Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα μανουλες !!!!!Σημερα λιγο περισσοτερη ζεστη στην αθηνα αλλα την εχει την ψυχρουλα του....Δουλιτσες και σημερα...πλυντηρια ,απλωματα,σιδερωματα,και τωρα μαγειρευω ρεβυθια με μελιτζανες στην γαστρα...Μπραβο σας Μυρτουλα και Κικη για τα μεταπτυχιακα σας....που βρισκετε χρονο κα γιαυτα μαζι με την οικογενεια και την δουλεια ...Βασικος παραγοντας ειναι η θεληση αλλα και η στηριξη συζυγου και γονιων εαν υπαρχουν κοντα,δυστυχως για εμενα δεν υπαρχουν οι γονεις εινα πολυ μακρια και ο συζυγος επισης μιας και δουλευει εξω οποτε μονη σε ενα σπιτι με δυο παιδια ειναι λιγακι δυσκολο να σκεφτομαι και σπουδες... λοιπον σας καλημεριζω και παλι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιωτα μου γιατι ετσι πεσμενη συνεβη κατι? ή λιγο απ'ολα?

λιγο απο ολα, οπως το λες. καθε πρωι ξυπναω με τις καλυτερες προυποθεσεις, αλλα μετα θα γινει κατι που θα με ριξει τελικα......

τελοςπαντων.....με λενε γιωτα κ ειμαι καλα.....

καλημερα σε ολες!

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα αφού σας είπα καλημέρα έβαλα το φαγητό να γίνεται και τυροπιτάκια να ψήνονται,σκούπισα,ξεσκόνισα,σφουγγάρισα,καθάρισα το τζάμι του τραπεζιού της κουζίνας,ετοίμασα ένα μεσημεριανό πλυντήριο,λιβάνισα,πήγα και πήρα το μικρό από το νήπιο,πήρα τα μεγάλα από το σχολείο,φάγαμε,μάζεψα το τραπέζι,έβαλα πλυντήριο πιάτων,άπλωσα το πλυντήριο ρούχων,έβαλα ένα με σκούρα,σιδέρωσα το χτεσινό πλυντήριο και τώρα διαβάζουμε με τον μικρό.

Βρε κορίτσια όσες πληρώσατε τον ΕΝΦΙΑ μέσω web banking σας έχει αφαιρεθεί από τις υπόλοιπες δόσεις γιατί εγώ έκανα την συναλλαγή την Δευτέρα και αντί να αφαιρεθούν οι δόσεις αυτές έχουν προστεθεί στην δεύτερη τα νεύρα μουυυυυυυυυ.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Nasia μην ανησυχείς, μέσω ibanking μπορεί να κάνει και 1 εβδομάδα να φανεί ότι πληρώθηκε αλλά και θα φανεί και θα γνωρίζουν οτι το πλήρωσες εμπρόθεσμα

Ευα κάνε μου μια χάρη... Προτού κάνεις το εμβόλιο του παιδιού, ενημέρωσε τον παιδίατρο για την εγκυμοσύνη σου γιατί κι εγώ τώρα έμαθα πως όταν η μαμά είναι έγκυος δεν κάνει το παιδάκι να εμβολιάζεται με εμβόλιο που περιέχει ζωντανό ιό. Το συγκεκριμένο δεν ξέρω τι περιέχει, γι αυτό σου προτείνω να ενημερώσεις πρώτα.

Εγώ σήμερα είχα εξετάσεις, εξωτερικές δουλειές και ψώνια. Μόλις επέστρεψα τακτοποίησα τα εκτός θέσης, έστρωσα τα κρεβάτια, αέρισα το σπίτι, έστρωσα τα ριχτάρια, ξεσκόνισα τον κάτω όροφο, καθάρισα τα μπάνια, άδειασα το πλυντήριο πιάτων και το ξαναγέμισα, έβγαλα μοσχάρι λεμονάτο απ την κατάψυξη και το έβαλα να πάρει μια βράση, έφτιαξα πιλαφάκι, έστρωσα τραπέζι, φάγαμε, μάζεψα τραπέζι και νεροχύτη, καθάρισα νεροχύτη και πάγκο, άλλαξα πετσέτες σε μπάνια και κουζίνα και τώρα περιμένω παρεούλα για απογευματινό καφεδάκι!

Καλό απόγευμα σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα αφού σας είπα καλημέρα έβαλα το φαγητό να γίνεται και τυροπιτάκια να ψήνονται,σκούπισα,ξεσκόνισα,σφουγγάρισα,καθάρισα το τζάμι του τραπεζιού της κουζίνας,ετοίμασα ένα μεσημεριανό πλυντήριο,λιβάνισα,πήγα και πήρα το μικρό από το νήπιο,πήρα τα μεγάλα από το σχολείο,φάγαμε,μάζεψα το τραπέζι,έβαλα πλυντήριο πιάτων,άπλωσα το πλυντήριο ρούχων,έβαλα ένα με σκούρα,σιδέρωσα το χτεσινό πλυντήριο και τώρα διαβάζουμε με τον μικρό.

Βρε κορίτσια όσες πληρώσατε τον ΕΝΦΙΑ μέσω web banking σας έχει αφαιρεθεί από τις υπόλοιπες δόσεις γιατί εγώ έκανα την συναλλαγή την Δευτέρα και αντί να αφαιρεθούν οι δόσεις αυτές έχουν προστεθεί στην δεύτερη τα νεύρα μουυυυυυυυυ.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Μην ανησυχείς, αργεί να περαστεί στο σύστημα τους.Μετά από 3-4 εργάσιμες φαίνεται η πληρωμή.

Σχολάω σε λίγο.....:D:D:D:D

Έχουμε συνάντηση γονέων στο δημοτικό στις 6.30 ελπίζω να προλάβω να δω τι έχουν να μας ενημερώσουν.....Το ολοήμερο ακόμη δεν λειτουργεί .....

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε?

Καλο Μηνα!!!!!!

Γιωτακι προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα;)

Ευα μου ευχομαι απο δω και περα να πανε ολα καλα και να μην ταλαιπωρηθεις καθολου!!!

Μαριαννα πολυ χαιρομαι που διαβασα νεα σου!!!

Εγω κοριτσια καλα ειμαι αν εξαιρεσεις την μεση που με εχει πεθανει,δεν τολμαω να κανω κατι και με πιανει...κι ετσι οι ρυθμοι ειναι σαν της χελωνας....και με τρελαινει αυτο βρε κοριτσια,θελω να κανω ποσα πραγματα και καταληγω να κανω ελαχιστα....

Εχω να κανω το τραπεζι σε κατι πολυ δικους μου ανθρωπους,που ομως λογω αποστασης τους βλεπω σπανια,μια φορα το χρονο,πειτε καμια γνωμη τι να μαγειρεψω,εχω στιψει το κεφαλι μου αλλα το ενα μου ξινιζει και το αλλο μου βρωμαει....

Κικη εγω λεω να το τολμησεις,δεν ξερω βεβαια ποσο διαβασμα θελει ενα μεταπτυχιακο αλλα αν το θελεις πολυ θα τα καταφερεις συν οτι η μικρη σου δεν παει σχολειο ακομα οποτε εισαι πιο "χαλαρη",αν εχεις και βοηθεια απο το συζυγο ολα θα πανε καλα.Η γυναικα του συνεργατη μου στο γραφειο εχει τρια παιδια σε σχολικη ηλικια και καταφερε να τελειωσει το ανοιχτο πανεπιστημιο,τη βοηθησε ο αντρας της βεβαια παρα πολυ αλλα εχω καταληξει οτι αν θελουμε κατι πραγματικα μπορουμε να το καταφερουμε και να ειμαστε και καλες!

Κική μου εγω το κανα όντας μικρομανούλα τη μια χρονιά και την άλλη μικρομανούλα συν έγκυος......ΑΛΛΑ δεν δούλευα, είχα άδεια τότε....και πάλι κουράστηκα αρκετά....τώρα φέτος βρήκα ακόμα ενα μεταπτυχιακό που θα θελα να το κάνω αλλά δεν το τόλμησα με δουλειά και δυο μικρά παιδιά...θα μπορούσα να το κάνω ναι αλλά θα γινόμουν χίλια κομμάτια να τα προλάβω όλα και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, οπότε το άφησα για αργότερα που θα χουν μεγαλώσει τα παιδιά ή αν βρω κάποιο με εξ αποστάσεως παρακολούθηση. Το να έχει παρακολουθήσεις το θεωρώ πολύ δύσκολο, αν είναι κάτι εξ αποστάσεως όπως πχ το ΕΑΠ το θεωρώ πιο εφικτό...

Κοριτσάκια, σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες. Το σκέφτομαι από δω το σκέφτομαι από κει και το κουβεντιάζω :roll:.

Βοήθεια από τον Θ με τη μικρή έχω όση χρειαστεί και λίγη παραπάνω. Θέλω να πω κάνει τα πάντα μαζί της, όπως εγώ. Στο σπίτι με δουλειές πάλι μμμμμ... είναι της λογικής "μην κάνεις τίποτα, δεν πειράζει, σιγά μη σκάσουμε κλπ.". Εγώ, όμως, δεν μπορώ. Θα ζοριστώ να μην είναι αν μη τι άλλο αξιοπρεπές το σπίτι.

Οι παρακολουθήσεις είναι υποχρεωτικές 2-3 απογεύματα τη βδομάδα (είναι του ΕΚΠΑ) αλλά αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι οι ώρες μελέτης :?.

Τεσπα, έχω λίγο χρόνο ακόμα να το σκεφτώ.

Έτσι σε θέλω! ;)

Το ολοήμερο ακόμη δεν λειτουργεί .....

Έλαααα, πώς κι έτσι; :rolleyes:

Εχω να κανω το τραπεζι σε κατι πολυ δικους μου ανθρωπους,που ομως λογω αποστασης τους βλεπω σπανια,μια φορα το χρονο,πειτε καμια γνωμη τι να μαγειρεψω,εχω στιψει το κεφαλι μου αλλα το ενα μου ξινιζει και το αλλο μου βρωμαει....

Αν χρησιμοποιείς χύτρα ένα ωραίο κρέας κομμένο σε φέτες απ' τον χασάπη με καμιά σάλτσα μουστάρδας κι ένα εύκολο συνοδευτικό;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Χαλαρώνω μέχρι να πάω να πάρω τη μικρή απ' το μπαλέτο γιατί στο ενδιάμεσο απ' τη δουλειά μέχρι να την πάω:

μαγείρεψα φακές

έπλυνα ό,τι υπήρχε στο νεροχύτη

φάγαμε και ματαξαναέπλυνα ό,τι υπήρχε στο νεροχύτη

καθάρισα πάγκους, εστίες, τραπέζια κουζίνας και σαλονιού

έπλυνα το κλουβί του κουνελιού

σκούπισα και έπλυνα το μπροστά μπαλκόνι

σκούπισα όλο το σπίτι

τακτοποίησα τα εκτός θέσης

ετοίμασα τη μικρή για το μπαλέτο :)

Τώρα θα πάω να την πάρω και θα πάμε στην κουνιάδα μου, να τη βοηθήσω να φέρει σε λογαριασμό το σπίτι της, γιατί μπήκανε χθες το απόγευμα που, ευτυχώς, λείπανε και της το έκαναν... Πήρανε κάποια χρήματα που είχαν και το βαφτιστικό σταυρό του μικρού της. Κι όλα αυτά στις 8 το βραδάκι :-(.

Καλό βράδυ σε όλες!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Πόσο χαίρομαι που γράφουμε οι περισσότερες...Με αφορμή τη Βούλα που έφτιαξε τα μωρουδίστικα τα έβγαλα κι εγώ σήμερα:DΕυτυχώς έχω τόσα πολλά που δεν θα χρειαστώ τίποτα,οπότε όχι άλλα έξοδα...Τώρα θέλω να τα πλύνω όσο έχει καλό καιρό και να βρω έναν τρόπο να χωρέσουν τα ρούχα της μεγάλης(έγινε και μεγάλη το μικρό μου:rolleyes:)και του μωρού...ΌΛες οι ιδέες ευπρόσδεκτες...

Θέλω τη γνώμη σας για κάτι, που με απασχολεί...

Σκέφτομαι να κάνω ένα μεταπτυχιακό. Φυσικά, το ότι το σκέφτομαι, δεν σημαίνει κιόλας ότι θα γίνει μια που οι επιτυχόντες προκύπτουν από γραπτές εξετάσεις και οι θέσεις είναι λίγες...

Υπάρχει καμιά εργαζόμενη μανούλα που το επιχείρησε κι, αν ναι, πώς ήταν η κατάσταση;

Πιστεύετε ότι θα ήταν εφικτό μ' έναν καλό προγραμματισμό ή καταλήγεις, άραγε, "λίγος" σε όλα, σπουδές, παιδί, οικογένεια, σπίτι;

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...:DΑν σε βοηθήσει κι ο άντρας σου με τα υπόλοιπα θα τα καταφέρεις!!!Το είχε κάνει μία φίλη μου,κουράστηκε αρκετά αλλά άξιζε τον κόπο.Το είχα κι εγώ στο πρόγραμμα αλλά με πρόλαβε το μπεμπέ.Όταν όμως μεγαλώσει κι αυτό θα το κάνω σίγουρα

το ενα βλεπει καρτουν στην τηελοραση το αλλο pepa pig in English ομως ναι ναι.Τα παδια μου απο μικρα τους μιλαει ο συζυγος μονο αγγλικα και ημεγαλη ειναι σχεδον διγλωσση και ο μικρος οτια ακουει στα αγγλικα το λεει....χιχι εχει πλακα..!!!

Αχ αυτή η Πέππα,μ'έχει ζαλίσει η κόρη μου,μπαίνει στο youtube από το τάμπλετ και τη βλέπει σε όλες τις γλώσσες,τη ρωτάω αν θέλει στα ελληνικά και μου λέει επί λέξη ''όχι καλέ άσε με να μάθω'':shock:

λιγο απο ολα, οπως το λες. καθε πρωι ξυπναω με τις καλυτερες προυποθεσεις, αλλα μετα θα γινει κατι που θα με ριξει τελικα......

καλημερα σε ολες!

Να συνεχίσεις να ξυπνάς έτσι Γιωτάκι και να βλέπεις την οικογένειά σου για να παίρνεις δύναμη και να χαμογελάς γιατί η ζωή είναι ωραία;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω κοριτσια καλα ειμαι αν εξαιρεσεις την μεση που με εχει πεθανει,δεν τολμαω να κανω κατι και με πιανει...κι ετσι οι ρυθμοι ειναι σαν της χελωνας....και με τρελαινει αυτο βρε κοριτσια,θελω να κανω ποσα πραγματα και καταληγω να κανω ελαχιστα....

Αχ αυτό με τη μέση το έχω κι εγώ και σκεφτόμουν να πάρω σήμερα το γιατρό μου γιατί στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα πόνο προς το τέλος όχι από τον 6ο μήνα...Να μαγειρέψεις κάτι απλό μωρέ,μην κουράζεσαι.Εγώ όταν δεν ξέρω τι να φτιάξω παίρνω κρέας αυτό που το βάζουν στο δίχτυ που στην ουσία γίνεται μόνο του και δεν είναι κουραστικό και φτιάχνω κι ένα συνοδευτικό και σαλάτες!

Τώρα θα πάω να την πάρω και θα πάμε στην κουνιάδα μου, να τη βοηθήσω να φέρει σε λογαριασμό το σπίτι της, γιατί μπήκανε χθες το απόγευμα που, ευτυχώς, λείπανε και της το έκαναν... Πήρανε κάποια χρήματα που είχαν και το βαφτιστικό σταυρό του μικρού της. Κι όλα αυτά στις 8 το βραδάκι :-(.

Καλό βράδυ σε όλες!

Έλα βρε παίδί μου,ευτυχώς που δεν ήταν μέσα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια...το έκανα και αυτό. Είμαι υποψήφια για τον νέο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. Χρειάζονται 7 υποψήφιους και είχαν μόνο 3 και επειδή δεν θέλω να διαλυθεί ο σύλλογος γιατί προσπαθούν και κάνουν αρκετά πράγματα, έβαλα κι εγώ υποψηφιότητα για να πιάσουν τον αριθμό των υποψηφίων.

Λείπει βέβαια ακόμη 1 άτομο αλλά έχουν ακόμη 20 μέρες περίπου, θα βρεθεί.

Ο άντρας μου φρίκαρε μόλις γύρισα....:tongue::tongue::tongue::tongue: επειδή γενικά τρέχω και δεν φτάνω αλλά τι να κάνουμε!!!:rolleyes:

Την μεγάλη δεν την βρήκα σπίτι, έχει πάει να διαβάσει σε μια φίλη της. Πήγα με την μικρή super market για κάτι ψιλοπράγματα που μας έλειπαν και τώρα ξεκουράζομαι λιγάκι.

Το βράδυ θα ψήσω μπιφτέκια με πατάτες στον φούρνο, θα κάνω ένα ντουζάκι και μετά ύπνο.

mama konstantinou εγώ συνήθως μαγειρεύω τυρόπιτα ή ζαμπονοτυρόπιτα και κατσίκι με πατάτες στην γάστρα, σαλάτα και αν προλάβω γλυκάκι αλλιώς έτοιμο παγωτό.

Άλλο εύκολο μενού είναι σουφλέ με ζυμαρικά, μπιφτεκάκια/κεμπάπ και σουβλάκια στον φούρνο και φυσικά σαλάτα με λαχανικά, πατατοσαλάτα ή παντζαροσαλάτα.

Έχω και μια συνταγή για πανεύκολη και πεντανόστιμη ζαμπονοτυρόπιτα αν θέλεις, την ετοιμάζω σε πραγματικά 5'!!!

Αν φυσικά ψήνει ο άντρας σου στα κάρβουνα, δεν το συζητάω ακόμη λιγότερα για εσένα να ετοιμάσεις (δεν ανήκω σε αυτές τις τυχερές).

Άλλο μενού: μοσχάρι κοκκινιστό ή λεμονάτο με πιλάφι, πίτες όπως παραπάνω και σαλάτες.

Επίσης για την μέση που είχα κι εγώ θέμα στην 2η εγκυμοσύνη, βοηθήθηκα αρκετά από ζώνη μέσης για εγκυμονούσες.

Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα έγραψε για το νυχτερινό ρεύμα αλλά είμαι 100% σίγουρη πως ξεκινάει 01/11 με 30/04 για την χειμερινή περίοδο. Αν κάνω λάθος διορθώστε με παρακαλώ....

Λοιπόν ευτυχώς ο ΕΝΦΙΑ διορθώθηκε και φάνηκε επιτέλους το εξοφλήθη στην πρώτη δόση μας,ευτυχώς γιατί άντε να βγάλεις άκρη με τράπεζα και εφορία ούτε να το σκεφτώ δεν ήθελα.

Όσο αφορά για το τραπέζι εγώ συνήθως κάνω μια πίτα -τυρόπιτα ή ζαμπονοτυρόπιτα απλά την κάνω σαν κοτσίδα για να είναι πιο επίσημη- και μετά κάνω μοσχάρι στην γάστρα με πιπεριές και γιαούρτι και για συνοδευτικό ρύζι ή πατατούλες και φυσικά μια σαλάτα εποχής.Για γλυκό κάνω συνήθως καρυδόπιτα ή κάτι σιροπιαστό αλλιώς προφιτερόλ από το ΡΟΔΟΝ και είμαι έτοιμη.

Για το ρεύμα τελικά Αφροδιτάκι έχεις δίκιο ιδού:http://www.dei.com.gr/el/eksupiretisi-pelatwn/oikiakoi-pelates/timologia/oikiako-timologio-me-xronoxrewsi-oikiako-nuxterino/wrario

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...