Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μπορείς να τις δώσεις και στο γιατρό σου αν δε βρεις κάποια κοπέλα, καπου θα τις χρησιμοπιησει/δώσει. Καλημερα!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

kaλημερα κοριτσια!!!! πρωινοι και σημερα η οικογενια μου!!!χαχαχ πηγαμε σχολειο ,γυρισαμε ,μαζεψμαε φαγαμε πρωινο με τον μικρουλη,σημερα ειναι λιγο καλυτερα μετα την τριτη μερα ιωσης.....ευτυχως μαγειρεψαμε χοιρινο κοκκινιστο και πουρε μιας και πριμενουμε τον μπαμπα μας απο τα εξωτερικα χαχα ,μα μου ειπε θα αργησει ,καλα μεσανυχτα...δεν πειραζει....τι νακανουμε αυτα εχουν τα αεροπλανα.

irene1984 συγγνωμη αλλα δεν θυμαμαι ποτε γεννας με το καλο???? διαβαζω υπαρχουν και αλλα συνομιληκα παιδακια .για τα 2χρονα λεω ,τα πατε παιδικο??? εγω λεω τον μικρο ισως απο τον επομενο Σεπτεμβρη θα δειξει.Εχεις δικιο ελενη......και συγγνωμη εαν εφερα καποιον σε δυσκολη θεση.σας καλημεριζω και παω σουπερ μαρκετ!!!!!καλη συνεχεια στισ δουλειες σας!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα !

Λοιπόν εχθές έβαλα τελικά φορμίτσα, έφτιαξα καφεδάκι και έξω με τα ποδήλατα στο πάρκο έως τις 08.30.

Επιστροφή στο σπίτι, ντουζάκια, γάλατα, δόντια και ύπνος για τα κορίτσια.

Μετά τις 9.30 άρχισα να ετοιμάζω τα γεμιστά, 11.30 ήταν έτοιμα και μετά ξεράθηκα δεν άντεχα άλλο.....

Σφουγγάρισα το σπίτι το βράδυ ενώ ψηνόταν το φαγητό γιατί όσο ήμασταν στο πάρκο ο αγαπημένος μου έβαλε σκούπα και ξεσκόνισε, γέμισα πλυντήριο πιάτων, ετοίμασα βραδινό πλυντήριο με λευκά.

Το πρωί άπλωσα τα ρούχα και ετοίμασα άλλο πλυντήριο με μαύρα ρούχα για σήμερα το βράδυ.

Για σίδερο ούτε λόγος.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημερούδια! Πίνω καφεδάκι εν τάχει γιατί σήμερα είναι η 2η μέρα φασίνας (ευτυχώς μετά του συζύγου σήμερα!). Χθες μετά το φαγητό, μάζεψα τραπέζι και νεροχύτη, καθάρισα πάγκο και έβαλα πλυντήριο πιάτων να πλένει.

Άπλωσα το 2ο πλυντήριο, έστρωσα καινούργια σεντόνια στα κρεβάτια μας και ξεκουράστηκα μια ωρίτσα πριν πάμε σινεμά! Πολύ το χάρηκε ο κοπελίτσα μου αλλά κι εμείς οι μαμάδες γελάσαμε πολύ όση ώρα κάναμε πόλεμο στα καμάρια μας, κλέβοντάς τους ποπ κόρν! αχαχαχαχαχα!

Έχω ήδη τινάξει και στρώσει τα ριχτάρια, σε λίγο ξεσκονίζω ώστε ο σύζυγος να σκουπίσει και να σφουγγαρίσει τον κάτω όροφο ενώ εγώ θα στρώνω κρεβάτια, θα βάζω πλυντήριο, θα μαζεύω και θα απλώνω ρούχα και... θα σιδερώνω! Γιαααααααααααααακ! Μεσούλα μου τι έχεις να τραβήξεις πάλι!

Σας αφήνω, πάω να ξεκινήσω βάζοντας κοτοπουλάκι να ψήνεται!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημέρα!

irene με το καλό το κοριτσάκι σου!!

Κική μου σ ευχαριστώ πολύ πολύ, ναι γιόρταζε το κοριτσάκι μου χθες και είχαμε όμορφη γιορτινή μέρα!

εγω στη δουλειά, χθες είχα γυναίκα σπίτι και έκανε τις δουλειές της εβδομάδας οπότε εγω το πρωι απλά έβαλα ενα πλυντήριο και άλλαξα ριχτάρια...τελικά τείνω να πιστευω ότι όταν δουλεύεις κουράζεσαι λιγότερο ή τουλάχιστον με κάποιο μαγικό τρόπο ξεκουράζεσαι από τις δουλειές του σπιτιού...

φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

ravt με το μαλακό!!! Μπράβο στον σύζυγο για την βοήθεια ;););)

mirtoula πολύχρονη η μικρή σας!

Επειδή δεν κρατιέμαι.....και σήμερα έχω σούπερ διάθεση (αν και περιμένω περίοδο :confused::confused::confused:) που δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου χαλάσει, αφιερωμένο σε μάνα και κόρες!

SimpleChalkboardMantel_thumb_zpsc0a83bbc.jpg

καλημερούδια κορίτσια!

Σήμερα πάλι πήξιμο....βγάζω χειμωνιάτικα για να ξεσκαρτάρω ότι δεν θέλω για παζάρι....μάζεψα καλοκαιρινά και κράτησα 2 συρτάρια για να φοράνε τα παιδιά μέχρι τα πρώτα κρύα....τώρα με περιμένει τακτοποίηση!

Φαγητό έχω απο εχτές και σπίτι καθαρό επίσης! Εχτές που έπλυνα κουρτίνες και ριχτάρια μοσχοβόλησε το σπίτι λενόρ!! :)

Και ναι... Η μεγάλη πληγή που λέγεται τροφοθήκη και με ταλαιπωρούσε απ το καλοκαίρι... ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!

Κορίτσια μου τι μαζεύεται στα ντουλάπια μας και μας τρελαίνει; Από ληγμένα τρόφιμα μέχρι μια μπουκιά σοκολάτα! Πφφφφφφφφφφφφφφφφ

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κοριτσακια μου Καλησπερα!!!!!Τι κανετε????

Σημερα πηγα και εκανα την β'επιπεδου!!!Πηγαν ολα καλα!!!!!Εχω ενα υγιεστατο ΑΓΟΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!

Ημουν σιγουρη οτι ηταν κοριτσακι (αν και μεσα μου ηθελα περισσοτερο αγορακι),οταν το ειδα στον υπερηχο κοντεψα να πεσω απο το κρεβατι απο την χαρα μου.......:tongue:

Σημερα απο το πρωι κυκλοφορω με ενα ηλιθιο χαμογελο.....αν δειτε καμια λοιπον στο δρομο να περπαρταει και χαζοχαμογελαει μονη της μιληστε της,εγω θα ειμαι........χαχα......:tongue::P

Συγχαρητήρια και πάλι! Γερό να είναι το μωράκι και η μανούλα του βέβαια!!!!

Εύχομαι και πάλι όλα καλά να πάνε, τελειόμηνη και καλή εγκυμοσύνη να έχεις!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια,ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα έχουμε άλλο ένα μωρούλι στο σπίτι...

Βούλα πώς την έκανες την τούρτα σε επίπεδα???

Ποσο σε νιωθω ομως???????????Ποσο σε νιωθω?????Αντε κοριτσακι μου με το καλο να φτασει εκεινη η ωρα!!!!!!

Την τουρτα επειδη δεν ειχα κουραγιο να φτιαξω παντεσπανι πηρα ετοιμο απο το σουπερ,πηρα 2 συσκευασιες,εβαλα τα 2 παντεσπανια κατω κι απο πανω εβαλα αλλα 2 τα οποια τα ειχα κοψει πιο μικρα,με την βοηθεια ενος μικρου πιατου;)

Συγχαρητήρια και πάλι! Γερό να είναι το μωράκι και η μανούλα του βέβαια!!!!

Εύχομαι και πάλι όλα καλά να πάνε, τελειόμηνη και καλή εγκυμοσύνη να έχεις!

Σ'ευχαριστω πολυ Αφροδιτη μου!!!!

Καλησπέρα κορίτσια,

εδώ και εγώ.Τί ωραία που ακούμε για μωράκια.:D:DΜε το καλό κορίτσια και με ένα πόνο σας εύχομαι.Τον άλλον μήνα περιμένουμε και εμείς ένα κοριτσάκι.Θα είναι η πρώτη ανηψούλα ανάμεσα σε 5 αγόρια.Την περιμένουμε όλοι πώς και πώς.Αχ μωρουδίλα δεν υπάρχει καλύτερο.;);););)

Σήμερα ο σύζυξ είχε να κάνει κάτι εξωτερικές δουλειές για την δουλειά και έτσι το πρωί πήγαμε όλοι μαζί σχολείο.Αφού έγινε διανομή στα σχολεία,επιστρέψαμε σπίτι,μάζεψα κρεβάτια,νεροχύτες,σκούπισα,σφουγγάρισα,πήγα λαική,γύρισα τακτοποιήσα τα ψώνια,γύρισε και ο σύζυγός και πήγαμε πράκτικερ να αγοράσουμε χρώματα για να βάψουμε επιτέλους το σαλόνι:tongue::tongue::tongue:,οπότε το απόγευμα έχει άδειασμα του σαλονιού και ντύσιμο με προστατευτικά για να ξεκινήσουμε αύριο πουρνό πουρνό μετά τα σχολεία το βάψιμο.Πήραμε χρώμα της λευκής άμμου και φουντουκί για να δούμε τί θα βγεί.:rolleyes:Γυρίσαμε από τα σχολεία,φάγαμε-μπριζολίτσες με πατατούλες στο φούρνο-μάζεψα τραπέζι,έβαλα πλυντήριο πιάτων και ένα πλυντήριο ρούχων και τώρα σας διαβάζω.

Το απόγευμα έχουμε διαβάσματα και μετά να ετοιμάσουμε το σαλόνι.Αχ είμαι πολύ χαρούμενη που θα φυσήξει άνεμος ανανέωσης στο σπίτι,μπορεί να κουραστούμε αλλά κάτι θα αλλάξει.:tongue::tongue::tongue:

Εδώ είμαι πάλι,ακόμα μπουκωμένη και με φοβερό πονοκέφαλο.Και η μικρή χτες είχε 38.2 οπότε σήμερα την κράτησα σπίτι.Γκρίνιαζε όμως από την ώρα που σηκώθηκε γιατί ήθελε να πάει σχολείο με τους φίλους της και είμαι κακιά που την κρατάω με το ζόρι στο σπίτι:shock: Όλο το πρωί αλώνισε και με ξεθέωσε κυριολεκτικά και στο τέλος μου είπε ''Είδες που είμαι καλά και δεν καταλαβαίνεις ότι θέλω να πάω σχολείο'':rolleyes:Τι να απαντήσω εγώ τώρα???Σήμερα μέχρι 37.4 έκανε αλλά έχει λίγο βήχα και σκέφτομαι να μην τη στείλω ούτε αύριο,αλλά ποιος την ακούει.Αφού είναι τόσο σκατούλα που αν θέλει να βήξει πάει στο δωμάτιό της για να μην την ακούσω:shock:

Σήμεραέφτιαξα φακές,παραλίγο να τις κάψω(ακούς μάνα???:tongue:)έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια,εσείς τι φτιάχνετε βρε κορίτσια κάθε μέρα?Είπα από την επόμενη βδομάδα να οργανωθώ και να ξεκινήσω με ντουλάπες και εκκαθαρίσεις,γιατί ο καιρός περνάει και δεν θα προλαβαίνω.Τον άλλο μήνα έχω τα γενέθλια της κόρης μου οπότε έχουμε ετοιμασίες κι εκεί,δουλειές με φούντες...

Μπάμπι γεννάω τέλος Γενάρη με το καλό:P

Πάω για μάθημα:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...