Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορίτσια ομορφα,καλημερα!

Ειδα τις τουρτες σας,μπραβο σας ,πολύ πολύ ομορφες!Να χαιρεστε τα αγγελουδια σας, πάντα να σας δινουν χαρα,να ειναι γερά και ευτυχισμένα!

Και εγω τα Χριστουγεννα τα βλέπω πολύ μακριά ακομη ,αν δεν αναψω τζακι δεν μπορω να μπω σε χριστουγεννιατικη διαθεση!Την αλλαγη της ωρας και γενικοτερα την αλλαγη του κλίματος και εγω την περιμενω Κική.

Βασια καλή επιτυχία στο swap!

Βουλακι και Ιρενε ,χαρηκα για τις καλές εξετάσεις σας ,με το καλό τα μπεμπέ!

Μπιλάκι ,ελπίζω σημερα να ξεκουραστεις λιγακι ,μιας και ρεπάρεις.

Νασια ,με το καλό το βαψιμο,ζηλευω και εγω....Βαλε μας φωτο να δουμε το αποτελεσμα.

Προγραμμα εβδομαδιαιο για το φαγητό κανω ,ως γνωστόν ,και εγω και με εχει βοηθησει πολύ,εχουμε πολλες ημερες αποφυγει λύσεις του ποδαριου ,λογω καλύτερου προγραμματισμού ,καθώς και τα πήγαινε ελα σε σουπερ μάρκετ.

Το σπίτι αυτη την εβδομαδα καταφερα και το εφερα σε ενα καλό σημεειο και σημερα που ειναι κανονικα ημερα καθαριότητας χρειαζεται μονο ενα φρεσκάρισμα.Προχθες που τακτοποιουσα και τα σιδερωμενα ,εκανα μια μίνι τακτοποιηση στις ντουλάπες μας και πια αναμενω την αλλαγη των ρουχων για γενικοτερη αναδιοργανωση.

Αυτα....Φιλάκια πολλα!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Bonjour κορούλες!

Αυτος ο σημερινός καιρός, μουντίλας και βροχερος, κανονικά είναι το "ταίρι" μου για υπέροχες δουλίτσες και τακτοποιήσεις αλλά σήμερα έχω μία τρελή-τρελή μέρα.. πολύ δουλίτσα, μαγείρεμα στο ενδιάμεσο, 2-3 εξωτερικές δουλειές που πρέπει να γίνουν σήμερα, μεσημέρι απόγευμα δουλίτσα και το βραδάκι θα πάμε στο Τσίρκο του Ήλιου! Το περιμένουμε πως και πως αλλά το φιογκάκι... περισσότερο απ' όλους! ;);)

Τώρα, έχω 45 λεπτά μέχρι το 1ο μου ραντεβού, οπότε τρεχάτε ποδαράκια μου, απλώς και μόνο για να "μαζέψω" το σπίτι, ώστε να φαίνεται τακτοποιημένο και να παραμείνουν τα κεφια μου σε καλά επίπεδα.

Βουλάκι μου γλυκό και αγαπημένο.. ακομα ένας πριγκιπάκος! Οτι καλύτερο! Αχ.. με το καλό, μικρούλα μου! Γερό να είναι! :P:p

Σας φιλώ για την ώρα

Υ.Γ. Γιωτάκι μου, κρατώ πως αφαίρεσες αντικείμενα από την κουζίνα σου και ΠΟΛΥ το χαίρομαι! Τέτοια να διαβάζω! Ευγε! ;)

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κοριτσια!!!ναι ξυπνησαμ και εμεις,πηγαμε σχολειο χωρις τον μικρο σημερα μιας και κοιμοταν και εινια και ο αντρουλης μου σπιτι!!!μας ηρθε εχθες αργα αργα δεν προλαβαμε ακομη να μιλησουμε.....Σημερα βροχη στην αθηνα επιτελους......δροσιζομαστε... Εφερε ο καλος μου 3 πλυντηρια ρουχα και φυσικα εχουμε αρχησει τ πλυσιμο,εχω πεταει σκουπιδια και μαγειρευω σπανακορυζο,μιας κκαι ειναι παρασκευη σημερα.ΩΡαια η ιδεα του swap παντως,,,αλλα μοσχατο για εμας στα βορειανατολικα ειναι λιγο μακρια....κοριτσια εσεις που ασχολειστε μηπως να γινει κανενα προς τα μερη μας??? τι λετε??? mamavasia γνωριζεις εσυ???

Ειρηνη με προλαβες ,,,μολις θα ρωτουσα για το τσιρκο του ηλιου.και εμενα η δικη μου θελει να παμε ,μαλλον αποψε το βλεπω και εμεις.Ξερεις εαν υπαρχουν εισητηρια ακομη κια σε καλη τιμη??? μπηκα λιγο να δω αλλα δεν το εχω αυτο με τισ επιλογες θεσεων και πειμενω να με βοηθησει ο αντρουλησς μου.Κοριτσια εχει παει καμια να μας πει εντυπωσεις??? η κορη μου ειχε ξαναπαει με τον πατερα τησ την προηγουμενη φορα και τρελαθηκαε οποτε τωρα ειπεμα να την συνοδευσω εγω...

καλημέρα κορίτσια!

Με έχετε βοηθήσει στο παρελθόν με διάφορα (πρωτα πρώτα με ξεσηκώνετε να κάνω διάφορες δουλειές που δεν είναι και το καλύτερο μου αλλά μαζί σας παίρνω θάρρος και τα βάζω σε μία τάξη:)) και θα ήθελα και τώρα τη βοήθειά/συμβουλή/γνώμη σας.

Θέλω να αλλάξω λίγο την κουζίνα, δυστυχώς όχι όσο θα ήθελα γιατί το κόστος είναι μεγάλο αλλά μια μικρή αλλαγή θα γίνει. Εβγαλα ένα πάσο που είχα γιατί μου έπιανε πολύ χώρο και σκεφτόμαστε να κάνουμε στην κολώνα που ήταν το πάσο ένα ψηλό ντουλάπι/έπιπλο/τροφοθήκη (δε ξέρω πως λέγεται). Θα ήθελα λοιπόν την συμβουλή σας από την εμπειρία σας, καλύτερα να είναι 2 μεγάλα ντουλάπια; Να έχει ένα μεγάλο συρτάρι για κατσαρόλες,τηγάνια; Να βάλω εκεί τα τρόφιμα και στα ντουλάπια μου τις κατσαρόλες; Ουφ!:confused: Εχω μπερδευτεί και δε ξέρω τι θα με βολέψει περισσότερο.

Επίσης επειδή θα άλλαξω και τα πορτάκια από όλα τα ντουλάπια μου σκέφτομαι να τα φτιάξω ανοιχτόχρωμα -συγκεκριμένα μπεζ/καφέ πάρα πολύ ανοιχτό σαν κίτρινο δε ξέρω αν βγάζω νόημα. Πιστεύετε ότι θα φαίνονται πολύ οι δαχτυλιές;

Όποια βοήθεια δεκτή!:D

Διαφημίσεις

Μαριτάκι καλώς πέρασες!

Λοιπόν, η δική μου τροφοθήκη είναι έτσι:

CAM009301_zps1308e954.jpg

Δηλαδή ανοίγει όλη μαζί προς τα έξω.

Στο προηγούμενο σπίτι, την είχα φτιάξει διαφορετικά. Ήταν μια πόρτα η οποία δεν ήταν συρόμενη όπως αυτή, αλλά ανοιγόμενη και το κάθε καλαθάκι το τράβαγες ξεχωριστά.

Αν με ρωτάς τώρα τι θα επέλεγα, θα σου πω μάλλον τη 2η εκδοχή, δηλαδή αυτή που είχα στο παλιό μου σπίτι. Γιατί; Γιατί η τροφοθήκη που τραβιέται όλη έξω βαραίνει πολύ, ζορίζεται ο μηχανισμός της και για να καθαρίσω στο κάτω μέρος του ντουλαπιού που τη φιλοξενεί πρέπει να βγάλω τουλάχιστον ένα καλάθι (αφού το αδειάσω πρώτα!)

Προσωπικά 2 κανονικά ντουλάπια σε στήλη δεν θα με βόλευαν για τα τρόφιμα (αλλά εγώ είμαι και κοντή!).

Θα πρέπει λοιπόν να ζυγίσεις τις ανάγκες σου. Θεωρείς πως τα φαγώσιμα σου τρώνε πολλά ντουλάπια; Αν ναι, κάνεις τροφοθήκη και έχεις τα υπόλοιπα ντουλάπια για τα σκεύη σου. Αν όμως θεωρείς πως το πραγματικό πρόβλημα είναι τα σκεύη (πχ δεν έχεις μεγάλους χώρους κάτω απ τον πάγκο σου), φτιάξε μια στήλη με 2 ντουλάπια και όσο βάθος σε παίρνει για να τα βολέψεις.

Για το χρώμα τώρα, νομίζω πως στα σκούρα έχουμε θέμα με τις δαχτυλιές αλλά εξαρτάται και το είδος του ξύλου. Σε αυτά που έχω τώρα, είναι μεν σκούρα αλλά είναι με νερά και δεν έχω πρόβλημα. Στο προηγούμενο σπίτι που ήταν λάκα και βαμμένα πορτοκαλί, φαινόταν κάθε δαχτυλιά!

Ελπίζω να σε βοήθησα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αχ ραβάκι σε ευχαριστώ πολύ!!! Και φωτό έβαλες, τι άλλο να ζητήσω η γυναίκα;:D

Είναι μικρή η κουζίνα μου ρε γαμώτο, και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολύ χώρο κάτω από τον πάγκο - τον ένα ντουλάπι είναι το πλυντήριο, το άλλο είναι διπλό κάτω από τον νεροχύτη που βάζω τα διάφορα λάδι κλπ κλπ, μετά είναι τα συρτάρια, ο φούρνος και μένει ένα μικρό που έχω μπαχαρικά και έχω στριμώξει τώρα λίγα τάπερ και ένα κανονικό που έχω στριμώξει πραγματικά όμως κατσαρόλες, πυρεξ, αρτοπαρασκευαστή, τοστιέρα ουφ πάρα πολλά:confused:

Οπότε σκεφτόμουν κάτι που να έχει χωρισμένο στα δύο, και το κάτω να είναι βαθύ συρτάρι για κατσαρόλες, τηγάνια και το πάνω με 2 ραφάκια (αναλόγως το ύψος) για να χωράει τη χύτρα μου (αυτή τη στιγμή δε χωραει πουθενά γκρρρ:mad:) και διάφορα άλλα.

Σκούρο χρώμα έχεις εσύ ε; Εχω όλα τα έπιπλα σκούρα και το έχω βαρεθεί οπότε κάτι σε ανοιχτό σκεφτόμουν για να κάνει αντίθεση και με την τραπεζαρία μου. Αχ πόσο ζηλεύω τις ωραίες κουζίνες που βλέπω κλαψ!είναι το ευαίθητο σημείο μου

με το καλό και το μωράκι σου!χάρηκα πολύ που το διαβασα!

Άρα δε θες τροφοθήκη, σε καλύπτουν τα ντουλάπια του πάνω μέρους της κουζίνας σου. Σωστά; Δες λοιπόν τι χώρο έχεις εκεί που ήταν το πάσο σου και τι μπορείς να κάνεις.

Εγώ έχω ένα είδος πάσου, χαμηλό. 90 εκατοστά ύψος (με τα ποδαράκια του, οφέλιμο ούτε 80), 90 πλάτος και 60 βάθος. Σε αυτό έχω χώσει οοοοοοοοοοοοολα τα σκεύη εκτός των τάπερ που χωράνε σε ένα άλλο ντουλάπι. Αν έχεις αυτό τον χώρο που σου περιγράφω, μπορείς να το κάνεις. Ντουλάπι κανονικό είναι απλά είναι και διαχωριστικό κουζίνας- σαλονιού ταυτόχρονα. Έτσι από πάνω είτε σου μένει πάγκος (ή χαμηλό πάσο anyway) είτε συνεχίζεις στήλη ντουλάπι ως πάνω καθ ύψος με τη μισή ή ολόκληρη διάσταση (είτε μια στήλη πλάτους 45 εκατοστών δηλαδή, είτε ακόμα ένα ντουλάπι 90 εκατοστών, τα λέω με βάση το δικό μου μιας και δεν ξέρω τον χώρο σου)

YqE6p2.png

IqItp3.png

ένα ίδιο πάσο είχα και εγώ όπου είχα όλες τις κατσαρόλες, ρομποτάκι, χύτρα, πυρέξ και μπωλ και το έβγαλα, οπότε όλα αυτά που είχα εκεί δεν έχω που να τα βάλω :confused: Δε θα φτιάξουμε πάλι πάσο γιατί μας έκλεινε το χώρο (δεν είναι και μεγάλο το σπίτι μας μη νομίζεις) οπότε είπαμε να φτιάξουμε αυτό το ψηλό ντουλάπι και να κάνω μια ανακατανομή στα πράγματα ώστε να χωρέσουν.

Ναι όπως το κόβω δεν χρειάζομαι τροφοθήκη...αν και μάλλον πρέπει να κάνω πρόβες δηλ. να αδειάσω το πάνω και το κάτω ντουλάπι και να βάλω αυτά που θέλω εκεί και να δω τι περισσεύει αλλά μου φαίνεται βουνό :cry:

Σε ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσι για την βοήθειά σου!:D

καλημέρα κορίτσια!

Με έχετε βοηθήσει στο παρελθόν με διάφορα (πρωτα πρώτα με ξεσηκώνετε να κάνω διάφορες δουλειές που δεν είναι και το καλύτερο μου αλλά μαζί σας παίρνω θάρρος και τα βάζω σε μία τάξη:)) και θα ήθελα και τώρα τη βοήθειά/συμβουλή/γνώμη σας.

Θέλω να αλλάξω λίγο την κουζίνα, δυστυχώς όχι όσο θα ήθελα γιατί το κόστος είναι μεγάλο αλλά μια μικρή αλλαγή θα γίνει. Εβγαλα ένα πάσο που είχα γιατί μου έπιανε πολύ χώρο και σκεφτόμαστε να κάνουμε στην κολώνα που ήταν το πάσο ένα ψηλό ντουλάπι/έπιπλο/τροφοθήκη (δε ξέρω πως λέγεται). Θα ήθελα λοιπόν την συμβουλή σας από την εμπειρία σας, καλύτερα να είναι 2 μεγάλα ντουλάπια; Να έχει ένα μεγάλο συρτάρι για κατσαρόλες,τηγάνια; Να βάλω εκεί τα τρόφιμα και στα ντουλάπια μου τις κατσαρόλες; Ουφ!:confused: Εχω μπερδευτεί και δε ξέρω τι θα με βολέψει περισσότερο.

Επίσης επειδή θα άλλαξω και τα πορτάκια από όλα τα ντουλάπια μου σκέφτομαι να τα φτιάξω ανοιχτόχρωμα -συγκεκριμένα μπεζ/καφέ πάρα πολύ ανοιχτό σαν κίτρινο δε ξέρω αν βγάζω νόημα. Πιστεύετε ότι θα φαίνονται πολύ οι δαχτυλιές;

Όποια βοήθεια δεκτή!:D

καλημερα σε ολες!!!! μαριτακι εχω νομιζω την κουζινα που περιγραφεις πως θελεις;) εννιαιος χωρος οχι μεγαλος κ το σαλονι με σκουρα επιπλα κ επειδη ηθελα φως εβαλα ντουλαπια στο χρωμα της βανιλιας. οι δαχτυλιες δεν φαινονται σχεδον καθολου θα πρεπει να πεσει καπως το φως κ να εισαι λοξα εγω καθε φορα τις ψαχνω για να καθαρισω:rolleyes: σοαν αφορα την διαταξη των ντουλαπιων εχω τροφοθηκη οχι ολη συρομενη με 2 ντουλαπια κ στο κατω μονο τα 2 τελευταια "ραφια" ειναι συρομενα συρταρακια ωστε να μην σκυβω (με ειχαν αποτρεψει απο το ιδιο καταστημα που την πηρα,για τους λογους που σου λεει η ραβτ?εκτος οτι ειναι πιο ανθεκτικη σε βαθος χρονου, χωραει κ περισοτερα τροφιμα πολυ βολικη κατ εμε.

τις κατσαρολες τις εχω σε ενα γωνιακο ντουλαπι με μηχανισμο σε ενα αλλο γωνιακο χωρις μηχανισμο εχω χυτρα, τοστιερα ,εξαρτηματα του μιξερ, το μουλτι, κ αλλα διαφορα μεγαλα. εχω 2 συρταρια μεγαλα βαγονετα στο ενα ολα τα ταπερ κ ειναι πολλαααα κ στο αλλο πετσετες επισης πολλεεεες:rolleyes:

στα πανω ντουλαπια εχω πιατικα κ ποτηρια. θα προσπαθησω να σου βαλω φωτος μηπως βοηθησω περισοτερο.

Διαφημίσεις

Bonjour κορούλες!

Αυτος ο σημερινός καιρός, μουντίλας και βροχερος, κανονικά είναι το "ταίρι" μου για υπέροχες δουλίτσες και τακτοποιήσεις αλλά σήμερα έχω μία τρελή-τρελή μέρα.. πολύ δουλίτσα, μαγείρεμα στο ενδιάμεσο, 2-3 εξωτερικές δουλειές που πρέπει να γίνουν σήμερα, μεσημέρι απόγευμα δουλίτσα και το βραδάκι θα πάμε στο Τσίρκο του Ήλιου! Το περιμένουμε πως και πως αλλά το φιογκάκι... περισσότερο απ' όλους! ;);)

Τώρα, έχω 45 λεπτά μέχρι το 1ο μου ραντεβού, οπότε τρεχάτε ποδαράκια μου, απλώς και μόνο για να "μαζέψω" το σπίτι, ώστε να φαίνεται τακτοποιημένο και να παραμείνουν τα κεφια μου σε καλά επίπεδα.

Βουλάκι μου γλυκό και αγαπημένο.. ακομα ένας πριγκιπάκος! Οτι καλύτερο! Αχ.. με το καλό, μικρούλα μου! Γερό να είναι! :P:p

Σας φιλώ για την ώρα

Υ.Γ. Γιωτάκι μου, κρατώ πως αφαίρεσες αντικείμενα από την κουζίνα σου και ΠΟΛΥ το χαίρομαι! Τέτοια να διαβάζω! Ευγε! ;)

θα δω το Ειρηνακι μας σημερα στην παρασταση κοριτσια ζηλεψτε!!!!:tongue::tongue::tongue:

μπαμπι τι ηλικια ηταν η μικρη σου οταν το ξαναειδε? θα εχω κ εγω τον μικρο μαζι κ ειναι 4μιση γενικα παμε σε θεατρα κ τετοια αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο μεγαλη η παρασταση σιγουρα θα του αρσεςι αλλα φοβαμαι μην κουραστει να καθεται τοσην ωρα:rolleyes::rolleyes: εμεις τα εχουμε κλεισει αρκετες μερες πριν κ ειχε πολλες θεσεις δεν νομιζω να εχουν καλυφθει σιγουρα θα βρεις.τα εισητηρια για ζωνη Γ ενηλικοι 45 κ παιδικο 36 εχει κ λιγο πιο φθηνα αλλα κ πιο ακριβα.

Είστε θυσαυρός κορίτσια το ήξερα ότι θα με βοηθούσατε:D

Λοιπόν η κολώνα είναι 70 πόντους οπότε μπορούμε να το κάνουμε φαρδύ.

Δυστυχώς δεν έχω γωνιακό ντουλάπι με μηχανισμό το οποίο είναι φοβερό αλλά δυστυχώς δε γίνεται σε εμάς έτσι όπως την έχει φτιάξει τη κουζίνα ο μαραγκός ο Θεός να το κάνει μαραγκό αλλά anyway....

mybilly βανίλια ε;;;Γυαλιστερό ή ματ; Ωραίο ακούγεται:D

Και εμείς θέλαμε να πάμε στο τσίρκο του ήλιου αλλά έβγαιναν πολλά τα εισιτήρια και με τόσα έξοδα που έχουμε αυτό τον καιρό το αφήσαμε:cry:

Καλά να περάσετε! Δε νομίζω ότι θα έχει θέμα ο μικρός σου, θα είναι πολύ ενδιαφέρον και αφού έχετε ξαναπάει σε θέατρα και κάθεται σίγουρα θα τα ''καταφέρει'' και εκεί:-P

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εγω νυσταααααααααααααζωωωωωωωωωωω........δεν ξερω γιατι αλλα κουταλαω...ισως μου βγαινει η κουραση απο την προηγουμενη νυχτα που δεν κοιμηθηκα καλα,λογω αγχους για την εξεταση.

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ-πολυ για τις ευχες σας!!!!

Εχθες δεν εκανα τιποτα απολυτως απο δουλειες,το μονο που εκανα ηταν να βγαλω εξω ολα τα μωρουδιακα για να δω τι εχω και τι χρειαζεται να αγορασω.

Οποτε καταλαβαινετε τι γινετε σημερα στο σπιτι....αλλα νυσταζω βρε κοριτσια...δεν εχω κουραγιο να κανω τιποτα....

Εχω ερωτηση:

Eχθες που εβγαλα τα μωρουδικα,ειδα πως καποια φορμακια που ειναι λευκα εχουν κιτρινισει απο την πολυκαιρια,παρ'ολο που τα ειχα τακτοποιημενα μεσα στις ειδικες θηκες για τα ρουχα.Αυτες οι κιτρινιλες πως φευγουν?Αν τα πλυνω κανονικα με το απορρυπαντικο θα βγουν?

Μόλις πήγα να βγω έπεσα πάνω στο μνα σου!!!Με το καλό Βουλάκι μου:D:D:D:D.Εγώ θα τριγυρνάω με τις κόρες μου κι εσύ με τους γοιυς σου και θα έχουν και ίδιες ηλικίες....:tongue:Ευχαριστώ για τη συνταγή;)

χαχα!!!Το νου μας!!!!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...