Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα σε ολες τισ μανουλες!!!!! καλημερα και στην ειρηνη που αποτι καταλαβα ειναι η ψυχη τησ παρεας εδω μεσα!!! καλως ηρθες και απο εμενα ειρηνη!!!! (εαν και δεν σε γνωριζω) ειμαι καινουργια full time μανουλα με δυο παιδακια 2 ετων και 8 ετων.και φυσικα τρεχω και πεταω ολη μερα χαχαχα.

-εφτιαξα πρωινο στα δυο μου παιδακια ,κολατσιο γ την μεγαλη για το σχολειο.πεταξα σκουπιδια,πηγα την μεγαλη σχολειο μαζι με τν μικρο,γυριαμε απλωσα ρουχα,εβαλα πλυντηριο,εκανα κρεμα του μικρου,εβαλα σκουπα σφουγγαρισα,,ξεσκονισα,καθαρισα μπανιο,και τωρα μαγειρευω φακες με τον μικρο παρεα μεχρι να ερεθει η ωρα να παρουμε την μεγαλη απο το σχολειο.να σας ρωτησω απου ειστε εσεις????εγω αθηνα μενω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επέστρεψα απο λαική, βιβλιοπωλείο και σούπερ...

Μάζεψα την κουζίνα μου, καθάρισα γαύρο, τον ετοίμασα για ψήσιμο στον φούρνο

Τακτοποίησα τα πράγματα

Έπλυνα κατσαρόλες

Καθάρισα τα μαρούλια και τα κρεμμύδια

και συνεχίζω...!!!

Ειρήνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη επιτέλους είδα το όνομα σου γραμμένο και ανοιγόκλεινα τα μάτια μου!!! Μας έλειψες πολύ πολύ...τόοσσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολύ!!!!!

:P :p :P :p :P :p :P:p :P :p :P

Βασιουλα μου αλήθεια? Σου έλειψα?

Ειλικρινά, χαίρομαι πολύ γι αυτό σου το μήνυμα! :P:p

Καλημέρα κορίτσια!!

Νάσια χρόνια πολλά στο γιόκα σου, να τον χαίρεστε!!

Ειρήνη καλό μας Φθινόπωρο και καλές αρχές!

εγω κανονικά στο σχολείο, ευτυχώς Παρασκευή!:D:D

όσες έχετε facebook ψάξτε για την σελίδα "clean mama" κάντε Like αν θέλετε να σας στέλνει καθημερινά Tips και συμβουλές για το καθάρισμα-οργάνωση του σπιτιου. Εμένα μου άρεσε πολύ, προτείνει το "κυκλικό" καθάρισμα του σπιτιού όπως βολευει κ μένα και το εφαρμόζω εδω και καιρό...

φιλιά πολλά!

Ερσάκι μου, καλή αρχή, κοριτσάκι μου, καλό κουράγιο!

καλημερα σε ολες τισ μανουλες!!!!! καλημερα και στην ειρηνη που αποτι καταλαβα ειναι η ψυχη τησ παρεας εδω μεσα!!! καλως ηρθες και απο εμενα ειρηνη!!!! (εαν και δεν σε γνωριζω) ειμαι καινουργια full time μανουλα με δυο παιδακια 2 ετων και 8 ετων.και φυσικα τρεχω και πεταω ολη μερα χαχαχα.

-εφτιαξα πρωινο στα δυο μου παιδακια ,κολατσιο γ την μεγαλη για το σχολειο.πεταξα σκουπιδια,πηγα την μεγαλη σχολειο μαζι με τν μικρο,γυριαμε απλωσα ρουχα,εβαλα πλυντηριο,εκανα κρεμα του μικρου,εβαλα σκουπα σφουγγαρισα,,ξεσκονισα,καθαρισα μπανιο,και τωρα μαγειρευω φακες με τον μικρο παρεα μεχρι να ερεθει η ωρα να παρουμε την μεγαλη απο το σχολειο.να σας ρωτησω απου ειστε εσεις????εγω αθηνα μενω

Καλώς ήρθες! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και ελπίζω να βοηθηθείς στο θέμα μας :D

Υ.Γ. Σιδερώνω!! :rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια,

και καλή επιστροφή Ειρηνούλα μας.Αντε γιατί το θεματάκι μας κόντευε να πιάσει αράχνες από την απουσία σου.

Σήμερα είναι η ημέρα της ψευτογενικής.Τουτέστιν:

• Σηκώθηκα,ετοιμάστηκα
  • Εφτιαξα πρωινά και φαγητό για τα μικρά για το σχολείο
  • Σήκωσα με χίλια βάσανα τα μικρά
  • Ετοιμαστήκαμε και φύγαμε για το σχολείο
  • Μιλήσαμε με την διευθύντρια για να δούμε αν φέτος ελεήσει και μας βάλει στο πρόγραμμα για δωρεάν πρωινό στο σχολείο αλλά χλωμό μας βλέπω και φέτος γιατί σκέφτεται ότι αν μπουμε σε αυτό το πρόγραμμα θα δημιουργηθεί πρόβλημα με την λειτουργία του κυλικείου οπότε άστα βράστα
  • Γύρισα πότισα και έπλυνα τα μπαλκόνια
  • Εκανα τζάμια
  • Καθάρισα με το απορρυπαντικό που σας έλεγα τις καρέκλες της τραπεζαρίας μου και έγιναν σαν καινούργιες
  • Ξεστρωσα κρεβάτια και άλλαξα σεντόνια
  • Εκανα τα μπάνια
  • Εβγαλα τα μαξιλάρια μας να λιαστούν στον ήλιο
  • Ξεσκόνισα
  • Σκούπισα
  • Σφουγγάρισα
  • Εβαλα ένα πλυντήριο με τα σεντόνια και τις πετσέτες
  • και σε λίγο θα πάω να πάρω τα μικρά από το σχολείο

Σήμερα φαγητό το μενού έχει καλαμαράκια με πατάτες τηγανιτά.Αυτό το μήνα έφτιαξα στην αρχή του μενού για όλο τον μήνα και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με βοήθησε γιατί γλύτωσα πρώτον από τον μπελά του τί θα μαγειρέψω κάθε μέρα και δεύτερον δρομολόγησα τα ψώνια μου με αποτέλεσμα ήρθα στα ψώνια ένα 50? κάτω.;);););)

Αυτά προς ώρας θα τα ξαναπούμε.

Παρασκευή!

Σήμερα θα σχολάσω στις 5.00 ο κόσμος να χαλάσει....Έχω βάλει και κάτι καινούρια παπούτσια που με χτύπησαν...ευτυχώς έχω μαζί μου προστατευτικά για τις φτέρνες.

Έχω σκοπό σήμερα να τελειώσω με όλα τα ασιδέρωτα!!! Αύριο θα φάμε περισσεύματα από φαγητά της εβδομάδας άρα είμαι χαλαρή για το θέμα του φαγητού.

Έχω μια ερώτηση: εδώ και λίγο καιρό η καφετιέρα μας (διπλή για καφέ φίλτρου και espresso μάρκας DELONGHI) όταν γίνεται ο καφές φίλτρου, από κάπου χάνει νερό και γίνεται μούσκεμα ο πάγκος και ειδικά κάτω από την συσκευή.

Αν σας έχει τύχει, αυτό σημαίνει πως πνέει τα λοίσθια ;;;:confused::confused::confused:

Υ.Γ. Το πρωί πέρασα από το κέντρο και αγόρασα τα βιβλία των αγγλικών της μεγάλης, τα βρήκα σε καλή έκπτωση στην Αθήνα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα αγαπημένες μου.

Σπιτάκι μου, χωρίς διαβάσματα! Αχ, δεν έχω καλύτερο! :tongue:

Σιδερωσα καμιά ωρίτσα {έχω, όπως πάντα, απίστευτο σιδέρωμα :? }, ετοίμασα φαγάκι, τηγανητά μπριζολάκια με λεμονάτες πατάτες φούρνου:

kreas_zpsb13c5fcf.jpg

kreas1_zps5c1d8842.jpg

...πήρα το φιογκάκι από το σχολείο, φάγαμε, μάζεψα και τώρα θα χαλαρώσουμε.... αχ, ηρεμία!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια,

και καλή επιστροφή Ειρηνούλα μας.Αντε γιατί το θεματάκι μας κόντευε να πιάσει αράχνες από την απουσία σου.

Σήμερα είναι η ημέρα της ψευτογενικής.Τουτέστιν:

• Σηκώθηκα,ετοιμάστηκα
  • Εφτιαξα πρωινά και φαγητό για τα μικρά για το σχολείο
  • Σήκωσα με χίλια βάσανα τα μικρά
  • Ετοιμαστήκαμε και φύγαμε για το σχολείο
  • Μιλήσαμε με την διευθύντρια για να δούμε αν φέτος ελεήσει και μας βάλει στο πρόγραμμα για δωρεάν πρωινό στο σχολείο αλλά χλωμό μας βλέπω και φέτος γιατί σκέφτεται ότι αν μπουμε σε αυτό το πρόγραμμα θα δημιουργηθεί πρόβλημα με την λειτουργία του κυλικείου οπότε άστα βράστα
  • Γύρισα πότισα και έπλυνα τα μπαλκόνια
  • Εκανα τζάμια
  • Καθάρισα με το απορρυπαντικό που σας έλεγα τις καρέκλες της τραπεζαρίας μου και έγιναν σαν καινούργιες
  • Ξεστρωσα κρεβάτια και άλλαξα σεντόνια
  • Εκανα τα μπάνια
  • Εβγαλα τα μαξιλάρια μας να λιαστούν στον ήλιο
  • Ξεσκόνισα
  • Σκούπισα
  • Σφουγγάρισα
  • Εβαλα ένα πλυντήριο με τα σεντόνια και τις πετσέτες
  • και σε λίγο θα πάω να πάρω τα μικρά από το σχολείο

Σήμερα φαγητό το μενού έχει καλαμαράκια με πατάτες τηγανιτά.Αυτό το μήνα έφτιαξα στην αρχή του μενού για όλο τον μήνα και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με βοήθησε γιατί γλύτωσα πρώτον από τον μπελά του τί θα μαγειρέψω κάθε μέρα και δεύτερον δρομολόγησα τα ψώνια μου με αποτέλεσμα ήρθα στα ψώνια ένα 50? κάτω.;);););)

Σ' ευχαριστώ πολύ, για το ζεστό σου καλωσόρισμα, Νασιούλα μου :D .

Μπράβο για τις μπόλικες δουλίτσες και κυρίως μπράβο, που έκανες τέτοιο μακροπρόθεσμο πρόγραμμα και το τηρείς! Οσο για την οικονομία, extra bonus! ;) Εύγε!

777885dugw57gt25.gif

Καλή σας όρεξη!!!

Μπαίνω δίπλα, μου τρέχουν τα σάλια.....μπαίνω κι εδώ ορίστε πάλι οι μπριζολίτσες.......Έχω ακόμη 3,5 ώρες μέχρι να γυρίσω σπίτι η γυναίκα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Παρασκευή!

Σήμερα θα σχολάσω στις 5.00 ο κόσμος να χαλάσει....Έχω βάλει και κάτι καινούρια παπούτσια που με χτύπησαν...ευτυχώς έχω μαζί μου προστατευτικά για τις φτέρνες.

Έχω σκοπό σήμερα να τελειώσω με όλα τα ασιδέρωτα!!! Αύριο θα φάμε περισσεύματα από φαγητά της εβδομάδας άρα είμαι χαλαρή για το θέμα του φαγητού.

Έχω μια ερώτηση: εδώ και λίγο καιρό η καφετιέρα μας (διπλή για καφέ φίλτρου και espresso μάρκας DELONGHI) όταν γίνεται ο καφές φίλτρου, από κάπου χάνει νερό και γίνεται μούσκεμα ο πάγκος και ειδικά κάτω από την συσκευή.

Αν σας έχει τύχει, αυτό σημαίνει πως πνέει τα λοίσθια καφετιέρα;;;:confused::confused::confused:

Υ.Γ. Το πρωί πέρασα από το κέντρο και αγόρασα τα βιβλία των αγγλικών της μεγάλης, τα βρήκα σε καλή έκπτωση στην Αθήνα.

Ωχ... περαστικά για τα ποδαράκια... μου τη δίνει όταν με χτυπάνε τα παπούτσια! :|

Ελπίζω να πας σπιτάκι σου στην ώρα σου και να ξεκουραστείς! :)

777885dugw57gt25.gif

Πολύ ωραίο φαγητό κυριά μου κι εσείς!

Εγώ άρχισα εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού και κολατσιού μετά τις διακοπές! Για μηνιαίο δεν έχω τολμήσει ακόμη αλλά όντως γίνεται μεγαλύτερη οικονομία χρημάτων και επίσης δεν πετάω πλέον χαλασμένα λαχανικά που δεν είχα προλάβει να μαγειρέψω :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Ω ναι! Κι εγώ είχα βγάλει μηνιαίο πρόγραμμα και είχε φύγει μια σκοτούρα απ το κεφαλάκι μου! Βέβαια τώρα ο σύζυξ ξεκίνησε διατροφή οπότε θα πρέπει να αναπροσαρμόσω στα νέα δεδομένα!

Σήμερα ξεκουράζομαι, μόνο τα καθημερινά έκανα!

Καλό μεσημέρι και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εγω προσπαθω να πηγαινω στο σουπερ μαρκετ μια φορα το μηνα για τα χοντρα που λεμε και μετα κανονιζω ανα εβδομαδα το προγραμμα για να ψωνιζω φρεσκα τα φρουτα,λαχανικα ψαρια κ κρεατα.

κανω κ οικονομια ετσι αλλα μεχρι τωρα δεν ειχα σκεφτει το μηνιαιο προγραμμα.

Καλή σας όρεξη!!!

Μπαίνω δίπλα, μου τρέχουν τα σάλια.....μπαίνω κι εδώ ορίστε πάλι οι μπριζολίτσες.......Έχω ακόμη 3,5 ώρες μέχρι να γυρίσω σπίτι η γυναίκα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ε.... :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ω ναι! Κι εγώ είχα βγάλει μηνιαίο πρόγραμμα και είχε φύγει μια σκοτούρα απ το κεφαλάκι μου! Βέβαια τώρα ο σύζυξ ξεκίνησε διατροφή οπότε θα πρέπει να αναπροσαρμόσω στα νέα δεδομένα!

Σήμερα ξεκουράζομαι, μόνο τα καθημερινά έκανα!

Καλό μεσημέρι και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

Πόσο θα ήθελα και εγώ να τηρώ, εστω εβδομαδιαίο, πρόγραμμα φαγητού.. πολύ! Αλλά δεν το χω βρε κόρες.. δεν ξέρω γιατί αλλα όσες φορές το ξεκίνησα, πάντα χάλασε... :rolleyes:

Φέτος, πρώτα ο Θεός {γιατί πέρσι θυμάστε με τα νοσοκομεία... :cry: }, θα κάνουμε πάρτυ για το φιογκάκι... τέλη του Οκτώβρη. Το φετινο μας θέμα θα είναι "πειρατικό" οπότε ήδη ξεκίνησα να ψάχνω ιδέες! :D:D

Θα σας ενημερώνω, εννοείται, για οτιδήποτε θα "κρατώ". Τα πιτσιρικάκια θυμούνται το πάρτυ με τα φαντάσματα και περιμένουν κάτι επίσης όμορφο, οπότε... τρεχάτε ποδαράκια μου. :mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Τι βλεπουν τα μιρμπιλωτα μου ματακια?

Ειρηνηηηηηηηηηηηη επιτελους ηρθες και εδωσες ζωντανια στο θεματακι σου.καλως ηρθες,καλο φθινωπορο και καλη σχολικη χρονια στο φιογκακι..

Νασια να τα εκατοστησει το αγορακι σου..το απορρυπαντικο απο το σουπερ το πηρες?ευγε για το μηναιο προγραμμα φαγητου..

Μιρτουλα καλη σχολικη χρονια..

Εγω σημερα σπιτι καθως χθες το μεσημερι με πηραν τηλεφωνο απο τον σταθμο οτι η μικρη εκανε πυρετο,οποτε σημερα τα δυο μας..ευτυχως απο το πρωι ειναι απυρετη..

το πρωι σηκωθηκα ετοιμασα την μεγαλη για το νηπιο,εφτιαξα την τσαντα της,την πηρε ο αντρας μου και φυγανε και εγω απλωσα ενα πλυντηριο,τακτοποιησα τα χθεσινα σιδερωμενα εσυρωσα τα ριχταρια,επλυνα την μικρη και την εντυσα,της εδωσα το γαλα της,αδειασα το πλυντηριο πιατων,καθαρισα την κουζινα,επλυνα το μπανιο,σκουπισα και ξεσκονισα,σφουγγαρισα,σκουπισα και σφουγγαρισα τα μπαλκονια.το φαγακι για σημερα,γεμιστα,το εκανα χθες βραδυ οποτε δεν ειχα μαγειρεματα..φαγαμε με την μικρη μου την εβαλα για υπνο και σε λιγο παω να παρω το μεγαλο μου κοριτσακι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

ευχαριστώ για τις ευχές για τον μικρούλη μου πάει μεγάλωσε και αυτό.Εμείς γυρίσαμε,φάγαμε,μάζεψα πιάτα και τα έβαλα να πλένονται, άπλωσα ένα πλυντήριο ρούχων και έβαλα ένα ακόμα και τώρα τα μικρά κάνουν τα γραπτά και την Κυριακή θα έχουμε μόνο τα προφορικά να δούμε.

Εγώ βρε κορίτσια ποτέ δεν το τηρούσα γιατί πάντα κάτι θα ξέχναγα να βγάλω από την κατάψυξη,μπορεί να μην είχα και διάθεση να μαγειρέψω και έτσι έβγαινα εκτός αλλά αυτόν τον μήνα ότι έχει να κάνει με κατάψυξη το έχει αναλάβει ο σύζυγος οπότε ακόμα και αν εγώ θέλω κάτι άλλο αφού αυτός που κοιμάται τις περισσότερες φορές τελευταίος έχει βγάλει κρέας από την κατάψυξη εγώ το πρωι απλά το μαγειρεύω αλλά και επίσης έχω γλιτώσει από την γκρίνια των μικρών πάνε μόνοι τους στο ψυγείο βλέπουν τί φαγητό έχει η επόμενη ημέρα και μέχρι την άλλη μέρα το μεσημέρι το έχουν πάρει απόφαση ότι θα φάνε κάτι που τους αρέσει δεν τους αρέσει αυτό είναι.Πρόγραμμα στρατοπέδου κανονικά και εγώ η μάνα του λόχου αλλά τί να κάνω.Ετσι είμαστε όλοι χαρούμενοι.Επίσης σούπερ πάω μια φορά το μήνα και στο ενδιάμεσο μπορεί να πάω για τυριά και αλλαντικά αλλά ποτέ για τίποτα άλλο και έτσι δεν ξεγελιέμαι να αγοράσω κάτι παράταιρο.

Το απορρυπαντικό το αγόρασα από αποθήκη χαρτικών-απορρυπαντικών και έχει 2.50? και για δύο διθέσιους και έξι καρέκλες κατανάλωσα μόλις το 1/5 του μπουκαλιού.Πάντως καθαρίζει πολύ καλύτερα από τα καρπέξ και τα βάνις που σε μένα τουλάχιστον μόνο άρωμα έδιναν και τίποτα άλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...