Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλες μου φιλες ,γεια σας απο τις Σερρες!

Μα ποσο πολυ μου λειψατε δεν λεγεται!

Τι χαρα που ειστε αρκετες ακομη εδω!

Εγω ειμαι στην ''νευρικη'' μου φαση........

Νιωθω τοσο πολυ ασχημα που ειμαι ανεργη.......σχεδον ντρεπομαι......

Εδω κ δυο βδομαδες κανω συμμαζεμα τα ρουχα κ τις ντουλαπες.......πολυ ρουχομανι κ τα χωριζω σε πολλες κατηγοριες......δινω εκκλησια,δινω σε ενα κοριτσακι , δινω σε αδερφο, κρυβω -ελαχιστα- για να βαλει κ ο μικρος στο μελλον κ κρυβω κ 'αλλα. -ελαχιστα-- για. Συναισθηματικους λογους.......

Ο μπαμπας ειχε μετασταση σε πνευμονες τον Σεπτεμβρη κ κανει χημειοθεραπειες.........

Πηγαινουμε καθε παρασκευη........

Την κορη μου την πηραν ---ηταν αναπληρωματικη στην κληρωση------ στο Πειραματικο σχολειο Σερρων...

Χθες ειμασταν στο νοσοκομειο,η μικρη πονουσε στο σημειο της σκωληκοειδητιδας........

Στα διαβασματα της ---α' δημοτικου ------ ειναι πολυ ευκολη.δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα. Τζαμπα με φοβιζαν ολοι κ μουλεγαν θα δεις οταν παρι δημοτικο κ θα πρεπει νασαι διπλα της κ να διαβαζει κτλ

Γραφτηκαμε κ ταεκβοντο!

Δεν ειναι πολυ καλη εκει αλλ'α πρεπει να αθλειται !

Γενικη πριν την γιορτη μου----αγ.δημητριου!

Παντα ετσι απο παιδι.......κ συνηθως τοτε αναβουμε κ θερμανση!

Θα βαλουμε κ χαλια! Εχω δυο που πρεπει να μου τα πλυνει ο συζυγος......

Τα αλλα τα καλα τα ειχα δωσει κ ειναι ετοιμα!

Ψωνισα εχθες φορμες απο καρφουρ ειχε 50% στα ρουχα!

Φορμες με 10? κ μεμονομενα κομματια 6?!

Ειχα παρει κ περσι κ ειναι πολυ καλα ποιοτικως!

Φιλια!

Θα τα λεμε συχνα!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσουδια

γιορι κουραγιο με ολα.......

αχ κουκλοσπιτο ε??? θελω κ εγω!!!!! αχ να μην εχω κοριτσι!

θα ξαναζητησω την βοηθεια σας κοριτσια μου εχει καποια παπουτσακια για αγορι νο 31?? οχι απαραιτητα για χαρισμα να τα αγορασω.

ειναι για τα παιδακια που σας ελεγα οτι βοηθαμε.καλυφθηκαν μερικες αναγκε ρουχισμου τους αλλα οχι ολες.

Εύχομαι τα καλύτερα για τον πατέρα σου, να το ξεπεράσει γρήγορα yori.

κοριτσι για τα παπουτσακια που μου ειχες πει για την μικρη σου εστειλα διπλα τα θελουμε!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

σε υπερευχαριστω ξανα ξανα ξανα!!!!!!!!!!!!

οκ billy είναι πολύ ωραία μποτάκια τύπου UGG πολύ ζεστά και σε καλή κατάσταση και κάποια Νο 26 καλοκαιρινά. Πες μου μόνο πότε μπορείς να συναντηθούμε κι εγώ τα έχω έτοιμα και πλυμένα.

Διαφημίσεις

οκ billy είναι πολύ ωραία μποτάκια τύπου UGG πολύ ζεστά και σε καλή κατάσταση και κάποια Νο 26 καλοκαιρινά. Πες μου μόνο πότε μπορείς να συναντηθούμε κι εγώ τα έχω έτοιμα και πλυμένα.

αχ τελεια βρε Αφροδιτη μου. μιλαμε διπλα για το ποτε;)

Καλημερα καλες μου φιλες!

Καλημερα απο Σερρες!

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας, για τον πατερα μου......

Ειναι το μονο που με απασχολει κ σκεφτομαι καθημερινα.........

Φυσικα ξεχασα να σας πω οτι κ η πεθερα μου 61χρ, μετ'α απο 6χρονια που ειχε εγχειρηστει στο στομαχι με καρκινο , της βρηκαν ογκο στο στηθος, αρχες Αυγουστου , εγχειρηστηκε αρων-αρων την βδομαδα του 15αυγουστου, ταλαιπωρηθηκε υπερβολικα με την πληγη κ τα ραμματα κ ξεκινησε κ αυτη πριν15μερες χμθ ,θεαγενειο, κ τωρα της πεφτουν τα μαλλια.......

Αυτην την στιγμη, ζουμε με τον καρκινο κ την αρρωστια αναμεσα μας.......

Προσπαθουμε να μην ακουνε τα παιδια κ να μην επηρεαστουν............

Σημερα που εξαφανιστηκατε ολες?

Βαζω απουσιες!

Εγω σημερα βαρετα μεσα κ συμμαζευω ρουχα-------εχω χασει τον υπολογισμο ποσες μερες μεχει παρει---------

Κ ετοιμαζω τσαντες για θεσσαλονικη.........

Καλο πσκ.

Φιλια σε ολες

Σε ολη την Ελλαδα!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

καλημέρα κι από εμένα.....

Yori κοπέλα μου εύχομαι τα καλύτερα, να το ξεπεράσουν και να σας χαίρονται για πολλά πολλά χρόνια.

Περίεργη διάθεση, πότε γέλια, πότε κλάμματα, πότε ευδιαθεσία και πότε νεύρα :?:?:?:?.

Να σας βάλω κάτι που είδα το πρωί και μου έφτιαξε την ημέρα;;;

http://www.eimaimama.gr/2014/09/autoi-oi-goneis-apofasisan-na-kanoun-mia-megali-ekpliksi-sta-paidia-tous.html

enjoy it!

kαλημερα κοριτσια!!!τι κανετε??? πως πανε οι δουλειες συνεχιζουν φανταζομαι εν οψη χειμωνα....Ευτυχως εγινε το αμαξι και σημερα ειχα μαστορα στο σπιτι τον τεντα ππυ εβαλε ριντο στο μπροστινο μοπαλκονι της κουζιναςκαι φυσικα οταν εφυγε επρεπε να πλυνω μπαλκονι να βαλω γλαστρες στην θεση τους και πραγματα στην θεση τους.Απλωσα πλυντηριο εβαλα και δευτερο μαγειρεψα αρακα με καροτο και πατατες σκουπσα σφουγγαρισα τα γνωστα.Εχω και ψωνια το απογευμα...Yorimici τι βλεπω πατριωτισσα απο σερρες και εσυ?Λυπαμαι πολυ για τισ δυσκολες στιγμες σας!!!μακαρι να εινια περαστικα και να μην ξαναγυρισουν..

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια κ απο μενα! τι κανετε?

εμεις εχουμε επετειο γαμου σημερα, κλεινουμε 5 χρονια! ηταν να παμε για φαγητο το μεσημερι τα δυο μας, αλλα εχουν ραντεβου σε γιατρο τα πεθερικα κ ετσι το αναβαλαμε για το βραδυ οι 3 μας αυτη την φορα. θα την παρουμε μαζι μας την μικρη, θα το γιορτασουμε οικογενιακως:D. η αληθεια βεβαια ηταν οτι ηθελα να παμε μονοι μας, δεν θυμαμαι απο ποτε εχει να γινει αυτο. την κυριακη θα παμε απο το πρωι στην μαμα μου κ το μεσημερι που θα κοιμηθει η μικρη θα παμε για καφεδακι!

ετοιμασα γιορτινο φαγητο, χοιρινο με πορτοκαλι, μελι και μουσταρδα κ το συνοδευσα με ρυζι. εχω στρωσει στην τραπεζαρια, με κερια κ το καλο σερβιτσιο κ περιμενω τον αντρα μου. ηδη το πρωι κατεφτασε ενα καλαθι με λουλουδια:D. εγω του πηρα εναν σταυρο μεσω ιντερνετ (γιατι που χρονος για να ψωνισω????) εμεινα πολυ ευχαριστημενη. ηρθε το πρωι με κουριερ κ δωρεαν μεταφορικα!!! το εχω κ αυτο πανω στο τραπεζι!

τα κεφια μου μια πανω κ μια κατω, δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.. ακριβως οπως το περιεγραψες αφροδιτη.....

δημητρα μου καλο κουραγιο σου ευχομαι κ σε σενα κ στους δικους σου, ευχομαι απο καρδιας να το ξεπερασετε κ να κανετε χριστουγεννα υγιεις!!!! για την δουλεια μην πολυσκας! σκεψου οτι τωρα ισως ειναι καλυτερα που δεν δουλευεις κ μπορεις να τρεχεις καθε λιγο θεσσαλονικη για τους γονεις σου!

εγω κοριτσια δεν ξερω τι συμβαινει, νιωθω πολυ πολυ κουρασμενη.... απο ρουχα μονο της μικρης εχω φτιαξει κ πρεπει επειγοντως να φτιαξω κ τα δικα μας, αλλα ουτε χρονο δεν εχω, ουτε κουραγιο... απο δουλειες μονο τα καθημερινα. εχτες κοιμομουν απο τις 11!

τεσπα, σας φιλω ολες κ σας σκεφτομαι, ελπιζω να μπαινω πιο συχνα!

Yotou να ζήσετε πολλά πολλά χρόνια ευτυχισμένοι και αγαπημένοι! Καλά να περάσετε και θα καταφέρετε κάποια στιγμή να βγείτε και μόνοι. Κι εμείς συνήθως στην επέτειο βγαίνουμε για φαγητό μαζί με τα κορίτσια γιατί μας κάνουν και δωράκια λόγω ημέρας :D:D:D:D:D:D.

Να σας πώ κάτι να γελάσετε;;;; Μόλις τσέκαρα στην αποθήκη τα χριστουγεννιάτικα κουτιά με τα στολίδια μου και τα έβγαλα λίγο προς τα έξω....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πήγα χασάπη και αγόρασα κιμά για αύριο, έχουμε σουτζουκάκια με πατάτες στον φούρνο σαν τηγανιτές, είπα να τις δοκιμάσω κι εγώ.... Τα κορίτσια κοιμούνται ήδη και σε λίγο θα αρχίσω σίδερο με ταινιούλα ''γυναικεία'' αισθηματική, μιας και ο αγαπημένος μου είναι έξω βολτίτσα με τους φίλους του.

Καλό βράδυ.

γιωτα μου να ζησετε κ οτι επιθυμειτε ευτυχια κ ηρεμια. κ εγω καπως ετσι νιωθω στα πανω μου στα κατω μου κ μονιμως πτωμα...σερνομαι δεν εχω κανει τιποτα απο γενικη. σημερα που ειπα να κανω τα μπαλκονια μας εκοψαν παλι το νερο ουτε να κανω μπανιο οχι γενικη...

το σπιτι ειναι απλως μαζεμενο κ καθαρο σε στυλ οσα βλεπει η πεθερα.

σημερα εντελως αχρηστη κοριτσια! εκανα παστιτσιο κ ως συνηθως κανω 2 ταψια(το 1 καταψυξη για αλλη μερα) ε πως ξεχαστκα κ στο ενα εβαλα τα μακαρονια κ μετα την μπεσαμελ κ μετα θυμηθηκα τον κιμα.....αχ κ σαν να μην εφτανε αυτο πηρα ετοιμη μπεσαμελ (οχι της γιωτης που παιρνω συνηθως αλλα της μορφατ) κ εδωσα στο παιδι να φαει κ εχει ξεντεριαστει στον εμετο ειχε αβγο μεσα αααχχχ κ δεν το διαβασα το ξεκανα το παιδακι μου... εντελως αποτυχια λεμε!!

ειδα κ το αφροδιτακι σημερα μου εδωσε παλι πραγματακια για το κοριτσακι που βοηθαμε. να εισαι καλα Αφροδιτη μου κ ολα τα καλα να σας ερθουν συντομα!

καλησπερα κοριτσια κ απο μενα! τι κανετε?

εμεις εχουμε επετειο γαμου σημερα, κλεινουμε 5 χρονια! ηταν να παμε για φαγητο το μεσημερι τα δυο μας, αλλα εχουν ραντεβου σε γιατρο τα πεθερικα κ ετσι το αναβαλαμε για το βραδυ οι 3 μας αυτη την φορα. θα την παρουμε μαζι μας την μικρη, θα το γιορτασουμε οικογενιακως:D. η αληθεια βεβαια ηταν οτι ηθελα να παμε μονοι μας, δεν θυμαμαι απο ποτε εχει να γινει αυτο. την κυριακη θα παμε απο το πρωι στην μαμα μου κ το μεσημερι που θα κοιμηθει η μικρη θα παμε για καφεδακι!

ετοιμασα γιορτινο φαγητο, χοιρινο με πορτοκαλι, μελι και μουσταρδα κ το συνοδευσα με ρυζι. εχω στρωσει στην τραπεζαρια, με κερια κ το καλο σερβιτσιο κ περιμενω τον αντρα μου. ηδη το πρωι κατεφτασε ενα καλαθι με λουλουδια:D. εγω του πηρα εναν σταυρο μεσω ιντερνετ (γιατι που χρονος για να ψωνισω????) εμεινα πολυ ευχαριστημενη. ηρθε το πρωι με κουριερ κ δωρεαν μεταφορικα!!! το εχω κ αυτο πανω στο τραπεζι!

τα κεφια μου μια πανω κ μια κατω, δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.. ακριβως οπως το περιεγραψες αφροδιτη.....

δημητρα μου καλο κουραγιο σου ευχομαι κ σε σενα κ στους δικους σου, ευχομαι απο καρδιας να το ξεπερασετε κ να κανετε χριστουγεννα υγιεις!!!! για την δουλεια μην πολυσκας! σκεψου οτι τωρα ισως ειναι καλυτερα που δεν δουλευεις κ μπορεις να τρεχεις καθε λιγο θεσσαλονικη για τους γονεις σου!

εγω κοριτσια δεν ξερω τι συμβαινει, νιωθω πολυ πολυ κουρασμενη.... απο ρουχα μονο της μικρης εχω φτιαξει κ πρεπει επειγοντως να φτιαξω κ τα δικα μας, αλλα ουτε χρονο δεν εχω, ουτε κουραγιο... απο δουλειες μονο τα καθημερινα. εχτες κοιμομουν απο τις 11!

τεσπα, σας φιλω ολες κ σας σκεφτομαι, ελπιζω να μπαινω πιο συχνα!

Γιωτακι μου Χρονια σας Πολλα!!!Να ειστε ευτυχισμενοι μεχρι τα βαθια σας γεραματα!!!!

γιωτα

σημερα εντελως αχρηστη κοριτσια! εκανα παστιτσιο κ ως συνηθως κανω 2 ταψια(το 1 καταψυξη για αλλη μερα) ε πως ξεχαστκα κ στο ενα εβαλα τα μακαρονια κ μετα την μπεσαμελ κ μετα θυμηθηκα τον κιμα.....αχ κ σαν να μην εφτανε αυτο πηρα ετοιμη μπεσαμελ (οχι της γιωτης που παιρνω συνηθως αλλα της μορφατ) κ εδωσα στο παιδι να φαει κ εχει ξεντεριαστει στον εμετο ειχε αβγο μεσα αααχχχ κ δεν το διαβασα το ξεκανα το παιδακι μου... εντελως αποτυχια λεμε!!

ειδα κ το αφροδιτακι σημερα μου εδωσε παλι πραγματακια για το κοριτσακι που βοηθαμε. να εισαι καλα Αφροδιτη μου κ ολα τα καλα να σας ερθουν συντομα!

Billako ευχαριστώ πολύ πολύ (καρδούλες).....

Μακάρι να του κάνουν του κοριτσιού, να τα φορέσει και να τα ευχαριστηθεί.

Ηρέμησε το στομάχι του παιδιού πλέον;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...