Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρήνη ωραίο το σχεδιάκι με την πεταλουδίτσα σου...το άλλο ήταν πολύ τεράστιο (με το συμπάθειο κιόλας

Ευχαριστώ Βάσια μου. Τα αλλάζω συχνά γιατί τα βαριέμαι!

εικόνα είπατε?????? μάλιστα κυρία μου.....το βράδυ αφού κοιμήσω τις ταλιμπανίτσες....

xaxaxaxa Έτσι λέει ο μπαμπάς μου, τον γιο μου!!! Ταλιμπαν!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστος Ανεστη σε ολες.

Αρχισατε παλι βλεπω ολες με τις δουλειες.

Αλλα τι λεω εσας?κι εγω το ιδιο κανω.

Ειρηνη μου το blog το εχω αποθηκευσει στους σελιδοδεικτες μου,και πιστεψε με μολις ανοιγω καθε μερα το πισι πρωτα μπαινω στο blog περνω μια τζουρα απο τις συμβουλες σου(η επαναληψη ειναι μητηρ μαθησεως)και μετα μπαινω οπουδηποτε αλλου.

Εδω μεσα ειναι οι συμβουλες σκορπιες.ενω στο blog ειναι σιμαζεμενα ολα.

Σαν το σπιτι σου.Οσο για τα σχολια που λες εγραψα μερικες φορες και τωρα για τις μερες αυτες,τις ευχες μου αλλα δεν τις εβγαλε παλι.

Γι'αυτο και δεν γραφω γιατι απογοητευτηκα.

Α, σ' ευχαριστώ βρε κοριτσάκι! Τι όμορφα λόγια μου γράφεις???!!!! Μου ανέβασες τη διάθεση!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Υ.Γ. Να ξέρεις, όπως σου είπε και η Βάσια, πως αφού πατήσεις δημοσίευση στα σχόλια σου, εγώ τα βλέπω και τα "εγκρίνω". Πάντως μέχρι σήμερα δεν έχω βρει σχόλιο που να μην το έχω δημοσιεύσει. :confused:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη σχετικά με το blog εγώ το έχω σαν ευρετήριο... δηλαδή ανατρέχω εκεί για συγκεντρωμένη πληροφορία, κι εδώ για κουβεντούλα και σχολιάκια. ... Κάπως έτσι νομίζω και οι περισσότερες, εάν δεν σε εκφράζει αυτού του τύπου η επικοινωνία δεν χρειάζεται να το συνεχίζεις εάν "σε ρίχνει" (τελοσπάντων υποθέτω καταλαβαίνεις τι εννοώ!).

Πάντως είναι χρήσιμο!

Έχεις δίκιο, παιδί μου....... :rolleyes: . Τα σκέφτομαι όσα μου λέτε.. ευχαριστώ.

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν, άλλο ένα "κόλπο" που κάνω είναι τα στραβά μάτια στις προσφορές..Δεν ξέρω αν το παθαίνετε κι εσείς αυτό, αλλά εγώ χάνω τη μπάλα αν ξαφνικά βρεθώ με 2 μπουκάλια μαλακτικό πχ. ή με 4 κουτιά μακαρόνια...αποσυντονίζομαι :D Εκ πρώτης όψεως μπορεί να φαίνεται ότι δεν κάνω οικονομία έτσι, αλλά εγώ πιστεύω ότι κάνω..

Και φυσικά να μην ξεχνάμε αν η προσφορά είναι ΑΛΗΘΙΝΗ "προσφορά" γιατί πολλές φορές δεν είναι, αν κάτσεις και υπολογίσεις!

Εγώ π.χ. πήρα προχθές από την αποθήκη που ψωνίζω χαρτικά και σαμπουάν και τέτοια 2 τεράστια μπουκάλια αφρόλουτρο Johnson's (750 ml), με κόστος μόλις 3?!!! Αυτή μάλιστα! Είναι προσφορά, ειδικά τη στιμγή που στα σούπερ μάρκετς πωλούν το ένα μόνο μπουκάλι περί τα 4,50?! :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Τι ωραία που είναι όταν ξυπνάει ξεκούραστη....

Εχθές τελικά δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ:tongue:

Κοιμήθηκα ξεκουραστηκα και έδωσα ρεπό στον εαυτό μου. Χρειάζεται που και που ;)

Και πολύ καλά έπραξες! Ολα χρειάζονται! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα,βλέπω το ξενυχτίσατε εχθές.

Σήμερα περιμένω τον μπαμπά μου για λίγες ημέρες και είμαι πολύ χαρούμενη:D:D

Με το καλό να τον δεχτείς Χρυσάκι μου!

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κοριτσια...μετα απο 17 μηνες ο κουνουπιδις μου νομιζω οτι αρχιζει να κοιμαται πιο πολυ το βραδυ(δεν ξυπναει 5 αλλα 2 φορες) και ειμαι λιγο ποιο ξεκουραστη :P σημερα και αυριο πολυ δουλια στο μαγαζι οποτε το σπιτι ειναι απλα τακτοποιημενο και......στο ελεοσ του:cool: απο βδομαδα γενικη :mrgreen: θα γινει χαμος

Σε νιώθω... εμένα ο φιόγκος κοιμήθηκε πέριπου 2 1/2 ετών, 8ωρο... :? . Τα χα δει όλα η γυναίκα! :?

777885dugw57gt25.gif

Εγώ λατρεμένες μου, όπως σας είπα, πήγα το φιογκάκι παιδική χαρά, να παίξει! Και λύσσαξε, το καταχάρηκε και μάζεψα και γω λίγο ήλιο στο κουφαράκι μου! :tongue:

Επιστρέψαμε σπίτι, σήμερα έχω κρατήσει λίγο κυμά από τα κανελλόνια χθες και θα κάνω πενούλες με κυμά. Ωραία και εύκολα.

Σήμερα δεν έχει δουλειές... ξεκούραση γιατί το μεσημεράκι δουλεύω μέχρι αργά.

Μόνο ένα πάπλωμα αυτή τη στιγμή πλένω και κάποια στιγμή θα τακτοποιήσω τα ρούχα που σιδέρωσα χθες το βράδυ. Τίποτα άλλο... χαλαρουϊτα! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Eστρωσα τα κρεβάτια,

έβαλα ένα πλυντήριο,

συμμάζεψα

και εφτιαξα την πίττα μου,θα κάνω το μπανάκι μου και ελπίζω μετα να ξεκουραστώ.

Πολύ καλά εκανες και βγήκατε Ειρήνη,εγω περιμένω το ΣΚ γιατί εδώ ο καιρός δεν είναι για βόλτες,εχει αρκετό αέρα ακόμη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και χρονια πολλα σε ολες, ναμαστε καλα με τις οικογενειες μας. εχω καιρο να γραψω αλλα σας σκεφτομαι. ειμαι πολυ κουρασμενη. στο σπιτι κανω τα απαραιτητα γιατι δεν προλαβαινω. απο βδομαδα θα κανω ενα καλο καθαρισμα μαζι με την καλη κυρια που ερχεται. το σκ θα παω στη μαμουλα οποτε θα ξεκουραστω και ισως μου κανει και μια φιλη ενα πεντικιουρ, αν προλαβει. ωραιο το κολπο με το αυγο. ειρηνακι μου μην απογοητευεσαι. και εγω μπαινω στο μπλογκ καθημερινα αλλα δεν μπορω να γραψω, δεν ξερω τι λαθος κανω. παντως ειναι ομορφο και τακτοποιημενο σαν και εσενα.κριμα να παει χαμενη τοση προσπαθεια. σου υποσχομαι οτι θα ξαναπροσπαθησω να γραψω. εισαι η εμπνευση μας, η αισιοδοξια μας και η κινητηριος δυναμη μας. απο τοτε που σε γνωρισα, εχω αλλαξει πολλα...και μαρεσει, γιατι μαρεσε ανεκαθεν η ταξη και η καθαριοτητα αλλα δεν ηξερα σε καποια πραγματα τον τροπο...σε γλυκοφιλωωω...ματς που λεει η κορη μου:D:D

Πολύ καλά εκανες και βγήκατε Ειρήνη,εγω περιμένω το ΣΚ γιατί εδώ ο καιρός δεν είναι για βόλτες,εχει αρκετό αέρα ακόμη.

Εμάς σήμερα, φύσαγε αλλά όχι τόσο. Και είχε έναν ήλιο... τέλειο για βολτούλα με το φιογκάκι.

Καλή ξεκούραση Χρυσάκι μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...