Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Εχθές περάσαμε όμορφα, πήγαμε σε πάρτι σε παιδότοπο, ήπιαμε ωραίο καφεδάκι.

Το πρωί είχα ετοιμάσει κιμά και μόλις επιστρέψαμε το μεσημέρι ετοίμασα και φαρφάλες. Το απόγευμα λίγο επανάληψη, λίγο ποδήλατο έξω και λίγο σίδερο...

Σήμερα ξύπνησαν και οι δύο με με μπούκωμα και καταρροή :(:(:(:(:(. Η μεγάλη το πρωί ήταν πολύ κακόκεφη, ελπίζω να αισθάνεται καλύτερα το πουλάκι μου.

Το απόγευμα θα τους βράσω κοτόσουπα για βραδινό και αυριανό μεσημεριανό (εκτός εβδομαδιαίου προγράμματος φαγητού), να τους κάνει καλό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ είμαι πάλι....

Πότισα τα λουλουδάκια μου

Σκούπισα τα μπαλκόνια μου και καθάρισα το σαλονάκι του μπαλκονιού

Σκούπισα-σφουγγάρισα

Ξεσκόνισα με μαλακτικό τα επιπλάκια μου και τώρα μοσχοβολάει ο τόπος

Καθάρισα μπάνια

Εβγαλα σκουπίδια

Εβαλα ψωμάκι να γίνεται

Και μόλις έβαλα και το φαγάκι μας να γίνεται

Εν τω μεταξύ μου διάβασα ότι το τριαντάφυλλο είναι αντικαταθλιπτικό και αντιαγχωτικό οπότε αν νιώθεται άγχος μυρίστε τριαντάφυλλο.:D:D:D

καλημέρα και απο εμένα!

Σήμερα ημέρα φασίνας!

Βγήκα για ψωμί και γάλα

Καθάρισα μπάνιο

Ξεσκόνισα σπίτι

Μάζεψα παιδικό

Σκούπισα όλο το σπίτι

Σφουγγάρισα

Μάζεψα σκούρα ρούχα

Άπλωσα λευκά

Μαγείρεψα πουρέ με μπιφτέκια!

Κοριτσια μου ,τι κανετε?

Ειρηνη ,καλωσηρθες και πάλι στο καφε!Αντε να ζωντανεψουμε λιγο και να μπουμε σε μια σειρα.

Αφροδιτακι περαστικα στη μικρη σου.

Νασια ,θυμαμαι χαρακτηριστικα ,οταν ημουν παιδι τη μυρωδια από το φαγητο στο σπίτι μολις επέστρεφα από το σχολειο και το τακτοποιημενο και καθαρο δωματιο μου.Ειμαι σιγουρη πως καπως ετσι θα ειναι και το δικο σουσπίτι και αυτες τις μνημες θα εχζουν τα παιδια σου.

Εμεις περασαμε αισιως την πρωτη σχολικη εβδομαδα ,ο μικρος περασε και ενα συναχι στο ποδι για να μην ξεχνιομαστε,και εγω στο σπιτι περα από τα καθημερινα ,καταφερα να κανω γενικη το σαλονι και το υπνοδωμάτιο μας.

Το Σαββατο ,ειχαμε ενα γαμο κοντινου προσωπου και περασαμε ομορφα και εχθες το απόγευμα παιδικο παρτυ.Ηρθε και η αδερφη μου για το Σαββατοκυριακο και το ευχαριστηθηκαμε.

Το βραδυ ομως αρχισα να συναχωνομαι και να με ποναει ο λαιμος και τη νυχτα εκανα και πυρετο.Ευτυχως σημερα νιωθω λιωμενη μεν αλλα ειμαι απύρετη.

Ισα που συμμαζεψα το σπίτι ,απλωσα και μαζεψα ενα πλυντηριο και δυστυχως εδω και ενα διωρο δεν εχουμε νερο και ουτε να μαγειρεψω δεν μπορω.Ευτυχως εχω λίγο κρεας κοκκινιστο από εχθες και θα βαλω χυλοπιττες.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χρύσα ευχαριστώ για τα περαστικά! Ελπίζω να μείνουμε μόνο στο συνάχι και να τελειώσει εκεί...

Περαστικά και για εσένα όμως, ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα.

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα.Πως ειστε?

Περαστικα σε οσες περνουν,μικρο,σταδιο ιωσης καθως επισης και τα παιδακια τους!Ειχα και γω την μικρη μου με καταρροη και ελαχιστο βηχα,αλλα ευτυχως κρατησε μολις 1 εβδομαδα!

Θαρρω πως σημερα εχει υπεροχη μερα σε ολη την Ελλαδα!Εγω που μενω Δυτικη Μακεδονια,ειναι πολυ ομορφα σημερα!:D

(Μηπως εισεβαλλα αποτομα,χωρις να με δεχτείτε?:oops::oops:?)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Περαστικά μας κορίτσια,

τελικά σέρνεται ίωση και ακόμα δεν ξεκινήσαμε τα σχολεία.Εμείς ευτυχώς αύριο έχουμε ραντεβού στον παιδίατρο για μαντού οπότε επ ευκαιρίας θα τα δεί κιόλας να ξέρουμε που βαδίζουμε.

Χρύσα μου και εγώ τις ίδιες αναμνήσεις έχω να γυρνάω σπίτι από το σχολείο και να έχω ένα πεντακάθαρο δωμάτιο και το φαγητό ζεστό ζεστό να με περιμένει στο τραπέζι και ευτυχώς ή δυστυχώς το ίδιο κάνω και εγώ τώρα για τα μικρά μου.Γενικά προσπαθώ τις αναμνήσεις που έχω και εγώ από μικρή να τις επαναφέρω και να προσπαθήσω να δώσω μια γεύση και στα μικρά μου γιατί έτσι όπως πάμε δεν θα έχουν να θυμούνται τίποτα άλλο από τα παιχνίδια στον υπολογιστή και το psp πχ.τον Οκτώβρη φτιάχναμε μουστουκούλουρα και μουσταλευριές μιας και τρυγούσαν τα αμπέλια και τότε είχαμε άφθονο μούστο και το σπίτι μοσχοβολούσε κανέλα και μούστο έτσι και εγώ φέτος θα τους φτιάξω τα κουλουράκια τους,τα Χριστούγεννα το σπίτι μοσχοβολούσε άχνη και κανέλα με τους κουραμπιέδες, τις δίπλες και τα μελονομακάρονα.Γενικά προσπαθώ όσο μπορώ γιατί και εγώ δεν τα ξέρω όλα στο θέμα της παράδοσης να τους λέω πράγματα γύρω από αυτήν και να προσπαθώ οι αναμνήσεις τους να είναι στολισμένες με αρώματα αυτά τα αρώματα που όπου και να είσαι και να τα μυρίσεις σε γυρνούν πίσω στα παλιά και αγαπημένα.Γιατί αυτές είναι οι ρίζες μας και αυτά πρέπει να περάσουμε στα παιδιά μας όσο παλαιομοδίτικο και αν αυτό ακούγεται.

Αλλά μακρυγόρησα πάλι.Εμείς γυρίσαμε από το σχολείο και αφού φάγαμε και τα πιάτα πλένονται στο πλυντήριο έβαλα τα μικρά για ύπνο και ο μεγάλος διαβάζει τα μαθήματά του.Από το νηπιαγωγείο μας ειδοποιήσαν ότι αύριο δεν θα έχουν μάθημα λόγω απεργίας της ΑΔΕΔΥ για να δούμε στο δημοτικό τί παρουσίες θα έχουμε.Πάω και εγώ να ξαπλώσω λιγάκι γιατί έχω αρχίσει και σέρνομαι.

Θα τα πούμεεεεεεεε

Αγαπημένες κορούλες καλησπερα και καλή εβδομαδα!

Είχα ένα όμορφο σαβ/κο, γεμάτο από βολτες, σινεμαδάκι, φίλες, οικογένεια και γενικά όμορφες στιγμές! ;) Οσο ο καιρός έχει ήλιο... τα κέφια μου στον ουρανό! :tongue:

Σήμερα, είχα πολύ "τρεχάτη" μέρα!

Ξύπνησα, πήγα το φιογκάκι σχολείο, βουρ για λαϊκή, επιστροφή σπίτι και απευθείας δουλεια, επιστροφή σπίτι, σούπερ μάρκετ, παραλαβή παιδιού από το σχολείο, μαγείρεμα {σουτζουκάκια με ζυμαρικα}, μάζεμα, διάβασμα και σε λίγο φεύγουμε για παιδίατρο {να εξετάσει το φιογκάκι και να μας υπογράψει το χαρτί που πρέπει να πάμε στο σχολείο} και μετά αγγλικά, που ξεκινούν σήμερα... :|:|:| Αχ, πόσα κάνουμε σε μία μέρα...

Ανάμεσα σ' όλα αυτά, βρήκα το χρόνο και έβαλα ένα σύντομο πλυντήριο με ευπαθή λευκά, ετοίμασα ένα με χρωματιστά για την νύχτα, ξεσκόνισα την κρεβατοκάμαρα και τακτοποίησα τα χθεσινά σιδερωμένα στις θέσεις τους. Τρεχάτε ποδαράκια μου! ;)

Θα σας ξαναγράψω το βραδάκι, με περισσότερη ηρεμία.

Σας φιλώ όλες και καλώς ήρθες hope :P

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα!Υπέροχη μέρα σήμερα,ήταν για μπάνιο αλλά η μικρή με κόλλησε,έχω συνάχι και πονάει ο λαιμός μου οπότε μάλλον τέλος η θάλασσα για εμάς φέτος.Ευτυχώς είναι μια χαρά η μικρή,το πέρασε πολύ ελαφριά!!!

Γιώτα το ξέρω έχεις δίκιο,απλά κάποιες φορές δεν μπορώ άλλο,ειδικά τώρα με την εγκυμοσύνη δεν μπορώ να την κυνηγάω.Σηκώθηκε κι ο άντρας μου και την πήρε με το μαλακό αλλά τίποτα αυτή...Την άλλη μέρα που το συζητήσαμε μου ζήτησε συγγνώμη και η αλήθεια είναι ότι χτες που είχαμε ένα τραπέζι μόλις της είπα να βάλει ζακέτα δεν έφερε αντίρρηση!Ελπίζω να είναι φάση και να περάσει...

Αφροδιτάκι περαστικά!

Hope καλώς ήρθες!Σε θέλουμε καλέ,όλοι χωράμε στην παρέα...

Αύριο πάω για β επιπέδου.Είμαι κατενθουσιασμένη και το περιμένω πως και πως.Οι υπόλοιπες εγκυούλες πώς είναι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα και απο μενα και περαστικα σε ολες τις αρρωστουλες.Δυστυχως οι ιωσεις χτυπησαν απο πολυ νωρις φετος η μαλλον δεν σταματησαν καθολου ουτε κ το καλοκαιρι.Ηλιος και στα Γιαννενα σημερα με λιγη συννεφια βεβαια αλλα πολυ γλυκο καιρο...μακαρι να συνεχιστει.

Απο δουλειες αλλο τιποτα.Επειδη ειχα κ δουλειες στο κεντρο σημερα γυρισα τροχαδην να θηλασω την μικρη βαλω πλυντηρια παρω τη μεγαλη απο το σχολειο ετοιμασω τραπεζι διαβασω τη μεγαλη φτιαξω κουζινα βαλω κ αλλο πλυντηριο ετοιμασω την μεγαλη για στιβο να της βρω ρουχα κ για αυριο να φτιαξουμε μαζι την τσαντα κ μετα να κατσω λιιιγο εδω.ολα αυτα ενδιαμεσα με θηλασμους αλλα ευτυχως οχι πολλους.

Irene 1984 με το καλο αυριο.θα δεις κ το φυλο του μωρου σου!!!

Διαφημίσεις

Αγαπημένες κορούλες καλησπερα και καλή εβδομαδα!

Επιτέλους :D!

Τα easy living, chill out ποστ επέστρεψαν! Να 'σαι καλά, Ρηνάκι μας! :P

Αγκαλιά και φιλί μεγάααααλα!

Καλησπέρα και σε όλα τα κοριτσάκια!

Δεν σας έχω διαβάσει αλλά ευελπιστώ να το κάνω τώρα που έφυγε η μικρή για μπαλέτο.

Για μένα το σ/κ ήταν γεμάτο. Είχε και τα στενάχωρά του, βέβαια, αλλά οκ, απ' αυτά που παλεύονται.

Από σπίτι και easy living είμαι πολύυυ καλά να μη με ματιάσω. Βέβαια, σήμερα έκανα δουλειές απ' τις 6:30 το πρωί μέχρι να φύγω για τη δουλειά καθώς και μερικές ακόμα από την ώρα που γύρισα μέχρι πριν λίγο, οπότε δεν ξέρω πόσο easy είναι το living :mrgreen:!

Όμως, τώρα σκοπεύω να με περιποιηθώ φτιάχνοντας νυχάκια όσο λείπει το καμάρι μου και μετά παιχνίδι μαζί της και μετά χρόνο με τον καλό μου :D!

Σας φιλώ και πάω για διάβασμα ;)!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

καλησπερα κ απο μενα!

τι κανετε?

εμεις ειχαμε ενα γεματο σκ κ τωρα παλι πισω στην καθημερινοτητα.

εχτες προχωρησα λιγο το βρωμο ρουμ, κ εχει συνεχεια σημερα,(βαζω τα πραγματα που δεν εχουν θεση οσο μπορω ανα ομαδες, σε κουτια παπουτσιων κ γραφω τι εχει καθε κουτι μεσα, στην συνεχεια τα τοποθετω στην βιβλιοθηκη που εχω ελευθερωσει 1,5 ραφι!!! θα βαλω τα της θαλασσας σε κουτα κ θα την δωσω στον καλο μου να την βαλει οπου νομιζει!!! εκτος σπιτιου γιατι μεσα στο σπιτι δεν χωρανει πουθενα!!!!) εφτιαξα παστιτσιο κ εκανα τα καθημερινα.

σημερα παλι τιποτα! ουτε το τραπεζι δεν εχω μαζεψει, σε λιγο θα βαλω τον αυτοματο πιλοτο!

περαστηκα στους αρρωστουλιδες μεγαλους κ μικρους!

hope καλωςηρθες! ολοι οι καλοι χωρανε:D, τους κακους παλι δεν τους θελουμε!!!:tongue::tongue::tongue:

παω να ξυπνησω την μικρη κ να ξεκινησω

(εχω απειρο σιδερο λεμε!!!!!)

Hope ;););) welcome!

Irene καλά αποτελέσματα στην εξέταση!

Yotou μπράβο για το βρωμορούμ, keep going! Να χαίρεσαι και πάλι την μικρή, η τούρτα φαίνεται τέλεια!

Άργησα να γυρίσω και μόλις αυγόκοψα την σούπα....κανονικά τέτοια ώρα πίνουν γάλα τα παιδιά αλλά τι να κάνω :confused::confused::confused::confused: ;

Καλό βράδυ σε όλες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...