Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρήνη ωραίο το σχεδιάκι με την πεταλουδίτσα σου...το άλλο ήταν πολύ τεράστιο (με το συμπάθειο κιόλας)

εικόνα είπατε?????? μάλιστα κυρία μου.....το βράδυ αφού κοιμήσω τις ταλιμπανίτσες....

μα τι πράγμα είναι βρε παιδί μου και αυτό...duracel αυτά τα παιδιά....."μαμά πάμε για ποδήλατο, μαμά πάμε σπίτι, μαμά τσίσα, μαμά πεινάω, μαμά νυστάζω"....και εγώ φωνάζω την μαμά μου "μαμάααααα βοήθεια, σώσε με".......

Που είναι οι εποχές που με ντάντευαν και εμένα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστος Ανεστη σε ολες.

Αρχισατε παλι βλεπω ολες με τις δουλειες.

Αλλα τι λεω εσας?κι εγω το ιδιο κανω.

Ειρηνη μου το blog το εχω αποθηκευσει στους σελιδοδεικτες μου,και πιστεψε με μολις ανοιγω καθε μερα το πισι πρωτα μπαινω στο blog περνω μια τζουρα απο τις συμβουλες σου(η επαναληψη ειναι μητηρ μαθησεως)και μετα μπαινω οπουδηποτε αλλου.

Εδω μεσα ειναι οι συμβουλες σκορπιες.ενω στο blog ειναι σιμαζεμενα ολα.

Σαν το σπιτι σου.Οσο για τα σχολια που λες εγραψα μερικες φορες και τωρα για τις μερες αυτες,τις ευχες μου αλλα δεν τις εβγαλε παλι.

Γι'αυτο και δεν γραφω γιατι απογοητευτηκα.

Πώς καταλαβαίνουμε αν ένα αυγό είναι φρέσκο;

Ανοίγοντας την πόρτα του ψυγείου διαπιστώνουμε ότι κάμποσα αυγά έχουν ξεμείνει αλλά δεν γνωρίζουμε πόσο φρέσκα είναι και αν μπορούμε να τα καταναλώσουμε.

Ο τρόπος για να μάθουμε αν μπορούν ακόμη να καταναλωθούν είναι απλός και εύκολος. Δεν έχουμε, παρά να …ρίξουμε ένα αυγό σε ένα σκεύος γεμάτο κρύο νερό.

Αν το αυγό βυθιστεί και φτάσει στον πάτο, σημαίνει ότι είναι φρέσκο. Αντίθετα, αν βυθιστεί μεν αλλά παραμείνει σε κάποιο σημείο πάνω από τον πάτο, πρέπει να καταναλωθεί άμεσα καθώς θα χαλάσει σύντομα.

Τέλος, αν επιπλεύσει στην επιφάνεια σημαίνει ότι έχει χαλάσει. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι γιατί όσο μπαγιατεύει τόσο περισσότερο υγρό από το εσωτερικό του εξατμίζεται μέσω των πόρων που υπάρχουν στο τσόφλι.

φτου, είχα ξεκινήσει να γράφω και κάτι έγινε και σβήστηκαν...

Ειρήνη σχετικά με το blog εγώ το έχω σαν ευρετήριο... δηλαδή ανατρέχω εκεί για συγκεντρωμένη πληροφορία, κι εδώ για κουβεντούλα και σχολιάκια. ... Κάπως έτσι νομίζω και οι περισσότερες, εάν δεν σε εκφράζει αυτού του τύπου η επικοινωνία δεν χρειάζεται να το συνεχίζεις εάν "σε ρίχνει" (τελοσπάντων υποθέτω καταλαβαίνεις τι εννοώ!).

Πάντως είναι χρήσιμο!

Άσχετο: νομίζω πήρε το μάτι μου μία νέα κοπέλα στην΄παρέα που είναι κομμώτρια? έχω ερωτήσεις, να σου στείλω πμ??????? ή να τις πω εδω?

Διαφημίσεις

φτου, είχα ξεκινήσει να γράφω και κάτι έγινε και σβήστηκαν...

Ειρήνη σχετικά με το blog εγώ το έχω σαν ευρετήριο... δηλαδή ανατρέχω εκεί για συγκεντρωμένη πληροφορία, κι εδώ για κουβεντούλα και σχολιάκια. ... Κάπως έτσι νομίζω και οι περισσότερες, εάν δεν σε εκφράζει αυτού του τύπου η επικοινωνία δεν χρειάζεται να το συνεχίζεις εάν "σε ρίχνει" (τελοσπάντων υποθέτω καταλαβαίνεις τι εννοώ!).

Πάντως είναι χρήσιμο!

Άσχετο: νομίζω πήρε το μάτι μου μία νέα κοπέλα στην΄παρέα που είναι κομμώτρια? έχω ερωτήσεις, να σου στείλω πμ??????? ή να τις πω εδω?

ρηχτα εδω;)

καλησπέρα κορίτσια, αν και μάλλον θα κοιμάστε τέτοια ώρα..Κάνω ένα διάλειμμα απ' το σιδέρωμα (η καλύτερή μου τώρα που κοιμούνται οι άντρες :) ) και μπήκα να συμπληρώσω μερικά που θυμήθηκα ακόμα για το θέμα του σούπερ μάρκετ..Με άγγιξε το συγκεκριμένο, γιατί είμαι κι εγώ παθούσα :tongue:

Λοιπόν, άλλο ένα "κόλπο" που κάνω είναι τα στραβά μάτια στις προσφορές..Δεν ξέρω αν το παθαίνετε κι εσείς αυτό, αλλά εγώ χάνω τη μπάλα αν ξαφνικά βρεθώ με 2 μπουκάλια μαλακτικό πχ. ή με 4 κουτιά μακαρόνια...αποσυντονίζομαι :D Εκ πρώτης όψεως μπορεί να φαίνεται ότι δεν κάνω οικονομία έτσι, αλλά εγώ πιστεύω ότι κάνω..

ΥΓ. Ναι ναι να πούμε για μαλλιά!!! :D :D

g8Sbp2.png

argyri όταν σχολιάζεις δίνει έγκριση η ειρήνη για να αναρτηθούν άρα μπορεί να το δει την επόμενη μέρα και να το εγκρίνει...οπότε μην απογοητεύεσαι!!! :P

Τι να πω? θα ξαναπροσπαθησω.

Παντως σ'ευχαριστω mamavasia!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! καλημερα! :P

Τι ωραία που είναι όταν ξυπνάει ξεκούραστη....

Εχθές τελικά δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ:tongue:

Κοιμήθηκα ξεκουραστηκα και έδωσα ρεπό στον εαυτό μου. Χρειάζεται που και που ;)

Σήμερα λοιπόν μεταφέρονται όλες οι δουλίτσες από εχθές και επιπλέον κάποιες εξωτερικές που τις έχω αγνοήσει επιδεικτικά και έφτασε η μέρα που ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν.

Παρασκευή όμως και με τέτοιο καιρό, δεν μας χαλάει τίποτα :cool:

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Καλημέρα,βλέπω το ξενυχτίσατε εχθές.

Σήμερα περιμένω τον μπαμπά μου για λίγες ημέρες και είμαι πολύ χαρούμενη:D:D

Ελειπε ενα χρόνο,καθ'ότι ναυτικός και μου έχει λείψει πάρα πολύ!

Ετσι λοιπόν εχθες το απόγευμα έκανα όλο το σπίτι,μπάνια,αλλαγμα κρενάτια,σκούπισμα,ξεσκόνισμα,σφουγγάρισαμα και βέβαια έμεινε το σίδερο,αλλά προς το παρόν δεν με ενοχλεί.Σήμερα θέλω να φτιάξω πίττα και να τους υποδεχτώ μαζί με τη μαμα μου.Θα βάλω κάποια πλυντήρια αλλά σκοπευω να μην καμω τίποτα το σαββατοκύριακο,να έχω χρόνο να τον χαρώ!:D:D

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα! καλημερα! :P

Τι ωραία που είναι όταν ξυπνάει ξεκούραστη....

Εχθές τελικά δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ:tongue:

Κοιμήθηκα ξεκουραστηκα και έδωσα ρεπό στον εαυτό μου. Χρειάζεται που και που ;)

Σήμερα λοιπόν μεταφέρονται όλες οι δουλίτσες από εχθές και επιπλέον κάποιες εξωτερικές που τις έχω αγνοήσει επιδεικτικά και έφτασε η μέρα που ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν.

Παρασκευή όμως και με τέτοιο καιρό, δεν μας χαλάει τίποτα :cool:

Και καλά έκανες,βάλε την ομάδα στα μπροστά και όλα θα γίνουν!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα σας κόρες!

Τι κάνετε? Πως πάνε τα κέφια?

Εγώ χθες σιδέρωσα αρκετά. Φυσικά έχω ακόμη.... :rolleyes: αλλά τουλάχιστον προχώρησα αρκετά.

Σήμερα ξυπνήσαμε χαλαρά, ανέβασα φωτογραφίες στο face με τα νύχια, ένα υπέροχο πορτοκαλί μανικιούρ και ένα "διαφορετικό" πεντικιούρ για εκείνες που βαριούνται τα ίδια... :P:p.

Τώρα δεν κάνω απολύτως τίποτα. Θα πάω το φιογκάκι μου να παίξει... το χει πολύ όρεξη και επειδή το απόγευμα δουλεύω μέχρι αργά... δεν θα του χαλάσω το χατήρι!

Θα επανέλθω μετά να σας γράψω!

Μακια!

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κοριτσια...μετα απο 17 μηνες ο κουνουπιδις μου νομιζω οτι αρχιζει να κοιμαται πιο πολυ το βραδυ(δεν ξυπναει 5 αλλα 2 φορες) και ειμαι λιγο ποιο ξεκουραστη :P σημερα και αυριο πολυ δουλια στο μαγαζι οποτε το σπιτι ειναι απλα τακτοποιημενο και......στο ελεοσ του:cool: απο βδομαδα γενικη :mrgreen: θα γινει χαμος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...