Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλέ ναι, τι θα εννοούσα; Απλά διαφωνώ να πηγαίνουν κατευθείαν νηπιαγωγείο. :-)

Τελείωσα με τις δουλειές μου! Ξεσκόνισμα, σκούπισμα, πέρασμα τα μπάνια, νεροχύτη, τακτοποιήσεις, στρώσιμο κρεβατιών, καθάρισμα εξωτερικής σκάλας!

Τώρα θα βάλω φασολάκια στη χύτρα και θα πάω να πάρω ψωμάκι.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη απ αυτό το καθημερινό πλάνο και νομίζω θα με βολέψει και μετά με το μωρό! Τώρα μένει να προσπαθήσω να βγάζω εβδομαδιαίο μενού φαγητού αλλά και κολατσιού για τη μικρή ώστε να μη ταλαιπωρούμαι ψυχολογικά!

Σεπτέμβρης, ο μήνας των νέων στόχων!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσακια! ποσο χαιρομαι που μαζευομαστε!!!!

ευχαριστω για τα περαστηκα της ανηψιας!

μπιλλακι!!!!!!!!!!!!! τι τελεια νεα!!! ημουν σιγουρη!!! ευχομαι απο καρδιας να μεινει υγειης μεχρι τα βαθια της γεραματα!!!!

κοριτσια ευχαριστω για τις αποψεις περι παιδικου σταθμου. εμεις θα αρχισουμε κατι εξωσχολικο για φετος για να συνηθιζουμε κ του χρονου προνηπιο.

εγω σημερα δεν κοιμηθηκα καλα, 2-4 προσπαθουσαμε να κανει κακα η μικρη κ τελικα βαλαμε υποθετο....:? σημερα εκατσα λιγο στο γραφειο, η μικρη δεν ηθελε να κατεβει κατω κ βρηκα ευκαιρια να ξεκινησω τα συμμαζεματα. ταιριαξα καλτσες, τακτοποιησα πραγματα, καθαρισα πατατες για τηγανισμα (μαζι με γαυρο και χορτα για το μεσημερι), εβαλα ασιδερωτα κ πρεσσα στην θεση τους, εβαλα 2 πλυντηρια κ απλωσα το ενα. εχω ακομα πολλα μαζεματα κ τακτοποιησεις που θα ολοκληρωθουν (?) το απογευμα. επισης θελω να βαψω κ να φτιαξω τα μαλλια μου.

εχτες η γενικη του μπανιου ελαβε τελος! απο πλακακια, μεχρι ειδη υγιεινης, κ απο μπαταριες, μεχρι την καμπινα του μπανιου κ τα αξεσουαρ. ολα με ξυδι κ υγρο γενικου καθαρισμου.

αυτα τα ολιγα απο μενα!

σας φιλω!!!

(χρυσακι και αρετη πολυ χαρηκα που σας "ακουσα"!!!)

βασια εληφθη!!!!!:shock::shock::shock::shock:

Πρώτη μέρα στο σχολείο!!!! Πήγαμε για αγιασμό, είδαμε τις δασκάλες μας, είδαμε τους φίλους μας και πηραμε τις λίστες μας!

Αύριο πρωί ξεκινάμε όλο χαρά...άντε να παίρνουμε θέσεις όλοι και να ηρεμήσει και η μαμά λιγάκι :)

my billy Τι τέλεια νέα!!!! Αυτά είναι!!!!! Διακοπές όλο τον χρόνο και ξεγνοιασιά για την μανούλα εύχομαι!!!

Πάντα καλά να είναι και να καμαρώνει παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα!

Αγιασμός, αγκαλιές, φιλιά και όλα αυτά τα ωραία σήμερα. Η δασκάλα της μεγάλης θα είναι προσωρινή :confused:, δεν ξέρουν πότε θα έρθουν οι δασκάλοι ειδικοτήτων και πότε θα ξεκινήσει το ολοήμερο :confused::confused: τέλεια δηλαδή.... ούτε λόγω για λίστα κτλ κτλ.

Στο νηπιαγωγείο τα πράγματα είναι πολύ πιο οργανωμένα, σε κανονικούς ρυθμούς από την Δευτέρα που μας έρχεται...

Yotou σιδερένια η ανηψιά σου, μην στενοχωριέσαι σίγουρα λόγω άγχους και σκοτούρας δεν σε πήρε τηλέφωνο.

Και η δικιά μου ανηψούλα έκανε σήμερα επέμβαση για αφαίρεση αμυγδαλών σήμερα το πρωί, όλα καλά και αύριο επιστροφή στο σπίτι της.

Κορίτσια μου αρέσει που ξαναμαζευόμαστε ;);););)

Καλημέρα κορίτσια!

Καλό φθινόπωρο και καλές αναδιοργανώσεις και τακτοποιήσεις σε όλες τις μαμάδες. Καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια σας!

Εγώ τς τελευταίες δύο εβδομάδες πήρα αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη ζωή μας αρκετά και ελπίζω να έχω κάνει το σωστό. Βρήκα καινούρια δουλειά με πολύ καλά χρήματα και αποφάσισα να δεχτώ. Αυτό σημαίνει ότι ο μικρούλης μου θα πάει σε παιδικό σταθμό για ένα 4ωρο και στη συνέχεια θα μένει με τη γιαγιά του και το μπαμπά του. Το ωράριο μου είναι δύσκολο 2-10 όπως πάντα. Δεν είχα σκοπό να τον αφήσω από φέτος αλλά αφού παρουσιάστηκε δουλειά δε μπορώ να πω όχι μέσα στην κρίση. Νιώθω μεγάλη ανασφάλεια για τα οικονομικά μας απο τότε που ο άνδρας μου είχε μείνει άνεργος και περάσαμε δύσκολα.

Στο θέμα μας τώρα: Το σπιτάκι μου είναι καθαρό και δεν έχω ασιδέρωτα. Δύο πλυντήρια άπλυτα έχω που θα τα βάλω σήμερα και θα τα σιδερώσω αύριο. Αυτός είναι ο στόχος τυ Σεπτεμβρίου: Να μη μου μαζεύονται τα βουνά ασιδέρωτα και με αγχώνουν. Θέλω να κάνω και κάποιες άλλες δουλειές όπως κουρτίνες, ντουλάπια κουζίνας, εκκαθάριση γραφείου κ.α. αλλά μάλλον θα τα αφήσω για τον επόμενο μήνα για να προσαρμοστώ λίγο στη δουλειά και στο καινούριο μας πρόγραμμα.

Πολύ χάρηκα που το θεματάκι ''ξαναζωντάνεψε"!

Σας φιλώ όλες!

υ.γ. ελπίζω η Ειρήνη να είναι καλά.

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Τα εφτυσα σημερα...

Εχθες τακτοιησα τα δυο υπνοδωματια.

Σημερα τακτοποιησα σαλονι,χωλ,κουζινα και εβαλα και ενα πλυντηριο.Μαγειρεψα ρυζακι κοκκινιστο με τριμμενη φετα.Το απογευμα που θα ερθει ο αντρας μου,θα με βοηθησει λιγο με την σκουπα,το μπανιο και εγω θα σφουγγαρισω ολο το σπιτι,και ετσι θα ειναι ολα τακτοποιημενα (εξωτερικα γιατι εσωτερικα εχω αρκετες δουλειες να κανω αλλα λεω να τα κανω αργοτερα)τουλαχιστον με αυτο το τροπο ειναι το σπιτι σε μια σειρα και εγω νιωθω ομορφα μεσα σε αυτο.

Καλημέρα κορίτσια!

Καλό φθινόπωρο και καλές αναδιοργανώσεις και τακτοποιήσεις σε όλες τις μαμάδες. Καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια σας!

Εγώ τς τελευταίες δύο εβδομάδες πήρα αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη ζωή μας αρκετά και ελπίζω να έχω κάνει το σωστό. Βρήκα καινούρια δουλειά με πολύ καλά χρήματα και αποφάσισα να δεχτώ. Αυτό σημαίνει ότι ο μικρούλης μου θα πάει σε παιδικό σταθμό για ένα 4ωρο και στη συνέχεια θα μένει με τη γιαγιά του και το μπαμπά του. Το ωράριο μου είναι δύσκολο 2-10 όπως πάντα. Δεν είχα σκοπό να τον αφήσω από φέτος αλλά αφού παρουσιάστηκε δουλειά δε μπορώ να πω όχι μέσα στην κρίση. Νιώθω μεγάλη ανασφάλεια για τα οικονομικά μας απο τότε που ο άνδρας μου είχε μείνει άνεργος και περάσαμε δύσκολα.

Στο θέμα μας τώρα: Το σπιτάκι μου είναι καθαρό και δεν έχω ασιδέρωτα. Δύο πλυντήρια άπλυτα έχω που θα τα βάλω σήμερα και θα τα σιδερώσω αύριο. Αυτός είναι ο στόχος τυ Σεπτεμβρίου: Να μη μου μαζεύονται τα βουνά ασιδέρωτα και με αγχώνουν. Θέλω να κάνω και κάποιες άλλες δουλειές όπως κουρτίνες, ντουλάπια κουζίνας, εκκαθάριση γραφείου κ.α. αλλά μάλλον θα τα αφήσω για τον επόμενο μήνα για να προσαρμοστώ λίγο στη δουλειά και στο καινούριο μας πρόγραμμα.

Πολύ χάρηκα που το θεματάκι ''ξαναζωντάνεψε"!

Σας φιλώ όλες!

υ.γ. ελπίζω η Ειρήνη να είναι καλά.

Οντως εχεις δυσκολο ωραριο...Αλλα εχεις δικιο πως να πεις οχι τετοιες εποχες...Καλη αρχη σου ευχομαι!!!

Καλημέρα!!!

Σήμερα πρώτη μέρα χωρίς τα παιδιά....μπορώ να πω ότι υπήρχε μια περίεργη ηρεμία στο σπίτι!

Πήγα λαική, πήγα φούρνο, γύρισα μαγείρεψα και έκανα και δύο αγορές που τις είχα ανάγκη...γυαλιά ηλίου και ρολόι....πολύ καλή ποιότητα και με αρκετά υψηλή τιμή αλλά με 50% έκπτωση και στα δύο τα πήρα πολύ φθηνά σε σχέση με την ποιότητα τους! Ανανεώθηκα που λέει και η Ειρήνη!

Καλημέρα!!!

Σήμερα πρώτη μέρα χωρίς τα παιδιά....μπορώ να πω ότι υπήρχε μια περίεργη ηρεμία στο σπίτι!

Πήγα λαική, πήγα φούρνο, γύρισα μαγείρεψα και έκανα και δύο αγορές που τις είχα ανάγκη...γυαλιά ηλίου και ρολόι....πολύ καλή ποιότητα και με αρκετά υψηλή τιμή αλλά με 50% έκπτωση και στα δύο τα πήρα πολύ φθηνά σε σχέση με την ποιότητα τους! Ανανεώθηκα που λέει και η Ειρήνη!

Με γεια σου Βασια!!!

mamavasia με γεια τα καινούρια σου πράγματα! Καλοφόρετα!

maria 1981 καλή αρχή στην νέα σου δουλειά και εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Σήμερα μετά το σχολείο, ήπια καφέ με μια μαμά:D:D:D:D:D πρώτη φορά από τότε που άρχισαν τα παιδιά το σχολείο γενικά.... Μετά σούπερ μάρκετ, μαγείρεμα, ξεσκόνισμα, σκούπισμα και σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι.

Επιστροφή από σχολείο το μεσημέρι, φαγητό, καθάρισμα νεροχύτη, άπλυτα στο πλυντήριο πιάτων και σιδέρωμα 1 μόνο :tongue::tongue::tongue:πλυντήριο.

Εχθές έπλυνα όλα τα πατάκια του σπιτιού και σήμερα τα μαξιλάρια και όλο το ύφασμα του καναπέ.

Τα ξαναέβαλα εχθές το βράδυ και μοσχοβόλησε το σαλόνι!!!

Για το απόγευμα έχω προγραμματίσει βολτίτσες, όχι άλλες δουλειές για σήμερα...

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από εμένα...

Σήμερα έλεγα ότι θα κάνω μια τεράστια λίστα, αλλά τελικά δεν...

Πήγα το μικρό σταθμό, πήγα στο φούρνο, γύρισα, έφτιαξα καφέ και χαλάρωσα λίγο. Αμέσως μετά σηκώθηκα και έστρωσα το κρεβάτι του μικρού, τακτοποίησα λίγο το σαλόνι και ξεκίνησα να φτιάξω γεμιστά. Δεν πρόλαβα να τα γεμίσω και με πήραν από το σταθμό να πάω να πάρω το μικρό γιατί είχε κάνει εμετό δύο φορές...

Η ώρα ήταν 10:30...

Πήγα, τον πήρα, γυρίσαμε σπίτι, κάναμε αγκαλίτσες, γιατί δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη. Τελείωσα με τα γεμιστά, τα έβαλα στο φούρνο και έβρασα κοτόπουλο με ρύζι για το μικρό. Τον τάισα και τον κοίμισα. Ξύπνησε πριν από μισή ώρα και πριν λίγο μου έκανε και μια διάρροια. Τουλάχιστον δεν έχει ανεβάσει πυρετό. Σε λίγο θα φύγω να πάω να του πάρω γάλα χωρίς λακτόζη.

Οπότε, ας είναι καλά το παιδάκι μου και θα αρχίσω λίστες από Δευτέρα!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλησπέρα!

Μαζευόμαστε σιγά σιγά! :)

Μπιλάκο!!! Του βγάζει τη γλώσσα κατάμουτρα η μαμά, ε! :D Πολύ το χάρηκα!

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα μικρά μας αλλά και τις μαμάδες, βεβαίως βεβαίως!

Παρασκευή, μέρα ψώνιων, τακτοποίησης και πλυντηρίων για μένα, ώστε αύριο πρωί να κάνω ένα καλό "πέρασμα" το σπίτι.

Συνειδητοποιώ ότι οι μεγάλες δουλειές που έκανα το καλοκαίρι έχουν βοηθήσει σημαντικά στο να μου φαίνεται ευκολότερη η καθαριότητα του σπιτιού.

Το σ/κ προμηνύεται γεμάτο, καλώς εχόντων! Έχουμε πλάνα για Σάββατο μεσημέρι, Κυριακή πρωί κι απόγευμα :D.

Καλό και δημιουργικό σ/κ σε όλες σας!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

κορίτσια καλησπέρα και από μένα!

καλό Φθινόπωρο να χουμε!!καλή αρχή στους μικρούς σας μαθητές!καλή αρχή και σε μένα - ξεκίνησα σήμερα σχολείο, ευτυχώς είμαι στο περσινό μου οπότε γνωρίζω συναδέλφους/μαθητές και νιώθω καλά!

η ζουζούνα μου ξεκίνησε πάλι παιδικό, ο μικρούλης θα κάτσει άλλη μια χρονιά σπίτι - και γω οπαδός του μετά τα 3 παιδικό αν γίνεται!

Κωνσταντίνα υπέροχα τα νέα σας, πάντα τέτοια και καλύτερα!!

φιλιά σε όλες!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!Αχ πόσο μου λείψατε...!Αλλά πήγαμε διακοπούλες ξεκουραστήκαμε,έκανα και τα ψώνια μου στην Αθήνα 3 μέρες και το ευχαριστήθηκα!!!

Τώρα προσπαθούμε να μπούμε σε μια σειρά,έχω ξεκινήσει με τα μαθήματα,θα ζοριστώ λίγο φέτος αλλά δεν πειράζει.Η μικρή μου ξεκινάει παιδικό τη Δευτέρα και είναι πολύ χαρούμενη.Μόλις ξεκινήσει λοιπόν θα ξεκινήσω κι εγώ εκκαθαρίσεις,καθαριότητα κτλ.

Μάλλον και το 2ο θα είναι κοριτσάκι,δεν με χαλάει καθόλου,ούτε και τον μπαμπά μας ο οποίος από τώρα σκέφτεται ποια θα πρωτομαζεύει από τα μπαρ:tongue::tongue::tongue:λίγο υπερβολικός βέβαια αλλά τι να τον κάνω.

Κική τέλειες οι ετικέτες μόλις έβγαλα κι εγώ μία για τη μικρή μου και θα την πάω για πλαστικοποίηση.

Βούλα,ραβτάκι,εύα πώς πάει η εγκυμοσύνη?Εγώ μια χαρά νιώθω αλλά κουράζομαι πιο εύκολα.Μετά τις 20 του μηνός θα πάω για β' επιπέδου.

Μπιλάκι τέλεια νέα για τη μαμά;)

Καλέ δεν θυμάμαι άλλα...

Να ευχηθώ καλή αρχή σε όλα τα παιδιά και υπομονή στις μαμάδες!Θα τα λέμε πιο συχνά ελπίζω τώρα που πέρασε το καλοκαιράκι και μαζευτήκαμε όλες!!!(εγώ ακόμη μπάνια κάνω :tongue:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

So far, so good! Για Παρασκευή δεν τα πήγα κι άσχημα.

Λοιπόν:

Έπλυνα πιάτα, καθάρισα νεροχύτη, πάγκους, εστίες, εσπρεσσιέρα, φραπεδιέρα, απορροφητήρα

Έκανα εκκαθάριση στο ψυγείο

Έκανα πρόγραμμα φαγητού για την ερχόμενη εβδομάδα και λίστα σούπερ μάρκετ

Έβαλα ένα πλυντήριο και το άπλωσα

Πότισα τα λουλούδια μου

Έκανα ένα σύντομο "διάλειμμα" για να προσαρμόσω με κάποιο τρόπο το τούλινο φόρεμα που είχε φανταστεί η μικρή στο ανθρωπάκι από ρολό χαρτιού υγείας που έφτιαχνε :tongue:

Μετά πλύναμε μαζί το μικρό μπαλκόνι (που τώρα χρειάζεται ξανά καθάρισμα γιατί βολτάρει το κουνέλι :rolleyes:)

Πλύναμε μαζί και το μεγάλο μπαλκόνι

Όση ώρα κάνανε μπάνιο με τον μπαμπά της, εγώ τακτοποίησα ό,τι κυκλοφορούσε εκτός θέσης -που λέει κι η Ειρήνη (μέχρι κι ορολογία έχουμε πια :tongue:)- και σκούπισα σαλόνι κουζίνα.

Η μικρή συμμάζεψε τα παιχνίδια της

Πήγαμε οικογενειακώς σούπερ μάρκετ

Τακτοποιήσαμε τα ψώνια και...

τέλος για σήμερα!

Ο μπαμπάς μας βολτάρει, η μικρή ετοιμάζεται για ύπνο κι εγώ περιμένω την αδερφή μου για κουβέντα και απεριτίφ :tongue: στο καθαρό μπαλκόνι!

Να υπερθεματίσω κι εγώ ότι πολύ μου αρέσει που ξαναμαζευόμαστε. Ελπίζω να κάνω λιγότερες απουσίες φέτος!

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...