Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ειρηνακι μου μην απογοητευεσαι. και εγω μπαινω στο μπλογκ καθημερινα αλλα δεν μπορω να γραψω, δεν ξερω τι λαθος κανω. παντως ειναι ομορφο και τακτοποιημενο σαν και εσενα.κριμα να παει χαμενη τοση προσπαθεια. σου υποσχομαι οτι θα ξαναπροσπαθησω να γραψω. εισαι η εμπνευση μας, η αισιοδοξια μας και η κινητηριος δυναμη μας. απο τοτε που σε γνωρισα, εχω αλλαξει πολλα...και μαρεσει, γιατι μαρεσε ανεκαθεν η ταξη και η καθαριοτητα αλλα δεν ηξερα σε καποια πραγματα τον τροπο...σε γλυκοφιλωωω...ματς που λεει η κορη μου:D:D

Αστεράκι μου,

Δεν θέλω να σας αγχώνω για να γράφετε στο blog! Αλιμονο! Εγώ είμαι η πρώτη που δεν θέλω το άγχος στη ζωή μου και σε καμία περίπτωση δεν θα το μετέφερα σε σας.

Απλώς επειδή η ζωή μας είναι ήδη πολυάσχολη και θέλω και σε σας να δίνω το 100%, θέλω να καταλάβω αν μας βοηθάει ή όχι. Τιποτα περισσότερο, δεν θέλω να αγχώνεσαι!

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Καμιά φορά μου λέει ο άντρας μου "δεν βαριεσαι να γραφεις?"... αλλά δεν καταλαβαίνει τι ενέργεια παίρνω από σας... και πόσο μου φτιάχνετε το κέφι... :-P Και πάλι ευχαριστώ ΠΟΛΥ για αυτά τα ζεστά σου λόγια που μου ζέσταναν και την καρδιά και την ημέρα....! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια!σας διαβαζω συνεχεια απλα δεν τυχαινει να γραψω!χρονια πολλα!ειρηνη κ το blog το κοιταω συνεχεια!δεν μπορω να γραφτω ομως!ουτε τα σχολια βλεπω!

Χαίρομαι που είσαι μαζί μας! :P

Γιατί δεν μπορείς να γραφτείς? Και γιατί δεν βλέπεις τα σχόλια?? Οτιδήποτε χρειαστείς πες μου. Μηπως χρειαζεσαι βοήθεια και εγω στη διαθεση σου και σιγουρα και η Βασια, που έστησε το blog!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα αγαπημένες μου!

Αχ σήμερα ξεκουράζομαι από δουλειά οπότε... θα κουραστώ σπίτι! :tongue:

Βασικά όχι, δεν έχω καμία πρόθεση να κουραστώ σήμερα.

Θ' ασχοληθώ με λίγα πράγματακια, χαλαρά ώστε να μην ταλαιπωρηθώ.

Σήμερα έχω σκοπό να βάλω σκούπα και να ξεσκονίσω όλο το σπίτι και περισσότερο ν' ασχοληθώ με τη διακόσμηση. Θα την κάνω πιο ανοιξιάτικη... Θα βάλω και κάποια πλυντήρια μαλλον, αλλά αυτό δεν με κουράζει καθόλου...

Επανέρχομαι! ;)

777885dugw57gt25.gif

Νιώθω πολύ ήρεμη και χαλαρή.

1) Πέρασα με οινόπνευμα κινητό, laptop και χειριστήρια.

2) Έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων

3) Έστρωσα τα κρεβάτια μας αφού άλλαξα όλα τα σεντόνια κλπ.

Το δωμάτιο του φιόγκου είναι ίσως στην χειρότερη κατάσταση από κάθε άλλη φορά. Του έδωσα 2 σακουλίτσες και του είπα στη 1 να βάζει τα σκουπίδια και στην άλλη να βάζει όσα παιχνιδάκια τα χει βαρεθεί για να τα δώσουμε στα φτωχά παιδάκια. Τώρα, βλέπει τα παιδικά και κατά διαστήματα τακτοποιεί...:P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρα,τι κάνετε?

Για εμάς δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα, γιατί ο μπαμπάς μου αντι να ερθει σπίτι βρίσκεται τώρα στο νοσοκομείο.

Ηθελε πρώτα να δει εναν γιατρό για καποια φλεγμονή,ωστε να δρομολογήσει αμεσα την επεμβαση, αφού θέλει να ξαναφύγει γρήγορα.

Εκει ομως ο γιατρος τον κρατησε για να του κάνει ενδοφλέβια αντιβίωση, γιατί τα λευκά του ήταν πολύ ανεβασμένα.Από εχθές εχουμε τρελαθεί οικογενειακώς με εξετάσεις,αξονικες,υπερήχους κ.τ.λ.αλλά ευτυχώς είχαμε καλά αποτελέσματα.

Ετσι και εγώ ετοίμασα πρωί πρωί φαγητό και πραγματα και σε λίγο θα φύγω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερααααα μεχρι να κανει μπανιο η πελατησα ειπα να πω μια καλημερα

:P:p:p δεν θελω να δουλεβω σαββατο γμτ:cool:

Καλέ... δείξει μου κάποιον που να θέλει!!! :tongue::tongue:

Καλημέρα κοριτσάκι μου!

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα,τι κάνετε?

Για εμάς δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα, γιατί ο μπαμπάς μου αντι να ερθει σπίτι βρίσκεται τώρα στο νοσοκομείο.

Ηθελε πρώτα να δει εναν γιατρό για καποια φλεγμονή,ωστε να δρομολογήσει αμεσα την επεμβαση, αφού θέλει να ξαναφύγει γρήγορα.

Εκει ομως ο γιατρος τον κρατησε για να του κάνει ενδοφλέβια αντιβίωση, γιατί τα λευκά του ήταν πολύ ανεβασμένα.Από εχθές εχουμε τρελαθεί οικογενειακώς με εξετάσεις,αξονικες,υπερήχους κ.τ.λ.αλλά ευτυχώς είχαμε καλά αποτελέσματα.

Ετσι και εγώ ετοίμασα πρωί πρωί φαγητό και πραγματα και σε λίγο θα φύγω.

:?:?:? Ωπ.... σαν την υγεία δεν υπάρχει βρε παιδιά! Και τον περίμενες πως και πως...!

Χρύσα μου, οι προσευχές μου μαζί του!!!

777885dugw57gt25.gif

1) Πέρασα με οινόπνευμα κινητό, laptop και χειριστήρια.

2) Έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων

3) Έστρωσα τα κρεβάτια μας αφού άλλαξα όλα τα σεντόνια κλπ.

4) Πήγαμε σούπερ, κρεοπωλείο και φούρνο.

5) Έβαλα ένα πλυντήριο με 2 σακ βουαγιάζ, 3 κουκλάκια του φιόγκου και 2-3 άλλα μικρο-πράγματα να μοσχομυρίσουν κι αυτά...

Έφαγα πρωϊνό και σε λίγο θα κάνω και καφεδάκι. Μουσικούλα παίζει και γω στο πολυ χαλαρό τις δουλίτσες μου... :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Στο πλαίσιο της ανανέωσης που θέλω να δώσω στο σπίτι {αλλά πολύ-πολύ οικονομικά και κυρίως με πράγματα και υλικά που ήδη έχω στο σπίτι} το νέο μου αλατοπίπερο που ήδη το στόλισα στον πάγκο της κουζίνας μου... :P

P4170124.jpg

Δεν είναι πολυ ανοιξιάτικο και.. "κεφάτο"???!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

6) Ξεσκάρταρα το συρταράκι με τις καλτσούλες του φιόγκου και διάλεξα 6-7 ζευγάρια που δεν του κάνουν πια και ήδη της έβαλα στη σακουλίτσα για την εκκλησία.

7) Άλλαξα ριχτάρια και στους 3 καναπέδες...αχ... μ' αυτό και μόνο άλλαξε η εικόνα όλου του καθιστικού! ;)

777885dugw57gt25.gif

Στο blog μας, και στο θέμα του ΨΥΓΕΙΟΥ, μόλις ανάρτησα και ένα tip για να διατηρηθεί το μαρούλι μας φρέσκο στο ψυγείο, που ρώτησε η φίλη Γιάννα.

Μάλλον κάποια στιγμή, θα το κάνω και ξεχωριστό ποστ γιατί φαίνεται πως μας απασχολεί όλες αυτό..! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα σας κορίτσια

σας διαβάζω ανελλιπώς κάθε μέρα ασχετα αν δεν συμμετέχω.

Ειρήνάκι τέλειο το χρωματάκι που ανέβασες σήμερα το pepper chic!!

Ήθελα να σε ρωτήσω μιας κ σε βρήκα μέσα, αν μπορώ να ανεβάσω φωτος εδώ στο θεματάκι να σας δείξω τα αποτελέσματά μου απο την εφαρμογή των τίπ σου!

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...