Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kαλησπέρα κορίτσια,

επιστρέψαμε από το σχολείο,φάγαμε,μάζεψα πιάτα και έβαλα το πλυντήριο να τα πλένει,άπλωσα ένα πλυντήριο ρούχων και μάζεψα το απλωμένο,προχώρησα λίγο την κουβερτούλα.Ο μεγάλος τώρα διαβάζει και μετά έχει σειρά ο μεσαίος.

Χρύσα μου και YOTOU και εγώ σας διαβάζω ανελλιπώς το ίδιο βέβαια και τα υπόλοιπα κορίτσια και πολύ χάρηκα που ξαναζωντάνεψε το θέμα μας.

Τώρα που λέτε για βιβλία και εγώ το καλοκαίρι διάβασα τα: Άξενος Πόντος, Παλάτια του Βοσπόρου και Το σπίτι του κάμπου όλα των Γιάννη και Μαρίνα Αλεξάνδρου και τώρα διαβάζω Το πετράδι της Ιωνίας.Ωραία γραφή και περνάει ευχάριστα η ώρα σου.

Πήρα ένα απορρυπαντικό για το σαλόνι σήμερα το swift.Θα το δοκιμάσω και θα σας πώ αύριο τα αποτελέσματα.Το σαλόνι μου δεν είναι ιδιαίτερα βρώμικο μιας και καθόμαστε σπανίως στο σαλόνι αλλά μετά από τόσα χρόνια μια συντήρηση την ήθελε.Πέρσι το είχα κάνει με το vanish αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη και φέτος έλεγα να φωνάξω συνεργείο να το καθαρίσει αλλά ας όψεται ο ΕΝΦΙΑ και έτσι πήρα αυτό το απορρυπαντικό που από ότι έχω ακούσει κάνει θαύματα για να δούμε.

Ασχετο οι κοπέλες που έχουν τζάκι στο σπίτι μήπως μπορούν να μου προτείνουν κάποιον για καθαρισμό της καμινάδας;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και κάπου εδώ θα είμαι και εγώ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!

Τι κάνετε;

Σήμερα έχω κι εγώ λίστα!!!

1. Ξύπνησα πριν το μικρό, έκανα καφεδάκι, ετοίμασα την τσάντα του για το σταθμό, ετοίμασα το γάλα του και τον ξύπνησα.

2. Τον ετοίμασα και τον πήγα στο σταθμό

3. Γύρισα και έβαλα φαγάκι να γίνεται (χοιρινό λεμονάτο)

4. Μάζεψα ΟΛΑ όσα δεν ήταν στη θέση τους και τακτοποίησα το σαλόνι ακι το παιδικό

(Η κρεβατοκάμαρα και η κουζίνα αύριο)

5. Έστρωσα το κρεβάτι του μικρού

6. Άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο

7. Άλλαξα σεντόνια στην κρεβατοκάμαρα

8. Καθάρισα το μπάνιο (ένα γρήγορο πέρασμα)

9. Ξεσκόνισα, σκούπισα και σφουγγάρισα παντού (κρεβ/ρα, παιδικό, σαλόνι - τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνια)

10. Πήγα στο φούρνο για ψωμάκι

11. Πήγα και πήρα το παιδί από το σταθμό

12. Τον έκανα μπάνιο και τον κοίμισα

13. Έστρωσα τραπέζι και φάγαμε με τον άντρα μου, το μάζεψα και έβαλα τα πάντα στο πλυντήριο πιάτων

Τώρα κάθομαι να χαλαρώσω και να διαβάσω λίγο ένα βιβλίο που πήρα εχθές από τη βιβλιοθήκη και υπολογίζω ότι θα το τελειώσω πολύ σύντομα, παρόλο που είναι σχετικά μεγάλο.

Για όσες διαβάζουν, απλά ενημερωτικά, θα πω ότι πήρα το βιβλίο με τίτλο "Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι" της Λένας Μαντά.

Σας χαιρετώ, αν και νομίζω ότι το βράδυ θα επανέλθω με τη συνέχεια της λίστας μου. Πήρα φόρα σήμερα...

Το διαβασα πέρυσι ,καλό ηταν..φετος βρηκα της Ζωρζ Σαρη ,το "κλειστα χαρτια" και αν και απευθυνεται σε περισσοτερο νεανικο κοινο ,μου αρεσει πάρα πολύ!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

γεια σας παλι!

σημερα εχω κανει τα εξης ελαχιστα ενδιαμεσα και μετα την δουλεια:

εφτιαξα ψωμι

εφτιαξα κολατσιο για την μικρη

την ετοιμασα , πλυσιμο, ντυσιμο γαλα κ κατεβηκαμε στο γραφειο

το μεσημερι που ανεβηκαμε

την ετοιμασα παλι, την αλλαξα (ντυθηκε μονη της!)κ της εβαλα να φαει.

αδειασα το πλυντηριο πιατων

μαζεψα τα χτεσινα του νεροχυτη

τακτοποισα κατσαρολες κτλ που ηταν πανω στον παγκο.

τωρα θελω να μπω μεσα στο ακατανομαστο δωματιο κ πως το σκεφτομαι. να φανταστητε οτι μονο μεχρι την μεση του δωματιου εχω πραγματα.... αχ πως θα μαζευτω!!!!!

το απογευμα εχει πλυντηρια κ σιδερο αν προλαβω φυσικα!

θελω να παω να παρω κ ενα δωρο για τον μικρο της κουμπαρας μου που εχει γενεθλια την παρασκευη κ θα κανει το παρτυ το σαββατο.

το σπιτι ειναι καθαρο κ μαζεμενο ευτυχως αλλα μολις μπω σε αυτο το δωματιο με πιανει η ψυχη μου!!!!! πρεπει να παρω αποφαση οτι θα ανεβασω τα πραγματα των διακοπων (ναι ακομα εξω ειναι....) εγω στο παταρι! περιμενα κοντα 1 μηνα να τα βαλει ο αντρας μου αλλα δεν βλεπω φως. βεβαια να πω οτι εφτιαξε τα ντουλαπια της κουζινας το προστατευτικο απο κατω μονος του, οχι ολα, εχουμε κ συνεχεια.

τελος παντων, παω να ξεκινησω κ βλεπουμε!

χρυσα μου ευχαριστω για τις ευχες σου!!! καλη χρονια να εχετε!

μπαμπι μου καλως ηρθες! οι περισσοτερες απο εμας ειμαστε εργαζομενες και νοικοκυρες-μαμαδες-συζηγοι κτλ κτλ κτλ!!! (χωρις να θιξω τις μη εργαζομενες, προς Θεου! ασε που πιστευω οτι κουραζομαστε πιο πολυ οταν δεν δουλευουμε!!!) μοιραζομαστε ιδεες οργανωσης-τακτοποιησης -καθαριοτητας του σπιτιου, κ αλλα χιλια δυο θεματα που μας απασχολουν! οι λιστες βοηθανε στο να βλεπουμε οτι κανουμε πααααααααρα πολλα καθε μερα. επισης ειναι σαν υπενθυμιση κ ξεσηκωτικο να βλεπεις τι δουλειες κανει η καθε μια μας στο σπιτι της, τον τροπο που κανουμε τις δουλειες κ διαφορα κολπα για easy living!!!

με επιασε η πολυλογια....παω να κανω καμια δουλεια!

φιλακια!!!

καηλσπερα κοριτσακια!

βλεπω μπαινουμε σε ρυθμους σιγα σιγα με τα σχολεια κ τις δουλειες αντε μπραβο!!.

τον μικρο ακομα δεν τον εχουν παρει σταθμο βασικα δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα μετα τις 15/10 !!! θα ξεκινησουνε γκρρρρ....................

θελω να σας ζητησω οποια μπορει την βοηθεια σας. προχθες που σας ειπα οτι πηγα αρκετα πραγματακια σε μια φιλανθρωπικη οργανωση ενημερωθηκα κ ηρθα ηδη σε επαφη με μια μανουλα. με μισθο μονο του συζηγου 580ε κ 2 παιδακια καταλαβαινετε.....

την ρωτησα κ οι αναγκες τους τωρα ειναι ρουχαλακια για τα παιδια. σας παρακαλω οποια μπορει να εχει καποια που δεν τα χρειαζεται να επικοινωνησει μαζι μου με π.μ η οι ηλικιες ειναι

κοριτσι 3 ετων αδυνατουλα ρουχα νο 3-4 νο 24 παπουτσι

αγορι 4,5 ετων αλλα ανεπτυγμενο 1,22 υψος 6-8 νο ρουχα κ 31 παπουτσι

σημερα πηρα καποια ρουχακια κυριως εσωρουχα κ καλτσες ( εχουν μονο 1-2 βρακακια το καθενα)

πανε παιδικο κ τους εχουν ζητησει απο 2 αλλαξιες στην τσαντουλα κ η μαμα δεν εχει ουτε καν αυτες! οτι μπορεσετε να βρειτε βρε κοριτσια μου. σας υπερευχαριστω

καλημερα!!! τι κανετε?

αχ εχω πελαγωσει με το βρωμορουμ..... δεν ξερω απο που να αρχισω κ που να τελειωσω... ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ???????????

αφροδιτακι καλο ξεκινημα στην δουλεια σου!

Να είσαι καλά Yotou!

Για το βρωμορούμ σου προτείνω να βγάλεις έξω από το δωμάτιο τα πράγματα που έχουν συσσωρευθεί και κάποια από τα έπιπλα αν γίνεται, για να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα.

Για παράδειγμα τι πρέπει να κρατήσεις, τι να πετάξεις και τι να χαρίσεις κάπου. Μετά καθαρίζεις και βολεύεις ξανά τα πράγματα που θα κρατήσεις χωρίς να γίνεται πανικός. Για όσα δεν χωράνε σκέψου άλλη αποθηκευτική λύση, π.χ. μεγαλύτερες ντουλάπες ή ντουλάπια.

Μην στενοχωριέσαι....μαζί περίπου το φτιάξαμε το δωμάτιο πριν από αρκετούς μήνες και μαζί το ξανακάναμε βρωμορούμ/πάνικρουμ.....Μαζί θα το τακτοποιήσουμε ξανά ;););) Στο πρόγραμμα για το Σ/Κ.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! σημερα μονη μου στο γραφειο κ το παιδι κοιμαται ακομα ευτυχως. θα πρεπει να κλεισω το γραφειο κ να ανεβω επανω οταν ξυπνησει, την βλεπω απο την καμερα κοιμαται σαν αγγελακι!!!

αφροδιτακι ευχαριστω πολυ για τις οδηγειες κ για το κουραγιο φυσικα!!! το μονο που καταφερα εχτες ηταν να βαλω καποια απο τα πραγματα στο παταρι. σημερα η συνεχεια!!!

μπιλλακι θα κοιταξω αν εχω κατι μη αμπαλαρισμενο για το κοριτσακι, τα μικρα ρουχα της μικρης ειναι σε κουτες βαθια μεσα στο παταρι, αδυνατον να βγουν...θα σε ενημερωσω.... καλα αποτελεσματα για τον παιδικο!!! (παει προνηπιο φετος??? ο δημος μας στελνει χαρτια απο την προηγουμενη χρονια γυρω στο πασχα για να παμε να γραψουμε τα παιδια μας στο προνηπιο κ τα περνει ολα! περιμενω γυρω στον απριλιο το χαρτι της μικρης για να την γραψω για του χρονου.)

φιλακια κοριτσια μου!!!!

Δοκίμασε να αδειάσεις όσο γίνεται το δωμάτιο γιατί μόνο έτσι βλέπεις πραγματικά τι σαβούρα έχεις μαζέψει και αρχίζεις να πετάς. Τουλάχιστον εμένα με βοηθάει αυτό.

Αφού έχουμε και οι 2 τέτοιο δωμάτιο, τι να κάνουμε; Συμπαράσταση πάνω απ' όλα.

Οι αποθηκευτικές λύσεις είναι ότι καλύτερο πάντως και το ξεσαβούρωμα.

Καλή αρχή πάντως έκανες με τα καλοκαιρινά, άρχισε να το αδειάζεις σιγά σιγά;);)

Καλημέρα!

Μπιλάκι σου έχω στείλει πμ στο face!

Σήμερα έφτιαξα κοτόσουπα και έβγαλα τις πικές κουβερτούλες μας! Δρόσισε ο καιρός και απο εβδομάδα θα βγάλω χειμωνιάτικα αλλά θα κρατήσω και μερικά καλοκαιρινά έξω!

Την άλλη εβδομάδα έχουμε το swap (ανταλλαγές παιδικών)...για όσες ενδιαφέρεστε μπείτε στο www.happyswap.blogspot.gr

Καλημέρα!

Μπιλάκι σου έχω στείλει πμ στο face!

Σήμερα έφτιαξα κοτόσουπα και έβγαλα τις πικές κουβερτούλες μας! Δρόσισε ο καιρός και απο εβδομάδα θα βγάλω χειμωνιάτικα αλλά θα κρατήσω και μερικά καλοκαιρινά έξω!

Την άλλη εβδομάδα έχουμε το swap (ανταλλαγές παιδικών)...για όσες ενδιαφέρεστε μπείτε στο www.happyswap.blogspot.gr

Κι εγώ έχω επιθυμήσει κοτόσουπα, την άλλη εβδομάδα σίγουρα θα φτιάξω!

Ανυπομονώ για το swap!:P:p:p:p:p

καλησπέρα.

Σήμερα ο καιρός βροχερούλης...

Πόσο χαίρομαι που μαζευόμαστε όλες,άντε να έρθει και η μάνα με τις συμβουλές της να μπούμε στους ρυθμούς μας.πάω να σας διαβάσω κι αν προλάβω να σχολιάσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

εδώ είμαι και εγώ.

Λοιπόν σήμερα :

• Σηκώθηκα και αφού ετοιμάστηκα
  • Εφτιαξα πρωινά
  • Εφτιαξα κολατσιο για τα παιδιά στο σχολείο
  • Σήκωσα τα μικρά
  • Τα ετοίμασα
  • Πήγα τα παιδιά στο σχολείο
  • Γύρισα
  • Μάζεψα τα κρεβάτια
  • Επλυνα τα πρωινά πιατικά
  • Εβαλα κοτοπουλάκι στο φούρνο με κριθαράκι
  • Επλυνα και τους δύο καναπέδες με το swift που σας έλεγα χτες λαμπίκο γίνανε.Αύριο σειρά έχουν οι καρέκλες του σαλονιού.;);)Να δούμε πότε θα πάρει απόφαση το big boss να βάψουμε το σαλόνι και να μαζευτούμε επιτέλους.:mad::mad:
  • Φάγαμε
  • Μάζεψα τραπέζι
  • Εβαλα πλυντήριο πιάτων
  • Εφτιαξα ένα γλυκό με σαντυγί γιατί ο μικρούλης μου έχει γενέλθια σήμερα οπότε θα σβήσουμε κεράκια μεταξύ μας το απόγευμα.

Τα χέρια μετά από τόσο τρίψιμο δεν τα πολυορίζω αλλά χαλάλι του έγινε σαν καινούργιο το σαλονάκι μου.Τώρα μου έμεινε ενα σφουγγάρισμα αλλά το απόγευμα πλεον.:tongue:Ευτυχώς που δεν έχουν διάβασμα για αύριο οπότε χαλαρά.:tongue::tongue:

Καλησπέρα στην παρέα! Όλες εδώ είμαστε, μόνο η Ειρήνη εμμένει στην απόφασή της...

Σήμερα ήταν ημέρα καθαριότητας για εμάς!

-Ετοίμασα τη μικρή για το σχολείο, φάγαμε πρωινό και έβαλα τα άπλυτα σκεύη στο πλυντήριο

-Συμμάζεψα τα εκτός θέσης σε όλο το σπίτι

-Τίναξα τα ριχτάρια και έστρωσα τους καναπέδες

-Ξεσκόνισα όλο το σπίτι

-Τίναξα τα πατάκια όλου του σπιτιού και τα άφησα να αεριστούν

-Έριξα χλωρίνη στις λεκάνες και την άφησα να δράσει.

-Μαγείρεψα φασολάδα, φάγαμε και μάζεψα το τραπέζι

-Έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει και έπλυνα κάποια σκεύη στο χέρι

-Καθάρισα πολύ καλά πάγκους, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, νεροχύτη

-Καθάρισα τα μπάνια και άλλαξα πετσέτες

-Ο σύζυγος σκούπισε και σφουγγάρισε όλο το σπίτι

-Ξαναέστρωσα τα πατάκια

Τώρα ξεκουράζομαι και σε λίγο θα ψήσω τυροπιτάκια και θα ετοιμάσω ένα μίνι μπουφεδάκι(με αγοραστά πράγματα αυτή τη φορά) γιατί περιμένουμε φίλους για playdate το απόγευμα!

Καλό απόγευμα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε????

Σας διαβαζω καθημερινα αλλα δεν γραφω συνεχεια γιατι οι δουλειες που κανω πια ειναι λιγες,κυριως τα καθημερινα.Μπαινω ομως και διαβαζω να νεα σας;)

Πως τα περνατε???Εγω καλα,αν και με ταλαιπωρει μια δυσπνοια και με εχει λιγο κουρασει...Σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν αφησα συμπτωμα για συμπτωμα....

Σημερα ομως εκανα αρκετες δουλιτσες!!!

Μαζεψα τα πλυμενα πιατα,επλυνα οτι υπηρχε στο νεροχυτη,μαγειρεψα κοτοπουλακι με πιπεριες και ρυζακι σπυρωτο,μαζεψα παγκους,αλλαξα λιγο την διακοσμηση τους,τακτοποιησα οτι δεν ηταν στην θεση του στην κουζινα,σαλονι χωλ και μπανιο,μαζεμα ενα πλυντηριο,απλωσα αλλο ενα,εβαλα αλλα 2 πλυντηρια,απλωσα το ενα,και το απογευμα πλυναμε με τον αντρουλη μου τα χαλια επιτελους!!!Ηταν μια δουλεια που πολυ με αγχωνε...Τωρα μου εμεινε να πλυθουν τα μαξιλαρια που κοιμοστε και ειμαστε οκ απο πλυσιματα.

Τωρα θελω να τηγανισω πατατουλες για να συμπληρωσω το φαγητο που εμεινε απο το μεσημερι,να απλωσω ενα πλυντηριοκαι μαζεψω το δωματιο του μικρου εχει γεμισει ολο το πατωμα παιχνιδια....

Μου λείψατε πολύ. Ξέρω πως σε κάποιες, έλειψα και εγώ πολύ..

Με κάποιες από εσάς μίλησα.. με κάποιες όχι.. σας είχα συνέχεια στο μυαλό μου, καθημερινά και αυτό δείχνει το πόσο δεμένη είμαι μ αυτό το θέμα {δεν γίνεται και αλλιώς φυσικά μετά από τόσα πολλά χρόνια} αλλά και με κάποιες κόρες, που πλέον οι ζωές μας έχουν "δεθει"..

Είμαι εδώ, είμαι κοντά σας, ξεκινάμε ξανά μαζί, για μία χρονιά γεμάτη οργάνωση και ηρεμία...

Σας φιλώ γλυκά όλες.

Υ.Γ. Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά, τις εξής κόρες, για τα προσωπικά τους μηνύματα:

Clelia, που τα προσωπικά, μηνύματα της πάντα, με αφήνουν άφωνη. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν αξίζω τέτοια γενναιοδωρία!

Maria_1981, για τα γλυκά της λόγια!

Kiki V, που πάντα με στηρίζει!

RavT, που με νιώθει!

YOTOU, που είναι πάντα κοντά μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...