Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

1) Έστρωσα κρεβάτια

2) Εβγαλα από παντού σκουπίδια

3) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο με τʼ ασπρόρουχα

4) Ετοίμασα το φιογκάκι για σχολείο

5) Πότισα τα λουλουδάκια μας

6) Ψιλο-τακτοποίησα το δωμάτιο του φιόγκου

7) Έκανα τακτοποιήσεις στο γραφείο του.. πέταξα ένα σωρό σκουπιδαριό, έξυσα μολύβια, το οργάνωσα

:cool: Ξεσκόνισα, όλο το σπίτι

9) Πήγα λαϊκή

10) Πήγα σούπερ μάρκετ

11) Γύρισα σπίτι, τακτοποίησα τα αγορασμένα στις θέσεις τους

12) Έκοψα πατατούλες για το φαγητό

Ξεκίνησα τις χειμερινές μου τακτοποιήσεις, για να εκμεταλλευτώ τον ήλιο και έτσι:

13) Έβαλα ένα μπουφάν μου, για πλύσιμο

14) Εφτιαξα μπιφτεκάκια και τα έβαλα στο ψυγείο για να δέσουν

15) Έπλυνα τα τζάτζαλα που βγήκαν για να ετοιμάσω τα μπιφτεκάκια μου

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

16) Έφτιαξα κέικ βανίλιας με κομματάκια σοκολάτας

mpif_zpsb0ffd1bb.jpg

17) Επλυνα ξανά κάποια λίγα πιατικά

18) Εκανα τα τζαμια της κουζίνας και του σαλονιού

19) Εκανα τον καθρέπτη του μπάνιου

20) Τελείωσε το πλυντήριο με το μπουφάν μου.. το έβαλα σε κρεμάστρα και το έβγαλα στον ήλιο..

21) Ετοίμασα ένα πλυντήριο με κοκκινόρουχα για το βράδυ

22) Τηγάνισα πατατούλες, έστρωσα τραπέζι και φάγαμε

mpi_zps71a3c380.jpg

23) Μαζεψα το τραπέζι, έπλυνα τα πιατικά και τακτοποίησα την κουζίνα

24) Έκοψα τα νυχάκια μου των ποδιών μου, τα ξέβαψα, τα λίμαρα και αύριο θα κάνω πετσάκια και βάψιμο.

Σας φιλώ όλες και εύχομαι να είστε καλά.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ! !! Σας ελειψα;

Καλο Φθινοπωρο!

Χάθηκα αλλά δεν εχω τακτοποιηθει ακόμα,εχω πολλά στο μυαλο μου αλλα οπως παντα τεμπελιαζω και δεν τελειώνω με οσα πρέπει (τα καθημερινά, μη νομιζετε)

Εχω πολλα να σχολιασω αλλα δεν προλαβαίνω τώρα, σας διάβασα ομως και χαίρομαι πολυ που επιστρεψατε ολες και επικρατει και παλι το γνωστό κλίμα του easy living!

Ο λογος που αποφασισα να σας γραψω εστω και στα πεταχτά ειναι οτι τελευταια σκεφτομαι συνεχως τα Χριστούγεννα με αποκορυφωμα σημερα που καθως αλλαζα σεντόνια τραγουδουσα ασυναισθητα το "ειμαι ο Φροστυ ο χιονάνθρωπος παιδια..." :tongue: ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια γλυκά, υπόσχομαι να επιστρεψω κι εγω συντομα με πιο ενεργη συμμετοχη (μπας και ξεκουνηθω επιτελους χαρη σε σας!)

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλώς την Μαριάννα!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα για το τραγουδάκι, μαζί σου κι εγώ.....στην ίδια ομάδα!

Ειρήνη ξελιγωτικές φώτο, γεια στα χέρια σου.

Νάσια μόλις είδα κι εγώ την κουβέρτα, μπράβο χρυσοχέρα! Είναι πανέμορφη.

Μόλις έβαλα το ρύζι στην κατσαρόλα (φτιάχνω σπανακόρυζο) θα περιμένω 10 λεπτά να γίνει και μετά βουρ στο κρεβάτι, δεν με κρατάνε τα πόδια του. Γύρισα σπίτι ακριβώς στις 9.00, οι κόρες μου ξύπνιες με περίμεναν και η μεγάλη ήθελε να κάνουμε μια άσκηση της Ιστορίας μαζί. Γύρω στις 10.00 κοιμήθηκαν, άργησαν λιγάκι σήμερα....αλλά τουλάχιστον πρόλαβα να κάτσω λίγο μαζί τους.

Ο άντρας μου τακτοποίησε τα πλυμένα πιατικά και γέμισα ξανά το πλυντήριο πιάτων για βραδινό πλυντήριο. Για ρούχα, σίδερο, τακτοποίηση ούτε λόγος...δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλό βράδυ.

καλημερα ομορφες!! τι κανετε??

εκατσα πριν λιγο απο το πρωι εχω κανει καμποσα

σκουπισα το μεγαλο μπαλκονι

απλωσα ενα νυχτερινο πλυντηριο

μαζεψα τον νεροχυτη

επλυνα καλα την γυαλα μετα ψαρια

ηπια καφε στο ποδι...

εφτιαξα πρωινο στον μικρο

εστρωσα κρεβατια αερισα τα δωματια

τιναξα ολα τα χαλακια κ πατακιακ τα αερισα

συμμαζεψα λιγα ασχετα που τριγυριζαν

εβαλα φιλετο μπακαλιαρο λεμονατο κ αναμικτα λαχανκα

ξαναμαζεψα νεροχυτη κ παγκους

μαζεψα τα απλωμενα (ευτυχως ειχε ηλιο κ αερα κ στεγνωσαν τσακ μπαμ}

εκανα πρεσα κ σιδερο (δεν εχω ασιδερωτα γιουπιιι)

καθαρισα φρουτο τον μικρο

τα τακτοποιησα στις ντουλαπες

επαιξα με τον μικρο

κ εκανα ενα γρηγορο σουιφερ στο πατωμα κ στα επιπλα.

περασα το μπανιο στα γρηγορα κ ενα σφουγγαρισμα. χαλαρωνω λιγο μπαινω για μπανιο κ ετοιμαζομαι για δουλεια.

Αφροδιτακι τα εδωσα την Κυριακη τα ρουχαλακια για τα παιδακια κ μου ειπε η μαμα τους πως τα προβαρανε κ χοροπηδουσαν απο την χαρα τους... σ ευχαριστω κ παλι.

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια

Κοριτσακια ομορφα καλησπερα.

Σημερα πηγα στο γραφειο και εκανα αρκετη δουλιτσα. Στο σπιτι ειχα αφησει τη γυναικα να κανει ο,τι νομιζει (την εμπιστευομαι τυφλα αν και την εχω λιγο διαστημα) . Και γυρισα σ ενα πεντακαθαρο σπιτακι (οχι οτι θα αντεξει πολυ).

χθες το βραδυ εκανα μια λιστα με οσα πρεπει να γινουν εντος Οκτωβριου οπως οδοντιατροι, παιδιατρος για να κανω στη μικρη το νεο εμβολιο της μηνιγγιτιδας (εσεις θα το κανετε?????) ακριβο μεν αλλα ειναι αρρωστια που τη φοβαμαι...

Αυριο θα μεινω σπιτι και ευελπιστω να κανω λιγο τα ρουχα. Οχι πολλα πολλα γτ δεν κανει , αλλα πρεπει σιγα σιγα να βγουν τα φθινοπωρινα....μεχρι την Παρασσκευη ειχαμε 35 βαθμους και δεν ειχα κανει τιποτα... Margio καλη η ζεστη αλλα τοση ζεστη σε ριχνει σωματικα οταν συνεχιζεται για πολυ.

Γιωτακι μου προσπαθησε να ξαναβρεις το κεφι σου.

Μπιλι μου δεν εγραψα ποσο εχω χαρει για τη μαμα σου! Μακαρι να χαρει ακομα πολλα καλοκαιρια!

Αφροδιτη σε θαυμαζω για τις αντοχες σου τοσες ωρες που δουλευεις και κανεις και τοσα ακομα....

Απο αυριο αλλαζει η ωρα του νυχτερινου παει μεσημερι επιτελους.

Σας φιλω

υγ Δημητρα που εισαι?? Μου λειπουν τα κειμενα σου...

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ! !! Σας ελειψα;

Καλο Φθινοπωρο!

Ο λογος που αποφασισα να σας γραψω εστω και στα πεταχτά ειναι οτι τελευταια σκεφτομαι συνεχως τα Χριστούγεννα με αποκορυφωμα σημερα που καθως αλλαζα σεντόνια τραγουδουσα ασυναισθητα το "ειμαι ο Φροστυ ο χιονάνθρωπος παιδια..." :tongue: ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια γλυκά, υπόσχομαι να επιστρεψω κι εγω συντομα με πιο ενεργη συμμετοχη (μπας και ξεκουνηθω επιτελους χαρη σε σας!)

Μαριαννα μου και εγω τα σκεφτομαι πολυ ... Αν ολα πανε καλα καπου εκει θα γενναω και θελω να στολισω και να φτιαξω διαφορα και για τη μικρη .... και σκεφτομαι τι ωραια που θα ειναι........

IIk6p3.png

Qskdp3.png

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε?

εγω ακομα γραφειο, αργησα να ξυπνησω σημερα κ δεν εχω κανει πολλα στην δουλεια. φυσικα ενδιαμεσα ετοιμασα την μικρη κ κατεβηκαμε μαζι, μετα ξανα επανω για φαγητο κ νανι κ τωρα ξανα κατεβηκα.

ευα μου χαιρομαι παρα πολυ που ολα πανε καλα!!! με το καλο το παιδακι σου! κ σε σκεφτομουν!!!!:D τα κεφια μου καλυτερα!

νασια μου πολυ ωραια κουβερτουλα! εκανα κ μια περιηγηση στο στο μπλοκοσπιτακι σου! τι ωραιες φωτο με τον φαρο!!!! αξια μπραβο! με το καλο το μπεμπακι σας!!!

μαριαννα μου χαθηκες! πως ειναι τωρα που ξεκινησε ο μικρος σχολειο? πρωτη δεν πατε?

παω να κανω καμια δουλεια! σας φιλω!

α εχτες εφτιαξα γλυκο για την μικρη με μπισκοτα κ ανθος αραβοσιτου, εβαλα ακτινιδια κ αχλαδια μεσα που δεν τα τρωει κ περιμενω να δω αν θα της αρεσει!

Μαριαννα μου και εγω τα σκεφτομαι πολυ ... Αν ολα πανε καλα καπου εκει θα γενναω και θελω να στολισω και να φτιαξω διαφορα και για τη μικρη .... και σκεφτομαι τι ωραια που θα ειναι........

Ευάκιιιι, χριστουγεννιάτικος θα είναι ο μπέμπης :D; Με το καλό, κοριτσάκι! Είμαστε συμπαθητικά πλάσματα εμείς τα γυρω-χριστουγεννιάτικα παιδάκια :tongue:!

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια! Γύρισα αργότερα απ' τη δουλειά και κοιμούνται μπαμπάς και κόρη αγκαλιά, οπότε έχω χρόνο για τις καθημερινές δουλειές "συντήρησης" πριν τους ξυπνήσω.

Τον τελευταίο καιρό έχω εφαρμόσει το σύστημα 30' ξύπνημα νωρίτερα απ' τη μικρή το πρωί, που αφιερώνονται σε διάφορες δουλειές. Εμένα, που είμαι μάλλον πρωινός τυπός, μου ταίριαξε πολύ καλά και νομίζω ότι θα συμφωνούσε και το σπίτι μας σ' αυτό :cool:. Οπότε, τώρα δεν έχω παρά να ασχοληθώ με όσα προέκυψαν εν τη απουσία μου (γκουχ γκουχ), ξεσκόνισμα κι ένα γρήγορο πέρασμα το μπάνιο (που είναι η "μέρα τους" στο πρόγραμμα συντήρησης).

Πω πω, ρολόι λειτουργούν όλα! Δεν είναι τίποτα, είναι που έχει περάσει μόλις ένας μήνας από τότε που επανήλθαμε σε φθινοπωρινό πρόγραμμα κι είμαι ακόμη στον ενθουσιασμό απάνω :mrgreen:.

Στα πεταχτά διάβασα για επετείους! Πάντα μαζί κι ευτυχισμένα τα ζευγάρια που γιόρταζαν!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Θέλω τη γνώμη σας για κάτι, που με απασχολεί...

Σκέφτομαι να κάνω ένα μεταπτυχιακό. Φυσικά, το ότι το σκέφτομαι, δεν σημαίνει κιόλας ότι θα γίνει μια που οι επιτυχόντες προκύπτουν από γραπτές εξετάσεις και οι θέσεις είναι λίγες...

Υπάρχει καμιά εργαζόμενη μανούλα που το επιχείρησε κι, αν ναι, πώς ήταν η κατάσταση;

Πιστεύετε ότι θα ήταν εφικτό μ' έναν καλό προγραμματισμό ή καταλήγεις, άραγε, "λίγος" σε όλα, σπουδές, παιδί, οικογένεια, σπίτι;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

καλησπερα κοριτσια!!! Σημερα δεν αταφερα να σας διαβασω και να σας μιλησω νωριτερα.Μολις εκατσα.Πρωι πρωι, για καρτα καυσαεριων .....μετα σουπερ μαρκςετ μαζι εμ τον μικρο και τον αντρουλη μου που ειναι εδω για λιγες μερες ,μετα σπιτι μαγειρεμα ,εκανα φασολακια και κοτομπουκιες.Γυρισε η μεγαλη και διαβαζαμε μεχρι τωρα παραλληλα σιδερωνα κιολας ,καθαρισα μπαλκονια δυο που ειχαν του κοσμου τα χωματα λογω τρελου αερα εδω στην αθηνα και τωρα χαλαρωνω για λιγο με τα πιτσιρικια παρεα στο τραπεζι το ενα βλεπει καρτουν στην τηελοραση το αλλο pepa pig in English ομως ναι ναι.Τα παδια μου απο μικρα τους μιλαει ο συζυγος μονο αγγλικα και ημεγαλη ειναι σχεδον διγλωσση και ο μικρος οτια ακουει στα αγγλικα το λεει....χιχι εχει πλακα..Καλη ξεκουραση σε οσες γυρισατε σπιτακι σας τωρα μετα απο δουλεια και καλη δυναμη σε ολες για την υπολοιπη μερα...Σας χαιρετω!!!

Διαφημίσεις

Αφροδιτακι τα εδωσα την Κυριακη τα ρουχαλακια για τα παιδακια κ μου ειπε η μαμα τους πως τα προβαρανε κ χοροπηδουσαν απο την χαρα τους... σ ευχαριστω κ παλι.

Billako χαίρομαι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!! Δεν θα τα ξεχάσω τα παιδάκια και σε κάθε αλλαγή σεζόν αφού διαλέξει η αδερφή μου αυτά που θα κρατήσει θα σου δίνω τα υπόλοιπα.

Αφροδιτη σε θαυμαζω για τις αντοχες σου τοσες ωρες που δουλευεις και κανεις και τοσα ακομα....

.

Γλυκιά μου ευχαριστώ πολύ! Με το καλό και πάλι εύχομαι να έρθει το χριστουγεννιάτικο μπεμπάκι.

Σχετικά με το εμβόλιο BEXSERO αν εννοείς αυτό, δεν το έχω κάνει ακόμη αν και θα μπει σύντομα στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού. Πάντως αν το κάνεις φύλαξε το κουτί με το κουπόνι και όταν θα γράφεται θα πάρεις τα χρήματα της συμμετοχής σου πίσω (αν έχεις φαρμακοποιό να το κανονίσεις, το έχουν κάνει πολλοί γνωστοί μου).

Τον τελευταίο καιρό έχω εφαρμόσει το σύστημα 30' ξύπνημα νωρίτερα απ' τη μικρή το πρωί, που αφιερώνονται σε διάφορες δουλειές. Εμένα, που είμαι μάλλον πρωινός τυπός, μου ταίριαξε πολύ καλά και νομίζω ότι θα συμφωνούσε και το σπίτι μας σ' αυτό :cool:.

Κι εγώ πρωινός τύπος που λειτουργεί άψογα το πρωί, ξυπνάω στις 6.00 και κάνω αρκετές ''ήσυχες'' δουλειές.

Έτρεχα σήμερα για εξωτερικές δουλειές...γύρισα κατά τις 12 έβαλα κοτόπουλο κοκκινιστό και έφτιαξα πουρέ...σωτήρια η χύτρα!

Τακτοποίησα σπίτι και ήρθαν τα παιδιά....φάγαμε, έκατσε να διαβάσει η μεγάλη και εγώ χαλάρωνα και έλεγχα τις εργασίες! Το απόγευμα πάλι δουλειές και επιτέλους κάθησα!

καλό βράδυ!

Καλημέρα κορίτσια,

έτρεχα εχτές και δεν πρόλαβα να γράψω κάτι.Μόνο στην τράπεζα περίμενα 1 1/2 ώρα για να καταθέσω λεφτά στο μηχάνημα όχι στον κισέ και μετά ήθελα να ανανεώσω το συμβόλαιο μου στην cosmote και πάω περιμένω άλλη μια ώρα στον Γερμανό γιατί τους χάλασε ο εκτυπωτής και παλέυανε να τον φτιάξουν,μετά τρεχάλα να μαζέψω λίγο το σπίτι, να πάρω τα παιδιά από το σχολείο,να φάμε ευτυχώς είχα αυγά με λουκάνικα και πατάτες,να ξεκινήσουμε το διάβασμα,μετά ήρθε και η κοπέλα που τους κάνει αγγλικά οπότε δεν μπορούσα να κάνω τίποτε,μετά να ολοκληρώσουμε το διάβασμα με τον μεγάλο που έχει διαγώνισμα φυσικής σήμερα,μπάνια,νεροχύτη και έπεσα ξερή κατά τις 11.

Σήμερα σηκώθηκα,ετοιμάστηκα,έφτιαξα γάλα για τα παιδιά και κολατσιό για το σχολείο,σήκωσα τα παιδιά,να τα ετοιμάσω,μάζεψα κρεβάτια,έστρωσα ριχτάρια,έπλυνα νεροχύτη,πήγα τα παιδιά στο σχολείο και γύρισα και τώρα χαζεύω λίγο στο νετ.Παρεπιπτόντως μου ήρθε η ΔΕΗ και μου ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι,213? και λείπαμε και σχεδόν ένα μήνα.Δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται το προηγούμενο δίμηνο είχα 792kw και τώρα 1199,έχω αρχίσει και πιστεύω ότι μας κλέβουν ρεύμα δεν γίνεται να λείπουμε σχεδόν τον ένα μήνα και να έχω διπλάσια κατανάλωση ρεύματος τα νεύρα μου.

Σήμερα έχω φακές και πάω να ξεκινήσω να κάνω καμία δουλειά γιατί πάλι θα τρέχω και δεν θα φτάνω.

Kαλημερα κοριτσια,

σας ζηλευω εσας που ειστε πρωινοι τυποι εγω δεν το'χω καθολου με το πρωινο ξυπνημα αλλα ειμαι σιγουρη οτι ακομη και μιση ωρα κανει τη διαφορα.

Χθες δεν εκανα ιδιαιτερα πολλα πραγματα μονο πλυντηρια και τα καθημερινα αα και ψωνια!!Πηρα 2 παντελονια κι ενα πουκαμισο δωρακι της μαμας για τα γενεθλια μου.Ποσο τα χαρηκα δεν λεγεται,τον τελευταιο καιρο συνεχεια για τα παιδια ψωνιζουμε.

Κικη εγω λεω να το τολμησεις,δεν ξερω βεβαια ποσο διαβασμα θελει ενα μεταπτυχιακο αλλα αν το θελεις πολυ θα τα καταφερεις συν οτι η μικρη σου δεν παει σχολειο ακομα οποτε εισαι πιο "χαλαρη",αν εχεις και βοηθεια απο το συζυγο ολα θα πανε καλα.Η γυναικα του συνεργατη μου στο γραφειο εχει τρια παιδια σε σχολικη ηλικια και καταφερε να τελειωσει το ανοιχτο πανεπιστημιο,τη βοηθησε ο αντρας της βεβαια παρα πολυ αλλα εχω καταληξει οτι αν θελουμε κατι πραγματικα μπορουμε να το καταφερουμε και να ειμαστε και καλες!

Σας φιλω ολες,Μαριαννα καλως ηρθες, τι κανει η γιαγια?

Γιωτα μου γιατι ετσι πεσμενη συνεβη κατι? ή λιγο απ'ολα?

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

καλημέρα!καλό μας μήνα!

Θέλω τη γνώμη σας για κάτι, που με απασχολεί...

Σκέφτομαι να κάνω ένα μεταπτυχιακό. Φυσικά, το ότι το σκέφτομαι, δεν σημαίνει κιόλας ότι θα γίνει μια που οι επιτυχόντες προκύπτουν από γραπτές εξετάσεις και οι θέσεις είναι λίγες...

Υπάρχει καμιά εργαζόμενη μανούλα που το επιχείρησε κι, αν ναι, πώς ήταν η κατάσταση;

Πιστεύετε ότι θα ήταν εφικτό μ' έναν καλό προγραμματισμό ή καταλήγεις, άραγε, "λίγος" σε όλα, σπουδές, παιδί, οικογένεια, σπίτι;

Κική μου εγω το κανα όντας μικρομανούλα τη μια χρονιά και την άλλη μικρομανούλα συν έγκυος......ΑΛΛΑ δεν δούλευα, είχα άδεια τότε....και πάλι κουράστηκα αρκετά....τώρα φέτος βρήκα ακόμα ενα μεταπτυχιακό που θα θελα να το κάνω αλλά δεν το τόλμησα με δουλειά και δυο μικρά παιδιά...θα μπορούσα να το κάνω ναι αλλά θα γινόμουν χίλια κομμάτια να τα προλάβω όλα και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, οπότε το άφησα για αργότερα που θα χουν μεγαλώσει τα παιδιά ή αν βρω κάποιο με εξ αποστάσεως παρακολούθηση. Το να έχει παρακολουθήσεις το θεωρώ πολύ δύσκολο, αν είναι κάτι εξ αποστάσεως όπως πχ το ΕΑΠ το θεωρώ πιο εφικτό...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...