Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα σας κορίτσια

σας διαβάζω ανελλιπώς κάθε μέρα ασχετα αν δεν συμμετέχω.

Ειρήνάκι τέλειο το χρωματάκι που ανέβασες σήμερα το pepper chic!!

Ήθελα να σε ρωτήσω μιας κ σε βρήκα μέσα, αν μπορώ να ανεβάσω φωτος εδώ στο θεματάκι να σας δείξω τα αποτελέσματά μου απο την εφαρμογή των τίπ σου!

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όλες!

Το συζητάς??? Φυσικά και να ανεβάσεις και να κάνεις οτι θέλεις! :P:p:p

Καλώς ήρθες kalamaraki! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hello....

να μαι πάλι σαν κομήτης...

Μετά από συνεχείς και αλλεπάλληλες ιώσεις... ο μικρός... ο μπαμπάς... η μικρή...

ξανά ο μικρός... και η μαμά να την παλεύει να μην κυλήσει... είμαστε σε καλό δρόμο...

Χρύσα... περαστικά στον μπαμπά σου... εύχομαι να είναι κάτι απλό!

Σήμερα είχε εξωτερικές εργασίες για όλους... πήγαμε να βγάλουμε διαβατήρια για τα πιτσιρίκια και στη συνέχεια παιδική χαρά... το μεσημέρι φάγαμε τα έτοιμα... κιμάς...

και απλά βράσαμε λίγα μακαρόνια... τα πιτσιρίκια κάνουν party με αυτό το φαγητό...

Ειρήνη... να βάλω ένα μεγάλο και δύσκολο θεματάκι προς συζήτηση;

Mετακόμιση σπιτιού... τι κάνουμε οεο;;;

και ναι, ξέρω το πετάω, χαρίζω, κρατάω... είναι άλλωστε φοβερή ευκαιρία...

η απορία μου είναι κυρίως στο πως οργανώνουμε το νέο σπίτι...

και ισχύει για όλες... αν αλλάζατε τώρα σπίτι τι θα κάνατε διαφορετικά;

φιλάκια

beSZp2.pngdsR5p2.png

Το συζητάς??? Φυσικά και να ανεβάσεις και να κάνεις οτι θέλεις! :P:p:p

Καλώς ήρθες kalamaraki! ;);)

Καλώς σας βρήκα κ επισήμως πια!

Φτου κ ξεκινάω :rolleyes::rolleyes:

Ολα τα τιπ/συμβουλές που κατά διαστήματα έγραφες/γράφεις καποια τα είχα ήδη κάνει κάποια οχι.

Οπως πολύ μου άρεσε το τιπ για το νεσεσεράκι με τις σερβιέτες/σερβιετάκια γιατί ουτε εμένα μου άρεζαν οι συσκευασίες να κάθονται στη φόρα, κ έτσι χτες το πρωί που πήγα τζάμπο πήρα ένα κ βουαλά τακτοποιήθηκε κ ταίριαξε απόλυτα!

de923baf.jpg

Επισης πολύ χρήσιμη ήταν κ η συμβουλή για τα σεντόνια :D:D

Εχω μια συρταρέρια ψηλή από Ικεα κ δεν μου χωρούσαν πριν εκει πετσέτες κ σεντόνια τώρα όμως είναι σε απόλυτη τάξη κ χωράνε όλα τελικά!!

c937c3fa.jpg

15ad0232.jpg

cdd2e73b-1.jpg

10290f24.jpg

Επίσης είχα κουραστεί συνέχεια να σκύβω κάτω στο ντουλάπι να παιρνω λάδι/ξύδι ή να ανοίγω ντουλάπι για καφέ/ζάχαρη έτσι βρήκα ένα δισκάκι τα τακτοποίησα εκεί μέσα κ τα έχω εύκαιρα πάντα στον πάγκο μου.

8755136c.jpg

Φροντισα κ πήρα πριν από δυο χρόνια ταπεράκια Ικεα κ τακτοποίησα επιτέλους την τροφοθήκη μου κ βρίσκω πάντα οτι θέλω κ δεν ψάχνομαι

9bfec941.jpg

Ειχα διαβάσει εκεινες τις ωραίες συμβουλές σου για τα συρτάρια κ την τακτοποίηση τους κ με χαρά αναφέρω πως από τότε που το εφάρμοσα ολα μένουν στη θέση τους δεν χάνω τίποτα , απλά μια φορά το μήνα τα ξαναστρώνω.

Επισης στο πρωτο συρτάρι που έχω τα κουταλομαχαιροπήρουνα πήρα μια θήκη του ικεα την άσπρη που στέκεται στο συρτάρι/ξύλο κ αφήνει χώρο από κάτω, έτσι από κατω της έχω αυτα που χρησιμοποιώ ποιο συχνά κ δεν μένει ανεκμετάλλευτος ο χώρος.Και τα ρύθμισα έτσι ώστε στα δυο κάτω κάτω να έχω πράγματα που δεν τα χρησιμοποιώ συχνά ή συνέχεια....ειπαμε για να μη σκύβω:rolleyes:

559ec0f2-1.jpg

a7da3dca.jpg

9f355ccb.jpg

044a624e.jpg

05679030.jpg

Ειχα βρει της curver ενα πλαστικό μικρό καλαθάκι για το νεροχύτη κ έτσι τα έχω ολα τακτοποιημένα πάντα με το βετεξάκι κ πήρα κ ένα κλιπ για να παρκάρω εκει το σφουγγάρι μας

20120421_130207.jpg

Πήρα ένα ραφάκι από το Ικεα κ οργάνωσα κ τακτοποίησα ολα τα βιβλία μαγειρικής που έχω από το να τα έχω στη μεγάλη βιβλιοθήκη ή ξέμπαρκα πάνω στο ψυγείο

20120421_130910.jpg

Αγόρασα κ από το Ικεα δυο νέες πιάστρες να αλλάξω αέρα στη κουζίνα μου

1ac3a720.jpg

Διακόσμησα λίγο εκείνο το χαζούλι περβαζάκι που έχουμε στο μπάνιο να μη το βλέπω αδειο κ κρύο(αν μπορούσα θα το γκρέμιζα...αλλά τι να κάνω στο ενόικιο είμαστε)

a1335f5c.jpg

Είχα αυτά τα καθρεφτάκια από το Ικεα τα έβαλα στο χωλ μας κ τα διακόσμησα με τα καθρεφτάκια/γυαλινα λουλουδάκια(από τζάμπο επίσης) κ ομόρφυναν κατευθείαν

932df778.jpg

Τώρα το τελευταίο....ξέρω πως δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο μαζί κ μένα αλλά...Μου αρέσουν τα φρέσκα λουλούδια στο σπίτι μου ανοίγουν τη διάθεση πολύ αλλά εχει παραγίνει το κακό κ ειναι πανάκριβα για να αγοράζεις κάθε βδομάδα να έχεις στολισμένη μια γωνία . Ετσι έψαξα σε διάφορα μαγαζιά κ βρήκα αυτά που ταιρίαζουν στα χρώματα του σαλονιού μου κ πραγματικά εδειξε διαφορετικό το σαλόνι μας. Τώρα το καλοκαίρι που θα βάλω τα λευκά ριχτάρια μου με τα τυρκουάζ μαξιλαράκια θα αλλάξω κ τα λουλούδια σε ανάλογους τόνους

20120421_131216.jpg

Αυτά τα λίγα έχω κάνει εως τώρα.....κ όλα αυτά οχι επειδή ειμαι οργανωτική , έγινα οργανωτική αφού γνώρισα τον άντρα μου χε χε ήμουν ποιο χύμα στο κύμα εγώ, κ οργανώθηκα ποιο πολύ γιατί τις περισσότερες φορές βαριέμαι να κάνω δουλειές ενώ αν τα έχω ολα σε τάξη κ ασχολούμαι λιγο λιγο κάθε μέρα οπως λες κ εσύ Ειρήνη μένει πάντα τακτοποιημένο το τσαρδάκι μου.

Οπως λέω σε μια φίλη μπορεί να χρειάζεται σκούπισμα ή ξεσκόνισμα αλλά αν είναι συγυρισμένο φαίνεται καθαρό κ όμορφο χε χε :rolleyes::tongue:

Τα λόγια μιας πρώην χύμα στο κύμα χε χε κ σόρυ για το σεντόνι

kalamaraki καλωσόρισες στην παρέα μας, όλα όσα έκανες είναι πανέμορφα και πολύ φροντισμένα! Αλλά βρε κορίτσι...με την τροφοθήκη σου μου έπεσε το σαγόνι!! :-P:razz: Λες και είναι φωτογραφία από περιοδικό, εύγε!! Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα κάθε τρεις και λίγο να ανοίγω το ντουλάπι και να χαζεύω :D

Έδωσες και ωραία ιδέα, να ποστάρουμε φωτο απ' τις αλλαγές στο σπίτι μας με τις συμβουλές της αγαπημένης μας αρχηγού! Όταν βρω λίγο χρόνο θα το κάνω κι εγώ :)

g8Sbp2.png

kalamaraki καλωσόρισες στην παρέα μας, όλα όσα έκανες είναι πανέμορφα και πολύ φροντισμένα! Αλλά βρε κορίτσι...με την τροφοθήκη σου μου έπεσε το σαγόνι!! :-P:razz: Λες και είναι φωτογραφία από περιοδικό, εύγε!! Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα κάθε τρεις και λίγο να ανοίγω το ντουλάπι και να χαζεύω :D

Έδωσες και ωραία ιδέα, να ποστάρουμε φωτο απ' τις αλλαγές στο σπίτι μας με τις συμβουλές της αγαπημένης μας αρχηγού! Όταν βρω λίγο χρόνο θα το κάνω κι εγώ :)

Φχαριστώ φχαριστώ:D:D

Μαριλού δεν είχα αλλη επιλογή από το να την οργανώσω έτσι αυστηρά γιατί εχω λίγα ντουλάπια σε αυτή τη κουζίνα κ επρεπε να γίνει κάτι δραστικό!!

Συμφωνώ με την ιδέα να βάζουμε φώτος να παίρνουμε ιδέες κ εμεις για τα υπόλοιπα! Εγώ τώρα εχω στόχο να οργανώσω το χώρο πάνω απο το ψυγείο μου....εκει βάζω οτι να ναι οπως να ναι....δε θες να δεις πως είναι. Οταν τα καταφέρω θα αναρτήσω φώτο φυσικά!!

Διαφημίσεις

Μόλις επέστρεψα από το νοσοκομείο,χαλια σωματικά και ψυχολογικά και καθησα λίγο να σας διαβάσω,πίνωντας το καφεδάκι μου και να χαλαρώσω.

Ευτυχώς όμως, τα νέα είναι μάλλον καλά.Δευτέρα θα κάνει εγχείρηση και μάλλον δεν είναι κακοηθεια, αλλά πρέπει να σταλεί βεβαίως και για βιοψία και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να το αποκλείσουμε.

Καλαμαράκι μπράβο σου για τις αλλαγές,η τροφοθήκη είναι όλα τα λευτά!Οσο για τα ψευτικα λουλούδια,πλέον κυκλοφορούν πραγματικά υπέροχες συνθέσεις που δεν υστερούν καθόλου σε κομψότητα.Μπράβο σου!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Στο πλαίσιο της ανανέωσης που θέλω να δώσω στο σπίτι {αλλά πολύ-πολύ οικονομικά και κυρίως με πράγματα και υλικά που ήδη έχω στο σπίτι} το νέο μου αλατοπίπερο που ήδη το στόλισα στον πάγκο της κουζίνας μου... :P

P4170124.jpg

Δεν είναι πολυ ανοιξιάτικο και.. "κεφάτο"???!!! :tongue::tongue:

Ειρήνη μου ξεκίνησες τις αλλάγες σου?μεγειά σου,να τα ευχαριστηθείς!:):)

Εχω πορτοκαλί νυχια ,ανοιξιάτικο καθαρό και ανανεωμένο σπίτι αλλά δεν μπορώ να τα ευχαριστηθώ,ελπίζω όλα να φτιαξουν...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χρύσα περαστικά στον πατέρα σου. Κ γρήγορα να παίζει με το παιδάκι σου. Καλαμαράκι όντως ωραίες οι φώτο. Να πω κ εγώ τον πόνο μου. αν κ εγώ όσο κ να τακτοποιώ κάποια συρτάρια πχ σεντόνια πάλι δεν χωράνε (ίσως δεν τα διπλώνω σωστά) κ τις πετσέτες τις διπλώνω ρολό. Τα τρόφιμα επειδή τα ντουλάπια τις κουζίνες είναι παλιά κ δεν ήθελα να τα βάλω εκεί, έχουμε αγοράσει μία συρταριέρα που κανονικά είναι για ρούχα με αρκετό βάθος στα συρτάρια κ έχω βάλει εκεί στο πρώτο ότι έχει σχέση με μπισκοτοσοκολατοξηροκαρποειδή για τις "δύσκολες" ώρες, στο δεύτερο κ τρίτο ρύζια μακαρόνια κανονικά στις θήκες τους κ από τι στιγμή που θα τα ανοίξω σε μπολάκια. Στο δεύτερο διατηρώ όλα τα ανοιχτά κ στο τρίτο όλα τα κλειστά μαζί με κονσέρβες, σάλτσες κλπ. Στα δύο τελευταία τραπεζομάντηλα, πετσέτες κ κυρίως στο τελευταίο τα πιο καλά της "μαμάς" καταλαβαίνετε προίκα. Εμένα αυτό που με τρελαίνει απίστευτα είναι εκείνο το ντουλάπι της κουζίνας που έχω τα τάπερ, φόρμες για κέικ, είναι πάντα χάλια. Πέρνεις το ένα μπολ κ πέφτουν όλα, δεν μπορώ τι να κάνωωωω;

όσο για τα ψεύτικα λουλούδια είχα κ εγώ αρκετά μέχρι κ μία ορχιδέα που είχα πάρει ακριβούτσικη από την Κρήτη κ ήρθε μία μέρα η μαμά κ μου τα εξαφάνισε όλα. Δεν έχουν λέει καλό φενγκ σούι. Τώρα έχω μόνο τα μπαμπού, ξέρετε αυτά τα στριφογυριστα που πραγματικά ούτε νερό συχνό αλλάζω αλλά τα χω κ πολλά χρόνια. Κάποτε το μπαλκόνι μου, αν κ μικρό, κ τα βάζα μου ήταν γεμάτα λουλούδια αλλά τώρα δεν ΈΧΩ ΧΡΟΝΟ ΛΕΜΕ. Ειδικά αν αφήσεις φρέσκα λουλούδια μέσα σε βάζο χωρίς να αλλάζεις κάθε δεύτερη μέρα έστω νερό κλαφτα, βρωμάει.

Αυτά, σας διαβάζω συχνά άσχετα αν δεν γράφω.

Καλό απόγευμα.

Πάντως ισχύει ότι μονο ριχτάρια να αλλάξεις στον καναπέ άλλαξε κ η όψη του σπιτιού. εμείς ακόμα έχουμε κρύο μέσα στο σπίτι κ δεν τολμώ να βγάλω τα χοντρά που έχω στρωμένα. Μία άλλη ερώτηση - θέμα. ΧΑΛΙΑ - μέχρι πρόσφατα τα έδινα όλα μικρά, μεγάλα, φλοκάτες σε εταιρεία κ μου τα έπλενε μου τα αποθήκευε κ μου τα έφερνε αφού την καλοπλήρωνα. Τώρα όμως πώς ή μάλλον με ΤΙΙΙΙΙ; Γι αυτό εν όψη αλλαγής ας προτείνουμε λύσεις οικονομικές κ εύκολες ε καθότι έγκυος.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τι κάνετε?

Εμείς εδώ.. πεταχτήκαμε οικογενειακώς να πάρουμε εφόδια για το Σαββατοβραδο {dvd, αναψυκτικό, πατατάκια κλπ. :tongue: } και επιστρέψαμε να κάνουμε τα μπάνια μας και χαλαρουϊτα!

Έβαλα αναψυκτικά στα καλά μας, κρυστάλλινα και κολονάτα ποτήρια για να νιώσουμε όμορφα και να ανανεωθούμε... αμέ! :D

Καλή σας ξεκούραση!

777885dugw57gt25.gif

Καλώς σας βρήκα κ επισήμως πια!

Φτου κ ξεκινάω :rolleyes::rolleyes:

Ολα τα τιπ/συμβουλές που κατά διαστήματα έγραφες/γράφεις καποια τα είχα ήδη κάνει κάποια οχι.

Έχω ξετρελαθεί μαζί σου...! Εχω ξεφύγει λέμε!!! :P:p:p

Θα σου γράψω μήνυμα για κάθε φωτογραφία ξεχωριστά! Τόση δουλειά έκανες και σε καμία περίπτωση δεν θα σε "ξεπετάξω"!!! Εχω πάθει πλάκα σου λέω!!!!

777885dugw57gt25.gif

hello....

να μαι πάλι σαν κομήτης...

Ειρήνη... να βάλω ένα μεγάλο και δύσκολο θεματάκι προς συζήτηση;

Mετακόμιση σπιτιού... τι κάνουμε οεο;;;

και ναι, ξέρω το πετάω, χαρίζω, κρατάω... είναι άλλωστε φοβερή ευκαιρία...

η απορία μου είναι κυρίως στο πως οργανώνουμε το νέο σπίτι...

και ισχύει για όλες... αν αλλάζατε τώρα σπίτι τι θα κάνατε διαφορετικά

Ευτυχώς, εγώ έχω κάνει μόνο 1 μετακόμιση στη ζωή μου, όταν αγοράσαμε το σπίτι μας και... τα είδα όλα!! :(

Μερικές συμβουλές από μένα, γιατί και εδώ νομίζω πως το μυστικόείναι η ΟΡΓΑΝΩΣΗ:

1) Οργανώσου. Σκέψου και κατέγραψε τι πρέπει να γίνει πριν την μετακόμιση. Ποιος θα σας βοηθήσει και τι θα αναλάβει. Μοίρασε αρμοδιότητες για να μην χαθείτε τις μέρες της μετακόμισης. Επίσης το θέμα της καθαριότητας του καινούργιου και παλαιού σπιτιού.

2) Ενημέρωσε. Φίλους, γνωστούς, τράπεζες, πάροχους... γενικά όσους πρέπει να ενημερωθούν πως μετακομίζετε.

3) Ξεχώρισε. Αρκετές μέρες (εβδομάδες θα έλεγα αν γίνεται) πριν ξεκίνα να ξεχωρίζεις αυτά που είναι TO KEEP και αυτά που είναι TO GO (σε 2 υπο-κατηγορίες. α) αυτά που είναι για δόσιμο και β) αυτά που είναι για πέταμα.)

4) Εργαλεία. Βεβαιώσου πως έχεις οτι θα χρειαστείς για να γίνει σωστά η δουλειά σου. Κούτες, μαρκαδόρους, σακούλες, ταινίες συσκευασίας, προστατευτική μεμβράνη κλπ., γιατί τις στιγμές εκείνες δημιουργείται εκνευρισμός.

5) Αντικείμενα πρώτης ανάγκης. Βάλε ξεχωριστά σε μία κούτα / τσάντα, τα είδη που θα χρειαστείς για την πρώτη βραδιά στο νέο σπίτι. π.χ. μια αλλαξιά ρούχα, πυτζάμες, χαρτί υγείας, είδη υγιεινής κλπ.

Προσωπικά αυτό που θα άλλαζα και που την πάτησα στην μετακόμιση μου, είναι που άφησα αρκετά πράγματα εκτός αμπαλάζ {που δηλαδή δεν έβαλα σε κούτες για την μεταφορική εταιρεία} σκεφτόμενη πως θα τα μεταφέρουμε εμείς με το αυτοκίνητό μας για "σιγουριά". Ήταν μεγάλη ανοησία και την πληρώσαμε με αρκετή κούραση και ταλαιπωρία! Οι μεταφορείς είναι επαγγελματίες (τουλάχιστον οι περισσότεροι) και προσέχουν πολύ.

Φιλιά και καλά κουράγια!

Υ.Γ. Στην ίδια περιοχή θα μείνετε?

777885dugw57gt25.gif

(((χρύσα))) μια χαρά θα πάει ο μπαμπάς σου θα δεις. Μη βάζεις τίποτα με το μυαλό σου, μη σκέφτεσαι τίποτα, μία μέρα κάθε φορά. Εγώ δυστυχώς πέρασα τα πολύ δύσκολα, που εσύ κι ο μπαμπάς σου θα γλιτώσετε είμαι βέβαιη και ομολογώ ότι αυτό ήταν που με βοήθησε να τα βγάλω πέρα. Κάθε μέρα είναι καινούρια.

για τη φίλη με τα τάπερ και τις φόρμες, επειδή το έκανα πολύ πρόσφατα αυτό (το ρημαδοντουλάπι του νεροχύτη που λέγαμε), βρες τάπερ που να μπορείς να τα βάλεις το ένα μέσα στο άλλο και βάλε τα καπάκια τους όρθια όπως θα έβαζες τα πιάτα σου. Αν μπορείς να βάλεις μια θηκούλα στην πόρτα του ντουλαπιού για τα καπάκια θα ήταν τέλειο. Επίσης περιόρισε τον αριθμό και τα μεγέθη τους στα απολύτως απαραίτητα. Αν τακτοποιηθούν τα τάπερ οι φόρμες θα είναι πιο εύκολες μετά. Ειδικά αν φτιάξεις "ορόφους" με διαχωριστικά στο ντουλάπι σου.

sbxre6a2f.png

Για τη φίλη με τη μετακόμιση. Το είπα και θα το ξαναπώ. Ομοιόμορφα κουτιά και όχι ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ σακούλες σκουπιδιών εκτός κι αν είναι πράγματα που πρόκειται να βάλεις αμέσως στη θέση τους.

Επίσης πάνω σε κάθε κούτα να γράφεις τι περιέχει στο περίπου και σε πιο δωμάτιο πρέπει να πάει και ταμπέλα στο δωμάτιο με το όνομά του (π.χ. γραφείο).

Επίσης την ώρα που θα έρχονται πράγματα καλό θα ήταν κάποιος να καθοδηγεί τους μεταφορείς πού θα μπαίνει τι και εσύ να στήνεις το παιδικό δωμάτιο (φορτώστε τα τελευταία για να κατέβουν πρώτα). Αυτό ήταν το μόνο πράγμα που έκανα σωστά και έτσι υπήρχε ένα ασφαλής χώρος για το παιδί.

Επίσης με το που θα μπεις στο σπίτι κάλυψε τις πρίζες γιατί δεν ξέρεις πώς θα βρεθούν τα πράγματα στο χώρο. Και το κερασάκι στην τρίπατη τούρτα: θα ανοίγεις μόνο ΜΙΑ κούτα κάθε φορά που θα μπορείς να την τακτοποιήσεις όλη.

Και ξεκίνα το πακετάρισμα όσο πιο νωρίς γίνεται.

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...