Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορούλες μου καλησπέρα!

Χάνομαι αλλά δεν προλαβαίνω να τα "βολέψω" όλα όταν έχω και δουλίτσα. Δίνω πολύ χρόνο και στις φίλες μου {ειδικά τα πρωϊνά, οταν δεν δουλευω και το φιογκάκι είναι στο σχολείο} και το ευχαριστιέμαι πολύ-πολύ. Με γεμιζει! ;)

Έχω κάνει τα άπειρα, στις μέρες που δεν σας έγραψα νέα μου. Οσο ο καιρος ήταν καλός, έπλυνα τις κουρτίνες του σαλονιού, καθώς τα φιογκογεννέθλια πλησιάζουν αλλά και ξεκίνησα να πλένω τα μπουφάν μας, τα οποία ήδη τοποθετώ στη δική τους ντουλάπα και μοσχομυρίζουν από τα μαλακτικά και τις λεβάντες {που έχω στο συγκεκριμένο φύλλο}.

mpoufan_zps225e19ea.jpg

Έστρωσα τα χειμωνιάτικα ριχτάρια στο σαλόνι μας {καφέ χρώματος} και ήδη το σπίτι μας, σιγά-σιγά, μπαίνει σε χειμερινους ρυθμους. Με ηρεμεί πολύ αυτή η αλλαγή. ;)

Φαγάκια διάφορα:

Φασολάκια

fasolakia_zps914eda20.jpg

Λιγκουϊνι με κόκκινη, ιταλική σάλτσα

fasolakia1_zps8478dcb1.jpg

Σιδέρωμα αρκετό, το οποίο όμως, έχω συμβιβαστεί πως δεν θα τελειώσω ποτέ γιατί δεν έχω αρκετό χρόνο:

sideroma_zps777881dd.jpg

Σας φιλώ γλυκά για την ώρα και σας σκέφτομαι! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.. με θυμάστε? έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά είχα πολλά στο κεφάλι μου.. τώρα δεν είναι και όλα καλά αλλά το παλεύουμε..

περαστικά στα άρρωστα μωράκια και μανούλες.. και με το καλό τα νέα μπεμπάκια.. τι ωραία με το καλό!

νασια μου εγώ στη θέση σας θα τους έλεγα ότι παιδάκι είναι δεν το ήθελε ήταν ατύχημα και ότι θα κάλυπτα ένα μέρος της ζημιάς όσο μπορούσα.. άνεργη είσαι με τρία παιδάκια.. ή αν επιμένουν να την καλύψουν αυτοί και ας τους τα δωσετε σε δόσεις.. αλλα αν είναι μόνο βούλωμα διορθώνεται μόνο με βεντούζα. ρώτηστε κι εσείς κάπου πάρε μια φωτογραφία να σου πουν. καθώς διάβαζα το μήνυμα νόμιζα οτι κάτι έπαθε το παιδί και τρελλάθηκα.. μικρό το κακό.. οκ θα στοιχίσει αλλά πάνω απ' όλα η υγεία μας. αυτή ανάγωγη ήταν.. δεν την δικαιολογώ.. και γω στεναχωριέμαι με ζημιες αλλά δεν μιλάς έτσι σε ένα παιδί που στο κάτω κάτω δεν το ήθελε.. η ασφάλεια τους δεν το καλύπτει ε?

Μάνα ελπίζω να ετοιμάζεις κάτι τέλειο να μας ανεβάσεις.. εύχομαι να έχεις απλά δουλειά.

ραβτάκι πω πω πόσα έκανες.. ζηλεύω με την καλή έννοια.. μύρισε καθαριότητα το σπίτι ε?

εγώ έκανα τα πάντα τέλος Αυγούστου πριν πάω δουλειά αλλά με ξεσηκώνετε.. έφερα άνθρωπο και έπλυνε το σαλόνι και τα παράθυρα τέλη Αυγούστου οπότε έφυγε το σαλόνι.. αρχες Νοεμβρίου που στρώνω καθαρίζω ξανά..

Αυτές τις μέρες απλά κάνω τα καθημερινά και Σάββατο πάντα γενική.. τελείωσα όμως το συρτάρι με τα καλυντικά και τα κοσμήματα μου και σειρά εχει η ντουλάπα του παιδιού. οι δικές μας είναι έτοιμες γιατι είναι πάντα εκεί τα πράγματα δεν φεύγω κάτι ή αλλάζω θέσεις απλά θα θέλουν καθάρισμα με μαλακτικό να μυρίσουν και να φρεσκάρω 1-2 κομμάτια..

εύχομαι να τα λέμε πιο συχνά..

θα ήθελα να σας βάλω φωτο από την δουλειά που έκανα στο συρτάρι μου αλλά δεν ξέρω πως.. μπορεί καμία να βοηθήσει? στην εισαγωγή εικόνας μου ζητάει URL... δεν ξερω :rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Κι εμείς συνήλθαμε από τη γρίπη και τώρα προσπαθούμε να μπούμε σε ρυθμό. Ευχαριστώ πολύ χρύσα, μυρτούλα, αρετή για τα καλά σας λόγια. Χρύσα καλή επάνοδο στο μακιγιάζ. Πολύ ωραία δουλειά!

Νάσια μεγάλη ατυχία με το κατσαβίδι. Να σκέφτεσαι ότι είναι μόνο υλική ζημιά και σημασία έχει να είστε καλά. Καταλαβαίνω τη στενοχώρια σου αλλά μην το αφήνεις να σε πάρει από κάτω. Και μη σκας για τη συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας του ι.χ. Αν δεν έχει παιδιά σίγουρα δεν καταλαβαίνει. Έχει κι εκείνη τα δίκια της. Σε κανέναν δεν αρέσει να καταστρέφονται τα πράγματά του. Όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια οι άντρες ειδικά έχουν κόλλημα με τα αυτοκίνητα. Ο δικός μου είναι ακραίος. Να φανταστείς ότι μαλώνουμε επειδή τινάζω το χαλάκι της κουζίνας και από κάτω είναι παρκαρισμένο το αυτοκίνητο και θα το λερώσω :shock:

Από δουλειές κάνω μόνο τα καθημερινά αλλά δεν έχω άπλυτα ούτε ασιδέρωτα! Γιούπι!!!! Πρέπει σιγά σιγά να κάνω ένα πλάνο με δουλειές για να μην πέσουν όλες μαζεμένες όταν θα στρώσω. Φέτος που θα έχω και τη γυναίκα βοήθεια θα είναι πιο εύκολο. Από τη μια λυπάμαι τα χρήματα από την άλλη δεν τα προλαβαίνω όλα και δε βοήθαει κι ο άντρας μου καθόλου.

Ειρήνη ωραία φαγητάκια και ωραίο μπουφάν!

Φιλάκια σε όλες!!!

h6cQp3.png

Το πουγκί το κόβεις σε τετράγωνα κομμάτια για να χωράει περίπου μερίδα και μετά τα στρίβεις ή τα δένεις; Είμαι άσχετη με τέτοιο τρόπο ψησίματος....:tongue::tongue::tongue: αλλά έχω φαγωθεί να το μαγειρέψω.

Αύριο θα φτιάξω το μοσχάρι με γιαούρτι πάντως, πήγα σήμερα χασάπη και προμηθεύτηκα ωραίο κρεατάκι.

Αφροδιτη συγνωμη που αργησα τοσο να απαντησω αλλα ξεκινησα την επιχειρηση ντουλαπες και αν βαλεις και το διαβασμα και τα καθημερινα...αλλα επιτελους τελειωσα μονο τα πολυ χοντρα δεν κατεβασα και ελπιζω ν'αργησουν πολυ...

Ναι το κοβω σε μεγαλα τετραγωνα κομματια και τα δενω με σπαγκο που ειναι καταλληλος για φουρνο.

Το μοσχαρακι εγινε ωραιο? Γιατι κι εγω το λιμπιστηκα και σκεφτομαι να το φτιαξω,βαρεθηκα ολο τα ιδια και τα ιδια μαγειρευω.

Σας ζηλευω οσες τελειωσατε τη γενικη εγω το εχω αναβαλει για τον αλλο μηνα,δεν κανει και τοσο πολυ κρυο και εχω και καλοκαιρινα χαλια στρωμενα οποτε μας παιρνει λιγο ακομα,βεβαια καλο θα ηταν να ξεκινουσα μερικες δουλειες πχ κουζινα αλλα :?:?:?

Νασια ατυχια αυτο με το κατσαβιδι αλλα τι να κανουμε συμβαινουν αυτα αυτη πραγματι ηταν αυστηρη με το παιδι.Εσυ νομιζω ειχες ρωτησει για το χαρτι του γιατρου στη δευτερα?Μας το εστειλαν κι εμας προχθες οποτε μαλλον ηρθε γραμμη απτο υπουργειο να το κανουν ολες οι ταξεις.

Χρυσα καλες δουλειες!

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

σχετικά με το αυτοκίνητο περιμένουμε να δούμε τί ποσό θα μας ζητήσει και τότε θα δούμε πώς θα το χειριστούμε.Τώρα για την συμπεριφορά δεν έχω να πώ κάτι άλλο κρίμα γιατί ο μεσαίος μου ήταν συμμαθητής με τον γιο της στο νήπιο και όταν σχολάγανε ερχόντουσαν σε μας και παίζανε.Ελπίζω να λήξει σύντομα το θέμα και με τον καλύτερο τρόπο για όλους μας.

Σχετικά με το χαρτί υγείας σήμερα που ρώτησα τον γυμναστή μου είπε ότι ήρθε εντολή να το πάνε όλες οι τάξεις οπότε θα πάμε και εμείς στον παιδίατρο αυτήν την εβδομάδα να μας το φτιάξει.

Σήμερα εκτός από τα πρωινά πήγα τα μικρά στο σχολείο,γύρισα,έβαλα ψωμί να γίνεται,έστρωσα τα κρεβάτια,έπλυνα κάτι πιάτα από το βράδυ,ξεσκονισα,σκουπισα,σφουγγαρισα,έκανα μπάνια,σκούπισα το μπαλκόνι,έστρωσα ριχτάρια.Σήμερα θα κάνω χταποδάκι με μακαρονάκι και μια καρυδόπιτα.

Σήμερα χάλια ο καιρός...δεν μου αρέσει που ξεκίνησαν από τώρα οι βροχές,ήθελα λίγη ζέστη ακόμη...Η μικρή μου ακόμα βήχει και χτες το απόγευμα έκανε 38.7.Πάντως ευτυχώς η διάθεσή της είναι μια χαρά και είναι πολύ συνεργάσιμη.Το πρωί φτιάξαμε μαζί τα κοκκαλάκια της και τα βάλαμε σ'ένα μουσικό κουτί που της είχε φέρει ο νονός της,μας πήρε 1.5 ώρα:shock: αλλά πολύ το χάρηκε η μικρή οπότε χαλάλι της!

Ραβτάκι ωραία όλες πάνω κάτω μέσα στον ίδιο μήνα γεννάμε!Μα συνεννοημένες ήμασταν???:tongue::tongue::tongue:

Νάσια μου τι ήταν κι αυτό?Εντάξει δυστυχώς αυτά συμβαίνουν αλλά πόσο κακιά κι αυτή να μιλήσει έτσι στο παιδί:|Τέλος πάντων μην στεναχωριέσαι έχεις και την τιμητική σου σήμερα!Να τα εκατοστήσεις κι από εδώ:D

Ειρήνη ντροπή σου,έχεις τόσες κόρες σε ενδιαφέρουσα και ποστάρεις χωρίς να αισχύνεσαι τόσα φαγητά και γλυκά(στο φβ):tongue:

Μπιλάκι δεν χρειάζεσαι μαθήματα μακιγιάζ καλέ,αφού είσαι μια χαρά και χωρίς αυτό...;)κουκλάκι ζωγραφιστό(για τα χρήματα για τα καλά μου λόγια θα σου στείλω αριθμό λογαριασμού:tongue:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλες!

Εμείς προχωράμε τις δουλίτσες μας με μπόλικο φρένο όμως!

Χθες ολοκληρώθηκε η γενική-στρώσιμο στον πάνω όροφο.

Για να μη σας κουράζω, έγιναν όλα όπως και στα άλλα δωμάτια και επιπλέον επιτέλους έγινε ξανά δωμάτιο και όχι βρωμο-ρουμ! Πετάξαμε άχρηστα και αποθηκεύσαμε στο υπόγειο τα εκτός εποχής!

Στρώθηκε και το χωλ και μένει αναδιοργάνωση στο πάνω μέρος των ντουλαπών (με ταυτόχρονο καθάρισμά τους) καθώς και πέρασμα του μπάνιου με ατμοκαθαριστή.

Σήμερα έπλυνα τις κουρτίνες του 3ου δωματίου και τις άπλωσα

Άπλωσα καλά τις πικέ κουβέρτες που έπλυνα χθες και δεν είχαν στεγνώσει ακόμα

Καθάρισα τα μπάνια και άδειασα τα καλαθάκια των σκουπιδιών

Έστρωσα κρεβάτια και αέρισα το σπίτι

Σκούπισα την εσωτερική σκάλα

Ξεσκόνισα και σκούπισα με swiffer τον κάτω όροφο

Έπλυνα κάποια σκεύη απ το χθεσινό μαγείρεμα

Καθάρισα τον πάγκο της κουζίνας

Έφτιαξα μια μακαρονάδα

Τώρα έχει ξεκούραση!

Καλό απόγευμα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ειναι ο μηνας των συνεργειων κοριτσια !!!καλησπερα!!!!και εγω εχθες ετρεχα στο συνεργειο ειχε κανα τριημερο που το αμαξι κλωτσουσε και ελεγες ποτε θα σβησει.Οποτε το πηγα εχθες και μου ειπε οτι καηκαν οι πολλαπλασιαστες και τωρα περιμενω να ε παρει να παω να το παραλαβω.200 μου ειπε θα κοστισει η ζημια.Αυτα ειναι στο προγραμμα οσο κυκλοφορει το αμαξι,υγεια πανω απολα .Και οι δουλιτσες τρεχουν βεβαια δεν σταματουν ,ειχα και σημερα κατι λιγα ξεσκονισμα σκουπισμα σφογγαρισμα ,ετυχως μαγειρεψα εχθες φακες,και τωρα διαβαζουμε με την μεγαλη.Καλη συνεχεια κοριτσια στις δουλειες σας και καλη ξεκουραση σε οσες τελιωσαν.

Νάσια εύχομαι να ξεμπερδέψετε με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος.

Η συνταγή σου για το μοσχάρι με γιαούρτι απλά τέλεια!!:D:D:D:D Ξεφύγαμε λίγο από το κοκκινιστό και το λεμονάτο.

Margio να το δοκιμάσεις, είναι πολύ νόστιμο. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες ;) για το εξοχικό, στο πρόγραμμα φαγητού σύντομα.

ravt σκέφτομαι το στρωμένο σπίτι και ζηλεύω......κοντεύουμε κι εμείς.

Την Δευτέρα έχω γονική άδεια και το πρωί κανόνισα επίδειξη tupperware στο σπίτι, μου σύστησαν μια κοπέλα που δείχνει και πουλάει μόνο τις προσφορές της εταιρίας και ελπίζω να έχει επιτυχία. Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα από τέτοια επίδειξη (δεν είχα πάει αλλά μου κράτησαν φυλλάδιο) 4 τάπερ με 30,00 που είναι εξωφρενικά χαμηλή τιμή για αυτή την εταιρία. Επίσης κάνει πάρα πολλά δώρα στην οικοδέσποινα ;) ;) ;). Θα σας δείξω τι δώρα πήρα από εβδομάδα.

Σήμερα ήταν η μέρα των άσχημων νέων.....δεν θέλω να χαλάσω την διάθεση όμως.....Ελπίζω πως τα καλύτερα έρχονται :confused::confused::confused:.

Γύρισα γύρω στις 6.30 σπίτι, το διάβασμα μια φρίκη, σε λίγο τα παιδιά θα κοιμηθούν και πρέπει να μαγειρέψω για αύριο γιατί το φαγητό δεν είναι από τα εύκολα που φτιάχνω το πρωί. Θα μαγειρέψω κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά αυγολέμονο και λίγα γιουβαρλάκια μέσα στην ίδια κατσαρόλα.

Θα βάλω πλυντήριο πιάτων και ύπνο κατευθείαν, δεν μπορώ να ακουμπήσω/κάνω τίποτα άλλο.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα καλες μου!Τι κάνετε?

Γυρισαμε,μετα απο μέρες στη βαση μας!Βέβαια όχι για πολύ,αύριο φευγουμε στο χωριό μου λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων, για λιγες μέρες, μιας και την Τέταρτη επιστρέφω στη δουλειά!

Γεμισαμε όμως μπαταρίες, η εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη ηταν πολύ όμορφη,γεμάτη δεος όσον αφορα τα μνημεία μας,με αδιαφορία όμως,δυστυχως,για την καθεαυτού πολύ!

Δυστυχώς δεν προλαβαινω να διαβάσω τα νέα σας!Εύχομαι όλες να είστε καλά!

Καλέ,βγαλανε χριστουγεννιάτικα στα τζάμπο!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Δεδομένης της ανάγκης για επανατακτοποίηση ρούχων λόγω εποχής σκέφτηκα πως θα βρείτε ενδιαφέρον αυτό http://www.thehomesihavemade.com/2014/04/diy-drawer-dividers-using-what-youve-got.html

Δείχνει πως να φτιάξουμε διαχωριστικά συρταριών σχετικά ανέξοδα, δηλαδή με υλικά που ίσως έχουμε στο σπίτι αλλά και αν δεν τα έχουμε είναι μικρού κόστους σε σχέση με τα έτοιμα διαχωριστικά. Εγώ πάντως θα το τιμήσω γιατί έχω σκληρό χαρτόνι, αυτοκόλλητο δεν έχω μόνο.

Από εχθές το βράδυ μου έχει ανέβει η πίεση και γενικά δεν αισθάνομαι καθόλου καλά......γιατί συνήθως έχω υπόταση. Το κεφάλι μου πάει να σπάσει αυτή την στιγμή... Θέλω να περάσω ένα ωραίο Σ/Κ με την οικογένεια μου με το μυαλό μου κλειστό για τα πάντα, γίνεται;;;;;

Αν βρω διάθεση και θέληση ίσως μιλήσω, προς το παρόν δεν μπορώ ακόμη....

Αναμένω το χριστουγεννιάτικο θέμα πως και πως, μόνο και μόνο γιατί μου προσφέρει ηρεμία εκτός των άλλων, Ειρήνη μην αργείς ;)

καλημέρα:)

αχ κ γω θέλω να ρθει το ΣΚ, κουράστηκα αρκετά αυτη την εβδομάδα...

είμαι στη δουλειά, το πρωι πριν φύγω -επειδή ήρθα κ αργά σήμερα - έκανα ξεσκόνισμα και το μπάνιο στον έναν όροφο και άλλαξα ριχτάρια..και φυσικά πλυντήριο...

η συνέχεια των εργασιών αύριο το πρωι, σήμερα την υπόλοιπη μέρα μόνο τα καθημερινά

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα στην όμορφη παρέα!

Αφροδιτάκι υγεία να χουμε και όλα τ άλλα ας είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας...

Εγώ και σήμερα έκανα λίγες δουλίτσες

-Ετοίμασα τη μικρή για το σχολείο και πήραμε τα πρωινά μας

-Αέρισα τα δωμάτια

-Έβαλα ένα πλυντήριο σκούρα

-Άδειασα το πλυντήριο πιάτων και το στραγγιστήρι, μάζεψα τον νεροχύτη βάζοντας τα άπλυτα σκεύη στο πλυντήριο και καθάρισα νεροχύτη και πάγκο.

-Έβγαλα κιμά να ξεπαγώσει (ελπίζω δηλαδή!)

-Έστρωσα τα ριχτάρια

-Άπλωσα τα ρούχα να στεγνώσουν

-Έστρωσα τα κρεβάτια

-Μάζεψα τα σκουπίδια και τα πήγα στον κάδο

-Σκούπισα εξωτερική σκάλα και αυλή

-Έπλυνα εξωτερική σκάλα και αυλή

Νομίζω εδώ θα τερματίσω για σήμερα, εξαιρουμένου του μαγειρέματος βεβαίως.

Για σήμερα ή κριθαρότο με κιμά ή μακαρονάκι κοφτό με κιμά. Τείνω προς το 1ο

Τώρα θα χαλαρώσω λίγο και θα πιάσω τα υφασματάκια μου να ράψω κουρτινάκια!

Επειδή τα κουκλόσπιτα κοστίζουν πάρα πολύ ακριβά και το παλεύουμε 2 χρόνια να της αγοράσουμε ένα, η δασκάλα της μου έδωσε μια εξαιρετική εναλλακτική ιδέα κι έτσι έχω ξεκινήσει να το κατασκευάζω μόνη μου ώστε τα Χριστούγεννα να είναι έτοιμο! Αυτή την περίοδο λοιπόν, ράβω κουρτινάκια! χεχε!

Σας χαιρετώ! Καλό υπόλοιπο ημέρας!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...