Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφροδιτη εισαι απιστευτη!!Ο συλλογος εχει πολυ τρεξιμο καλε ποτε θα προλαβαινεις?Τουλαχιστον να μην αναλαβεις πολλες ευθυνες.Πραγματικα σε διαβαζω και λεω καλα ειμαι πολυ τεμπελα που λεω οτι κουραζομαι!!!

Γιωτακι ευχομαι να σου περασει συντομα κι εγω καπως ετσι ειμαι και το προσπαθω...πολυ...

Για μενου εμενα μου αρεσει και το εξοχικο,ευκολο σχετικα απλα θελει πολυ ωρα ψησιμο,κανενα σουφλε τυριων και σαλατες γλυκακι παρε απ'εξω ετσι κι αλλιως στην κατασταση σου δεν εισαι και για πολλα πολλα και ,το ξερουν και δεν θα σε παρεξηγησουν ειμαι σιγουρη.

Σημερα ειχαμε πολυ διαβασμα και συγκεντρωση γονεων στο σχολειο οποτε το μονο που εκανα ηταν να σιδερωσω ενα πλυντηριο.Τωρα χαλαρωση και υπνο.Καλο βραδυ

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Συνταγή και για το εξοχικό Margio παρακαλώ!

Κι εσείς είχατε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων εχθές; Έτσι από περιέργεια, πόσα παιδιά έχετε στο σχολείο και πόσοι γονείς ήρθαν στην πρώτη συνάντηση;

Εμείς 260 παιδιά και εχθές μαζί με τον σύλλογο συγκεντρωθήκαμε 37 γονείς :confused::confused::confused::confused::confused:. Το θεωρώ μεγάλη ντροπή.....απαράδεκτο τελείως και ειδικά από τους γονείς της Α τάξης που μπαίνουν τα παιδιά τους σε έναν νέο χώρο....Αναρωτιέμαι δεν θέλουν να γνωρίσουν τους ανθρώπους, να μάθουν τα προβλήματα του σχολείου και τι έχει αντιμετωπιστεί έως τώρα;;;

Όσο για τον σύλλογο, τους το είπα μπροστά σε όλους τους γονείς και τον σύλλογο, πως θέτω υποψηφιότητα μόνο και μόνο για να έχετε τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων, δεν μπορώ να κάνω αυτά που κάνετε αλλά θα προσπαθώ να βοηθήσω όσο και όποτε μπορώ ως απλό μέλος. Για να δούμε......

Άμα διαλυθεί ο σύλλογος δεν ξέρω πότε θα ξανασυγκροτηθεί στο μέλλον και είναι κρίμα για τα παιδάκια.

Ολοήμερο ακόμη τίποτα, τα νεύρα μου :mad::-x:-x:-x

Καλημερούδια τί μου κάνετε;

Εγώ σήμερα σηκώθηκα,ετοιμάστηκα,σήκωσα τα μικρά,έστρωσα κρεβάτια,έφτιαξα γάλα και κολατσιό,μάζεψα ότι δεν ήταν στην θέση του,ετοίμασα τα μικρά,πήγαμε σχολείο,γύρισα, άπλωσα το βραδυνό πλυντήριο και μάζεψα αυτά που είχα απλώσει χτες το απόγευμα,έφτιαξα καφεδάκι,έβαλα τις πλάκες της τοστιέρας να μαλακώσουν για να τις πλύνω.Σήμερα φαγητό το μενού λέει κοτόπουλο κοκκινιστό στο φούρνο με χυλοπιτούλες.

Αφροδιτάκι η συνταγή που ζήτησες:

Υλικά:1½ κιλό μοσχάρι (ελιά) κομμένο σε μεγάλες μπουκιές, 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο, 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, 1 πράσο ψιλοκομμένο, 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε καρέ, 2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε καρέ, 1 καρότο κομμένο σε μικρά καρέ, 1 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί, 1/2 κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες, 2 καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες, 1 κ.γλ. ρίγανη, 1 κ.γλ. δυόσμος, Για τη σος γιαουρτιού 500 γραμμ. στραγγιστό γιαούρτι, 1/2 κ.γλ. ρίγανη, 1/2 κ.γλ. δυόσμος, 1 κ.σ. ξίδι, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Βάζω σε μια κατσαρόλα το μοσχάρι με νερό να βράσει ελαφρώς και το ξαφρίζω.Το αφαιρώ από την κατσαρόλα.Σε βαθύ τηγάνι βάζω όλα τα λαχανικά να μαραθούν με το λαδάκι.Αφού μαραθούν πέρνω την γάστρα και βάζω μέσα το κρέας με τα λαχανικά και ότι ζουμί έχουν βγάλει τα λαχανικά, το κρασί και 2 ποτήρια νερό,ελάχιστο αλατάκι και πιπεράκι και το βάζω στο φούρνο.Το αφήνω να ψηθεί για 1 ώρα στους 180 βαθμούς.Μισή ώρα πριν το σερβίρω φτιάχνω την σος γιαουρτιού.Σε ένα μπωλάκι ανακατεύω όλα τα υλικά και το ρίχνω στην γάστρα,ανακατεύω ελαφρά και το βάζω στο φούρνο για 1 τεταρτάκι.Το φαγητό μου είναι έτοιμο.Το συνοδεύω με πατατούλες τηγανιτές ή με ρυζάκι.Τρώγεται ζεστό.

Ελπίζω να σας αρέσει.

Σήμερα έχουμε συνάντηση στο νήπιο για να δούμε τί θα μας ζητήσουν;Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια όσες έχετε παιδάκια στην δευτέρα δημοτικού σας έδωσαν να συμπληρώσετε το χαρτί για τους γιατρούς πάλι φέτος;Γιατί εμάς ενώ είχαμε πάει χαρτί για γιατρούς πέρσι στην πρώτη με την εγγραφή φέτος μας το ξαναζητάνε.Και όχι τίποτα άλλο την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πάει στον γιατρό μην δώσω πάλι 20? γιατί έλεος.

Αυριο εμείς έχουμε αργία και την Δευτέρα θα κάνουν μόνο αθλοπαιδιές μιας και καθιερώθηκε σαν Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.Τί καλά ένα τετραήμερο!!!!!

Ευα κοίτα κι εδώ για το BEXSERO αλλά ρώτα και τον γιατρό σου σχετικά με το αν επιτρέπεται λόγω εγκυμοσύνης.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=138130&page=3

Μας βλέπω να το κάνουμε αυτόν τον μήνα μάλλον, ακόμη προβληματίζομαι. Περιμένω μια απάντηση από ένα νεογνολόγο την επόμενη Δευτέρα (θα επισκεφθεί το μωρό μιας φίλης μου) και μετά θα κινηθούμε ανάλογα.

Διαφημίσεις

Καλημερα σας και καλο μηνα.

Ευχαριστω για τις απαντησεις για το εμβολιο. Μιλησα με την παιδιατρο, ξερει οτι ειμαι εγκυος και μου ειπε ναι να το κανουμε , οποτε αυριο το πρωι θα παμε. Παντα βαζω τα εμβολια Σαββατοκυριακο για να μπορεσει να συνελθει λιγο ο οργανισμος πριν την ξαναριξω στα μικροβια του παιδικου....Νιωθω λιγο πιο ασφαλης... Εμεις θα το κανουμε γτ τη μηνιγγιτιδα τη φοβομαστε πολυ και επειδη εμπιστευομαι την παιδιατρο μας που ειπε να το κανουμε.

Το σπιτι σχετικα καθαρο ακομα, αλλα πρεπει να ασχοληθω με τα ρουχα και ολο κατι γινεται και το αναβαλλω.

Να βαζετε και συνταγες γτ με τοσο καθισιο το μονο που κανω πλεον απο δουλειες ειναι τα μαγειρεματα.

φιλια

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Καλησπέρα,σήμερα δεν πρόλαβα να κάνω πολλές δουλειές γιατί βγήκα έξω κι έμπλεξα με διάφορες βλακείες και πέρασε η ώρα!Μαγείρεψα μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα απλό αλλά σωτήριο.:D

Νάσια πολύ ωραία συνταγή την αποθήκευσα κι εγώ για να το φτιάξω;)

Καλημερα σας και καλο μηνα.

Ευχαριστω για τις απαντησεις για το εμβολιο. Μιλησα με την παιδιατρο, ξερει οτι ειμαι εγκυος και μου ειπε ναι να το κανουμε , οποτε αυριο το πρωι θα παμε. Παντα βαζω τα εμβολια Σαββατοκυριακο για να μπορεσει να συνελθει λιγο ο οργανισμος πριν την ξαναριξω στα μικροβια του παιδικου....Νιωθω λιγο πιο ασφαλης... Εμεις θα το κανουμε γτ τη μηνιγγιτιδα τη φοβομαστε πολυ και επειδη εμπιστευομαι την παιδιατρο μας που ειπε να το κανουμε.

Το σπιτι σχετικα καθαρο ακομα, αλλα πρεπει να ασχοληθω με τα ρουχα και ολο κατι γινεται και το αναβαλλω.

Να βαζετε και συνταγες γτ με τοσο καθισιο το μονο που κανω πλεον απο δουλειες ειναι τα μαγειρεματα.

φιλια

Και μένα μου το ανέφερε ο παιδίατρος,απλά μου είπε να περιμένουμε λίγο και θα το κάνουμε.Τι να πω έχω διαβάσει τόσα υπέρ κι άλλα τοσα κατά των εμβολίων που κι εγώ πια δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσακια μου καλησπερα περιεργη μερα, περιεργος μηνας, περιεργη διαθεση ,τεσπα...

ηθελα να βαλω κ εδω ενα λινκ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ! το ειχα βαλει στο f/b κ μια φιλη που ευτυχως το διαβασε εσωσε το παιδακι της απο αυτο το αρθρο.

οσο μακρινο κ απιθανο κ αν μοιαζει απο εμας ας ξερουμε κ ας ενημερωνομαστε.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΠΝΙΓΜΟ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ Κ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΚΥΡΙΩς ΞΗΡΟΥς ΚΑΡΠΟΥς.εχουν ακριβως τα ιδια συπμτωματα κ ας αναφερει το αρθρο μονο το νερο

Η μικρη της φιλης μου εφαγε κορν φλεικς με ξηρους καρπους εκλαψε την ωρα που ετρωγε κ πνιγηκε εβηξε... κ ολα καλα?? οχι με μοναδικο οδηγο ενα βηχα που ακουγοταν καπως στα δικα της αυτια κ το μητρικο της ενστικτο κ χωρις να εχει δειξει ΤΙΠΟΤΑ η ακτινογραφια στο παιδων ανοιξανε το παιδι κ το εσωσαν για λεπτα..........δεν υπερβαλω κοριτσια μου. η φιλη μου με τρομερες τυψεις οτι αν εκανε λαθος, λαμβανε αντελως αναιτια το παιδι ναρκωση κ χειρουργειο αλλα οι γιατροι της ειπαν πως ΑΝ ειχε δικιο ηταν θαυμα που το παιδι ηταν ακομα ζωντανο....προσοχη!!

http://www.goneisonline.gr/articles/deytereyon-pnigmos-pos-tha-sosete-paidi

ρε κορίτσια...προβληματίστηκα τώρα για το εμβόλιο που λέτε....θα πάρω το απόγευμα τη γιατρό αν και τώρα που το σκέφτομαι θα πρεπε να με εχει ενημερώσει....

πείτε και οι άλλες, τι θα κάνετε?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Εγώ τον ρώτησα και η απάντησή του ήταν "μη βιάζεστε". Και επειδή γενικά δεν είναι αρνητικός με τα εμβόλια, μάλλον τακτικός θα έλεγα, τον εμπιστεύομαι.

Καλησπέρα είπα; Δεν είπα! Καλησπέρα! Σήμερα ήταν μέρα χαλαρή! Έβαλα 2 πλυντήρια ρούχων, τα άπλωσα, ετοίμασα τη μικρή για το σχολείο, έκανα τα μποτέ μου και πήγαμε για καφεδάκι με τον σύζυγο! Παράλληλα κάναμε και κάποιες εξωτερικές δουλειές, επιστρέψαμε, έφτιαξα αυγά και σαλάτα για όλους, φάγαμε, μάζεψα τραπέζι, πλυντήριο πιάτων και νεροχύτη, καθάρισα πάγκο και εστίες και τώρα χαλαρώνω μέχρι να ξαναβγούμε βόλτα οικογενειακώς αυτή τη φορά!

Πολύ ωραίο το πρωινό μας σήμερα, είδα αγαπημένους φίλους και πολύ το χάρηκα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω 2 παιδίατρους και 1 ομοιοπαθητικό (κατά τον εμβολίων), η μια παιδίατρος λέει όχι ακόμη να περιμένουμε και η άλλη μας έχει πει να το κάνουμε ήδη από την άνοιξη. Γενικά δεν εμβολιάζω τα παιδιά με εμβόλια εκτός του εθνικού προγράμματος εμβολιασμού και είμαι επιφυλακτική.

Περιμένω να μου πει και ο άλλος γιατρός την Δευτέρα την γνώμη του (ο πατέρας του είναι κάτι σε μια κρατική επιτροπή για εμβόλια-δεν θυμάμαι καλά τον τίτλο του). Θα σε ενημερώσω mirtoula την Δευτέρα το βράδυ.

Στο parents εκτός από το link που πόσταρα θα βρεις και άλλους διαλόγους ακόμη και από γονείς εκτός Ελλάδας. Στην Μ.Βρετανία το κάνουν, στην Αυστραλία που έχω συγγενείς δεν το έχουν κάνει ακόμη γιατί κυκλοφόρησε αν θυμάμαι καλά τον Αύγουστο του 2014 εκεί.

Θα σου στείλω και π.μ. αργότερα για λεπτομέρειες.

Kορίτσια μου ομορφα ,καλησπέρα!!!!!!!!

Χρονια πολλα σε όσες ειχατε επετειους,δεν ειστε και λιγες!Να τα εκατοστησετε με πολύ πολύ αγαπη και ευτυχια στα σπίτια σας!

Νασια εμας στη Δευτέρα δεν μας ζητησαν χαρτι από γιατρο και μαλλον κατι αλλαξε και δεν ζητανε στην τριτη ,οπως περυσι ,μονο στην πρωτη και την τεταρτη...

Ευακι ,χαρηκα πολυ που σε διαβασα,με το καλό το μπεμπάκι σου!

Αφροδιτακι ,μπραβο για την κινηση σου ,αλλα σιγουρα θα σε επιβαρυνει ακομη περισσοτερο.Μου ζητησαν και εβαλα και εγω υποψηφιοτητα στο συλλογο,για τους ιδιους λογους ,ακομη δεν ξερω ομως ποτε εχουμε εκλογες.

Κικη ,μονο εσυ νομιζω ξερεις εαν σου βγαινει το προγραμμα σου ,εξαρταται από τη θελησή σου.

Εμεις εχουμε περασει μια εβδομαδα στο σπίτι γιατι ο μικρος τσακωσε μια βαρβατη ιωση με πυρετο ,ωτίτιδα και πολύ πολύ πονοκεφαλο,αλλα ευτυχως τωρα ειναι καλά.

ειχαμ εκαι συναντηση στο σχολειο γμε το δασκαλο τους αλλα δενμιλησαμε επί προσωπικου,πρεπει να το κανονισω μες την εβδομαδα.

Το σπίτι εσωτερικα ειναι μια χαρα,αλλα εξω σε αυλές γίνεται χαμός και δεν εχω και καμια διαθεση να ασχοληθω...

Τις ντουλάπες υπολογιζα να τις φτιαξω την ερχομενη εβδομαδα ,μιας και ο καιρος ειναι αστατος ακομη.Ευτυχως εχω προχειρα τα εποχιακα μας ρουχα οποτε δεν αγχωνομαι.

Αυριο σχεδιαζω να πύνω τα χαλια μας ,μιας και τα εχω αφησει στην αποθηκη απλυτα,αλλα αν δεν κανεις κατι στην ωρα του γινεται ακομη πιο δυσκολο.

Αυτα για την ωρα...σας φιλω ,καλό βραδυ!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Χρυσα μου περαστικα για τον μικρο σου!

Νασια μου εδωσες πολυ ωραια ιδεα!Τελικα θα κανω μοσχαρακι στην γαστρα!Δεν ειναι ιδια συνταγη με αυτην που εβαλες αλλα οσες φορες το εχω κανει εχει βγει πεντανοστιμο και γλυφουμε και τα δαχτυλα μας!Βαζω σε στρωσεις:πρωτα μοσχαρι απο πανω φετες ντοματας,απο πανω ροδελες κρεμμυδια,απο πανω κομματια πιπιεριες και το αφηνω να σιγο ψηθει για τρεις ωρες,μιση ωρα πριν το σβηνω βαζω απο πανω μια τελευται στρωση με κεφαλογραβιερα.

Παντα το συνοδευω με πουρε σπιτικο που τρελενομαστε αλλα δεν ξερω αν το τρωνε οποτε σκεφτομαι μηπως κανω πατατες τηγανιτες αλλα θα με φαει το τηγανι,αλλα χαλαλι τους!Θα κανω και μια μακαρονοσαλατα και μια σαλατα μαρουλι με καπνιστο τυρακι και νομιζω ειμαστε οκ!

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις ιδεες;)

Δεν ειναι ιδια συνταγη με αυτην που εβαλες αλλα οσες φορες το εχω κανει εχει βγει πεντανοστιμο και γλυφουμε και τα δαχτυλα μας!Βαζω σε στρωσεις:πρωτα μοσχαρι απο πανω φετες ντοματας,απο πανω ροδελες κρεμμυδια,απο πανω κομματια πιπιεριες και το αφηνω να σιγο ψηθει για τρεις ωρες,μιση ωρα πριν το σβηνω βαζω απο πανω μια τελευται στρωση με κεφαλογραβιερα.

Παντα το συνοδευω με πουρε σπιτικο που τρελενομαστε αλλα δεν ξερω αν το τρωνε οποτε σκεφτομαι μηπως κανω πατατες τηγανιτες αλλα θα με φαει το τηγανι,αλλα χαλαλι τους!Θα κανω και μια μακαρονοσαλατα και μια σαλατα μαρουλι με καπνιστο τυρακι και νομιζω ειμαστε οκ!

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις ιδεες;)

Καλή επιτυχία! Νόστιμο μου φαίνεται και θα το δοκιμάσω και αυτό!Μια χαρά τα φαγητά σου!

Για σήμερα το απόγευμα έχω προγραμματίσει να μαζέψουμε οτιδήποτε καλοκαιρινό, κοχύλια, αστερίες κτλ που έχουν μείνει ακόμη ως διακόσμηση:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

Αύριο το πρωί θα πάμε για μάζεμα νεών κουκουναριών και το απόγευμα θα φτιάξουμε πάλι τις συνθέσεις μας για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα.

Εγώ στρώνω πάντα το σπίτι από τον Οκτώβριο γενικά μας αρέσει το πάτωμα και οι μαξιλάρες όλο τον χρόνο και δεν μου αρέσει να αισθανόμαστε κρύο. Τα χαλιά είναι ήδη πλυμένα απλώς μένει να τα αερίσω. Μάλλον το άλλο Σ/Κ θα στρώσουμε για να ξανακάνω ένα καλό πέρασμα το σπίτι αυτή την εβδομάδα επειδή γενική έκανα τον Σεπτέμβριο.

Την Κυριακή έχουμε βάπτιση, ψώνισα ήδη από εχθές το απόγευμα το δώρο μας.

Για σήμερα μαγείρεψα εχθές το βράδυ φασολάδα και ετοίμασα σάντουιτς με τόνο για το κολατσιό μας στην δουλειά.

Αυτά......είμαι στην δουλειά και ανυπομονώ να σχολάσω, να κάνω ντουζάκι και να βάλω την φορμίτσα μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...