το ίδιο και απλώς σου φαίνονται πολλά?

Επίσης,μήπως κάποια αντικείμενά σου έχουν "απλωθεί" και χρειάζονται αναδιοργάνωση ώστε να εξοικονομήσεις κανένα ντουλαπάκι ή συρταράκι? Οπως μας είχε γράψει μια φίλη με την τακτοποίηση που έκανε στις πυτζάμες {που σας είχα πρήξει} εξοικονόμησε ένα ολόκληρο συρτάρι! Και μια άλλη 2 με την τακτοποιηση των σεντονιών της. Για δες το λίγο και μου λες! :P

777885dugw57gt25.gif

Καλα η Ειρηνη μας εκανε ολες αστερια εδω μεσα.:-):smile::-)

Argyraki μου,

Νομίζω πως απλώς ένα σπρωξιματάκι χρειάζεστε! Μονο αυτό παίρνετε από μένα, το υπόλοιπο είναι δικό σας κατόρθωμα!!! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για τις ευχές.

Μιρίκι πραγματικά έχεις δίκιο,σήμερα είναι μια καινούρια μέρα και ευτυχως ο μπαμπάς μου νιώθει καλύτερα, επομένως και εμείς.Σήμερα πήγε ο αντρας μου στο νοσοκομείο και εγώ καθησα με το παιδι, αφού δεν έχω που να το αφήσω, και θα πάω αυριο που θα χειρουργηθεί.

Σε λίγο περιμένω μία φιλη να ερθει με το γιο της να παίξουν τα πιτσιρίκια και εμείς να πιούμε τον καφέ μας,μπας και ξεφύγει λίγο και το μυαλό μου.

Προς το παρόν κανω ένα συμμάζεμα και πρέπει να βάλω και φαγητό.

Χρύσα μου,

Οι προσευχές μου και η αγάπη μου μαζί σας. Περαστικά! :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... όπως είπε και η miriki... έχω ξεσηκώσει κάποιες οδηγίες από την Μαρθούλα... έχω ετοιμάσει ετικέτες για τις κούτες με διαφορετικό χρώμα για κάθε δωμάτιο και με αρίθμηση πχ 1/5, 2/5 κλπ...

Η μεταφορά θα γίνει από συνεργείο... εμείς θα μεταφέρουμε μόνο προσωπικά έγγραφα, κοσμήματα και υπολογιστές...

Το πρώτο "πακέτο" είναι να ετοιμάσω κούτες ανά δωμάτιο.. με χαρίζω... πετάω...

το σιχαίνομαι αυτό το μέρος... αλλά πρέπει να γίνει... εκεί να δείτε ρουχομάνι που έχω να δώσω... κυρίως δικά μου και της μικρής... αλλά είναι ευκαιρία και λόγω αλλαγής σεζόν...

Επίσης, οργανώνω ένα "open me first" κουτί για κάθε δωμάτιο... καθότι στο στήσιμο θα έχω 2 πιτσιρίκια στα πόδια μου και βοήθεια μόνο από τον σύζυγο.. οπότε εκεί θα είναι το πακέτο...

kalamaraki... θα πάρω και εγώ τάπερ ΙΚΕΑ... να κέρασω καφέ να φτιάξεις τροφοθήκη;;; :) Έχεις κάνει super δουλειά... μπράβο σου!

φιλάκια και να έχετε μία υπέροχη Κυριακή

Αγάπη,

Είσαι αστέρι οργάνωσης εσύ! Δεν χρειάζεσαι συμβουλές! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Το κυριότερο θετικό:

Οι φωτογραφίες που αναρτούμε είναι ΑΛΗΘΙΝΕΣ από ΑΛΗΘΙΝΑ σπίτια. Οχι της Martha Steward και των λοιπών περιοδικών που έχει γίνει ολόκληρος χαμός από πισω για να "στηθούν"!

Ευγε μας! :P:p

777885dugw57gt25.gif

kalamaraki, σε θαυμάζω. Πολύ θα ήθελα να τα έχω όλα τόόόόόόσο οργανωμένα, αλλά μου λείπει ο χώρος. Για παράδειγμα, τόσα ταπεράκια δε χωράνε με τίποτα στα ντουλάπια μου (αν και θα το ήθελα).

Προσπαθώ, βέβαια.

Καλαμαράκι επειδή μάλλον είμαι από τώρα κακιά πεθερά, θα το πω. Βρε συ με προβληματίζει που έχεις απορρυπαντικά και τρόφιμα στο ίδιο ντουλάπι. Κατά τα άλλα ψάχνω να βρω εμοτικον με το στόμα ανοιχτό για τη δουλειά που έχεις κάνει στο σπίτι σου και εύχομαι άντε και στα δικά μου.
kalamaraki μηπως να εβαζες καλυτερα το σιδερο κατω με τα απορυπαντικα,και να ειχες τα τροφιμα επανω?

Οσο για την τροφοθηκη,με τα ταπερ τι να πω.Ζηλεψα λιγακι.

Την βλεπω και την χαζευω.Φανταζομαι εσυ πως θα την καμαρωνεις.

Μπραβο σου.

Καλα η Ειρηνη μας εκανε ολες αστερια εδω μεσα.:-):smile::-)

Καλαμαράκι, και εγώ θα συμφωνήσω για τα απορυπαντικά,καλύτερα να τα ξεχώριζες.

Εντωμεταξυ,απ'όσο βλέπω δεν είναι πολλά τα τροφιμα και έτσι θα μπορούσες να τα βάλεις στην τροφοθήκη με τα ταπερ,ναι θα αλλάξει λίγο την εικόνα αλλά θα είναι συγκεντρωμένα όλα εκει.:):)

Μετά από τις παρατηρήσεις σας κάθισα κ το έκανα σήμερα, μου πηρε ένα τέταρτο μόνο σε χρόνο, δίκιο είχατε εννοείτε απλά τα έβαλα οταν στόκαρα σε τρόφιμα οπου είχα χώρο εκεινη τη στιγμή. Και βουαλά το αποτέλεσμα κ έμεινε κ χώρος κ για περισσότερα τάπερ χε χε (το κρυφό όνειρο κάθε νοικοκυράς σαν εμένα :mrgreen:)

Το σημερινό αποτέλεσμα, εντάξει το μόνο τρόφιμο ειναι το τσάι ε δεν πειράζει χε χε :rolleyes::tongue:

324f727e.jpg

Να και πως έμεινε το ντουλαπάκι διπλα από την τροφοθήκη μου , ειναι από εκεινα τα γωνιακά τα χαζά που χάνεις χώρο

74ec865a.jpg

Και ξανα αναδιοργάνωσα την τροφοθήκη μου

2dbda549.jpg

kalamaraki... θα πάρω και εγώ τάπερ ΙΚΕΑ... να κέρασω καφέ να φτιάξεις τροφοθήκη;;; :) Έχεις κάνει super δουλειά... μπράβο σου!

φιλάκια και να έχετε μία υπέροχη Κυριακή

χε χε είναι η δεύτερη πρόταση που έχω για οργάνωση τροφοθήκης , η πρώτη ήταν από την Kikileyteris χαχα

Με μεγάλη μου χαρά δεν έχω κανένα πρόβλημα, τώρα που κόλλησα το μικρόβιο δύσκολα το αποβάλλω :D

Το κυριότερο θετικό:

Οι φωτογραφίες που αναρτούμε είναι ΑΛΗΘΙΝΕΣ από ΑΛΗΘΙΝΑ σπίτια. Οχι της Martha Steward και των λοιπών περιοδικών που έχει γίνει ολόκληρος χαμός από πισω για να "στηθούν"!

Ευγε μας! :P:p

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :D

Από καιρό ήθελα να σας τα δείξω για να με πειτε παρατηρήσεις συμβουλές αλλά όλο το ανέβαλλα :rolleyes:

Εγώ το μικρόβιο όπως είπα το κόλλησα από τον χαζμπαντ καθώς ειναι τρομερά οργανωτικός κ τακτικός (οταν τον γνώρισα στα 27 του έμενε ήδη μόνος του από τα 18 του, να ναι καλά η πεθερά που του έμαθε , το σπίτι του τότε ήταν ποιο τακτικό κ συμμαζεμένο από το δωμάτιο μου στο πατρικό μου....χε χε) κ όταν πρωτομείναμε μαζί ειχαμε συγκρούσεις γιατί εγώ μαθημένη από το πατρικό μου...ε τα άφηνα λίγο όλα χύμα στο κύμα...:oops::| ε μια δυο...μόλις είδα οτι αν τα οργανώσω όλα, σε σωστές θέσεις με σωστό τρόπο δεν θα ψάχνομαι όλη την ώρα ή δεν θα μαζεύω ατελειωτες ώρες ,κ ότι θα έχω περισσότερο χρόνο να κάνω τα γούστα μου, τότε πια κατάλαβα πως θα γλυτώνω χρόνο κ κόπο!

Μια συμβουλή που μου είχε δώσει ο σύζυγος νομίζω το έχεις αναφέρει Ειρήνη κ εσύ " Όταν βλέπεις κάτι σε λάθος θέση ή ασυμμάζευτο ή ένα λεκέ κάτι κάντο εκείνη τη στιγμή σε δυο λεπτά θα έχεις τελειώσει, μη το αφήσεις για μετά κ σου μαζευτούν πολλά" :rolleyes:;)

Και το τονίζω, είμαι τρομερά τεμπέλα, καθόλου κοντρόλ φρικ δεν θα χαλαστώ αν χαλάσει κάτι ή αν δεν είναι στη θέση του απλά τα διορθώνω τακτοποιώ γιατί ως γνήσια τεμπέλα βαριέμαι να ασχολούμαι συνέχεια χαχαχαχα

Για αυτό λεω...η τεμπελιά μου με έχει σώσει!! :tongue::D:D

Και όταν ανοιξες το θέμα σου λέω Οοοοοπα εδώ είμαστε!! Ιδεες κ λύσεις τέλεια!!

Τώρα επόμενος στόχος μου να τακτοποιήσω το χώρο πάνω από το ψυγειο...εχω ψηλά τα φάρμακα της μικρής κ τα δικά μας για να μη τα φτάνει, κ οτι περισσεύει...εκει το παρατάω χε χε θα την βρω την άκρη ομως σίγουρα.

67f0ca90.jpg

Και φυσικά άλλος στόχος....η ντουλάπα μου....ο σύζυγος τη δική του την έχει τόσο τακτοποιημένη με στρατιωτικό νόμο...ενώ η δική μου είναι σαν τα απομεινάρια μετά από ροκ συναυλία χε χε Και της μικρής επίσης είναι στη πένα από εμένα ....αλλά η δική μου έχει τα μάυρα χάλια.Δεν πτοούμαι όμως κάποια στιγμή θα την κάνω :tongue::D

Τα φιλιά μου κ ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές κ τις παρατηρήσεις.

Αχ λατρεμένες μου...

Μια και ήμουν ξεκούραστη, όπως σας είπα, είπα να με γονατίσω λιγάκι!!! :tongue::tongue:

1) Σιδέρωσα αρκετά {όχι κουτά... δεν τελείωσα! τελειώνει ποτέ το σίδερο???!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:}

2) Μαζέψαμε τα χαλιά!!!!!!!! Κάναμε ένα "ντου" με τον άντρα μου και μαζέψαμε τα χαλιά!!!!!!!!!!! Αχ... ανάπνευσε το σπίτι μας!!! Τώρα είναι έτοιμο για να το διακοσμήσω με ανοιξιάτικα!!! ;);)

3) Έβαλα σκούπα και σφουγγάρισα οπότε τώρα είμαστε σε άριστη κατάσταση....

Αυτά τώρα που πρέπει να γίνουν τις επόμενες ημέρες είναι να ξεκινήσω σιγά-σιγά να ανεβάζω στην πάνω ντουλάπα τα πιο χοντρά ρουχαλάκια και να κατεβάζω τα ανοιξιάτικα, οπότε θα πρέπει να ασχοληθώ με τις ντουλάπες μας. Στο χαλαρό φυσικά...

Μετά απερίσπαστη θ' ασχοληθώ με τη διακόσμηση και την οργάνωση του σπιτιού μου! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Τώρα επόμενος στόχος μου να τακτοποιήσω το χώρο πάνω από το ψυγειο...εχω ψηλά τα φάρμακα της μικρής κ τα δικά μας για να μη τα φτάνει, κ οτι περισσεύει...εκει το παρατάω χε χε θα την βρω την άκρη ομως σίγουρα.

67f0ca90.jpg

Αυτό νομίζω θα είναι παιχνιδάκι για σένα. Χρειάζονται 2 κουτάκια μόνο.

Ένα για το φαρμακείο σου και ένα για τα "διάφορα".

Δες εδώ μερικά να πάρεις ιδέες αν και υπάρχουν δεκάδες πανέμορφα κουτάκια! ;)

Για το φαρμακείο σου

medicine-box-170x150-1.png

Για τα "διάφορα" κάτι σε πάνινο και ανοιχτό αν σε βολεύει

2f2a954c.jpg

Κάτι τέτοιο αν σου αρέσει να είναι ανοιχτό το πάνω και μέρος και η ομοιομορφία (και για φαρμακείο και για διάφορα)

WhiteWashedWoodBins_x.jpg

Επίσης υπέροχο για τα διάφορα

KSYL-KOUTI-MANDARIN-BEAUMONT-WOODEN-BOX-400-0576683.jpg

Και τέτοιου τύπου αν θελεις να τα πετάς μέσα και να μην τα βλέπεις:

bbm_03.jpg

Σε γλυκοφιλώ! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...