Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εγω νυσταζω,βαριεμαι γενικοτερα εχω μια σπαριλα,δεν κοιμηθηκα και καλα το βραδυ...εχω αρχισει και βαραινω σιγα-σιγα....

Σημερα μαγειρεψα κοτοπουλακι λεμονατο με χυλοπιτες και σε λιγο θα παω να τακτοποιησω καποια πραγματα στην κρεβατοκαμαρα ωστε να αδειασω ενα συρταρι στην τουαλετα για να μεινει για τον μπεμπη!

Για τα οικονομικα που λετε,και εμεις καπως ετσι κινουμαστε,τον Μαιο πηρα τηλ στην εταιρεια που συνεργαζομαστε για το τηλ και εκανα νεο συμβολαιο με 19.90,τα κινητα μας ειναι με καρτα και συνηθως βαζει μονο ο αντρας μου,εγω επειδη δεν δουλευω χρησιμοποιω το σταθερο,το κιν. το εχω μονο για ωρα αναγκης για οταν βρισκομαι εκτος σπιτιου και βεβαια το χρησιμοποιω ελαχιστα σε σχεση με το παρελθον που ηταν η επεκταση του χεριου μου...

Σχετικα με τις ασφαλειες,αλλαξαμε την εταιρεια οπου ασφαλιζαμε το αυτοκινητο και το πηγε ο αντρας μου σε μια αλλη που συνεργαζεται με την εταιρεια που δουλευει και του κανει καλυτερη τιμη,αλλα αυτο που λετε μεσω internet δεν το ηξερα,θα το κοιταξω;)Απο ασφαλειες σπιτιου,υγειας κτλ δεν ειχαμε ποτε και δεν νομιζω να αποκτησουμε...

Ειρηνη μου ποσο δικιο εχεις για το κουφαρακι μας!Και εγω καθε φορα που θα βγω εξω παντα θα βαλω κονσιλερ,μασκαρα και ρουζ,σκεψου οτι ειναι τοσο πολυ απαλο που δεν καταλαβαινουν πως ειμαι βαμμενη απλα φαινομαι πιο φρεσκια-δροσερη;)Και το μαλλι καθε φορα που θα λουστω ή θα τα ισιωσω με το σιδερο ή θα τα πιασω κοτσο(το πιο συχνο γιατι με βολευει πολυ...)

Γιωτα περαστικα για την μικρουλα σου...

Αυτα απο μενα κοριτσια μου!

Φιλια Πολλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα ξύπνησα με απίστευτο πονοκέφαλο που μου δημιούργησε ζαλάδα και εμετό. Νομίζω ότι το σώμα μου με προειδοποιεί ότι δεν αντέχει άλλο. Η αλήθεια είναι ότι έχω φορτωθεί πάρα πολλά με αποτέλεσμα να υπάρχουν μέρες που δεν κάθομαι δευτερόλεπτο...

Μαράκι μου, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις... ρίξε τους ρυθμούς,

Ειρηνη μου ποσο δικιο εχεις για το κουφαρακι μας!Και εγω καθε φορα που θα βγω εξω παντα θα βαλω κονσιλερ,μασκαρα και ρουζ,σκεψου οτι ειναι τοσο πολυ απαλο που δεν καταλαβαινουν πως ειμαι βαμμενη απλα φαινομαι πιο φρεσκια-δροσερη;)Και το μαλλι καθε φορα που θα λουστω ή θα τα ισιωσω με το σιδερο ή θα τα πιασω κοτσο(το πιο συχνο γιατι με βολευει πολυ...

Μπράβο! Τέτοια ν ακούω Βουλάκι μου!

Κάνει τόσο καλό στην ψυχολογία μας να αισθανόμαστε όμορφα! Μπράβο!

Επίσης, θέλω να πω κάτι "άσχετο" με το θέμα αλλά καθόλου άσχετο με εμάς.. ξέρετε εσείς...;)

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσυνη σας! Μου λέτε πράγματα δικά σας, προσωπικά σας, πράγματα που δεν έχετε πει ακόμα ή γενικότερα σε άλλους... Με κάνετε να νιώθω.. ΥΠΕΡΟΧΑ. :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

[quote name=my billy; Αφροδιτη μου μεγαλη διαφορα 100Ε !! εμεις την εχουμε κανει ετησια κ για τα 2 ΙΧ κ κατι γιτωνουμε σε σχεση με το 6μηνο

κ ευτυχως ειναι εταιρικο το συμβολαιο με ολες τις καλυψεις μεσα κ οικονομικο σχετικα.

παλιοτερα ειχαμε μικτη κ στα 2' date=' αλλα πλεον κανουμε τον σταυρο μας να μην τυχει κατι:rolleyes: αν κ εγω ηθελα ακομη μικτη γιατι κ στο παρελθον που την ειχαμε τα εβγαλε τα λεφτα της απο ζημιες οπως χαλαζι κ αλλα ατυχηματακια....

και στο σπιτι ειχαμε κανει επεκταση ,απο τα υποχρεωτικα λογω δανειου, κ ειχαμε ασφαλισει και το περιεχομενο. 1 χρονια τον επιασε τον Τ. να την κοψουμε την εξτρα καλυψη κ ηταν η χρονια που εβαλα φωτια στην κουζινα.................:?:-?:? πηραμε μεγαλο μερος της ζημιας ευτυχως,αλλα θα μπορουσαμε ολο! τωρα την εχουμε ξαναβαλει φυσικα!!!:rolleyes:

τι να πω καλα να ειμαστε φυσικα,αλλα καλο ειναι να προνοουμε κ για το αντιθετο. :|

σημερα ειχαμε τον αγιασμο στον παιδικο του μικρου κ εμαθα.....για τον θανατο μπαμπα συμαθητη του (κ κολλητου του) :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

να εχουμε την υγεια μας να χαιρομαστε τις οικογενειες μας.

Έβαλα τα στοιχεία του ΙΧΕ και ζήτησα τιμή για 6μηνο, το ξέρω πως στο 12μηνο συμβόλαιο υπάρχει μεγαλύτερη έκπτωση. Την πυρός δεν μπορώ να την κόψω ακόμη και να ήθελα γιατί με δεσμεύει η σύμβαση με την τράπεζα.

Billako υγεία πάνω απ' όλα δεν λες τίποτα....

Καλημέρα στην παρέα! Μουντή μέρα η σημερινή, πέρασα και δύσκολο βράδυ καθώς είδα τον χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να δει άνθρωπος και δε μπορώ ακόμα να συνέλθω...

Τα καθημερινά συνεχίζονται, και φυσικά κάθε μέρα έχω πλυσίματα/στεγνώματα/ σιδερώματα τα του μωρού ενώ σήμερα θα χω βοήθεια τον σύζυγο στην εβδομαδιαία καθαριότητα.

Έτσι είναι, εμείς έχουμε χρόνια που χρησιμοποιούμε το ίντερνετ για τα ασφάλιστρα σε μεγάλη εταιρία στην οποία κι εμείς ήμασταν πελάτες προηγουμένως μέσω ασφαλιστή.

Υποθέτω πως για να δεις το ποσό, έβαλες τα στοιχεία του αυτοκινήτου. Το αναφέρω γιατί φέτος πχ που η ασφαλιστική (πάντα μέσω ιντερνετ) είχε μια προσφορά, εμάς μας έκοψε απ αυτή ως ήδη πελάτες της!

Για την ασφάλεια δανειολήπτη δεν ήξερα πως μπορείς να απαλλαγείς. Δεν έχω στεγαστικό αλλά ρωτάω για μια ξαδέλφη μου.

Θέλω πολύ να ασφαλίσω το σπίτι γιατί είμαι πολύ φοβιτσιάρα. Το ποσό δεν είναι τεράστιο κάθε χρόνο αλλά δεν περισσεύουν τα άτιμα... Απ την άλλη... Αχ αχ δύσκολη η ζωή κόρες!

Ναι ravt με τα στοιχεία του ΙΧΕ και επίσης έμαθα πως στις τιμές των ασφαλίστρων παίζει σημασία και ο Τ.Κ. που θα βάλεις :rolleyes::rolleyes::rolleyes: γιατί έβαλα ξανά τα στοιχεία με Τ.Κ. άλλης περιοχής ''καλύτερης'' π.χ. νότια προάστεια και τα ασφάλιστρα ήταν 2 ευρώ ακριβότερα:rolleyes::rolleyes:.

Στην δικιά μας σύμβαση στεγαστικού δεν είναι υποχρεωτική η ασφάλεια ζωής/θανάτου δανειολήπτη αλλά το κάναμε μετά από λίγα χρόνια από μόνοι μας.....Στο στεγαστικό της αδερφής μου (από άλλη τράπεζα) είναι υποχρεωτική :rolleyes::rolleyes:.

[quote name=Ειρήνη;2393244Επίσης' date=' θέλω να πω κάτι "άσχετο" με το θέμα αλλά καθόλου άσχετο με εμάς.. ξέρετε εσείς...;)

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσυνη σας! Μου λέτε πράγματα δικά σας, προσωπικά σας, πράγματα που δεν έχετε πει ακόμα ή γενικότερα σε άλλους... Με κάνετε να νιώθω.. ΥΠΕΡΟΧΑ. :P:p:p[/quote]

Ειρήνη μου, τι μανούλα θα ήσουν αν δεν σου μιλάγαμε......

Σε αγαπάμε πολύ!!!

Ειρήνη μου, τι μανούλα θα ήσουν αν δεν σου μιλάγαμε......

Σε αγαπάμε πολύ!!!

Αφροδιτουλα μου σ' ευχαριστώ...

Επρεπε να το αναφέρω.. το σκεφτόμουν καιρο... με τιμάτε. Αυτό μονο...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ναι ravt με τα στοιχεία του ΙΧΕ και επίσης έμαθα πως στις τιμές των ασφαλίστρων παίζει σημασία και ο Τ.Κ. που θα βάλεις :rolleyes::rolleyes::rolleyes: γιατί έβαλα ξανά τα στοιχεία με Τ.Κ. άλλης περιοχής ''καλύτερης'' π.χ. νότια προάστεια και τα ασφάλιστρα ήταν 2 ευρώ ακριβότερα:rolleyes::rolleyes:.

Στην δικιά μας σύμβαση στεγαστικού δεν είναι υποχρεωτική η ασφάλεια ζωής/θανάτου δανειολήπτη αλλά το κάναμε μετά από λίγα χρόνια από μόνοι μας.....Στο στεγαστικό της αδερφής μου (από άλλη τράπεζα) είναι υποχρεωτική :rolleyes::rolleyes:.

Ισχύει αυτό για τον τόπο κατοικίας. Όσο ζούσαμε Αθήνα, πληρώναμε περισσότερα απ ότι τώρα που ζούμε επαρχία. Αν ζούσαμε σε χωριό, ακόμα φθηνότερα.

Άρα δεν το γλιτώνει η κοπέλα, ήταν απολύτως υποχρεωτική η ασφάλεια ζωής ενός εκ των δυο τους.

Τα παιξα... Σιδέρωσα επί 2,30 ώρες, τακτοποιήσαμε μια ντουλάπα για τα σκεπάσματα του μπέμπη, άλλαξα σεντόνια της μικρής, έβαλα ένα πλυντήριο το οποίο έχω στο στεγνωτήριο και τώρα μαγειρεύω για να φάμε. Στα συν ο απίστευτος πονοκέφαλος απ τη νύχτα...

Καλό απόγευμα σε όλες

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ισχύει αυτό για τον τόπο κατοικίας. Όσο ζούσαμε Αθήνα, πληρώναμε περισσότερα απ ότι τώρα που ζούμε επαρχία. Αν ζούσαμε σε χωριό, ακόμα φθηνότερα.

Άρα δεν το γλιτώνει η κοπέλα, ήταν απολύτως υποχρεωτική η ασφάλεια ζωής ενός εκ των δυο τους.

Τα παιξα... Σιδέρωσα επί 2,30 ώρες, τακτοποιήσαμε μια ντουλάπα για τα σκεπάσματα του μπέμπη, άλλαξα σεντόνια της μικρής, έβαλα ένα πλυντήριο το οποίο έχω στο στεγνωτήριο και τώρα μαγειρεύω για να φάμε. Στα συν ο απίστευτος πονοκέφαλος απ τη νύχτα...

Καλό απόγευμα σε όλες

Δεν μιλάω για Αθήνα και επαρχία, αυτό είναι γενικά γνωστό.Μιλάω για διαφορετικούς Τ.Κ. μέσα στην Αθήνα..... Άλλη τιμή άμα βάλεις Πειραιά και άλλη τιμή άμα βάλεις Ιλιον για παράδειγμα....Αυτό δεν το γνώριζα και δεν το περίμενα να πω την αλήθεια...

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστω;)

Αν δεις τον χάρτη ίσως σου φανεί πως είναι κοντά και στην στάση Αμπελόκηποι, είναι κάπου στην μέση απλώς από τους Αμπελοκήπους είναι πιο ανηφορικά (αν πας με μετρό και πόδια).

καλησπερα κ απο μενα! τι κανετε?

εγω κλασσικα, σηκωθηκα το πρωι, ετοιμαστηκα κ πηγα γραφειο. πηγα φαρμακειο για την αντιβιωση της μικρης κ δουλεψα μεχρι τις 11. μετα ξυπνημα η μικρη, ετοιμστηκαμε κ κατεβηκαμε μαζι. στις 3 ανεβηκαμε, ξανα ετοιμασια της μικρης, μαμ κ νανι.

εγω αδειασα το πλυντηριο πιατων (τι βαρετη δουλεια!!!) εβαλα τα χτεσινοβραδινα, εκανα ενα συμμαζεμα κ τωρα περιμενω τον αντρα μου για να φαμε. σκεφτομουν να κανω ενα σκουπισμα τωρα κ ενα ξεσκονισμα για να μην τα εχω αυριο, κ γενικα να κανω οτι μπορεσω σημερα για να μην πνιγω παλι! εχω να κανω κ μπαλκονι κ σκαλες....:evil:

για το θεμα ασφαλειων που λετε, εμεις στο ενα αυτοκινητο κ στην μηχανη κανουμε ασφαλεια μεσω ιντερνετ για πιο οικονομια, στο αλλο εχουμε καταθεσει πινακιδες οποτε δεν ασφαλιζεται. το κινητο μου ειναι με καρτα των 10 ευρω που μιλαω αρκετα με προγραμμα της cu, κ του αντρα μου ειναι συνδεση αλλα πολυ οικονομικη με απεριοριστα κινητα (της εταιριας) κ σταθερα. το σταθερο ειναι στην ιδια εταιρια με εκπτωση στο παγιο.

ασφαλεια ιδιωτικη εχουμε μονο στην μικρη νοσοκομειακο περι τα 150 το χρονο (η το εξαμηνο? δεν θυμαμαι).

ολα τα υπολοιπα λιγο πολυ τα ξερετε, προγραμμα στο φαγητο για να μην βγαινουμε εκτος προγραμματος στο σουπερ, ψωνια με προσφορες παντα, και τα ρουχα μας το ιδιο στις εκπτωσεις.

μαμα ειρηνη σε αγαπαμε κ εμεις παρα πολυ!!!;)

ρε μπιλλακι...:cry: υγεια πανω απο ολα, τιποτα αλλο!!!

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εγω νυσταζω,βαριεμαι γενικοτερα εχω μια σπαριλα,δεν κοιμηθηκα και καλα το βραδυ...εχω αρχισει και βαραινω σιγα-σιγα....

Γιωτα περαστικα για την μικρουλα σου...

Αυτα απο μενα κοριτσια μου!

Φιλια Πολλα!!!

ευχαριστω πολυ βουλακι μου!ευτυχως δεν εχει κανενα συμπτωμα τωρα, αρχισαμε αντιβιωση σημερα το πρωι κ μολις τελειωσει θα ξανακανουμε καλλιεργια.

εσυ πως πας? βαραινεις ε? τον εκλεισες τον 7ο? ο μπεμπης κανει κολοτουμπες???

ο κωνσταντινος τι λεει για τον μπεμπη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...