Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Γιωτακι 39αρι?????Πως την αρπαξε?Περαστικα...

Margio πολυ ομορφη η τουρτα σας!!!Και του χρονου!!!

Και επι της ευκαιριας σας βαζω την τουρτα που εφτιαξα και εγω για τον μικρο μου :https://www.facebook.com/531237790232953/photos/a.793857063971023.1073742022.531237790232953/793857073971022/?type=3&theater

Πως σας φαινεται?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα καλες μου!Ευχαριστω ακομη μια φορα για την υποδοχη σας!

Ευχομαι να ειστε ολες καλα!

Σημερα,ενω η μερα εδειχνε ομορφη και ζεστη,το απογευματακι αρχισε ψυχρος αερας,ο οποιος συνεχιζεται!Μου θύμισε χειμωνα!Μπρρρ!Δυτικη Μακεδονια,τι περιμενες!:rolleyes:

Η μερα μου ηταν ησυχη!Το πρωι δουλεια,επεστρεψα στις 4,κοιμηθηκα μια ωριτσα και επειτα στην αγορα!Ποσο καιρο ειχα να το κανω!Πηρα ενα τζιν,μιας και ολα εχουν λιωσει απο την πολυ χρηση και το πλυσιμο φυσικα,και ενα ζευγαρι μποτακια!

Βεβαια η βολτα μου βγηκε ελαφρως ξυνη!Πηγα να χρησιμοποιησω την νεα καρτα τραπεζης,μιας και η παλια ειχε ληξη,και δεν δεχοταν τον κωδικο,με αποτελεσμα να μου την κρατησει!Γρρρρ,και αυριο ειμαι πρωι και νυχτα,οποτε μετα τη νυχτερινη βαρδια,σαν το ζομπι,πρεπει να παω στην τραπεζα!:cool:

MARGIO,ποσο ομορφη και καλλιτεχνικη ειναι η τουρτα?Μπραβο βρε κοριτσια!Πραγματικα,εχετε ταλεντο!

YOTOU,πως ειναι η μικρη?Περαστικα σας βρε κοπελα μου!

mama konstantinou,εισαι και συ αξια συγχαρητηριων!Μπραβο κοριτσια,να δινετε ιδεες και ωθηση και σε μας!

Περαστικα και στις υπολοιπες!

Και επισης καλη σχολικη χρονια στα παιδακια σας!

Εμεις ειμαστε πολυυυυυυ μικρουλες ακομη!Χεχε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρτζιο τέλεια και η δική σας τούρτα! Να σας ζήσει!

Σήμερα έκανα ψιλοδουλίτσες που χρειαζόντουσαν και για αύριο λέω να πλύνω κουρτίνες και ριχτάρια...θα φτιάξω γίγαντες και θα βγω για εξωτερικές δουλειές!

καλό βράδυ!

ρε κοριτσια, τι ωραιες τουρτες!!!! υπερπαραγωγη!!! μπραβο σας! η δικια μου (ταπεινη σε σχεση με τις δικες σας!!!) ειναι μορφατ tourta_Amor-Amor_SYNTAGH.jpg

δεν το εχω πολυ με τα γλυκα, παιρνω 2 συσκευασιες κ τις βαζω σε τσερκι για να γινει 1 τετραγωνη μεγαλη. πανευκολη και σιγουρη!

βουλα το ονομα το εγραψα με κερακια αστερακια που λενε happy birthday, οτι γραμμα μου ελλειπε εβαλα αυτοκολλητο στο ιδιο χρωμα.

ευχαριστω για τα περαστηκα, εινα πολυ καλυτερα, ειναι χωρις ντεπον κ με 37,5 απο εχτες στις 3 το βραδυ.

απο δουλειες ελαχιστες, τα καθημερινα, εκκαθαριση ψυγειου κ μαγειρεμα ιμαμ μπαιλντι, αντι για γιγαντες που ελεγα, εχτες με τον χαμο δεν τους εβαλα να μουσκεψουν!

σας φιλω κοριτσακια, παω να ξεραθω γιατι ειμαι με 2 ωρες υπνο!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

τί κάνετε;Εβαλε λίγο δροσούλα σήμερα ή μου φαίνεται;

Εμείς εχτές πήγαμε στον παιδιάτρο για τα χαρτιά του σχολείου,κάναμε το μαντού μας,σκάσαμε τα 80 ευρουλάκια μας και γυρίσαμε σπίτι να ολοκληρώσουμε τα μαθήματα μας.

Σήμερα σηκωθήκαμε,ετοιμαστήκαμε και πήγαμε σχολείο.Στις 3 Οκτώβρη τα σχολεία στην Αθήνα δεν θα κάνουν μάθημα λόγω της εορτής του πολοιούχου της Αγ.Διονυσίου του Αεροπαγίτου και σήμερα το επιβεβαίωσα και με την δασκάλα του μεγάλου γιατί είχα την εντύπωση ότι τις είχαν κόψει τις αργίες αλλά να που δεν....έτσι θα έχουμε ένα ωραιότατο τριήμερο.Γύρισα σπίτι,έφτιαξα καφεδάκι,ψιλοχάζεψα στο ιντερνετ και τώρα θα πάω να βάλω φακούλες και να ρίξω και ένα σκούπισμα γιατί με τον αέρα το μπαλκόνι έχει γεμίσει φύλλα και μπαίνουν μέσα στο σπίτι και πολύ εκνευρίζομαι.

Οι τούρτες η μία καλύτερη από την άλλη.Γεια στα χέρια σας με λιγώσατε πρωί πρωί.

Τα λέμε φιλιάααααααα

καλημερα κοριτσια!!!!!επιτελους δροσισε στην αθηνα!!! πρωινη σημερα απο τισ 6 και 30 τωρα καθησα να σας γραψω λιγα πραγματακια!!!!πηγαμε σχολειο την μεγαλη μαζι με τον μικρο εννοειτε γυρισαμε μαζεψαμε σιδερωσαμε απλωσαμε σκουπισαμε σφουγγαρισαμε,οχι μαζι με τον μικρο μονη μου ο μικρος εβλεπε και ακουγε τραγουδακια κια μολις τελιωσε το φαγητο κολοκυθορυζο ,ναι καλα διαβασατε οσες δεν το κανετε να το κανετε ειναι τελειο,και μολις κοιμηθηκε ο μικρος οποτε ακυρο το σουπερ μαρκετ τωρα.mama konstantinou ποσο ειναι ο μικρος σου??? καλε ποιες ειστε απο αθηνα?

καλημερα κοριτσια τι κανετε? εμεις ειμαστε πολυ καλυτερα, κοιμηθηκαμε ολο το βραδυ κ το παιδακι μου δεν εχει πυρετο! σημερα κατεβηκα στο γραφειο στις 10, ευχαριστηθηκα υπνο. μετα ανεβηκα ετοιμασα την μικρη, της εβρασα μακαρονακια και κατεβηκαμε στο γραφειο. ο αντρας μου λειπει κ θα γυρισει αργα.

αν δεησω σημερα θελω να σιδερωσω, εχει φτασει στο απροχωρητο η κατασταση!!!

μπαμπι η μικρη μου ειναι 3 χρονων κ μενω αθηνα δυτικα προαστια

νασια κ το δικο μου μπαλκονι ειναι γεματο φυλλα, που επισης μπαινουν μεσα στο σπιτι κ με νευριαζουν!:mad:

εκανα κ ενα ωραιτοτατο κοψιμο με τον τριφτη στον δεικτη ακριβως στην ακρη του δακτυλου κ ποναει!!!

σας φιλω κοριτσια μου, καλο υπολοιπο!

Καλησπέρα στην παρέα! Οι δουλειές μετρημένες λόγω της εγκυμοσύνης βεβαίως αλλά όλο και κάτι κάνω! Αυτές τις μέρες (εδώ και 10 ημέρες τουλάχιστον δηλαδή), ασχολούμαι με τα παλιά ρούχα και παπούτσια της κόρης μου. Ξαναβρίσκω τα σετάκια, διορθώνω ελαττώματα και χωρίζω σε αυτά που θα κρατήσω για τον μπέμπη, σε αυτά που θα κρατήσω ως ενθύμιο και σε αυτά που θα χαρίσω. Ευτυχώς είναι πολλά κι έτσι θα δώσω και σε συγγενείς και φίλες που τα χρειάζονται αλλά και σε 1-2 ιδρύματα που έχω κατά νου. Έχω βάλει αγγελία και για κάποια ώστε να βγουν κάποια έξοδα για γαλάζια ρουχαλάκια αυτή τη φορά και το σαλόνι μου μαζί με το 3ο δωμάτιο είναι σε κατάσταση πανικού!

Χθες πήρα κι άλλες σακούλες απ αυτές που αφαιρείται ο αέρας γιατί δεν διανοούμαι να εξακολουθώ να κρατάω σάκους αποθήκευσης που πιάνουν ένα αποθηκάκι!

Ταυτόχρονα, αφού είδα τι έχω και τι όχι, έκανα και τις λίστες μου για το τι θα χρειαστώ για το μωρό οπότε θα αποφύγω σπατάλες (αφού δεν περισσεύουν κιόλας!)

Μες τις διευθετήσεις αυτές, καθάρισα και τακτοποίησα και τη ντουλάπα της μικρής μου καθώς έπλυνα και σιδέρωσα τα φθινοπωρινά / χειμερινά της και την έβαλα να δοκιμάσει τι της κάνει και τι όχι απ τα περυσινά.

Σήμερα, μετά από το ραντεβού μου με τον γιατρό, πήγα μανάβη και επιστέφοντας τακτοποίησα τα ψώνια, ξεσκόνισα, σκούπισα και σφουγγάρισα τον πάνω όροφο. Πριν φύγω το πρωί, είχα αφαιρέσει τα σεντόνια όλων και είχα βάλει πλυντήριο το οποίο πρόλαβα να απλώσω πριν φύγω και αέρισα τα μαξιλάρια και τις κουβερτούλες μας στην ωραία λιακάδα!

Έπειτα καθάρισα το μπάνιο, έβαλα ένα πλυντήριο με σκούρα να πλένει, έκανα κι εγώ το μπανάκι μου, κανόνισα με τις φίλες μας να πάμε τα κορίτσια μας cinema το απόγευμα και τώρα θα ψήσω ψαράκια και πατατούλες για τη μικρή μου!

Καλό μεσημέρι σε όλες και περαστικά στα μικρούλια και τις μανούλες τους!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κορούλες μου καλησπέρα.

Ξεκίνησα την μέρα μου, με ωραιότατο καφεδάκι, στο σπίτι μίας φίλης μου, με ακόμα 1 φίλη... οι 3 μας λοιπόν, ήπιαμε καφεδάκι και είπαμε τα δικά μας. :D

Επέστρεψα σπιτάκι μου και ξεκίνησα τις δουλίτσες:

1) Εβαλα κοτοπουλάκι κοκκινιστό, με χωριάτικες χυλοπιτούλες στο φούρνο να γίνεται

fai_zps99f13d26.jpg

2) Εβαλα ηλεκτρική σκούπα σε όλο το σπίτι

3) Σφουγγάρισα, καλά, σε όλο το σπίτι

4) Επλυνα καλά τον νεροχύτη μου και πρίν, κάποια πιατικά που είχαν "βγει"

5) Άδειασα από παντού σκουπίδια, τα οποία και πέταξα

6) Ξεσκόνισα το σαλόνι

7) Εκανα παντού τους καθρέπτες

8 ) Απλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο με κοκκινόρουχα

9) Ετοίμασα ακόμα ένα πλυντήριο για την νύχτα

10) Ξεχώρισα κάποια ρουχαλάκια.. καποια για δόσιμο σε διάφορα άτομα, κάποια, αν τα καταφέρω, για "πούλημα", κάποια του φιογκακίου για φύλαξη.

11) Πήγα φούρνο, πήρα το παιδάκι μου από το σχολείο και επιστρέψαμε, ετοιμάσαμε, φάγαμε, μάζεψα και τώρα διαβάζουμε... :?

Το απόγευμα, έχω ατελείωτο σίδερο και θα το προχωρήσω όσο μπορώ, αφού σήμερα δεν δουλεύω.. είναι ευκαιρία.

Σας φιλω γλυκά όλες και ελπίζω να είστε και να νιώθετε όμορφα. ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κορούλες μου καλησπέρα.

Το απόγευμα, έχω ατελείωτο σίδερο και θα το προχωρήσω όσο μπορώ, αφού σήμερα δεν δουλεύω.. είναι ευκαιρία.

Σας φιλω γλυκά όλες και ελπίζω να είστε και να νιώθετε όμορφα. ;)

μαζι θα σιδερωνουμε φιλη μου!

Kαλησπερα,σε ολη την παρεα.

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια για την τουρτα μου η αληθεια ειναι οτι ειναι μια ευκολη τουρτα και επιδεχεται και λαθη γιατι τα καλυπτεις με τα καραμελακια και τα κιτ-κατ.Εγω δεν το'χω πολυ με τη διακοσμηση, τα παω καλυτερα με τη γευση, αλλα οι κορες μου επιμενουν να τις φτιαχνω εγω τις τουρτες.Ειδικα φετος που δεν ημουν και στα καλυτερα μου ψυχολογικα αυτο το καλοκαιρι δεν ηθελα να ασχοληθω και τι δεν της ειπα να διαλεξει απτο ζαχαροπλαστειο αλλα επεμενε οποτε....

Δροσισε κι εδω στα βορεια και βγαλαμε τα λεπτα μακρυμανικα.Το μπαλκονι μου εντωμεταξυ και μενα χαλια απτον χθεσινο αερα αλλα ο αντρουλης μου μου εκανε εκπληξη και το καθαρισε σημερα που δεν δουλευε,και γυρισα απτο γραφειο και το βρηκα ετοιμο,ποσο χαρηκα δεν λεγεται.

Τωρα οι κορες διαβαζουν και ειπα να χαλαρωσω λιγο στον υπολογιστη...φιλια

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Margioνα σου ζησουν τα παιδακια σου!!! εμενα η κορη μου εινια σχεδον 8 ενα χρονο διαφορα με την δικη σου...και εγω βορεια προαστεια μενω ...που εαν επιτρεπεις!!!!

Θα ήθελα να παρακαλέσω κάτι:

Ξέρω, πως το κάνετε με καλή καρδιά αλλά θα ήθελα να ζητήσω, να μην ζητάτε να σας αποκαλυψουν λεπτομέρειες για την ταυτότητά τους, οι συμμετέχουσες. Οσες θέλουν, σχολιάζουν και δίνουν μόνες τους στοιχεία.

Γνωρίζω πως υπάρχουν κοπέλες, που δεν θέλουν να πουν περισσότερα και έτσι έρχονται σε δύσκολη θέση.

Φιλικα

Η μάνα-Ειρήνη

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...