Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Παρακολουθώ τις δουλειές που κάνεις όντας έγκυος και σε θαυμάζω!

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν έκανα σχεδόν τίποτα..φοβόμουν μη σπάσω τα αβγά!!:P

Στην δεύτερη έχοντας ήδη ένα παιδί δεν είχα αυτή την πολυτέλεια αλλά όχι κι έτσι βρε παιδάκι μου! Εσύ ξεπερνάς κι εμάς που δεν εγκυμονούμε!!

Κι εγώ πάντως όταν με έπιαναν οι προκοπές μου μετά φοβόμουν μήπως έβλαψα το μωρό!! Προς το τέλος με είχε πιάσει και έκανα δουλειές που ανέβαλα επ΄αόριστον!!:o

Το ίδιο κι εγώ!

Είναι μια φάση που περνούν οι εγκυμονούσες και λέγεται nesting, δηλαδή ετοιμασία της φωλιάς.

Να με δεις πάνω στην σκάλα και την κοιλιά τούρλα να κρεμάω κουρτίνες και να καθαρίζω αλουμίνια, έπαθε σοκ η μάνα μου όταν με είδε.......επειδή είχε έρθει να τις κρεμάσει αυτή αλλά την πρόλαβα:tongue::tongue::tongue:. Είναι φυσιολογική φάση πάντως.....

Στην δεύτερη εγκυμοσύνη ήμουν περισσότερη προσεκτική πάντως, πήρα γυναίκα για μπαλκόνια και παράθυρα :tongue::tongue::tongue::tongue:.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε????

Εχω μερες να σας γραψω αλλα σας παρακολουθω καθημερινα,δεν γραφω ομως γιατι δεν εχω πολλα να γραψω σχετικο με το θεμα μας!Ολες οι δουλειες προχωρανε οπως θα πρεπει αλλα αργα...

Εχθες στολισαμε!!!

Αντε και του χρονου να ημαστε καλα!!!

Φιλια Πολλα!!!

Το ίδιο κι εγώ!

Είναι μια φάση που περνούν οι εγκυμονούσες και λέγεται nesting, δηλαδή ετοιμασία της φωλιάς.

Να με δεις πάνω στην σκάλα και την κοιλιά τούρλα να κρεμάω κουρτίνες και να καθαρίζω αλουμίνια, έπαθε σοκ η μάνα μου όταν με είδε.......επειδή είχε έρθει να τις κρεμάσει αυτή αλλά την πρόλαβα:tongue::tongue::tongue:. Είναι φυσιολογική φάση πάντως.....

Στην δεύτερη εγκυμοσύνη ήμουν περισσότερη προσεκτική πάντως, πήρα γυναίκα για μπαλκόνια και παράθυρα :tongue::tongue::tongue::tongue:.

Ναι ναι έχεις δίκιο..nesting! Το είχα διαβάσει όταν ήμουν έγκυος! Κατά έναν περίεργο τρόπο όμως οι δουλειές με ηρεμούσαν!! :o

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Ναι ναι έχεις δίκιο..nesting! Το είχα διαβάσει όταν ήμουν έγκυος! Κατά έναν περίεργο τρόπο όμως οι δουλειές με ηρεμούσαν!! :o

Εννοείται γιατί ετοίμαζες την φωλίτσα του μωρού και όλα τ' άλλα δεν είχαν σημασία ;););).

Καλημέρα και καλό μήνα για όλους!

Καλησπέρα!!!!

Τι κάνετε;

Τον τελευταίο καιρό δεν έχω μπει καθόλου, ούτε να σας διαβάσω... Θα προσπαθήσω όμως να το κάνω άμεσα.

Είχαμε μια μικρή περιπέτεια με το μικρό μου, ο οποίος τελικά νοσηλέυτηκε, αλλά τέλος καλό, όλα καλά.

Όμως, όλο αυτό με πήγε πίσω σε πολλά πράγματα. Έχω κάνει γενική στο μισό σπίτι, αλλά δεν έχω στρώσει ακόμη.

Ο μικρός, βέβαια, λύσσαξε και έχω ήδη στολίσει το δέντρο μας.

Επειδή δεν αντέχω να αποτελειώσω τη γενική, αύριο έχω κανονίσει με γυναίκα να έρθει να την αποτελειώσει. Την Πέμπτη το αργότερο θα στρώσω...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

..... Ειρηνάκι μου, δεν μπορώ να σου περιγράψω, πως νιώθω ώρες και στιγμές.. πως με κάνετε εσείς δηλαδή να νιώθω. Εχω μοιραστεί μαζί σας τόσα πολλά.. εγκυμοσύνες, προσωπικά προβλήματα... οικονομικά... προβληματα με πεθερές, χωρισμούς και τόσα άλλα... τόσα μα τόσα πολλά που έχουμε συζητήσει ολα αυτά τα χρόνια... πράγματα που κρατάω στην καρδιά μου, που με απασχολούν, που τα σκέφτομαι και προσπαθώ να βρω λύσεις ή που γεμίζουν χαρά την καρδιά μου. Είναι ΜΕΓΑΛΟ πράγμα!!!!

Αυτό το μήνυμα δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω (έστω και αργά)

Αυτός είναι ο λόγος, Ειρήνη μου, που σε αισθανόμαστε τόσο κοντά μας.

Νοιάζεσαι τόσο πολύ για όλες μας και για τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα μας, που δεν είναι τυχαίο το ότι σε θεωρούμε μάνα μας όλες εδώ μέσα!!!

Αν και τα λέμε και από κοντά, θα σου το πω και εδώ... σε ευχαριστώ για όλα!!! Με έχεις βοηθήσει πολλές φορές σε πολλά πράγματα!

Σας αφήνω... ξύπνησε ο μικρός! Ελπίζω να μπορέσω να ξαναμπώ σύντομα!!!

Φιλάκια!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Έχω τόσα νεάκια και δουλίτσες να σας γράψω αλλά ουφ.. συμβαίνει κάτι που με ζορίζει πολύ...

Είναι θέμα χρόνου, να μείνει χωρίς δουλειά ο Νίκος..... κλείνουν το μαγαζί {οπως ακούγεται} και πλέον είναι θέμα εβδομάδων ίσως και ημερών... :( . Δεν ξέρω τι θα κάνουμε.. τι θα γίνει...:(

Θα προσπαθήσω να σας γράψω τις επόμενες μέρες.. ελπίζω να ανεβάσω λίγο τα κέφια μου.. δεν ξέρω...

Σας φιλώ και συγνώμη που σας ψυχοπλάκωσα....

Υ.Γ. Εχετε το νου σας, αν ακούσετε κάτι για κάποια δουλίτσα.. οτιδήποτε κάνει και πάει οπουδήποτε....

777885dugw57gt25.gif

Έχω τόσα νεάκια και δουλίτσες να σας γράψω αλλά ουφ.. συμβαίνει κάτι που με ζορίζει πολύ...

Είναι θέμα χρόνου, να μείνει χωρίς δουλειά ο Νίκος..... κλείνουν το μαγαζί {οπως ακούγεται} και πλέον είναι θέμα εβδομάδων ίσως και ημερών... :( . Δεν ξέρω τι θα κάνουμε.. τι θα γίνει...:(

Θα προσπαθήσω να σας γράψω τις επόμενες μέρες.. ελπίζω να ανεβάσω λίγο τα κέφια μου.. δεν ξέρω...

Υ.Γ. Εχετε το νου σας, αν ακούσετε κάτι για κάποια δουλίτσα.. οτιδήποτε κάνει και πάει οπουδήποτε....

:(:(:(:( θα σε εχω στον νου μου.....κατι θα βρεθει, μην στεναχωριεσαι.....ολα θα πανε καλα! θεττικη σκεψη!

Μπήκα να διαβάσω τα νέα σας γιατί τόσο αργά που μαζεύομαι από τη δουλειά δεν έχω κουράγιο να σας γράψω τα νέα μου. Είδα όμως το μήνυμα της Ειρήνης και στενοχωρήθηκα πολύ. Βιώσαμε την ανεργία πρώτα τη δική μου και μετά του άνδρα μου και μας τσάκισε όχι μόνο οικονομικά και ψυχολογικά αλλά και σαν ζευγάρι. Ειρηνάκι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μη μείνει ούτε μια μέρα ο άνδρας σου χωρίς δουλειά. Θα σε ειδοποιήσω αμέσως αν ακούσω για κάποια δουλειά. Κράτα γερά κορίτσι.

Φιλακια σε όλες

h6cQp3.png

Ειρήνη μου, γιατί ρε γμτ;;;;

Πωπω... πολύ στεναχωρέθηκα... Εννοείται ότι θα σας έχω στο νου μου...

Μακάρι να γίνει κάτι και να αλλάξουν τα πράγματα ή να βρει κάτι άλλο άμεσα.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη σκέψου θετικά!!!

Μην ζητάς συγνώμη επειδή λες το πρόβλημα σου.

Στείλε μου π.μ. με στοιχεία του Νίκου και τι διπλώματα οδήγησης έχει, προυπηρεσία κτλ και θα έχω το νου μου εγώ στην δουλειά.

Ούτως ή άλλως μια από τα ίδια κι εμείς από το 2015 και μετά άρα βράζουμε στο ίδιο καζάνι......

Ευχές για υγεία και όλα θα πάνε καλά, είμαι αισιόδοξη γιατί δεν μου μένει και κάτι άλλο........

Προσοχή στο παιδί να μην φορτισθεί από την κατάσταση, εγώ κάνω τον καραγκιόζη στο σπίτι (για όλους μας) και έχω αρχίσει να τους λέω πως πρέπει να ξοδεύουμε λιγότερα χρήματα γιατί ο μπαμπάς μπορεί να μείνει χωρίς δουλειά για λίγο καιρό....

Δεν μπορεί κάτι θα υπάρχει και εύχομαι να μην μείνουν χωρίς δουλειά ούτε μια μέρα Ειρήνη μου και οι δυο τους....

Σε φιλώ!

καλημέρα!

Ειρήνη μου σε νιώθω, δύσκολη φάση για αρχή τουλάχιστον...θα πάρει αποζημίωση?θα κερδίζατε λίγο χρόνο έτσι να ψάξει για νεα δουλειά άνετα...σίγουρα θα βρεθεί κάτι έστω και προσωρινό μέχρι να βρει κάτι καλύτερο. Εύχομαι καταρχήν να αλλάξει κάτι και να μη γίνει αυτό που φοβάσαι, αλλά ΑΝ γίνει ταχεία αποκατάσταση.

οσον αφορά τα θέματά μας....έκανα δυο δουλίτσες που τις είχα καιρό στο μυαλό μου και τις ευχαριστηθηκα πολύ - που τις τέλειωσα εννοώ- ξεσκόνισα τα ντουλάπια της κουζίνας από πάνω και σήκωσα το στρώμα της κρεβατοκάμαρας, σκούπισα και σφουγγάρισα καλά από κάτω - το τι είχε δεν λέγεται:rolleyes:- και ξεσκόνισα καλά κρεβάτι κ τάβλες....επίσης έπλυνα ό,τι διακοσμητικά υφάσματα είχα στο σαλόνι και ξεσκόνισα καλά βιβλιοθήκη...εχω σκοπό να κάνω σιγά σιγά μέχρι τα Χριστούγεννα μια μίνι γενική...

φιλια

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Αγαπημένες φίλες μου καλησπέρα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τα, γεμάτα συμπαράσταση, λόγια σας.. ξέρετε πως τα διαβάζω προσεκτικά και τα κρατώ μέσα μου. Τ' ανασύρω τις δύσκολες στιγμές και με βοηθουν πολυ.

Μέχρι να γίνει {να κλείσει το μαγαζί} δεν θα το ξανα-συζητήσω μαζι σας γιατί με ρίχνει πολύ, αλλά πολύ.. αλλά θα σας ενημερώσω, για ότι γίνει.

Και πάλι ευχαριστώ...

Σας γράφω τα νεάκια μας.. ειναι διάφορα.

Τις περασμένες μέρες, ευτυχώς, είχα μπόλικη δουλίτσα. Οπότε το σπίτι μας ήταν σε 2η μοίρα... αφηστε το διάβασμα του παιδιού... δεν το πιστεύω τον όγκο που τους βάζουν.. 2 προειδοποιημένα διαγωνίσματα κάθε εβδομάδα και 2-3 απροειδοποίητα... πολύ πιεση και αυτό δεν μ αρεσει καθόλου, καθώς πρήζω πολύ και το παιδάκι... :?

Σήμερα, δεν είχαμε σχολειο στην Νίκαια.. το πρωί δούλευα, πήρα το φιογκάκι μαζί και στο γυρισμό, το πήγα μία βόλτα. Πήγαμε σ ένα μεγάλο παιχνιδάδικο στο village και ξοδεψε 10?, που του έδωσαν χαρτζιλίκι, σε παιχνιδάκια.. το κατα-ευχαριστήθηκε.

Ήρθαμε σπίτι μας, με βοήθησε στις δουλίτσες, μαγειρέψαμε, διαβάσαμε και τώρα είναι αγγλικά με τον μπαμπά μας.

Ξεκίνησα, να προετοιμάζομαι {σε σχέση με τη δουλίτσα μου} για τα χριστούγεννα και αγόρασα διάφορα υλικά διακοσμησης:

DSCN1828_zps2fd860f1.jpg

Προχθές, ηταν η γιορτή του φιογκακίου. Μία από τις φιλες μου, που δεν είχαν καταφέρει να έρθουν στα γεννέθλια, ήρθε να του ευχηθεί και του έφερε αυτές τις υπέροχες γαλότσες, που τόσο χρειαζόμασταν:

DSCN1812_zps62cf2e5d.jpg

Εγώ, με τη σειρά μου, της έδωσα μία σακουλα με ρούχα, για εκείνη και την κορούλα της. Ειναι τόσο σημαντικό να έχεις φίλους...

Σας αφήνω για τώρα, πάω στο χριστουγεννιάτικο λίγο.. σας φιλώ γλυκά

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακη μου ευχομαι ολοψυχα χρονιαρες μερες να μην το ζησετε αυτο:?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...