Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια,εδω ειμαι κι εγω.Επιτελους ξεκινησα γενικη.....δωματιο δωματιο οπως παντα και ξεκινησα απο τα ευκολα κρεβατοκαμαρα;).

Αυτο με τα κινητα που λετε κι εγω σκεφτομαι να το κανω τζαμπα λεφτα πεταμε αφου κι εμεις δεν μιλαμε ιδιαιτερα στο κινητο.Απο Δευτερα μπαινει στο προγραμμα.

Σας χρωστω και φωτο δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο βεβαια αλλα μονο η αλλαγη σου φτιαχνει τη διαθεση.

Η λιτη φθινοπωρινη μου διακοσμηση

2014-11-07171042.jpg

και ο μπουφες μετα την τακτοποιηση ,αφου τον τελειωσα σκεφτηκα οτι επρεπε να σας βαλω και το πριν για να καταλαβετε τη διαφορα αλλα ηταν αργα...φανταστειτε ο,τι ολα τα ψιλολοιδια(ρεσω,διακοσμητικες πετρες κλπ) που τωρα ειναι στα δυο κουτια ηταν χυμα μεσα στα διακοσμητικα:oops:.Το δευτερο ντουλαπι δεν μπορω να το βγαλω πολυ καλα μ'ενοχλει η τραπεζαρια αλλα εχετε εμπειρο ματι,θα καταλαβετε!

2014-11-05142617.jpg

2014-11-05142304.jpg

Αυτα για την ωρα παω να συνεχισω τις δουλιτσες μου,φιλια.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλησπέρα!

Δεν πρόλαβα να μπω αυτές τις μέρες,κάναμε δουλειές με τη μαμά μου που είχαν μείνει πίσω λόγω του πάρτυ οπότε δεν προλάβαινα...

Έφτιαξα χτες 2 κέικ,ένα για την κόρη μου με μπανάνα που μου το ζητούσε κι ένα βανίλια για τον άντρα μου,έβαλα από πάνω και την γκανάς που μου είχε περισσέψει από τα γενέθλια και έγιναν τέλεια.Σήμερα έφτιαξα μια τάρτα αλμυρή ΄και ήταν όνειρο.Απορώ πως τόσο καιρό δεν την είχα φτιάξει...Γενικά μ'έχει πιάσει αυτές τις μέρες με το κρύο να μαγειρεύω...απλά προσπαθώ να μην τρώω πολύ...:rolleyes:

Γιώτα περαστικά σας,ελπίζω τώρα να είστε πολύ καλύτερα...

Βούλα μπορείς να την φτιάξεις και μόνη σου τη ζαχαρόπαστα.Δεν είναι δύσκολο,είναι όμως λίγο κουραστικό(ειδικά τώρα)Αν θέλεις λεπτομέρειες στείλε μου στο fb μνα να σου πω.

Ειρηνάκι σου στέλνω ένα φιλάκι γιατί με συγκινείς και είμαι και σε δύσκολη κατάσταση,με καταλαβαίνεις:D

Αφροδιτάκι μια χαρά σε βρίσκω...Θα τα διευθετήσεις όλα μην αγχώνεσαι.Άσε που όταν μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας όλο και κάποια θα πει καμιά καλή ιδέα οπότε βολευόμαστε μια χαρά.Τόσα χρόνια ασχολούμαι με ίντερνετ,τα κάνω σχεδόν όλα από εδώ,ε αυτό με τα ασφάλιστρα δεν μου είχε περάσει από το μυαλό:cool:

Θέλω να γράψω κι άλλα αλλά με φωνάζει η μικρή να παίξουμε και δεν κάθεται.

Σας φιλώ καλό σκ

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω αδειασα το πλυντηριο πιατων (τι βαρετη δουλεια!!!)

Πράγματι.. και μένα ειναι από τις πιο βαρετές μου... :|

Μιας και μιλάμε για οικονομικά θέματα, θα ''κλέψω'' κάτι από το Χριστουγεννιάτικο θέμα :D:D:D:D:D

1926666_708139772609442_4690558625049110306_n_zps0d0a640e.png

Πολλά φιλιά, καλό ΠΣΚ!

Εχω το ίδιο πρόβλημα..... χρόοοοονια τώρα! :tongue::tongue::tongue:

Γεια σας κοριτσια,εδω ειμαι κι εγω.Επιτελους ξεκινησα γενικη.....δωματιο δωματιο οπως παντα και ξεκινησα απο τα ευκολα κρεβατοκαμαρα;).

Αυτο με τα κινητα που λετε κι εγω σκεφτομαι να το κανω τζαμπα λεφτα πεταμε αφου κι εμεις δεν μιλαμε ιδιαιτερα στο κινητο.Απο Δευτερα μπαινει στο προγραμμα.

Σας χρωστω και φωτο δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο βεβαια αλλα μονο η αλλαγη σου φτιαχνει τη διαθεση.

Η λιτη φθινοπωρινη μου διακοσμηση

2014-11-07171042.jpg

και ο μπουφες μετα την τακτοποιηση ,αφου τον τελειωσα σκεφτηκα οτι επρεπε να σας βαλω και το πριν για να καταλαβετε τη διαφορα αλλα ηταν αργα...φανταστειτε ο,τι ολα τα ψιλολοιδια(ρεσω,διακοσμητικες πετρες κλπ) που τωρα ειναι στα δυο κουτια ηταν χυμα μεσα στα διακοσμητικα:oops:.Το δευτερο ντουλαπι δεν μπορω να το βγαλω πολυ καλα μ'ενοχλει η τραπεζαρια αλλα εχετε εμπειρο ματι,θα καταλαβετε!

2014-11-05142617.jpg

2014-11-05142304.jpg

Αυτα για την ωρα παω να συνεχισω τις δουλιτσες μου,φιλια.

Ωραιότατα! Μπράβο σου κοριτσάκι μου! Μια χαρά τα τακτοποίησες! Και μένα κάπως έτσι είναι. Τα δικά σου είναι πιο καλά τακτοποιημένα! ;) Ευγε! Ηρέμισες καθολου τώρα που τα οργάνωσες?

Ωραιότατη και η χειμερινή σου πινελιά! Σίγουρα σου έφτιαξε τα κέφια. ;)

Ειρηνάκι σου στέλνω ένα φιλάκι γιατί με συγκινείς και είμαι και σε δύσκολη κατάσταση,με καταλαβαίνεις:D

..... Ειρηνάκι μου, δεν μπορώ να σου περιγράψω, πως νιώθω ώρες και στιγμές.. πως με κάνετε εσείς δηλαδή να νιώθω. Εχω μοιραστεί μαζί σας τόσα πολλά.. εγκυμοσύνες, προσωπικά προβλήματα... οικονομικά... προβληματα με πεθερές, χωρισμούς και τόσα άλλα... τόσα μα τόσα πολλά που έχουμε συζητήσει ολα αυτά τα χρόνια... πράγματα που κρατάω στην καρδιά μου, που με απασχολούν, που τα σκέφτομαι και προσπαθώ να βρω λύσεις ή που γεμίζουν χαρά την καρδιά μου. Είναι ΜΕΓΑΛΟ πράγμα!!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα!

Βούλα μπορείς να την φτιάξεις και μόνη σου τη ζαχαρόπαστα.Δεν είναι δύσκολο,είναι όμως λίγο κουραστικό(ειδικά τώρα)Αν θέλεις λεπτομέρειες στείλε μου στο fb μνα να σου πω.

Σας φιλώ καλό σκ

Αχ ναι βρε Ειρηνακη!Αν μπορεις να με βοηθησεις!Εχω προσπαθησει 2 φορες και ηταν η απολυτη αποτυχια...και κουραστικα και πεταξα στο τελος τα υλικα και εκανα την κουζινα χαλια και επλυνα μια ωρα μετα....Θα σου στειλω μηνυμα!Ευχαριστω!

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ βουλακι μου!ευτυχως δεν εχει κανενα συμπτωμα τωρα, αρχισαμε αντιβιωση σημερα το πρωι κ μολις τελειωσει θα ξανακανουμε καλλιεργια.

εσυ πως πας? βαραινεις ε? τον εκλεισες τον 7ο? ο μπεμπης κανει κολοτουμπες???

ο κωνσταντινος τι λεει για τον μπεμπη?

Παλι καλα που δεν ποναει το παιδι...γιατι οταν ειναι εντονο το τσουξιμο δεν παλευεται...

Καλα ειμαι και εγω!Διανυω τον 7ο!Ασε...περασε ο καιρος και ουτε που το εχω καταλαβει...Ο Κωνσταντινουλης ευτυχως το εχει παρει πολυ καλα,ερχεται και χαιδευει την κοιλια μου,την φιλαει,του μιλαει και του τραγουδαει πουπεπε(=κουπεπε)!Υπαρχουν βεβαια και οι στιγμες που αντιδρα,τις προαλλες μου ειπε οτι θα πεταξει το μωρακι στον κηπο:shock:Ομως γενικοτερα ειναι χαρουμενος,να δουμε τι θα κανει οταν το δει κι απο κοντα...

Επίσης, θέλω να πω κάτι "άσχετο" με το θέμα αλλά καθόλου άσχετο με εμάς.. ξέρετε εσείς...;)

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσυνη σας! Μου λέτε πράγματα δικά σας, προσωπικά σας, πράγματα που δεν έχετε πει ακόμα ή γενικότερα σε άλλους... Με κάνετε να νιώθω.. ΥΠΕΡΟΧΑ. :P:p:p

Ειρηνακη εχεις κατι πολυ ιδιαιτερο,δεν ξερω πως να το περιγραψω,θετικη ενεργεια?Θετικη αυρα?Δεν ξερω...Το καταλαβαινεις και απο το πιο απλο,οτι οταν δεν μπαινεις το θεμα μας αρχιζει και εξασθενει ενω με ενα σου μηνυμα μαζευομαστε ολες παλι;)

Αν μπεις στα site των εταιριών τηλεφωνίας θα δεις μεγάλες προσφορές για να συγκρίνεις. Εγώ προσωπικά τα έκανα και τα 2 κινητά μας καρτοκινητά.

Επίσης αν πεις στην εταιρία με την οποία ήδη έχεις συμβόλαιο πως ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό θα σου κάνουν στο καπάκι-πίστεψε με-αντιπροσφορά με μεγάλη έκπτωση. Αυτό έκανα εγώ στο σταθερό μας...

Ο μπουφές σου φαίνεται σούπερ τακτοποιημένος μπράβο Margio μου!

Εγώ δεν έχω μπουφέ αλλά έχω ντουλάπια κουζίνας με πράγματα διακοσμητικά κλπ άτσαλα τακτοποιημένα μέσα. Στο panic room έχω μια γιγάντια μαύρη σκουπιδοσακούλα γεμάτη με τα δώρα μου απο την tupperware που ακόμη δεν ξέρω που να τα βάλω :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλό Σ/Κ.

Χρόνια πολλά και καλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!

Είναι η γιορτή της οικογένειας μου γιατί έχουν πολλοί τέτοια ονόματα και πρώτος και καλύτερος ο λατρευτός μου μπαμπακούλης!!!

Η ανηψιά μου, ο γαμπρός μου, ο καλύτερος φίλος της κόρης μου και 2 πολύ καλοί φίλοι μας.

Φουλ λοιπόν στις γιορτές σήμερα αρχίζοντας από το μεσημέρι στο πατρικό μου και δεν έχω πολύ μυαλό για δουλειές να πω την αλήθεια.

Σηκώθηκα πολύ πρωί κάνοντας ησυχία, αέρισα σαλόνι/κουζίνα, τίναξα και άπλωσα ριχτάρια, τα ξαναέστρωσα, τακτοποίησα τα καθαρά από το πλυντήριο πιάτων, σφουγγάρισα μέσα-έξω και μετά πήγα σούπερ μάρκετ.

Γύρισα, ήρθε η κοπέλα που καθαρίζει την σκάλα και μετά άρχισαν σιγά σιγά να ξυπνάνε όλοι και ετοιμάσαμε πρωινό.

Τώρα θα αρχίσω σίδερο και ο άντρας μου θα διαβάσει με την μεγάλη. Αυτό το Σ/Κ δεν πιάνω ούτε κατσαρολάκι γιατί σήμερα θα φάμε στην μαμά μου (θα της πάω τζατζίκι που θα φτιάξω σε λίγο και σαλάτα ρόκα/μαρούλι/ντοματίνια) και αύριο στον πεθερό μου :P:p:p:p:p:p.

Φιλιά σε όλες σας!

Διαφημίσεις

Καλημερα,σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Μου φευγει ενα βαρος οταν τελειωνει μια δουλεια που εχω πολυ καιρο στο μυαλο μου.

Ευπειθως αναφερω οτι επιχειρηση κρεβατοκαμαρα ελαβε τελος.Τωρα σειρα εχει το παιδικο ,βεβαια ο καιρος δεν με βοηθαει αλλα θα δω πως θα το οργανωσω.

Μαμα Κων/νου κι εγω το εχω παλεψει με την ζαχαροπαστα,αλλες φορες μου βγηκε αλλες παλι οχι.Παντως αν ξαναεκανα τουρτα με ζαχαροπαστα τωρα θα προτιμουσα την ετοιμη.

Αφροδιτη να τους χαιρεσαι ολους να ειναι γεροι κι ευτυχισμενοι! Για τα κινητα εχω την εξης απορια αν ξερεις μπορω απο συνδεση με vodafone να το μετατρεψω σε what's up και να κρατησω τον ιδιο αριθμο?Αυτο που με προβληματισε λιγο ειναι οτι ελαχιστος χρονος κλησης ειναι τα 3 λεπτα:?

Καλα να περασετε στα οικογενειακα τραπεζια (τελεια δεν θα μαγειρεψεις καθολου το ΣΚ και θα ξεκουραστεις!)

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλησπέρα σε όλες! Αφροδίτη να τους χαίρεσαι όλους! Καλά να περάσετε και να ρουφήξετε υπέροχες οικογενειακές στιγμές!

Margio μπράβο για τις τακτοποιήσεις!

Γιώτα είναι καλύτερα η ζουζούνα;

Εγώ όπως κάθε ΣΚ, κόβω ταχύτητα, ειδικά τις μέρες που ο μπαμπάς μας απουσιάζει. Ο Θεός να το κάνει "κόψιμο" δηλαδή! Απ το πρωί έχω βάλει 3 πλυντήρια με ότι αυτά συνεπάγονται, έχω αδειάσει πλυντήριο πιάτων, έχω μαζέψει και καθαρίσει νεροχύτη, έχω ξεσκονίσει όλο το σπίτι (σκούπα έβαλε ο σύζυγος χθες), έχω στρώσει κρεβάτια, έχω τακτοποιήσει πλυμένα ρούχα στις ντουλάπες τους, έχω καθαρίσει μπάνια, έχω αλλάξει πετσέτες παντού (σεντόνια αλλάξαμε χθες), έχω μαζέψει σκουπίδια από όλα τα καλαθάκια και έβαλα στη μικρή να φάει. Τώρα έχει ξεκούραση μέχρι να τελειώσει το επόμενο στεγνωτήριο και το επόμενο πλυντήριο.

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Τσααααααααα γεια σας φίλες μου τι κάνετε;;;;; έχω παααααααρρρρρρααααα πολύ καιρό να μπω είμαι σίγουρα το ξέρω Ελπίζω να είστε όλες καλά

Εμείς πια σαν πενταμελης οικογένειά είμαστε όλοι καλά

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Τσααααααααα γεια σας φίλες μου τι κάνετε;;;;; έχω παααααααρρρρρρααααα πολύ καιρό να μπω είμαι σίγουρα το ξέρω Ελπίζω να είστε όλες καλά

Εμείς πια σαν πενταμελης οικογένειά είμαστε όλοι καλά

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!

Margio δεν είμαι σίγουρη για την φορητότητα του νούμερου αλλά ξέρω πως έχει σημασία αν έχει λήξει ή όχι το συμβόλαιο της σύνδεσης. Αν δεν έχει λήξει θα έχει μάλλον ''ποινή'' από την εταιρία που φεύγεις, αν έχει λήξει θεωρώ πως μπορείς να το κάνεις καρτοκινητό what's up. Θα σου πρότεινα να τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών της cosmote αλλά και στην vodafone αν τους πεις πως θέλεις να φύγεις θα σου προτείνουν μεγάλες εκπτώσεις στα πακέτα που διαθέτουν :twisted::twisted::twisted::twisted: (κατόπιν εορτής βέβαια).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...