Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αχ επιτέλους ξεμπέρδεψα με τα μαστόρια!!!:D

Ξεθεώθηκα στο καθάρισμα μέσα και έξω και επιτέλους στολίσαμε!!

Έτσι τώρα απολαμβάνω ένα πεντακάθαρο και στολισμένο σπιτάκι!!:P

Αφροδιτάκι σ΄ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία για την λοσιόν, μάλλον κι εγώ θα την αλλάξω την δική μας και θα αρχίσω να της φοράω αυτήν!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε Αφροδίτη αν θέλεις πες μου κ μένα σε παρακαλώ ποια λοσιον χρησιμοποιείτε...εμεις βάζουμε το μηλόξιδο του κορρέ, κάνει δουλειά για πρόληψη άραγε?

Ειρήνη Thanks, θα την δοκιμάσω!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα αγαπημένες μου!

Ορεξη για καποιες δουλίτσες σήμερα αφού δεν είχα πρωινό καφεδάκι με τις φίλες μου και αύριο έχω τρελή δουλίτσα.

Οπότε...

Εκανα ντου στο παιδικό δωμάτιο και δείτε πως ήταν, από χθες το βράδυ..... :(

DSCN1876_zpscdad5f5d.jpg

Πέταξα, ξεσκάρταρα, έβγαλα για δόσιμο και :-D :

DSCN1877_zpsda5e95f3.jpg

Εβγαλα μία ολόκληρη σακούλα για δόσιμο:

DSCN1878_zpsebca2fa8.jpg

Πάω για σιδερωμα, εδώ γύρω θα είμαι!

Σας φιλώ

Y.Γ. Ανασκουμπωθείτε! :P:p

Υ.Γ2. Και μεις μυλόξυδο του Κορρέ βάζουμε {σπάνια όμως} αλλά υπάρχει και εντελώς φυσικό μυλόξυδο στα σούπερ μάρκετ.

777885dugw57gt25.gif

καλημερα!

τι κανετε?

εγω επιτελους εχτες κοιμηθηκα 8,30 ωρες!!! μεγαλεια!!!

την κυριακη εκανα το ξεσκονισμα κ το συμμαζεμα ρουχων κ εχτες το μπανιο, μαζι με τα καθημερινα φυσικα+ μαγειρεμα για σημερα στις 10 το βραδυ...!

εχω παρα πολυ σιδερο, εχτες απλωσα κ 2 πλυντηρια, αν στεγνωσουν σημερα θα εχω 4 για σιδερο!

μες την εβδομαδα θα προμηθευτω κουτια απο το ικεα για τακτοποιηση κ ομαδοποιηση των παιχνιδιων που ειναι χυμα κ ανακατεμενα μεσα στο μπαουλο, με αποτελεσμα να μην βρισκουμε τιποτα κ τελικα να μην παιζει με τα παιχνιδια. θα γινει ξεκαθαρισμα, μαζεμα, κ πεταμα φυσικα. ακομα παιχνιδια κ ρουχα δεν δινουμε, τα κραταμε.

ειρηνη μου πολυ μου αρεσει το δωματιο του φιογκακιου, εχω ομως επιπλα δωματιου (κρεβατι, γραφειο, βιβλιοθηκη κ κομοδινο-τα εφηβικα του αντρα μου) τα οποια θα βαφτουν σε χρωμα λιλα η ροζ, θα αλλαχτουν πομολα κ γενικα θα το κανουμε ακρως κοριτσιστικο οταν μεταφερω την μικρη στο αλλο δωματιο.

παω να σηκωσω την μικρη! σας φιλω

μες την εβδομαδα θα προμηθευτω κουτια απο το ικεα για τακτοποιηση κ ομαδοποιηση των παιχνιδιων που ειναι χυμα κ ανακατεμενα μεσα στο μπαουλο, με αποτελεσμα να μην βρισκουμε τιποτα κ τελικα να μην παιζει με τα παιχνιδια. θα γινει ξεκαθαρισμα, μαζεμα, κ πεταμα φυσικα. ακομα παιχνιδια κ ρουχα δεν δινουμε, τα κραταμε.

ειρηνη μου πολυ μου αρεσει το δωματιο του φιογκακιου, εχω ομως επιπλα δωματιου (κρεβατι, γραφειο, βιβλιοθηκη κ κομοδινο-τα εφηβικα του αντρα μου) τα οποια θα βαφτουν σε χρωμα λιλα η ροζ, θα αλλαχτουν πομολα κ γενικα θα το κανουμε ακρως κοριτσιστικο οταν μεταφερω την μικρη στο αλλο δωματιο.

Σ ευχαριστώ πολύ Γιωτάκι μου.

Το κρεβάτι του φιογκακίου, είναι και μας, το παλιο-εφηβικο, κρεβάτι του άντρα μου! Το δώσαμε, του αλλάξαμε χρώμα {λευκό} και μας το έκαναν καινουργιο!!

Κουράγιο με τις δουλειές και τα σιδερώματα!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερααααααα!!!!!Τι κανετε κοριτσια μου??????

Ειρηνακη τι συνταγη ειναι αυτη που εβαλες?????Φαινεται τελεια και λεω να την δοκιμασω το σκ!!!Το δωματιο του μικρου ειναι σουπερ οργανωμενο!!!Μπραβο!!!!

Γιωτακι μου τι κανεις????σε καταλαβαινω απολυτα γι'αυτο που λες για τα παιχνιδια,θυμαστε που σας ειχα βαλει φωτο με μια γωνια του Κωνσταντινου με το παγκακι?Το ιδιο ακριβως προβλημα αντιμετωπιζα και εγω,τα ειχα ολα μαζι σε ενα κουτι και δεν μπορουσε να τα ξεχωρισει και να παιξει.Τωρα ειναι ομαδουλες και τον εχουν βολεψει παρα πολυ!Και εχει μαθει να τα μαζευει και μονος του!

Εγω εχω αρχισει σιγα-σιγα να κανω γενικο στο σπιτι και για τα Χριστουγεννα αλλα και για ειναι καθαρα για τον μπεμπη μας!Την Κυριακη καθαρισα παγκους και πλακακια στην κουζινα,σιδερωσα ολο το μεσημερι,σκουπισμα και σφουγγαρισμα στην κουζινα,κατεβασμα κουρτινας,την επλυνα,την σιδερωσα και την ανεβασε ο αντρουλης μου(ευτυχως με βοηθαει παρα πολυ!)Και εχθες τακτοποιησα και οργανωσα διαφορετικα την ντουλαπα του μικρου,αλλα μετα

δεν αντεχα αλλο και απο χθες το μεσημερι και μετα καθομαι σαν το Βουδα...:tongue:

Αυτα τα νεα μου κοριτσακια!!!!!!

Σας φιλω!!!!

βρε Αφροδίτη αν θέλεις πες μου κ μένα σε παρακαλώ ποια λοσιον χρησιμοποιείτε...εμεις βάζουμε το μηλόξιδο του κορρέ, κάνει δουλειά για πρόληψη άραγε?

Ειρήνη Thanks, θα την δοκιμάσω!

Παίρνω το θάρρος να σου απαντήσω εγώ αν και ρώτησες την Αφροδίτη!! Ναι του Κορρέ το μηλόξυδο είναι!!

Πήγα σήμερα στο φαρμακείο της γειτονιάς μου και δεν την είχε και φαγώθηκε να μου πουλήσει μια άλλη!!:mad:

Λες βρε Ειρήνη να κάνει δουλειά το μηλόξυδο του σούπερ;

Αχ θα "μοσχομυρίζει" το κοριτσάκι μου!! :P

Αύριο έχουμε την χριστουγεννιάτική γιορτή του σχολείου και είμαι ενθουσιασμένη!! Είναι η πρώτη μας χρονιά στον παιδικό και καθετί μου φαίνεται μαγικό! Θα είναι ξωτικούλι και μας ράψανε μια υπέροχη στολή!!:P:p Νομίζω πως θα βάλω τα κλάματα όταν βγει στην σκηνή (η γιορτή θα γίνει στο δημοτικό θέατρο)!!:P:p

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Μηλόξυδο του ΚΟΡΡΕ χρησιμοποιούσα για 4 χρόνια και δεν είχαμε ανεπιθύμητους επισκέπτες.....Έχει μέσα και citronella αυτή η λοσιόν.

Υπάρχουν φαρμακοποιοί που φτιάχνουν και μόνοι τους λοσιόν με αιθέρια έλαια αρκεί να μην υπάρχει αλλεργία από το παιδί.

Την Παρασκευή την αγόρασα ξανά, βρήκα και σετάκι με δώρο το σαμπουάν ;) στο φαρμακείο και ορκίζομαι πως δεν θα ξανακάνω πειράματα λόγω καλύτερου αρώματος......

Σου στέλνω π.μ. με την λοσιόν που αγόρασα τον Νοέμβριο επειδή μου άρεσε περισσότερο το άρωμα (αυτό με μάρανε.......)και την λοσιόν του ΚΟΡΡΕ την χάρισα στην αδερφή μου για την ανηψιά μου. Σε πληροφορώ πως έχει έρθει σε επαφή με τα κορίτσια τουλάχιστον 6 φορές με παιχνίδι πάνω σε κρεβάτια, αγκαλιές, φιλιά και δεν κόλλησε η μικρούλα ;).

Ξύδι και ξερό ψωμί.

Εγώ τρελά ωράρια, πολύ κούραση και νεύρα....δεν είμαι καλά μου φταίνε όλα και επιπλέον έχω και ψάξιμο στα μαλλιά κάθε νύχτα μην τυχόν και μου έχει ξεφύγει αυγό και αλίμονο μας πάλι.

Αν το Σ/Κ που θα έρθει δεν βγει ζωντανό ψειράκι από τα μαλλιά τους, είμαστε σε καλό δρόμο!

Ευτυχώς μου έχει φέρει η μανούλα μου φαγητό εχθές και σήμερα και μου έχει φύγει λιγάκι η έγνοια του μαγειρέματος.

Την Πέμπτη πάμε DISNEY ON ICE και σήμερα τους ανακοίνωσαν πως την Παρασκευή έχουν τεστ στην Μελέτη.....σούπερ:confused::confused::confused::confused:

Η μικρή θα ήταν ξωτικό στην γιορτή του νηπιαγωγείου και καταχάρηκα γιατί είχα στολή από την μεγάλη αλλά σήμερα μας ανακοίνωσε πως τελικά θα κάνει άλλο ρόλο με άλλη στολή......που προφανώς θα χρειαστεί να την φτιάξω πάλι στο χέρι.....γιατί θα κάνει τον φασουλή.....Το ερώτημα είναι πότε θα προλάβω;;;;;

Παίρνω το θάρρος να σου απαντήσω εγώ αν και ρώτησες την Αφροδίτη!! Ναι του Κορρέ το μηλόξυδο είναι!!

Πήγα σήμερα στο φαρμακείο της γειτονιάς μου και δεν την είχε και φαγώθηκε να μου πουλήσει μια άλλη!!:mad:

Αύριο έχουμε την χριστουγεννιάτική γιορτή του σχολείου και είμαι ενθουσιασμένη!! Είναι η πρώτη μας χρονιά στον παιδικό και καθετί μου φαίνεται μαγικό! Θα είναι ξωτικούλι και μας ράψανε μια υπέροχη στολή!!:P:p Νομίζω πως θα βάλω τα κλάματα όταν βγει στην σκηνή (η γιορτή θα γίνει στο δημοτικό θέατρο)!!:P:p

Καλή επιτυχία αύριο, να την καμαρώσεις!

Μπορείς να αναμίξεις μισό μέρος σαμπουάν και μισό μέρος ξύδι για πρόληψη, για να μην αγοράζεις και ειδικό σαμπουάν και αν ψάξεις λίγο μπορεί να βρεις ακόμη σετάκι του ΚΟΡΡΕ λοσίον/σαμπουάν.

ναμαι κ εγω!

τι κανετε?

εγω εχτες ξεπατωθηκα στο σιδερο, κ εχω αλλα τοσα, που θα τα κανω σε λιγο, ποσα πολλα ρουχα......πρεπει να ειχα 8 σετ σεντονια ασιδερωτα....

σημερα τρεχατη μερα, πολυ δουλεια (ευτυχως) κ πολυ τρεξιμο. ενδιαμεσα πηγα κ lidl κ αγορασα της μικρης σαλοπετα για σκι, μονο 12 ευρω, για την εκδρομη μας στο καρπενησι, μαλλον θα εχει χιονια, αλλα κ να μην εχει θα κανει κρυο, οποτε ειπα ας την εχω να ειναι ζεστο το παιδακι μας!

η μικρη κοιμαται, ηταν κουρασμενη κ ειχε λιγο γκρινια, μου ειπε "μαμα μην με ξυπνησεις για μπαλετο, θελω να ξεκουραστω":shock::shock::shock::shock::shock::shock:! οποτε δεν θα παμε. σε λιγο θα ξεκινησω δουλιτσες, σιδερο, συμμαζεμα κ μαγειρεμα για αυριο.

σας ειπα? αποφασισα να μην κανω γενικη για τα χριστουγεννα! θα κανω τις κανονικες μου καθαριοτητες, θα φτιαξω τα γλυκακια μου κ θα απολαυσουμε βολτες. εκανα γενικη τον σεπτεμβριο, τωρα με το καλο το πασχα, εμα πια βαρεθηκα απο γενικη σε γενικη κ απο καθαρισμα σε καθαρισμα.

αρχισαν κιολας οι χριστουγεννιατικες γιορτες? καλη επιτυχια στο ξωτικο σου ευη (κ εγω θα εκλαιγα ειμαι σιγουρη!!!) κ στον φασουλη σου αφροδιτακι, να σου πω το ξωτικο δεν περνει μεταποιηση για να γινει φασουλης? για να μην την φτιαχνεις απο την αρχη. υπομονη για την πολυ δουλεια κ τα τρελα ωραρια...προσπαθησε να μενεις ηρεμη κ ψυχραιμη.

βουλιτσα μου καλα ειμαι! εσυ πως πας? ποτε περιμενετε τον μπεμπη με το καλο?

σας φιλω κοριτσια μου!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια.

Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά ήθελα να σας πω ένα κόλπο για τις ψείρες.

Δεν έχω δοκιμάσει το μηλόξυδο του ΚΟΡΡΕ, αλλά όταν ήμασταν μικρά, είχαμε τρομερό πρόβλημα, πέρασα πολλά χρόνια από την παιδική μου ηλικία να ξύνομαι, καθώς είχαμε δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και αυτές δεν έφευγαν.

Μέχρι που μια κυρία είπε στη μαμά μου το ΑΠΟΛΥΤΟ "φάρμακο". Φωτιστικό οινόπνευμα. Το βάζετε στο κεφάλι του παιδιού και το κλείνετε με σακούλα για μισή-μία ώρα. Οι ψείρες εξαφανίζονται, εμείς με αυτό σωθήκαμε! Μην ανησυχείτε, το δέρμα του κεφαλιού δεν παθαίνει τίποτα (εκτός -ίσως, δεν το ξέρω- κι αν είναι πολύ ευαίσθητο).

Τώρα που τα αδέρφια μου πάνε δημοτικό, η μαμά τους βάζει προληπτικά και δεν έχουν κολλήσει ποτέ. Ναι, μυρίζει λίγο, αλλά είναι θαυματουργό!

Αν έχετε κοντά σας σούπερ μάρκετ Γαλαξία, έχει και ένα οινόπνευμα με άρωμα λουλουδιών. Νομίζω πως κι αυτό θα είναι αποτελεσματικό και μυρίζει καλύτερα. Απλώς πήρα το θάρρος, γιατί κι εμείς είχαμε ταλαιπωρηθεί πολύ. Να είστε καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

tt1e3

ναμαι κ εγω!

τι κανετε?

εγω εχτες ξεπατωθηκα στο σιδερο, κ εχω αλλα τοσα, που θα τα κανω σε λιγο, ποσα πολλα ρουχα......πρεπει να ειχα 8 σετ σεντονια ασιδερωτα....

σημερα τρεχατη μερα, πολυ δουλεια (ευτυχως) κ πολυ τρεξιμο. ενδιαμεσα πηγα κ lidl κ αγορασα της μικρης σαλοπετα για σκι, μονο 12 ευρω, για την εκδρομη μας στο καρπενησι, μαλλον θα εχει χιονια, αλλα κ να μην εχει θα κανει κρυο, οποτε ειπα ας την εχω να ειναι ζεστο το παιδακι μας!

η μικρη κοιμαται, ηταν κουρασμενη κ ειχε λιγο γκρινια, μου ειπε "μαμα μην με ξυπνησεις για μπαλετο, θελω να ξεκουραστω":shock::shock::shock::shock::shock::shock:! οποτε δεν θα παμε. σε λιγο θα ξεκινησω δουλιτσες, σιδερο, συμμαζεμα κ μαγειρεμα για αυριο.

σας ειπα? αποφασισα να μην κανω γενικη για τα χριστουγεννα! θα κανω τις κανονικες μου καθαριοτητες, θα φτιαξω τα γλυκακια μου κ θα απολαυσουμε βολτες. εκανα γενικη τον σεπτεμβριο, τωρα με το καλο το πασχα, εμα πια βαρεθηκα απο γενικη σε γενικη κ απο καθαρισμα σε καθαρισμα.

αρχισαν κιολας οι χριστουγεννιατικες γιορτες? καλη επιτυχια στο ξωτικο σου ευη (κ εγω θα εκλαιγα ειμαι σιγουρη!!!) κ στον φασουλη σου αφροδιτακι, να σου πω το ξωτικο δεν περνει μεταποιηση για να γινει φασουλης? για να μην την φτιαχνεις απο την αρχη. υπομονη για την πολυ δουλεια κ τα τρελα ωραρια...προσπαθησε να μενεις ηρεμη κ ψυχραιμη.

βουλιτσα μου καλα ειμαι! εσυ πως πας? ποτε περιμενετε τον μπεμπη με το καλο?

σας φιλω κοριτσια μου!

Yotou μου ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση, σήμερα είμαι κάπως καλύτερα αλλά το πήξιμο πήξιμο. Πρέπει να ρωτήσω τι ακριβώς πρέπει να φοράει για να δω αν μπορώ να το μεταποιήσω αλλιώς κλαίμε.....

Δεν σου είπα καλά να περάσετε στο Καρπενήσι......Εύχομαι λοιπόν να περάσετε σούπερ, να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε!

Καλησπέρα, κορίτσια.

Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά ήθελα να σας πω ένα κόλπο για τις ψείρες.

Δεν έχω δοκιμάσει το μηλόξυδο του ΚΟΡΡΕ, αλλά όταν ήμασταν μικρά, είχαμε τρομερό πρόβλημα, πέρασα πολλά χρόνια από την παιδική μου ηλικία να ξύνομαι, καθώς είχαμε δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και αυτές δεν έφευγαν.

Μέχρι που μια κυρία είπε στη μαμά μου το ΑΠΟΛΥΤΟ "φάρμακο". Φωτιστικό οινόπνευμα. Το βάζετε στο κεφάλι του παιδιού και το κλείνετε με σακούλα για μισή-μία ώρα. Οι ψείρες εξαφανίζονται, εμείς με αυτό σωθήκαμε! Μην ανησυχείτε, το δέρμα του κεφαλιού δεν παθαίνει τίποτα (εκτός -ίσως, δεν το ξέρω- κι αν είναι πολύ ευαίσθητο).

Τώρα που τα αδέρφια μου πάνε δημοτικό, η μαμά τους βάζει προληπτικά και δεν έχουν κολλήσει ποτέ. Ναι, μυρίζει λίγο, αλλά είναι θαυματουργό!

Αν έχετε κοντά σας σούπερ μάρκετ Γαλαξία, έχει και ένα οινόπνευμα με άρωμα λουλουδιών. Νομίζω πως κι αυτό θα είναι αποτελεσματικό και μυρίζει καλύτερα. Απλώς πήρα το θάρρος, γιατί κι εμείς είχαμε ταλαιπωρηθεί πολύ. Να είστε καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Ευχαριστούμε για την συμβουλή....η αλήθεια είναι πως το έχω ήδη δοκιμάσει γιατί μου το πρότειναν και αυτό αλλά ο μόνος τρόπος εκτός από εντομοκτόνα με τον οποίο έφυγαν/έσκασαν/πνίγηκαν ήταν η μαγιονέζα. Αυτό το Σ/Κ θα δοκιμάσουμε και το ξύδι επειδή κάθε 7 μέρες πρέπει να ελέγχω με δραστικό τρόπο τουλάχιστον για 3 εβδομάδες ακόμη...

Εσύ εννοείς το οινόπνευμα προληπτικά ή μόνο για αντιμετώπιση του προβλήματος γιατί σε μια συζήτηση ανάλογη το ανέφεραν ως μέσο πρόληψης π.χ. κάθε 2η Παρασκευή για έλεγχο του κεφαλιού

Ευχαριστούμε για την συμβουλή....η αλήθεια είναι πως το έχω ήδη δοκιμάσει γιατί μου το πρότειναν και αυτό αλλά ο μόνος τρόπος εκτός από εντομοκτόνα με τον οποίο έφυγαν/έσκασαν/πνίγηκαν ήταν η μαγιονέζα. Αυτό το Σ/Κ θα δοκιμάσουμε και το ξύδι επειδή κάθε 7 μέρες πρέπει να ελέγχω με δραστικό τρόπο τουλάχιστον για 3 εβδομάδες ακόμη...

Εσύ εννοείς το οινόπνευμα προληπτικά ή μόνο για αντιμετώπιση του προβλήματος γιατί σε μια συζήτηση ανάλογη το ανέφεραν ως μέσο πρόληψης π.χ. κάθε 2η Παρασκευή για έλεγχο του κεφαλιού

Εμείς το χρησιμοποιούσαμε για αντιμετώπιση. Με τη σακούλα στο κεφάλι (γύρω στη μία ώρα) έσκαγαν και μετά από 3 μέρες επανάληψη για τις κόνιδες. Η μητέρα μου τώρα βάζει και προληπτικά και δεν κόλλησαν καθόλου τόσα χρόνια.

Μαγιονέζα;;; Πρώτη φορά το ακούω.

tt1e3

Μου το είπε η κομμώτρια μου και όντως έχει αποτέλεσμα αν και αηδία...

Είμαι σίγουρη πως οι περισσότερες τώρα ξύνεται τα κεφάλια σας :tongue::tongue::tongue:

Γελάω για να μην κλάψω πάλι.....

Καλημέρα!

Έχουμε μουλιάσει μου φαίνεται :mad::mad::mad::mad:.

Ειρήνη εύχομαι ο Αγιος Βασίλης να έρθει στον φιόγκο μετά το υπέροχο γράμμα του. Μπράβο για τις τακτοποιήσεις σας, να δω πότε θα έρθει και η σειρά μου.

Πως θα πάω το βράδυ στο ΟΑΚΑ;;;; Σκέφτομαι την κίνηση που θα έχει και με πιάνει πανικός :confused::confused::confused::confused::confused:....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...