Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρα!Παρασκευή...γιουχου!!!:D:D

Αφροδίτη ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες όσον αφορά το εμβόλιο, εγω κορίτσια πήρα χθες τη γιατρό μας η οποία δυστυχώς δεν πήρε καμιά θέση...δεν ξέρω τι θα κάνω, τεσπα θα το ψάξω όσο μπορώ...αν εχει καμιά άλλη καμιά πληροφορία ας μας πει...

σήμερα ηρθα αργά σχολείο οπότε έκανα και δυο δουλίτσες το πρωι...ξεσκόνισμα και τα μπάνια

φιλιά καλό ΣΚ!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!

Χρυσα αρχισατε με τις ιωσεις ε?? περαστικα του!

μυρτω εμεις εχθες πηγαμε παιδιατρο κ καναμε αλλο εμβολιο( το PRIORIX) κ την ρωτησα, μου ειπε να το κανουμε. εκεινη το εκανε ηδη στην κορη της.

η μηνιγγιτιδα αυτου του τυπου ειναι η πιο συχνη στην χωρα μας μου ειπε. ειναι 2 δοσεις 110ε το καθε εμβολιο.. κ απο την δικη της εμπειρια ΔΕΝ προκειται να γραφεται συντομα απο τα ταμεια. ειπε οτι προ κρισης επαιρνε σχεδον 2 χρονια μεχρι να ενταχθει στα ταμεια ενα καινουργιο εμβολιο! τωρα???

εγω το σκεφτομαι ακομα δεν εχω αποφασισει αν θα το κανουμε.

καλημερα κοριτσια!

Χρυσα αρχισατε με τις ιωσεις ε?? περαστικα του!

μυρτω εμεις εχθες πηγαμε παιδιατρο κ καναμε αλλο εμβολιο( το PRIORIX) κ την ρωτησα, μου ειπε να το κανουμε. εκεινη το εκανε ηδη στην κορη της.

η μηνιγγιτιδα αυτου του τυπου ειναι η πιο συχνη στην χωρα μας μου ειπε. ειναι 2 δοσεις 110ε το καθε εμβολιο.. κ απο την δικη της εμπειρια ΔΕΝ προκειται να γραφεται συντομα απο τα ταμεια. ειπε οτι προ κρισης επαιρνε σχεδον 2 χρονια μεχρι να ενταχθει στα ταμεια ενα καινουργιο εμβολιο! τωρα???

εγω το σκεφτομαι ακομα δεν εχω αποφασισει αν θα το κανουμε.

καλημέρα καλή μου!αυτό που σκέφτομαι δεν είναι τόσο το κόστος -φυσικά και είναι πολύ πολύ μεγάλο και θα μας γίνει αφαίμαξη πάλι αλλά δεν μένω εκει...αυτό που με προβληματίζει είναι το αν είναι αρκετά δοκιμασμένο και αν εχει παρενέργειες επικύνδυνες....σας είπε κάτι γι αυτό?αν κ για να το κάνει αυτη στο παιδί της φαντάζομαι το εμπιστευεται...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημέρα καλή μου!αυτό που σκέφτομαι δεν είναι τόσο το κόστος -φυσικά και είναι πολύ πολύ μεγάλο και θα μας γίνει αφαίμαξη πάλι αλλά δεν μένω εκει...αυτό που με προβληματίζει είναι το αν είναι αρκετά δοκιμασμένο και αν εχει παρενέργειες επικύνδυνες....σας είπε κάτι γι αυτό?αν κ για να το κάνει αυτη στο παιδί της φαντάζομαι το εμπιστευεται...

ενημερωτικα εγραψα για το κοστος εννοειται οτι δεν ειναι αυτο το κυριοτερο μελημα μου.

κοιτα αυτη ειναι η δευτερη παιδιατρος την πρωτη την αλλαξα γιατι εκανε πολλα περισοτερα εμβολια απο τα υποχρεωτικα:rolleyes: η τωρινη ειναι πιο συντηριτηκη σε αυτο αλλα το σκεφτομαι γιατι νιωθω ηδη τυψεις που δεν ψαχτηκα λιγο νωριτερα κ εκανε το παιδι πολλες παραπανω δοσεις.:oops:

δεν ρωτησα για παρενεργειες γιατι σιγουρα ολο κ καποιες θα υπαρχουν οπως σε ολα. ειμαι της αποψης οτι αν το ψαξω κ παρα πολυ μπλεκομαι κ αγχωνομαι ακρη δεν βγαζεις με αυτα..θα ακουσεις τα παντα...λειτουργω περιοστερο χμμμ...ενστικτωδως:|:|

εξαλλου δεν υπαρχει χρονικο περιθωριο το κανεις σε οποια ηλικια. αρα θα το αφησω λιγο να ξεθυμανει κ θα αποφασισω αργοτερα. ;)

Καλο μεσημερι σε ολες.

Εμεις σημερα το πρωι πηγαμε στην παιδιατρο και καναμε την πρωτη δοση. Μου ειπε οτι το εχει κανει ηδη απο τον Αυγουστο σε πολλα παιδακια. Παρενεργειες περα απο κοκκινισμενο και πονεμενο για μια μερα μπρατσακι δεν εχει δει σε κανενα απο τα παιδια (το εμβολιο λεει για δεκατα παντως). Εγω κοριτσια αυτη τη μηνιγγιτιδα τη φοβαμαι και οντως οπως λεει η Μπιλυ στη χωρα μας τα κρουσματα αυξανονται τα τελευταια χρονια και επειδη κυριοτερα πλεον δεν εμπιστευομαι τα νοσοκομεια (δημοσια και ιδιωτικα) στις διαγνωσεις τους και μπορει μια καθυστερημενη διαγνωση να εχει σοβαρες συνεπειες......

Η μικρη παντως ειναι κεφατη μια χαρα.

αντε επιτελους Παρασκευη!!!!!!!

Θα επανελθω οταν κοιμηθει η ζουζουνα μου

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια,Παρασκευη σημερα επιτελους ξεκουραση!!!Βεβαια απο Δευτερα αρχιζουν τα τεστ αλλα δεν πτοουμαστε..

Αφροδιτη εμεις ειχαμε συναντηση με τη δασκαλα και ηρθαν σχεδον ολοι οι γονεις,δυστυχως στη συγκεντρωση του συλλογου επικρατει η ιδια κατασταση με σας.Δεν ξερω γιατι υπαρχει τοση αδιαφορια γι'αυτο το κομματι αφου ο συλλογος λυνει αρκετα προβληματα που θα εκαναν αιωνες να λυθουν. Εμεις πχ περσι ειχαμε προβλημα με τα καζανακια επρεπε να βρεθει αμεση λυση γινεται που γινεται χαμος στις τουαλετες φαντασου να μην δουλευουν και τα καζανακια.Anyway η κλασσικη δικαιολογια ειναι δεν εχουν χρονο αν τους πω το προγραμμα σου να δω τι θα μου πουν;)

Οριστε και η συνταγη:

600γρ χοιρινο σε κυβους

2 πατατες σε κυβους

3 καροτα σε κυβους

2 κοκκινες πιπεριες

1 κρεμμυδι

400 γρ φετα ή γραβιερα

6κ.σ ελαιολαδο

1 κουπα λευκο κρασι

3 κ.σ μουσταρδα

αλατι,πιπερι,ριγανη,παπρικα

Σωταρουμε το χοιρινο με το κρεμμυδι και σβηνουμε με κρασι ,προσθετουε και ενα ποτηρι νερο και αφηνουμε να σιγοβρασει.Βαζουμε τη μουσταρδα και αποσυρουμε απο τη φωτια.Προσθετουμε και τα υπόλοιπα υλικά .Βάζουμε 2 κομμάτια λαδόκολλα και κλείνουμε σε πουγκί.Ψήνουμε 1 ωρα στους 200.

Οι χρονοι ψησιματος ειναι σχετικοι,εγω το χωριζω και το κανω 6 πουγκακια για να ειναι σαν ατομικες μεριδες.

Για το χαρτι του γιατρου στα σχολεια εμας δεν μας ζητησαν στη δευτερα,απλα αλλαξε το συστημα και ειναι καινουριο αυτο χαρτι και η ισχυς του ειναι για τρια χρονια στην τεταρτη που παει η μεγαλη μου μας το ζητησαν και λογικα δεν θα ξαναπαμε αλλο.

Σημερα δεν εχω σκοπο να κανω τιποτα,θα τις παω στιβο και μετα βολτιτσα...πολλα φιλια

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Κι ο δικός μου μικρούλης αυτή τη βδομάδα ήταν αρρωστούλης.. Μια γριπούλα ήταν ευτυχώς που την περάσαμε ελαφριά με λίγο συνάχι, λίγο βηχαλάκι και λίγο πυρετούλη. Ήταν να κάνουμε κι εμείς εμβόλιο αυτή τη βδομάδα αλλά μίλησα με την γιατρό μας, η οποία παρεμπιπτόντως είναι και στο ΙΚΑ και μου είπε ότι καλό θα είναι να γίνει ο μικρός τελείως καλά και να το κάνουμε μετά. Όσον αφορά το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας της το είχα συζητήσει από τον Ιούνιο. Κατά λέξη μου είπε "Δεν είναι αρκετά δοκιμασμένο και δεν το συστήνω". Από κει και πέρα κάθε μανούλα ας πράξει όπως νομίζει.

Αυτό το σβκ λέω να συμμαζέψω λίγο το σπίτι, να πάω με το αστεράκι μου σούπερ μάρκετ και τα απογεύματα όλο σε κάποιο φιλαράκι μας θα πάμε για να παίξουμε.. Τρελαίνεται στην κυριολεξία όταν βρίσκεται με άλλα παιδάκια..

Επ' ευκαιρίας που θα βρίσκεται ο σύζυγος αύριο σπίτι θα του πω να κατεβάσει και τα χειμερινά ρούχα του μικρού για να τα ξεδιαλέξω!

Σας εύχομαι καλό σβκ!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

καλησπερα κ απο μενα! τι κανετε?

εγω κλασσικα, στις 3 ανεβηκα πανω με την μικρη, της εβαλα να φαει κ υπνο. μετα εκανα ενα γενικο συμμαζεμα, εβαλα κατι λιγα πιατικα στο πλυντηριο κ το εβαλα να πλενει, περασα παγκους-εστιες, καθαρισα πατατες για τηγανισμα κ χωρισα τα ασιδερωτα σε ομαδες, σε λιγο ξεκιναω σιδερο (πως μαζευτηκανε ετσι τα ασιδερωτα παλι???? 4 πλυντηρια εχω τιγκα!!!) το απογευμα αν προλαβω θα συνεχισω το βρωμο ρουμ που το εχω αφησει στην τυχη του η θα κανω καμια καθαριοτητα για να μην τα εχω ολα αυριο.

πηρα της μικρης 3 φορμες κ 4 φουτερακια κ θελω ομως να της παρω κ αλλα, 2 τζιν, 2 κοτλε η υφασματινα παντελονια, κανα φορεματακι κ μερικα μπλουζακια-πουλοβερακια. δεν εχω καθολου ρουχα. η συνηφαδα μου που μας εδινε απο τα διδυμα δεν εχει, εχει 5 νουμερο κ πανω κ εμεις φοραμε 4, να μην της ειναι κ τεραστια, δεν μου αρεσουν ουτε τα μικρα ρουχα ουτε τα μεγαλα, θελω να ειναι ακριβως το νουμερο της.

α ξεχασα να σας πω, καναμε την τεταρτη το πρωτο μαθημα μπαλετου! το πρωτο μισαωρο ηταν (κλασσικα) αγκαλια μου, μετα σιγα σιγα ξεθαρεψε κ πηγε να κανει. ειπε οτι της αρεσε, για να δουμε, θα μας ειδοποιησουν για επομενο μαθημα, δεν εχουν φτιαχτει οι ωρες ακομα.

περαστηκα στα αρρωστουλικα κ παλι, σας φιλω!

Καλησπέρα κορίτσια,

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας τελικά πρέπει να είναι το μοναδικό σχολείο το δικό μας που το ζήτησε ίσως λόγω του περιστατικού που έγινε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς δεν ξέρω τί να πω.

Το θέμα που λέτε με τους συλλόγους είναι πολύ καυτό.Σε εμάς από τα 240 παιδιά ζήτημα να έρθουν 10 γονείς και αυτοί οι περισσότεροι είναι της πρώτης που δεν ξέρουν για τι πρόκειται.Δε για υποψηφιότητες εκεί να δείτε ίσα ίσα μαζεύονται τα άτομα που χρειάζονται για να εκλεγούν.Ολοι λένε ότι δεν έχουν χρόνο αλλά αν θέλεις χρόνο βρίσκεις απλά δεν θέλουν να ξεβολευτούν και προπαντώς θέλουν μόνο να ζητούν και ποτέ να βοηθάνε.Εδώ εμείς πέρσι κόψαμε την βασιλόπιτα και είχαμε σαν δώρο δύο δωροεπιταγές των 20? από σούπερ μάρκετ γνωστής φίρμας.Εκτός του ότι δεν ήρθαν παρά μόνο οι μισοί από τους γονείς που συμμετείχαν τα παιδιά τους στις δραστηριότητες τα ακούσαμε κιόλας γιατί το ποσόν ήταν μόνο 20? σε κάθε δωροεπιταγή και μάλιστα από άτομο που δεν έχει δώσει ποτέ ετήσια συνδρομή στον σύλλογο για αυτό σας λέω φαύλος κύκλος.

Εγώ σήμερα έτρεχα από το πρωί,παρόλο που δεν είχαμε σχολείο σηκώθηκα στις 7 έπλυνα τα μπαλκόνια,έφτιαξα γάλα στα μικρά,τα σήκωσα,πήγα με τον μεγάλο στον ορθοδοντικό,γύρισα και πήγαμε με τον μικρό και τον άντρα μου τζάμπο και μετά μαξ για να αγοράσουμε τα πράγματα που μας ζήτησαν από το νηπιαγωγείο χτές,γύρισα,έβαλα αρακά να γίνεται,σκούπισα,ξεσκόνισα,έκανα τζάμια,έκανα μπάνια και κουζίνα,σφουγγάρισα,κατεβάσαμε τα χειμωνιάτικα παπούτσια μας αλλά τα ρούχα τα δικά μας δεν τα κατεβάζω ακόμα δεν ξέρω ακόμα δεν μπορώ να βάλω μακρυμάνικο,φάγαμε,έβαλα τα πιάτα στο πλυντήριο πιάτων,έβαλα ένα πλυντήριο ρούχων να χορεύει και τώρα σας διαβάζω.

Περαστικά στον μικρούλη σου Χρύσα μου.Για το εμβόλιο πάντως και εμάς που τον είχαμε ρωτήσει τον Μαίο μας είχε πεί ότι αυτός δεν το προτείνει ακόμα γιατί είναι καινούργιο και δεν έχουν δει ακόμα παρενέργειες και πως αν είναι να το κάνουμε αργότερα.Γενικως αυτά τα πράγματα είναι δίκοπο μαχαίρι και εγώ πολύ πάντως το σκέφτομαι.

Γεια σας κι από μένα.Δύσκολη μέρα σήμερα,πώς μου μαζεύτηκαν τόσες δουλειές κι έτρεχα από το πρωί ούτε που το κατάλαβα...Πλήρωσα ένα σωρό λεφτά σε ενοίκιο και λογαριασμούς κι ο άντρας μου ακόμη να πληρωθεί από το αφεντικό του...:-(Θα γεννήσω παιδί να γεννήσω και λεφτά μαζί???:cool:

Όλοι μ'αυτό το εμβόλιο βλέπω ασχολούμαστε...αν μάθετε κάτι περισσοτερο ενημερώστε βρε κορίτσια!

Margio πολύ ωραία και η δικιά σου συνταγή,τη σημείωσα!

Βούλα μου μάλλον δεν χρειαζόσουν βοήθεια,μια χαρά μου φαίνονται αυτά που θα φτιάξεις...ταπεράκι θα στείλεις?:D

Γιώτα μπαλέτο τη μικρή?Ωραία θα είναι αλλά μπορούν σε τόσο μικρή ηλικία να συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο?Φαντάζομαι ότι θα είναι τμήμα με παιδάκια παρόμοιας ηλικίας έτσι?

Διάβασα και για άλλα άρρωστα παιδάκια,περαστικά σας και αγύριστα...Και μένα η μικρή ακόμη έχει λίγο βήχα κι εγώ στα ίδια χάλια,αυτός ο λαιμός μου αντί να γίνεται καλύτερα γίνεται χειρότερα.

Σας αφήνω πάω να κάνω μπάνιο τη μικρή.Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μόλις η ήρθε η λογοθεραπεύτρια για την μικρή, η μεγάλη είναι σε φίλη της θα την φέρει πίσω ο μπαμπάς της φίλης της στις 9.30 και ο μπαμπάς μας σε πρόβα με τους φίλους του.

Άρα αυτό σημαίνει ώρα μόνο για εμένα και ετοιμάζω σούπερ αφρόλουτρο με κεράκια στο μπάνιο ;);)

Θα σχολιάσω αργότερα.....

Πάει και αυτό....είμαι έτοιμη με φρεσκοπλυμένες (αν και ασιδέρωτες) πυτζαμούλες και έτοιμη για ύπνο.

Τι να πρωτοσχολιάσω;;;;

Είναι δυνατόν Νάσια σε τόσα παιδιά μόνο 10 γονείς σε συνέλευση;;;;;:(:(:(:(:(

Και να έχουν και παράπονα από πάνω;;;

Σχετικά με το χαρτί που αναφέρθηκε, σήμερα η κόρη μου (Γ τάξη) έφερε και αυτή ένα χαρτί Α.Δ.Υ.Μ. σύμφωνα με την Φ.6/553/152559/Γ1 24/09/2014.Θα το μελετήσω το Σ/Κ αλλά μου μυρίζονται πάλι λεφτά σε παιδίατρο :confused::confused::confused::confused:.

Όταν τελείωσε την Β' τάξη μας είπαν πως θα χρειαστούμε ξανά χαρτί από γιατρούς όταν αρχίσει την Δ τάξη...

Yotou η μεγάλη μου έκανε μπαλέτο από 3 ετών, είναι μια χαρά για δραστηριότητα. Φέτος βέβαια μας δήλωσε ξαφνικά πριν από 2 εβδομάδες πως θέλει να σταματήσει και θέλει να κάνει μαθήματα εικαστικών.....και σταμάτησε. Η μικρή θα ξεκινήσει φέτος στα 5 γιατί τώρα εξέφρασε αυτή την επιθυμία και θα αρχίσει από την άλλη εβδομάδα, μέχρι τώρα δεν ήθελε να κάνει τίποτα.

Margio ευχαριστώ πολύ για την συνταγή θα την δοκιμάσω σίγουρα αν και με φοβίζει το πουγκί....νομίζω πως θα τα κάνω χάλια με ζουμιά κτλ.

Ο σύλλογος μας έχει κάνει άπειρα πράγματα στο σχολείο μέσα σε 2 χρόνια (ανεμιστήρες, κάγκελα, πόρτες, νέα τάξη, μικροφωνικό σύστημα, γιορτή χορού στο άλσος, βασιλόπιτες και δωράκια για όλα τα παιδάκια μετά τις γιορτές, λαμπάδες για όλα τα παιδάκια το Πάσχα) και ακόμη ενισχύει οικονομικά οικογένειες με προβλήματα, έχει στοκ από πέρυσι σχολικά είδη για παιδάκια που έχουν πρόβλημα και φυσικά τηρείται ανωνυμία για όλα αυτά.

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα παιδάκια :(:(

Καλό Σ/Κ να έχουμε.

Αχ πολυ το ζηλεψα αυτο το αφρολουτρο με τα κερια........

Μην τη φοβασαι τη λαδοκολλα δεν εχει και τοσο πολλα ζουμια.

Και μενα η μικρη μου πηγαινε μπαλετο και ηταν και καλη(ποσο την καμαρωνα στις εκδηλωσεις κουκουβα κουκουβα) αλλα φετος δεν θελει να παει ξεκινησε στιβο με δικη της πρωτοβουλια και προς το παρον ειναι ενθουσιασμενη....μεταξυ μας εγω θα προτιμουσα να συνεχιζε το μπαλετο.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε? εγω εχτες ξεπατωθηκα τελικα!

1. εκανα ενα συμμαζεμα γενικο
  2. εστρωσα το κρεβατι μας
  3. εβαλα κατι λιγα πιατικα στο πλυντηριο κ το εβαλα να πλενει
  4. σιδερωσα ολα τα ρουχα, αφησα 4 σεντονια δεν αντεχα
  5. τακτοποιησα τα μισα
  6. τηγανισα γαυρο με πατατες, ειχα φτιαξει κ πατζαρια την προηγουμενη
  7. εστρωσα τραπεζι, φαγαμε και μαζεψα
  8. επλυνα τα πιατα
  9. περασα παγκους εστιες
  10. ξεσκονισα ολο το σπιτι
  11. τιναξα τα ριχταρια κ τα ξαναεστρωσα
  12. τιναξα 2 πατακια στην κουζινα
  13. σκουπισα
  14. σφουγγαρισα
  15. καθαρισα το μπανιο
  16. αλλαξα πατακι κ πετσετες
  17. αδειασα τα σκουπιδια στην κουζινα κ επλυνα το καλαθακι

φυσικα ενδιαμεσα ταιζα την μικρη, της ειχα δωσει την σφουγγαριστρα (στεγνη και καθαρη) κ εκανε οτι σφουγγαριζε, κ γενικα προσπαθουσα να την απασχολω λιγακι.

για το μπαλετο που λετε, το συγκεκριμενο ειναι πολιτιστικος συλλογος, κανει παραδοσιακους -κλασσικους κ μοντερνους χορους κ κατι αλλα τα οποια δεν θυμαμαι θα δω το φυλλαδιο κ θα σας πω. εχει μονο 5 παιδακια στο μπαλετο, 2 πανε 3η δημοτικου, 1 ειναι απροσδιοριστου ηλικιας γιατι ειναι πιο κοντο απο την κορη μου αλλα συμπεριφερεται σαν 5χρονο κ ενα αλλο 5 χρονων κ η κορη μου.

καλα μην φανταστητε οτι τα κανει ολα κ οπως τους τα δειχνει, οτι μπορει κανει. δεν εχω ξαναδει μαθημα μπαλετου, αλλα αυτο το κανει πιο πολυ σαν παιχνιδι, τις κινησεις δηλαδη τις παρομοιαζει με κατι (πχ με το τρεξιμο του αλογου, η να κανουν με το σωμα τους το αστερακι κτλ). ειπαν αν μαζεφτουν κιαλλα παιδια θα τα χωρισουν ανα ηλικια, αλλιως θα τα αφησουν ετσι. θα ηθελα να ειχε κ κανα παιδακι της ηλικιας της, αλλα επειδη ειναι λιγα, συμμετεχουν ολα μαζι κ ετσι δεν την παραμελουν. θα δειξει πως θα παει.

σηκωθηκα σημερα, εφτιαξα καφεδακι κ εφτιαξα μακαρονια με κιμα για την κορη μου, εμεις θα φαμε αυγα με πατατες. λεμε να παμε h&m για να δουμε μερικα ρουχαλακια για την μικρη.

φιλακια πολλα κοριτσια μου και καλο σαββατοκυριακο!

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλό ΣΚ να έχουμε! Εγώ σήμερα ξύπνησα κάπως, μάλλον άρπαξα το 1ο μου κρυωματάκι. Ελπίζω να είναι άνευ πυρετού και βήχα. Τα υπόλοιπα παλεύονται.

Σήμερα ξύπνησα αποφασισμένη να εκμεταλλευτώ την άδεια του συζύγου και να ξεκινήσουμε "γενική" και στρώσιμο σπιτιού δωμάτιο- δωμάτιο αρχής γενομένης απ το παιδικό. Εδώ έχουμε 20 βαθμούς μέσα στο σπίτι πλέον και έχουμε αρχίσει να κρυώνουμε επομένως ήρθε η ώρα για στρώσιμο και χοντρές κουβέρτες. Χθες βράδυ πάνω απ την πικέ έριξα άλλη μια πικέ για να είμαι οκ!

Επειδή λοιπόν στον πάνω όροφο δεν ανεβαίνουμε με παπούτσια και επειδή γενικά τον χρησιμοποιούμε λιγότερο μεν αλλά παίζει το παιδί δε, λέω να ξεκινήσουμε σήμερα. Πέρυσι αν θυμάμαι καλά, ο καιρός μας ανάγκασε να στρώσουμε νωρίτερα ακόμα!

Οπότε πίνω καφεδάκι και ξεκινάμε με πλύσιμο κουρτίνες, αέρισμα το πλυμένο χαλί, ξαράχνιασμα, καθάρισμα τζάμια, ξεσκόνισμα, καλό σκούπισμα, τακτοποίηση πάνω μέρους ντουλάπας, σφουγγάρισμα και στρώσιμο! Έπειτα τακτοποίηση των παιχνιδιών οπότε καταλαβαίνετε... Όλη μέρα εκεί θα τη φάμε σήμερα!

'Οπως και να χει, αυτός το τρόπος με βολεύει στο στρώσιμο του σπιτιού, ειδικά τώρα στην εγκυμοσύνη.

Το απόγευμα θα πάω τη μικρή μου πρώτη φορά σε θέατρο και είμαι πολύ χαρούμενη!

Γιώτα μου, μουσικοκινητική κάνετε, όχι κανονικό μάθημα μπαλέτου. Καλό για τη μικρή σου, κακό για τις 5χρονες κατά την άποψή μου! Μια χαρά θα τα πάει η κούκλα σου!

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...