Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μιας και βρήκα λίγο χρόνο μόνη μου....για σερφάρισμα σκέφτηκα να σας γράψω το εξής: θυμάστε πριν απο λίγο καιρό που έβγαλα τα χριστουγεννιάτικα κουτιά στην αποθήκη λίγο προς τα έξω επί τη ευκαιρία των χαλιών και της αλλαγής εποχής; Τα κουτιά ήταν πως να το πω, ταλαιπωρημένα.....

Τα χριστουγεννιάτικα τα αποθηκεύω κάθε χρόνο σε χαρτόκουτες από σούπερ μάρκετ που μετά τις πετάω στην ανακύκλωση και παίρνω άλλες όταν ξεστολίζουμε.

Τώρα τελευταία γύριζε στο μυαλό μου να αγοράσω κουτιά αποθήκευσης για τα χριστουγεννιάτικα στολίδια πιο στεγανά και γερά.

Μετά από αρκετό ψάξιμο στο διαδίκτυο ανακάλυψα τον αγαπημένο μου τρόπο αποθήκευσης των χριστουγεννιάτικων και ελπίζω να μπορέσω να το κάνω φέτος, αν μας το επιτρέψουν τα οικονομικά μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

ChristmasDecorStorage1.jpg

ChristmasDecorStorage8.jpg

ChristmasDecorStorage12.jpg

ChristmasDecorStorage14.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνακη εχεις κατι πολυ ιδιαιτερο,δεν ξερω πως να το περιγραψω,θετικη ενεργεια?Θετικη αυρα?Δεν ξερω...Το καταλαβαινεις και απο το πιο απλο,οτι οταν δεν μπαινεις το θεμα μας αρχιζει και εξασθενει ενω με ενα σου μηνυμα μαζευομαστε ολες παλι:wink:

Ααααα Βουλίτσα μου....τι γλυκο πλάσμα είσαι!!!! :-P:razz::-P

Εγώ δεν έχω μπουφέ αλλά έχω ντουλάπια κουζίνας με πράγματα διακοσμητικά κλπ άτσαλα τακτοποιημένα μέσα. Στο panic room έχω μια γιγάντια μαύρη σκουπιδοσακούλα γεμάτη με τα δώρα μου απο την tupperware που ακόμη δεν ξέρω που να τα βάλω :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ... αχ θα με πεθάνετε και είμαι και σε κρίσιμη ηλικία...! Αχ.. :mrgreen::mrgreen:

Προτείνω, οταν είναι να γράφετε τέτοιου είδους μηνύματα, να μου βάζετε μία προειδοποίηση στο πάνω μέρος, να παίρνω το χάπι μου πριν ε? :lol:

Αχ.. άχ.. η καρδιά μου.. γιγάντια σκουπιδοσακούλα... με τάπερ μέσα... αχ.. χάνομαι! :lol::lol:

Είναι η γιορτή της οικογένειας μου γιατί έχουν πολλοί τέτοια ονόματα και πρώτος και καλύτερος ο λατρευτός μου μπαμπακούλης!!!

Η ανηψιά μου, ο γαμπρός μου, ο καλύτερος φίλος της κόρης μου και 2 πολύ καλοί φίλοι μας.

Αφροδιτούλα μου, να τους χαίρεσαι όλους!! Χιλιόχρονοι!!!

Καλημερα,σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Μου φευγει ενα βαρος οταν τελειωνει μια δουλεια που εχω πολυ καιρο στο μυαλο μου.

Ευπειθως αναφερω οτι επιχειρηση κρεβατοκαμαρα ελαβε τελος.Τωρα σειρα εχει το παιδικο ,βεβαια ο καιρος δεν με βοηθαει αλλα θα δω πως θα το οργανωσω.

Για τα κινητα εχω την εξης απορια αν ξερεις μπορω απο συνδεση με vodafone να το μετατρεψω σε what's up και να κρατησω τον ιδιο αριθμο?Αυτο που με προβληματισε λιγο ειναι οτι ελαχιστος χρονος κλησης ειναι τα 3 λεπτα:?

Μπράβο, που προχωράς τις δουλίτσες σου!

Ναι, γίνεται. Αν εχει τελειώσει ο χρονος του συμβολαιου σου, γινεται. Εφυγα και γω από τη vodafone και τώρα εχω κάρτα what's up και έχω κρατήσει το νούμερό μου σε 6944.... :wink:

Τσααααααααα γεια σας φίλες μου τι κάνετε;;;;; έχω παααααααρρρρρρααααα πολύ καιρό να μπω είμαι σίγουρα το ξέρω Ελπίζω να είστε όλες καλά

Εμείς πια σαν πενταμελης οικογένειά είμαστε όλοι καλά

Χαρά μου!!! :wink:

Μιας και βρήκα λίγο χρόνο μόνη μου....για σερφάρισμα σκέφτηκα να σας γράψω το εξής: θυμάστε πριν απο λίγο καιρό που έβγαλα τα χριστουγεννιάτικα κουτιά στην αποθήκη λίγο προς τα έξω επί τη ευκαιρία των χαλιών και της αλλαγής εποχής; Τα κουτιά ήταν πως να το πω, ταλαιπωρημένα.....

Τα χριστουγεννιάτικα τα αποθηκεύω κάθε χρόνο σε χαρτόκουτες από σούπερ μάρκετ που μετά τις πετάω στην ανακύκλωση και παίρνω άλλες όταν ξεστολίζουμε.

Τώρα τελευταία γύριζε στο μυαλό μου να αγοράσω κουτιά αποθήκευσης για τα χριστουγεννιάτικα στολίδια πιο στεγανά και γερά.

Μετά από αρκετό ψάξιμο στο διαδίκτυο ανακάλυψα τον αγαπημένο μου τρόπο αποθήκευσης των χριστουγεννιάτικων και ελπίζω να μπορέσω να το κάνω φέτος, αν μας το επιτρέψουν τα οικονομικά μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

Υπέροχα τακτοποιημένα!

Δες κι αυτά, για να πάρεις ιδέες:

60.jpg

3.png

3-1.jpg

236e8676.jpg

Ακόμα και καρτέλες από αυγά :)

f.jpg

Επανέρχομαι, με τα νέα μου! :P

777885dugw57gt25.gif

Αχ.. σιδερώνω! :|

Και έχω.. ούτε ξέρω ποσα πλυντήρια, ως συνήθως δηλαδή...

Σήμερα είχαμε μια όμορφη μέρα.

Παρά το άγχος που μας είχαν δημιουργήσει για τον καιρό {οπότε δεν απομακρυνθήκαμε από την περιοχή μας}, είπαμε να τολμήσουμε βολτίτσα, μιας που και το μεγάλο αγόρι είχε ρεπό σήμερα.

Πριν φύγουμε, μάζεψα το σπίτι, τα εκτός θέσης, έπλυνα τα πιατικά και μάζεψα την κουζίνα, στρώσαμε κρεβάτια και γενικά ψιλο-τακτοποίησα...

Ετσι, οι 3 μας, πήγαμε αρχικά για καφεδάκι, μετά βολτίτσα με τα πόδια και τέλος.. σε παϊδακουδερί! :tongue::tongue::tongue:

Παραγγείλαμε λίγα αλλα.. τα φάγαμε όλα! :lol::lol:

paida_zps79969c7c.jpg

Μετά σπιτάκι μας, μεσημεριανός υπνάκος και τώρα το φιογκάκι διαβάζει αγγλικά, βλέπουμε τηλεορασούλα και εγώ σιδερώνω.

Ομορφο βραδάκι για όλες και μην ξεχνάτε.. ανάψτε κεράκια και κάντε ατμόσφαιρα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Έχει λήξει το συμβολαιο μου,τέλεια αυτό θα κάνω.Αχ Πόλυ τα ζηλεψα αυτά τα κουτιά με τα χριστουγεννιάτικα κι εγώ σε χαρτοκουτες τα έχω,βεβαία είναι στο πατάρι και δεν τις βλέπω ευτυχώς.

Χάρα καλώς ήρθες και παλι,ποσο είναι το μικρο σου;Βρηκατε τις ισορροπίες σας;Σήμερα τεμπελιασα τελικά μονο τα συνηθισμένα,αύτη η βροχή μου χαλάει τη διάθεση...

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Μπράβο βρε Ειρηνη μου παντα ωραία να περνάτε,εμένα δούλευε το αγόρι μου και με τόση βροχή δεν τολμησα να βγω,μιζεριασα μεσά.Ευτυχώς κάναμε τα μαθήματα οποτε είμαστε χαλαροί για αυριο

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε?

χαρουλα μου τι εκπληξη ηταν αυτη??? μπραβο κοριτσακι μου! παντα καλα να εισαστε!!!! ποτε πηγε 9,5 μηνων το μωρο?????:shock::shock::shock: τα αλλα ποσο ειναι?

τι καλα τα ησυχα μωρα!!!:tongue::tongue::tongue:

ραβτακι ειναι καλυτερα η μικρη! σε ευχαριστω!!! δεν εχει συμπτωματα καθολου, συνεχιζουμε αντιβιωση (που χαλαει τον κοσμο για να την παρει!!!) κ σε καμια εβδ θα ξανακανουμε καλλιεργια. τι ακριβως εννοεις οταν λες οτι ριχνεις τους ρυθμους??????:lol::lol::lol::lol:

αφροδιτακι μου να τους χαιρεσαι ολους!

εγω ειχα την ανηψια μου (το δευτερο της ονομα γιορταζε, το πρωτο ειναι σαν το δικο μου! συνονοματη ανηψια εχω!), δεν κανανε γιορτη, κ τον κουμπαρο μου που θα παμε σημερα το μεσημερι για φαγητο.

εχτες εκανα ενα τσαπατσουλικο ψευτοκαθαρισμα στο σπιτι, αλλαξα σεντονια, εβγαλανα αεριστουν παπλωμα, κουβερτα κ μαξιλαρια, εκανα το μπανιο, αλλαξα πετσετες, συμμαζεψα, καθαρισα κ εβρασα χορτα, μαζεψα νεροχυτη κ τηγανισα αυγα με πατατες για το μεσημερι, για την μικρη εφτιαξα κοτοπουλο κοκκινιστο με πατατες τηγανιτες.

μετα τις δουλειες κ πριν το φαγητο πηγαμε κ πηραμε ενα δωρακι για τον κουμπαρο μας. μετα νανι ολοι, αφου μαζεψα τραπεζι κ νεροχυτη κ το απογευμα πηγαμε στο athens heart για παιχνιδι για την μικρη κ μπυριτσα με ποικιλια για εμας!

γυρισαμε σπιτι, καναμε τα βραδυνα μας κ η μικρη κοιμηθηκε. κατσαμε λιγο κ εμεις στην τηλεοραση να χαλαρωσουμε κ μετα υπνο.

σημερα σηκωθηκαμε χαλαρα. εφτιαξα καφεδακια, εφτιαξα κιμα για τα μακαρονια της μικρης, εστρωσα το κρεβατι μας, ο αντρας μου κατεβηκε για λιγο στο γραφειο κ εγω παω να ξυπνησω την μικρη!

σας φιλω! να εχετε μια ομορφη κυριακη!!!

Καλησπέρα κορούλες μου!

Πως είστε?

Εμείς καλά...όμορφα και ξεκούραστα ;) .

Σήμερα δούλευα, όχι σπουδαία πράγματα, ένα ημιμόνιμο σε μία φίλη. Οπότε ξυπνησα νωρίς.

Οταν επέστρεψα, τ αγόρια είχαν τελειώσει με τ' αγγλικά {διαβάσματα}, οπότε άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο που είχα έτοιμο και φύγαμε για Κυριακάτικη περίθαλψη στο αγαπημένο πεθερικό.. τι έφαγα κόρες... και δεν φτάνει αυτά που έφαγα.. μετά είχα το θράσος να φάω και 3 κομμάτια γαλακτομπούρεκο... 2 στο πεθερικό και 1 μόλις ξύπνησα από το μεσημεριανό μου σουρούπι.... :? . Το ράβω κόρες... δεν θ ακουμπήσω τίποτα για βραδινό!!!!! Α πα πα πα πα! :|

Επιστρέψαμε λοιπόν και ξαπλώσαμε...αφού σηκωθήκαμε έκανα διάφορες μικρο-δουλίτσες, που όμως έπρεπε να γίνουν:

Πότισα τα λουλουδάκια μου

Ανέβασα, στην πάνω ντουλάπα, μερικά ακομα "ελαφριά" ρουχαλάκια

Εβαλα στις θέσεις τους τα χθεσινά σιδερωμένα

Ανέβασα διάφορες φωτογραφιούλες στο προφίλ της δουλειάς.

Δείτε κανα 2 να πάρετε ιδέες:

Ημιμόνιμα shellac

vaso_zps0950b3e1.jpg

mar_zpsa57ad688.jpg

Απλό γαλλικό μανικιούρ

galliko1_zpscdce3d28.jpg

Επίσης, το ρημαδο-σύρταρο {ξέρετε...}, λόγω των γεννεθλίων του φιογκακίου, πρώτη φορά, είχε φτάσει σ' αυτά τα χάλια: :oops:

syrtari_zps2d1a5d77.jpg

Το έβαλα λοιπόν στο πάτωμα, πάνω στο χαλί και το τακτοποίησα:

syrtari1_zps6ad64182.jpg

Μετά, έριξα καυτο νερό στις νέες μας οδοντόβουρτσες... {το κάνω πάντα} και αφού μάζεψα τα εκτός θέσης, νιώθω χαλαρή.

Σε λίγο, το πρόγραμμα εχει σιδέρωμα...

Μπράβο βρε Ειρηνη μου παντα ωραία να περνάτε,εμένα δούλευε το αγόρι μου και με τόση βροχή δεν τολμησα να βγω,μιζεριασα μεσά.Ευτυχώς κάναμε τα μαθήματα οποτε είμαστε χαλαροί για αυριο

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι μου γλυκό.. το παλεύω πάντα. Το ξέρεις. ;)

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Αχ... αχ θα με πεθάνετε και είμαι και σε κρίσιμη ηλικία...! Αχ.. :mrgreen::mrgreen:

Προτείνω, οταν είναι να γράφετε τέτοιου είδους μηνύματα, να μου βάζετε μία προειδοποίηση στο πάνω μέρος, να παίρνω το χάπι μου πριν ε? :lol:

Αχ.. άχ.. η καρδιά μου.. γιγάντια σκουπιδοσακούλα... με τάπερ μέσα... αχ.. χάνομαι! :lol::lol:

.....το ξέρω Ειρήνη αλλά..... είναι αλήθεια δυστυχώς :confused::confused::confused:. Σκοπεύω να ασχοληθώ όποτε μπορέσω και υπόσχομαι φώτος πριν και μετά!

Αφροδιτούλα μου, να τους χαίρεσαι όλους!! Χιλιόχρονοι!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ!

Ωραίες ιδέες για αποθήκευση χριστουγεννιάτικων ;););).

Γεια σας κοριτσια,σημερα η αγαπημενη μου πεθερουλα πηρε τα κοριτσια απο το πρωι οποτε απερισπαστη προχωρησα τις δουλιτσες μου.Σαπουνισα τον τοιχο στο χωλ που πολυ το χρειαζοταν κι αυτο ηταν μια πολυ σημαντικη δουλεια γιατι το μισω μην σας πω πιο πολυ και απ'το καθαρισμα του φουρνου:twisted:

Σαπουνισα τις εσωτερικες πορτες και ξεκινησα το παιδικο που καλως εχοντων των πραγματων θα ολοκληρωθει αυριο.

Μπραβο βρε Χαρα τυχερη εισαι και κορη και ησυχη!!!

. το παλεύω πάντα. Το ξέρεις. :wink:

Το ξερω και ειναι ενας απο τους πολλους λογους που σε θαυμαζω :rolleyes:

Τωρα καναμε τα μπανακια μας και χαλαρωνουμε,καλο βραδυ σε ολες

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Κορούλες,

Σήμερα τα κέφια πολύ πεσμένα.. για διάφορους "μικρο-λόγους" που όμως την έκαναν τη δουλειά τους... :?

Εκανα πολλές δουλειές... έστρωσα και όλο το σπίτι..έγινε κι αυτό.

Θα σας γράψω αύριο με λεπτομέριες και φωτογραφίες.

Σας φιλώ γλυκά.. θα είμαι στο χριστουγεννιάτικο για να πάρω λίγη μαγεία....

Το ξερω και ειναι ενας απο τους πολλους λογους που σε θαυμαζω :rolleyes:

Κοριτσάκι μου, εσύ, ξαναλέω εσύ, θαυμάζεις εμένα?

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε?

εγω την κυριακη σιδερωσα πααααρα πολλα ρουχα, μειναν λιγα ακομα αλλα εχω παρα πολλα απλυτα......

απο δουλειες τα καθημερινα, τιποτα το ιδιαιτερο. εχτες μαγειραψα φασολακια, για σημερα.

ειρηνη μου ελπιζω να ειναι τα κεφια σου καλυτερα!;)

σας φιλω ολες!!!

απαπαπαπαπααααα!!!!! ερημιες!

τι κανετε?

εγω σημερα πηξιμο στην δουλεια (μαζι με την μικρη κλασσικα), μετα το μεσημερι, φαγητο, μαζεμα τραπεζι κ νεροχυτη κ υπνο.

το απογευματακι πηγα ενα μικρο σ.μαρκετ κ μετα εκανα μαζεματα στο σπιτι που ειχε ψιλοξεφυγει η κατασταση. μα μια μερα αν δεν ασχοληθεις λιγακι ρε παιδακι μου, επικρατει το μπαχαλο!!!!!!

τεσπα, ετοιμασα κ την μικρη για υπνο, τσιμπησαμε κ εμεις κατι κ τωρα λεω να την πεσω νωρις νωρις! (εχτες εβλεπα εργο κ κοιμηθηκα στις 1,30!!!)

κ μολις θυμηθηκα οτι δεν απλωσα, ελπιζω να μην παθουν τιποτα τα ρουχα ειναι απο το μεσημερι στο πλυντηριο......

σας φιλω! καλο βραδυ!

Κορούλες καλημέρα.

Τα κέφια μου παραμένουν σε μέτρια επίπεδα αλλά που θα πάει.. θ' ανέβουν! ;)

Σήμερα, δεν δουλεύω, οπότε ασχολούμαι με το σπιτάκι μου..

Αφού το σπίτι στρώθηκε με τα χαλιά του και "ζέστανε", έκανα το αμέσως επόμενο βήμα. Εβαλα όλες τις παντοφλες μας για πλύσιμο {ήδη πλένονται στο ψυγείο}, έβαλα "καλή σκούπα" παντού και σφουγγάρισα με χλωρίνες και μυρωδικά.. τέλος τα μικρόβια... ;)

Φυσικά, μετά, για να κάνω και τα χαλιά "σωστά", έπλυνα καλά το πόδι της ηλεκτρικής, το οποίο τώρα στεγνώνει στον ήλιο, ώστε να περαστούν:

skoupa_zpsd3d98e17.jpg

Σε λίγο θ ασχοληθώ με την κουζίνα και το μαγείρεμα.

Εδώ γύρω θα είμαι, σας σκέφτομαι :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...