Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μόνο εγώ ζεσταίνομαι σήμερα???Από το πρωί έχω σκάσει κι όλοι οι άλλοι κυκλοφορούν με ζακέτες...

Σήμερα άνοιξα για πρώτη φορά φύλλο κι έφτιαξα σπανακόπιτα!!!Είμαι ενθουσιασμένη,είχα πάει στη γιαγιάκα μου και μου έδειξε τι πρέπει να κάνω,κράτησα και τις σημειώσεις μου και νομίζω ότι το'χω!!!Μην γελάτε σας βλέπω:tongue:

Πάλι άρρωστα είμαστε εγώ ακόμη με τον βήχα μου και η μικρή πυρετό και βήχα,την πήγα χτες παιδίατρο και είδε και τ'αυτάκια της κόκκινα και το ένα μάλλον πάει για ωτίτιδα,ελπίζω να τη γλυτώσουμε...:|

Γιώτα πολύ χαίρομαι που της αρέσει της μικρής.Μακάρι να υπάρχουν κι άλλα παιδάκια στην ηλικία της για να φτιάξουν δικό τους τμήμα!Εμένα χτες η δικιά μου είδε στην τηλεόραση παιδάκια να χορεύουν μοντέρνο χορό κι ενθουσιάστηκε και θέλει να κάνει κι αυτή...τι να πω:rolleyes:

Χρύσα μου μακάρι να ασχοληθείς με τη δουλειά σου,εύχομαι πολλές πελάτισσες και περαστικά σας!

Βούλα κι εγώ σήμερα πήρα πακετάκι!Μου φαίνεται πολύ μακρινό τότε που γέννησα τη μικρή κι ας έχουν περάσει μόλις 3 χρόνια;)

Ραβτάκι μήπως έκανες πάρα πολλά???Καλέ ξεκουράσου!!!Πότε γεννάς εσύ γιατί δεν θυμάμαι :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα και περαστικα γρηγορα σε ολους τους αρρωστουληδες (μαμαδες και παιδακια).

Σας διαβασα και αχχχχχ εχω κ εγω τοση ορεξη για δουλειες στο σπιτι αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα....Με το παραμικρο νιωθω το ζορισμα χαμηλα στην κοιλια... Οποτε αππλα καθομαι και τα οργανωνω στο μυαλο μου...Ευτυχως βοηθαει πολυ ο συζυγος.

Και χαιρομαι που βλεπω και οι δικοι σας αντρες κοριτσια οτι βοηθανε πολυ. Εγκυουλες με το μαλακο ε? ραβτακι σε διαβασα και επαθα σοκ....

Εδω παλι πολλη ζεστη εχει.... Και αυριο εχω την καμπυλη ζαχαρου.......

φιλια

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!!τι κανετε?

Γιωτα καλη αρχη στην κανουργια δραστηριοτητα της μικρης..

Βουλα περαστικουλια ακι σε σενα και στον μικρο σου..

Χρυσα μπραβο για την επιστροφη στην δουλεια..πολυ καλα θα κανεις,τωρα ο μικρος μεγαλωσε οποτε θα σου ειναι πιο ευκολο..ευχομαι γρηγορα να γεμισει το ημερολογιο σου με ραντεβου..περαστικουλια,ελπιζω να εισαι καλυτερα..

Ραβ αχ τι ωραια αισθηση το στρωμενο καθαρο σπιτακι...θελω και εγω να στρωσω,προς το τελος του μηνα με βλεπω..σιγα σιγα οι δουλειες ε?

Irene ευγε για το φυλλο...καλοφαγωτη η πιτουλα..περαστικα στο παιδακι σου..

Μαρια δεν θυμαμαι να σου ευχηθηκα για την δουλεια..καλη αρχη και μην ανησυχεις θα προσαρμοστεις σιγα σιγα..ακομα το παιδακι σου ειναι μικρο και θελει ολη την προσοχη σου..

Ειρηνη που εισαι?ελπιζω απλα να εχεις δουλιτσα..

Εμεις το Σαββατο το πρωι ειχαμε παιδικο παρτυ σε παιδοτοπο και ετσι μπορεσαμε να πιουμε καφεδακι ησυχα..γυρισαμε σπιτακι μας κοιμισα την μικρη και ξεκινησα καθαριοτητα.αλλαξα σεντονια παντου,καθαρισα παγκους εστιες πλακακια μικροσυσκευες και ντουλαπια εξωτερικα,επλυνα μπανιο και αλλαξα πετσετες,ποτισα λουλουδακια επλυνα μπαλκονια,σκουπισα ,ξεσκονισα και σφουγγαρισα,εστρωσα καθαρα ριχταρια,επλυνα την κουβερτουλα που στρωνω στο κρεβατι της μεγαλης,εβαλα ενα πλυντηριο και τα απλωσα,πεταξα σκουπιδια.το βραδακι πηγαμε στην αδερφη μου για φαγητο,γυρισαμε αργα οποτε μπανακι γαλατα και υπνο ολοι..την κυριακη σηκωθηκαμε χαλαρα,εφτιαξα pancakes για πρωινο,ο αντρας μου εφτιαξε καφεδακια και γαλατακιαφαγαμε αδειασα το πλυντηριο πιατων και εβαλα τα απλυτα,καθαρισα παγκους εστρωσα κρεβατια συμμαζεψα και ετοιμαστηκαμε για μια βαφτιση..το απογευμα σιδερωσα οτι υπηρχε, τα τακτοποιησα,μαγειρεψα γιουβετσακι για το κοριτσακι μου για το σχολειο,για μας εφτιαξα καρμποναρα σημερα,ετοιμασα ταπερακια,τσαντουλες ρουχαλακια,εκανα μπανιο και ελουσα τα παιδια,κοιμισα τα κοριτσια και απολαυσα ησυχα το μπανακι μου με τις κρεμουλες μου εβγαλα τα φρυδακια μου εφτιαξα τα μαλλια μου και κοιμηθηκαμε..σημερα εγερτηριο πουρνο πουρνο ετοιμαστηκα για την δουλεια,το μεσημερι πηρα τα παιδια απο τα σχολεια γυρισαμε τις επλυνα φαγαμε μαζεψα την κουζινα,σκουπισα και σφουγγαρισα εβαλα ενα πλυντηριο,μαγειρεψα μακαρονια με κιμα ετοιμασα ταπερακια για το σχολειο και επιτελους χαλαρωνω...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπέρα και καλή μας βδομάδα! :D

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα παιδάκια και μαμάδες!

Χρύσα, καλή επάνοδο στα επαγγελματικά!

Για μένα ήταν μια τρεχάτη Δευτέρα σήμερα. Βασικά , πλήρωσα, νομίζω, την τεμπελιά του σ/κ :cool:, που έκανα τα απαραίτητα και πολύ πολύ ύπνο :oops:.

(Ψέματα, έκανα και μια καλή δουλειά. Τελείωσα τη ντουλάπα της Δ! Τώρα μένει να προστεθούν λίγα ακόμη ρούχα, αφού την κάναμε κι εμείς την επιδρομή μας στα h&m και έπεται μικρή συνέχεια.)

Έτσι, σήμερα το πρωί σηκώθηκα νωρίτερα, έπλυνα όλα τα πιατικά τα χθεσινά και μετά των πρωινών μας, έστρωσα κρεβάτια και τακτοποιήσα ό,τι κυκλοφορούσε, ετοιμαστηκαμε με τη μικρή και καθένας στη δουλειά του.

Το μεσημέρι μαγείρεψα μανιτάρια πλευρώτους στην κατσαρόλα με ρύζι, σκούπισα το μεγάλο μπαλκόνι, έπλυνα το κουνελοσπιτάκι, σκούπισα όλο το σπίτι, μάζεψα και σιδέρωσα, παρακαλώ, το τελευταίο από 5 πλυντήρια που μπήκαν το σ/κ, ενδιάμεσα φάγαμε κι ο Θ πήγε τη μικρή μπαλέτο, εγώ ξαναμάζεψα νεροχύτη, έφτιαξα αποδείξεις, τακτοποίησα σιδερωμένα και μετά πήγαμε να την πάρουμε και κάναμε κάποιες εξωτερικές δουλειές. Γυρίσαμε , έψησα μπιφτέκια, κάναμε όλοι μπανάκια, τους κοίμησα. :tongue: και χαζεύω!

Α! Για το εμβόλιο κι ο δικός μας παιδίατρος είναι της άποψης να περιμένουμε. Δεν θεωρεί ότι συντρέχει σ' αυτή τη φάση ειδικός λόγος βιασύνης.

Καληνύχτες!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Κορίτσια καλημέρα!:D

τέλειωσα κ γω με τη δική μου ντουλάπα, τακτοποίησα τα ρουχαλάκια μου, ξεδιάλεξα κ μερικά για απομάκρυνση απ την ντουλάπα:cool:

των παιδιών τις είχα κάνει την περασμένη εβδομάδα..ουφ έφυγε μεγάλος όγκος δουλειάς...

κατα τ άλλα κ η δικιά μου η μικρούλα είναι άρρωστη:|, πυρετός κ τρελός βήχας...την πήγαμε χθες στη γιατρό κ επ ευκαιρία κουβεντιάσαμε από κοντά γι αυτό το εμβόλιο....μου είπε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, δεν εχει αρνητικά, εχει δοκιμαστεί και αν δεν μας ενοχλεί το οικονομικό να το κάνουμε γιατί προφυλάσσει από πολύ επικύνδυνη ασθένεια...αποφασίσαμε να το κάνουμε, οπότε μόλις γίνει καλά η μικρή θα τα κάνουμε άμεσα

περαστικά κ στα υπόλοιπα παιδάκια, Μαρία κουράγιο στη νέα δουλειά, Χρύσα καλή επάνοδο!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

χάθηκα πάλι αλλά μερικές φορές τα γεγονότα μας κάνουν να χανόμαστε.Το Σαββατοκύριακο ενώ ξεκίνησε πολύ καλά ήρθε η κουμπάρα μου για επίσκεψη το Σάββατο το απόγευμα και τα μικρά χόρτασαν παιχνίδι.Δουλίτσες δεν έκανα πολλές γιατί τις είχα κάνει από την Παρασκευή μόνο ένα σκούπισμα και ένα σφουγγάρισμα έκανα.Και ξημερώνει η Κυριακή.Είχαμε κανονίσει κατά τις 11 να κάνουμε συνέλευση στην πολυκατοικία για να παραδώσουμε τα κοινόχρηστα μιας και πέρασαν δύο χρονια που τα είχαμε αναλάβει.Κατεβαίνει ο άντρας μου και μέχρι να μαζευτούν και οι υπόλοιποι μου λέει δεν μου στέλνεις ένα κατσαβίδι να δώ λίγο την αποχέτευση.Του στέλνω και εγώ το κατσαβίδι με τον μεγάλο και μετά από λίγο έρχεται πίσω το παιδί με το κατσαβίδι.Επειδή εκείνη την ώρα έλεγχα την αντιγραφή του μεσαίου του λέω πήγαινε και βάλτο στην θέση του στην ντουλάπα.Τί το θελα;Πάει το παιδί και αντί να το βάλει μέσα στην βαλίτσα με τα εργαλεία το έβαλε από πάνω αυτό δεν ακούμπησε καλά και πριν προλάβει να κλείσει την πόρτα της ντουλάπας το κατσαβίδι φεύγει και πέφτει κάτω.Ανοίγω παρένθεση εδώ και να αναφέρω ότι εμείς έχουμε πυλωτή-πάρκινγκ και ο πρώτος και ο δεύτερος παρκάρουν πίσω κάτω από τα μπαλκόνια αλλά επειδή τα αυτοκίνητα δεν χωρούν κάτω από τα μπαλκόνια βγαίνουν και πιο μπροστά έτσι ώστε τα αυτοκίνητα να είναι έκθετα.Κάθε φορά από τότε που έχει αρχίσει να κατοικείται η πολυκατοικία λέμε στους ενοίκους των δύο αυτών ορόφων να βάλουν ένα κάλυμμα, μια τέντα κάτι να προστατεύουν τα αυτοκίνητά τους αλλά αυτοί τίποτα.Ο πρώτος εν τω μεταξύ έχει μια μερσεντές και ειδικά σε αυτόν του έχουμε πει ότι επειδή είναι ακριβό το αυτοκίνητο να το προστατέψει γιατί όλο και κάποιο μανταλάκι θα πέσει και μπορεί να του το χαράξει αλλά αυτός τίποτα αντιθέτως από τις 365 μέρες ζήτημα να το κουκουλώνει με κουκούλα τις 50,όχι όμως ότι δικαιολογεί αυτή η κατάσταση να γίνονται ζημιές στα αυτοκίνητα.Κλείνω την παρένθεση και ξαναέρχομαι στο θέμα,φεύγει λοιπόν το κατσαβίδι και πέφτει πάνω στο αυτοκίνητο και του έχει κάνει μια λακουβίτσα στον ουρανό,το πόσο στεναχωρήθηκα δεν λέγεται εννοείται ότι θα καλύψουμε την ζημιά αλλά η στεναχώρια μου δεν λέγεται.Ετσι τώρα περιμένουμε να πάρει προσφορά για να την καλύψουμε και ο θεός ξέρει πόσα θα μας ζητήσουν και όχι τίποτα άλλο δεν περισσεύουν κιόλας.Όλη την Κυριακή ήμουν για να σκάσω αφού το βράδυ με πήρε το παράπονο τόση γκαντεμιά λές και μας έχουν μουτζώσει.Και δεν μου φτάνει αυτό έχω και την μάνα μου να με εκνευρίζει και να θέλει να χώνεται παντού με αποτέλεσμα να τσακωθούμε την Δευτέρα πρωί πρωί.Οπότε χάλια διάθεση και την Δευτέρα.Με τούτα και με εκείνα δουλειές πού όρεξη,το μόνο που έκανα ήταν καθαρισμός τζακιού και αυτό γιατί το είχα κλείσει το ραντεβού από την προηγούμενη εβδομάδα.Παρεπιπτόντως πολύ καλή δουλειά ούτε λέρωσε ούτε τίποτα.Σήμερα ελπίζω να πάνε όλα καλύτερα.Σηκώθηκα,ετοίμασα τα παιδιά,πήγαμε σχολείο,γύρισα,έστρωσα τα κρεβάτια,έπλυνα κάτι βραδυνά πιατικά,και πέρασα με λούστρο τις καρέκλες τις κουζίνας γιατί είχαν γίνει χάλια και επειδή γεννάει η κουνιάδα μου την Πέμπτη και μπορεί να ανέβουν τα πεθερικά δεν θέλω να μας δούν χάλια.(ναι έχω και αυτήν την λόξα).Σήμερα θα κάνω μακαρόνια με άσπρη σάλτσα.Αυτά για τώρα.

καλημερα σε ολες!!

Χρυσα μπραβο! καλη αρχη,κριμα που δεν εισαι καντα μου να μου εκανες μερικα μαθηματα μακιγιαζ δεν το χω καθολου λεμε...

περαστικα στα αρωστουλικα κ προσοχη στις εγκυουλες βρε ραβτακι με το μαλακο κοριτσι μου! αν κ ζηλευω καθαρο σπιτακι ακομα δεν με εχω πεισει για αρχη γενικης μονο με ρουχα εχω ξεμεπρδεψει δικα μου κ του μικρου ο Τ. τα κανει μονος του δεν ασχολουμαι! στο σπιτι τα πανω πανω κανω, αφου σκεφτομαι οτι θα γινει καλα σε μερικες μερες, σκεφτομαι να παρω γυναικα,δεν τη παλευω κ πολυ γενικα νιωθω πολυ κουρασμενη χωρις προφανη λογο κ το ψαχνω...

Νασια μου αλλος καν δεν θα επαιρνε πανω του το κοστος θα την εκανε γαργαρα συμβαινουν αυτα!! αλλα παρτε κ εσεις μια τιμη μην σας πει οτι θελει...υπαρχει ενα συνεργειο οικονομικο που φτιαχνουν λακουβες με βεντουζα χωρις βαψιματα κ φαναρτζοδουλεια το διαφημιζαν κ στην T.V για ψαξτε το λιγο.

εμεις ειχαμε παθει κατι χειροτερο πριν 5 χρονια...το ειχαμε παρκαρει σε οικοδομη λιγο υπερυψωμενη (ειμασταν σε πανυγηρι 15Αυγουστο) εκει ειχαν μαζευτει πιτσιρικα του χωριου κ χρησιμοποιησαν το Ι.Χ μας για σκαλι πηδουσαν πανω στον ουρανο κ μετα κατω ξανα κ ξανα........ αυτοκινητο BMW διετιας τοτε.........αχχχχχχχ τι μου θυμισες κ φυσικα την ζημια την πληρωσαμε μονοι μας.....μετα καναμε μικτη ασφαλεια.

μην αγχωνεσαι βρε παιδι μου ας προσεχε κ αυτος λιγο.

Aχ My billy σε ευχαριστώ πολύ δεν το γνώριζα το συγκεκριμένο και θα τους το προτείνω μήπως είναι πιο οικονομικό.Να σαι καλά αναθάρεψα λίγο, μα δεν μπορείς να φανταστείς τί στεναχώρια έχω τραβήξει δύο μέρες τώρα.Εμένα πλέον τελειώσε το επίδομα ανεργίας και πλέον ίσα ίσα που τα φέρνουμε πέρα με τα έξοδα και να τύχει και αυτό αλλά να έχεις χίλια καλά που μου το πρότεινες.Η αλήθεια είναι ότι και σε εμάς που είχε γίνει ζημιά στην πόρτα του αυτοκινήτου (είχε ξεβάψει) από ζημιά στα υδραυλικά του 1ου,2ου και 3ου κανένας τους δεν προθυμοποιήθηκε να μοιραστούμε έστω την ζημιά παρα ερχόντουσαν και μας λέγανε πώ πω τί πάθατε και εσείς και ούτε φωνή για λεφτά αλλά τί να κάνεις τώρα τουλάχιστον εμείς το προτείναμε γιατί η κοπέλα φώναζε πώς ότι και να γίνει θα πρέπει να πληρωθεί αφού να σκεφτείς επειδή εμείς παραδώσαμε τα κοινόχρηστα σε αυτούς και που ανέβηκε να παραλάβει έβαλα το παιδί να της ζητήσει συγνώμη και γυρνάει και του λέει τί να τη κάνω την συγνώμη που θα πρέπει και εσείς να πληρώσετε και το αυτοκίνητο να το ξεσκίσουν.Είναι να μην μπλέξεις τελικά.

Καλημέρα καλημέρα! Ειρήνη που χάθηκες πάλι;;;

Η αλήθεια είναι πως έκοψα ταχύτητα αλλά πρέπει να γίνουν κορίτσια. Και γυναίκα να πάρω (που δεν μου περισσεύουν) δεν πρόκειται να τελειώσει σε μια μέρα. Τέλος πάντων, ούτε ο καιρός βοηθάει, χάλασε για τα καλά. Δηλαδή είμαστε στο τσακ να ανάψουμε θέρμανση και το σπίτι είναι γυμνό. Μου φαίνεται αστείο.

Χρύσα μου, πολλές πολλές πελάτισσες εύχομαι!

Irene μου πρώτα ο Θεός γεννάω αρχές Ιανουαρίου!

Χθες λοιπόν, εκτός απ τις εξωτερικές δουλειές και τα καθημερινά στο σπίτι, έφτιαξα μια μηλόπιτα και ένα κέικ μαζί με τη μικρή βοηθό μου, ώστε 1ον να χρησιμοποιήσω αυγουλάκια φρέσκα που μου έφεραν και 2ον για να μασουλάω :-P

Σήμερα είχα ραντεβού με τον γιατρό το πρωί επομένως ακόμα πίνω καφέ. Έχω βάλει πλυντήριο με 2 πικέ κουβέρτες και σειρά έχουν οι κουρτίνες του 3ου δωματίου. Ελπίζω σήμερα να τελειώσουμε με τον πάνω όροφο τουλάχιστον, να σβήνονται δουλειές απ το τεφτέρι μου!

Καλή μέρα να έχετε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Nasia και αυτούς τους καταλαβαίνω αλλά καταλαβαίνω κι εσένα. Όπως λέει η my billy υπάρχουν φαναρτζήδες που τραβάνε με βεντούζα και κάνουν μερεμετάκι το χρώμα. Επειδή φοβάμαι πως αυτοί θα πάνε στη μερσεντές και θα τους βγάλουν απίστευτο κουστούμι, πες τους πως ναι μεν θα πληρώσετε την επισκευή αλλά σε νορμάλ πλαίσια, όχι εξωφρενικά γιατί απλά δεν έχετε. Μιλώ εκ πείρας, όσοι έχουν ακριβά αυτοκίνητα τα πηγαίνουν πρώτα στην αντιπροσωπεία. Εκεί ΣΙΓΟΥΡΑ θα ζητήσουν τη μάνα και τον πατέρα σας μαζί. Να αντιπροτείνεις συνεργείο- φανοποιείο. Έτσι κι αλλιώς στον ουρανό είναι, δεν κάνει μπαμ...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Aχ My billy σε ευχαριστώ πολύ δεν το γνώριζα το συγκεκριμένο και θα τους το προτείνω μήπως είναι πιο οικονομικό.Να σαι καλά αναθάρεψα λίγο, μα δεν μπορείς να φανταστείς τί στεναχώρια έχω τραβήξει δύο μέρες τώρα.Εμένα πλέον τελειώσε το επίδομα ανεργίας και πλέον ίσα ίσα που τα φέρνουμε πέρα με τα έξοδα και να τύχει και αυτό αλλά να έχεις χίλια καλά που μου το πρότεινες.Η αλήθεια είναι ότι και σε εμάς που είχε γίνει ζημιά στην πόρτα του αυτοκινήτου (είχε ξεβάψει) από ζημιά στα υδραυλικά του 1ου,2ου και 3ου κανένας τους δεν προθυμοποιήθηκε να μοιραστούμε έστω την ζημιά παρα ερχόντουσαν και μας λέγανε πώ πω τί πάθατε και εσείς και ούτε φωνή για λεφτά αλλά τί να κάνεις τώρα τουλάχιστον εμείς το προτείναμε γιατί η κοπέλα φώναζε πώς ότι και να γίνει θα πρέπει να πληρωθεί αφού να σκεφτείς επειδή εμείς παραδώσαμε τα κοινόχρηστα σε αυτούς και που ανέβηκε να παραλάβει έβαλα το παιδί να της ζητήσει συγνώμη και γυρνάει και του λέει τί να τη κάνω την συγνώμη που θα πρέπει και εσείς να πληρώσετε και το αυτοκίνητο να το ξεσκίσουν.Είναι να μην μπλέξεις τελικά.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ...?? αγενεια! εμας ουτε συγνωμη δεν εβαλαν τα πιτσιρικια να μας ζητησουν κ τα 2 ηταν κ ανήψια του Τ :mad::-x

και στην τελικη αν σας πουν ενα ποσον χ που δεν μπορειτε, πειτε τους μονο αυτα μπορουμε να σας δωσουμε κ αλλη φορα να βαζετε κουκουλα! εμα πια!

Nasia και αυτούς τους καταλαβαίνω αλλά καταλαβαίνω κι εσένα. Όπως λέει η my billy υπάρχουν φαναρτζήδες που τραβάνε με βεντούζα και κάνουν μερεμετάκι το χρώμα. Επειδή φοβάμαι πως αυτοί θα πάνε στη μερσεντές και θα τους βγάλουν απίστευτο κουστούμι, πες τους πως ναι μεν θα πληρώσετε την επισκευή αλλά σε νορμάλ πλαίσια, όχι εξωφρενικά γιατί απλά δεν έχετε. Μιλώ εκ πείρας, όσοι έχουν ακριβά αυτοκίνητα τα πηγαίνουν πρώτα στην αντιπροσωπεία. Εκεί ΣΙΓΟΥΡΑ θα ζητήσουν τη μάνα και τον πατέρα σας μαζί. Να αντιπροτείνεις συνεργείο- φανοποιείο. Έτσι κι αλλιώς στον ουρανό είναι, δεν κάνει μπαμ...

να σου πω ραβτακι μου εγω δεν τους καταλαβαινω (αν κ την εχω παθει οπως ειπα:?) το ιχ ειναι μια περιουσια εκτεθιμενη στον δρομο αν εχεις λοξα φροντισε να το παρκαρεις σωστα κ να το προστατεψεις οσο μπορεις. κ παλι δηλαδη αν φυσουσε κ επεφτε καποιο αντικειμενο απο καποιο μπαλκονι ποιος θα εφταιγε?:rolleyes: ο συγκεκριμενοι εχουν προειδοποιηθει κιολας για πιθανοτητα ζημιας αλλα δεν!

ειναι μεσα στο προγραμμα δυστυχως.

ηταν ατυχημα καθαρα.

στην περιπτωση μας ηταν απο προθεση γιατι ηταν παιδια 10-12 ετων που πηδουσαν στον ουρανο κ αλλα παιδια που τους ελεγαν μην το κανετε αυτο, αλλα κ παλι ακρη δεν βγαζεις. τεσπα συμβαινουν αυτα:cool:

Όταν λέω πως τους καταλαβαίνω, δεν εννοώ πως θα πρέπει να ναι αγενείς ή να απαιτούν να καλυφθεί η ζημιά, ούτε πως δεν φέρουν ευθύνη. Άλλωστε κατά πάσα πιθανότητα παρκάρουν παράνομα εκεί. Τους καταλαβαίνω πως και για αυτούς είναι στεναχώρια η οποιαδήποτε ζημιά και πως το να έχουν ένα ακριβό αυτοκίνητο δε σημαίνει πάντα πως τους τρέχουν απ τα μπατζάκια.

Και σαράβαλο να έχεις, μια γρατσουνιά σε στεναχωρεί. Εμένα όχι, είμαι της άποψης που εξέφρασες. Αυτοκίνητο είναι, στο δρόμο είναι, ατυχήματα συμβαίνουν. Καλά να είμαστε. Αλλά υπάρχει κόσμος που σκάει για μια γρατσουνιά. Όπως ο άνδρας μου ας πούμε.

YqE6p2.png

IqItp3.png

ravT δεν παρκάρουν εκεί παράνομα εκεί τους έχει βγάλει ο μηχανικός το πάρκινγκ τους τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου ορόφου στην πυλωτή καλυμμένα δηλαδή από πάνω πάρκινγκ έχουν ο τρίτος,ο πέμπτος και ο τέταρτος.Απλά μπορούν να κάνουν κάποιο κάλυμμα ώστε να τα προστατεύουν.Τώρα για την αντίδραση της κοπέλας να σας πω την αλήθεια δεν την περίμενα γιατί συνήθως είναι πολύ ευγενική ίσως λόγω της ζημιάς να ήταν εκνευρισμένη απλά δεν περίμενα να έλεγε στο παιδί έτσι αφού και εγώ πάγωσα ας του έλεγε ότι εντάξει θα το διορθώσουμε απλά ας είμαστε πιο προσεκτικοί τη επόμενη φορά και άλλο τί θα λέγαμε μεταξύ μας οι μεγάλοι.

Τώρα όσο αφορά τα αυτοκίνητα όντως είναι εκτεθειμμένα σε ατυχήματα απλά αν δεν τα αντέχουμε καλό είναι να τα προστατεύουμε και πάλι δεν θέλω να δικαιολογήσω την ζημιά που έκανε το παιδί αλλά αν είχαν το κάλυμμα ίσως και να μην γινόταν δεν ξέρω τί να πω.

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε???Εγω ειμαι λιγο καλυτερα,ο μικρος μου καπως καλυτερα αλλα ο αντρας μου χαλια...δεν φτανει που κουραζεται τοσο πολυ κρυωσε και απο πανω και σερνεται:-(

Αυριο εν θα τον παμε τον μικρο στο κολυμβητηριο,γιατι το μπουκωμα υπαρχει ακομα,αλλα αν τα καταφερουμε θα αλλαξουμε το μαθημα για το Σαββατο,αν ειναι καλυτερα.

Απο δουλειες τακτοποιησα την κουζινα,επλυνα πιατα που ειχαν μαζευτει απειρα γιατι εχθες τελικα ενιωθα τοσο χαλια που δεν ακουμπησα τιποτα,μαγειρεψα πατατουλες με λαχανικα ριγανατα,τακτοποιησα οτι ηταν εκτος θεσης και εβαλα ενα πλυντηριο να φρεσκαρω τα χειμωνιατικα.Απο ντουλαπες δεν εχω κανει τιποτα ακομα...Σημερα εβαλα το πρωτο πλυντηριο...

Νασια μου δεν πρεπει να στεναχωριεσαι,ηταν ατυχημα,το παιδακι δεν εφταιγε,αυτα συμβαινουν.Και μπραβο σας που αναλαμβανετε την ζημια!Οσο για την κοπελα ηταν εντελως αναγωγη γιατι αν το ελεγε σε σενα θα ελεγα οκ ηταν εκνευρισμενη αλλα παει το παιδακι και της ζηταει συγνωμη και του απανταει ετσι?

Μπιλλακι στην δικη σου περιπτωση δεν ξερω τι θα εκανα...μπορει ακομα να ετρεχαν τα πιτσιρικια αν με εβλεπαν....Καλα,οι γονεις τους τι εκαναν????

Ραβτακι συμφωνω απολυτα μαζι σου.Αυτοκινητα ειναι,δεν θα σκασουμε κι ολας αν συμβει κατι,εμεις να ειμαστε καλα.Ο αντρας μου βεβαια ειναι σαν τον δικο σου....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...