Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ! Mama is at home!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Θ αφήσω μία μέρα να πούμε τα δικά μας, τις γλύκες μας, βρε παιδί μου, και μετά.. βουρ για οργάνωση, τακτοποίηση και φυσικά.. Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλώς σε βρήκα, αγαπημένη μου!

777885dugw57gt25.gif

Χο χο χοοοοοοο! Έχω ΉΔΗ αρχίσει να χαζεύω χριστουγεννιάτικα...

Έλα βάλε μας σε μια σειρά βρε παιδί μου...

Μία μικρή "γέψη"... που ελεγε και το φιογκάκι όταν ήταν μικρούλη:

blue-white-gifts-l_zps2d937e28.jpg

Ω ναι! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Αυτό ήταν!!!!! Επιτέλους!!!

Αν υποψιαστώ πως θα αρχίσουμε το χριστουγεννιάτικο από τον Οκτώβριο, θα αρχίσω να ουρλιάζω από χαρά!!!!:P:p:p:p

Μαμά πες ναι, πες ναι, πες ναι!!!

Αναμένουμε πρίζωμα για οργάνωση και συμβουλές για easy living, όπως μόνο μια μανούλα ξέρει!!!

Αγαπώ Ειρήνη.-

Διαφημίσεις

Αυτό ήταν!!!!! Επιτέλους!!!

Αν υποψιαστώ πως θα αρχίσουμε το χριστουγεννιάτικο από τον Οκτώβριο, θα αρχίσω να ουρλιάζω από χαρά!!!!:P:p:p:p

Μαμά πες ναι, πες ναι, πες ναι!!!

Αναμένουμε πρίζωμα για οργάνωση και συμβουλές για easy living, όπως μόνο μια μανούλα ξέρει!!!

Αγαπώ Ειρήνη.-

... καλέ ναι! Θα έχουμε ταυτόχρονη οργάνωση για το παιδικό πάρτυ του φιογκακίου και χριστουγεννιάτικο θέμα! Θα γίνει το σώσε! :tongue::tongue::tongue:

Ω ναι! Σας έχω πολυ "πρίζωμα", εντατικούς ρυθμούς, που όμως, όπως ξέρετε ήδη όλες, συνδυάζεται με ηρεμία και τάξη! ;);)

Αγαπώ Αφροδιτούλα και τα ξαφνικά τηλεφωνήματά της! :-P:razz::-P

777885dugw57gt25.gif

... καλέ ναι! Θα έχουμε ταυτόχρονη οργάνωση για το παιδικό πάρτυ του φιογκακίου και χριστουγεννιάτικο θέμα! Θα γίνει το σώσε! :tongue::tongue::tongue:

Ω ναι! Σας έχω πολυ "πρίζωμα", εντατικούς ρυθμούς, που όμως, όπως ξέρετε ήδη όλες, συνδυάζεται με ηρεμία και τάξη! ;);)

Αγαπώ Αφροδιτούλα και τα ξαφνικά τηλεφωνήματά της! :-P:razz::-P

Φαντάσου πως κάνω καρδούλες τώρα!!!!!!

Τσα!!!!! :P:p:p

Μήπως σας έλειψε η μανούλα σας;;;;;

:P:p:p:p:p:p:p

:D:D:D:Dβρε βρε βρε σαν τα χιονια!!!! τα Χριστουγεννιατικα χιονια εννοω:cool::cool:

η αληθεια Ειρηνη μου εμενα δεν μου ελλειψες:rolleyes::rolleyes:

αφου σε "εβλεπα διπλα καθημερινααααα!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τσα!!!!! :P:p:p

Μήπως σας έλειψε η μανούλα σας;;;;;

:P:p:p:p:p:p:p

91716d1298225675-welcome-back-ittaleem-we-miss-you-2434063ar7o2es83t.gif

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

εμενα προσωπικα μου ελλειψες πολυ!!!!!

καλη σχολικη χρονια στο φιογκακι και καλα οργανωματα στο παρεακι μας!!! τωρα ειμαστε κομπλε!!!!

φιλακια πολλα ειρηνη μου!

Διαφημίσεις

Κορούλες μου καλημέρα! :P

Παρασκευούλα!

Ξύπνησα το φιογκάκι, το ετοίμασα, το πήγε ο άντρας μου σχολείο, εγώ πήγα σούπερ για κάποια πραγματάκια και επέστρεψα. Εβαλα πατάτες φούρνου να γίνονται στον φούρνο {θα τις συνδυασω με μπριζολάκια}, επλυνα τα πιατικά, έστρωσα κρεβάτια και γενικά μάζεψα το σπίτι. Λούστηκα γιατί σε λίγο θα έρθει η κοπέλα μου να της κάνω ένα ημιμόνιμο και με την ευκαιρία θα μου κάνει και ένα ισιωματάκι στο μαλλάκι, ν ανέβουν τα κέφια μου. :P

....Και φωτογραφία, από τα "απλωμένα" αρκουδάκια του φιογκακιου, που τα φρέσκαρα χθες, για να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά να μπαίνουμε σε κλίμα τακτοποίησης και οργάνωσης! ;)

arkoy_zpse2aade5c.jpg

Μπιλλάκι μου, αγαπημένο! ;)

:D:D:D:Dβρε βρε βρε σαν τα χιονια!!!! τα Χριστουγεννιατικα χιονια εννοω:cool::cool:

η αληθεια Ειρηνη μου εμενα δεν μου ελλειψες:rolleyes::rolleyes:

αφου σε "εβλεπα διπλα καθημερινααααα!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Γιωτάκι μου γλυκό, σ' ευχαριστώ για το υπέροχο καλωσόρισμα! :P:p

91716d1298225675-welcome-back-ittaleem-we-miss-you-2434063ar7o2es83t.gif

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

εμενα προσωπικα μου ελλειψες πολυ!!!!!

καλη σχολικη χρονια στο φιογκακι και καλα οργανωματα στο παρεακι μας!!! τωρα ειμαστε κομπλε!!!!

φιλακια πολλα ειρηνη μου!

777885dugw57gt25.gif

Και λέω σήμερα το πρωί. Δεν πάω και από το easy living να δω τι γίνεται και τι κάνουν τα κορίτσια;;; (είχα να μπω από τον Αύγουστο).

Και τι βλέπουν τα όμορφα μπιρμπιλωτά μου μάτια. Επιστροφή μανούλας;;;

Πως να μην ξεκινήσει όμορφα η μέρα σου;;;

Κοριτσάκια μου ελπίζω να είστε όλες καλά. Θα διαβάσω όσα μπορώ και θα τα ξαναπούμε.

Wellcome back sweet mummy.

Μου έλειψες πολύ από το θεματάκι μας.:P

7q1Np2.png0ulEp2.png

Και λέω σήμερα το πρωί. Δεν πάω και από το easy living να δω τι γίνεται και τι κάνουν τα κορίτσια;;; (είχα να μπω από τον Αύγουστο).

Και τι βλέπουν τα όμορφα μπιρμπιλωτά μου μάτια. Επιστροφή μανούλας;;;

Πως να μην ξεκινήσει όμορφα η μέρα σου;;;

Κοριτσάκια μου ελπίζω να είστε όλες καλά. Θα διαβάσω όσα μπορώ και θα τα ξαναπούμε.

Wellcome back sweet mummy.

Μου έλειψες πολύ από το θεματάκι μας.:P

Αφού ξέρεις, πως τα 2 μας, έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση... άρα το κατάλαβες πως επέστρεψα γι αυτό μπήκες! :P:p:p:p

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη επιτέλους είδα το όνομα σου γραμμένο και ανοιγόκλεινα τα μάτια μου!!! Μας έλειψες πολύ πολύ...τόοσσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολύ!!!!!

:P :p :P :p :P :p :P:p :P :p :P

Καλημέρα κορίτσια!!

Νάσια χρόνια πολλά στο γιόκα σου, να τον χαίρεστε!!

Ειρήνη καλό μας Φθινόπωρο και καλές αρχές!

εγω κανονικά στο σχολείο, ευτυχώς Παρασκευή!:D:D

όσες έχετε facebook ψάξτε για την σελίδα "clean mama" κάντε Like αν θέλετε να σας στέλνει καθημερινά Tips και συμβουλές για το καθάρισμα-οργάνωση του σπιτιου. Εμένα μου άρεσε πολύ, προτείνει το "κυκλικό" καθάρισμα του σπιτιού όπως βολευει κ μένα και το εφαρμόζω εδω και καιρό...

φιλιά πολλά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...