Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Είστε θυσαυρός κορίτσια το ήξερα ότι θα με βοηθούσατε:D

Λοιπόν η κολώνα είναι 70 πόντους οπότε μπορούμε να το κάνουμε φαρδύ.

Δυστυχώς δεν έχω γωνιακό ντουλάπι με μηχανισμό το οποίο είναι φοβερό αλλά δυστυχώς δε γίνεται σε εμάς έτσι όπως την έχει φτιάξει τη κουζίνα ο μαραγκός ο Θεός να το κάνει μαραγκό αλλά anyway....

mybilly βανίλια ε;;;Γυαλιστερό ή ματ; Ωραίο ακούγεται:D

Και εμείς θέλαμε να πάμε στο τσίρκο του ήλιου αλλά έβγαιναν πολλά τα εισιτήρια και με τόσα έξοδα που έχουμε αυτό τον καιρό το αφήσαμε:cry:

Καλά να περάσετε! Δε νομίζω ότι θα έχει θέμα ο μικρός σου, θα είναι πολύ ενδιαφέρον και αφού έχετε ξαναπάει σε θέατρα και κάθεται σίγουρα θα τα ''καταφέρει'' και εκεί:-P

βανιλια ματ λεια χωρις πολλα σχεδια να καθαριζεται ευκολα;);)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνη με προλαβες ,,,μολις θα ρωτουσα για το τσιρκο του ηλιου.και εμενα η δικη μου θελει να παμε ,μαλλον αποψε το βλεπω και εμεις.Ξερεις εαν υπαρχουν εισητηρια ακομη κια σε καλη τιμη??? μπηκα λιγο να δω αλλα δεν το εχω αυτο με τισ επιλογες θεσεων και πειμενω να με βοηθησει ο αντρουλησς μου.Κοριτσια εχει παει καμια να μας πει εντυπωσεις??? η κορη μου ειχε ξαναπαει με τον πατερα τησ την προηγουμενη φορα και τρελαθηκαε οποτε τωρα ειπεμα να την συνοδευσω εγω...

Είχαμε πάει στο DRALION και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Αξίζει τα χρήματα και πιστεύω πως κάθε τους παράσταση θα είναι το ίδιο ξεχωριστή κάθε φορά!

Δοκίμασε να πάρεις τηλέφωνο σε κατάστημα του Γερμανού για εισιτήρια.

Γεια σας κοριτσάκια μου..

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση για το swap.. Εντάξει το Μοσχάτο δεν είναι και δίπλα αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα μακριά.. Είχα την εντύπωση ότι είναι για γυναικεία ρούχα και όχι για παιδικά.. Βλέπετε τα παιδικά που δεν μας κάνουν πια τα δίνω σε μια φίλη μου που έχει ένα αγοράκι 9 μήνες ακριβώς μικρότερο από μας για να πιάσουν τόπο.. Και εκτός αυτού την Κυριακή θα έχω τραπέζι στους νονούς του μικρού που έχουν να τον δουν καιρό.. Ελπίζω όταν γίνει swap γυναικείο να τα καταφέρω να έρθω γιατί πραγματικά έχω πάρα πολλά ρούχα που μου πιάνουν απίστευτο χώρο στις ντουλάπες και δεν ξέρω τι να τα κάνω..

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση πάντως.

L2qIp2.png

Κοριτσακια αγαπημενα μου

Ποσο μου λειψατε...Οχι μονο γενικα το θεματακι μας (φυσικα και αυτο), αλλα και ο τροπος που η καθεμια γραφει και συμμετεχει σε αυτο!

Και στ' αληθεια 2-3 μερες τωρα που επιασα να διαβασω οσα ειχα χασει τοσους μηνες νιωθω σαν να ξαναβρηκα δικους μου ανθρωπους. Και χαιρομαι ιδιαιτερα που επανηλθατε σχεδον ολες μετα την καλοκαιρινη "κοιλιτσα".

Εγω περασα λιγακι δυσκολα τους μηνες αυτους και επειδη εχουμε και αλλες εγκυουλες δεν ηθελα να γραψω για να μην επηρεαστουν (με την ευκαιρια χαιρομαι που ολα πανε καλα κοριτσακια μου). Εγω ειχα ενα θεμα με τον τραχηλο και ζοριστηκα πολυ.... Να πω την αληθεια με το που περασαν οι αναγουλες του πρωτου τριμηνου και ενιωσα καλα μαλλον απο οτι φανηκε το παρακανα ... ζοριστηκα με τη δουλεια (ειχα φοβερη εργασιομανια και αγχος για τα οικονομικα μας), ειχα ορεξη για ανακαταταξεις στο σπιτι και φυσικα καθε απογευμα φουλ παιχνιδια εξω βολτες και θαλασσα με την μικρη.... Βασικα υπερεκτιμησα τις δυναμεις μου παροτι απο την πρωτη εγκυμοσυνη (επειδη εχω αλλο θεμα υγειας) ηξερα οτι πρεπει να προσεχω. Αλλα να ελεγα οτι δεν κανω τιποτα παραπανω απο αλλες εγκυππυλες εργαζομενες που εχουν ηδη ενα παιδακι...

Και πηγα 20 Αυγουστου για β επιπεδου και ηρθε η καμπανα........

Επιτελους χτες ομως στο καθιερωμενο ραντεβου με το γιατρο μου ειδαμε βελτιωση (αλοιμονο τοση ξεκουραση εριξα) και πηρα ανασα. Σε 5 μερες μπαινω στον εβδομο οποτε θα ηρεμησω περισσοτερο.

Δεν εγραφα και δεν σας διαβαζα γτ δεν εκανα τιποτε στο σπιτι. Φερνω γυναι κα καθε 15 μερες και βοηθαει και η μανουλα μου.

Μου λειψατε ομως πολυ....

Και θα χρειαστω τα φωτα σας καθως περιμενουμε αγορακι (ραβτακι εμεις παρεα) ! Και λογω ελειψης χωρου μαλλον θα πανε στο ιδιο δωματιο .... Οποτε εχω χιλιους προβληματισμους, που θ σας αναλυσω συντομα γιατι σας επρηξα σημερα.

Σας φιλω και υποσχομαι να συμμετεχω εστω και χωρις λιστες ;)

υγ Τελικη εχω 31/12 χαχα Αλλα λογω καισαρικης με βλεπω να κανω χριστουγεννα στο μαιευτηριο.... Θα ειναι πντως απο τις πιο ομορφες γιορτες μας φετος........:D

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στην παρέα!Πόσο μ'αρέσει που έχουμε μπει σε πρόγραμμα και γράφουμε οι περισσότερες:P

Ε ναι κι εγώ τα περιμένω τα Χριστούγεννα και θα ομολογήσω ότι τραγουδάμε από τώρα τον Ρούντολφ...:tongue:Πότε αλλάζει η ώρα καλέ γιατί ούτε που θυμάμαι,άντε να μικρύνει η μέρα να μαζευτούμε και λίγο στο σπίτι.

Σήμερα δεν έκανα πολλά στο σπίτι,μαγείρεψα κοτόπουλο με πατάτες,πήγα τράπεζες κι έφαγα 3 ώρες οπότε μετά δεν είχα χρόνο για τίποτα...

Irene δοκίμασε ένα πρόγραμμα φαγητού εβδομαδιαίο. Σκέψου τι φαγητά τρώνε τα παιδιά και έτσι οργάνωσε τα ψώνια σου.

Εγώ πέταγα συνέχεια λαχανικά και τρόφιμα ληγμένα που τα είχα ξεχάσει:oops::oops::oops: στην ''μαύρη τρύπα'' της τροφοθήκης...

Δεν έχω πολύ καιρό που το εφαρμόζω, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησα και με έχει βολέψει απίστευτα γιατί δεν πονοκεφαλιάζω με το τι θα μαγειρέψω ;). Συνήθως το φτιάχνω Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο πρωί και συνήθως 2-3 φορές μέσα στον μήνα τρώμε περισσεύματα από άλλες μέρες.

Περαστικά σας.

Σε μια ώρα σχολάω :P:p:p:p:p:p βρέξει χιονίσει......

Έχεις δίκιο Αφροδιτάκι θα το εφαρμόσω κι εγώ τελικά...!Ευχαριστούμε;)

καλησπερα κ απο μενα! τι κανετε? εγω ειχα πολυ τρεχατη μερα σημερα, απο τις 8 στο γραφειο κ ανεβηκα 10 που ξυπνησε η μικρη (μαμα ελα γρηγορα εχω κατουρασει εξω απο την πανα μου!!!!) την ακουσαμε απο την ενδοεπικοινωνια κ πεσαμε κατω απο τα γελια!!! 10-12 εκατσα επανω κ σε αυτο το διαστημα ετοιμασα την μικρη, την ταισα, εβαλα ψωμι να γινεται, εψησα τυροπιτα της μικρης (εχει αδυνατισει με την ιωση κ την μπουκωνω, ψηλωσε κιολας και εχει γινει....),εβγαλα εξω την κουβερτα της κ το μαξιλαρι της να αεριστουν, περασα μια το μπανιο,εστρωσα το κρεβατι μας κ εβαλα κατι λιγα πιατικα στο πλυντηριο κ το εβαλα να πλενει. την πηρα πηγαμε κρεοπωλειο κ γυρισαμε στο γραφειο. 3 και ανεβηκα με πολυ αγχος, την ξανα-ματα ετοιμασα, την ταισα κ βουρ για υπνο.

τωρα θελω να κανω το κλασσικο συμμαζεμα, να αδειασω πλυντηριο πιατων, να στρωσω τραπεζι (δεν εχει ερθει ακομα ο αντρουλης) κ να φαμε, να μαζεψω κουζινα, να φτιαξω ενα κεικ κ να σιδερωσω(?????) αν προλαβω θα περασω κ μια σουιφερ το πατωμα που οι τριχες μου (μαδαω παλι!!!) κανουν παρτυ!

βουλακι μου συγχαρητηρια για τον 2ο γιο!!! θα εχει ωραια παρεουλα το παιδακι σου, κ φυσικα το μικρο θα εχει τον μεγαλο του αδελφο!!!

ιρενε πολυ πλακα εχει η κορη σου!!! πες της οτι θα κολλησει τα αλλα παιδακια στο σχολειο, ετσι της ειπα εγω "μην πηγαινεις κοντα στον παππου κ την γιαγια γιατι θα τους κολλησεις" κ λεει δεν ερχομαι κοντα σας γιατι ειμαι αρρωστη κ θα σας κολλησω!

ρε μπιλλακι τελικα σιδερωσες ε??? ελα κ απο εδω που γινεται ο χαμος!!!

αφροδιτακι πολυ γελασα με την μαυρη τρυπα της τροφαποθηκης!

νασια μου με το καλο το βαψιμο, παρτε κ την 4u να σας βοηθησει:tongue::tongue::tongue:, ωραια χρωματα!!!

βασια κ εγω πρεπει να αρχισω με τα ρουχα, τουλαχιστον της μικρης!

σας φιλω κ παω να ξεκινησω!

Τι γέλιο έριξα με την κόρη σου...;)Της το είπα αλλά μου απάντησε ότι θα είναι μακριά από τα παιδάκια και θα τους πει ότι είναι άρρωστη να μην την πλησιάσουν.Εγώ πάντως την κράτησα και σήμερα γιατί ακόμα βήχει κι έχει δέκατα,ελπίζω μέχρι τη Δευτέρα να είναι καλά

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εγω νυσταααααααααααααζωωωωωωωωωωω........δεν ξερω γιατι αλλα κουταλαω...ισως μου βγαινει η κουραση απο την προηγουμενη νυχτα που δεν κοιμηθηκα καλα,λογω αγχους για την εξεταση.

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ-πολυ για τις ευχες σας!!!!

Εχθες δεν εκανα τιποτα απολυτως απο δουλειες,το μονο που εκανα ηταν να βγαλω εξω ολα τα μωρουδιακα για να δω τι εχω και τι χρειαζεται να αγορασω.

Οποτε καταλαβαινετε τι γινετε σημερα στο σπιτι....αλλα νυσταζω βρε κοριτσια...δεν εχω κουραγιο να κανω τιποτα....

Εχω ερωτηση:

Eχθες που εβγαλα τα μωρουδικα,ειδα πως καποια φορμακια που ειναι λευκα εχουν κιτρινισει απο την πολυκαιρια,παρ'ολο που τα ειχα τακτοποιημενα μεσα στις ειδικες θηκες για τα ρουχα.Αυτες οι κιτρινιλες πως φευγουν?Αν τα πλυνω κανονικα με το απορρυπαντικο θα βγουν?

Νομίζω αν τα πλύνεις θα φύγουν μωρέ,αφού δεν είναι λερωμένα!Αχ τα έβγαλες,εγώ θα τα κάνω μάλλον την επόμενη βδομάδα και ανυπομονώ να ξαναδώ μικροσκοπικά ρουχαλάκια:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δομνιτσα καλησπερα.δεν κανει τιποτα μωρε να εισε καλα....Αφροδιτη τελικα απο Γερμανο τα εκοψα τα εσητηρια ,μακαρι να σας ηξερα να σας χαιρετουσα εκει χαχα,εμεις ειμαστε zone A.My billy η μεγαλη μου περυσι ειχε δει το προηγουμενο ηταν σχεδον 7,τωρα 4,5 που εινα η δικια σου μπορει και να μην κατσει ολη τη, ωρα.Εμεις διαβαζουμ ειδη για Δευτερα γιατι εχουμ και υποχρεωσεις σκ και τεστ.

Έχεις δίκιο Αφροδιτάκι θα το εφαρμόσω κι εγώ τελικά...!Ευχαριστούμε;)

Εκτός από την σκοτούρα του ''τι θα μαγειρέψω'' κάνεις και οικονομία ;), γιατί δεν αγοράζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι και πολύ βασικό δεν πετάς φαγώσιμα που έχουν χαλάσει.......Αυτό ήταν το δικό μου αδύνατο σημείο....

Μπάμπι επίσης καλά να περάσετε στο QUIDAM!!!!

Ευάκι μου καιρό έχω να σε ''ακούσω''.Ελπίζω τώρα να πηγαίνουν όλα τέλεια,μην αγχώνεσαι ότι ήταν πέρασε!!!Με το καλό ο μπεμπούλης!!!

Μπιλάκι και Ειρήνη καλά να περάσετε.Σας ζηλεύω θα το πω φωναχτά...

Μπάμπι το μπιλάκι έχει αγοράκι...Μπράβο που διαβάζετε από σήμερα,θέλω κι εγώ να το εφαρμόσω αυτό όταν πάει η μικρή σχολείο.Καλά να περάσετε κι εσείς...

Σήμερα βαριέμαι,δεν ξέρω τι μ'έχει πιάσει.Έχει κι ο άντρας μου πολλή δουλειά αυτή τη βδομάδα και λείπει και παραπονιέται η μικρή αλλά τι να την κάνω,της το εξηγώ αλλά πάλι μόλις επιστρέφει του κάνει παράπονα και μούτρα και στεναχωριέται ο κακομοίρης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα καλες μου!Τι κάνετε?

Κορίτσια μου μάλλον ήρθε η ωρα να πω καλό χειμωνα!Έχουμε τρομερό κρύο!Μπρρρ!!!

Σήμερα κοιμηθηκα αρκετά!Δούλευα νύχτα,γυρνώντας δε με έπιανε ύπνος, κοιμηθηκα κατα τις 9 έως τις 3.30!!!Καλά ηταν!Ξεκιναω άδεια!Επιτέλους!

Εκανα λιγες δουλιτσες, άφησα για αύριο σίδερο και φαγητό μικρής,και χαλαρωνω!

Κυριακή φεύγω 5ημερο Κωνσταντινούπολη!

Ευτυχώς η μικρή μου σήμερα ηταν πολύ ήσυχη και δεκτική!Όχι οτι δεν είναι, αλλά θέλει παρέα!

Irene1984,πως είναι η κορουλκα σου?Περαστικά!Ποσο την καταλαβαίνω που κλείστηκε μέσα,αλλά είναι για το καλό της!Υπομονή και σε σένα!Κοριτσάκι λοιπον?Να είναι ευλογημένο!

Γερά και ευλογημενα να είναι και τα δικά σας μωρακι Εύα και "μαμά Κωνσταντίνου"!

Τι ευτυχία!

Αχ κορίτσια μου,λιγα συγκρατησα απο αυτα που γραψατε!Πφφφ!

Συγνώμη που δεν θα αναφερθω σε κάθε μια ξεχωριστά! Εύχομαι σε οσες έχουν εξοδο να περάσουν υπέροχα! Καλές δουλιτσες σε όσους ανακαινιζουν τα σπιτάκια τους(διάβασα για βάψιμο)!

Πάω να διαβάσω το βιβλιο μου και να ξεκουραστω!"Το παλάτι των αναμνήσεων",είναι ο τιτλος!

Καλό βράδυ,καλό ξημέρωμα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Αγαπημένες μου κορούλες καλησπέρα.

Πως είστε?

Είχα 2 μέρες, απίστευτου αλλά απίστευτου, τρεξίματος και τώρα σπιτάκι μου, επιτέλους προσπαθώ να χαλαρώσω. :|

Χθες, η μέρα ήταν το κάτι άλλο... τόσο τρέξιμο, τόση δουλειά και τόση πίεση... ότι και να σας λέω, λίγο.. Είχα οργανωθεί, όσο καλύτερα γινόταν, ώστε τελικά έγιναν όλα.

Το βραδάκι, τα κατεφέραμε και φτάσαμε στο Τσίρκο του Ηλιου.

Αχ.. είδα το My Billy μας {γλυκό μου πλάσμαααααααα, ότι και να λες δηλαδή! :tongue::tongue:}, μια καλλονή, όπως πάντα και φυσικά το billy junior... καλε! Τι fashion icon, αυτό το παιδί! ;););)

Το σόου.. χμ... δεν ξέρω. Είχαμε παρακολουθήσει πέρσι το Αλεγκρία, το οποίο με άφησε άφωνη. Εξαιρετική παράσταση, εξαιρετικοί καλλιτέχνες, εξαιρετικό θέαμα.

Το χθεσινό λοιπόν, για μένα, ήταν "καλό". Πολύ καλοί οι καλλιτέχνες αλλά η παράσταση, νομίζω, δεν ήταν τόσο δεμένη. Ισως επειδή το συγκρίνω με το Αλεγκρία.. αν δεν είχα παρακολουθήσει το Αλεγκρία να μου άρεσε περισσότερο. Το φιογκάκι πάντως, το λάτρεψε! ;)

Σήμερα δούλευα από πολύ νωρίς... άφησα τ αγόρια σπίτι να διαβάσουν και εγώ έφυγα για δουλίτσα. Επέστρεψα, μετά τις 12.00 και φύγαμε.. πήγαμε για ένα δωράκι, αύριο έχουμε ένα πάρτυ-παιδικό και μετά για παπουτσάκια του φιογκακίου. Την Παρασκευή, με την βροχή, διαπίστωσα πως τα 2 αθλητικά ζευγαράκια που είχα για το φιογκάκι, δεν του κάνουν πια και δεν είχα τι να του βάλω... :-( οπότε σήμερα έπρεπε να του πάρουμε. Ιδού:

DSCN1682_zps34d0e75f.jpg

Μετά, πήγαμε για σουβλάκια, στον λατρεμένο μας Ζάχο, μιας που έχουμε επέτειο γάμου, οπότε το γιορτάσαμε οι 3 μας :P .

Επιστρέψαμε, κοιμηθήκαμε αρκετά {γιατί ήμασταν.... }, σηκωθήκαμε και έκανα κάποιες δουλίτσες..

Μάζεψα το σπιτάκι μου, ετοίμασα ένα πλυντήριο με σκουρα για την νύχτα, έπλυνα κάποια πιατικά, ετοιμάζω τώρα ελαφρύ βραδινό, άναψα τα κεράκια μου και θα χαλαρώσουμε.. υπέροχος καιρός για σπιτάκι, οπότε φτιάξε όμορφη ατμόσφαιρα! Enjoy κορίτσια μου! :P:p

irene_zps8c923cb7.jpg

Σας φιλώ γλυκά!

777885dugw57gt25.gif

Μπιλάκι και Ειρήνη καλά να περάσετε.Σας ζηλεύω θα το πω φωναχτά...

Αχ Ρηνάκι μου... μακάρι να μέναμε κοντά... :|

Κοριτσακια αγαπημενα μου

Ποσο μου λειψατε...Οχι μονο γενικα το θεματακι μας (φυσικα και αυτο), αλλα και ο τροπος που η καθεμια γραφει και συμμετεχει σε αυτο!

Και στ' αληθεια 2-3 μερες τωρα που επιασα να διαβασω οσα ειχα χασει τοσους μηνες νιωθω σαν να ξαναβρηκα δικους μου ανθρωπους. Και χαιρομαι ιδιαιτερα που επανηλθατε σχεδον ολες μετα την καλοκαιρινη "κοιλιτσα".

Εγω περασα λιγακι δυσκολα τους μηνες αυτους και επειδη εχουμε και αλλες εγκυουλες δεν ηθελα να γραψω για να μην επηρεαστουν (με την ευκαιρια χαιρομαι που ολα πανε καλα κοριτσακια μου). Εγω ειχα ενα θεμα με τον τραχηλο και ζοριστηκα πολυ.... Να πω την αληθεια με το που περασαν οι αναγουλες του πρωτου τριμηνου και ενιωσα καλα μαλλον απο οτι φανηκε το παρακανα ... ζοριστηκα με τη δουλεια (ειχα φοβερη εργασιομανια και αγχος για τα οικονομικα μας), ειχα ορεξη για ανακαταταξεις στο σπιτι και φυσικα καθε απογευμα φουλ παιχνιδια εξω βολτες και θαλασσα με την μικρη.... Βασικα υπερεκτιμησα τις δυναμεις μου παροτι απο την πρωτη εγκυμοσυνη (επειδη εχω αλλο θεμα υγειας) ηξερα οτι πρεπει να προσεχω. Αλλα να ελεγα οτι δεν κανω τιποτα παραπανω απο αλλες εγκυππυλες εργαζομενες που εχουν ηδη ενα παιδακι...

Και πηγα 20 Αυγουστου για β επιπεδου και ηρθε η καμπανα........

Επιτελους χτες ομως στο καθιερωμενο ραντεβου με το γιατρο μου ειδαμε βελτιωση (αλοιμονο τοση ξεκουραση εριξα) και πηρα ανασα. Σε 5 μερες μπαινω στον εβδομο οποτε θα ηρεμησω περισσοτερο.

Δεν εγραφα και δεν σας διαβαζα γτ δεν εκανα τιποτε στο σπιτι. Φερνω γυναι κα καθε 15 μερες και βοηθαει και η μανουλα μου.

Μου λειψατε ομως πολυ....

Και θα χρειαστω τα φωτα σας καθως περιμενουμε αγορακι (ραβτακι εμεις παρεα) ! Και λογω ελειψης χωρου μαλλον θα πανε στο ιδιο δωματιο .... Οποτε εχω χιλιους προβληματισμους, που θ σας αναλυσω συντομα γιατι σας επρηξα σημερα.

Σας φιλω και υποσχομαι να συμμετεχω εστω και χωρις λιστες ;)

υγ Τελικη εχω 31/12 χαχα Αλλα λογω καισαρικης με βλεπω να κανω χριστουγεννα στο μαιευτηριο.... Θα ειναι πντως απο τις πιο ομορφες γιορτες μας φετος........:D

Το μωράκι μας θα είναι του χοντρούλη με τα κόκκινα, Ευούλα μου!!!??? Αχ, κοριτσάκι μου, με το καλό και η Παναγία μαζί σου!!! Μου έλειψες!!

Ευχαριστώ πολύ!

billaki & Ειρήνη καλά να περάσετε σήμερα!!!!!:P:p:p:p:p:p

Αφροδιτούλα μου, σου έχω πει πόσο χαίρομαι που μιλάμε στο τηλέφωνο?? ;);)

ΠΟΛΥ!!

Εχω ερωτηση:

Eχθες που εβγαλα τα μωρουδικα,ειδα πως καποια φορμακια που ειναι λευκα εχουν κιτρινισει απο την πολυκαιρια,παρ'ολο που τα ειχα τακτοποιημενα μεσα στις ειδικες θηκες για τα ρουχα.Αυτες οι κιτρινιλες πως φευγουν?Αν τα πλυνω κανονικα με το απορρυπαντικο θα βγουν?

Κοριτσάκι μου, δοκίμασε αρχικά το "απλό" πλύσιμο στο πλυντήριο και αν δεν φύγουν, θα σου πω 2-3 tips, μήπως βοηθήσουν.

θα δω το Ειρηνακι μας σημερα στην παρασταση κοριτσια ζηλεψτε!!!!:tongue::tongue::tongue:

Επιτέλους! Είχαμε τόοοοοσο καιρό! :P:p:p

Ειρηνη ,καλή δυναμη για σημερα!

Χρυσάκι μου, σ ευχαριστώ πολυ!

Δομνίνα φέτος το κάνουμε στο Μοσχάτο ελπίζω να είναι κοντά σου....για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μπεις στην σελίδα μας www.happyswap.blogspot.gr...και εννοείται πως αν έρθεις έρχεσαι και μου μιλάς...εκεί θα είμαι θα με δεις σίγουρα :)

Μπάμπι σε ευχαριστώ για το λίνκ...δεν το είχα δει :)

Βασιούλα μου, τι ώρα θα είσαι εσύ εκει?

η μανα που ειναι σημερα? πηγε να βρει τον ρουντολφ να μιλησει στον μεγαλο για να φερει τα χριστουγεννα πιο γρηγορα?????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πως μ' έχουν μάθει ρε γμτ!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακη μου!!!Να ζησετε παντα ευτυχισμενοι!!!!!!!!Και να καμαρωνετε το φιογκακι σας!!!!!!!

Μεγεια τα παπουτσακια!Τελεια!

Σ' ευχαριστώ γλυκό μου, Βουλάκι!!! Πολύ! :D

777885dugw57gt25.gif

Μόλις πήγα να βγω έπεσα πάνω στο μνα σου!!!Με το καλό Βουλάκι μου:D:D:D:D.Εγώ θα τριγυρνάω με τις κόρες μου κι εσύ με τους γοιυς σου και θα έχουν και ίδιες ηλικίες....:tongue:Ευχαριστώ για τη συνταγή;)

Αχ τι όμορφη εικόνα βρε Ρηνακι μου! ;)

Και ναι... Η μεγάλη πληγή που λέγεται τροφοθήκη και με ταλαιπωρούσε απ το καλοκαίρι... ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!

Κορίτσια μου τι μαζεύεται στα ντουλάπια μας και μας τρελαίνει; Από ληγμένα τρόφιμα μέχρι μια μπουκιά σοκολάτα! Πφφφφφφφφφφφφφφφφ

Εύγε! Εύγε!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...