Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα δεν ειπα...

Καλημερααααααααα!!!!!!

Αφροδιτακι Χρονια σας Πολλα!!!!Καθε ευτυχια!!!!

Ευχαριστούμε!!!:D:D:D

Τα κορίτσια που πήγαν στο swap πώς πέρασαν;Ειμαι σίγουρη ότι θα ήταν πολύ ωραία.

Να τα εκατοστήσει η βαφτιστήρα σας!

Στο swap βρέθηκα εκτός από τις οικοδέσποινες, με 4U & mumsofia για λίγο.

Ωραία ήταν, ήπιαμε το καφεδάκι μας και τα είπαμε λιγάκι.

Βρήκα αρκετά ρούχα για τον μικρό στην Γεωργία τα οποία έδωσα ήδη στην θεία του και σε 10 περίπου μέρες θα τα έχει παραλάβει μαζί με άλλα ρουχαλάκια από μία φίλη μου.

Σήμερα αφού γύρισα σπίτι, έβαλα ένα πλυντήριο με αθλητικά και all star των παιδιών, μαζί με το πατάκι που αφήνουν τα παπούτσια τους αφού μπουν στο σπίτι και επί τη ευκαιρία έχωσα μέσα τις σαγιονάρες μας και τα crocs τους.

Μετά σαπούνισα στο χέρι τα καλοκαιρινά παπούτσια τους για φύλαγμα και τα δερμάτινα πέδιλα τους για φύλαγμα ή δώσιμο στην αδερφή μου για την ανηψιά μου. Όλα αυτά στεγνώνουν στον ήλιο στο πίσω μπαλκόνι αυτή την στιγμή.

Τώρα ξεχωρίζω τα ρούχα για την ανηψιά μου και αρχίζω να αποθηκεύω τα καλοκαιρινά τους για του χρόνου και σιδερώνω παράλληλα...

Το βραδάκι θα βγούμε έξω σε ταβερνάκι για φαγητό εδώ κοντά και μετά επιστροφή και χαλάρωση με κεράκια και ταινιούλα.

Υ.Γ. Margio χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και για εσάς!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια.

Καταρχην να ευχηθω στην Ειρηνη, την Αφροδιτη και τη Margio να χαιρεστε και να σας χαιρονται οι αντρες σας και να γιορτασετε πολλες ακομα ευτυχισμενες επετειους.

Νασια μου υπεροχη η κουβερτουλα. Εισαι χρυσοχερα!!! Με το καλο να υποδεχτειτε την μπεμπα (ανηψουλα καλα θυμαμαι?)

Τι ωραια που βρεθηκατε κοριτσια στο τσιρκο του ηλιου και στο ανταλλακτικο παζαρι. Μακαρι να ημουν Αθηνα.......

Εδω επιτελους χαλασε ο καιρος αλλα χαλασε αποτομα...Απο 35 βαθμους την Παρασκευη ψυχος το Σαββατο και βροχηηηηηηηηηηη. Ομολογω ομως το χαρηκα , με ειχε κουρασει η τοση ζεστη. Βεβαια ολο το σκ ασχοληθηκα με ρουχα της μικρης γτ μας επιασε απροετοιμαστους :oops:.Ευτυχως ο αντρας μου εχει γινει εξπερ να βαζει πλυντηρια στεγνωτηρια... Δεν φανταζεστε ποσο με εχει βοηθησει ολο αυτο τον καιρο.

Σημερα καθομουν και πληρωνα ηλεκτρονικα λογαριασμους και ΕΝΦΙΑ και μια συγχυση με επιασε .... Οσο σκεφτομαι ποσα πραγματα στερουμαστε για να μπαλωνουμε μαυρες τρυπες....

Ευχομαι να περασατε ομορφο σκ.

Φιλια

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Να μαι και εγώ....

Σήμερα πέρασα πολύ ωραία...είδα γνωστές φατσούλες, ήπιαμε το καφεδάκι μας και το swap...πήγε μια χαρά! Έβλεπα γεμάτες τσάντες να φεύγουν και ευχαριστιόμουν...ευτυχώς τα πήραν όλα σχεδόν...μόνο κάτι λίγα ρούχα βρεφικά έμειναν που θα δοθούν σε ιδρύματα!

Καλημερα!!!καλη βδομαδα!!!πως αλλαξε ετσι ο καιρος σε δυο μερες?

Ειρηνη,Αφροδιτακι και Margio να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι μεχρι τα βαθια σας γεραματα..

Ειρηνη τι ωραια ατμοσφαιρα,ζεστασια..καλοφορετα τα παπουτσακια του μικρου αντρα..

Ευα και Βουλα με το καλο να ερθουν τα αγορακια σας..Ευα θα ειναι τα καλυτερα Χριστουγεννα τα φετινα..

Νασια αχ τι καλα,αναννεωση στο σπιτι..τι χρυσοχερα που εισαι,τελεια η κουβερτουλα της μπεμπουλας..με το καλο να ερθει..

Εγω δουλειες το Σαββατο κλασικα και ψωνια σουπερ και τα σχολικα της μεγαλης και χαλαρωση το βραδακι..χθυες ηρθε σπιτι ενα φιλικο μας ζευγαρι με τα κοριτσακια τους ηπιαμε καφεδακι φαγαμε τα ειπαμε,περασαμε ομορφα..μετα συμμαζεματα στο σπιτι μαγειρεμα για σημερα,τσαντες ρουχα,μπανακι ολοι,υπνο τα παιδια και χαλαρωση στην τηλεοραση..σημερα δουλεια,αχ.....

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Αγαπημένες μου καλημέρα και καλή μας εβδομάδα.

Μετά από μία όμορφη Κυριακή, που όμως δεν προλάβαμε να πάμε στο swapt {και δεν έχω καθόλου ρούχα για το φιογκάκι... :? } γιατί το πρωινό διαβάζαμε αγγλικά και μετά πηγαμε για φαγητό στην πεθερά μου, ξεκίνησα τις δουλίτσες.. δουλίτσες λοιπόν για σήμερα, Δευτέρα και:

1) Έστρωσα κρεβάτια

2) Εβγαλα από παντού σκουπίδια

3) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο με τʼ ασπρόρουχα

4) Ετοίμασα το φιογκάκι για σχολείο

5) Πότισα τα λουλουδάκια μας

6) Ψιλο-τακτοποίησα το δωμάτιο του φιόγκου

7) Έκανα τακτοποιήσεις στο γραφείο του.. πέταξα ένα σωρό σκουπιδαριό, έξυσα μολύβια, το οργάνωσα

8 )Ξεσκόνισα, όλο το σπίτι

9) Πήγα λαϊκή

10) Πήγα σούπερ μάρκετ

11) Γύρισα σπίτι, τακτοποίησα τα αγορασμένα στις θέσεις τους

12) Έκοψα πατατούλες για το φαγητό

Ξεκίνησα τις χειμερινές μου τακτοποιήσεις, για να εκμεταλλευτώ τον ήλιο και έτσι:

13) Έβαλα ένα μπουφάν μου, για πλύσιμο

14) Εφτιαξα μπιφτεκάκια και τα έβαλα στο ψυγείο για να δέσουν

15) Έπλυνα τα τζάτζαλα που βγήκαν για να ετοιμάσω τα μπιφτεκάκια μου

Συνεχίζω…

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα!καλή μας εβδομάδα!

Ευα όλα καλά από δω και πέρα, με το καλό το μπεμπάκι!

Ειρήνη, Αφροδίτη και Margio πάντα μαζί κ ευτυχισμένες με τα ταίρια σας!

εμεις είχαμε ενα ωραίο ΣΚ με βόλτες και φίλους..βέβαια άρχισα κ γω την επιχείρηση ντουλάπες, ήδη έφτιαξα των παιδιών...ευτυχώς απ ότι διαπίστωσα έχουν πάρα πολλά ρούχα οπότε δεν θα χρειαστώ επιπλέον προς το παρόν. Τις επόμενες μέρες θα ασχοληθώ με τα δύσκολα...τη δική μου ντουλάπα!:rolleyes:

φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημερα!!!!αχ παει παλι το σκ ,Δευτερα και παλι!!! Ωραια περασαμε εχθες με φιλες για καφε και τοβραδυ σε γαμο με τον αντρουλη μου!!!! Μακαρι να μπορουσα να ερθω στο swap αλλα ηταν μακρια για μενα ,ελπιζω την αλλη φορα να ειναι ποιο κοντα και προς το κεντρο και προς τα βορειανατολικα.να βολευει και εμας αποε δω..τι λετε κοριτσια εσεις οι υπευθυνες?? Αφροδιτη χρονια σας πολλα!!!!! να ιεστε παντα ευτυχισμενοι!!!!Πολλες δουλειες και σημερα ,πλυσιμο ,καθαρισμα ξεσκονισμα,μαγειρεμα σφουυγαρισμα, απλωμα...και συνεχιζω... καλη συνεχεια και σε εσας!!! καλη μερα!!!

Καλημέρα στην παρέα!

Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη! Μέσα σε 1 ώρα (που είναι και ο στόχος μου) έκανα πολύ καλή συντήρηση του σπιτιού!

-Τίναξα και έστρωσα τα ριχτάρια

-Τίναξα τα πατάκια

-Καθάρισα το κάτω μπάνιο

-Ξεσκόνισα τον κάτω όροφο

-Σκούπισα με swiffer τον κάτω όροφο

-Άδειασα τα καλαθάκια με τα σκουπίδια

-Καθάρισα το πάνω μπάνιο

-Έστρωσα τα κρεβάτια

-Τακτοποίησα τα εκτός θέσης

-Ξεσκόνισα τον πάνω όροφο

-Σκούπισα με swiffer τον πάνω όροφο

-Σκούπισα την εσωτερική σκάλα

-Τακτοποίησα τα καθαρά σκεύη στα ντουλάπια και καθάρισα τον πάγκο.

Τώρα ξεκουράζομαι και αργότερα θα μαζέψω τα ρούχα απ την απλώστρα και θα τα σιδερώσω. Το ανέφερα και προχθές. Πλέον δεν τα αφήνω να μαζεύονται γιατί δεν μπορώ να σιδερώνω για ώρα.

Φαγάκι έχω από χθες επομένως δεν έχω μαγείρεμα, μόνο σαλάτες έχω να κόψω και θα περάσω το απόγευμα με το κοριτσάκι μου!

Όμορφη μέρα να έχετε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Τώρα ξεκουράζομαι και αργότερα θα μαζέψω τα ρούχα απ την απλώστρα και θα τα σιδερώσω. Το ανέφερα και προχθές. Πλέον δεν τα αφήνω να μαζεύονται γιατί δεν μπορώ να σιδερώνω για ώρα.

Όμορφη μέρα να έχετε!

Ευχαριστώ πολύ όλα τα κορίτσια για τις ευχές τους!!!!

ravt το θεωρώ ιδανικό αυτό που κάνεις με το σίδερο.....είναι ο επόμενος στόχος μου μετά το εβδομαδιαίο πλάνο φαγητού.

Θα ήθελα πολύ να μπορέσω να το κάνω κι εγώ αυτό γιατί πραγματικά πνίγομαι στα ρούχα αλλά υποφέρω από έλλειψη χρόνου και κουράγιου.

Πλέον είμαι στα 2 πλυντήρια ασιδέρωτα (εχθές σιδέρωσα άλλα 2) αλλά όλα τα καλάθια απλύτων είναι πάλι γεμάτα:confused::confused::confused::confused:.

Καλησπερα κοριτσια μου,

ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας!

Νασια η κουβερτουλα τελεια ,ευκολο σου φαινεται εσενα που εισαι χρυσοχερα εγω που δεν ραβω ουτε κουμπι μου φαινεται πανδυσκολο!

Ξεκινησα κι εγω την επιχειρηση ντουλαπες την Κυριακη ,των παιδιων φυσικα γιατι επειγει και ευτυχως ειμαστε καλα δεν θα χρειαστουν πολλα για φετος,μονο παπουτσια.Πρεπει κι εγω ν'ακολουθησω την Αφροδιτη και να κανω τα παπουτσια αλλα τη βαριεμαι αφορητααα αυτη τη δουλεια ,βεβαια πρεπει να εκμεταλλευτω τον ηλιο γιατι αν αρχισουν παλι οι βροχες την εβαψα.Επλυνα ομως τα κουβερλι τα καλοκαιρινα και κατεβασα κουβερτες..πολυ νωρις φετος βρε κοριτσια μου κακοφαινεται.

Ευα δεν το πιστευω οτι βαρεθηκες τη ζεστη,εμεις βλεπαμε με τον αντρα μου τον καιρο στην Κρητη και ζηλευα λεω για εκει ειμαι πρεπει να μετακομισω!!

Αυτα προς το παρον,φιλακια!

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Εχθές το βράδυ ετοίμασα για την αδερφή μου ρούχα, παπούτσια και μπουφάν για την ανηψιά μου. Τα είχα από καιρό ξεδιαλέξει και τα είχα σε τσάντες στο panic room αλλά εχθές τα πάτησα λίγο από πάνω για φρεσκάρισμα και έπλυνα και 1 ζευγάρι all star που κάνει οριακά στην μικρή μου και θα το δώσω από τώρα στην μπουμπού μας.

Κι εμείς ευτυχώς είμαστε εντάξει για φέτος από ρούχα/εσώρουχα/πυζάμες αλλά παπούτσια θα χρειαστούν σίγουρα στην μέση της χρονιάς και θα εκμεταλλευτώ τις εκπτώσεις.

Ετοίμασα και μια τσάντα με 2 αλλαξιές ρούχα/εσώρουχα/κάλτσες για το σπίτι της μαμάς μου επειδή την προηγούμενη εβδομάδα πήραν την μεγάλη από το σχολείο με βρεγμένο κολάν και έτρεχε η μαμά μου στο σπίτι μου να ψάχνει ρούχα.

Τελείωσα μια και καλή με παιδικά ρούχα, μου μένει να τακτοποιήσω σήμερα λίγο καλύτερα τα χειμωνιάτικα και ίσως να σιδερώσω λίγο ακόμη αν γυρίσω νωρίς.

Άφησα έξω 4-5 καλοκαιρινά μπλουζάκια και κολάν για κάθε ενδεχόμενο, ο καιρός είναι περίεργος.

Καλησπέρα κορίτσια,

σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Είναι όντως πολύ ωραία κουβερτούλα και σκέφτομαι μήπως το κάνω και σε θαλασσί για τα μικρά μου,θα δούμε όμως.Σήμερα σηκώθηκα κάπως με μια συνεχόμενη βοή στα αυτιά μου ελπίζω να είναι παροδικό γιατί δεν αντέχετε.

• Σηκώθηκα λοιπόν
  • Ετοίμασα πρωινά-κολατσιό για το σχολείο
  • Σήκωσα τα μικρά και αφού ετοιμαστήκαμε πήγαμε σχολείο
  • Επιστρέφοντας πέρασα από την τράπεζα μήπως και πληρώσω τον ενφιάλτη και το δάνειο του σπιτιού αλλά γινόταν της κολάσεως οπότε πλήρωσα μέσω web banking μόνο τον Ενφιά το δάνειο αύριο ευτυχώς έχω 2 μέρες μπροστά μου και ελπίζω να ξελασκάρουν λίγο οι τράπεζες.
  • Γύρισα σπίτι,έφτιαξα καφεδάκι
  • Εστρωσα κρεβάτια και αέρισα το σπίτι
  • Εστρωσα ριχτάρια στους καναπέδες στο σαλόνι(χρωστάω φωτό το ξέρω ελπίζω σύντομα να προλάβω να βγάλω)
  • Σκούπισα
  • Ξεσκόνισα
  • Εκανα μπάνια
  • Σφουγγάρισα
  • Ετοίμασα ένα πλυντήριο ρούχων για το βράδυ
  • Φαγητό είχε μείνει το κοκκινιστό από εχτές μιας και περιδρομιάσανε στο πάρτυ και μετά ούτε λόγος για κοκκινιστό οπότε έφτιαξα μόνο ρυζάκι σήμερα για συνοδευτικό
  • Πήγα πήρα τα μικρά από το σχολείο
  • Φάγαμε
  • Μάζεψα τραπέζι
  • Εβαλα πλυντήριο πιάτων

και τώρα σας διαβάζω.Χειμωνιάτικα τελικά δεν κατάφερα να κατεβάσω αλλά σήμερα επιβάλλεται γιατί δεν θα έχω τί να τους βάλω για αύριο.

καλησπερα κ απο μενα, τα κεφια μου σαν τον καιρο, αρκετα πεσμενη, τελοσπαντων, ειμαι λιγο καλυτερα σημερα, γιαυτο κ σας γραφω.

παρολα αυτα εκανα καποιες εξτρα δουλειες, ρουχα της μικρης αλλα δεν εχω τελειωσει, το σιδερο το τελειωσα, επλυνα κ απλωσα μαλλα 3 πλυντηρια οποτε ξανα εχω ασιδερωτα. καθαρισα πολυ καλα κατω απο την κουζινα για να μπουν τα νεα ξυλα, εχτες μαγειρεψα εκτος απο το φαγητο της ημερας (μπριζολες με πατατες τηγανιτες) γιγαντες κ μακαροναδα, οποτε αν φτιαξω σημερα μια κοκκινη σαλτσα ειμαι κομπλε σχεδον για ολη την εβδ (θα τα τρωμε εναλαξ μεχρι την πεμπτη, παρασκευη θα κανω γαυρο με πατζαρια κ πατατες κ το σαββατο μαλλον αυγα με πατατες/λουκανικα/κολοκυθακια τηγανιτα.

εχτες το μεσημερι πηγα για καφε στην μαμα μου κ ξεσκασα λιγο!

σημερα σηκωθηκα ετοιμαστηκα, κατεβηκα στο γραφειο, μετα ανεβηκα να ετοιμασω την μικρη κ εκατσε λιγο στην γιαγια της για να παω λαικη (βηχει ακομα κ δεν την βγαζω εξω). μετα την πηρα κ πηγαμε μαζι στο γραφειο.

ανεβηκαμε καλες 3, την ετοιμασα, εφαγε, την εβαλα για υπνο, εκανα ενα συμμαζεμα, εστρωσα τα ριχταρια κ εφαγα κ εγω. σε λιγο θα ετοιμασω το φαγητο του αντρα μου (που θα αργησει παλι) κ θα παω να ξαπλωσω.

θα σχολιασω το βραδακι, μονο να ευχηθω στα ζευγαρακια που γιορταζαν, να ζησετε ευτυχισμενοι κ αγαπημενοι!!!

σας φιλω κοριτσια μου

καλο μεσημερι!

Καλησπέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε..

Χάθηκα το σβκ διότι ήρθε η αδερφή μου από την Πάτρα με τον ανηψιό μου και είχα να τους δω 2 ολόκληρους μήνες, οπότε καταλαβαίνετε.. Απολαύσαμε η μια την συντροφιά της άλλης και τα παιδιά την παρέα ο ένας του άλλου (βλέπετε έχουν μόλις 5 μήνες διαφορά).. πήγαμε και σε παιδικό πάρτυ το σάββατο και σε παιδότοπο χθες οπότε καταλαβαίνετε ότι ο μικρός ξέδωσε πραγματικά..

Από δουλειές έβαλα 4 πλυντήρια τα οποία έβαλα στη συνέχεια στο στεγνωτήριο και άφησα σήμερα στην πεθερά για σίδερο, από φαγητό έκανα μακαρόνια με κιμά το Σάββατο και χθες λεμονάτο χοιρινό με ρύζι.. Ο μικρός μου σιγά σιγά σταματάει τα αλεσμένα και τρώει δικό μας κανονικό φαγητό και πολύ χαίρομαι γι' αυτό..

Προσπάθησα να κάνω ένα ξεσκαρτάρισμα στα χειμωνιάτικα ρούχα του μικρού καθώς και στα καλοκαιρινά του.. ότι δεν του κάνει το μάζεψα ήδη για να το δώσω σε μια φίλη μου που έχει ένα αγοράκι 9 μήνες ακριβώς μικρότερο από τον δικό μου και επικοινώνησα με μια φίλη μου που έχει 2 αγοράκια δίδυμα 8 μήνες μεγαλύτερα από το δικό μου να δει κι αυτή αν έχει ζιπουνάκια να μου δώσει..

Από δουλειές, συμμαζέματα στο σπίτι, άλλαγμα σεντονιών, σούπερ μάρκετ και τακτοποίηση..

Για σήμερα μαγείρεψα μαυρομάτικα..

Να ζήσουν τα αγαπημένα ζευγάρια που είχαν επέτειο και να ευτυχήσουν..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Hello!!!

Καλέ πόσα γράψατε?Σήμερα ωραία μέρα,λίγο ψυχρούλα το πρωί αλλά μετά έβγαλε ήλιο.Ακόμη παιδευόμαστε με βήχα και μύτη,η μικρή κάνει εισπνοές κι ακόμα δεν την έχω στείλει σχολείο.Μ'έχει λυσσάξει να πάει και είναι όλο γκρίνια...Όπως καταλαβαίνετε οι δουλειές λεχουν μείνει πίσω,μόνο τα βασικά γίνονται.Σήμερα είχαμε κρέας κοκκινιστό με μελιτζάνα και γραβιέρα στο φούρνο,λατρεμένο φαγητό...

Ειρήνη μακάρι να ήμασταν κοντά...να μου έφτιαχνες και τα νυχάκια!!!Τι θα κάνεις στα γενέθλια του φιόγκου,έχεις σκεφτεί?

Νάσια τι υπέροχη η κουβερτούλα.Είσαι πολύ χρυσοχέρα!

Να ζήσετε κορίτσια!!!Κ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...