Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αχ πολυ το ζηλεψα αυτο το αφρολουτρο με τα κερια........

Μην τη φοβασαι τη λαδοκολλα δεν εχει και τοσο πολλα ζουμια.

Και μενα η μικρη μου πηγαινε μπαλετο και ηταν και καλη(ποσο την καμαρωνα στις εκδηλωσεις κουκουβα κουκουβα) αλλα φετος δεν θελει να παει ξεκινησε στιβο με δικη της πρωτοβουλια και προς το παρον ειναι ενθουσιασμενη....μεταξυ μας εγω θα προτιμουσα να συνεχιζε το μπαλετο.

Αχ ήταν ο,τι έπρεπε για Παρασκευή βράδυ, μην νομίζεις κι εγώ 2-3 φορές τον χρόνο το κάνω αλλά αξίζει κάθε φορά!!!;)

Κι εγώ στενοχωρήθηκα για το μπαλέτο γιατί ήταν πολύ πολύ καλή, στις παραστάσεις είχε πάντα τον δυσκολότερο ρόλο και οι δασκάλες της είχαν πολλές απαιτήσεις. Πέρυσι την κούρασε αυτή η πίεση (οι 2 τελευταίες δασκάλες της είναι Ρωσίδες πρώην μπαλαρίνες) και φέτος μας έσκασε την βόμβα. Σε καμία περίπτωση δεν θα την ανάγκαζα να κάνει κάτι χωρίς να το θέλει αλλά της είπα να διαλέξει και άλλη δραστηριότητα με άσκηση γιατί κάνει καλό στο σώμα μας. Ακόμη περιμένουμε να διαλέξει....

Το πουγκί το κόβεις σε τετράγωνα κομμάτια για να χωράει περίπου μερίδα και μετά τα στρίβεις ή τα δένεις; Είμαι άσχετη με τέτοιο τρόπο ψησίματος....:tongue::tongue::tongue: αλλά έχω φαγωθεί να το μαγειρέψω.

Αύριο θα φτιάξω το μοσχάρι με γιαούρτι πάντως, πήγα σήμερα χασάπη και προμηθεύτηκα ωραίο κρεατάκι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε???

Εμεις με τον αντρουλη μου κατασκοτωθηκαμε στις δουλειες εχθες και σημερα,αλλα το σπιτακι μας ειναι τελειο!!!!Ολα καθαρα, τακτοποιημενα και εχει πολυ ωραια ατμοσφαιρα,βεβαια το δωματιο του μικρου το εχω συμαζεψει 3 φορες...εγω μαζευω αυτος χαλαει....

Ο μικρος μου ειναι χαλια...εχει τρομερο μπουκωμα...συνεχεια φτερνιζεται και εχει τρελη μυξα....πρωτη φορα την αρπαζει ετσι...

καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε? εγω εχτες ξεπατωθηκα τελικα!

για το μπαλετο που λετε, το συγκεκριμενο ειναι πολιτιστικος συλλογος, κανει παραδοσιακους -κλασσικους κ μοντερνους χορους κ κατι αλλα τα οποια δεν θυμαμαι θα δω το φυλλαδιο κ θα σας πω. εχει μονο 5 παιδακια στο μπαλετο, 2 πανε 3η δημοτικου, 1 ειναι απροσδιοριστου ηλικιας γιατι ειναι πιο κοντο απο την κορη μου αλλα συμπεριφερεται σαν 5χρονο κ ενα αλλο 5 χρονων κ η κορη μου.

καλα μην φανταστητε οτι τα κανει ολα κ οπως τους τα δειχνει, οτι μπορει κανει. δεν εχω ξαναδει μαθημα μπαλετου, αλλα αυτο το κανει πιο πολυ σαν παιχνιδι, τις κινησεις δηλαδη τις παρομοιαζει με κατι (πχ με το τρεξιμο του αλογου, η να κανουν με το σωμα τους το αστερακι κτλ). ειπαν αν μαζεφτουν κιαλλα παιδια θα τα χωρισουν ανα ηλικια, αλλιως θα τα αφησουν ετσι. θα ηθελα να ειχε κ κανα παιδακι της ηλικιας της, αλλα επειδη ειναι λιγα, συμμετεχουν ολα μαζι κ ετσι δεν την παραμελουν. θα δειξει πως θα παει.

φιλακια πολλα κοριτσια μου και καλο σαββατοκυριακο!

Γιωτακι ξεκινησατε?Μπραβο καλη αρχη!!!!Πως της φαινεται της μικρης σου?της αρεσει?

Τον ξεκινησα και εγω κολυμβητηριο,την Τεταρτη που περασε εκανε το τριτο του μαθημα.Το θεμα ειναι οτι φοβαται.Δηλαδη λεει η δασκαλα να κανουν μια ασκηση πχ να χτυπησουν ποδατρακια μεσα στο νερο,τα βλεπεις ολα τρελενονται και ο δικος μου ειναι γατζωμενος απο τον μπαμπα του,βεβαια εκανε και μια τελεια βουτια και ημουν σιγουρη οτι θα πλανταξει απο το φοβο του αλλα τελικα την χαρηκε:shock:!Το θεμα ειναι οτι δεν δειχνει οτι φοβαται,φευγει απο το σπιτι κατευτυχισμενος και γυρναει ακομα πιο χαρουμενος που πηγε στο μαθημα.Απλα την ωρα του μαθηματος νιωθει ανασφαλεια,νομιζω οτι φταιω εγω γι'αυτο...:-(γιατι το καλοκαιρι στην θαλασσα επειδη φοβαμαι μην μου πνιγει,γινομαι υπερπροστατευτικη...

Καλησπέρα σας! Καλά ε, είμαι κατάκοπη! Πως καταντάει ο άνθρωπας όταν εγκυμονεί!

Έχουμε και λέμε...

-Κατεβάσαμε κουρτίνες παιδικού, τις έβαλα να πλυθούν, τις άπλωσα, τις κρεμάσαμε

-Έπλυνα το μπροστά πάνω μπαλκόνι για να μπορώ να απλώσω άνετα τα καθαρά

-Βγάλαμε το χαλί του παιδιού να αεριστεί

-Έβγαλα τα σεντόνια και την πικέ απ το κρεβάτι της μικρής

-Αέρισα τα μαξιλάρια της και τη βελουτέ κουβέρτα

-Έβαλα τα σεντόνια, τις μαξιλαροθήκες, το υπόστρωμα, το μπουρνούζι, τις πετσέτες στα άπλυτα

-Έβαλα την πικέ να πλυθεί και την άπλωσα

-Ξεδιάλεξα τα άπλυτά της και έβαλα ένα πλυντήριο το οποίο έβαλα στο στεγνωτήριο

-Καθάρισα τα τζάμια και τα αλουμίνια στο παιδικό

-Ξαράχνιασα, καθάρισα το φωτιστικό και τα κουρτινόξυλα

-Καθάρισα την ντουλάπα εξωτερικά και την εσωτερική πόρτα

-Έβγαλα όλα τα παιχνίδια στον διάδρομο και την έβαλα να τα τακτοποιήσει και να τα καθαρίσει

-Βγάλαμε επιτέλους την συρταριέρα-αλλαξιέρα απ το παιδικό και τη βάλαμε στο χωλάκι του πάνω ορόφου που βρίσκεται ακριβώς έξω απ το μπάνιο για να με βολεύει με το άλλαγμα του μπέμπη

-Ξεσκόνισα τα καδράκια της, το καλοριφέρ, το κρεβάτι και τη ραφιέρα της

-Τραβήξαμε το κρεβάτι της, σκουπίσαμε πολύ καλά, τραβήξαμε τις σκόνες απ όλα τα απίθανα σημεία και σφουγγαρίσαμε.

-Βάλαμε το κρεβάτι στη θέση του, την ραφιέρα στη νέα της θέση και στρώσαμε τα χαλιά.

-Τακτοποιήσαμε τα παιχνίδια σε νέες θέσεις ενώ παράλληλα ξεφορτωθήκαμε ορισμένα και άνοιξε ο τόπος!

-Έστρωσα το κρεβάτι, έβγαλα καθαρό μπουρνούζι και πετσέτες και ετοίμασα τις πυζάμες για το βράδυ.

Στο μεταξύ βέβαια, έφτιαξα μπιφτεκάκια με πατάτες στο φούρνο

-Μάζεψα 2 φορές τον νεροχύτη (πριν και μετά) και έβαλα πλυντήριο πιάτων να πλένει

-Τακτοποίησα τα χθεσινά σιδερωμένα ρούχα

-Φάγαμε και πήγα τη μικρή παιδικό θέατρο

Εν ολίγοις, μόλις κάθισα και ακόμα δεν έχει τελειώσει το στεγνωτήριο για να τα διπλώσω ούτε έχω κάνει μπανάκι!

Α! Ο σύζυγος δε, παράλληλα κούρευε το γκαζόν, καθάριζε τα παρτέρια, πετούσε σκουπίδια, μάζευε γλάστρες και σκούπιζε αυλή!

Αύριο η συνέχεια με το επόμενο δωμάτιο!

Καλό Σαββατόβραδο να έχουμε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα κοριτσια!!!! Και εδω στην αθηνα αρχησε να κανει ψυχρουλα αλλα για χαλια δεν νομιζω να ειναι ακομη καιρος αν και εμεις στρωνουμε νωριτερα μιας και ο μικρος σερνετε κατω συνεχεια.Mama konstantinou και εμενα ο μικρος παλι μυξες και λιγο βηχα αντε να δουμε και η μεγαλ μια απο τα ιδια....ωραια θα μας παει ο χειμωνας παλι .Nasia νομιζω πως αυτο με τους συλλογους ειναι γενικο το κακο και εγω οταν ειχα παει πριν δυο χρονακια στην πρωτη συνελευση των γονιων για τις εκλογες τα ιδια χαλια επικρατουσαν.ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ και εμενα η μεγαλη μου τριτη παει.Εσεις πως τα πατε φετος??? εχετε τεστ καθε βδομαδα οπως και εμεις ???Mια γλωσσα μια μαθηματικα καθε δευτερα συνηθως..Με τα καινουργια μαθηματα ιστορια θρησκευτικα πως τα πατε???περαστικα και σε ολες τις μανουλες και παιδακια που ειναι αρρωστα...Εχουμε και σιδερο ,οπως και εχθες φαγητο εχω απο εχθες κεφτεδακια ,λουκανικα μας εμειναν απο το τραπεζι που ειχα ,εχω και κουνουπιδι,αλλωστε τωρα εφυγε και ο αντρας μου και ειμαστε μονοι με τα παιδια ,ποσο να φαμε....οσο τρωνε τα παιδια τρωω και εγω..χχιχι ειμαστε λιτοδιαιτη οικογενιεια. εχουμε και διαβασμα με την μεγαλη ,καλο υπολοιπο κυριακης να εχετε!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα και καλό χειμώνα. Νωρίς-νωρίς ο χειμώνας φέτος.

Έχω πολύ καιρό να σας διαβάσω και να γράψω. Προσπαθώ πολύ να προσαρμοστώ στα καινούρια δεδομένα. Η δουλειά πηγαίνει αρκετά καλά αλλά στο σπίτι δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Θέλω να βλέπω το μωρό μου όσο χρόνο είμαι στο σπίτι. Στο σταθμό προσαρμόστηκε αμέσως. Το πρόβλημα είναι ότι αρρώστησε ήδη μια φορά. Είχε μπούκωμα, καταρροή και έκανε πυρετό για μια ημέρα. Ελπίζω να μην αρρωσταίνει συνέχεια.

Αυτό το σκ ξεκαθάρισα τα ρούχα του μωρού, έφτιαξα τη ντουλάπα του, σιδέρωσα πάρα πολλά ρούχα και ελπίζω το βραδάκι να τελειώσω με το σίδερο. Γενικά νιώθω πολύ κουρασμένη και δεν ξέρω πως θα βγάλω τη χρονιά.

Να έχετε ένα όμορφο απόγευμα. Φιλακια σε όλες

h6cQp3.png

Καλησπέρα! 2η μέρα "γενικό-στρωσίματος" σήμερα! Σειρά είχε η κρεβατοκάμαρά μας!

Ξεκινάω λίστα!

-Έβαλα ένα πλυντήριο με ρούχα της μικρής να πλένει

-Ήπια καφεδάκι και σιδέρωσα τα ρούχα που βγήκαν απ τα χθεσινά πλυντήρια.

-Κατεβάσαμε τις κουρτίνες της κρεβατοκάμαρας και τις έβαλα για πλύσιμο

-Έβγαλα την πικέ μας και την έβαλα στα άπλυτα καθώς και τα σεντόνια μας.

-Έβγαλα τα καρέ και τα έβαλα για πλύσιμο μετά τις κουρτίνες

-Έβαλα τα ρούχα της μικρής στεγνωτήριο

-Άπλωσα κουρτίνες, καρεδάκια και τις κάλτσες της μικρής (δεν τις βάζω στεγνωτήριο)

-Ξαράχνιασα το δωμάτιο

-Καθάρισα κουρτινόξυλο, air condition, φωτιστικό και καλοριφέρ

-Καθάρισα εσωτερική πόρτα και ντουλάπα εξωτερικά

-Ξεσκόνισα όλα τα έπιπλα μέσα στο δωμάτιο

-Σκουπίσαμε πολύ καλά τραβώντας τα έπιπλα

-Σφουγγαρίσαμε όλο το δωμάτιο

-Καθαρίσαμε τα τζάμια

-Κρεμάσαμε τη λεπτή κουρτίνα

-Στρώσαμε τα χαλάκια της κρεβατοκάμαρας αφού τα τινάξαμε πρώτα

-Έβγαλα τα ρούχα απ το στεγνωτήριο, τα δίπλωσα και τα τακτοποίησα στις θέσεις τους μαζί με τα πρωινά σιδερωμένα

-Έβαλα ακόμα ένα πλυντήριο με τα σεντόνια μας

-Έστρωσα νέα σεντόνια στο κρεβάτι και κατεβάσαμε τη βελουτέ κουβέρτα

-Άδειασα το πλυντήριο πιάτων, έπλυνα το χθεσινό ταψί και έβαλα άπλυτα σκεύη στο πλυντήριο. Καθάρισα τον νεροχύτη και τον πάγκο

-Έβαλα το τελευταίο πλυντήριο στο στεγνωτήριο

Τώρα τελείωσε και το τελευταίο στεγνωτήριο οπότε πάω να τα βγάλω και να σιδερώσω τα σεντόνια για να μη τα έχω για αύριο

Έπειτα θα ετοιμάσω τα ρούχα της μικρής για αύριο αλλά και την τσάντα της

Θα κόψω σαλάτες για βραδινό και θα χαλαρώσουμε!

Στο ενδιάμεσο βγήκαμε έξω για φαγητό. Καιρό είχαμε να το κάνουμε και το είχαμε ανάγκη!

Αύριο σειρά έχει το 3ο δωμάτιο (που τελευταία θυμίζει έντονα βρωμο-ρουμ- γιουσουρούμ!) και το χωλάκι που πρέπει να συνδυαστούν με εξωτερικές δουλειές!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπέρα κοριτσια μου...Τι κανετε?

Ραβτακι ,να χαρεις το μυρωδατο φρεσκοσυγιρισμενο σπιτακι σου...Ωραια αισθηση!

Μαρια,υπομονη και δυναμη ,νομιζω σιγα σιγα θα συνηθισεις ,το σπίτι ξαναγινεται ,οσο μπορεις να ευχαριστηθεις το κοριτσακι σου και ζητα βοηθεια από οσους μπορεις,συζυγο ,μαμα ,ωστε να μην εισαι λιγο πιο ξεγνοιαστη.

Περαστικα και στη μικρουλα σου. Το φθινόπωρο ειναι δυσκολο οσον αφορα τις ιωσεις.

Κωνμαμα,καλολέρωτο το σπιτι σου και περαστικα και στο γιοκα σου.Ωραια δραστηριοτητα το κολυμβητηριο ,πολύ θα ηθελα να ειχαμε και εμεις την ευκαιρια για κατι τετοιο.Το σημαντικο ειναι πως ειναι χαρουμενος κατα τ'άλλα μαλλον θελει το χρονο του μεχρι να προσαρμοστει.Δελφινακι θα ειναι το καλοκαιρι!

Γιωτα ,καλα να περασετε στην καινούρια σας δραστηριοτητα ,θα σταθεροποιηθουν τα παιδια ,καπως ,φανταζομαι και θα ξεκαθαρισουν και οι ηλικιες των παιδιων.Ελπίζω τα κεφια σου να ειναι καλυτερα.

Την Παρασκευη τελικα επλυνα ολες τις μοκέτες μου και ξεγνοισα λιγακι από αυτο μιας και οπως φαινεται ο καιρός θα στρωσουμε νωρίτερα φετος.Ο μικρος εμεινε ολη την εβδομα σπίτι γιατι ειχε δεκατα μεχρι και την Τεταρτη οπότε και εγω δεν εκανα πολλες δουλειες ,πρασπάθησα να εινμαι ηρεμη και να του κανω παρεουλα γιατι σαλταρισε μεσα τοσες ημερες.Την Παρακευη το βραδυ βγηκαμε εξω για φαγητο ,ειχε και ζωντανη μουσικη και περασαμε πολύ ομορφα.Σαββατο και σημερα ασχοληθηκα με τα ρουχα του μικρου,κατεβασα χειμερινα ,καθαρισα και τη ντουλαπα του εσωτερικα και μοσχομυρισε.Σημερα εφτιαξα και την παππουτσοθηκη μας ,ανεβασα στο παταρι τα πεδιλάκια μας και ξεσκαρταρισα οσα επρεπε να δωθουν ή να πεταχτουν.

Το σπίτι χρειαζεται ενα καλό καθαρισμα καθως και να γινουν οι δικες μας ντουλάπες,ολα αυτα αυτη την εβδομαδα ευελπιστω ,αν και τρεχουν και αλλες εξωτερικες δουλειες και αγροτικες πότε θα ειναι περιορισμένος ο χρονος μου.

Επίσης ειμαι χαρουμενη μια και αποφασισα να κυνηγησω λιγο την παλιά μου δουλεια (μακιγιαζ) και προεκυψαν δυο ραντεβου το Σαββατο.Ελπίζω σε καλύτερα!

Σας φιλω ,καλή εβδομαδα να εχουμε!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλησπερα κοριτσακια! τι κανετε? εμεις εχτες ψωνισαμε ρουχαλακια της μικρης απο h&m κ το καταευχαρηστηθηκα. πηραμε 2 τζιν, ενα κοτλε βεραμαν, 3 ζακετες φουτερ, 2 μπλουζακια με την μιννυ κ ενα χνουδωτο ζακετακι λευκο με ραφ τσεπες καρδουλες. 100 ευρω φυγαν και αλλα 50 για φορμες-φουτερ αλλα τωρα ειμαστε κομπλε απο ρουχα, μας λειπουν μερικα πουλοβερακια κ κανα φορεμα, αλλα θα τα παρουμε αργοτερα.

γυρισαμε αργα, φαγαμε κ ξεραθηκαμε. το απογευμα την πηγα στις ξαδελφες για παιχνιδι κ εγω καφε με την συνηφαδα. το βραδυ πιτσα κ κρασακι με τον συζηγο.

απο δουλειες μονο μαγειρεμα εκανα, τις σκαλες και νεροχυτη.

σημερα σηκωθηκαμε αργα 11,30 12 παρα! ηπιαμε καφε κ γαλα, φαγαμε πρωινο κ χαλαρωσαμε.

εφτιαξα κοκκιστο κοτοπουλο με πατατες τηγανιτες, επλυνα κ απλωσα τα καινουρια ρουχα της μικρης κ αλλαξα σεντονια. εστρωσα τα κρεβατια μας με βελουτε κουβερτες.

αφου φαγαμε, εβαλα την μικρη για υπνο, χαλαρωσαμε λιγακι με τον αντρα μου, εκεινος εφυγε για μια επισκεψη κ εγω αρχισα να συμμαζευω γιατι περιμενα τον νονο της μικρης. μαζεψα νεροχυτη, εβαλα το υπολοιπο κοκκινιστο στο ψυγειο, που θα το συνοδευσω με μακαροναδα που εφτιαξα (τις επομενες μερες), περασα μια το μπανιο, συμμαζεψα, κ εβγαλα απο παντου τα σκουπιδι κ τα πεταξα, περασα με σουιφερ το πατωμα, καθαρισα σπανακι κ εφτιαξα σπανακορυζο.

αφου ξυπνησε η μικρη, την ετοιμασα, τις εδωσα φρουτα κ μετα ηρθε ο νονος της.

αφου εφυγε, εβαλα οτι πιατο ειχε βγει στο πλυντηριο κ το εβαλα να πλενει, καθαρισα το ντουλαπι κατω απο τον νεροχυτη, εβαλα το σπανακορυζο στο ψυγειο, επλυνα ενα ταψι κ μια κατσαρολα κ περασα παγκους κ εστιες.

ετοιμασα την μικρη για υπνο αφου την ειχα ταισει νωριτερα κ χαλαρωσα με μπυρα κ πατατακια!

ραβτακι πολλες δουλειες!!!!! να το χαρειται το καθαρο σπιτακι! πολυ γελασα με το βρωμο ρουμ γιουσουρουμ! εμενα ακομα ετσι ειναι!!!! ναι τωρα που το λες, πιο πολυ σε μουσικοκινητικη μου μοιαζει κ μενα!

χρυσακι καλυτερα ειμαι, σε ευχαριστω! πολυ χαρηκα για το νεο come back της δουλειας σου! δεν ηξερα οτι εκανες αυτη την δουλεια! μπραβο σου!!! περαστηκα στον μικρο σου!

βουλα μου της αρεσε και θελει να ξαναπαμε, αν κ στην αρχη ηταν κολλημενη επανω μου. λεει οτι ειναι το σχολειο της κ με καμαρι οτι την κυρια της την λενε κυρια ντορα!δεν μου φαινεται περιεργο που ειναι γατζωμενος ο μικρος στον μπαμπα του, κ η δικη μου το ιδιο θα εκανε, εδω το εκανε με το μπαλετο, οχι μεσα στο νερο! κ ο δικος σου θα συνηθισει, σιγα σιγα! καθε αρχη κ δυσκολη! μπραβο για τις δουλιτσες!

ειρηνη μου που χαθηκες????

κοριτσακια παω να ξεραθω! φιλακια πολλα!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Η δικιά μου δεν ξεκίνησε καλά γιατί πήγα μετά το σχολείο τράπεζα και είχε πέσει το σύστημα τους, πήγα σούπερ μάρκετ για γάλατα και ένας τύπος μ' έκλεισε στο πάρκινγκ, ήρθε μετά από 10 λεπτά από σημείο που στάνταρ με έβλεπε και δεν ζήτησε ούτε καν συγνώμη....:mad::-x:-x:-x:-x..

ravt αν δεν ήσουν έγκυος θα έπλενες και τους τοίχους;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπράβο σου πάντως, μυρίζει φρεσκάδα το μήνυμα σου.

Χρύσα εύχομαι καλή επιτυχία στο come back της δουλειάς σου, χάρηκα πολύ όταν το διάβασα.

Σήμερα ξεκινάει η κόρη μου εικαστικά και θα την παίρνω εγώ γυρνώντας από την δουλειά.

Επίσης έκλεισα θέση για επίδειξη της tupperware στο σπίτι, περιμένουν να τους πω την μέρα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: και την ώρα......

Το Σ/Κ περάσαμε καλά, πήγαμε μίνι εκδρομή για κουκουνάρια το πρωί του Σαββάτου και το απόγευμα σε play date και εχθές σε απογευματινή βάπτιση με κέρασμα έξω από την εκκλησία. Ήταν πολύ όμορφα και ευτυχώς που δεν έβρεξε να τους χαλάσει τα πάντα.

Από δουλίτσες τα συνηθισμένα, ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, άλλαγμα σεντόνια και λίγο πάγκους και μπάνια όχι κάτι το ιδιαίτερο.....

Αλλάξαμε την διακόσμηση σε φθινοπωρινή και επίσης αγοράσαμε νέα φυτά εσωτερικού χώρου και ένα σούπερ φουντωτό βασιλικό (να δούμε πόσο θα ζήσει :rolleyes:).

Έχω παραδώσει τα όπλα με τα παιχνίδια τους, εχθές τις βάλαμε να κάνουν πάλι ξεκαθάρισμα για να δώσουμε παιχνίδια στον παιδικό σταθμό και πάλι δεν έβγαλαν κάτι για δώσιμο.....Δεν τολμώ καν να πω πόσα παιχνίδια έχουν γιατί θα φρικάρετε πραγματικά...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Ααααααααααααχ αυτά τα παιχνίδια! Εγώ απ τη μια ευτυχώς και απ την άλλη δυστυχώς έχω υπόγειο και τη βάζω να επιλέξει τι θα κρατήσει και τι θα πάει υπόγειο. Έτσι, παίζει κυκλικά με τα περισσότερα. Όταν πχ μου ζητήσει τις polly pocket θα της ζητήσω να μου πει τι θα πάει υπόγειο για να ανέβουν οι polly pocket. Και πάλι όμως, έχουμε ένα χάος στο υπόγειο καθώς δεν δέχεται να αποχωριστεί τίποτα! Τις επόμενες μέρες θα καθίσω να δω με τι δεν παίζει καθόλου ώστε να τα δώσω, δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση.

Καλημέρα είπα; Δεν είπα! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Αφροδίτη μου το ξέρω ότι δεν πρέπει να κάνω τόσες δουλειές αλλά απ την άλλη πνίγομαι που φτιάχνουμε ένα δωμάτιο τη μέρα ενώ πέρυσι πχ σε μια μέρα έβγαλα όλο τον πάνω όροφο. Τέλος πάντων, καλά να είμαστε! (Η μέση μου και οι γοφοί μου έχουν άλλη άποψη βέβαια και εναντιώνονται όσο μπορούν! :-P )

Σας αφήνω, πάω να ξεκινήσω σιγά σιγά αν και για 2η μέρα βρέχει και καθυστερούν να στεγνώσουν οι κουρτίνες.

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα! τι κανετε? σαν να κρυωνω λιγο σημερα, πρωτη μερα εβαλα μακρυμανικο.

ειμαι γραφειο κ σε λιγο παω να ξυπνησω την μπουμπου!

πρεπει οποσδηποτε να φτιαξω ντουλαπες κ βασικα την δικια μου πρωτα που βρισκεται στο βρωμο ρουμ, αλλα θελω πρωτα να φτιαξω αυτο! σημερα λεω να ξανα (ματα) ξεκινησω!

(αν φτιαξω κ φακες σημερα δεν θα ξαναμαγειρεψω για αυτην την εβδομαδα, εχω φτιαξει μακαροναδα με κοκκινιστο κοτοπουλο κ σπανακορυζο)

φιλακια πολλα!!!

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εγω χαλια...ειμαι κρυωμενη...:mad:εχω μια απιστευτη αισθηση στο λαιμο μου....

Τελικα το μπουκωμα του μικρου εξελιχθηκε σε καλο κρυωμα μιας και το Σαββατο το βραδυ σηκωσε πυρετο,νομιζω ομως πως απο χθες ειναι λιγο καλυτερα.

Εβαλε αρκετο κρυο και απο χθες μαζεψα τα παπλωματακια τα ανοιξιατικα και κατεβασα κουβερτες χειμωνιατικες.

Τα χειμωνιατικα τα εχω ηδη κατω γιατι στην μια ντουλαπα ειχα τα καλοκαιρινα και στην αλλη τα χειμωνιατικα αλλα σημερα θα τα βαλω στο πλυντηριο να φρεσκαριστουν και να μοσχομυρισουν!

Σημερα το πρωι με ξυπνησε ο κουριερ μου εφερε ενα κουτι με διαφιμιστικα βρεφικα προιοντα!Αχ!Αρχιζει σιγα-σιγα και περνει μια μυρωδιτσα απο μωρουδιλα το σπιτι!:P

Χρυσα Μραβο!!!!!Καλη αρχη!!!!!!Γιατι το ειχες αφησει?Ειναι μια δουλεια που βολευει και με το παιδι!Ευχομαι να γεμισεις ραντεβου;)

Αφροδιτακι η καλη μερα απο το πρωι φαινεται....Καλη αρχη και στην κορουλα σου!!

ravt οντως κανεις παρα πολλα!!!Μπραβο σου!!Σου βγαζω το καπελο,εγω παω σαν την χελωνα,να φανταστεις οτι την κυριακη μετα πο μια μερα που εκανα φουλ δουλειες,εχθες σερνομουν....η μεση μου διαλυεται...

Γιωτακι και εγω ελεγα σημερα να κανω σπανακορυζο αλλα δεν αντεχω με τιποτα το πλυσιμο στο σπανακι,οποτε θα το κανω αυριο,σημερα λεω να κανω πατατοσαλατα.

Χρυσα Μραβο!!!!!Καλη αρχη!!!!!!Γιατι το ειχες αφησει?Ειναι μια δουλεια που βολευει και με το παιδι!Ευχομαι να γεμισεις ραντεβου;)

Αφροδιτακι η καλη μερα απο το πρωι φαινεται....Καλη αρχη και στην κορουλα σου!!

ravt οντως κανεις παρα πολλα!!!Μπραβο σου!!Σου βγαζω το καπελο,εγω παω σαν την χελωνα,να φανταστεις οτι την κυριακη μετα πο μια μερα που εκανα φουλ δουλειες,εχθες σερνομουν....η μεση μου διαλυεται...

Γιωτακι και εγω ελεγα σημερα να κανω σπανακορυζο αλλα δεν αντεχω με τιποτα το πλυσιμο στο σπανακι,οποτε θα το κανω αυριο,σημερα λεω να κανω πατατοσαλατα.

κ εγω το βαριεμαι τρελλα! ειδικα αν ειναι ψιλο το σπανακι!!!

σημερα εχουμε μπαλετο!!!:D καθε δευτερα κ τεταρτη θα εχουμε:D η μικρη πεταει απο την χαρα της!!!

περαστηκα κ σε σενα κ στο μικρο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...