Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αγαπημένες μου κορούλες καλησπέρα.

Πως είστε?

Είχα 2 μέρες, απίστευτου αλλά απίστευτου, τρεξίματος και τώρα σπιτάκι μου, επιτέλους προσπαθώ να χαλαρώσω. :|

Χθες, η μέρα ήταν το κάτι άλλο... τόσο τρέξιμο, τόση δουλειά και τόση πίεση... ότι και να σας λέω, λίγο.. Είχα οργανωθεί, όσο καλύτερα γινόταν, ώστε τελικά έγιναν όλα.

Το βραδάκι, τα κατεφέραμε και φτάσαμε στο Τσίρκο του Ηλιου.

Αχ.. είδα το My Billy μας {γλυκό μου πλάσμαααααααα, ότι και να λες δηλαδή! :tongue::tongue:}, μια καλλονή, όπως πάντα και φυσικά το billy junior... καλε! Τι fashion icon, αυτό το παιδί! ;);

βρε Ειρηνη μου... :oops::oops:

τι να πουμε για εσενα?? ο ηλιος προσωποποιημενος εισαι φωτεινη κ ζεστη Κ το φιογκακι ακολουθει απο πισω, μια φατσουλα εξυπνη κ ολοφωτιστη.

Το σόου.. χμ... δεν ξέρω. Είχαμε παρακολουθήσει πέρσι το Αλεγκρία, το οποίο με άφησε άφωνη. Εξαιρετική παράσταση, εξαιρετικοί καλλιτέχνες, εξαιρετικό θέαμα.

Το χθεσινό λοιπόν, για μένα, ήταν "καλό". Πολύ καλοί οι καλλιτέχνες αλλά η παράσταση, νομίζω, δεν ήταν τόσο δεμένη. Ισως επειδή το συγκρίνω με το Αλεγκρία.. αν δεν είχα παρακολουθήσει το Αλεγκρία να μου άρεσε περισσότερο. Το φιογκάκι πάντως, το λάτρεψε! ;)

εμεις που δεν ειχαμε ξαναδει καμμια παρασταση ΔΕΝ μας αρεσε...... ηταν κατα πολυ λιγοτερο απο αυτο που περιμεναμε δεν θα το προτεινα . κ ο μικρος βαρεθηκε....απο τις λιγες φορες που κλαψαμε τα λεφτα μας πραγματικα απο την βραδια μου εμεινε η συναντηση με την Ειρηνη κ ενα ωραιοτατο τεραστιο σουβλακι που φαγαμε μετα οικογενειακως.

αχχχ βρε Ερηνη σκεφτομαι...περιπου 65 σουβακια θα ειχαμε παρει με αυτα τα λεφτα καλψ:-(:sad:

Σήμερα δούλευα από πολύ νωρίς... άφησα τ αγόρια σπίτι να διαβάσουν και εγώ έφυγα για δουλίτσα. Επέστρεψα, μετά τις 12.00 και φύγαμε.. πήγαμε για ένα δωράκι, αύριο έχουμε ένα πάρτυ-παιδικό και μετά για παπουτσάκια του φιογκακίου. Την Παρασκευή, με την βροχή, διαπίστωσα πως τα 2 αθλητικά ζευγαράκια που είχα για το φιογκάκι, δεν του κάνουν πια και δεν είχα τι να του βάλω... :-( οπότε σήμερα έπρεπε να του πάρουμε. Ιδού:

με γεια σας!!! πολυ τελεια!!!

DSCN1682_zps34d0e75f.jpg

Μετά, πήγαμε για σουβλάκια, στον λατρεμένο μας Ζάχο, μιας που έχουμε επέτειο γάμου, οπότε το γιορτάσαμε οι 3 μας :P .

εισαστε πολυ ομορφο ζευγαρι να τα χιλιασετε και παντα αγαπημενοι κ ενωμενοι μακρια απο κακοτοπιες κ κακιες γλωσσες.

Επιστρέψαμε, κοιμηθήκαμε αρκετά {γιατί ήμασταν.... }, σηκωθήκαμε και έκανα κάποιες δουλίτσες..

Μάζεψα το σπιτάκι μου, ετοίμασα ένα πλυντήριο με σκουρα για την νύχτα, έπλυνα κάποια πιατικά, ετοιμάζω τώρα ελαφρύ βραδινό, άναψα τα κεράκια μου και θα χαλαρώσουμε.. υπέροχος καιρός για σπιτάκι, οπότε φτιάξε όμορφη ατμόσφαιρα! Enjoy κορίτσια μου! :P:p

καλη χαλαρωσηηηη:D:D:D

irene_zps8c923cb7.jpg

Σας φιλώ γλυκά!

:P:p κ σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι γνωρισα το Αφροδιτακι μας κ ολη την οικογενεια κατι μικρες κουκλιτσες οι κορες της κ πολυ γλυκια φυσιογνωμια η ιδια κ ο αντρας τς πολυ ευγενικος κ εξυπηρετικος.

μου εδωσε μια μεγαλη τσαντα μοσχομυριστα κοριστιστικα ρουχαλακια κ παπουτσια για να τα δωσω στα παιδακια που σας ελεγα.

Αφροδιτη μου θελω και δημοσια να σε ευχαριστησω για την ανταποκριση σου. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ:-P:razz::-P:razz:!!!!!!!!!

ελπιζω να ξαναβρεθουμε για καφεδακι ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε Ειρηνη μου... :oops::oops:

τι να πουμε για εσενα?? ο ηλιος προσωποποιημενος εισαι φωτεινη κ ζεστη Κ το φιογκακι ακολουθει απο πισω, μια φατσουλα εξυπνη κ ολοφωτιστη.

εμεις που δεν ειχαμε ξαναδει καμμια παρασταση ΔΕΝ μας αρεσε...... ηταν κατα πολυ λιγοτερο απο αυτο που περιμεναμε δεν θα το προτεινα . κ ο μικρος βαρεθηκε....απο τις λιγες φορες που κλαψαμε τα λεφτα μας πραγματικα απο την βραδια μου εμεινε η συναντηση με την Ειρηνη κ ενα ωραιοτατο τεραστιο σουβλακι που φαγαμε μετα οικογενειακως.

αχχχ βρε Ερηνη σκεφτομαι...περιπου 65 σουβακια θα ειχαμε παρει με αυτα τα λεφτα καλψ:-(:sad:

εισαστε πολυ ομορφο ζευγαρι να τα χιλιασετε και παντα αγαπημενοι κ ενωμενοι μακρια απο κακοτοπιες κ κακιες γλωσσες.

:P:p κ σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι γνωρισα το Αφροδιτακι μας κ ολη την οικογενεια κατι μικρες κουκλιτσες οι κορες της κ πολυ γλυκια φυσιογνωμια η ιδια κ ο αντρας τς πολυ ευγενικος κ εξυπηρετικος.

μου εδωσε μια μεγαλη τσαντα μοσχομυριστα κοριστιστικα ρουχαλακια κ παπουτσια για να τα δωσω στα παιδακια που σας ελεγα.

Αφροδιτη μου θελω και δημοσια να σε ευχαριστησω για την ανταποκριση σου. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ:P:p:p:p!!!!!!!!!

ελπιζω να ξαναβρεθουμε για καφεδακι ;)

Σ ευχαριστώ βρε κουκλί μου.. πολυ! :P:p Και για όλα οσα γραφεις.. είναι που με συμπαθείς, στο πα και χθες! ;)

Αχ.. μόλις βγήκαμε από την έξοδο, ξέρεις, εκεί που "χωριστήκαμε", είχε βρώμικα.. ακόμα γκρινιάζουμε με τον άντρα μου, που είχα την εξυπνο-ιδέα να μην πάρουμε!!!! :shock::?

χαχαχαχαχα!!! Ακου 65 σουβλάκια! χαχαχαχαχα

Υ.Γ. Να σου πω.. ποια παιδάκια? Σε παρακαλώ μ ενημερώνεις για να βοηθήσω??

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα κοπελες μου!

Πραγμστικα ειναι ομορφο και συγκινητικο που μεσα απο ενα φορουμ,κατα κυριο λογο απροσωπο,δημιουργουνται τετοιες σχεσεις!Μπραβο κοριτσια!Ειλικρινα ευχομαι να δυναμωνει καθε μερα και απο λιγο,ολο αυτο που εχετε δημιουργησει!

Ειρηνη μου,να ζησετε,να γερασετε μαζι με τις ευλογιες του Θεου!Πως τα περασατε?

Καλοφορετα και τα παουτσια του γιοκα σου!Ειναι πολυ ομορφα!

Ζηλευω που στις μεγαλες πολεις,υπαρχει η δυνατοτητα για τα παιδια να δουν/ασχοληθουν με πολλα και διαφορα πραγματα!Δυστυχως στην επαρχια αυτο δεν υπαρχει!Βεβαια εχουμε αλλα πλεονεκτηματα,αλλα και παλι λειπει ενα μεγαλο κομματι!:|

Σημερα ηρθα στο πατρικο μου,απ οπου αυριο το πρωι,ξημερωματα ξεκιναμε για Κωνσταντινουπολη!Την κορουλα της αφησα στην πεθερα μου!Πφφφ,ηδη μου λειπει,αλλα εχω τοσο μεγαλη αναγκη για ξεκουραση!Δυστυχως,εκει που μενουμε δεν εχουμε κανεναν να μας βοηθησει!Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων,πηγαμε για δουλεια!:DΟποτε καταλαβενετε!

Ευχομαι ολες να ειστε καλα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Billako μου κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα από κοντά και τον κούκλο τον γιο σου ;););) και θα χαρώ επίσης πολύ όταν μάθω πως το παιδάκι ευχαριστιέται τα ρουχαλάκια και τα παπουτσάκια του!

Το μεγαλύτερο μπράβο αξίζει σ' εσένα για την ευαισθησία σου και γιατί μπαίνεις στον κόπο να ζητήσεις βοήθεια και να ενδιαφερθείς και πολλά πολλά ακόμη....εκεί που που καταλαβαίνεις πως υπάρχει ανάγκη.

Ούτως ή άλλως κι εγώ από το easy living είχα βρει ανταπόκριση την άνοιξη που ζήτησα ρούχα για τον μικρούλη στην Γεωργία ;););) Υπάρχουν κόρες (και μάλιστα εκτός Αθήνας) και φυσικά η μάνα μας που μέχρι και παιχνιδάκια μου έδωσαν για το παιδάκι.

mamavasia καλή επιτυχία αύριο ;)!

Ειρήνη κι εμείς έχουμε αύριο επέτειο γάμου (καρδούλες) και σήμερα πήγαμε με τα κορίτσια για σινεμά και μετά για φαγητό στα ster για να το γιορτάσουμε! Γυρίσαμε πριν από λίγο, ετοιμάστηκαν για ύπνο, τώρα τους διαβάζει παραμύθι ο μπαμπάς του και μετά θα δούμε ταινιούλα τα δυο μας.

Χρόνια μας πολλά και καλά λοιπόν και για τους δυο μας, να είμαστε πάντα γεροί, ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!:D:D:D:D:D

Υ.Γ.1 Κι εμένα μου αρέσει πραγματικά πολύ που μιλάμε στο τηλέφωνο!

Υ.Γ.2 Με γεια τα παπούτσια του φιογκακίου! Καλοφόρετα, είναι πανέμορφα.

καλησπερα κοριτσια νωρις νωρις σας χαιρετω σημερα,,,,,για να μην ξεχασω.Hope καλο ταξιδι να ηξερες ποσο ζηλευω...που θα πας κωνσταντινουπολη,,,,να περασετε τελεια....μηπως εχεις καταγωγη απο βορεια ελλαδα ??γιατι εγω ναι.Ειρηνη να ζησετε παντα ευτυχισμενοι!!!!!!! Δυσκολη μερα σημερα πολλες δουλειες πολυ σιδερο,που καθαρισμα πολυ πλυσιμο...και τωρα προσπαθω να μην κοιμηθω αλλα ...θα δειξει....Εχθες το Quidamτο τσιρκο αρκετα καλο.....η live μουσικη τους μπαντα απιστευτη!!!~!κοριτσια οτι και να κανετε αποψε enjoy it!!! εμεις αυριο εχουμε και γαμο οποτε δεν νομιζω να προλαβω να σας μιλησω!!!!καλο υπολοιπο σκ,καλο βραδυ!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τι κάνετε?

Σήμερα έτρεχα απο το πρωί...διάβαζε η μεγάλη και εγώ ταυτόχρονα μαγείρευα γεμιστά καλαμαράκια με πατάτες....φανταστικά έγιναν!!

Το απόγευμα φύγαμε με τα αυτοκίνητα να ξεφορτώσουμε πράγματα για το swap...δύο αυτοκίνητα γεμίσαμε τίγκα στο παιχνίδι!

Αύριο Ειρήνη θα είμαι εκεί απο τις 12 αρχίζουμε και μέχρι τις 6 !

Χρόνια πολλά στην Αφροδιίτη και στην Ειρήνη για την επέτειο τους!

Γεια σας κοριτσακια,βραδυνη σημερα γιατι ολη την μερα δεν εκατσα καθολου ,εκανα πολλες δουλειες (φτανω περιπου τη λιστα της Γιωτας:D)και μετα πηγαμε με τις κορες σινεμα να δουν την καινουρια ταινια της μπαρμπι.Εγω ψιλοβαρεθηκα για να πω την αληθεια αλλα αυτες το καταευχαριστηθηκαν οποτε χαλαλι!

Χρονια πολλα στα ζευγαρια που εχουν επετειο να ειστε παντα γεροι κι αγαπημενοι!,τελικα ειμαστε πολλες που διαλεξαμε τον Σεπτεμβρη για να παντρευτουμε,κι εμεις ειχαμε επετειο στις 18 αλλα βγηκαμε μονοι να το γιορτασουμε,ωραια ηταν ειχαμε πολυ καιρο να το κανουμε.

Μαμα Κων/νου και Ειρηνη με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας αγκαλια,αν και συνηθως οι γονεις θελουν να εχουν και τα δυο φυλα πιστευω τα αδερφια περνανε καλυτερα οταν ειναι ιδιου φυλου,εχουν κοινα ενδιαφεροντα.

Ευα μου ποσο χαιρομαι που "σ'ακουω" ξανα.Με το καλο κοριτσι μου ολα καλα ΘΑ πανε ,τα πιο ομορφα Χριστουγεννα της ζωης σου θα ειναι αυτα,ειμαι σιγουρη.

Και για το τελος μια παρακληση δεν θελουμε να ξερουμε ,αν συναντηθηκατε και ποσο ωραια περασατε και ποσο χαρηκατε που βρεθηκατε απο κοντα,ζηλευουμεεεεεεεε πολυ εμεις που ειμαστε μακρια:D:D:D:D:tongue::D:D:D:D

Καλο βραδυ σε ολες...

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

πρωινή σήμερα.Λοιπόν τελειώσε το βάψιμο και το σαλόνι έγινε υπέροχο.Βέβαια μας βγήκε λίγο ο αποαυτός αλλά τελικά ανταμειφθήκαμε με το αποτέλεσμα.Την Παρασκευή με το που γύρισα από τα παιδιά στο σχολείο ξεκινήσαμε να βάφουμε και τελικά διαπιστώνω ότι αντί να αγοράσω τα κιλά που χρειαζόμαστε για το σαλόνι πήρα αυτά που χρειαζόμαστε για τα υπνοδωμάτια οπότε καθώς καταλαβαίνετε μόλις περάσαμε το πρώτο χέρι μείναμε από χρώμα.Οπότε επ ευκαιρίας πήγαμε πήραμε τον μικρό από το νήπιο με το αυτοκίνητο μιας και έβρεχε εκείνη την ώρα και φύγαμε κατευθείαν για το πράκτικερ να πάρουμε και τα υπόλοιπα χρώματα.Γυρίσαμε και ξεκινήσαμε να περνάμε το δεύτερο χέρι με ένα μικρό διάλειμμά να πάω να πάρω και τα μεγάλα από το σχολείο και να φάμε(φασολάδα).Τελικά κατά τις 5 είχαμε τελειώσει οπότε το αφήσαμε μέχρι τις 7 και αρχίσαμε να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους.Ετσι κατά τις 12 είχα καθαρίσει το σαλόνι και την κουζίνα και όλα είχαν μπεί στην θέση τους.

Το Σάββατο σηκώθηκα έκανα ένα σκούπισμα σε όλο το σπίτι,ξεσκόνισα,σφουγγάρισα,πήγα σούπερ,γύρισα και έβαλα τα ψώνια στην θέση τους και αφού έφτιαξα το φαγητό -γαρίδες λεμονάτες,γαύρο τηγανιτό,τηγανιτές πατατούλες και σαλατούλα,φάγαμε,μάζεψα το τραπέζι και πήγαμε για ύπνο γιατί ίσα που με κράταγαν τα πόδια μου(άμα είσαι αγύμναστη βρε παιδί μου πιάνεσαι με το παραμικρό).Το βραδάκι χαλαρά τελειώσα την κουβερτούλα για την μικρή ανηψούλα που περιμένουμε τον άλλο μήνα και μου έφυγε και αυτό από το μυαλό.Για δείτε:http://natapakomyxri.blogspot.gr/2014/09/blog-post_27.html . Μετά τα αγόρια βάλανε να δουν ταινία και εγώ ψιλοχάζεψα στο ιντερνετ.

Σήμερα θα πάμε στα γενέλθια της βαφτιστήρας μου οπότε θα μαζευτούμε καλό μεσημέρι.Το μενού σήμερα λέει κοκκινιστό μοσχαράκι με πιπεριές και πατάτες.Διάβασμα με τα βαψίματα φυσικά δεν κάναμε οπότε το απόγευμα έχει μελέτη και μπόλικο σίδεροοοοοοοοοοοοο που πρέπει να τελειώσω σήμερα γιατί μάλλον το βραδάκι θα καταβάσουμε τα χειμωνιάτικα γιατί παραψύχρινε και δεν τον βλέπω να ξαναζεσταίνει για καλοκαιρινά άντε να τους αφήσω κανά μπλουζάκι κάτω.

Μεγειά στο φιογκάκι τα παπουτσάκια του και να ζήσετε πολλά πολλά χρόνια μαζί με τον αντρούλη σου Ειρήνη μου να είσαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι.

Καλημέρα στην όμορφη παρέα!! Πολύ χαίρομαι που σας διαβάζω και είστε όλες καλά!!!!! Με το καλό και τα καινούρια μπεμπάκιααααα!!! Έχω όρεξη για ανακατατάξεις γενικώς αλλά δεν έχω χρόνο προς το παρόν... Επιφυλάσσομαι!!

Πολλές καλημέρες!

Καλημέρα!

Ξυπνήσαμε, φάγαμε πρωινό, ήπιαμε τον πρώτο καφέ και ετοιμάζομαι για τον δεύτερο!!!!

mamavasia σου έρχομαι!!! Ελπίζω να συναντήσω και άλλα κορίτσια, 4U, mumsofia, Ειρήνη......

Μαγείρεψα σπαγγέτι με κιμά, έφτιαξα και ένα ρυζογαλάκι για επιδόρπιο (αφού τους αφήνω μόνους τους :tongue::tongue::tongue:) αλλά θέλω καφεδάκι με φιλαράκια από easy living!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλες!

Άλλα εκατό χρόνια ευτυχίας εύχομαι στα ζευγάρια που είχαν/έχουν επέτειο!

Εμείς χουχουλιαστά το περνάμε το ΣΚ με λίγες δουλίτσες απαραίτητες. Κανά σκούπισμα, κανά μπάνιο, κανά πλυντήριο, κανά φαγάκι. Καθημερινά πράγματα.

Κρύωσε ο καιρός και δε μου κάνει κέφι να βγω απ το σπίτι. Τώρα που κατέβηκε και η κουβερτούλα στον καναπέ...

Πάω να βάλω μπριζολίτσες με πατατούλες στη γάστρα και να σιδερώσω λιγάκι! Ευτυχώς τα κρατάω σε αξιοπρεπές επίπεδο και δεν αφήνω να μαζευτούν πλυντήρια γιατί κουράζομαι πολύ.

Καλή Κυριακή να έχουμε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

πρωινή σήμερα.Λοιπόν τελειώσε το βάψιμο και το σαλόνι έγινε υπέροχο.Βέβαια μας βγήκε λίγο ο αποαυτός αλλά τελικά ανταμειφθήκαμε με το αποτέλεσμα.Την Παρασκευή με το που γύρισα από τα παιδιά στο σχολείο ξεκινήσαμε να βάφουμε και τελικά διαπιστώνω ότι αντί να αγοράσω τα κιλά που χρειαζόμαστε για το σαλόνι πήρα αυτά που χρειαζόμαστε για τα υπνοδωμάτια οπότε καθώς καταλαβαίνετε μόλις περάσαμε το πρώτο χέρι μείναμε από χρώμα.Οπότε επ ευκαιρίας πήγαμε πήραμε τον μικρό από το νήπιο με το αυτοκίνητο μιας και έβρεχε εκείνη την ώρα και φύγαμε κατευθείαν για το πράκτικερ να πάρουμε και τα υπόλοιπα χρώματα.Γυρίσαμε και ξεκινήσαμε να περνάμε το δεύτερο χέρι με ένα μικρό διάλειμμά να πάω να πάρω και τα μεγάλα από το σχολείο και να φάμε(φασολάδα).Τελικά κατά τις 5 είχαμε τελειώσει οπότε το αφήσαμε μέχρι τις 7 και αρχίσαμε να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους.Ετσι κατά τις 12 είχα καθαρίσει το σαλόνι και την κουζίνα και όλα είχαν μπεί στην θέση τους.

Το Σάββατο σηκώθηκα έκανα ένα σκούπισμα σε όλο το σπίτι,ξεσκόνισα,σφουγγάρισα,πήγα σούπερ,γύρισα και έβαλα τα ψώνια στην θέση τους και αφού έφτιαξα το φαγητό -γαρίδες λεμονάτες,γαύρο τηγανιτό,τηγανιτές πατατούλες και σαλατούλα,φάγαμε,μάζεψα το τραπέζι και πήγαμε για ύπνο γιατί ίσα που με κράταγαν τα πόδια μου(άμα είσαι αγύμναστη βρε παιδί μου πιάνεσαι με το παραμικρό).Το βραδάκι χαλαρά τελειώσα την κουβερτούλα για την μικρή ανηψούλα που περιμένουμε τον άλλο μήνα και μου έφυγε και αυτό από το μυαλό.Για δείτε:http://natapakomyxri.blogspot.gr/2014/09/blog-post_27.html . Μετά τα αγόρια βάλανε να δουν ταινία και εγώ ψιλοχάζεψα στο ιντερνετ.

Σήμερα θα πάμε στα γενέλθια της βαφτιστήρας μου οπότε θα μαζευτούμε καλό μεσημέρι.Το μενού σήμερα λέει κοκκινιστό μοσχαράκι με πιπεριές και πατάτες.Διάβασμα με τα βαψίματα φυσικά δεν κάναμε οπότε το απόγευμα έχει μελέτη και μπόλικο σίδεροοοοοοοοοοοοο που πρέπει να τελειώσω σήμερα γιατί μάλλον το βραδάκι θα καταβάσουμε τα χειμωνιάτικα γιατί παραψύχρινε και δεν τον βλέπω να ξαναζεσταίνει για καλοκαιρινά άντε να τους αφήσω κανά μπλουζάκι κάτω.

Μεγειά στο φιογκάκι τα παπουτσάκια του και να ζήσετε πολλά πολλά χρόνια μαζί με τον αντρούλη σου Ειρήνη μου να είσαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι.

Νασια μου ειναι υπεροχη η κουβερτουλα!!!!Μπραβο σου!!!Με το καλο να γεννηθει το μωρακι γερο και δυνατο και να την χαρει!!!!

Να σε ρωτησω:Αν καταλαβα καλα εχεις κανει τρεις πλεξεις(το εγραψα σωστα:rolleyes:),μια ροζ ανοιχτο,μια ροζ σκουρο,και το λευκο που τα ενωσες?

Οντως παραψυχρανε και ο καιρος και νωρις-νωρις φετος...

Νασια μου ειναι υπεροχη η κουβερτουλα!!!!Μπραβο σου!!!Με το καλο να γεννηθει το μωρακι γερο και δυνατο και να την χαρει!!!!

Να σε ρωτησω:Αν καταλαβα καλα εχεις κανει τρεις πλεξεις(το εγραψα σωστα:rolleyes:),μια ροζ ανοιχτο,μια ροζ σκουρο,και το λευκο που τα ενωσες?

Οταν παραψυχρανε και ο καιρος και νωρις-νωρις φετος...

Τωρα ειδα οτι δειχνεις πως την εφτιαξες...Θα την δειξω στην μητερα μου,που πιανουν τα χερια της;)

Kαλησπέρα κορίτσια,

εμείς μόλις γυρίσαμε από το πάρτυ γενελθίων της βαφτιστήρας μας,τα μικρά το καταδιασκέδασαν και οι μεγάλοι βρήκαμε ευκαιρία για κουβεντούλα.Ευτυχώς πριν φύγω τελείωσα με το σίδερο από αυτά που είχα ήδη μαζέψει και τα τακτοποιήσα στις θέσεις τους.Βέβαια τώρα πλένει άλλο πλυντήριο και είναι και ένα ακόμα απλωμένο ελπίζω μόνο να μην βρέξει.

Τα κορίτσια που πήγαν στο swap πώς πέρασαν;Ειμαι σίγουρη ότι θα ήταν πολύ ωραία.

Χαίρομαι που σας άρεσε η κουβερτούλα μου.Είναι πλεγμένη και με τα τρία χρώματα.Αρχικά έκανα μια σειρά με τετραγωνάκια και μετά έβαζα μια ροζ απαλό νήμα,λευκό και μετά ροζ-φούξια.Με το λευκό έκανα μόνο τετράγωνα ενώ με τα χρώματα έκανα ποδαράκια.Είναι πολύ εύκολο.

Το απόγευμα έχουμε διαβασμα και να τελειώσω με το σίδερο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...