Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα! Πως είστε;

Εγώ χάλια συναχώθηκα για τα καλά οπότε ούτε καλά κοιμάμαι ούτε καλά αισθάνομαι

Ελπίζω να συνέλθω σύντομα.

Από δουλειές τα καθημερινά και από 1-2 έξτρα δουλειές τη μέρα

Χθες επιπλέον έβαλα 2 πλυντήρια τα λούτρινα και πάνινα παιχνίδια της μικρής, μοσχομύρισε ο τόπος!

Για σήμερα έχω ήδη

-βγάλει να αερίσω τα μαξιλάρια μου μπας και φύγει κανα μικρόβιο

-Έβγαλα τις μαξιλαροθήκες της μικρής και έβαλα ένα πλυντήριο με ρούχα της και το κουκλάκι-αγκαλίτσα της

-Ετοίμασα πρωινό για εμένα και τη μικρή μου

-Άδειασα το πλυντήριο πιάτων και έβαλα άπλυτα μέσα

-Έπλυνα ψάρια που έφερε ο σύζυγος πρωι πρωι (καθαρισμένα εννοείται) και τα έβαλα στο ψυγείο μέχρι το μεσημέρι που θα τις βάλω στη λαδόκολλα.

-Καθάρισα νεροχύτη και πάγκο

-Άπλωσα τα ρούχα

Τώρα κααααααααθομαι παρέα με καφέ και χαρτομάντηλο!

Γιώτα να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

Μπιλάκι μη στεναχωριέσαι, αρκεί το παιδί να συνήλθε. Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους. Καταλαβαίνω πόσο άσχημα νιώθεις αλλά δεν ωφελεί κάπου.

Καλό Σ/Κ να έχουμε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Ήθελα να μπω και χτες αλλά δεν πρόλαβα,είχαμε ένα τραπέζι το βράδυ και τέλειωσα αργά με τη δουλειά,οπότε ετοιμαστήκαμε και φύγαμε!

Δύσκολη εβδομάδα,κουράστηκα αρκετά χωρίς να κάνω τρελά πράγματα,μ'έχει πιάσει πάλι η μέση μου οπότε και να ήθελα δεν γίνεται να κάνω τις ντουλάπες,ελπίζω το ΣΚ να ξεκουραστώ!

Γιώτα να ζήσετε!Ωραία μωρέ θα περάσετε και με τη μικρούλα!

Αφροδιτάκι κι εγώ θέλω να τα βγάλω σιγά σιγά αλλά δεν μπορώ μόνη μου κι ο άντρας μου αρνείται πεισματικά να τα κατεβάσει από το πατάρι,η μικρή του τραγουδάει το Ρούντολφ μήπως και τον πείσουμε αλλά δεν το βλέπω ακόμη

Μπιλάκι πώς είναι ο μικρούλης?

Hope κι εγώ θέλω να πάω κάποια φορά στην Κωνσταντινούπολη!Όταν πάω τζάμπο θα σας πω λεπτομέρειες...

Μάνα ακούς τα Χριστουγεννιάτικα ήρθαν!!!

Πηγαίνω για δουλίτσες.Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε με ξεκούραση και ανεβασμένη διάθεση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα έχω ξυπνήσει πολύ καλά και μέχρι τώρα η μέρα κυλάει όμορφα (με δουλίτσες βέβαια αλλά ωραία).

Το πρωί λοιπόν μου ζήτησαν για πρωινό pancakes, δεν μπορώ να πω όχι λόγω Σαββάτου κι έτσι υπέκυψα :P

463a2ceb-1245-4fad-823a-6743ced00e2a_zps02d529c9.jpg

Μετά έφτιαξα την ζύμη για τα σουτζουκάκια και φύγαμε για σούπερ μάρκετ και λαική αγορά.

Επιστροφή, τακτοποίηση των ψώνιων ο σύζυγος και εγώ προετοιμασία φαγητού (οι πατάτες σαν τηγανητές στον φούρνο σούπερ, τις λατρέψαμε όλοι).

2347cee3-2f26-4bce-910b-7d4d66e5b842_zps0bd8bdbd.jpg

Τώρα άπλωσα ένα πλυντήριο και ετοιμάζομαι για σίδερο γιατί μας έχουν πνίξει τα ρούχα.

Αααα αγόρασα το σύστημα σιδερώματος ατμού SINGER που έχει προσφορά στον Μαρινόπουλο με 49,00 ευρώ μπας και ξεγελαστώ και σιδερώνω με καλύτερο σύστημα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Το απόγευμα θα συνεχίσω με καθαριότητα σπιτιού και πρώτα απ΄ολα ξεκαθάρισμα όλων των ''εκτός θέσης'' σε κουζίνα/σαλόνι ;)

ακούς μάνα;;;;;

Αφροδίτηηηηηηηη είμαστε εγκυούλες εδώ μέσα και αυτά τα pancakes με τη μερέντα ήταν χτύπημα κάτω απ τη μέση!

Οι τσιπούρες ψήνονται και η σουπίτσα μου βράζει!

Καλό απόγευμα σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

ooops εγκυούλες μου γλυκές!!!! Εγώ πάντως τις έφαγα με μελάκι αν σε παρηγορεί...:tongue::tongue::tongue:

irene μου δεν πειράζει είμαστε λίγα και καλά χριστουγεννιάτικα φρικιά/ξωτικά ή όπως αλλιώς θέλεις να μας ονομάσεις ;););) Πλησιάζουν.... μόνο 75 μέρες ακόμη!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσουδια! τι κανετε?

εγω εχτες ξεπατωθηκα!!!

1. εφτιαξα γαλα κ καφεδες κ ετοιμασα την μικρη
  2. ανοιξα το σπιτι να αεριστει
  3. εφτιαξα λιστα σουπερ μαρκετ κ λαικη να παει ο αντρας μου
  4. συμμαζεψα γυρω γυρω
  5. καθαρισα παγκους κ εστιες
  6. τιναξα τα ριχταρια κ τα ξαναεστρωσα
  7. εβγαλα εξω τις κουβερτες μας να αεριστουν
  8. μαζεψα στεγνα ρουχα
  9. εβαλα ενα πλυντηριο
  10. αλλαξα σεντονια κ εστρωσα κρεβατια
  11. πηγα κρεοπωλειο κ φουρνο
  12. σκουπισα
  13. ξεσκονισα
  14. σφουγγαρισα
  15. καθαρισα το μπανιο
  16. αλλαξα πετσετες
  17. μαγειρεψα φακες κ αυγο με πατατες για την μικρη
  18. την εβαλα να φαει
  19. αδειασα το πλυντηριο πιατων
  20. μαζεψα νεροχυτη
  21. ετοιμασα την μικρη για υπνο
  22. καθαρισα το μπαλκονι
  23. τακτοποιησα τα ψωνια
  24. εστρωσα τραπεζι κ φαγαμε
  25. μαζεψα κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο
  26. ξανα περασα παγκους εστιες
  27. κοιμηθηκαμε λιγακι κ οταν σηκωθηκε η μικρη, την ετοιμασα κ της εδωσα τα φρουτα της
  28. επλυνα 2 ταψια κ την χυτρα
  29. εβαλα τις υπολοιπες φακες στο ψυγειο
  30. εκανα εκκαθαριση ψυγειου
  31. καθαρισα τον φουρνο
  32. απλωσα το πλυντηριο που ειχα βαλει
  33. πηγαμε μια βολτα με τα ποδια ολοι μαζι κ πηραμε κ σουβλακια
  34. γυρισαμε, ταισα την μικρη κ την εβαλα για υπνο

αραξαμε κ εμεις, φαγαμε μεχρι σκασμου κ ξεραθηκαμε!

σημερα σηκωθηκαμε χαλαρα, ηπιαμε καφεδακι κ ο αντρας μου κατεβηκε κατω για κατι δουλιτσες.

εγω βραζω το ψαρακι της μικρης κ κατα τις 1 θα φυγουμε να παμε στην μαμα μου. προβλεπετε καφεδακι το μεσημερι εγω κ ο αντρουλης!

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!! παω να σχολιασω!

.

σημερα εντελως αχρηστη κοριτσια! εκανα παστιτσιο κ ως συνηθως κανω 2 ταψια(το 1 καταψυξη για αλλη μερα) ε πως ξεχαστκα κ στο ενα εβαλα τα μακαρονια κ μετα την μπεσαμελ κ μετα θυμηθηκα τον κιμα.....αχ κ σαν να μην εφτανε αυτο πηρα ετοιμη μπεσαμελ (οχι της γιωτης που παιρνω συνηθως αλλα της μορφατ) κ εδωσα στο παιδι να φαει κ εχει ξεντεριαστει στον εμετο ειχε αβγο μεσα αααχχχ κ δεν το διαβασα το ξεκανα το παιδακι μου... εντελως αποτυχια λεμε!!

ειδα κ το αφροδιτακι σημερα μου εδωσε παλι πραγματακια για το κοριτσακι που βοηθαμε. να εισαι καλα Αφροδιτη μου κ ολα τα καλα να σας ερθουν συντομα!

βρε κοριτσακι τι παθατε... τι να κανεις ρε παιδι μου συμβαινουν αυτα! πως ειναι ο μικρος τωρα???

μπραβο αφροδιτη μου!!!!!

Billako ευχαριστώ πολύ πολύ (καρδούλες).....

Μακάρι να του κάνουν του κοριτσιού, να τα φορέσει και να τα ευχαριστηθεί.

Ηρέμησε το στομάχι του παιδιού πλέον;

αφροδιτακι μου εισαι καλυτερα???

Καλημέρα στην παρέα! Πως είστε;

Εγώ χάλια συναχώθηκα για τα καλά οπότε ούτε καλά κοιμάμαι ούτε καλά αισθάνομαι

Ελπίζω να συνέλθω σύντομα.

Από δουλειές τα καθημερινά και από 1-2 έξτρα δουλειές τη μέρα

Χθες επιπλέον έβαλα 2 πλυντήρια τα λούτρινα και πάνινα παιχνίδια της μικρής, μοσχομύρισε ο τόπος!

Για σήμερα έχω ήδη

-βγάλει να αερίσω τα μαξιλάρια μου μπας και φύγει κανα μικρόβιο

-Έβγαλα τις μαξιλαροθήκες της μικρής και έβαλα ένα πλυντήριο με ρούχα της και το κουκλάκι-αγκαλίτσα της

-Ετοίμασα πρωινό για εμένα και τη μικρή μου

-Άδειασα το πλυντήριο πιάτων και έβαλα άπλυτα μέσα

-Έπλυνα ψάρια που έφερε ο σύζυγος πρωι πρωι (καθαρισμένα εννοείται) και τα έβαλα στο ψυγείο μέχρι το μεσημέρι που θα τις βάλω στη λαδόκολλα.

-Καθάρισα νεροχύτη και πάγκο

-Άπλωσα τα ρούχα

Τώρα κααααααααθομαι παρέα με καφέ και χαρτομάντηλο!

Γιώτα να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

Μπιλάκι μη στεναχωριέσαι, αρκεί το παιδί να συνήλθε. Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους. Καταλαβαίνω πόσο άσχημα νιώθεις αλλά δεν ωφελεί κάπου.

Καλό Σ/Κ να έχουμε!

περαστηκα κοριτσακι! χαλαρωσε κ λιγο με τις δουλειες!!!

Καλημέρα!

Ήθελα να μπω και χτες αλλά δεν πρόλαβα,είχαμε ένα τραπέζι το βράδυ και τέλειωσα αργά με τη δουλειά,οπότε ετοιμαστήκαμε και φύγαμε!

Δύσκολη εβδομάδα,κουράστηκα αρκετά χωρίς να κάνω τρελά πράγματα,μ'έχει πιάσει πάλι η μέση μου οπότε και να ήθελα δεν γίνεται να κάνω τις ντουλάπες,ελπίζω το ΣΚ να ξεκουραστώ!

Γιώτα να ζήσετε!Ωραία μωρέ θα περάσετε και με τη μικρούλα!

Αφροδιτάκι κι εγώ θέλω να τα βγάλω σιγά σιγά αλλά δεν μπορώ μόνη μου κι ο άντρας μου αρνείται πεισματικά να τα κατεβάσει από το πατάρι,η μικρή του τραγουδάει το Ρούντολφ μήπως και τον πείσουμε αλλά δεν το βλέπω ακόμη

Μπιλάκι πώς είναι ο μικρούλης?

Hope κι εγώ θέλω να πάω κάποια φορά στην Κωνσταντινούπολη!Όταν πάω τζάμπο θα σας πω λεπτομέρειες...

Μάνα ακούς τα Χριστουγεννιάτικα ήρθαν!!!

Πηγαίνω για δουλίτσες.Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε με ξεκούραση και ανεβασμένη διάθεση!

ιρενε μου κ εγω ακομα τιποτα με τις ντουλαπες! τουλαχιστον εσυ εχεις κ μια δικαιολογια!!!

Σήμερα έχω ξυπνήσει πολύ καλά και μέχρι τώρα η μέρα κυλάει όμορφα (με δουλίτσες βέβαια αλλά ωραία).

Το πρωί λοιπόν μου ζήτησαν για πρωινό pancakes, δεν μπορώ να πω όχι λόγω Σαββάτου κι έτσι υπέκυψα :P

463a2ceb-1245-4fad-823a-6743ced00e2a_zps02d529c9.jpg

Μετά έφτιαξα την ζύμη για τα σουτζουκάκια και φύγαμε για σούπερ μάρκετ και λαική αγορά.

Επιστροφή, τακτοποίηση των ψώνιων ο σύζυγος και εγώ προετοιμασία φαγητού (οι πατάτες σαν τηγανητές στον φούρνο σούπερ, τις λατρέψαμε όλοι).

2347cee3-2f26-4bce-910b-7d4d66e5b842_zps0bd8bdbd.jpg

Τώρα άπλωσα ένα πλυντήριο και ετοιμάζομαι για σίδερο γιατί μας έχουν πνίξει τα ρούχα.

Αααα αγόρασα το σύστημα σιδερώματος ατμού SINGER που έχει προσφορά στον Μαρινόπουλο με 49,00 ευρώ μπας και ξεγελαστώ και σιδερώνω με καλύτερο σύστημα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Το απόγευμα θα συνεχίσω με καθαριότητα σπιτιού και πρώτα απ΄ολα ξεκαθάρισμα όλων των ''εκτός θέσης'' σε κουζίνα/σαλόνι ;)

ακούς μάνα;;;;;

ατιμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!

μαριαννα μου χαθηκες! πως ειναι τωρα που ξεκινησε ο μικρος σχολειο? πρωτη δεν πατε?

όχι πρώτη, νήπια είμαστε ακόμα! :D Δεν έχουμε ολοήμερο βεβαια ακόμα, αλλα εμενα δεν με εμποδίζει σε κάτι αφού δεν δουλεύω

Κι εγώ πρωινός τύπος που λειτουργεί άψογα το πρωί, ξυπνάω στις 6.00 και κάνω αρκετές ''ήσυχες'' δουλειές.

Και για πες λεπτομέρειες, ποίες είναι κάποιες από τις ήσυχες δουλειές, γιατί εμενα μονο το σιδέρωμα μου 'ρχεται.. :?

καλησπερα κοριτσια κ απο μενα! τι κανετε?

εμεις εχουμε επετειο γαμου σημερα, κλεινουμε 5 χρονια!

Να τα εκατοστίσετε κορίτσι μου, πάντα αγαπημένοι εύχομαι! :D

Δήμητρα τι να πω, μακάρι όλα καλά να πάνε για τους ανθρώπους σας, μα όλα μαζί βρε παιδάκι μου.. :( Κρατα γερά! :cool:

Εγώ κορίτσια μου εχω βελτιωθεί πολύ με τις δουλειές του σπιτιού, πλέον δηλαδή άμα πάρω κάτι απόφαση το κάνω πολύ γρήγορα, και τα παιδιά με αφήνουν , όχι όπως παλιά, αλλα δεν προλαβαίνω να μπαίνω να σας διαβάζω καθημερινά όπως παλιά, βασικά ούτε καν να σημειώσω στο τετραδιακι μου όλες τις δουλειές που κάνω δεν προλαβαίνω , ξεκινάω το πρωί και κάπου στη μέση το μεσημέρι τα χάνω, ξεχνιέμαι και μέχρι το βραδυ δεν έχω σημειώσει τίποτε άλλο.

Τέλος πάντων, τελευταία το έχω ρίξει στο διάβασμα, ψάχνομαι γενικά να διορθώσω θέματα που με ενοχλούν και να υπάρχει μια καλύτερη συνεργασία και συνεννόηση, οποτε τον προσωπικό χρόνο που μου μένει τον σπαταλώ εκεί...

Θα σας γράψω λοιπόν επιγραμματικά, ότι τουλάχιστον έκατσα και έβγαλα τα χειμωνιάτικα ρούχα, μάζεψα και τα καλοκαιρινά εννοείται και κάτι λίγα που σίγουρα θα τους είναι μικρά. Χαλια όμως δεν έχω στρώσει παρόλο που κρυώνω επειδή δεν είναι πλυμένα. Πρέπει να τα πλύνω σε άλλο σπίτι γιατί εδώ στην αυλή μας δεν γίνεται. Όλο το καλοκαίρι δεν είχα την ευκαιρία και τώρα τελευταία στιγμή πρέπει να βρω καλο καιρό να στεγνώσουν. Ίσως έρθει και η μαμά μου λίγες μέρες για βοήθεια, εγώ της το πρότεινα και το σκέφτεται ακόμα. Παπλώματακια έστρωσα χτες.

Αυτά, δεν με αφήνει η μικρή να γράψω αλλα, φιλάκια γλυκα! :D

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

αφροδιτακι μου εισαι καλυτερα???

ατιμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!

Είμαι πολύ καλύτερα, ευχαριστώ!!! Αύριο έχω άδεια, θα πάρω το παιδί από το σχολείο μετά την ενημέρωση και θα κοιμηθούμε μαζί για μεσημέρι, βοηθάει και ο καιρός και η αυριανή επίδειξη που ευελπιστώ να πάει καλά :P και η ανανέωση του σπιτιού.

Το σπίτι σε σαλόνι/κουζίνα έγινε αγνώριστο, έφυγαν όλα τα εκτός θέσης και τώρα η φθινοπωρινή μου διακόσμηση φαίνεται ακόμη περισσότερο.

Τους έφτιαξα και ένα brownie το απόγευμα και το σκίσαμε, με το ζόρι κράτησα λίγα κομμάτια για το κολατσιό τους στο σχολείο.

Σήμερα άλλαξα ριχτάρια και μαξιλάρια και καθάρισα πολύ καλά τα μπάνια.

Ψήνω κέηκ μήλου για αύριο και μαγειρεύω τσιπούρες στον φούρνο με χόρτα και παντζάρια για σαλάτα.

Μου έχει ανέβει η διάθεση επειδή βλέπω το σπίτι μου σε τέτοια κατάσταση και θέλω να μπορέσω κάποια στιγμή να μην μαζεύω σαβούρες (φυλλάδια, λογαριασμούς, παιχνίδια των παιδιών, χαρτιά της δουλειάς μου, τσιμπιδάκια, βούρτσες, βραχιόλια είναι ένα δείγμα του τι τακτοποίησα εχθές) στον πάγκο της κουζίνας αλλά να βάζω το κάθε πράγμα στην θέση του αμέσως....Δεν βοηθάνε τα ωράρια μου αλλά θέλει τρόπο που δεν έχω βρει ακόμη, που θα μου πάει όμως...;)

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: για το άτιμηηηηηηηηηηηηη

Και για πες λεπτομέρειες, ποίες είναι κάποιες από τις ήσυχες δουλειές, γιατί εμενα μονο το σιδέρωμα μου 'ρχεται.. :?

/QUOTE]

Μπράβο Μαριάννα σε αυτά που κάνεις και που ψάχνεσαι είναι πολύ σημαντικό.

Ήσυχες δουλείες: σιδέρωμα των ρούχων που θα βάλουμε την ημέρα που αρχίζει (αφού τα περισσότερα είναι ασιδέρωτα), μαγείρεμα, ξεσκόνισμα, στρώσιμο στα ριχτάρια και γενικά τακτοποίηση στο σαλόνι μαξιλάρες, παιχνίδια στο πάτωμα και κουβέρτες καναπέ και άπλωμα ρούχων.

Διαφημίσεις

Αφροδίτη μου τα έχω καταλάβει καλά τα ωράριά σου. Η πρότασή μου είναι είτε μόλις μπαίνεις να κάνεις μια σάρωση χώρου που θα περιλαμβάνει μόνο μάζεμα των εκτός θέσης, είτε αν μαγειρεύεις όταν τα παιδιά πια έχουν πάει για ύπνο (ώστε να μη τα στερείσαι επιπλέον), την ώρα που το φαγητό είναι στο φούρνο ή την κατσαρόλα, να τα σαρώνεις τότε. Το χουμε όλες καταλάβει νομίζω πως το να είναι τακτοποιημένο το σπίτι ηρεμεί το μάτι και δημιουργεί την ψευδαίσθηση του καθαρού. Αντιθέτως, όταν το σπίτι είναι άνω κάτω, ακόμα κι αν είναι καθαρό, είναι βρώμικο.

Καλημέρα είπα; Δεν είπα! Εγώ ακόμα ταλαιπωρούμαι αλλά ελπίζω να καλυτερεύσω άμεσα.

Σήμερα όλοι κοιμηθήκαμε περισσότερο και πολύ το χαρήκαμε!

Έβαλα 2 πλυντήρια, ήδη άπλωσα το ένα και τώρα θα ετοιμάσω σουτζουκάκια με πιλαφάκι, παραγγελία της κόρης!

Το απόγευμα, μπαμπάς και κόρη θα πάνε βολτούλα οπότε αν αισθάνομαι καλά, θα σιδερώσω να μη μαζεύονται.

Καλή Κυριακή να έχετε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εδω ειμαι κι εγω,εκανα χθες την εβδομαδιαια καθαριοτητα και σημερα μονο πλυντηρια και διαβασμα,αφου χθες και προχθες το ριξαμε στις βολτες.

Γιωτα καλα να περασετε να ειστε παντα ευτυχισμενοι κι αγαπημενοι!

Αφροδιτη μου 'δωσες ιδεα για απογευματινο με τα pancakes εχω καιρο να κανω τα ειχα ξεχασει,ευχαριστωωω.

Δημητρα κουραγιο και υπομονη,ελπιζω να βγουν και οι δυο νικητες απο τη μαχη!!

Αυτα τα εκτος θεσης πραγματικα ειναι μεγαλος μπελας ,η λυση ειναι να μπαινουν κατευθειαν στη θεση τους αλλα κι εγω παντα ξεκινω με τις καλυτερες προυποθεσεις και παντα το χαλαω στην πορεια...που θα παει θα το πετυχω.

Αφροδιτη τι εκανες για φθινοπωρινη διακοσμηση?Θελω κι εγω να τα αλλαξω λιγο αλλα απο φαντασια μηδεν!

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

τί μου κάνετε;Εμείς επιτέλους ξεμπερδέψαμε με τα χρώματα σήμερα βάψαμε και τον διάδρομο καθώς και το ταβάνι του μπάνιου και έτσι επιτέλους τα πινέλα και οι μπογιές θα κατέβουν στην αποθήκη.Τις ντουλάπες μου τις έχω τελειώσει,παπλωματάκια λεπτά έχω ήδη κατεβάσει εδώ και δύο βδομάδες και εχθές τα έβαλα για πλύσιμο και μετά μοσχοβόλισε όλο το σπίτι μαλακτικό.Χαλιά ούτε κουβέντα νομίζω ότι τουλάχιστον Αθήνα δεν έχει κάνει τόσο κρύο ώστε να χρειάζεται το σπίτι στρώσιμο.Κατά πως με κόβω την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη θα κάνω γενική και θα στρώσω πιθανώς αρχές Νοέμβρη ανάλογα βέβαια και τον καιρό.Α να σας πω και κάτι που έκανα:Πήρα ένα σημειωματάριο και εκεί σημείωσα οτιδήποτε αφορά το σπίτι δηλαδή μέτρα κουρτινών,πώς έχω στήσει την βιτρίνα μου με τα κρυστάλλινα,διαστάσεις επίπλων,ακόμα και τί ποσότητα σε μπογιές χρειαζόμαστε για το κάθε δωμάτιο αλλά και τί χρώμα και από ποιά εταιρεία έτσι αν δεν μείνω ευχαριστημένη από μια εταιρεία χρωμάτων λόγω της ποιότητας της την επόμενη φορά δεν θα την ξαναπάρω.Επίσης έγραψα και πότε βάψατε το κάθε τι γιατί κάθε φορά που λέω στον άντρα μου να βάψουμε αυτό το δωμάτιο πχ το σαλόνι αρχίζει πάλι θα το βάψουμε πέρσι το βάψαμε και μπορεί το σαλόνι να έχει να βαφτεί και τέσσερα χρόνια έτσι τώρα δεν θα έχει δικαιολογία.

Κατά τα άλλα το συνηθισμένα και σήμερα το απόγευμα έχω πολύυυυυυυυυυ σίδερο που θα πρέπει να τελειώσει όλο σήμερα για να μην το έχω άγχος μέσα στην εβδομάδα.

Περαστικούλια στα παιδάκια που είναι άρρωστα

Γιώτα μου χρόνια σας πολλά να ζήσετε πολλά πολλά ακόμα χρόνια μαζί γεμάτοι κατανόηση ο ένας για τον άλλο και πολύ πολύ αγάπη.

Αφροδίτη μου τα έχω καταλάβει καλά τα ωράριά σου. Η πρότασή μου είναι είτε μόλις μπαίνεις να κάνεις μια σάρωση χώρου που θα περιλαμβάνει μόνο μάζεμα των εκτός θέσης, είτε αν μαγειρεύεις όταν τα παιδιά πια έχουν πάει για ύπνο (ώστε να μη τα στερείσαι επιπλέον), την ώρα που το φαγητό είναι στο φούρνο ή την κατσαρόλα, να τα σαρώνεις τότε. Το χουμε όλες καταλάβει νομίζω πως το να είναι τακτοποιημένο το σπίτι ηρεμεί το μάτι και δημιουργεί την ψευδαίσθηση του καθαρού. Αντιθέτως, όταν το σπίτι είναι άνω κάτω, ακόμα κι αν είναι καθαρό, είναι βρώμικο.

Όντως ravtaki έτσι είναι...... καθαριότητα μεν ακαταστασία δε, πολύτιμος χρόνος χάνεται όταν ψάχνω κάτι στον κακό χαμό του πάγκου της κουζίνας ή του panic room.... Λοιπόν, θα εφαρμόσω την πρόταση σου από αύριο και βλέπουμε....τις μέρες που γυρίζω σχετικά νωρίς θα κάνω σάρωση και τις μέρες που γυρίζω αργά θα μαγειρεύω μόνο.

Σιδέρωσα όλα μας τα ρούχα με το νέο μου σύστημα σιδερώματος, δεν τα έχω βάλει στις θέσεις τους ακόμη αλλά λέω να το κάνω το βράδυ. 3 λεκάνες ελεύθερες, η μία μέσα στην άλλη βρίσκονται στην αποθήκη και τα ρούχα σε ντάνες στο κρεβάτι μας ;);).

Για αύριο σουτζουκάκια από εχθές με πιλαφάκι ;);););) κι εμείς.

Αφροδιτη μου 'δωσες ιδεα για απογευματινο με τα pancakes εχω καιρο να κανω τα ειχα ξεχασει,ευχαριστωωω.

Αφροδιτη τι εκανες για φθινοπωρινη διακοσμηση?Θελω κι εγω να τα αλλαξω λιγο αλλα απο φαντασια μηδεν!

Εχθές έμειναν 4 τηγανίτες, τις έβαλα στο ψυγείο και τις έφαγαν μόλις για απογευματινό και μάλιστα τώρα θέλουν για κολατσιό στο σχολείο να τους ετοιμάσω κι άλλες. Ευτυχώς που έχω από όλα τα υλικά και θα τις ετοιμάσω νωρίς το πρωί για να είναι φρέσκιες.

Για φθινοπωρινή διακόσμηση, μάζεψα κουκουνάρια και τα έβαλα μέσα σε φανάρια με κεριά στο πάτωμα. Μάζεψα ξεραμένα φίλα και έφτιαξα μια σύνθεση με αυτά και με αποξηραμένα λεμόνια, πορτοκάλια,καρύδια,κουκουναράκια και ξύλα κανέλας για το τραπεζάκι του σαλονιού και άλλαξα τα ριχτάρια του καναπέ και τα μαξιλάρια σε γήινα χρώματα (το καλοκαίρι έχω έντονα ζωηρά χρώματα). Επίσης, φτιάξαμε κηροπήγια σαν φαντασματάκια και μούμιες από μικρά βαζάκια που φυλάω για κατασκευές λόγω Halloween (ναι ναι το ξέρω πως είναι αμερικανιά αλλά στην πραγματικότητα είναι παγανιστική γιορτή που γιορτάζεται με διάφορους τρόπους ανά τον κόσμο) αλλά αρέσει πολύ στην μεγάλη μου κόρη. Αν θέλεις να σου πω πως το κάναμε πες μου, είναι πανεύκολο και γλυκούτσικο το βράδυ που τα ανάβουμε.

'Αλλαξα το ποτ πουρί σε κουπ στο σαλόνι και στα καλαθάκια σε μπάνιο και WC από θαλασσινή αύρα που βάζω όταν κλείνουν τα σχολεία, σε κάτι πιο λουλουδάτο και ας το πούμε πιο φθινοπωρινό στο μυαλό μου :) :)

Μια ωραία ιδέα που δεν έχω υλοποιήσει ποτέ ως τώρα αλλά είναι στα σχέδια μου κάποια στιγμή είναι να φτιάξω ένα στεφάνι για την πόρτα ανά εποχή και κάθε χρόνο να το αλλάζω, εμπλουτίζω κτλ κτλ όπως κάνω με το Χριστουγεννιάτικο που του αλλάζω χρώματα και στολίδια κάθε χρονιά (σιγά μην δεν μίλαγα για Χριστούγεννα).

Υ.Γ. Περαστικά σε άρρωστα παιδάκια και μαμάδες.

Αφροδίτη μου πραγματικά σου λεω, δεν θα σου παίρνει πάνω από 10 λεπτά τη μέρα και θα ηρεμήσεις! Εναλλακτικά, αν θεωρείς πως κάθε ΣΚ (μα κάθε όμως!) θα το αδειάζεις και θα το τακτοποιείς, προτείνω ένα καλαθάκι να τα πετάτε μέσα όλα. Δε θα φαίνονται, δεν θα γίνεται χαμός και σίγουρα θα το βρείτε εκεί μέσα. Με αυτό τον τρόπο όμως θα εξακολουθήσεις να ψάχνεις!

Εγώ θα επέστρεφα, θα άλλαζα ρούχα και θα ήταν η 1η μου δουλειά. Σε ρυθμό πανικού τύπου έρχονται καλεσμένοι ΤΩΡΑ, σε 10 λεπτά όλα θα είναι στη θέση τους κι εσύ θα χεις χρόνο για τα παιδιά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...