Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Περάσαμε σούπερ απόγευμα στο River West! Όσες μένετε κοντά πεταχτείτε για να πάνε τα παιδιά στην genius ακαδημία, έχει πολύ πλάκα!!!

Αύριο είναι η τελευταία μέρα ;);)

Λοιπόν μετά την μεσημεριανή ξεκούραση, σφουγγάρισα όλα τα μπαλκόνια, έβαλα ένα πλυντήριο με τους ταξιδιωτικούς σάκους που πηγαινοερχόμασταν το καλοκαίρι, καθάρισα τις βαλίτσες και τις αποθήκευσα, σιδέρωσα 1 ακόμη πλυντήριο :tongue::tongue::tongue:, πότισα λουλούδια και φύγαμε για βόλτα.

Κάναμε μια εκπαίδευση στην genius ακαδημία, ψωνίσαμε τις σχολικές μας λίστες και ένα δωράκι για την ερχόμενη ονομαστική γιορτή της μεγάλης και βεβαίως και δωράκι για την μικρούλα μας.:):):)

Πήραμε δώρο για τον μπαμπά μας ένα φοβερό πουκάμισο που βρήκα, γυρίσαμε σπίτι, τακτοποιήσαμε ψώνια και βουρ με τα ποδήλατα για την πλατεία για μια ωρίτσα.

Σε λίγο θα κοιμηθούν και προβλέπω ταινία με τον αγαπημένο μου και χαλάρωση στον καναπέ μας που μοσχομυρίζει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!! τι κανετε? καλως κ τις νεες αφηξεις (μυρτουλα κ κικη)!!! ποσο χαιρομαι γραφετε κ σας διαβαζω!!!

μαρια καλη αρχη στην δουλεια σου!!!

αφροδιτακι περαστηκα κ στην δικια σου ανηψια!!!

λοιπον απο δουλειες το προγραμμα που εχω βγαλει πηγαινει ρολοι! εχτες ηταν η πιο δυσκολη μερα.... σκαλες- μπαλκονι συμμαζεματα κ πρωτη μερα αδιαθετη....τα ειδα ολα!!!

σημερα εχω καθαρισμα το σπιτι σκουπισμα-ξεσκονισμα-σφουγγαρισμα-αλλαγη σεντονια και την τουρτα. απο μαγειρεμα αν προλαβω θα κανω σπανακορυζο αλλιως εχω μακαρονια με κιμα.

μεταξυ αλλων εχτες κ προχτες, εβαψα μαλλια, επλυνα το φορεμα που θα βαλει η μικρη στο παρτυ, επλυνα τα περσινα αθλητικα κ τα πεδιλα που φοραγε το καλοκαιρι, για αποθηκευση (γιναν σαν καινουργια) συμμαζεψα το γιουσου-room (ετσι λεω πια το βρωμο ρουμ), τακτοποιησα αποδειξεις, πεταξα κ μια τσαντα πραγματα που δεν ξερω για ποιον λογο τα κραταγα!!!

αυτα προς το παρον, σας φιλω κ παω να ξεκινησω!

καλο σαββατοκυριακο να εχουμε!

(αχ βρε ειρηνη μου, που εισαι??????)

καλημέρα!Ζεστός καιρός σήμερα,που μυαλό για δουλειές!!!

Έκανα μια καλή εκκαθάριση στον υπολογιστή μου.Έφτιαξα τα αρχεία μου και έσβησα πάνω από 200 email...!Τα άλλα τα αρχειοθέτησα κι έτσι τελείωσε αυτή η δουλειά από τη λίστα μου.

Γιωτάκι αύριο έχει γενέθλια η μικρή σου.Αχ μωρέ πώς μεγαλώνουν...Εμείς τον Οκτώβρη κι έχουμε ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το πάρτυ με την Πέππα Γουρουνίτσα.Η μικρή έχει ενθουσιαστεί...Θα το κάνω στην καφετέρια κοντά στο σπίτι μας και θα φτιάξω μπουφέ,πείτε ιδέες βρε κορίτσια να οργανωθώ από τώρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Τι κανετε???

Ποσο χαιρομαι που μαζευομαστε σιγα-σιγα!!!

Εμενα ποναει η μεση μου και απο χθες το μεσημερι που τελειωσα με τις δουλειες δεν εχω κανει τιποτα,Καααααααααθομαι!!!!Τι ωραια που ειναι να καθεσαι εσυ και να στα κανουν οι αλλοι.........:D

Το θεμα ειναι βεβαια οτι το σπιτι δεν εχει διατηρηθει τακτοποιημενο αλλα ειναι γεματο παιχνιδια.....αλλα δεν εχω αλλο κουραγιο να ασχοληθω...

Σημερα το πρωι μπαμπας και γιος πηγαν στο pet shop και αγορασαν 2 ψαρακια,απο τοτε που μας αφησε χρονους ο Μπαμπης(...ο Σουγιας,θυμαστε...:tongue:)το ειχαμε αδειο.Τα εφερε ο μικρος σπιτι γεματος χαρα και τους καναμε και βαφτιση,Ο Μπουρμπουληθρας και ο Φουσκαληθρας!!!

Ελπιζω να ζησουν....

καλημέρα!Ζεστός καιρός σήμερα,που μυαλό για δουλειές!!!

Έκανα μια καλή εκκαθάριση στον υπολογιστή μου.Έφτιαξα τα αρχεία μου και έσβησα πάνω από 200 email...!Τα άλλα τα αρχειοθέτησα κι έτσι τελείωσε αυτή η δουλειά από τη λίστα μου.

Γιωτάκι αύριο έχει γενέθλια η μικρή σου.Αχ μωρέ πώς μεγαλώνουν...Εμείς τον Οκτώβρη κι έχουμε ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το πάρτυ με την Πέππα Γουρουνίτσα.Η μικρή έχει ενθουσιαστεί...Θα το κάνω στην καφετέρια κοντά στο σπίτι μας και θα φτιάξω μπουφέ,πείτε ιδέες βρε κορίτσια να οργανωθώ από τώρα...

Καλημερα Ειρηνακη!!!Πως τα περασες στην διακοπες?Πηγες τελικα εκει που λεγαμε?

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε?

εγω μολις εκατσα απο το πρωι με ενα διαλλειμα στις 6,30 για φαγητο.... τα εχω δει ολα απο την κουραση αλλα τουλαχιστον για αυριο δεν εχω τιποτα εκτος απο το μαγειρεμα. τι μαγειρεμα δηλαδη τυροπιτακια λουκανικοπιτακια πιτσες και καναπεδακια θα κανω.

λοιπον:

1. συμμαζεψα-τακτοποιησα
  2. ξεσκονισα ολο το σπιτι
  3. εκανα με αζαξ ολες τις γυαλινες επιφανειες
  4. καθαρισα τα σοβατεπι
  5. στολισα το τζακι
  6. εφτιαξα κατι τρισδιαστατα αυτοκολλητα που εχω στο μπανιο κ ειχαν χαλασει
  7. συμμαζεψα το παιδικο
  8. εβαλα αναψυκτικα-χυμους κ μπυρες στο ψυγειο
  9. αδειασα απο παντου τα σκουπιδια κ τα κατεβασα
  10. καθαρισα το τζαμι του σαλονιου κ του παιδικου
  11. εβαλα της μικρης να φαει κ την ετοιμασα για υπνο
  12. εκοψα ενα κοτοπουλο μεριδες κ μπηκε καταψυξη
  13. μαζεψα νεροχυτη κ εβαλα το πλυντηριο να πλενει
  14. σκουπισα
  15. σφουγγαρισα
  16. εβαλα στα μπουκαλια λαδι
  17. εκοψα τυρι για τοστ (επλυνα το μηχανημα) εβαλα κ στην καταψυξη
  18. ετριψα ριγανη
  19. συμμαζεψα την εισοδο και σφουγγαρισα το πλατυσκαλο
  20. στολισα το σπιτι για το παρτυ
  21. ξυπνησε η μικρη, την ετοιμασα κ της εδωσα τα φρουτα της
  22. εστρωσα τραπεζι φαγαμε
  23. μαζεψα κ επλυνα πιατα
  24. αλλαξα σεντονια παντου
  25. εκανα μπανιο ελουσα κ στεγνωσα την μικρη
  26. εφτιαξα την τουρτα
  27. επλυνα τα τζατζαλα
  28. ταισα την μικρη για βραδυ, την ετοιμασα κ την εβαλα για υπνο
  29. εφτιαξα τοστακια, φαγαμε ηπιαμε τις μπυρες μας κ τωρα παω να ξεραθω!!!

δεν σχολιαζω κοριτσια δεν αντεχω!!!! σας φιλω !!!!

Γιωτούλι, να την χαίρεσαι την τσούπρα σου! Ελπίζω να περάσατε όμορφα και κυρίως να το ευχαριστήθηκε εκείνη :D!

Βούλα μου, χρόνια σου πολλά!Τις καλύτερες ευχές και με το καλό να έρθει και η κόρη! (Κόρη δεν είναι; Ή κάνω λάθος; )

Μμμμ, αυτό έχω ξεκινήσει να το κάνω κι εγώ από τις αρχές του καλοκαιριού... και δεν έχω τελειώσει ακόμη :rolleyes:! 'Ελεος!

εκοψα τυρι για τοστ (επλυνα το μηχανημα) εβαλα κ στην καταψυξη

Καλέεε! Έχεις στο σπίτι μηχάνημα που κόβει τυρί για τοστ :shock:; Θα τρελαθώ! Έλα, πες, δώρο γάμου; :tongue:

Στα δικά μου, έκανα άπειρες δουλειές κι έχω σπιτάκι πεντακάθαρο :D! Πήγαμε και τις βόλτες μας να πάρουμε δυνάμεις για την βδομάδα που ξεκινάει. Πήρα και μια τέλεια μακριά φούστα σε μπλε (μελανί το λέω εγώ, δεν ξέρω αν υπάρχει :tongue:) χρώμα από το attrattivo του εκπτωτικού χωριού σε σούπερ τιμή και χάρηκα.

Να έχουμε μια ήσυχη και όμορφη βδομάδα! Καληνύχτες σε όλες!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Τι κανετε????

Γιωτακι μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!!Πως τα περασατε???

Κικη μου σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!!!Μαλλον κορη!!!Δεν το εχουμε σιγουρεψει ακομα αλλα παρ'ολ'αυτα εγω εχω ψωνισει:shock::tongue:

Τι κανετε κοριτσια μου?πως τα περασατε το σκ?

Εμεις εχθες χαλαρα στο σπιτακι μας,και σημερα πηγαμε παιδικο θεατρο,στην δονα την τεριδονα,ηταν πααααρα πολυ ωραια,ο μικρος κατενθουσιαστηκε αλλα και εμεις γελασαμε πολυ!!!Περασαμε πολυ ομορφα!!!γυρισαμε σπιτι φαγαμε γεμιστα που ειχα μαγειρεψει απο βραδις και ξεραθηκαμε στον υπνο...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μπήκα να ευχηθώ στη Γιώτα μας, αν και λίγο καθυστερημένα...

Να σου ζήσει η κορούλα σου!!!! Να είναι πάντα υγιής κι ευτυχισμένη και εσείς να είστε πάντα περήφανοι για εκείνη!!!

Για τα υπόλοιπα θα μπω αργότερα...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημερα και καλη βδομαδα!!!

Βουλα μου χρονια σου πολλα να σε χαιρομαστε και με το καλο να ερθει και το μωρακι σου..κορη ε?τελεια..

Γιωτακι χρονια πολλα για το κοριτσακι σου να τα εκατοστησει και εσεις να ειστε καλα να την καμαρωνετε..πως περασατε στο παρτυ?

Εγω δεν ξερω τι εχω παθει,σερνομαι λεμε..παρολ'αυτα τις δουλειες μου τις εκανα..το Σαββατο το πρωι αλλαξα σεντονια παντου,εβαλα τα ριχταρια να πλυθουν ,πηγα λαικη και ενα μικρο σουπερ,γυρισα τακτοποιησα τα πραγματα,ο αντρας μου εψησε τα ψαρακια,φαγαμε,σκουπισα,κοιμηθηκε το ζουζουνι μου το μικρο και ξεκινησα.εκανα πολυ καλα την κουζινα τους παγκους νεροχυτη,πλακακια,ντουλαπια εξωτερικα,επλυνα πολυ καλα το μπανιο αλλαξα πετσετες και εβαλα καθαρο πατακι,επλυνα το καλαθακι των σκουπιδιων και αυτο της κουζινας,εκανα τα τζαμια στα υπνοδωματια,ξεσκονισα πολυ καλα,σφουγγαρισα,επλυνα μπαλκονια,ποτισα λουλουδια,απλωσα ενα πλυντηριο,εστρωσα τα μυρωδατα ριχταρια και εκανα και τα τζαμια του σαλονιου.εκανα το μπανακι ετοιμαστηκαμε οικογενειακως και πηγαμε στον ανηψιο μου που ειχε τα γενεθλια του..γυρισαμε καλες 11 σπιτι μπανακι στα παιδια,γαλα και υπνο μαμα και κορες,δεν αντεχα λεμε.χθες πιο χαλαρη μερα,πηγαμε και τις βολτιτσες μας,μαγειρεψα λαζανια με σπανακι σιδερωσα και 3 πλυντηρια,μαγειρεψα για σημερα κοτοπουλακι με πατατουλες στον φουρνο και εφτιαξα και ενα κεικ.ετοιμασα τσαντουλες για το σχολειο και τα ρουχα μας για σημερα,απλωσα ενα πλυντηριο και ξεραθηκα...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημέρα σε όλες! Γιωτάκι να τα εκατοστήσει το κοριτσάκι σου! Βούλα, πολύχρονη!

Γεια σου βρε Αρετή τούρμπο! Και μετά απορείς γιατί είσαι κουρασμένη;

Εγώ το ΣΚ δεν έκανα πολλά πράγματα μιας και το Σάββατο μετά από μια ώρα σιδέρωμα και τις καθημερινές τακτοποιήσεις, πέρασα 2 ώρες στην κουζίνα να καθαρίζω και να φιλετάρω γαύρο, να τηγανίζω και να καθαρίζω λάδια! Τα έπαιξα πραγματικά οπότε χθες πέρασα τη μέρα καθιστή ή ξαπλωτή!

Σήμερα ευελπισθώ πως θα φτιάξουμε και να καθαρίσουμε τις ντουλάπες μας καθώς είναι κατειλημμένες λανθασμένα και τώρα θα χρειαστούμε χώρο!

Καλή εβδομάδα σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Γεια σας κοριτσια, για να αρχισουμε να επιστρεφουμε σιγα σιγα ολες οι ασωτες κορες:P:p

Σεπτεμβρης και πραγματικα ειναι ο ιδανικος μηνας για να συμαζευτουμε αφου ολο το καλοκαιρι ξεσαλωσαμε. Καθε κατεργαρης στον παγκο του λοιπον ειμαστε σε φαση τρεξιματος για αναζητηση δραστηριοτητων,αγγλικα,σχολεια κλπ οι μανουλες σε σχολικη ηλικια με καταλαβαινετε....

Γιωτουλα να'σαι καλα κρατας το θεμα ζωντανο αλλα αυτες οι λιστες με κανουν να αισθανομαι ακομη πιο ανεπροκοπη:P:tongue::P

Να χαιρεσαι την κορουλα σου να ειναι παντα γερη και τυχερη και συντομα με αδερφακι;)

Ειρηνη αυτο το μπλογκ εχει ωραιες ιδεες για παιδικα παρτυ χαζεψε το αν εχεις χρονο http://www.daddy-cool.gr/search/label/%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C%20%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CF%85

Σταυρουλα κι εσυ πολυχρονη με το καλο να κρατησεις την κορουλα σου αγκαλια.

Χαιρομαι που σας "ξαναβλεπω" ολες θα προσπαθησω να μην κανω απουσιες,πολλα φιλια

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

καλημερα κοριτσακια! ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας για το κοριτσακι μου!!! ξεπατωθηκα αλλα περασαμε πολυ ωραια. εχω βγαλει φωτο απο τουρτα που εφτιαξα κ με την πρωτη ευκαιρια θα σας την βαλω!

(βεβαια ειχα 2 απουσιες απο τα γενεθλια που με στεναχωρισαν, αλλα δεν θα επεκταθω.....)

εχτες μολις φυγαν ολοι σχετικα νωρις γιατι σημερα ηταν ημερα σχολειου κ δουλειων, συμμαζεψα τα παντα κ σημερα θα κανω ενα σκουπισμα κ ενα σφουγγαρισμα. πρεπει επισης να μαγερεψω σπανακορυζο, να τελειωσω με αυτες τις τακτοποιησεις που δεν προλαβα κ μαντεψε που κατελειξαν??? μα φυσικα στο βρωμο ρουμ γιουσουρουμ!!! και να σιδερωσω λιγακι.

βουλα μου πολυχρονη ευτυχισμενη και με εναν πονο!!! να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

ειχε κ η φιλεναδουλα μου (και κουμπαρα μου) γενεθλια κ γιορτη εχτες κ παρολα αυτα ηρθε με τα παιδια της στο παρτυ της μικρης. αλλα ξεχασα να της δωσω το δωρο της:cool:, θα της το δωσω το σαββατο που θα παμε στο δικο τους παρτυ, εχει γενεθλια ο μικρος της!

στην κορουλα μου πηραμε αυτο:

images?q=tbn:ANd9GcQMkWAVeSatduqUUKePuGzsyI6GDOWr8eTk2R0vHRE8KmAUml37 και μια κουκλα με συνεργα κομμωτικης. καταχαρηκε!!!

μαργιω μου:D:D:D!!!

σας φιλω ολες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...