Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!

Είναι κοριτσάκι και το 2ο!!!Ο άντρας μου πετάει από τη χαρά του...κι εγώ εννοείται!!!

Χτες στην Αθήνα μια απελπιστική ζέστη,είμαι και κρυωμένη ένιωθα χάλια!!!Κάναμε όμως τις δουλειές μας και όλα καλά!!!

Σήμερα το κορίτσι μου το πήρα από το σχολείο ήταν ζεστό,μόλις ήρθαμε σπίτι και βάλαμε θερμόμετρο είχε 37.9.Το λυπήθηκα γιατί γυάλιζαν τα ματάκια και είχε κουρνιάσει στην αγκαλιά μου και δεν ήθελε να κουνηθεί...θα την κρατήσω σπίτι αύριο.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες που με σκεφτόσασταν!!!

Γιώτα τι τούρτα ωραία είναι αυτή,μου τρέχουν τα σάλια...ωχ περαστικά σας!!!

Ραβ κι εγώ έχω στο πρόγραμμα αυτά που έκανες,μπράβο που τα έγραψες!!!

Ειρήνη παρακαλώ όταν ανεβάζεις φωτό από φαγητά και γλυκά να μου στέλνεις κι ένα ταπεράκι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κοριτσαρες!

τι τουρτες βλεπω!!! μπραβο σε ολες.

βλεπω οτι ξεκινησαν κιολας οι ιωσεις περαστικα σε ολα τα παιδακια.

εγω απο αυριο επιστρεφω στο κανονικο μου ωραριο 4ωρη κ οχι 12ωρη που δουλεψα μετα την αδεια μου ξυνη μου την εβγαλε ο ατιμος κ το σπιτι ξεφυγε....

βουνααα το σιδερο αχχχ να δω πως θα τα συμμαζεψω.

εβγαλα κ εγω μερικα ελαφρια χειμερινα να εχω σε ετοιμοτητα για τον μικρο

ξεχωρισα κ καποια απο τα μεγαλυτερα νουμερακια να δωσω στα παιδακια που σας ελεγα.

εχω στριμωξει κ πολλα ιατρικα μου θεματα που ΕΠΡΕΠΕ να ασχοληθω επιτελους ειμαι σε καλο δρομο. με τον μικρο στεναχωριεμαι που δεν ξερουμε καν αν θα τον παρουν στον π. σταθμο κ αν μας παρουν θα ξεκινησουμε μετα τις 20 Οκτωμβρη.... αυτος εχει σκυλοβαρεθει σπιτι κ εχει ξεφυγει εντελως απο το προγραμμα του,δουλευα κ πολλες ωρες, κ με την ανοχη της γιαγιας εχει γινει....αγριμι!

Καλησπέρα!!!

Είναι κοριτσάκι και το 2ο!!!Ο άντρας μου πετάει από τη χαρά του...κι εγώ εννοείται!!!

Χτες στην Αθήνα μια απελπιστική ζέστη,είμαι και κρυωμένη ένιωθα χάλια!!!Κάναμε όμως τις δουλειές μας και όλα καλά!!!

Σήμερα το κορίτσι μου το πήρα από το σχολείο ήταν ζεστό,μόλις ήρθαμε σπίτι και βάλαμε θερμόμετρο είχε 37.9.Το λυπήθηκα γιατί γυάλιζαν τα ματάκια και είχε κουρνιάσει στην αγκαλιά μου και δεν ήθελε να κουνηθεί...θα την κρατήσω σπίτι αύριο.

Ειρήνη παρακαλώ όταν ανεβάζεις φωτό από φαγητά και γλυκά να μου στέλνεις κι ένα ταπεράκι...

:P:p:p:p ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΡΟΖΟΥΛΙΤΣΑ!!!!!!!

Καλησπέρα!!!

μπραβο ιρενε μου!!! τα εχεις κ τα περισσοτερα ετοιμα απο την μεγαλη (ξαφνικα το μωρο σου εγινε "η μεγαλη"!!! πωπω!!!) κ ετσι ολα καλα!

περαστηκα στην μικρουλα κ σε σενα, εμεις ημαστε πολυ καλυτερα!πολυ χαιρομαι που σας αρεσε η τουρτα μου!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσαρες!

τι τουρτες βλεπω!!! μπραβο σε ολες.

βλεπω οτι ξεκινησαν κιολας οι ιωσεις περαστικα σε ολα τα παιδακια.

εγω απο αυριο επιστρεφω στο κανονικο μου ωραριο 4ωρη κ οχι 12ωρη που δουλεψα μετα την αδεια μου ξυνη μου την εβγαλε ο ατιμος κ το σπιτι ξεφυγε....

βουνααα το σιδερο αχχχ να δω πως θα τα συμμαζεψω.

εβγαλα κ εγω μερικα ελαφρια χειμερινα να εχω σε ετοιμοτητα για τον μικρο

ξεχωρισα κ καποια απο τα μεγαλυτερα νουμερακια να δωσω στα παιδακια που σας ελεγα.

εχω στριμωξει κ πολλα ιατρικα μου θεματα που ΕΠΡΕΠΕ να ασχοληθω επιτελους ειμαι σε καλο δρομο. με τον μικρο στεναχωριεμαι που δεν ξερουμε καν αν θα τον παρουν στον π. σταθμο κ αν μας παρουν θα ξεκινησουμε μετα τις 20 Οκτωμβρη.... αυτος εχει σκυλοβαρεθει σπιτι κ εχει ξεφυγει εντελως απο το προγραμμα του,δουλευα κ πολλες ωρες, κ με την ανοχη της γιαγιας εχει γινει....αγριμι!

κ εμενα βουνα τα ασιδερωτα αλλα εσυ εισαι εξπερ!!! αντε τωρα θα συμμαζευτεις που θα δουλευεις λιγοτερες ωρες! γιατι ξεκινα τοσο αργα ο παιδικος?

παω να κανω ενα συμμαζεματακι τα "εκτος θεσης" που λεει κ η μανα κ να ξεκινησω σιδερο....αχ πως βαριεμαι!!!

κ εμενα βουνα τα ασιδερωτα αλλα εσυ εισαι εξπερ!!! αντε τωρα θα συμμαζευτεις που θα δουλευεις λιγοτερες ωρες! γιατι ξεκινα τοσο αργα ο παιδικος?

παω να κανω ενα συμμαζεματακι τα "εκτος θεσης" που λεει κ η μανα κ να ξεκινησω σιδερο....αχ πως βαριεμαι!!!

δεν εχουνε προσωπικο γιωτα μου, κ εχουν παρει μονο λιγα παιδακια μεσω εσπα εμεις αμ κ θα πληρωσουμε αμ κ δεν εχουμε ξεκινησει ακομη κ αν...:mad:

σου λεω για 2 λεκανες φουλ! η μια δεν με απασχολει ειναι 45΄με την πρεσα αλλα η αλλη ειναι για σιδερωστρα μονο τα πουκαμισα του Τ. ειναι 12...αστα δεν παλευετε! κ εγω ΘΑ επρεπε ΗΔΗ να εχω ξεκινησει σιδερο αλλα μπηκα πριν 1μιση ωρα απο την δουλεια κ δεν την παλευω κ πολυ!:?

μπραβο που ειναι καλυτερα η μικρη σου

Καλησπερα!!!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα παιδακια και κουραγιο στις μαμαδες..

Irene μπραβο με το καλο να κρατησετε στην αγκαλιτσα και την δευτερη κορακλα...

Ειδα πολυ ωραιες τουρτιτσες και μου τρεχουν τα σαλια,δεν θα ελεγα οχι σε ενα γλυκακι τωρα..

Μπιλλακι τωρα που θα δουλευεις λιγοτερο θα τα βαλεις σε μια σειρα ολα..οσο για τον μικρο λογικο ειναι να βαριεται...φοβερο αυτο παντως να φτασει Οκτωβρης και να μην εχει ξεκινησει..

Ειρηνη μου τι ωραια που ηπιες καφεδακι χαλαρα με φιλες..

Εγω τελειωσα απο την δουλεια εφυγα τρεχοντας να προλαβω να παρω την μικρη απο τον σταθμο και να παρω και την μεγαλη απο το νηπιο..γυρισαμε σπιτακι μας,τις εκανα μπανακι και τις ελουσα και τις δυο,εκανα και εγω ενα ντουζακι,ετοιμασα τραπεζι και φαγαμε,μαζεψα την κουζινα,ετοιμασα ενα πλυντηριο,μαζεψα οτι κυκλοφορουσε και εκατσα λιγακι..παω να φτιαξω καφεδακι να συνελθω καπως και να ετοιμασω παστιτσιο για αυριο..καλο απογευματακι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια,ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα έχουμε άλλο ένα μωρούλι στο σπίτι...

Βούλα πώς την έκανες την τούρτα σε επίπεδα???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα, κοριτσάκια!

Πήγε ο Θ να πάρει τη Δ απ' το μπαλέτο και βρήκα ευκαιρία για προσωπικό χρόνο :rolleyes:.

Περαστικά σ' όλα τα παιδάκια και τους μεγάλους που κάναν για φέτος την αρχή με τις βρωμοιώσεις!

Επίσης, γιατί, βρε παιδιά, το κάνετε αυτό με τα γλυκά; Βάλτε κοτόπουλα (δε βλέπετε η μάνα;), βάλτε πίτσες, κοντοσούβλια, σουβλάκια, ογκρατέν και σουφλέ! Γιατί γλυκά, ρε παιδιά :evil:;

Κι έχοντας πει τον καημό μου, θα μοιραστώ και τη χαρά μου που δεν έχω ίχνος ασιδέρωτου και που, ας όψεται το κουνέλι, το ένα τουλάχιστον μπαλκόνι μου αστράφτει. Και πώς αλλιώς, αφού το πλένω κάθε μέρα :shock:. Το πλένω, στεγνώνει, βγάζω το κουνέλι, το ξαναπλένω, στεγνώνει, βγάζω το κουνέλι κλπ. κλπ. Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν, ένα πράγμα. Τεσπα, ας είναι καλά το ζωντανό.

Δουλειές για σήμερα τέλος. Έκανα μπόλικα πραγματάκια και το σπίτι είναι υπό έλεγχο. Ίσως, αν έχει όρεξη και η μικρή, να δούμε μαζί τα φθινοπωρινά της και να αρχίσω κάποιες ανακατατάξεις στη ντουλάπα της. Με βάλατε στην πρίζα ;). Μετά μπανάκια και χουζούρι :).

Να ευχηθώ και στα κοριτσάκια που περιμένουν τα μωράκια τους, να ευχαριστηθούν τις προετοιμασίες και τη γλυκιά προσμονή!

Τέλος, Έρση, σήμερα δε γιορτάζει το κορίτσι σου; Να το χαίρεσαι!!!

Γύρισε η φαμίλα! Σας φιλώ!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Irene με το καλό να έρθει η μπουμπού! Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ έτσι αισθανόμουν όταν μάθαμε για το φύλο της δεύτερης κόρης μου!!!:D:D:D:D

Ειρήνη ευτυχώς σήμερα δεν πρόλαβα ούτε καν να πάω τουαλέτα πόσο μάλλον να μπω στο easy living......θα είχα δει τις χυλοπίτες και θα είχα λιποθυμήσει :tongue::tongue::tongue:

mama konstantinou & Margio για γράψτε συνταγούλα τούρτας!!!

Μόλις γύρισα.........:confused::confused::confused::confused::confused:

Η μεγάλη μόλις τελείωσε το διάβασμα (ευτυχώς) και ακόμη δεν έχω αποφασίσει.......Να πιω καφέ με τσιγαράκι στο μπαλκόνι; Να αρχίσω σίδερο:rolleyes::rolleyes:; Να μαγειρέψω για αύριο (έχω προγραμματίσει γεμιστά); Να πάω βόλτα τα κορίτσια στο πάρκο;

Μάλλον με βλέπω για καφέ στο χέρι και πάρκο....

καλησπερα κ παλι!

εκανα μερικες τακτοποιησεις, μαζεψα νεροχυτη κ επλυνα διαφορα τσιμπραγκαλα, εβαλα οτι φαγητο περισεψε στο ψυγειο σε ταπερ, εβρασα αυγα, ξεχωρισα τα ασιδερωτα σε ομαδες κ μαγειρεψα φασολακια για αυριο.

τωρα καναμε ολοι μπανακια, η μικρη βλεπει χαιντι κ σε λιγο νανι κ εμεις χαλαρωση. αυριο εχω πρωινο ξυπνημα, ραντεβου στο γραφειο πρωι πρωι!

εννοειται δεν σιδερωσα.....

α! να σας πω πριν το παρτυ της μικρης ξεφορωθηκα παρα πολλα πραγματα απο το πασο της κουζινας κ ειναι τοσο ωραιο!!!:D:D:D

σας φιλω

Irene με το καλό να έρθει η μπουμπού! Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ έτσι αισθανόμουν όταν μάθαμε για το φύλο της δεύτερης κόρης μου!!!:D:D:D:D

Ειρήνη ευτυχώς σήμερα δεν πρόλαβα ούτε καν να πάω τουαλέτα πόσο μάλλον να μπω στο easy living......θα είχα δει τις χυλοπίτες και θα είχα λιποθυμήσει :tongue::tongue::tongue:

mama konstantinou & Margio για γράψτε συνταγούλα τούρτας!!!

Μόλις γύρισα.........:confused::confused::confused::confused::confused:

Η μεγάλη μόλις τελείωσε το διάβασμα (ευτυχώς) και ακόμη δεν έχω αποφασίσει.......Να πιω καφέ με τσιγαράκι στο μπαλκόνι; Να αρχίσω σίδερο:rolleyes::rolleyes:; Να μαγειρέψω για αύριο (έχω προγραμματίσει γεμιστά); Να πάω βόλτα τα κορίτσια στο πάρκο;

Μάλλον με βλέπω για καφέ στο χέρι και πάρκο....[/QUO

Αφροδιτακι

η πιο σωστη αποφαση;););):-P:razz:

τελικα ξεκουνηθηκα κ εκανα μονο την 1 λεκανη με την πρεσα 35΄λεπτακια μου πηρε. αυριο πρωι λεω να πιασω την αλλη λεκανη για την σιδερωστρα εκει ειναι το λουκι!

φαγακι ειχαμε απο χθες μοσχαρακι λεμονατο με μακαρονια κ εβαλα ρεβιθια να μουλιασουν για αυριο, εκανα κ μια γρηγορη σκουπα κ ενα σουιφερ αυτα τα ολιγα για σημερα.

καλησπερα κ παλι!

εκανα μερικες τακτοποιησεις, μαζεψα νεροχυτη κ επλυνα διαφορα τσιμπραγκαλα, εβαλα οτι φαγητο περισεψε στο ψυγειο σε ταπερ, εβρασα αυγα, ξεχωρισα τα ασιδερωτα σε ομαδες κ μαγειρεψα φασολακια για αυριο.

τωρα καναμε ολοι μπανακια, η μικρη βλεπει χαιντι κ σε λιγο νανι κ εμεις χαλαρωση. αυριο εχω πρωινο ξυπνημα, ραντεβου στο γραφειο πρωι πρωι!

εννοειται δεν σιδερωσα.....

α! να σας πω πριν το παρτυ της μικρης ξεφορωθηκα παρα πολλα πραγματα απο το πασο της κουζινας κ ειναι τοσο ωραιο!!!:D:D:D

σας φιλω

:Dμπραβο βρε γιωτακι μου απο οτι ειχα δει ειχες πολλα πραγματακια που κ βαραιναν το ματι αλλα το κυριοτερο σε παιδευαν στο καθαρισμα.

εγω θα συνεχιζα το ξεφορτωμα διακοσμητικων κ απο αλλα σημεια;) για κανε το για λιγο να δεις ποσο χρονο θα ξεκλεβεις απο το καθαρισμα αλλα κ το ματι σου θα το ευχαριστηθει.

Βραδινή σήμερα...απο το πρωί τρέχω..!!!

Σήμερα έπλυνα και κρέμασα κουρτίνες, έπλυνα ριχτάρια, έφτιαξα γίγαντες και βγηκα για εξωτερικές δουλειές..γύρισαν παιδιά έφαγαν, ξεκουράστηκε η μεγάλη και διαβάσαμε...μετά πήγαμε αγγλικά και μόλις γύρισε τελειώσαμε ιστορία...στις 9.30 καθησα και ήδη κουτουλάω...αλλά τσακίζω για βράδυ ένα μπωλ ποπ κορν!!! :) :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...