Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!!!Τι κανετε???????

Ειρηνακη μου σου τα ειπα και προσωπικα αλλα στο γραφω και εδω,χαιρομαι πολυ που βλεπω μηνυματακια σου!!!!!Ποσο χαιρομαι που μαζευομαστε σιγα-σιγα!!!!

Αντε μπας και με βαλετε σε μια σειρα!!!!

Ματάκια μου γλυκά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! :P:p

Την Κυριακή σηκώθηκα με έναν πονοκέφαλο και όχι τίποτα άλλο είχα και ένα σίδερο νααααααααααααα να τελειώσω.Πέρνουμε τον πεθερό μου να με ξεματιάσει και σιγά σιγά επανήλθα αν και μάλλον την έχω ψιλοαρπάξει και ξεκίνησα το σίδερο.Δύο ωρίτσες και τσουπ τίποτα ασιδέρωτο τίποτα άπλυτο.Λιβάνισα.Εφτιαξα το φαγητό που ήταν μπριζολίτσες με πατατούλες στο φούρνο και αφού φάγαμε μάζεψα τα πιάτα και τα έβαλα να πλυθούν στο πλυντήριο.Μετά δεν άντεξα και ξάπλωσα λιγάκι αλλά δεν κατάφερα να κοιμηθώ.Σηκώθηκα ψιλοκομμάτια με τον πονοκέφαλο να έχει επανέλθει δριμύτερος.Δεν έκανα τίποτα άλλο εκτός από το να δούμε με τον μεγάλο τα μαθήματα του,τον μεσαίο τον περίλαβε ο πατέρας του γιατί δεν άντεχα άλλο.Κατά τις 9 έκανα μπανάκι και σέρνοντας πήγα μέχρι το κρεβάτι που ξεράθηκα κανονικότατα.

Λες να ήταν μάτι, Νάσια μου?

Σήμερα ξύπνησαν και οι δύο με με μπούκωμα και καταρροή :(:(:(:(:(. Η μεγάλη το πρωί ήταν πολύ κακόκεφη, ελπίζω να αισθάνεται καλύτερα το πουλάκι μου.

Περαστικά τους !!!

καλημέρα και απο εμένα!

Σήμερα ημέρα φασίνας!

Βγήκα για ψωμί και γάλα

Καθάρισα μπάνιο

Ξεσκόνισα σπίτι

Μάζεψα παιδικό

Σκούπισα όλο το σπίτι

Σφουγγάρισα

Μάζεψα σκούρα ρούχα

Άπλωσα λευκά

Μαγείρεψα πουρέ με μπιφτέκια!

Μπιφτεκάκια? Ειπες..μπιφτεκάκια? :tongue::tongue::tongue:

Κοριτσια μου ,τι κανετε?

Ειρηνη ,καλωσηρθες και πάλι στο καφε!Αντε να ζωντανεψουμε λιγο και να μπουμε σε μια σειρα.

Αφροδιτακι περαστικα στη μικρη σου.

Νασια ,θυμαμαι χαρακτηριστικα ,οταν ημουν παιδι τη μυρωδια από το φαγητο στο σπίτι μολις επέστρεφα από το σχολειο και το τακτοποιημενο και καθαρο δωματιο μου.Ειμαι σιγουρη πως καπως ετσι θα ειναι και το δικο σουσπίτι και αυτες τις μνημες θα εχζουν τα παιδια σου.

Εμεις περασαμε αισιως την πρωτη σχολικη εβδομαδα ,ο μικρος περασε και ενα συναχι στο ποδι για να μην ξεχνιομαστε,και εγω στο σπιτι περα από τα καθημερινα ,καταφερα να κανω γενικη το σαλονι και το υπνοδωμάτιο μας.

Το Σαββατο ,ειχαμε ενα γαμο κοντινου προσωπου και περασαμε ομορφα και εχθες το απόγευμα παιδικο παρτυ.Ηρθε και η αδερφη μου για το Σαββατοκυριακο και το ευχαριστηθηκαμε.

Το βραδυ ομως αρχισα να συναχωνομαι και να με ποναει ο λαιμος και τη νυχτα εκανα και πυρετο.Ευτυχως σημερα νιωθω λιωμενη μεν αλλα ειμαι απύρετη.

Ισα που συμμαζεψα το σπίτι ,απλωσα και μαζεψα ενα πλυντηριο και δυστυχως εδω και ενα διωρο δεν εχουμε νερο και ουτε να μαγειρεψω δεν μπορω.Ευτυχως εχω λίγο κρεας κοκκινιστο από εχθες και θα βαλω χυλοπιττες.

Χρυσάκι μου!!!! ;);)

Αύριο πάω για β επιπέδου.Είμαι κατενθουσιασμένη και το περιμένω πως και πως.Οι υπόλοιπες εγκυούλες πώς είναι?

Αχ Ρηνούλη μου, με το καλό!!! Περιμένουμε τα νέα!!! ;););)

Επιτέλους :D!

Τα easy living, chill out ποστ επέστρεψαν! Να 'σαι καλά, Ρηνάκι μας! :P

Αγκαλιά και φιλί μεγάααααλα!

Αγκαλιά και φιλί!!! Τ αγαπημένα μου!!! ;););););)

2014-09-14-0523_zps19cacafc.jpg

η τουρτα που εφτιαξα για την μικρη μου!:D

Χρυσοχέρα μου, 2μετρη, εσύ!! ΕΥΓΕ!

hope καλωςηρθες! ολοι οι καλοι χωρανε:D, τους κακους παλι δεν τους θελουμε!!!:tongue::tongue::tongue:

Ετσι! Να τα λέμε αυτά! Κακούς,ανάμεσά μας, δεν θέλουμε! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχτες προχωρησα λιγο το βρωμο ρουμ, κ εχει συνεχεια σημερα,(βαζω τα πραγματα που δεν εχουν θεση οσο μπορω ανα ομαδες, σε κουτια παπουτσιων κ γραφω τι εχει καθε κουτι μεσα, στην συνεχεια τα τοποθετω στην βιβλιοθηκη που εχω ελευθερωσει 1,5 ραφι!!! θα βαλω τα της θαλασσας σε κουτα κ θα την δωσω στον καλο μου να την βαλει οπου νομιζει!!! εκτος σπιτιου γιατι μεσα στο σπιτι δεν χωρανει πουθενα!!!!)

Γιωτάκι μου γλυκό, εύγε!

Εχω ήδη ξεκινήσει να οργανώνω την αποθήκη μου, στο μυαλό μου αρχικά, όπως κάνω πάντα και θα πάρει καιρό. Κουράγιο και εδώ είμαστε, θα τα λέμε! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώ πολυ για την υποδοχή σας κορίτσια μου!Ειλικρινά, πέραν απο την ευχάριστη αύρα που βγαζετε,"πήρα" πολλά απο σας,σε θέματα οργάνωσης σπιτιού κ.α!

Απ οτι κατάλαβα υπαρχουν και εγκυουλες!Με το καλό λοιπον!

Με το καλό να κανεις την β επιπεδου irene1984!

Απεχθανομαι και γω την κακιά,αν και δεν είναι λιγες οι φορες που με βοήθησαν τέτοια ατομα να διορθωθω ως άνθρωπος!

Εγώ πριν λίγο επέστρεψα απο τη δουλεια και αύριο δουλεύω πρωι!Ευτυχώς μαγείρεψαν απο σήμερα για αύριο,γιουβαρλακια!

Και ναι,θέλω και γω το θέμα των Χριστουγέννων να ανοίξει νωρίς, ΕΙΡΗΝΗ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Τι κανετε?????

Ιρινε με το καλο!!!Καλα αποτελεσματα!!!Και περαστικα για την γριπη...

Χρυσα μου περαστικα και σε σενα!

Γιωτακι υπεροχη!!!!Μπραβο!!!!Και του χρονου!!!Βαλε συνταγη οποτε μπορεσεις!!!!Το ονομα πως το εγραψες?

Hope καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!

Αφροδιτακι περαστικα στις μικρες σου...

Νασια συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!Ειναι πολυ σημαντικο οι αναμνησεις μας μεσα απο την παραδοση και καπως ετσι λειτουργω και εγω με τον μικρο,αν και ειναι πολυ μικρος,τον βαζω και συμμετεχει π.χ. τα Χριστουγεννα επλαθε και αυτος μελομακαρονα,το Πασχα με βοηθησε με τα αυγα κτλ.Βρε κοριτσια ξερετε τι μου θυμησατε?Οποτε μυριζω σεληνο θυμαμαι το εξης σκηνικο:Εγω μικρη(περιπου 3 ετων) να τριγυρναω στα ποδια της μαμας μου και αυτη να μου μαγειρευει κρεατοσουπα,αλλα ειναι πολυ χαρακτηριστικο,ειναι σαν να μεταφερομαι στην κουζινα εκεινου του σπιτιου....

Διαφημίσεις

Να σας βαλω και την απειροελαχιστη λιστα μου:

-Μαγειρεψα αρακα

-Μαζεψα ολα τα πλυμμενα πιατα

-Επλυνα τα πιατα

Καιιιιιιιιιιιιιι ταραταννννννννννννν:Επλυνα τον φουρνο!!!!!!Πολυ το χαρηκα γιατι ειχα να τον κανω πολυ καιρο και ειχε γινει χαλια,με βοηθησε και ο αντρουλης μου βεβαια γιατι απο ενα σημειο και μετα τα εφτυσα.....

καλημερα! δεν αρχισαμε καλα.... 39αρι η μικρη απο το απογευμα κ μετα κ το βραδυ... καναμε κ 2 εμετους, χαλια ειναι το παιδακι μου....:-(:sad::-(:sad:

δεν εχω κοιμηθει ολο το βραδυ κ αφου ημου ξυπνια ειπα να κατεβω στο γραφειο...

βουλα μου θα σου πω το μεσημερακι που θα ειμαι πιο νηφαλια!

ιρενε καλα αποτελεσματα!

Καλημέρα κουκλιτσες!!!

Πραγματικα πόσο δικαιο έχει η Νάσια μας!! Αλλα δυστυχώς τέτοια ώρα που γυρνάω ειναι αδυνατον να τα καταφερώ ολα !! :( και στεναχωριεμαι αρκετά για αυτο και απεχω...καμμια φορά!!!

Ξέρετε το πρωι κάνω τον αγώνα για να ειμαι και στον μικρο και φυσικά στην δουλεια!!!

Αλλα χαιρομαι που τον παω στο μάθημα το πρωι !!!

Σας φιλω :)

καλημέρα!!

Γιώτα μου τέλεια η τούρτα!!περαστικά στη μικρούλα σου...

irene με τι καλό ο υπέρηχος!

εγω καλά, στο σχολείο, δεν εχω δουλίτσες σήμερα πέρα απ τα καθημερινά φυσικά...περιμένω αύριο γυναίκα, θα τις κάνει αυτή:D:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημερα και απο εμενα μανουλες!! πωπω τι ζεστη ειναι αυτη σημερα στην αθηνα?? παναγια μου αυγουστος... περαστικα σε ολους τους αρωστουληδες και αρωστουλες!!!! αχ και εμενα ηταν η μεγαλη προχθες και τωρα ο μικρος με πονολαιμο και βηχα και φυσικα αντιβιωση!!! τι να κανουμε εμεις οι μα ουλες κολονες του σπιτιου αν και αυπνες συνεχεια...περαστικα πανω απολα.Τελεια η τουρτα σου Yotou nνα σου ζησει η μικρουλα ,ποσο ειναι?? εμενα εινια 2 σχεδον ο μικρος και τα κλεινουμε τον Νοεμβριο.mama konstantinou εσενα ποσο ειναι ο μικρος σου??Hope καλως ηρθες στην παρεα μας και εγω καινουργια ειμια στο θεμα!!!!! οι δουλειες δεν τελιωνουν ποτε.Ειναι καμια απο αθηνα μηπως???

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

τελικά δεν ήταν μόνο μάτι Ειρήνη μου ήταν και κρυολόγημα μιας και ακόμα και σήμερα είμαι με τον λαιμό χάλια και το κεφάλι βαρύ.Θα περάσει όμως που θα πάει.

Σήμερα εκτός από τα καθημερινά γάλα,κολατσιό,σχολείο αν και σήμερα κάνανε μάθημα μόνο τα μεγάλα ο μικρός απεργούσε η δασκάλα του, πότισα τα λουλουδάκια μου,σκούπισα,σφουγγάρισα και έκανα λίγο τα τζάμια.Φαγητό σήμερα κοτοπουλάκι κοκκινιστό με μακαρόνια άσπρα.Σήμερα έχουμε και παιδιάτρο αλλά και μάθημα αγγλικών οπότε θα είμαι στο τρέξιμο το απόγευμα.:rolleyes::rolleyes:

YOTOU μου υπέροχη η τούρτα σου πώς την έκανες;Να τα χιλιάσει το παιδάκι σου.

Σοφία μου δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι που δεν τα προλαβαίνεις όλα το παιδάκι σου καταλαβαίνει ότι κάνεις το καλύτερο δυνατόν και όταν ασχολείσαι μαζί του το εκτιμά περισσότερο.;)

Καλημερα!

εμενα η μπεμπα με αφησε να σιδερωσω σημερα αλλα μολις καθισα λιγο εδω γιατι δεν ηθελα να κανω θορυβο μην την ξυπνησω ...ξυπνησε!

η τουρτα ειναι τελεια!

θελω κ εγω!!!!

εμας εδω σημερα βρεχει οποτε δεν το βλεπω να μου στεγνωνουν γρηγορα τα ρουχα για να βαλω κ αλλο πλυντηριο...

σημερα το μεσημερι εχουμε συναντηση κ με την δασκαλα μας να δουμε πως τα πανε τα πρωτακια κ το απογευμα θα παρω την μεγαλη κ θα παω κομμωτηριο.

Aspa αχ τ ωραια που σας βρεχει στα γιαννενα....θα ηθελα και εγω να μας βρεχει, βαρεθηκα την ζεστη θελω λιγη δροσουλα....η μικρη σου παει πρωτη δημοτικου ,αντε καλη αρχη με το διαβασμα....εμεις τριτη φετος εχουμε και ιστορια και θρησκευτικα.,ποιος στην χαρη μας...σας κλιενω παω να την παρω απο το σχολειο και μετα φαγητο και διαβασμα καο μεησμερι σε ολες!!!!

Αγαπημένες μου καλησπέρα και καλή εβδομαδα.

Σήμερα δεν έκανα πολλά πράγματα. Δεν είχα ιδιαίτερο κέφι για δουλειές και έτσι έδωσα προτεραιότητα σ αυτό που ήθελα.

Πήγα το φιογκάκι σχολείο, στην επιστροφή στην αποθήκη χαρτικών για μερικές αγορές και ήρθα σπιτάκι μου.

Έπλυνα κάποια λίγα άπλυτα πιατάκια, έβαλα σπανακόρυζο να γίνεται, έβαλα ένα σύντομο πλυντήριο, με σκούρα ευπαθή και τα άπλωσα, ετοίμασα ακομα ένα με κοκκινόρουχα για την νύχτα, μάζεψα κρεβάτια και γενικότερα τα εκτός θέσης και έφυγα στη "δασκάλα" μου και φίλη μου πλέον. Ήπιαμε καφεδάκι, ακούσαμε μουσικούλα, είπαμε τα δικά μας και επέστρεψα σπίτι μου.Πήρα το φιογκάκι από το σχολειο, φάγαμε, τώρα διαβάζει και εγώ χαλαρώνω για λίγο γιατί το απόγευμα έχω δουλίτσα.

Οταν βλέπετε πως δεν έχετε κέφι για δουλειές, "ακούστε" τον εαυτό σας. Κάντε κάτι που σας ευχαριστεί και απλώς μαγειρέψτε φρέσκο φαγάκι!

Σας φιλώ γλυκά όλες :D

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κοριτσακια παλια και καινουρια!!

Κι εμεις δυστυχως ατο κλιμα της εποχης με ιωσεις:(.Μονο να περνανε γρηγορα....

Δεν πηγα στο γραφειο αυτες τις μερες μιας και δεν πηγε και η μεγαλη σχολειο και εκανα καποιες δουλιτσες για να μπει το σπιτι σε μια σειρα οποτε ειμαι πιο ηρεμη τωρα.Κατα τα αλλα διαβασμα στο φουλ και γενικα ουτε καταλαβαινω πως περναει η εβδομαδα...

Γιωτα τελεια η τουρτα σου, σας βαζω κι εγω τη δικη μας ειναι απο τον προηγουμενο μηνα αλλα δεν πειραζει...

DSCN3000-1.jpg

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...