Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αγαπημένες καλησπέρα!

Αισθανομαι τόσο περίεργα που διαβάζω τόσο υπέροχα πράγματα και δεν μπορώ ν απαντώ σε όλα.. μου λείπετε πολύ! Να το ξέρετε!

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν τόσο τρεχάτη και τόσο γεμάτη, που μ΄εχει πιάσει πάλι το χέρι μου και πονάω τρελά... :? . Πονάω ακόμα και όταν δεν κάνω τίποτα δυστυχώς...και τ ασιδέρωτά μου, απλώς στοιβάζονται... :|

Είχα δουλίτσα πρωι και βράδυ {συνήθως μέχρι αρκετά αργά} και το μεσημέρι προσπαθούσα να μαγειρέψω και να διαβάσω το φιογκάκι...

Ξεκίνησα και τις ετοιμασίες για το πάρτυ του φιογκακίου.

Το λατρεμένο μας Ναυτάκι, με ειδοποίησε και μου έδωσε κάποια πράγματα που είχε για το πειρατικό πάρτυ μας. Κυρίως 2 υπέροχους, μεγάλους, φουσκωτούς, διακοσμητικούς πειρατές, που το φιογκάκι {και γω!!!} λάτρεψε!!

"Βρήκα" και το προσκλητήριό μας, το οποίο θα είναι τελικά, σε μπουκάλι με φελο... Τι λέτε?? ;););)

Ορίστε και τα συνεργα:

PROSKLI_zpsa2c8fded.jpg

Έφτιαξα και ένα απίστευτο γλυκό, cheesecake σοκολάτας..ήμουν σε μια πελάτισσα και το είδαμε, που το έφτιαχνε η Αργυρό. Το έφτιαξα και γλύφαμε τα δάχτυλά μας!!!!

Ενα σας λέω.. έφτιαξα 2 για να τους χορτάσω όλους! :tongue::tongue:

chees_zps93437b38.jpg

Επίσης, κανόνισα με την Ηλιαχτίδα μας, να έρθει να κάνει στο φιογκάκι μια ωρίτσα διαιρέσεις, που είναι το αδυνατο σημείο του. Γράφουν συνεχώς διαγωνίσματα και τον έχω δει πως στις διαιρέσεις ακόμα δεν το χει. Οπότε η Ηλιαχτίδα μας είναι η κατάλληλη για να τον βοηθήσει ;) .

Προχωρούν οι δουλίτσες που έχω κατά νου...

Για το θεμα μας, το λατρεμένο, το χριστουγεννιάτικο, πότε λέτε να το ανοίξουμε????

Σας φιλώ γλυκά όλες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελείωσα όμως το συρτάρι με τα καλυντικά και τα κοσμήματα μου

Μπράβο! Τέτοια ν ακούω! ;);)

Ειρήνη ντροπή σου,έχεις τόσες κόρες σε ενδιαφέρουσα και ποστάρεις χωρίς να αισχύνεσαι τόσα φαγητά και γλυκά(στο φβ):tongue:

Φτου μου, Ρηνάκι μου!

Εχεις απόλυτο δίκιο! :tongue::tongue::tongue:

Καλέ,βγαλανε χριστουγεννιάτικα στα τζάμπο!!!!

Αχ... ειδα μία φωτογραφία στο facebook!!! :cool:

Αναμένω το χριστουγεννιάτικο θέμα πως και πως, μόνο και μόνο γιατί μου προσφέρει ηρεμία εκτός των άλλων, Ειρήνη μην αργείς ;)

Aχ.. και μένα το ίδιο, κορούλα.. με ηρεμεί τοσο πολύ!

θα ξαναζητησω την βοηθεια σας κοριτσια μου εχει καποια παπουτσακια για αγορι νο 31?? οχι απαραιτητα για χαρισμα να τα αγορασω.

ειναι για τα παιδακια που σας ελεγα οτι βοηθαμε.καλυφθηκαν μερικες αναγκε ρουχισμου τους αλλα οχι ολες.

Αγαπημενη, έχω reebook του φιογκακίου, σε 32. Βοηθάνε???

καλησπερα κοριτσια κ απο μενα! τι κανετε?

εμεις εχουμε επετειο γαμου σημερα, κλεινουμε 5 χρονια!

Πάντα ευτυχισμένοι και γεροί, ΓΙωτούλα μου!!!

Σήμερα έχω ξυπνήσει πολύ καλά και μέχρι τώρα η μέρα κυλάει όμορφα (με δουλίτσες βέβαια αλλά ωραία).

Το πρωί λοιπόν μου ζήτησαν για πρωινό pancakes, δεν μπορώ να πω όχι λόγω Σαββάτου κι έτσι υπέκυψα :P

463a2ceb-1245-4fad-823a-6743ced00e2a_zps02d529c9.jpg

Μετά έφτιαξα την ζύμη για τα σουτζουκάκια και φύγαμε για σούπερ μάρκετ και λαική αγορά.

Επιστροφή, τακτοποίηση των ψώνιων ο σύζυγος και εγώ προετοιμασία φαγητού (οι πατάτες σαν τηγανητές στον φούρνο σούπερ, τις λατρέψαμε όλοι).

2347cee3-2f26-4bce-910b-7d4d66e5b842_zps0bd8bdbd.jpg

Το απόγευμα θα συνεχίσω με καθαριότητα σπιτιού και πρώτα απ΄ολα ξεκαθάρισμα όλων των ''εκτός θέσης'' σε κουζίνα/σαλόνι ;)

ακούς μάνα;;;;;

Ακούω αλλά δεν θα βλέπω γιατί μου τα πέταξες έξω τα μάτια, ατίμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη, άτιμη γυναίκαααααααααααααααααααααααααααααα! :tongue::tongue:

Μου έχει ανέβει η διάθεση επειδή βλέπω το σπίτι μου σε τέτοια κατάσταση και θέλω να μπορέσω κάποια στιγμή να μην μαζεύω σαβούρες (φυλλάδια, λογαριασμούς, παιχνίδια των παιδιών, χαρτιά της δουλειάς μου, τσιμπιδάκια, βούρτσες, βραχιόλια είναι ένα δείγμα του τι τακτοποίησα εχθές) στον πάγκο της κουζίνας αλλά να βάζω το κάθε πράγμα στην θέση του αμέσως....Δεν βοηθάνε τα ωράρια μου αλλά θέλει τρόπο που δεν έχω βρει ακόμη, που θα μου πάει όμως...;)

Πω πω.. οτι χειροτερο για μενα.. σιχαινομαι φυλλάδια, λογαριασμους, αποδείξεις κτλ κτλ... ΠΕΤΑ!!!!!!!! ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ!!!

Αφροδίτη μου τα έχω καταλάβει καλά τα ωράριά σου. Η πρότασή μου είναι είτε μόλις μπαίνεις να κάνεις μια σάρωση χώρου που θα περιλαμβάνει μόνο μάζεμα των εκτός θέσης, είτε αν μαγειρεύεις όταν τα παιδιά πια έχουν πάει για ύπνο (ώστε να μη τα στερείσαι επιπλέον), την ώρα που το φαγητό είναι στο φούρνο ή την κατσαρόλα, να τα σαρώνεις τότε. Το χουμε όλες καταλάβει νομίζω πως το να είναι τακτοποιημένο το σπίτι ηρεμεί το μάτι και δημιουργεί την ψευδαίσθηση του καθαρού. Αντιθέτως, όταν το σπίτι είναι άνω κάτω, ακόμα κι αν είναι καθαρό, είναι βρώμικο.

Ravtaki μου, ένα θα σου πω: σαν να διαβάζω δικά μου λεγόμενα! ;) Εύγε!

Τι σας έχω πει? ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ και όχι ΚΑΘΑΡΟ, είναι το σημαντικότερο για την ηρεμία του μυαλού μας! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια...

Καλέ τι υπέροχα φαγητά.. αλλά έχω φάει τόσο του σκασμού σήμερα που πρέπει να πήρα 3 κιλά :?

εγω αυτό το σ/κ δεν εκανα και πολλά απο καθαριότητα γιατι έπρεπε οπωσδήποτε να φτιάξω το ντουλάπι του παιδιού και τη συρταριέρα του.. έβγαλα δύο μεγάλα σακούλια σκουπιδιών ρούχα που πρέπει να ξεχωρίσω τι θα κρατήσω και τι όχι για 2ο μωρό και τα υπόλοιπα να δοθούν.. και έχω αφήσει ενάμιση συρτάρι στη συρταριέρα του άδειο.. :rolleyes:

είχαμε και ένα γάμο και μια βάφτιση και τρέχαμε..

χθες ξυπνησαμε, φάγαμε πρωινό, καθάρισα το μπαλκόνι, την κουζίνα και την τουαλέτα, σκούπισα, τακτοποίησα την συρταριέρα και την ντουλάπα του παιδιού, έβαλα ένα πλυντήριο με κάποια περσινά που του κάνουν τα απλωσα, ντυθήκαμε πήγαμε φάγαμε έξω και έπαιξε το παιδί, πήγαμε τζάμπο πήρα χαρτομάντηλα τσέπης για το παιδί και πιπίλες των μπιμπερό γιατι είχαν γίνει χάλια, μετά βολτάραμε στα καταστήματα πήγαμε το παιδί στην πεθερά μου, επιστρέψαμε μπανιαριστήκαμε ετοιμαστήκαμε για το γαμο και πήγαμε. 2 το πρωί πήραμε το παιδί κοιμισμένο απο την πεθερά μου και το πρωί ξυπνήσαμε, φάγαμε πρωινό τακτοποίησα, έβαλα ακόμη ένα πλυντήριο το άπλωσα μαζεψα το χθεσινό, ντυθήκαμε πήγαμε σε μια βάφτιση μετά στη μαμά μου επιστρέψαμε έφτιαξα την τσάντα του παιδιού και τα ρούχα του για το σχολείο αύριο, κολατσιό για αυριο για εμάς, τακτοποίησα τα πάντα, έπλυνα πιατα, τα σκούπισα τα φύλαξα, καθάρισα πάγκους, έστρωσα τα ριχτάρια και τώρα χαλαρώνω.. το σπίτι μου δεν πρόλαβα με όλα αυτά να το σφουγγαρίσω και να ξεσκονίσω τα πάντα αλλά επειδή προέκυψε ένα θεμα με τα χέρια μου θα τα κάνω πολύ καλά την άλλη εβδομάδα..

Ειρήνη τέλεια θα είναι η πρόσκληση σας.. στόλισα και γω μια φθινοπωρινή διακόσμιση και άλλαξε η διάθεση μου.. υπέροχες οι ιδέες που μας έβαλες.

Αφροδιτάκι δεν ξερω να φτιαχνω pancakes.. αρέσουν όμως πολύ στον άντρα μου.. μπορείς να μου δωσεις συνταγή μιας και την έχεις δοκιμασμένη? εγώ κοριτσάκι μου δουλεύω πολλές ώρες σαν εσένα και όταν μπαίνω αφιερώνω ένα μισάωρο στην τακτοποίηση των εκτός θεσης, φυσικά έμαθα τον άντρα και το παιδί οτι χρησιμοποιούν αμέσως πίσω αλλά ρούχα και τέτοια εγώ.. οπότε αλλάζω, μισή ώρα αυτό και πλυσιμο πιάτων, ετοιμασία τι θα χρειαστούμε την άλλη μέρα και κάτι ελαφρύ να φάμε το βράδυ και μετά μισή ώρα κάθε μέρα κάτι άλλο πχ σίδερο, πλύσιμο ρούχων και άπλωμα και γενικα ότι έχω έξτρα να κάνω.. φυσικά εμάς μας βοηθάνε πολύ με το φαγητό οι γιαγιάδες οπότε αυτό το κομματι με διευκολύνει πολύυυυυ

χθες πήρα και κάτι υπέροχες φωτογραφοθήκες τοίχου απο τζάμπο και ανυπομωνώ να διαλέξω φωτο να τις φτιάξω και να τις κρεμάσω.. :D πως με 10 ευρώ μπορεί να γίνει πολύ όμορφος ένας τοίχος..

Γιωτάκι πόσα έκανες πάλι...

Γιορι περάστικα να είναι δυνατοί να βγουν!

Μαριάννα πολύ καλά που ψάχνεσαι..

Νάσια αυτό που έκανες εσύ με το βάψιμο σκέφτομαι να το κάνω σε ένα δευτέρι για κάποιες βαριες δουλειες του σπιτιού γιατι έχω την εντύπωση ότι τις κάνω περισσότερες φορές απ όσες πρέπει... :shock:

ακόμη μια ερώτηση και έφυγα γιατι πολυλόγισα.. το δωμάτιο του παιδιού το χαμε φτιάξει Winnie.. μέχρι ποιά ηλικία τους αρέσει εσάς που έχετε μεγαλύτερα παιδάκια? γιατι σε 2 χρόνια θα παει δημοτικο και δεν είμαστε για τέτοια έξοδα.. κάποια πολύ μωρουδιστικα πράγματα θα φύγουν αλλά κουρτίνες κλπ δεν μπορούμε ακόμη.. πχ μέχρι τετάρτη δημοτικού τους αρέσει σε τέτοιες ηλικίες? θα με βοηθήσει πολύ η απάντηση σας..

α χθες όντως είχε βγάλει χριστουγεννιάτικα το τζάμπο.. εγώ θέλω λαμπάκια και μερικές χρυσές μπάλες.. και αν μπορούμε οικονομικά θα ήθελα και ένα φωτοσωλήνα για το μπαλκόνι..

καληνυχτα τα λέμε.. σας είπα ότι μου αρέσει πολύ πολύ το θέμα σας? ειρήνη μην το εγκαταλείψεις ποτέ!

Μανούλα, τι ωραίες ιδέες! Την σύνθεση με κεριά, κουκουνάρια και λινάτσα θα την κάνω γιατί μου αρέσει πολύ η λινάτσα σαν χρώμα και υλικό και φέτος σκέφτομαι να την τιμήσω και τα Χριστούγεννα. Οι μικρές κολοκύθες είναι λατρεμένες αλλά δεν μπορώ να βρω μόνο πορτοκαλί μεγάλες για γλυκιά κολοκυθόπιτα και είναι το απωθημένο να φτιάξω κάτι με κολοκύθες μικρούλες. Τα κηροπήγια με τα ξεραμένα φύλλα είναι πανέμορφα!

Τώρα για το Χριστουγεννιάτικο τι να πω;;;;;Κάτσε λίγο να το σκεφτώ....... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ!!!

Περαστικά για το χέρι σου, ξεκουράσου όσο γίνεται..... (μήπως πρέπει να βάλεις περικάρπιο ή κάτι τέτοιο);

Ahoi φιόγκε, φαντάζομαι τι ωραία πράγματα θα φτιάξεις, φοβερές οι προσκλήσεις σας!!!

Μας λείπεις πολύ και αισθητά!!!

Συνταγή για το σοκολατογλυκό παρακαλώ!!!! Δεν φαίνεται καθόλου νόστιμο, α πα πα πα πα πα πα.....

Τακτοποίησα όλα μας τα ρούχα στις θέσεις τους, έκανα ένα μπανάκι και τώρα ταινιούλα στον καναπέ και έτοιμη για ύπνο. Έκανα πολλά αυτό το Σ/Κ αλλά δεν πήγα καμία βόλτα, μόνο με τον μπαμπά τους βγήκαν έξω..... αλλά ας πρόσεχα αφού είχε μαζευτεί ο κακός χαμός από σαβούρα και ασιδέρωτα ρούχα :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ο πάγκος μου λάμπει από την μια μεριά ως την άλλη και θα προσπαθήσω πολύ να μην τον καταντήσω έτσι ξανά. Επίσης καθάρισα και ξεσαβούριασα ρημαδοσύρταρο και έφτιαξα κατασκευή (από χαρτόνι σαν και αυτή που σας έβαλα την Πέμπτη για διαχωριστικό συρταριών) για τακτοποίηση καλωδίων/φορτιστών μέσα στο συρτάρι.

Μανουλίτα για pancakes κάνω την παρακάτω συνταγή: https://www.sintagespareas.gr/sintages/pancakes.html

Καληνύχτα.

Κοριτσάκια τι κάνετε???

Έχω μέρες να μπω αλλά έτρεχα!

Είχαμε πάει στο χωριό για σκ....κάναμε βόλτες με κορίτσια, ποδήλατάδες και είχε τόσο τέλειο καιρό σαν να έμπαινε καλοκαίρι!!

Το χαρήκαμε πολύ και εγώ έκανα δουλίτσες για να το προετοιμάσω για χειμώνα το σπίτι....αγοράσαμε ξύλα για τζάκι, έστρωσα χαλιά για να είναι έτοιμα όταν ξαναπαμε!

Τώρα το χωριο-σπιτάκι μας είναι έτοιμο να το μπουμπουνίσουμε με τα πρώτα κρύα!

Αφροδιτη και υπολοιπα κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις ιδεες.Εχω κατι κουκουναρες ,θα ψαξω τις πιατελες και τα κερια μου και θα προσπαθησω να δημιουργησω το απογευμα.Τετοιες μικρες κολοκυθες εχει η θεια μου στο χωριο αν πανε οι δικοι μου θα τους πω να μου φερουν.Θα σας βαλω φωτο εννοειται.Τα αμυγδαλα και τα φουντουκια ενω μ'αρεσουν σαν ιδεα φοβαμαι οτι θα προσπαθουν να τα σπασουν για να τα φανε:),ειδικα η μεγαλη τρελαινεται γι αυτα.

Αφροδιτη δεν ειμαι καλη με τις κατασκευες αλλα οι κορες μου τρελλαινονται αν ειναι πανευκολο οπως λες πες το να το κανουμε θα χαρουν πολυ.(Εμενα μου αρεσουν πολυ οι "αμερικανιες":rolleyes:)

Τα pancakes τα τσακισαμε χθες(φωτο δεν βαζω θα μας δειρουν οι εγκυουλες),δεν εμειναν για το σχολειο αλλα μια φορα που τους ειχα βαλει δεν τα εφαγαν και φοβαμαι να τα ξαναβαλω μαλλον δεν τους αρεσε που εμεινε αρκετη ωρα με τη μερεντα αναμεσα δεν ξερω τι εφταιξε.

Αχ Βασια αν και δεν ειμαι λατρης του χειμωνα με ξεσηκωσες με το χωριοσπιτακι με αναμμενο "μπιπ" (μανα για σενα το κανω ειδες:):)να τα εκτιμας αυτα:):))

Μανουλιτα δε νομιζω να μπορεις να το κρατησεις τοσο πολυ εμενα η μεγαλη μου μεχρι τη δευτερα δημοτικου δεν ελεγε τιποτα μετα αρχισε τα νουμερα και της φαινοταν ολα πολυ μωρουδιστικα τωρα στην τεταρτη δεν θελει ουτε τα σεντονια με φιγουρες θελει λουλουδια,καρδουλες τετοια.Βεβαια ειναι και κοριτσια δεν ξερω πως λειτουργουν τα αγορια. Σε πολλα αργουν περισσοτερο απο τα κοριτσια και συνηθως δεν δινουν σημασια στη διακοσμηση,ας μας πουν και οι αγορομανες καλυτερα.

Ειρηνακι μ'αρεσει πολυ το μηνυμα στο μπουκαλι το ειχαμε κανει για προσκλητηριο οταν βαφτισα,ειναι πολυ εντυπωσιακο!

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κορίτσια!Καλή εβδομαδα να εχουμε!

Τι κανετε?

Πολύ μου αρεσει που αλλαζουμε και μπαινουμε σε πιο φθινοπωρινη διαθεση,αν ακι ο καιρός ακομη δεν μας βοηθαει.

Αφροδιτακι ,μπραβο για τη διακόσμηση,πολυ ομορφα θα ειναι ολα.Συμφωνω με τη Ραβ ,οσον αφορα το συμμαζεμα,ενα 10λεπτο αφιερωσε ακι προσπάθησε να βαλεις και τα κοριτσια σε τετοιο προγραμμα.Καποαι στιγμη ειχα διαβασει κολπάκι ,για να συνεργαστουν τα παιδια,αν και δεν το διοκιμασα μου φανηκε ωραιαο.Βαζεις μουσικη και για οσο διαρκει το τραγουδι μαζευουν ολοι σε πολύ γρηγορο ρυθμο, ό,τι προλάβουν.Μετα τελος.

Υορι,ευχομαι να πάνε ολα καλά με τους δικους σου...Καλή δυναμη!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Βασια,μπραβο για τις βόλτες σας!

Margio,πλύ μου αρεσουν οι μικρες κολοκυθες αλλα δεν εχω βρει ποτε,οπότε εαν βρεις εκμεταλλευσου το.

Μανουλίτα,δεν θελω να σε απογοητευσω ,νομιζω πολύ γρηγοροτερα θα βαρεθει το παιδι σου,ειδικα ο γουινι ειναι πιο παιδικος,με το που θα μπειτε στο δημοτικο ,καποια αλλαγη θα τη χρειαστειτε.Αλλα μην αγχωνεσαι ετσι και αλλιως από τωρα.Οταν ερθει η ωρα το αλλαζεις σιγα σιγα.

Ειρηνη μου ,με το καλό το πάρτυ του φιογκακιου,ομορφες θα ειναι οι προσκλήσεις

σας.Τα κουκουναρια δεν το συζητω ,πάντα με τρελαινουν.

Στα δικα μου τωρα,τελειωσα με τις ντουλάπες μας την Παρασκευη και πολύ το ευχαριστηθηκα.Εκανα καποιες μικροαλλαγες και ξεμπλοκαρισε και λιγο η συρταριερα μου.

Ψωνισα και του μικρου λίγα πραγματακια ,ρουχα και παππουτσια και ειμαστε ετοιμοι να υποδεχτουμε το χειμωνα.

Επλυνα και μαζεψα τις μοκέτες μας ,εκανα καλο καθαρισμα σε ολα τα υπνοδωματια και αυτη την εβδομαδα φιλοδοξω να "φθινοπωριασω" το σαλόνι.Χρειαζομαι οπωσδηποτε χειμωνιατικα ριχταρια και ελπίζω να καταφερουμε να αλλαξουμε και τις μκετες μας και επιτελους να πάρω χαλια,οποτε ουτε ριχταρια θα αλλαξω και βεβαια δεν θα στρωσω ακομη.

Αυτα για τωρα...σημερα εχω πολύ σιδερο καθως επίσης και πλυντηρια.

Τα φιλια μου!!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

χθες πήρα και κάτι υπέροχες φωτογραφοθήκες τοίχου απο τζάμπο και ανυπομωνώ να διαλέξω φωτο να τις φτιάξω και να τις κρεμάσω.. :D πως με 10 ευρώ μπορεί να γίνει πολύ όμορφος ένας τοίχος..

Ακριβώς! Ορεξη να έχουμε και φαντασία.

καληνυχτα τα λέμε.. σας είπα ότι μου αρέσει πολύ πολύ το θέμα σας? ειρήνη μην το εγκαταλείψεις ποτέ!

Ευχαριστώ! :P

Το θέμα μας, είναι όλες εμείς.. εμείς το κρατάμε.. εμείς το ζωντανεύουμε και χαίρομαι πολυ-πολύ που σ αρεσει κορίτσι μου!

fall_zpsfea4092f.jpg

αυτήν θα την κάνω όπωσδήποτε!!!

Και γω!!!! Και είναι πραγματικά, πανεύκολη!

Τώρα για το Χριστουγεννιάτικο τι να πω;;;;;Κάτσε λίγο να το σκεφτώ....... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ!!!

Λες ε? :twisted::twisted:

Περαστικά για το χέρι σου, ξεκουράσου όσο γίνεται..... (μήπως πρέπει να βάλεις περικάρπιο ή κάτι τέτοιο);

Φοράω ήδη και σίγουρα βοηθάει αλλα που η ξεκούραση.. που είναι και αυτό που πραγματικά χρειάζεται... :?

Ahoi φιόγκε, φαντάζομαι τι ωραία πράγματα θα φτιάξεις, φοβερές οι προσκλήσεις σας!!!

:tongue:Ahoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Μας λείπεις πολύ και αισθητά!!!

Και σε μένα λείπετε... ειλικρινά...

Συνταγή για το σοκολατογλυκό παρακαλώ!!!! Δεν φαίνεται καθόλου νόστιμο, α πα πα πα πα πα πα.....

http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=_oh6_qy_t_w_k_y$k=

Συνταγουλα {με οπτικό βοήθημα :tongue:που πραγματικά ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ!!!

Ο πάγκος μου λάμπει από την μια μεριά ως την άλλη και θα προσπαθήσω πολύ να μην τον καταντήσω έτσι ξανά. Επίσης καθάρισα και ξεσαβούριασα ρημαδοσύρταρο και έφτιαξα κατασκευή (από χαρτόνι σαν και αυτή που σας έβαλα την Πέμπτη για διαχωριστικό συρταριών) για τακτοποίηση καλωδίων/φορτιστών μέσα στο συρτάρι.

Και έτσι να τον κρατήσεις.. πες μου, πόση διαφορά στα κέφια και στην ηρεμία σου, βλέπεις... ;)

Ειρηνακι μ'αρεσει πολυ το μηνυμα στο μπουκαλι το ειχαμε κανει για προσκλητηριο οταν βαφτισα,ειναι πολυ εντυπωσιακο!

Σ ευχαριστώ, αγαπημένο μου!

Νομιζω, θα ξετρελαθούν οι καλεσμένο-φιόγκοι! :tongue:

Τα κουκουναρια δεν το συζητω ,πάντα με τρελαινουν.

Στα δικα μου τωρα,τελειωσα με τις ντουλάπες μας την Παρασκευη και πολύ το ευχαριστηθηκα.Εκανα καποιες μικροαλλαγες και ξεμπλοκαρισε και λιγο η συρταριερα μου.

Ψωνισα και του μικρου λίγα πραγματακια ,ρουχα και παππουτσια και ειμαστε ετοιμοι να υποδεχτουμε το χειμωνα.

Επλυνα και μαζεψα τις μοκέτες μας ,εκανα καλο καθαρισμα σε ολα τα υπνοδωματια και αυτη την εβδομαδα φιλοδοξω να "φθινοπωριασω" το σαλόνι.Χρειαζομαι οπωσδηποτε χειμωνιατικα ριχταρια και ελπίζω να καταφερουμε να αλλαξουμε και τις μκετες μας και επιτελους να πάρω χαλια,οποτε ουτε ριχταρια θα αλλαξω και βεβαια δεν θα στρωσω ακομη.

Αυτα για τωρα...σημερα εχω πολύ σιδερο καθως επίσης και πλυντηρια.

Τα φιλια μου!!!!

Χρυσάκι μου και γω λατρεύω τα κουκουνάρια.. χειμωνιάζουν τοσο πολύ τα μέσα μου.. με ηρεμουν!

Αχ... και γω πρέπει ν αλλαξω φέτος τα χειμωνιάτικα ριχτάρια μου... είναι στο τσακ να σχιστουν... :?

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα καλες μου!Ευχομαι να σας βρισκω ολες καλα!

Σημερα επιστρεψαμε στο σπιτακι μας,μετα απο απουσια 2 εβδομαδων!Περασαμε υπεροχα!Η μικρη ''χορτασε'' παιχνιδι,ειτε στο χωριο μου,ειτε στα πεθερικα μου!

Εγω φυσικα αναζωογονηθηκα!Αν και χθες ειχαμε το μνημοσυνο ενος πολυ αγαπημενου μου ανθρωπου,οποτε η ψυχολογια μου τις προηγουμενες μερες ηταν πεσμενη,αλλα φροντιζε η μικρη να μου την ανεβαζει!

Την Τεταρτη επιστρεφω και παλι στη δουλεια!:rolleyes:!

Φυσικα,μονο τακτοποιησα τα πραγματα μας και εβαλα ενα πλυντηριο!Εχω τοσα πολλα κατα νου,αλλα δε ξερω απο που ν'αρχισω!Διαβαζοντας σας ομως βαζω σε ταξη πολλα απο τα πραγματα που θελω να κανω!

Εγω κοριτσια μου,κατεβασα πολυ νωρις τα χειμωνιατικα!Εδω που μενουμε το κρυο μας ''επισκεφτεται''νωρις!Επισης δεν εβγαλα καθολου χαλια,λογω μικρης!Λεω να τα πλυνω το Πασχα,οπου και θα τα βγαλω μιας και θα προσπαθησω να βγαλω την πανα στη μικρη μου!:rolleyes:!Πφφφ!Αλλο κομματι αυτο!Σκεφτομαι να της παρω γιογιο!Τον τελευταιο μηνα,τις περισσοτερες φορες που κανει κακα και τσισα μου το λεει!Ή με παει στην τουλετα και λεει τσισα,οποτε ομως την βαζω στη λεκανη δεν κανει τιποτα!:rolleyes:!Πφφφ!Με κοροιδευει καλε?

yorimichi79,ευχομαι ολοψυχα να περασει οσο το δυνατον πιο ανωδυνα η περιοδος αυτη!Να γινουν καλα μπαμπας/πεθερα και να ειναι διπλα σας για πολλα ακομη χρονια!Να τους εχει ο Θεος καλα!Να δινει δυναμη σε ολο το οικογενειακο περιβαλλον!

μπαμπι,ναι απο Μακεδονια ειμαι!

YOTOU,χρονια σας πολλα και ευλογημενα!Να ζητε ομορφες,ευτυχισμενες και παντα αγαπημενες στιγμες,καθε λεπτο!

Ποσο καταλαβαινω την αναγκη να βρεθεις μονη με τον συζυγο σε μια εξοδο,και ποσο μαλλον σε μια τετοια ιδιαιτερη στιγμη!

Φαινεσαι ομως καλοβουλος ανθρωπος,και ειναι σημαντικο,διοτι ετσι δινεις χρωμα σε καθε στιγμη της ζωης σου και ας μην ειναι οπως το περιμενες/σχεδιαζες!

Πφφφφφ....κλαιει η μικρη..........φευγω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

καλημερα !!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ HOPΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ!!!!!Εκει μενεις ε?? συγγνωμη αν θυμαμαι καλαειχες παει Κων/πολη??? κοριτσια καλημερα σε ολες!!! Αλλη μια μερα με τρεξιμο ξεκινησε !!!αχ ποσο ζηλευω που εχετε καποιον να σα κρατησει για λιγο τα παιδια να βγειτε να πατε καπου με τον αντρα σας!!!μακαρι να ειχα και εγω τους γονεις μου κοντα....Σας καλημεριζω ,παω να καταβεασω την μικρη στο σχολικο και να αρχησω τις δουλιτσες!!!Ποσο κοντα μοιαζει να ειναι και και τα χριστουγεννα μιας και το τζαμπο φροντισε γιαυτο,η αληθεια ειναι οτι μελαγχολω λιγο στισ γιορτες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...