Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φέτος, πρώτα ο Θεός {γιατί πέρσι θυμάστε με τα νοσοκομεία... :cry: }, θα κάνουμε πάρτυ για το φιογκάκι... τέλη του Οκτώβρη. Το φετινο μας θέμα θα είναι "πειρατικό" οπότε ήδη ξεκίνησα να ψάχνω ιδέες! :D:D

Θα σας ενημερώνω, εννοείται, για οτιδήποτε θα "κρατώ". Τα πιτσιρικάκια θυμούνται το πάρτυ με τα φαντάσματα και περιμένουν κάτι επίσης όμορφο, οπότε... τρεχάτε ποδαράκια μου. :mrgreen:

Ξέχνα τα νοσοκόμεια, πάνε αυτά....

Ahoy φιόγκε!!! Τσέκαρε inbox για το πάρτυ, νομίζω πως θα ξετρελαθείς!

Εγω σημερα σπιτι καθως χθες το μεσημερι με πηραν τηλεφωνο απο τον σταθμο οτι η μικρη εκανε πυρετο,οποτε σημερα τα δυο μας..ευτυχως απο το πρωι ειναι απυρετη..

Περαστικά, εύχομαι να είναι ήδη καλύτερα Αρετή.

Σουσουραδίτσες μου γλυκές, καλησπέρα!

Πήγα το παιδάκι μου tae, πετάχτηκα να πάρω μερικά εσωρουχάκια, που τα χρειαζόμουν άμεσα και επιστρέψαμε σπιτάκι μας.

Τα μπανάκια μας, ανάψαμε τα κεράκια μας για υπέροχη ατμόσφαιρα Παρασκευής και χαλαρουϊτες! :tongue:

Αρετούλα μου!! Γλυκό μου πλάσμα!! :P:p

Τι έπαθε το μπεμπάκι σου? :? Ελπίζω να μην ξανα-έκανε πυρετό!

Τι βλεπουν τα μιρμπιλωτα μου ματακια?

Ειρηνηηηηηηηηηηηη επιτελους ηρθες και εδωσες ζωντανια στο θεματακι σου.καλως ηρθες,καλο φθινωπορο και καλη σχολικη χρονια στο φιογκακι..

Νασια να τα εκατοστησει το αγορακι σου..το απορρυπαντικο απο το σουπερ το πηρες?ευγε για το μηναιο προγραμμα φαγητου..

Μιρτουλα καλη σχολικη χρονια..

Εγω σημερα σπιτι καθως χθες το μεσημερι με πηραν τηλεφωνο απο τον σταθμο οτι η μικρη εκανε πυρετο,οποτε σημερα τα δυο μας..ευτυχως απο το πρωι ειναι απυρετη..

το πρωι σηκωθηκα ετοιμασα την μεγαλη για το νηπιο,εφτιαξα την τσαντα της,την πηρε ο αντρας μου και φυγανε και εγω απλωσα ενα πλυντηριο,τακτοποιησα τα χθεσινα σιδερωμενα εσυρωσα τα ριχταρια,επλυνα την μικρη και την εντυσα,της εδωσα το γαλα της,αδειασα το πλυντηριο πιατων,καθαρισα την κουζινα,επλυνα το μπανιο,σκουπισα και ξεσκονισα,σφουγγαρισα,σκουπισα και σφουγγαρισα τα μπαλκονια.το φαγακι για σημερα,γεμιστα,το εκανα χθες βραδυ οποτε δεν ειχα μαγειρεματα..φαγαμε με την μικρη μου την εβαλα για υπνο και σε λιγο παω να παρω το μεγαλο μου κοριτσακι..

Εγώ βρε κορίτσια ποτέ δεν το τηρούσα γιατί πάντα κάτι θα ξέχναγα να βγάλω από την κατάψυξη,μπορεί να μην είχα και διάθεση να μαγειρέψω και έτσι έβγαινα εκτός αλλά αυτόν τον μήνα ότι έχει να κάνει με κατάψυξη το έχει αναλάβει ο σύζυγος οπότε ακόμα και αν εγώ θέλω κάτι άλλο αφού αυτός που κοιμάται τις περισσότερες φορές τελευταίος έχει βγάλει κρέας από την κατάψυξη εγώ το πρωι απλά το μαγειρεύω αλλά και επίσης έχω γλιτώσει από την γκρίνια των μικρών πάνε μόνοι τους στο ψυγείο βλέπουν τί φαγητό έχει η επόμενη ημέρα και μέχρι την άλλη μέρα το μεσημέρι το έχουν πάρει απόφαση ότι θα φάνε κάτι που τους αρέσει δεν τους αρέσει αυτό είναι.Πρόγραμμα στρατοπέδου κανονικά και εγώ η μάνα του λόχου αλλά τί να κάνω.Ετσι είμαστε όλοι χαρούμενοι.Επίσης σούπερ πάω μια φορά το μήνα και στο ενδιάμεσο μπορεί να πάω για τυριά και αλλαντικά αλλά ποτέ για τίποτα άλλο και έτσι δεν ξεγελιέμαι να αγοράσω κάτι παράταιρο.

Και πολύ καλά κάνεις, Νασιούλα μου!

Παρόμοια προβλήματα αντιμετώπισα και γω..ξεχνούσα να βγάλω από το ψυγείο κάτι που "έπρεπε".. βαριόμουν κάποια στιγμή να μαγειρέψω το συγκεκριμένο.. είχα πολύ δουλειά και δεν μου έβγαινε η ώρα... :| Και έτσι το άφησα...

Ειρήνη μπήκες εσύ και γέμισαν ξαφνικά 2 σελίδες χαχαχα!!!!

Είμαι πολυλογού! :tongue::tongue::tongue:

Ξέχνα τα νοσοκόμεια, πάνε αυτά....

Ahoy φιόγκε!!! Τσέκαρε inbox για το πάρτυ, νομίζω πως θα ξετρελαθείς!

Αφροδιτάκι μου, το πιστεύεις πως σκέφτομαι το νοσοκομείο συχνά? Ειδικά τις τελευταίες μέρες, μια που πλησιάζει χρόνος από τα περσινά, συνέχεια... :cry:

Σ' ευχαριστώ ματάκια μου!!

777885dugw57gt25.gif

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε?

εγω ελαχιστα πραγματα, συμμαζεματα-νεροχυτη-κρεβατια-1πλυντηριο -μαζεμα στεγνων ρουχων και απλωμα. αυριο ημερα καθαριοτητας!

ολο το απογευμα παιζαμε με πλαστελινες!

ειρηνη μου κ εγω εχω παρα πολυ σιδερο, τουλαχιστον 6 πλυντηρια:?

για το προγραμμα φαγητου, πλεον κανω ενα πλανο στο μυαλο μου κ μαγειρευω ποσοτητα για 2 μερες, ετσι πχ εχτες εφτιαξα για σημερα φακες κ θα φαμε κ την δευτερα, αυριο γαυρο με πατατες κ πατζαρια, την κυριακη παστιτσιο, που θα φαμε κ την τριτη, τεταρτη κ παρασκευη γιγαντες κ την πεμπτη βλεπουμε.

αρετουλα περαστηκα στο κοριτσακι σου!

νασια μου να το χαιρεσαι το παιδακι σου!!!

παω να βαλω την μικρη για υπνο, σας φιλω!

Κορίτσια καλησπέρα.

Χάρηκα πάρα πολύ που επέστρεψε η μανα!!!! Και μαζί της επιστρέφουν και τα υπόλοιπα κορίτσια σιγά-σιγά.

Ειρήνη μου αρέσει το πειρατικό θέμα πολύ. Είχαμε θέμα τον πειρατή στη βάφτιση του γιου μου. Υπάρχουν άπειρα πράγματα σχετικά με το θέμα.

Αφροδίτη είχα κι εγώ μια διπλή καφετιέρα μάρκας krups η οποία άρχισε κάποια στιγμή να ''χάνει'' νερό από την πλευρά του γαλλικού. Την επιδιόρθωσα δύο φορές και τελικά όταν ξαναείδα νερό σταμάτησα να την χρησιμοποιώ. Την επόμενη φορά θα αγοράσω μόνο εσπρεσιέρα και μια απλή καφετιέρα για γαλλικό. Ελπίζω η δική σου να έχει καλύτερη τύχη!

Γιώτα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Δεν είχα μπει όλη την εβδομάδα και δε μπόρεσα να σου ευχηθώ. Γερή κι ευτυχισμένη.

Στα δικά μου τώρα. Πρώτη εβδομάδα στην καινούρια δουλειά κι ομολογώ ότι είμαι κουρασμένη, μου λείπει πολύ το μωρό μου, έχω συνεχώς φοβερό άγχος για να τα προλάβω όλα και γενικά πρέπει να μπω σε ρυθμό. Στο σπίτι δεν πρόλαβα να κάνω απολύτως τίποτα. Φάγαμε από τη μανούλα μου και πήρα μια γυναίκα ανα 15 μέρες για τις δουλειές. Ακόμη δεν είμαι σίγουρη αν πήρα τη σωστή απόφαση δεδομένου ότι η ζωή μας αναστατώθηκε πολύ. Ελπίζω ότι σιγά-σιγά θα βάλω ένα πρόγραμμα.

Σας φιλώ! Να έχουμε ένα όμορφο σκ.

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

Κ

Αφροδίτη είχα κι εγώ μια διπλή καφετιέρα μάρκας krups η οποία άρχισε κάποια στιγμή να ''χάνει'' νερό από την πλευρά του γαλλικού. Την επιδιόρθωσα δύο φορές και τελικά όταν ξαναείδα νερό σταμάτησα να την χρησιμοποιώ. Την επόμενη φορά θα αγοράσω μόνο εσπρεσιέρα και μια απλή καφετιέρα για γαλλικό. Ελπίζω η δική σου να έχει καλύτερη τύχη!

Μαρία ευχαριστώ για την απάντηση! Σήμερα το πρωί κάθησα μπροστά στην καφετιέρα μέχρι να βράσει όλος ο καφές για να δω από που χάνει νερό. Τελικά όπως και στην δική σου χάνει από την μεριά του γαλλικού σεβαστή ποσότητα νερού σε χοντρές σταλαγματιές.

Έχω ήδη απλή καφετιέρα φίλτρου άρα πρέπει να το πάρω απόφαση να παρω και εσπρεσιέρα γιατί η DELONGHI είναι τεράστια και πιάνει από μόνη της πολύ χώρο στον πάγκο, κρίμα να την αφήσω μόνο για τον εσπρέσο....:confused::confused::confused:

Όσο για την δουλειά, για το μωρό που σου λείπει, για τον ρυθμό που θα βρεις σίγουρα και για τις μέρες που θα είσαι πραγματικά τόσο κουρασμένη ακόμη και για να πλύνεις ένα πηρούνι στον νεροχύτη......σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κουράγιο, καλή δύναμη και καλή ευκολία και καλά κάνεις με την βοήθεια της γυναίκας, δεν είναι είδος πολυτελείας για τις εργαζόμενες μητέρες.

Καλημέρα!

ΩΩΩΩΩ ΓΥΡΙΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΑ???ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ!!!

Το βράδυ είχαμε πάει σε μια ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα,είχε ψυχρούλα, φάγαμε όλα ήταν μια χαρά.Έδωσα μάχη με τη μικρή να βάλει τη ζακέτα της,της την έβαζα την έβγαζε(έγινε αυτό 10 φορές).Όταν γυρίσαμε πέσαμε για ύπνο και γύρω στις 2 ξύπνησε η μικρή με κλάμματα,την πονούσε λίγο ο λαιμός και είχε βουλώσει η μύτη της πυρετό ευτυχώς δεν είχε.Το πρωί σηκώθηκε στις 7 πάλι με βουλωμένη μύτη αλλά μου είπε ότι δεν την πονάει ο λαιμός της.Της έβαλα θερμόμετρο και είχε 36.9.Αχ ελπίζω να είναι κάτι περαστικό...Και είναι τόσο σκατούλα που μου είπε το πρωί''άλλη φορά μανούλα θα σε ακούω και δεν θα βγάζω τη ζακέτα μου''.

Σήμερα έχουμε βάφτιση το απόγευμα και δεν ξέρω τι να φορέσω είναι και ο καιρός περίεργος,θα δείξει!

Όλες βλέπω μπαίνουμε σε ρυθμό εκκαθαρίσεων σιγά σιγά,καλό αυτό και θα χαίρεται και η ''μάνα''!

Πηγαίνω να κάνω δουλίτσες κι αν προλάβω θα ξαναμπώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλησπέρα κορίτσια,

τί κάνετε;Πήγατε στην τεχνόπολη που έχει φεστιβάλ ποδηλάτου;Είναι πολύ ωραία από ότι μου είπε η κουμπάρα μου που είναι ήδη εκεί.Εμείς δυστυχώς δεν προλαβαίναμε σήμερα οπότε πάει αλλά για όσες σας αρέσει το πλέξιμο έχει από τις 25 έως τις 28 φεστιβάλ πλεξίματος στο μετρό του Συντάγματος και αυτήν την φορά ελπίζω να πάω.

Στα δικά μας.Σήμερα σηκωθήκαμε φάγαμε πρωινό όλοι μαζί και μετά τα μικρά είδαν παιδικά.Εγώ έφτιαξα μια κολοκυθόπιτα γλυκιά και μια αλμυρή με κίτρινη κολοκύθα.Πήγα σούπερ για τυριά και μετά πήγα να αλλάξω κάτι μπλουζίτσες των μικρών που ήταν μικρές και πήρα και ένα δωράκι για έναν συμμαθητή του μεγάλου που σήμερα έχει γενέλθια και έτσι ο μεγάλος θα πάει σε παρτάκι το απόγευμα.Γύρισα τακτοποίησα τα ψώνια,άπλωσα ένα νυκτερινό πλυντήριο,έπλυνα τα πιατικά που βγήκαν από την κολοκυθόπιτα και έβαλα μακαρόνια για το μεσημέρι με άσπρη σάλτσα.Φάγαμε,μαζέψα τραπέζι και έβαλα το πλυντήριο πιάτων.Τώρα κάνουν μπάνιο τα μικρά και να πέσουν για ύπνο μπας και μπορέσω να κάνω ένα σφουγγάρισμα και να κάνω και εγώ ένα μπανάκι.Το απόγευμα περιμένουμε την νονά του μικρού οπότε το βραδάκι θα το περάσουμε με παρεούλα τί καλά!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Αυτά για τώρα τα λέμεεεεεε!!!

καλησπερα κ απο μενα!

ημερα καθαριοτητας σημερα!

1. σηκωθηκαμε, ετοιμασα την μικρη κ εφτιαξα καφεδες-γαλα
  2. μαζεψα νεροχυτη κατι λιγα χτεσινα
  3. εβαλα μακαρονια με κιμα της μικρης
  4. καθαρισα κ εβρασα πατζαρια
  5. περασα παγκους κ εστιες
  6. λουστηκα
  7. αλλαξα σεντονια παντου
  8. ξεσκονισα παντου
  9. εκανα το μπανιο
  10. τιναξα ριχταρια κ τα ξαναεστρωσα
  11. τιναξα τα πατακια
  12. σκουπισα
  13. σφουγγαρισα
  14. σκουπισα το μπαλκονι
  15. εστρωσα τα πατακια
  16. εβγαλα τα φρυδια μου
  17. εφτιαξα τα μαλλια μου
  18. εκανα μπανιο -ελουσα κ στεγνωσα τα μαλλια της μικρης
  19. της εβαλα να φαει κ την εβαλα για υπνο
  20. καθαρισα πατατες, της εβαλα στην φριτεζα κ τηγανισα γαυρο
  21. αδειασα το πλυντηριο πιατων
  22. ηρθε ο αντρας μου με ψωνια, εβαλα μονο της λαικης κ του ψυγειου μεσα
  23. εστρωσα τραπεζι κ φαγαμε
  24. μαζεψα τραπεζι κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο
  25. ξανα εκανα παγκους κ εστιες

εφτιαξα λιγο τα νυχια μου, το σχημα κ εφτιαξα κ καφεδακι, σε λιγο θα παω για μπανακι κ θα περασω κ ενα χρωμα στα νυχια αν προλαβω.

το απογευμα θα παμε στην κουμπαρα μου που εχει γενεθλια ο μικρος της.

μαρακι ευχαριστω για τις ευχες σου! θα μπεις στο προγραμμα σου κ θα βρεις τους ρυθμους σου σιγα σιγα!ολα καλα θα πανε!

αφροδιτακι αυριο το πρωι θα ξανα κανω ντου στο βρωμο ρουμ your way!

ιρενε ελπιζω να ειναι κατι περαστικο! αλλα να σου πω κατι? δεν θα την αφηνα να της περασει! θα μας ακουγε ολο το μαγαζι αν εκανε κρυο κ δεν εβαζε ζακετα η θα σηκωνομουν να φυγω!!! σε πολλα πραγματα υποχωρω κ εγω μην νομιζεις, με τουμπαρει κ εμενα, αλλα στο φαγητο, στο ντυσιμο κ στον υπνο δεν υπαρχει θεμα συζητησης.

νασια καλα να περασετε!

σας φιλω παω για μπανιο!:D

Yotou εγώ το κάνω από το μεσημέρι και μόλις τελείωσα με το ξεσαβούρωμα..... 1 σακούλα σκουπιδιών χαρτούρα κατευθείαν στην ανακύκλωση και 1 σακούλα σούπερ μάρκετ άχρηστα πραγματάκια και σπασμένα παιχνίδια.

Τώρα έκανα break για καφεδάκι και σε λίγο θα το καθαρίσω για να τακτοποιήσω σωστά τα πράγματα στις θέσεις τους ξανά :D:D:D:D.

Καλή επιτυχία αύριο ;););)!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Πολύ χαιρομαι που σας διαβασα ειχα πολύ καιρο να μπω αλλα το αποφασισα εχουν γινει διαφορα στην δουλεια που με εχουν πάρει από κάτω αλλα...όλα καλά !!! Χαιρομαι να σας διαβάζω χαιρομαι που ειστε όλες καλα χαιρομαι για την Ρηνουλα!!! Φιλακια για μια ομορφη γεμάτη Κυριακη!!!

Καλησπέρα αγαπημένες μου!

Ελπίζω να έχετε ένα όμορφο και ξεκούραστο Σαβ/κο.

Θα σας γράψω νέα μου το βραδάκι.... μέχρι τότε, να χαμογελάτε και να περνάτε όμορφα! :D:D

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα κοριτσια!!!!Τι κανετε???????

Ειρηνακη μου σου τα ειπα και προσωπικα αλλα στο γραφω και εδω,χαιρομαι πολυ που βλεπω μηνυματακια σου!!!!!Ποσο χαιρομαι που μαζευομαστε σιγα-σιγα!!!!

Αντε μπας και με βαλετε σε μια σειρα!!!!

Καλησπερα σε μια,πραγματικα όμορφη παρέα!Σας διαβαζω,αποσπασματικά,μην έχοντας χρονο να γράψω,αν και καποτε συμμετείχα για λίγο διαστημα με άλλο όμως ψευδώνυμο!Ειλικρινά,θα ήθελα πολύ να γίνω και γω μέλος αυτής της υπεροχής παρέας!:oops::rolleyes:!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

πώς περάσατε το ΣΚ;Είμαι σίγουρη ότι ξεκουραστήκατε και το απολαύσατε όσο τίποτε άλλο εεεε ή κάνω λάθος;

Εμείς το Σάββατο το βραδάκι είχα επίσκεψη από την νονά του μικρού και περάσαμε πολύ ωραία, κουβεντιάσαμε, κάναμε την πλακίτσα μας, όλα υπέροχα.Την Κυριακή σηκώθηκα με έναν πονοκέφαλο και όχι τίποτα άλλο είχα και ένα σίδερο νααααααααααααα να τελειώσω.Πέρνουμε τον πεθερό μου να με ξεματιάσει και σιγά σιγά επανήλθα αν και μάλλον την έχω ψιλοαρπάξει και ξεκίνησα το σίδερο.Δύο ωρίτσες και τσουπ τίποτα ασιδέρωτο τίποτα άπλυτο.Λιβάνισα.Εφτιαξα το φαγητό που ήταν μπριζολίτσες με πατατούλες στο φούρνο και αφού φάγαμε μάζεψα τα πιάτα και τα έβαλα να πλυθούν στο πλυντήριο.Μετά δεν άντεξα και ξάπλωσα λιγάκι αλλά δεν κατάφερα να κοιμηθώ.Σηκώθηκα ψιλοκομμάτια με τον πονοκέφαλο να έχει επανέλθει δριμύτερος.Δεν έκανα τίποτα άλλο εκτός από το να δούμε με τον μεγάλο τα μαθήματα του,τον μεσαίο τον περίλαβε ο πατέρας του γιατί δεν άντεχα άλλο.Κατά τις 9 έκανα μπανάκι και σέρνοντας πήγα μέχρι το κρεβάτι που ξεράθηκα κανονικότατα.

Σήμερα όμως ξημέρωσε μια καινούργια μέρα,μια καινούργια εβδομάδα.Σηκώθηκα πολύ καλύτερα από εχτές και αφού έφτιαξα πρωινά και κολατσιό για τα παιδιά τα σήκωσα και αυτά και άρχισα τα πιες το γάλα σου,ντύσου,πλύσου κτλ κτλ.Πήγαμε σχολείο και αφού επέστρεψα έφτιαξα καφεδάκι και κάθισα να χαζέψω λίγο στο ιντερνετ.Σήμερα το μενού έχει γιουβαρλάκια.Θα αρχίσω σε λίγο και το συμμάζεμα στο σπίτι και κάπως έτσι θα φτάσουμε στο μεσημεράκι για να πάω να πάρω τα παιδιά από το σχολείο.

Την καλημέρα μου να έχετε και καλή εβδομάδα και κάπου εδώ θα τριγυρίζω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...