Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Έχω ξετρελαθεί μαζί σου...! Εχω ξεφύγει λέμε!!! :P:p:p

Θα σου γράψω μήνυμα για κάθε φωτογραφία ξεχωριστά! Τόση δουλειά έκανες και σε καμία περίπτωση δεν θα σε "ξεπετάξω"!!! Εχω πάθει πλάκα σου λέω!!!!

χε χε ελπίζω να είναι ευχάριστο το ξετρέλαμα!;)

Θα περιμένω εναγωνίως παρατηρήσεις κ συμβουλές!!:D

Kαι ξέχασα να σου δείξω κ ένα έπιπλο που το έχω κάτω από το ραφάκι μου και είναι τροφοθήκη/στοκ θέση για το σίδερο(στα δυο νεσεσέρ πήρα από εσένα ιδέα κ έβαλα στο ένα φάρμακα γάζες κτλπ κ στο άλλο τα ραφτικά μου), τα πανάκια καθαρισμού τα έχω εκει διπλωμένα καθαρά γιατί με βολεύει να τα βρίσκω μαζί με τα καθαριστικά μου.

2bf9a083.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιμισα το μικρο και συνεχίζω για τη μετακόμιση.

Την ημέρα που θα καθαρίζεται το καινούριο σπίτι (καλύτερα να το κάνει κάποια γυναίκα αυτό και εσύ φιλική συμμετοχή στις λεπτομέρειες, βάλτο στα έξοδα της μετακόμισης) κάλυψε τις πρίζες που σου είπα πριν και κάνε μια βόλτα κοιτάζοντας τα ντουλάπια κλπ σκεπτόμενη δύο πράγματα:

α. πού μπορούν να μπουν προσωρινά οι κούτες σου και

β. πού θα μπουν στο περίπου τα πράγματά σου τελικά

Ίσως να αλλάξουν θέση τελικά στην πορεία, γιατί το σπίτι μόνο όταν το ζεις βρίσκεις τις βολές του, αλλά το να έχεις μια άποψη θα σε ξεαγχώσει. Επίσης εν ανάγκη βάλε τις κούτες μέσα στις ντουλάπες, στα μπαλκόνια κλπ, αλλά μην παραχώσεις πράγματα απλά και μόνο για να φύγουν οι κούτες.

Μην κουβαλήσετε τίποτα μόνοι σας και μην ξεπατωθείτε την πρώτη μέρα για να τελειώνετε.

Αν μένεις στην Αθήνα και χρειάζεσαι μεταφορική, ευχαρίστως να σου δώσω τα στοιχεία αυτών με τους οποίους συνεργαστήκαμε. Ήταν πολύ προσεκτικοί (συνολικά έγιναν τέσσερεις μετακομίσεις για να φτάσουμε να μπούμε εμείς στο σπίτι από τέσσερα σπίτια χωρίς καμία ζημιά), μπορούν να σου αμπαλάρουν τέλεια και γρήγορα τα ογκώδη και ευαίσθητα και ήταν όλοι Έλληνες οπότε μπορούσες να συνεννοηθείς άψογα. Ήταν και οικονομικοί (εμείς χρειαστήκαμε ενάμισυ φορτηγό και αναβατώριο). Επίσης αν θέλεις κοπέλα για την καθαριότητα εδώ είμαστε πάλι. Σπάνια συστήνω σε άλλους αλλά πραγματικά μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Η μετακόμιση είναι ο καημός μου όπως καταλάβατε...... πολύ ωραία τιπς και στη μαρθούλα βεβαίως βεβαίως.

sbxre6a2f.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Εγώ σήμερα χαλαρώνω.

Το πρωί έστρωσα τα κρεβάτια και καθάρισα το μπάνιο (ναι, ναι... με άφησε ο μικρός!!!)

Μετά ήρθαν κάτι φίλες για καφεδάκι.

Εν τω μεταξύ μαγείρεψα κι όλας.

Το μεσημέρι φάγαμε και ξαπλώσαμε για μια ωρίτσα.

Μόλις ξύπνησε ο μικρός έφαγε την κρέμα του και φύγαμε για βολτίτσα.

Γυρίσαμε στις 20:00, τον έκανα μπάνιο, ήπιε το γάλα του και κοιμήθηκε.

Μάζεψα το νεροχύτη (ευτυχώς δεν είχε πολλά) και τέλος για σήμερα.

Ηθελα να βάλω και σίδερο να τελειώνω, αλλά λείπει ο άντρας μου και με το θόρυβο που κάνει ο ατμός δε θα μπορώ να έχω το νου μου στο μικρό που κοιμάται.

Οπότε το σίδερο μεταφέρεται για αύριο και θα τελειώσει κι όλας.

Είναι 5 πουκάμισα, 5 t-shirts, 1 σεντόνι διπλό, 3 μαξιλαροθήκες και 1 τραπεζομάντηλο, δηλαδή 30-45 λεπτά υπόθεση.

kalamaraki, σε θαυμάζω. Πολύ θα ήθελα να τα έχω όλα τόόόόόόσο οργανωμένα, αλλά μου λείπει ο χώρος. Για παράδειγμα, τόσα ταπεράκια δε χωράνε με τίποτα στα ντουλάπια μου (αν και θα το ήθελα).

Προσπαθώ, βέβαια.

Αυτά από εμένα.

Να έχετε όλες ένα καλό Σαββατόβραδο και μια υπέροχη Κυριακή!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλαμαράκι επειδή μάλλον είμαι από τώρα κακιά πεθερά, θα το πω. Βρε συ με προβληματίζει που έχεις απορρυπαντικά και τρόφιμα στο ίδιο ντουλάπι. Κατά τα άλλα ψάχνω να βρω εμοτικον με το στόμα ανοιχτό για τη δουλειά που έχεις κάνει στο σπίτι σου και εύχομαι άντε και στα δικά μου.

sbxre6a2f.png

χε χε ελπίζω να είναι ευχάριστο το ξετρέλαμα!;)

Θα περιμένω εναγωνίως παρατηρήσεις κ συμβουλές!!:D

Kαι ξέχασα να σου δείξω κ ένα έπιπλο που το έχω κάτω από το ραφάκι μου και είναι τροφοθήκη/στοκ θέση για το σίδερο(στα δυο νεσεσέρ πήρα από εσένα ιδέα κ έβαλα στο ένα φάρμακα γάζες κτλπ κ στο άλλο τα ραφτικά μου), τα πανάκια καθαρισμού τα έχω εκει διπλωμένα καθαρά γιατί με βολεύει να τα βρίσκω μαζί με τα καθαριστικά μου.

2bf9a083.jpg

kalamaraki μηπως να εβαζες καλυτερα το σιδερο κατω με τα απορυπαντικα,και να ειχες τα τροφιμα επανω?

Οσο για την τροφοθηκη,με τα ταπερ τι να πω.Ζηλεψα λιγακι.

Την βλεπω και την χαζευω.Φανταζομαι εσυ πως θα την καμαρωνεις.

Μπραβο σου.

Καλα η Ειρηνη μας εκανε ολες αστερια εδω μεσα.:-):smile::-)

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για τις ευχές.

Μιρίκι πραγματικά έχεις δίκιο,σήμερα είναι μια καινούρια μέρα και ευτυχως ο μπαμπάς μου νιώθει καλύτερα, επομένως και εμείς.Σήμερα πήγε ο αντρας μου στο νοσοκομείο και εγώ καθησα με το παιδι, αφού δεν έχω που να το αφήσω, και θα πάω αυριο που θα χειρουργηθεί.

Σε λίγο περιμένω μία φιλη να ερθει με το γιο της να παίξουν τα πιτσιρίκια και εμείς να πιούμε τον καφέ μας,μπας και ξεφύγει λίγο και το μυαλό μου.

Προς το παρόν κανω ένα συμμάζεμα και πρέπει να βάλω και φαγητό.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλαμαράκι, και εγώ θα συμφωνήσω για τα απορυπαντικά,καλύτερα να τα ξεχώριζες.

Εντωμεταξυ,απ'όσο βλέπω δεν είναι πολλά τα τροφιμα και έτσι θα μπορούσες να τα βάλεις στην τροφοθήκη με τα ταπερ,ναι θα αλλάξει λίγο την εικόνα αλλά θα είναι συγκεντρωμένα όλα εκει.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Για τη μετακόμιση ,αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία, το μόνο που θα προσθετα,μιας και οι υπόλοιπες εχουν δώσει πολλές συμβουλές,να δεις καλά πρώτα τους αποθηκευτικούς σου χώρους και να φτιαξεις στο μυαλό σου ενα πλάνο για το που θα σε βόλευε να μπουν τα πράγματα σου.Μην βγάλεις τίποτε από τις κούτες παραμόνο για να μπει στη μόνιμη θέση του,γιατί ουδεν μονιμότερο του προσωρινου και μετά θα κάνεις διπλό κόπο.

Τον Ιούνιο θα κάνουμε και εμείς μια μετακόμιση στο εξοχικό μας γιατί εδώ και ένα χρόνο το επισκευάζαμε και εχει να γίνει της τρελλής!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σε λίγο περιμένω μία φιλη να ερθει με το γιο της να παίξουν τα πιτσιρίκια και εμείς να πιούμε τον καφέ μας,μπας και ξεφύγει λίγο και το μυαλό μου.

Αυτό πραγματικά είναι το καλύτερο αντίδοτο στην αγωνία. Μπράβο σου καλά το σκέφτηκες και το οργάνωσες κι αυτό.

sbxre6a2f.png

Καλημέρα κορίτσια,

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... όπως είπε και η miriki... έχω ξεσηκώσει κάποιες οδηγίες από την Μαρθούλα... έχω ετοιμάσει ετικέτες για τις κούτες με διαφορετικό χρώμα για κάθε δωμάτιο και με αρίθμηση πχ 1/5, 2/5 κλπ...

Η μεταφορά θα γίνει από συνεργείο... εμείς θα μεταφέρουμε μόνο προσωπικά έγγραφα, κοσμήματα και υπολογιστές...

Το πρώτο "πακέτο" είναι να ετοιμάσω κούτες ανά δωμάτιο.. με χαρίζω... πετάω...

το σιχαίνομαι αυτό το μέρος... αλλά πρέπει να γίνει... εκεί να δείτε ρουχομάνι που έχω να δώσω... κυρίως δικά μου και της μικρής... αλλά είναι ευκαιρία και λόγω αλλαγής σεζόν...

Επίσης, οργανώνω ένα "open me first" κουτί για κάθε δωμάτιο... καθότι στο στήσιμο θα έχω 2 πιτσιρίκια στα πόδια μου και βοήθεια μόνο από τον σύζυγο.. οπότε εκεί θα είναι το πακέτο...

kalamaraki... θα πάρω και εγώ τάπερ ΙΚΕΑ... να κέρασω καφέ να φτιάξεις τροφοθήκη;;; :) Έχεις κάνει super δουλειά... μπράβο σου!

φιλάκια και να έχετε μία υπέροχη Κυριακή

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Θεά σε βρίσκω. Να σε πω, σκέψου για βοήθεια πέραν των κλασικών που συνήθως απορρίπτουμε (παπουγιαγιάδες) και πιο εξτρίμ εκδοχές, όπως τις νονές των παιδιών (για μπέιμπι σίτινγκ όχι για χαμαλίκι) η κάποια φίλη σου που ενδεχομένως να θέλει να λάβει μέρος στο μετακόμιση πάρτυ. Επίσης αυτό τσέκαρέ το και για τις επόμενες ημέρες, μήπως κάποιος θα μπορεί να απασχολεί τα παιδιά το απόγευμα πχ για να ανοίξεις την κούτα της ημέρας.

Μια και θα πας ικέα (λέμε τώρα) τσέκαρε τις κούτες μετακόμισης είναι άψογες.

sbxre6a2f.png

Κόρες μου τι κάνετε? Ελπίζω να είστε καλά και να χαλαρώνετε, η κάθε μία με τον τρόπο της! ;)

Σήμερα κυρία εγώ... ξυπνήσαμε αργά... και την κοπανήσαμε αμέσως! Πήγαμε Πασαλιμάνι... πήραμε φραπεδάκια και κάναμε τις βόλτες μας. Αχ.. τι όμορφες βιτρίνες! Τι ωραία θα ήταν να είχα λεφτά να ψωνίσω...! :tongue::tongue: Αλλά μετά ξύπνησα! :tongue:

Μετά στην πεθερά μου, μας "περιέθαλψε" με έναν όμορφο μουσακά και έκανα και της αδερφής του άντρα μου ένα πεντικιούρ, που το θελε από την Μεβαλοβδομάδα αλλά που χρόνο εγώ...:? . Τουλάχιστον το ευχαριστήθηκε.

Επιστρέψαμε σπίτι και όπως φαντάζεστε αφού είμαι ξεκούραστη.. μ' έπιασε!!! :tongue: Έπλυνα το μπροστινό μπαλκόνι με τον φιόγκο, μια δουλειά που λατρεύει εκείνος, έβαλα στο πλυντήριο μία κουβέρτα μας για να μαζευτεί κι αυτή με το που στεγνώσει και να μπει στην πάνω ντουλάπα, μοσχομυρίζοντας και ετοιμάζομαι για σιδέρωμα.... Εχω πολύ όρεξη όταν ο καιρός είναι καλός!

Σας γλυκοφιλώ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλώς σας βρήκα κ επισήμως πια!

Φτου κ ξεκινάω :rolleyes::rolleyes:

Ολα τα τιπ/συμβουλές που κατά διαστήματα έγραφες/γράφεις καποια τα είχα ήδη κάνει κάποια οχι.

Οπως πολύ μου άρεσε το τιπ για το νεσεσεράκι με τις σερβιέτες/σερβιετάκια γιατί ουτε εμένα μου άρεζαν οι συσκευασίες να κάθονται στη φόρα, κ έτσι χτες το πρωί που πήγα τζάμπο πήρα ένα κ βουαλά τακτοποιήθηκε κ ταίριαξε απόλυτα!

de923baf.jpg

Εύγε! Αρχικά να σου πω, πόσο χάρηκα που νιώθεις καλά, που νιώθεις οργανωμένη και τακτοποιημένη! Αυτό είναι το σημαντικότερο γιατί νιώθωντας καλά θα το βγάζεις και στο σπίτι σου, στην καθημερινότητά σου και θα είσαι πιο ήρεμη! ΜΠΡΑΒΟ!

Μ' αρέσουν πολύ τα ψαθάκια που επέλεξες! ;)

777885dugw57gt25.gif

Επισης πολύ χρήσιμη ήταν κ η συμβουλή για τα σεντόνια :D:D

Εχω μια συρταρέρια ψηλή από Ικεα κ δεν μου χωρούσαν πριν εκει πετσέτες κ σεντόνια τώρα όμως είναι σε απόλυτη τάξη κ χωράνε όλα τελικά!!

c937c3fa.jpg

Είπες την μαγική λέξη: πως χωράνε όλα τελικά!

Εκεί είναι που "κολλάω" εγώ γι αυτό σας πρήξω με το να ξεφορτώνεστε πράγματα και να οργανώνεστε! Γιατί, συνήθως, χωράνε τα πράγματα μας. Αρκεί να είναι τα πράγματα για μια οικογένεια και όχι για... πέντε!!! ;););)

Μπράβο που βρήκες τον τρόπο σου και τακτοποίησες πετσετικά, σεντόνια κλπ... Είναι μεγάλος βραχνάς για πολλές!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλώς σας βρήκα κ επισήμως πια!

Επίσης είχα κουραστεί συνέχεια να σκύβω κάτω στο ντουλάπι να παιρνω λάδι/ξύδι ή να ανοίγω ντουλάπι για καφέ/ζάχαρη έτσι βρήκα ένα δισκάκι τα τακτοποίησα εκεί μέσα κ τα έχω εύκαιρα πάντα στον πάγκο μου.

8755136c.jpg

Δεν υπάρχει κανένας λόγος κάτι που μας βολεύει να το αγνοήσουμε για λόγους αισθητικής. Ειδικά στην κουζίνα που τρώμε τόσο χρόνο. Υπέροχη η ιδέα σου και μπράβο!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...