Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κ

Εγω δεν ξερω τι εχω παθει,σερνομαι λεμε..παρολ'αυτα τις δουλειες μου τις εκανα..το Σαββατο το πρωι αλλαξα σεντονια παντου,εβαλα τα ριχταρια να πλυθουν ,πηγα λαικη και ενα μικρο σουπερ,γυρισα τακτοποιησα τα πραγματα,ο αντρας μου εψησε τα ψαρακια,φαγαμε,σκουπισα,κοιμηθηκε το ζουζουνι μου το μικρο και ξεκινησα.εκανα πολυ καλα την κουζινα τους παγκους νεροχυτη,πλακακια,ντουλαπια εξωτερικα,επλυνα πολυ καλα το μπανιο αλλαξα πετσετες και εβαλα καθαρο πατακι,επλυνα το καλαθακι των σκουπιδιων και αυτο της κουζινας,εκανα τα τζαμια στα υπνοδωματια,ξεσκονισα πολυ καλα,σφουγγαρισα,επλυνα μπαλκονια,ποτισα λουλουδια,απλωσα ενα πλυντηριο,εστρωσα τα μυρωδατα ριχταρια και εκανα και τα τζαμια του σαλονιου.εκανα το μπανακι ετοιμαστηκαμε οικογενειακως και πηγαμε στον ανηψιο μου που ειχε τα γενεθλια του..γυρισαμε καλες 11 σπιτι μπανακι στα παιδια,γαλα και υπνο μαμα και κορες,δεν αντεχα λεμε.χθες πιο χαλαρη μερα,πηγαμε και τις βολτιτσες μας,μαγειρεψα λαζανια με σπανακι σιδερωσα και 3 πλυντηρια,μαγειρεψα για σημερα κοτοπουλακι με πατατουλες στον φουρνο και εφτιαξα και ενα κεικ.ετοιμασα τσαντουλες για το σχολειο και τα ρουχα μας για σημερα,απλωσα ενα πλυντηριο και ξεραθηκα...

και ρωτας γιατι σερνεσαι??????????:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Εγώ το ΣΚ δεν έκανα πολλά πράγματα μιας και το Σάββατο μετά από μια ώρα σιδέρωμα και τις καθημερινές τακτοποιήσεις, πέρασα 2 ώρες στην κουζίνα να καθαρίζω και να φιλετάρω γαύρο, να τηγανίζω και να καθαρίζω λάδια! Τα έπαιξα πραγματικά οπότε χθες πέρασα τη μέρα καθιστή ή ξαπλωτή!

Σήμερα ευελπισθώ πως θα φτιάξουμε και να καθαρίσουμε τις ντουλάπες μας καθώς είναι κατειλημμένες λανθασμένα και τώρα θα χρειαστούμε χώρο!

Καλή εβδομάδα σε όλες!

σιγα σιγα εσυ!!!

Καλέεε! Έχεις στο σπίτι μηχάνημα που κόβει τυρί για τοστ :shock:; Θα τρελαθώ! Έλα, πες, δώρο γάμου; :tongue:

Στα δικά μου, έκανα άπειρες δουλειές κι έχω σπιτάκι πεντακάθαρο :D! Πήγαμε και τις βόλτες μας να πάρουμε δυνάμεις για την βδομάδα που ξεκινάει. Πήρα και μια τέλεια μακριά φούστα σε μπλε (μελανί το λέω εγώ, δεν ξέρω αν υπάρχει :tongue:) χρώμα από το attrattivo του εκπτωτικού χωριού σε σούπερ τιμή και χάρηκα.

Να έχουμε μια ήσυχη και όμορφη βδομάδα! Καληνύχτες σε όλες!

οχι βρε!!! το πηρα μετα οταν αρχισε η μικρη να τρωει τυρακι για να ειναι παντα φρεσκο!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

με γεια το φορεματακι!!!

α θυμηθηκα βασια με γεια τα πραγματακια σου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello!

mama konstantinou πολύχρονη και καλόχρονη!

Yotou να χαίρεσαι την κόρη σου, να τα εκατοστήσει!

Την Κυριακή πήγαμε βόλτα με σκάφος και κάναμε μπάνιο με τις ώρες....περάσαμε τέλεια....Επιστρέψαμε καλό απόγευμα οπότε για δουλειές ούτε λόγος....Έπλυνα μόνο τα του μπάνιου (τα έχω ήδη αποθηκεύσει στην θέση τους) και έβαλα πλυντήριο πιάτων.

Σήμερα μαγείρεψα βλήτα με ψητό σολωμό, έφτιαξα ένα κέηκ για τα παιδιά και τώρα διάβασμα με την μεγάλη μέχρι να πάρουμε την μικρή από το ολοήμερο.

κοριτσακια μου καλησπερα!!!!! σας διαβαζω αλλα αδυνατω να σχολιασω. το μυαλο μου ειναι καπως ασυμαζευτο σαν ερωτευμενη ενα πραγμα..!!! απο τη πολυ χαρα μας για την μαμα!!!!!! εχω πηξει,μετα την αδεια μου το μπος με εχει βαλει τιμωρια κ δουλευω 10 ωρα++ απο 4ωρη που ειμαι...αλλα δεν χαλιεμαι για εναν μα....

εχω αρχιζει να ασχολουμαι ξανα με εμενα ξεκινησα να πηγαινω σε γιατρους για αφημενα θεματα που επιβαλλεται να τα κοιταξω.επισης ψαχνω για δραστηριοτητες για τον μικρο κ για εμενα δεν εχουμε πολλες επιλογες εδω κοντα μας αλλα κατι θα βρω.

το απογευμα θα παω σε μια φιλανθρωπικη οργανωση πολλα πραγματακια 8 μεγαλες τσαντες τα εχω ηδη φορτωσει στο ιχ πολυ χαιρομαι που θα πανε σε οικογενειες να τα χαρουν. εχω κ 2-3 ποδηλατακια να τους παω αλλα δεν χωρανε την επομενη δοση.

αλλα βρε κοριτσια δεν μπορει να χωρεσει ο νους μου την απεραντη γαιδουρια κ αχαριστια. ατομο δυστυχως συγγενικο μου που επι αρκετους μηνες ζουσε την οικογενεια του απο ΜΚΟ κ απο δικη μας βοηθεια γιατι ειχαν βρεθει ανεργοι με 2 παιδακια. εβγαλε στα σκουπιδια 3 γιγας τσαντες σκουπιδιων γεματες παιχνιδια πηγα κ τα μαζεψα τα ξεκαθαρισα κ καθαρισα κ θα τα δωσω μαζι με τα δικα μας. αλλα.......ΠΩΣ ενα ατομο που εχει το ιδιο βρεθει σε δυσχερη θεση ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ οτι για καποιον αυτα ειναι δωρο θεου?????????????? ΠΩΣ?? η πληρης αναισθησια αυτου του ατομου δεν θα παψει ποτε να με εκπλησσει!!! ουφ!

γιωτου μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου περιμενω φωτο απο την τουρτα. σλουρπ μην σου πω κ κομματι!

φιλακια σε ολες!!! πεταμε λεμε!!!!!!!!

Καλησπέρα!

Σήμερα πήγε το κορίτσι μου πρώτη μέρα στο σχολείο και της άρεσε πολύ.Την πήγαμε το πρωί με τον άντρα μου,μας φίλησε,μας είπε να περιμένουμε να δούμε που θα βάλει την τσάντα της και μετά να φύγουμε.Μόλις φύγαμε εγώ δάκρυσα βρε κορίτσια,συγκινήθηκα.Πήγα και την πήρα στις 11 και ήταν ενθουσιασμένη!!!:D:D:D

Γιωτάκι να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!

Καλημερα Ειρηνακη!!!Πως τα περασες στην διακοπες?Πηγες τελικα εκει που λεγαμε?

καλησπέρα!Όχι λόγω εγκυμοσύνης δεν ήθελα να ταξιδέψω με αυτοκίνητο πολλές ώρες οπότε πήγαμε κρουαζιέρα,ξεκούραστα και ήρεμα χωρίς έννοιες μαγειρέματα κτλ

Γεια σας κοριτσια, για να αρχισουμε να επιστρεφουμε σιγα σιγα ολες οι ασωτες κορες:P:p

Σεπτεμβρης και πραγματικα ειναι ο ιδανικος μηνας για να συμαζευτουμε αφου ολο το καλοκαιρι ξεσαλωσαμε. Καθε κατεργαρης στον παγκο του λοιπον ειμαστε σε φαση τρεξιματος για αναζητηση δραστηριοτητων,αγγλικα,σχολεια κλπ οι μανουλες σε σχολικη ηλικια με καταλαβαινετε....

Γιωτουλα να'σαι καλα κρατας το θεμα ζωντανο αλλα αυτες οι λιστες με κανουν να αισθανομαι ακομη πιο ανεπροκοπη:P:tongue::P

Να χαιρεσαι την κορουλα σου να ειναι παντα γερη και τυχερη και συντομα με αδερφακι;)

Ειρηνη αυτο το μπλογκ εχει ωραιες ιδεες για παιδικα παρτυ χαζεψε το αν εχεις χρονο http://www.daddy-cool.gr/search/label/%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C%20%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CF%85

Σταυρουλα κι εσυ πολυχρονη με το καλο να κρατησεις την κορουλα σου αγκαλια.

Χαιρομαι που σας "ξαναβλεπω" ολες θα προσπαθησω να μην κανω απουσιες,πολλα φιλια

καλώς την!Το έχω δει αυτό το σάιτ,έχω ήδη κλέψει ιδέες!σ'ευχαριστώ πολύ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ΠΩΣ ενα ατομο που εχει το ιδιο βρεθει σε δυσχερη θεση ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ οτι για καποιον αυτα ειναι δωρο θεου?????????????? ΠΩΣ?? η πληρης αναισθησια αυτου του ατομου δεν θα παψει ποτε να με εκπλησσει

Έτσι όπως είναι η κατάσταση πια κι όσοι δεν έχουμε βρεθεί μέχρι σήμερα σ' αυτή τη θέση, το σκεφτόμαστε, γιατί δεν είναι διόλου απίθανο να βρεθούμε... πόσο μάλλον... τι να πεις;

Μπράβο που πετάτε! Μπράβο που φροντίζετε το κουφαράκι σας, που θα 'λεγε κι η μάνα ;)!

Καλησπέρα!

Σήμερα πήγε το κορίτσι μου πρώτη μέρα στο σχολείο και της άρεσε πολύ.Την πήγαμε το πρωί με τον άντρα μου,μας φίλησε,μας είπε να περιμένουμε να δούμε που θα βάλει την τσάντα της και μετά να φύγουμε.Μόλις φύγαμε εγώ δάκρυσα βρε κορίτσια,συγκινήθηκα.Πήγα και την πήρα στις 11 και ήταν ενθουσιασμένη!!

Καλή αρχή σ' έναν μακρύυυυ δρόμο ;)!

Μέρα τρεξίματος σήμερα για μένα! Γύρισα αργά απ' τη δουλειά λόγω συνάντησης, είχε και η μικρή μπαλέτο αλλά τα βασικά για να διατηρηθεί το σπίτι τα έκανα. Τώρα που κοιμήθηκε το καμάρι μου είμαι για καναπέ, ένα ποτήρι κρασί και παρακολούθηση σειράς με τον καλό μου. Τέλος για σήμερα!

Καληνύχτες!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημέρα!

Ξύπνησα πριν το μικρό μου και πίνω καφεδάκι...

Θα σας γράψω τη χθεσινή μου λίστα, αν και δεν είναι και πολύ μεγάλη...

1. Ετοίμασα το μικρό για το σταθμό και τον πήγα

2. Πέρασα από το φούρνο για ψωμάκι

3. Γύρισα σπίτι, μάζεψα το νεροχύτη και έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει

4. Άλλαξα σεντόνια στο παιδικό

5. Ξεκαθάρισα δύο μικρά συρτάρια με χαρτιά (μέχρι και τις αιματολογικές εξετάσεις από την εγκυμοσύνη μου βρήκα...) και διάφορα άλλα "ενθύμια". Πέταξα μία σακούλα πράγματα και έτσι ελευθέρωσα ένα συρτάρι στην ντουλάπα του παιδιού για να χωρέσουν καλύτερα τα χειμωνιάτικά του. (Γιατί, τα καλοκαιρινά δεν πιάνουν πολύ όγκο, οπότε ένα συρτάρι ήταν αρκετό, τώρα με τα χειμωνιάτικα, θα είχα πρόβλημα)

6. Πήγα στο σταθμό, γιατί είχα ξεχάσει να βάλω βρακάκια στην τσάντα του μικρού (κι αν είχε κανένα ατύχημα, θα είχαμε θέμα...)

7. Μάζεψα τα ρούχα που είχα απλωμένα από το βράδυ

8. Βοήθησα λίγο τον άντρα μου, που δούλευε στο μπάνιο

9. Έβαλα τα πιάτα από το πλυντήριο στη θέση τους

10. Πήρα το μικρό από το σταθμό

11. Τον έκανα μπάνιο και τον έβαλα για ύπνο

12. Ετοίμασα τραπέζι να φάμε με τον άντρα μου και το μάζεψα

13. Έβαλα τα πιάτα στο πλυντήριο

Διάβασα ένα βιβλίο που είχα δανειστεί από τη βιβλιοθήκη και πρέπει να το επιστρέψω σήμερα

14. Ξύπνησε ο μικρός και του έδωσα το απογευματινό του

15. Τον ετοίμασα και αργότερα πήγαμε στο σταθμό. Είχε συγκέντρωση γονέων, για να γίνει μια πρώτη γνωριμία με τις δασκάλες (είπαν...). Τελικά, οι δασκάλες μας είπαν πολύ λίγα πράγματα. Αυτή που μας μίλησε περισσότερο ήταν η διευθύντρια - ιδιοκτήτρια και εστίασε περισσότερο στο ωράριο άφιξης και αναχώρησης των παιδιών και στο οικονομικό.

16. Μόλις γυρίσαμε, έφτιαξα τοστ και καφέ για τον αντρούλη μου

17. Έκανα μπάνιο το μικρό

18. Του έφτιαξα γάλα και αφού το ήπιε τον έβαλα για ύπνο

Στη συνέχεια, έφαγα ένα γιαουρτάκι και τελείωσα το βιβλίο που θα επιστρέψω σήμερα.

Αυτά....

Τη σημερινή λίστα (που περιλαμβάνει πολλές εξωτερικές δουλειές) θα τη γράψω το βράδυ ή αύριο

Σας φιλώ και εύχομαι να έχουμε όλες μια υπέροχη μέρα!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

καλημερα!!!! τι κανετε???? εγω δουλεια κ ευτυχως αρχισε λιγακι, γιατι τοσο καιρο δεν ειχαμε πολυ δουλεια κ ειχα αγχωθει!!!

απο δουλειες εχτες εκτος απο τα καθημερινα εκανα το σπανακορυζο κ σκουπισα κ σφουγγαρισα ολο το σπιτι!

σημερα το προγραμμα εχει μαγειρεμα φασολακια, κ τακτοποιησεις (θα παρω δραστηκα μετρα!!!) στο γιουσου-ρουμ!!!

τα λεμε αργοτερα!!!

φιλακια

:(:(:(

τελευταία μέρα άδειας σήμερα.....αύριο 9.00 με 9.00 στανταράκι αλλά την Παρασκευή θα σχολάσω στις 5.00 πάση θυσία...

Έκανα τις κλασικές δουλειές ξεσκόνισμα-σκούπισμα-σφουγγάρισμα κάθε μέρα, γενική στα υπνοδωμάτια, σιδέρωσα λίγα ακόμη ρούχα (όχι όλα) και καθάρισα πολύ πολύ καλά ψυγείο, φούρνο, καφετιέρα, τοστιέρα, φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων.

Μου έχουν μείνει για γενική η κουζίνα και τα μπάνια..... δεν πειράζει όμως θα τα κάνω σιγά σιγά.....

Σημασία έχει ότι χάρηκα τα κορίτσια και αυτά εμένα! Συνέχεια αγκαλιές, φιλιά και παιχνίδια είμαστε.

Σας φιλώ!

Καλημέρα κορίτσια και από μένα,

καλό φθινόπωρο να έχουμε και έναν καλό και ήπιο χειμώνα γιατί δεν είμαστε για πετρέλαιο.Καλή σχολική χρονιά να έχουν όλα τα παιδάκια και υπομονή στους γονείς.Χρόνια πολλά σε όλες όσες γιορτάζατε και στα παιδάκια της παρέας που είχαν την τιμητική τους.Χρόνια πολλά και σε όλες τις τρίτεκνες μανούλες μιας και σήμερα γιορτάζουν οι προστάτες τους Σοφία,Πίστη,Ελπίδα και Αγάπη.

Μπήκαμε και εμείς πλέον στο κλίμα της εποχής.Ξεκίνησαν τα σχολεία και φέτος πάει και το στερνοπούλι μου στο νήπιο.Ο μεσαίος δυστυχώς έχει πάλι την περσινή δασκάλα οπότε και φέτος θα έχουμε μια υπεεεεεροχη σχολική χρονιά.Ο μεγάλος πήρε μια πολύ καλή δασκάλα και πιστεύω ότι θα κάνουν πολύ ωραία πράγματα γιατί η συγκεκριμένη έχει και όρεξη και τον τρόπο να πείθει τα παιδιά μιας και πλέον μπαίνουμε σιγά σιγά στην προεφηβεία και δεν είμαστε και για πολλά πολλά παιδιαρίσματα.Ηδη έχουμε πάρει τις λίστες από τα μεγάλα και ήδη έχουμε καταθέσει ένα σεβαστό ποσό στο γνωστό πολυκατάστημα.Αντε να δούμε και την λίστα του μικρού που εκεί θα είναι τα ζόρια.

Το σπιτάκι μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση μιας και πριν ξεκινήσουν τα σχολεία έκανα μια γενική στα υπνοδωμάτια και έτσι ντουλάπες,γραφεία,συρτάρια είναι όλα οκ.Το σαλόνι είναι να το βάψουμε οπότε εκεί κάνω μια συντήρηση άλλωστε έχουμε ακόμα ανοικτά τα παράθυρα και η σκόνη όπως και να το κάνεις μπαίνει μέσα άσχετα αν ξεσκονίζω σχεδόν καθημερινά.Το ίδιο και στην κουζίνα.

Σήμερα αφού πήγα τα μικρά σχολείο,μάζεψα κρεβάτια,άπλωσα ρούχα και έβαλα ένα ακόμα πλυντήριο,τακτοποιήσα τα πιατικά και τώρα χαζεύω λίγο στο ιντερνετ αλλά θα πρέπει να πάω να κάνω λίγο την κουβερτούλα που έχω ξεκινήσει για την ανιψούλα που περιμένουμε σε δύο μήνες με το καλό γιατί έτσι που το πάω εγώ θα γεννηθεί το παιδί και η κουβέρτα ακόμα θα γίνεται.Σήμερα φαγητό έχει σουπιές με σπανάκι.

Τυχαία έπεσα σε αυτό το site με τρόπους αποθήκευσης :http://www.toftiaxa.gr/2014/09/idees-gia-na-organosete-to-spiti-sas.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FOleEF+%28%CE%A4%CE%BF+%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CF%87%CE%BD%CF%89+%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%82+%CE%BC%CE%BF%CF%85%29

Ελπίζω να τα ξαναπούμε

Φιλιάαα

Διαφημίσεις

καλημερα!!! τι κανετε?

αχ εχω πελαγωσει με το βρωμορουμ..... δεν ξερω απο που να αρχισω κ που να τελειωσω... ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ???????????

κατα τα αλλα τα ιδια, συμμαζεματα, μαγειρεματα κτλ. εχω απλυτα και ασιδερωτα!!!!!

νασια μου χαρηκα που σε διαβασα! καλη σχολικη χρονια!

μπιλλονι μου δεν σε ξεχασα! θα βαλω την φωτο το μεσημερακι! τουρτα μειναν 3 κομματια, ελα κερναω!

αφροδιτακι καλο ξεκινημα στην δουλεια σου!

φιλακια πολλα!!!

καλημερα .....ειδα λιστες με δουλειες και ειδα πως υπαρχουν μανουλες εδω που ειναι κατεπαγγελμα νικοκυρες ???? αχαχχα η κανω λαθος??? ειμαι και εγω full time μανουλα με οτι περιλαμβανει αυτο!!! ατελειωτες οι δουλειες το σπιτιου και το μεγαλωμα δυο παιδιων ,εχω δυο παιδακια ο μικρος σχεδον 2 και η μεγαλη σχεδον 8 και ασχολουμε αποκλειστικα με το μεγαλωμα τους εκανα βεβαια καποια διαλλειματα στο ενδιαμεσο για δουλεια αλλα γ λιγο.καπου ειδα κια μια μανουλα που εχει ενα παιδακι συνομιληκο με το δικο μου????καλως σας βρηκα!!!

Γειά σας κοριτσάκια!!! ελπίζω να είστε καλά!

Εμείς είμαστε καλά και ξεκινήσαμε διαβάσματα..ευτυχώς προς το παρον μια χαρά πάμε και σε λίγες μέρες ξεκινάμε και αγγλικά!

Ευτυχώς πριν αρχίσουν τα σχολεία κάναμε και επαναλήψεις και έτσι τα έχει φρέσκα...ειδικά την προπαίδεια!

Καλως ήρθες μπαμπι

Αρχίσαν οι δροσούλες και ετοιμάζουμε swap για όσες ενδιαφέρονται!!! Όταν έχω νέα θα σας πω!

Κοριτσια μου ,καλησπέρα...

Γιωτα ,να χαιρεσαι το μπουμπουκάκι σου,να τα εκατοστησει!

Κωνμαμα ,πολύχρονη ,και από εδω ,με το καλό το μωρακι σου και ό,τι αλλο επιθυμείς!

Μπιλάκο,δεν θυμαμαι εαν σου εγραψα για τη μαμα σου ,χαρηκα τοσο μα τοσο πολύ!!!Μακρι να της δινει ο θεος δυναμη ,πάντα να ξεπερναει όλα τα εμπόδια!Ειναι παραδειγμα για όλους μας!

Βασια και Νασια ,καλή σχολικη χρονια για τα παιδακια σας!

Και εμεις μπήκαμε κανονικα σε προγραμμα και διαβασματα ,ο μικρος συνεχιζει και φετος καρατε και ξεκιναει και μπάσκετ.Αγγλικα από του χρονου.Στο σχολειο εχουμε τον ιδιο δασκαλο ,οπότε δεν αλλαζουν πολλα πραγματα.

Στο σπίτι,μεταξυ αλλων υποχρεωσεων ,προσπαθω να κανω και καμια χοντρη δουλεια και ετσι εχθες εκανα την κουζινα και αλλαξα κουρτινα.Σημερα εκανα τα τζαμια στο δωμάτιό μας ,επλυνα τις κουρτινες και τις ξανακρεμασα.

Προσπαθω να κανω και ενα πλανο φαγητου ,να ξαναμπούμε σε μια σειρα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα!!!

Τι κάνετε;

Σήμερα έχω κι εγώ λίστα!!!

1. Ξύπνησα πριν το μικρό, έκανα καφεδάκι, ετοίμασα την τσάντα του για το σταθμό, ετοίμασα το γάλα του και τον ξύπνησα.

2. Τον ετοίμασα και τον πήγα στο σταθμό

3. Γύρισα και έβαλα φαγάκι να γίνεται (χοιρινό λεμονάτο)

4. Μάζεψα ΟΛΑ όσα δεν ήταν στη θέση τους και τακτοποίησα το σαλόνι ακι το παιδικό

(Η κρεβατοκάμαρα και η κουζίνα αύριο)

5. Έστρωσα το κρεβάτι του μικρού

6. Άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο

7. Άλλαξα σεντόνια στην κρεβατοκάμαρα

8. Καθάρισα το μπάνιο (ένα γρήγορο πέρασμα)

9. Ξεσκόνισα, σκούπισα και σφουγγάρισα παντού (κρεβ/ρα, παιδικό, σαλόνι - τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνια)

10. Πήγα στο φούρνο για ψωμάκι

11. Πήγα και πήρα το παιδί από το σταθμό

12. Τον έκανα μπάνιο και τον κοίμισα

13. Έστρωσα τραπέζι και φάγαμε με τον άντρα μου, το μάζεψα και έβαλα τα πάντα στο πλυντήριο πιάτων

Τώρα κάθομαι να χαλαρώσω και να διαβάσω λίγο ένα βιβλίο που πήρα εχθές από τη βιβλιοθήκη και υπολογίζω ότι θα το τελειώσω πολύ σύντομα, παρόλο που είναι σχετικά μεγάλο.

Για όσες διαβάζουν, απλά ενημερωτικά, θα πω ότι πήρα το βιβλίο με τίτλο "Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι" της Λένας Μαντά.

Σας χαιρετώ, αν και νομίζω ότι το βράδυ θα επανέλθω με τη συνέχεια της λίστας μου. Πήρα φόρα σήμερα...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...