Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσακια μου Καλησπερα!!!!!Τι κανετε????

Σημερα πηγα και εκανα την β'επιπεδου!!!Πηγαν ολα καλα!!!!!Εχω ενα υγιεστατο ΑΓΟΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!

Ημουν σιγουρη οτι ηταν κοριτσακι (αν και μεσα μου ηθελα περισσοτερο αγορακι),οταν το ειδα στον υπερηχο κοντεψα να πεσω απο το κρεβατι απο την χαρα μου.......:tongue:

Σημερα απο το πρωι κυκλοφορω με ενα ηλιθιο χαμογελο.....αν δειτε καμια λοιπον στο δρομο να περπαρταει και χαζοχαμογελαει μονη της μιληστε της,εγω θα ειμαι........χαχα......:tongue::P

Ποσο σε νιωθω ομως???????????Ποσο σε νιωθω?????Αντε κοριτσακι μου με το καλο να φτασει εκεινη η ωρα!!!!!!

Την τουρτα επειδη δεν ειχα κουραγιο να φτιαξω παντεσπανι πηρα ετοιμο απο το σουπερ,πηρα 2 συσκευασιες,εβαλα τα 2 παντεσπανια κατω κι απο πανω εβαλα αλλα 2 τα οποια τα ειχα κοψει πιο μικρα,με την βοηθεια ενος μικρου πιατου;)

Μόλις πήγα να βγω έπεσα πάνω στο μνα σου!!!Με το καλό Βουλάκι μου:D:D:D:D.Εγώ θα τριγυρνάω με τις κόρες μου κι εσύ με τους γοιυς σου και θα έχουν και ίδιες ηλικίες....:tongue:Ευχαριστώ για τη συνταγή;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Irene δοκίμασε ένα πρόγραμμα φαγητού εβδομαδιαίο. Σκέψου τι φαγητά τρώνε τα παιδιά και έτσι οργάνωσε τα ψώνια σου.

Εγώ πέταγα συνέχεια λαχανικά και τρόφιμα ληγμένα που τα είχα ξεχάσει:oops::oops::oops: στην ''μαύρη τρύπα'' της τροφοθήκης...

Δεν έχω πολύ καιρό που το εφαρμόζω, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησα και με έχει βολέψει απίστευτα γιατί δεν πονοκεφαλιάζω με το τι θα μαγειρέψω ;). Συνήθως το φτιάχνω Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο πρωί και συνήθως 2-3 φορές μέσα στον μήνα τρώμε περισσεύματα από άλλες μέρες.

Περαστικά σας.

Σε μια ώρα σχολάω :P:p:p:p:p:p βρέξει χιονίσει......

καλησπερα κ απο μενα! τι κανετε? εγω ειχα πολυ τρεχατη μερα σημερα, απο τις 8 στο γραφειο κ ανεβηκα 10 που ξυπνησε η μικρη (μαμα ελα γρηγορα εχω κατουρασει εξω απο την πανα μου!!!!) την ακουσαμε απο την ενδοεπικοινωνια κ πεσαμε κατω απο τα γελια!!! 10-12 εκατσα επανω κ σε αυτο το διαστημα ετοιμασα την μικρη, την ταισα, εβαλα ψωμι να γινεται, εψησα τυροπιτα της μικρης (εχει αδυνατισει με την ιωση κ την μπουκωνω, ψηλωσε κιολας και εχει γινει....),εβγαλα εξω την κουβερτα της κ το μαξιλαρι της να αεριστουν, περασα μια το μπανιο,εστρωσα το κρεβατι μας κ εβαλα κατι λιγα πιατικα στο πλυντηριο κ το εβαλα να πλενει. την πηρα πηγαμε κρεοπωλειο κ γυρισαμε στο γραφειο. 3 και ανεβηκα με πολυ αγχος, την ξανα-ματα ετοιμασα, την ταισα κ βουρ για υπνο.

τωρα θελω να κανω το κλασσικο συμμαζεμα, να αδειασω πλυντηριο πιατων, να στρωσω τραπεζι (δεν εχει ερθει ακομα ο αντρουλης) κ να φαμε, να μαζεψω κουζινα, να φτιαξω ενα κεικ κ να σιδερωσω(?????) αν προλαβω θα περασω κ μια σουιφερ το πατωμα που οι τριχες μου (μαδαω παλι!!!) κανουν παρτυ!

βουλακι μου συγχαρητηρια για τον 2ο γιο!!! θα εχει ωραια παρεουλα το παιδακι σου, κ φυσικα το μικρο θα εχει τον μεγαλο του αδελφο!!!

ιρενε πολυ πλακα εχει η κορη σου!!! πες της οτι θα κολλησει τα αλλα παιδακια στο σχολειο, ετσι της ειπα εγω "μην πηγαινεις κοντα στον παππου κ την γιαγια γιατι θα τους κολλησεις" κ λεει δεν ερχομαι κοντα σας γιατι ειμαι αρρωστη κ θα σας κολλησω!

ρε μπιλλακι τελικα σιδερωσες ε??? ελα κ απο εδω που γινεται ο χαμος!!!

αφροδιτακι πολυ γελασα με την μαυρη τρυπα της τροφαποθηκης!

νασια μου με το καλο το βαψιμο, παρτε κ την 4u να σας βοηθησει:tongue::tongue::tongue:, ωραια χρωματα!!!

βασια κ εγω πρεπει να αρχισω με τα ρουχα, τουλαχιστον της μικρης!

σας φιλω κ παω να ξεκινησω!

Μακάρι να γινόταν!!!! αχ αχ αχ αχ

Πέρυσι περάσαμε χάλια γιορτές, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά και δεν θέλω ούτε να τα θυμάμαι.

Φέτος ανυπομονώ ακόμη περισσότερο για να περάσω και να τα ευχαριστηθώ 2 φορές καλύτερα, έτσι για να πατσίσω...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια γλυκά καλησπέρα σας..

Σας διάβαζα παλαιότερα και αφορμή δοθείσης με το swap ρούχων που αναφέρατε είπα να πω μια καλησπέρα και πάλι.. Επειδή κι εγώ έχω ένα σωρό ρούχα τα οποία εδώ και πολύ καιρό δεν φοράω και τα οποία είναι στην ουσία αφόρετα νομίζω πως το swap είναι μια πολλή καλή ευκαιρία για να πιάσουν τόπο. Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε πότε και που θα γίνει;

Κατά τα άλλα σπίτι, δουλειά, ξεκίνησα και πιλάτες αυτή τη βδομάδα γιατί πραγματικά την πλάτη μου και τη μέση μου δεν την όριζα πια και κάτι νομίζω πως γίνεται..

Από δουλειές τα πολύ βασικά..

Σας φιλώ!

ΥΓ.. Ζηλεύω με την καλή έννοια τις μανούλες που περιμένουν το δεύτερο αγγελούδι τους.. Με το καλό να το κρατήσετε στην αγκαλιά σας με έναν πόνο!

L2qIp2.png

mama konstantinou ,με το καλο το δευτερο αγορακι σου!!!! εμενα ο δικος μου ειναι σχεδον 2 και ειναι και αυτος κωνσταντινος!!! φαγαμε λοιπον ολοι ,μαζεψα τα πιατα,,απλωσα ρουχα και μαζεψα πλυμενα ρουχα ,τακτοποιησα τα μισα ριχταρια στην ντουλαπα και τα αλλα μισα οταν στεγνωσουν.α ξεχασα πηγα σουπερ μαρκετ και φυσικα μου σκιστηκε η σακουλα μολις τα ανεβαζα σπιτι αφου η μια σακουλα που ηταν ψαθινη με προδωσε ,τελος παντων παει στην ανακυκλωση!!! κοριτσια να σας ρωτησω κατι..??? εχει καποια διπλες κουρτινες χοντρες μεταξοταφτα νομιζω που τισ εστειλε καθαριστηριο να μου πει ποσο περιπου κοστιζουν???ρωτησα εδω σε ενα απο τα δικα μας καθαριστηρια και μου ειπε μεταξυ 10-12 ευρω το μετρο, αρκετα μου φαινοντε .....εχει καμια τετοια εμπειρια!!!!irene Με το καλο το δευτερο κοριτσακι!!!!

Καλησπέρα κι από μένα!

Ουφφφ, προσπαθώ να βγάλω άκρη με τη ντουλάπα της μικρής :?. Όλα τα φθινοπωρινά περσινά ρούχα της είναι οριακά "εντάξει", άμεσα μικρά. Φθινόπωρο, πάντως, μ' αυτά δε βγάζει.

Σήμερα έκανα λίγες μικροδουλειές (και όχι μόνο, τώρα που το σκέφτομαι :rolleyes:) το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά κι όταν γύρισα το μεσημέρι ήμουν πολύ πιο χαλαρή. Ουσιαστικά, μάζεψα πλυμένα πιατικά, έπλυνα τα πρωινά του Θ, ξύπνησα τη μικρή και τη βοήθησα σε ό,τι χρειαζόταν για να ετοιμαστεί, έστρωσα κρεββάτια, έπλυνα τη μεσημεριανή μας σαλάτα, έκοψα άνηθο που είχα πάρει χθες απ' τη λαϊκή και τον έβαλα κατάψυξη και σκούπισα και έπλυνα το μπροστινό μπαλκόνι (ξανά μανά :rolleyes:).

Τώρα, λοιπόν, όλοι είναι ταϊσμένοι, το αγόρι ξεκουράζεται, το σπίτι είναι συμμαζεμένο, τακτοποιημένο και καθαρό -σε επίπεδο "όσα βλέπει η πεθερά"- και η μικρή με τριβελίζει για βόλτα. Ε, λέω να ενδώσω ;).

Εγώ ακόμη για Χριστούγεννα δεν... αλλά, πείτε με τρελή, την αλλαγή της ώρας την περιμένω πώς και πώς :rolleyes:.

Βούλα, σας την έφερε ο πιτσιρίκος, ε; :D

Με το καλό, κοριτσάκια, σε όλες!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα φέτος το κάνουμε στο Μοσχάτο ελπίζω να είναι κοντά σου....για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μπεις στην σελίδα μας www.happyswap.blogspot.gr...και εννοείται πως αν έρθεις έρχεσαι και μου μιλάς...εκεί θα είμαι θα με δεις σίγουρα :)

Μπάμπι σε ευχαριστώ για το λίνκ...δεν το είχα δει :)

Δομνινα νομιζω πως κατι βρηκα για ριξε μια ματια εδω....

http://www.infokids.gr/2014/09/kyriakatiko-kalesma-ananeonoyme-tin/

μπουχαχα!! καλε ειμαι κ εγω εδω!!! μην ρωτησετε ποια ειμαι οποια με ξερει θα με δει;)

στο φετεινο δυστυχως δεν θα μποορεσω να ερθω :-(:sad:

Μακάρι να γινόταν!!!! αχ αχ αχ αχ

Πέρυσι περάσαμε χάλια γιορτές, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά και δεν θέλω ούτε να τα θυμάμαι.

Φέτος ανυπομονώ ακόμη περισσότερο για να περάσω και να τα ευχαριστηθώ 2 φορές καλύτερα, έτσι για να πατσίσω...:tongue::tongue::tongue::tongue:

στο ευχομαι 4απλα!!!:D:D:D

κικη κ εγω δεν ψηνομαι ακομα για Χριστουγεννα αλλα οταν φτασουν γουσταρω πολυ:cool:

σταυρουλα με το καλο το 2 αντρακι σου!!!!!!!!:D:D:D

γιωτα μην ζηλευεις:tongue: χθες εκανα μονο πρεσα κ σημερα το πρωι θα εκανα κ το σιδερο αλλα ενω σημερα θα επεστρεφα στο κανονικο μου ωραριο η συναδελφος που θα γυρνουσε απο αδεια αρρωστησε κ με πηρε το πρωι κ εφυγα τρεχοντας να ανοιξω το μαγαζι:mad: σχολασα πριν λιγο εβρασα τα ρεβιθια που ειχα μουλιασει αποβραδις εβαλα κ ενα πλυντηριο κ αυτα μονο...

τα υπολοιπα αυριο που ρεπαρω καλως εχοντων των πραγματων:rolleyes:

nasia καλα βαψιματα αχ ποσο σε νιωθω αν κ εχουμε βαψει προσφατα θελω πολλες αλλαγες να κανω στο σπιτι το βαρεθηκα παντελως! αλλα θελουν ψαξιμο κ καλο προγραματισμο θα δουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...