Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα,τι γινεται μας εχει απορροφησει ολες το χριστουγεννιατικο?

Εγω προχωραω τις δουλιτσες μου,στρωθηκαν και τα χαλια και σιγα σιγα θα κανω λεπτομερειες που απομενουν.

Ειρηνη και μενα τα κεφια μου πεσμενα τι γινεται κανενας αναδρομος Ερμης στην Παρθενο???:D:D:D

Τωρα ειμαι στο γραφειο αλλα ορεξη για δουλεια μηδεν,φαγητο φακες για σημερα το τραβαει αυτος ο μουχλιασμενος καιρος.

Φιλακια!

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα,τι γινεται μας εχει απορροφησει ολες το χριστουγεννιατικο?

Εγω προχωραω τις δουλιτσες μου,στρωθηκαν και τα χαλια και σιγα σιγα θα κανω λεπτομερειες που απομενουν.

Ειρηνη και μενα τα κεφια μου πεσμενα τι γινεται κανενας αναδρομος Ερμης στην Παρθενο???:D:D:D

Τωρα ειμαι στο γραφειο αλλα ορεξη για δουλεια μηδεν,φαγητο φακες για σημερα το τραβαει αυτος ο μουχλιασμενος καιρος.

Φιλακια!

Ελα ντε.. ! Ειναι παλι? Παλι? :?

Πραγματικά.. είμαι στο χριστουγεννιάτικο γιατί χρειάζομαι βοήθεια και μαγεία για τα κέφια μου...

Εγώ σήμερα, μολις έβαλα, πατατούλες φούρνου, πράσα και χωριάτικο λουκάνικο... δείτε ;)

DSCN1794_zpscfac5f51.jpg

Εχω τρελό σίδερο αλλά.. σιγά-σιγά.. δεν θα πιεστώ. Ηδη έκανα πολλά!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα,

κορίτσια σκεφτείτε τους μελλοντικούς στολισμούς μας, τα στρωμένα μας σπιτάκια, φτιάξτε και μια σοκολατίτσα και χαμογελάστε ;).

Σήμερα τρώμε λαχανοντολμάδες-εννοείται τους μαγείρεψα εχθές το βράδυ- είμαι δουλειά και ανυπομονώ να σχολάσω!!!!

Σήμερα στο σχολείο φωτογράφιση, μια τρέλα στο σπίτι το πρωί :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: με ρούχα και μαλλιά....

Καλημέρα,

κορίτσια σκεφτείτε τους μελλοντικούς στολισμούς μας, τα στρωμένα μας σπιτάκια, φτιάξτε και μια σοκολατίτσα και χαμογελάστε ;).

Σήμερα τρώμε λαχανοντολμάδες-εννοείται τους μαγείρεψα εχθές το βράδυ- είμαι δουλειά και ανυπομονώ να σχολάσω!!!!

Σήμερα στο σχολείο φωτογράφιση, μια τρέλα στο σπίτι το πρωί :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: με ρούχα και μαλλιά....

Ναι κοριτσάκι μου.. με τέτοια ντοπάρω το μυαλουδάκι μου...

Υπέροχο φαγητό!!!!

777885dugw57gt25.gif

Κορούλες καλημέρα.

Αφού το σπίτι στρώθηκε με τα χαλιά του και "ζέστανε", έκανα το αμέσως επόμενο βήμα. Εβαλα όλες τις παντοφλες μας για πλύσιμο {ήδη πλένονται στο ψυγείο}, έβαλα "καλή σκούπα" παντού και σφουγγάρισα με χλωρίνες και μυρωδικά.. τέλος τα μικρόβια... ;)

ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΠΛΕΝΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ???????:tongue::tongue::tongue::tongue:

εξελιγμενο μοντελο! αν θες να σου φερω κ τις δικες μας!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

υγ: να σαι καλα! πολυ γελασα!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα δεν ειπα!

καλησπεραααααααααααααααα!!!! τι κανετε?

η μικρη κοιμαται, εγω μολις μαζεψα τραπεζι κ νεροχυτη κ παω να φτιαξω καφεδακι να χαλαρωσω λιγο, σε λιγοτερο απο μια ωρα ξυπναω την μικρη για το μπαλετο.

φιλακια πολλα!!!

Αχ Αφροδιτη τι τραβαμε κι εμεις με τις κορες!!!Μια απο τα ιδια ειχαμε την Τριτη.

Κι εγω προσπαθω να ντοπαριστω με αυτα προς το παρον δεν τα καταφερνω αλλα ελπιζωωωωω

Λατρευω τους λαχανοντολμαδες αλλα δεν εχω φτιαξει ποτε ευτυχως κανει η μανουλα και η πεθερα.

Διαβαζουμε και προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου να σηκωθει να σιδερωσει την κουρτινα.....ας παω πρωτα απ'το Χριστουγεννιατικο ομως....

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΠΛΕΝΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ???????:tongue::tongue::tongue::tongue:

εξελιγμενο μοντελο! αν θες να σου φερω κ τις δικες μας!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

υγ: να σαι καλα! πολυ γελασα!!!

xxaxaxaxaxaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οχι, για να δεις, πόσο προχωρημένη μάνα έχετε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Αχ Αφροδιτη τι τραβαμε κι εμεις με τις κορες!!!Μια απο τα ιδια ειχαμε την Τριτη.

Κι εγω προσπαθω να ντοπαριστω με αυτα προς το παρον δεν τα καταφερνω αλλα ελπιζωωωωω

Λατρευω τους λαχανοντολμαδες αλλα δεν εχω φτιαξει ποτε ευτυχως κανει η μανουλα και η πεθερα.

Διαβαζουμε και προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου να σηκωθει να σιδερωσει την κουρτινα.....ας παω πρωτα απ'το Χριστουγεννιατικο ομως....

Μερικές μέρες δεν παλεύεται το θέμα με ρούχα/μαλλιά με το ζόρι συγκρατιέμαι να μην ουρλιάξω και μην πει κανείς γιατί δεν τα ετοιμάζουμε από το βράδυ.......Το κάνουμε και αυτό αλλά τα μούτρα μούτρα.......

Σήμερα είμαι πιο χαλαρά στην δουλειά κι εγώ έχω αρχίσει να έχω τις μαύρες μου...

Εχθές είχα ξαφνική επίσκεψη από 2 έξτρα άτομα ενώ περίμενα μόνο 1 και εκνευρίστηκα λίγο γιατί εγώ δεν το κάνω ποτέ αυτό :twisted::twisted:. Και ενώ είπα ευγενικά για τα παπούτσια, έκαναν μια μικρη βολτίτσα πάνω στα χαλιά και μετά έβγαλαν τα παπούτσια τους :twisted::twisted::twisted::twisted:. Το πρωί σηκώθηκα από τις 6.00 για να σφουγγαρίσω και να καθαρίσω το χαλί με ξύδι...

Σήμερα πάλι λαχανοντολμάδες, σιγά μην φτιάξω για 1 μόνο μέρα και αύριο μάλλον θα φτιάξω φακές.

Σας χαιρετώ και το κεφάλι μας ψηλά!

Εμεις ευτυχως για το σχολειο δεν εχουμε θεμα εξαλλου 4 φορες την εβδομαδα εχουν γυμναστικη εχουν συμβιβαστει οτι θα φορανε φορμες.Το θεμα εγινε για τη φωτογραφιση και γενικως στις βολτες.Βασικα υπαρχει ζηλεια απο τη μεγαλη κυριως προς τη μικρη,γιατι αυτη φοραει φουστα κι οχι εγω και τετοια...τι ναπεις υπομονηηηηη...

Πραγματι πολυ εκνευριστικο αυτο που σου κανανε με τις επισκεψεις και με τα χαλια γκρρρρ

Εμενα τα κεφια μου καπως καλυτερα σημερα.....ευχομαι να στρωσουν και τα δικα σας.

Σημερα δεν πηγα στο γραφειο,εκανα τα καθημερινα του σπιτιου συν πλυντηριο-στεγνωτηριο και εβαλα κοτοπουλο με ρυζι στο φουρνο.Αυτα για την ωρα φιλακια

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Εμεις ευτυχως για το σχολειο δεν εχουμε θεμα εξαλλου 4 φορες την εβδομαδα εχουν γυμναστικη εχουν συμβιβαστει οτι θα φορανε φορμες.Το θεμα εγινε για τη φωτογραφιση και γενικως στις βολτες.Βασικα υπαρχει ζηλεια απο τη μεγαλη κυριως προς τη μικρη,γιατι αυτη φοραει φουστα κι οχι εγω και τετοια...τι ναπεις υπομονηηηηη...

Πραγματι πολυ εκνευριστικο αυτο που σου κανανε με τις επισκεψεις και με τα χαλια γκρρρρ

Εμενα τα κεφια μου καπως καλυτερα σημερα.....ευχομαι να στρωσουν και τα δικα σας.

Σημερα δεν πηγα στο γραφειο,εκανα τα καθημερινα του σπιτιου συν πλυντηριο-στεγνωτηριο και εβαλα κοτοπουλο με ρυζι στο φουρνο.Αυτα για την ωρα φιλακια

Και στο δικό μας σχολείο 4 φορές την εβδομάδα γυμναστική αλλά θέλει μονο στενές φόρμες και όταν έχω καθαρές τις κανονικές φόρμες μουτρώνει....

Για την φωτογράφιση αντί να θέλει φούστα/φόρεμα όπως συνήθως....ήθελε τζην με αθλητικά :rolleyes::rolleyes::rolleyes: οκ ο,τι θέλει αυτή αλλά....:confused::confused::confused::confused: είχα ετοιμάσει/φρεσκάρει από το Σ/Κ όλα τα φουστάκια/φορεματάκια....

Εμάς ζηλεύει η μικρή......

Κοτόπουλο με ρύζι στον φούρνο; για γράψε συνταγή...το κάνεις όπως το γιουβέτσι δηλαδή;

Καλησπέρα κορίτσια,

χάθηκα πάλι αλλά αυτές τις μέρες τρέχω και δεν φτάνω έχω και το μεγάλο αγόρι στο σπίτι με άδεια οπότε είναι ευκαιρία να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες.Μπήκαν να διαβάσω τα νέα σας.

Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα.

Φιλιά

καλημέρα!

αχ κορίτσια επιτέλους Παρασκευη σήμερα γιατί δεν την παλεύω άλλο με τις μ@#$%^ς...

μακάρι να χει καλό καιρό το ΣΚ να κάνουμε καμιά καλή βόλτα, το χω πολλή ανάγκη...

τις εβδομαδιαίες δουλίτσες τις τέλειωσα χθες γι αυτη την εβδομάδα οπότε θα μαι χαλαρά από δουλειές το ΣΚ και θα κάνω τα καθημερινά πλυντήρια κλπ...συν καμιά έξτρα

καλό ΣΚ!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...