Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Για την Yotou:

Δεν θυμάμαι πόσο είναι η μικρή σου , αλλά εγώ θα δοκιμάσω αυτό www.mikresistories.gr. Μια γνωστή μου πήγαινε το αγοράκι της και μου το σύστησε, οπότε λέω να πάμε το επόμενο σ/κ που έχουν το πρόγραμμα γνωριμίας.

σε ευχαριστω παρα πολυ! η μικρη ειναι 3. πολυ ωραιο μου φανηκε αλλα μας πεφτει μακρια.... μακαρι να ειχαμε κατι αντιστοιχο κ εδω...

σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα! τι κανετε? βρεχει κ μου αρεσει! θα φτιαξω ζεστο καφεδακι!

εφτιαξα πλανο δουλειων που πρεπει να γινουν μεχρι τα γενεθλια της μικρης για να μην πελαγωσω κ να τα απολαυσω!

μεσα σε ολα πηρα κ 12 κιλα ντοματακια να τα τριψω για να τα βαλω καταψυξη.

ραβτακι ναι ετσι θυμαμαι κ εγω, το μαλλι ειναι αλλεργικο κ το αποφευγουν για τυχον αλλεργιες του μωρου. ποτε με το καλο περιμενεις? καλες ανακαταταξεις!!!

καλα οι υπολοιπες που εισαστε? χρυσα ακομα δεν γυρισες απο το χωριο???

εμφανιστητε καλε!!!!

φιλακια πολλα!

ΤΣΑΑΑ!!!:tongue::tongue::tongue:

εδω ειμαι κ εγω!! γυρισαμε την Κυριακη το βραδακι απο το νησακι:P περασαμε σουπερ τελεια κ ο καιρος εκει ηταν πολυ καλος δεν μας τα χαλασε ευτυχως!! αυτες τις μερες πεθανα στα πλυντηρια 9 εβαλα εχω σιδερωσει περιπου 4 κ τα αλλα...βουνο αχ με βλεπω να παιρνω γυναικα για το σιδερο δεν το αντεχω αλλο!

εχω ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ!! η μαμα μου το νικησε το θηριο ξανα!!! εντελως ανελπιστα κ ενω εκανε την μαγνητικη μονο για να δουμε ποσες θεραπειες συντηρησης (γιατι δεν αντεχει ο οργανισμος της αλλες πολυ δυνατες) θα χρειαστει ακομα. οι γιατροι οταν ειδαν την εξεταση ετριβαν τα ματια τους!!!!!!!!:shock:

φυγε της ειπαν δεν σε κραταμε κ συνεχισε να κανεις ακριβως οτι εκανες:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

ρε κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη, δεν ξερω πως καταφερνει να ξεχναει την αρρωστια της οταν βγαινει απο το νοσοκομειο. ολον τον Αυγουστο κ ενω επρεπε να ειναι μεσα για θεραπεια εκεινη σουλατσαριζε στα νησια.

αυτη ηταν κ η καλυτερη θεραπεια. ας ελπισουμε να κρατησει ετσι!

σας φιλω ολες!! :D:D:D:D

Κορίτσια μου τι κανετε?????

Χαιρομαι πολύ που σας διαβαζω και επιτελους μπορω και να ςσας γραψω.

Εχθες γυρίσαμε από το εξοχικο ,ηταν υπέροχες οι ημερες και δεν μας εκανε καρδια να φυγουμε.Περασαμε ενα ομορφο καλοκαιρι,ηρεμησαμε ,γεμισαμε μπαταριες και τωρα ξανα πίσω στο προγραμμα μας και την καθημερινότητα.

Από εχθες προσπαθω να μαζεψω το σπίτι ,βαζω βγαζω πλυντηρια αλλα γινεται γενικα ακόμη χαμός.Εχθες εκανα τα εξω ,βεραντες ,πατζουρια και λοιπα, συμμαζεψα και τακτοποιησα τα πραγματα και σημερα εκανα γενικη στο δωματιο του γιου ,εβγαλα εξω το στρωμα ,επλυνα κουρτινες ,συνεχισα καμποσα πλυντηρια και μου εχει μεινει για απόψε το μπάνιο.Τα υπόλοιπα σιγα σιγα.

Μπιλακο μου χαρηκα τοοοσο πολύ με τα ευχαριστα νεα!!!!Η μαμα σου ειναι υπέροχη και εδειξε και αλλη μια φορα τη δυναμη της!

Ραβτακι ,με το καλό κια εσυ να εχεις μια καλή εγκυμοσυνη και ενα γερό μωρακι.

Γιωτακι μου ,το πρωί καταφερα να σας διαβασω και μολις ειδα πως με αναζητησες γελασα ,μιας και σημερα ειχα σχεδιασει να σας γραψω.Τα μεγαλα πνευματα συναντούνται!

Καλή αναρρωση στην ανηψια σου ,οσο για την αδερφή σου ,μην το σκεφτεσαι ετσι ,μαλλον ηταν και η ιδια πιεσμενη.Καλη αρχη σε ό,τι κανετε με την μικρη σου!

Αφροδιτακι ,καλό ξεκινημα για την μικρη σου και καλή σχολικη χρονια για την μεγαλη.Δευτερα δεν πάει και αυτη??

Αντε να επανερχομαστε σιγα σιγα ,καλή σχολικη χρονια να εχουμε!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!

Τι κανετε????

Εγω ειμαι ταβλα,με ποναει η μεση μου και τα ποδια μου.

Μπιλλακι ποσο χαιρομαι για τα νεα της μαμα σου!!!!!Η ψυχολογια παιζει πολυ σημαντικο ρολο!!!!!

Χρυσακι μου!!!!!Ποσο χαιρομαι που σε διαβαζω!!!!Καλο φθινοπωρο!!!Και καλη σχολικη χρονια στο παλικαρι σου!!!

Γιωτακι περαστικα στο ανηψακι σου!!!Οσο για την αδελφη σου εχεις δικιο να στεναχωριεσαι αλλα αστο μη το σκεφτεσαι.

Εγω τελικα τον μικρο τον εγραψα κολυμβητηριο.Θα πηγαινει μαζι με τον αντρα μου.Ηθελα κατι που να μην δεσμευει εμενα,ωστε οταν θα γεννησω να συνεχισει κανονικα και να μην αλλαξει το προγραμμα του κι επειδη θεατρικο παιχνιδι,μουσικοκινητικη κτλ. οταν ελεγα του αντρα μου οτι αν θα το πηγαινει θα πρεπει να συμετεχει με κοιταγε ετσι :shock:,σκεφτηκαμε την κολυμβηση,τον πηγαμε ειδe την πισινα,το χωρο κτλ και του αρεσε πολυ.Ελπιζω να συνεχισει ετσι θετικα.Θα ειναι με ειναι με αλλα παιδακια της ηλικιας του,και θα κανουν μεταξυ τους διαφορα παιχνιδακια μεσα στο νερο.

αχ με βλεπω να παιρνω γυναικα για το σιδερο δεν το αντεχω αλλο!

Αχ Μπιλλακι και εγω το ιδιο σκεφτομουν προχθες....να παρω μια γυναικα για το σιδερο,γιατι δεν την παλευω...αλλα τα λυπαμαι ρε γ@μωτο τα 50 ευρω να της τα δωσω...

Διαφημίσεις

εδω ειμαι κ εγω!! γυρισαμε την Κυριακη το βραδακι απο το νησακι:P περασαμε σουπερ τελεια κ ο καιρος εκει ηταν πολυ καλος δεν μας τα χαλασε ευτυχως!! αυτες τις μερες πεθανα στα πλυντηρια 9 εβαλα εχω σιδερωσει περιπου 4 κ τα αλλα...βουνο αχ με βλεπω να παιρνω γυναικα για το σιδερο δεν το αντεχω αλλο!

εχω ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ!! η μαμα μου το νικησε το θηριο ξανα!!! εντελως ανελπιστα κ ενω εκανε την μαγνητικη μονο για να δουμε ποσες θεραπειες συντηρησης (γιατι δεν αντεχει ο οργανισμος της αλλες πολυ δυνατες) θα χρειαστει ακομα. οι γιατροι οταν ειδαν την εξεταση ετριβαν τα ματια τους!!!!!!!!:shock:

φυγε της ειπαν δεν σε κραταμε κ συνεχισε να κανεις ακριβως οτι εκανες:-P:razz::-P:razz::-P:razz:

ρε κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη, δεν ξερω πως καταφερνει να ξεχναει την αρρωστια της οταν βγαινει απο το νοσοκομειο. ολον τον Αυγουστο κ ενω επρεπε να ειναι μεσα για θεραπεια εκεινη σουλατσαριζε στα νησια.

αυτη ηταν κ η καλυτερη θεραπεια. ας ελπισουμε να κρατησει ετσι!

ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! Πολύ χαίρομαι! Ειλικρινά, δάκρυσα μόλις διάβασα τα ΥΠΕΡΟΧΑ νέα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε? εχω ειμαι καπως σημερα, η ανηψια μου ηταν να κανει επεμβαση κρεατακια κ αμυγδαλες την δευτερα κ την εκανε σημερα που ακυρωθηκε ενα χειρουργειο. ευτυχως ολα πηγαν καλα, να ναι καλα το παιδακι, αλλα στεναχωρεθηκα με την αδελφη μου....δεν με πηρε ενα τηλ να μου πει οτι θα την κανει σημερα. κ ενταξη εγινε ξαφνηκα, μετα που γυρισαν δεν μπορουσε να με παρει να μου πει???? τοση αναισθησια???? :(:(:(:(τεσπα.....

στα δικα μας τωρα, σημερα το προγραμμα εχει γενικη μπανιου, ωστε την κυριακη το πρωι να κανω μονο ενα περασμα. αν προλαβω θα κανω κ μερικα τακτοποιηματα γιατι παλι γινεται χαμος απο πραγματα δεξια αριστερα, το γεφυρι της αρτας εχει γινει το σπιτι, απο την μια μαζευω κ απο την αλλη παλι χαμος!!!

ηλιαχτιδα μου καλο ξεκινημα στην οργανωση!!! ετσι μπραβο!!! ο μικρος καθεται στον παιδικο? οταν τον αφηνεις κλαιει??? εμενα ρουπι μακρια μου δεν κανει.... ειμαι σε αναζητηση δραστηριοτητας για την μικρη μου, κατι σε μπαλετο η μουσικοκινητικη η οτι αλλο υπαρχει για την ηλικια της. να γνωρισει παιδακια κ να ξεκολλησει λιγο απο πανω μου...

αυτα απο μενα! σας φιλω!

Γιώτα μου, αρχικά περαστικά στην ανηψιά σου!!!

Για το μικρό που ρωτάς, αν θυμάσαι τον είχα ξεκινήσει το Μάιο. Πήγε τις 2 πρώτες μέρες μια χαρά και από την 3η μέρα άρχισε να κλαίει την ώρα που τον άφηνα, αλλά περίμενα απ' έξω και σε λιγότερο από 5 λεπτά είχε σταματήσει. Αυτό έγινε 3-4 μέρες (την πρώτη μέρα, επίσης, έκλαιγε και την ώρα που πήγα να τον πάρω, αλλά μου είπε η δασκάλα του ότι εκείνη την ώρα είχε βάλει τα κλάματα και επειδή ήταν η ώρα που είχαμε πει ότι θα πάω να τον πάρω δε με πήρε τηλέφωνο), ώσπου ξαφνικά άρχισε να πηγαίνει τρέχοντας στο σταθμό, χωρίς να κλαίει καθόλου.

Τώρα που τον ξαναπήγα (μετά από ένα μήνα διακοπή) δεν έκλαψε καθόλου. Πήγε σαν να μην είχε σταματήσει καθόλου.

Βέβαια, κάθε παιδί είναι διαφορετικό.

Πιστεύω ότι όποτε και να πάει το παιδί σταθμό - προνήπιο - νήπιο, θα κλάψει. Γι' αυτό όσο νωρίτερα συνειδητοποιήσει ότι θα φεύγει από το σπίτι και τη μαμά, τόσο το καλύτερα. Νομίζω ότι γύρω στα 3 είναι η καλύτερη ηλικία να πάνε στο σταθμό (Όταν δεν είναι αναγκαίο να πάει από πολύ μικρότερο, λόγω εργασίας της μητέρας).

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλησπέρα στην παρέα! Άντε να μαζευόμαστε ντε!

Μπιλάκι τέλεια νέα! Να ναι καλά η γυναίκα! Κέρδισε ακόμα μια μάχη! Όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα!

Γιωτάκι εγώ σε αντίθεση με πολλούς (μαμάδες, μπαμπάδες και παππούδες) θεωρώ πως τα παιδιά πρέπει να πηγαίνουν νωρίς παιδικό σταθμό. Τους κάνει καλό σε πολλά επίπεδα και -μη γελιόμαστε- και στη μαμά που δεν εργάζεται εκτός σπιτιού κάνει καλό. Προσωπικά δεν είχα την ψυχική δύναμη να παίζω ασταμάτητα μαζί της, κάτι που τα παιδιά αποζητούν, όπως επίσης δεν υπήρχε αδελφάκι. Ο παιδικός, για μας ήταν μονόδρομος και δεν το μετανιώνω στιγμή. Δεν με νοιάζει που δεν την αφήνω σε κανέναν για εξόδους και εκδρομές αλλά δεν μπορώ να της προσφέρω ότι η συναναστροφή με τα άλλα παιδάκια. Επίσης μπορεί να περάσεις 1-2 δύσκολες χρονιές από άποψη ιώσεων αλλά αυτό κάποια στιγμή θα συμβεί. Είτε στα 3 είτε στα 6, θα συμβεί.

Ο κουνιάδος μου με "κάρφωνε" λέγοντας πως κάθομαι σπίτι και στέλνω το παιδί να μαζεύει ιώσεις. Έλα που το δικό του παιδί χωρίς να πηγαίνει παιδικό αρρωσταίνει πολύ συχνότερα απ το δικό μου... Τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Κωνσταντινομαμά κι εγώ ζορίζομαι πολύ αλλά το παλεύω. Χρήματα για γυναίκα δεν υπάρχουν (και -μεταξύ μας- έχω βγάλει τρελά κουσούρια... ΕΙΔΙΚΑ τα ρούχα, δε διανοούμαι να μου τα πιάσει άλλος!), οπότε ότι μπορώ εγώ και ο σύζυγος.

Τις τελευταίες μέρες έχω επιστρέψει στη φόρμουλα "μια ώρα την ημέρα" ώστε να συντηρείται το σπίτι μέχρι την εβδομαδιαία καθαριότητα στην οποία βοηθά ο μπαμπάς μας. Υπάρχουν βέβαια μέρες που απλά δεν μπορώ να ασχοληθώ ούτε μια ώρα ή μέρες που παρα-ασχολούμαι και έπειτα τη βγάζω στο ξαπλωτό!

Σήμερα μάζεψα το νεροχύτη και πήραμε το πρωινό μας με τη μικρή, την ετοίμασα για το σχολείο, άλλαξα τα σεντόνια της κρεβατοκάμαρας και τα έβαλα να πλυθούν, έστρωσα τα κρεβάτια μας (3 πλέον καθώς έδιωξα τον σύζυγο για να απλώνομαι αχαχαχαχαχχαχα) χαλάρωσα στον υπολογιστή με το καφεδάκι μου, άπλωσα το πλυντήριο και έβαλα τις πικέ κουβερτούλες μας να φρεσκαριστούν στο σύντομο πρόγραμμα γιατί απόψε κιόλας θα μας κρατήσουν συντροφιά, έβαλα πατατούλες στο φούρνο και κοτόπουλο πανέ για το μεσημέρι, φάγαμε και μάζεψα το τραπέζι.

Αμέσως πριν πιάσει μια δυνατή μπόρα, μάζεψα τα ρούχα απ τις απλώστρες και κάθισα να ηρεμήσω.

Μόλις προ ολίγου άδειασα το πλυντήριο πιάτων και έβαλα μέσα λίγα άπλυτα. Για σήμερα οι δουλειές έλαβαν τέλος!

Αύριο θα περάσω με το φτερό τα έπιπλα, με σκούπα swiffer τα πατώματα και ένα πανάκι στα μπάνια και είμαστε μια χαρά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπέρα στην παρέα! Άντε να μαζευόμαστε ντε!

Μπιλάκι τέλεια νέα! Να ναι καλά η γυναίκα! Κέρδισε ακόμα μια μάχη! Όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα!

Γιωτάκι εγώ σε αντίθεση με πολλούς (μαμάδες, μπαμπάδες και παππούδες) θεωρώ πως τα παιδιά πρέπει να πηγαίνουν νωρίς παιδικό σταθμό. Τους κάνει καλό σε πολλά επίπεδα και -μη γελιόμαστε- και στη μαμά που δεν εργάζεται εκτός σπιτιού κάνει καλό. Προσωπικά δεν είχα την ψυχική δύναμη να παίζω ασταμάτητα μαζί της, κάτι που τα παιδιά αποζητούν, όπως επίσης δεν υπήρχε αδελφάκι. Ο παιδικός, για μας ήταν μονόδρομος και δεν το μετανιώνω στιγμή. Δεν με νοιάζει που δεν την αφήνω σε κανέναν για εξόδους και εκδρομές αλλά δεν μπορώ να της προσφέρω ότι η συναναστροφή με τα άλλα παιδάκια. Επίσης μπορεί να περάσεις 1-2 δύσκολες χρονιές από άποψη ιώσεων αλλά αυτό κάποια στιγμή θα συμβεί. Είτε στα 3 είτε στα 6, θα συμβεί.

Ο κουνιάδος μου με "κάρφωνε" λέγοντας πως κάθομαι σπίτι και στέλνω το παιδί να μαζεύει ιώσεις. Έλα που το δικό του παιδί χωρίς να πηγαίνει παιδικό αρρωσταίνει πολύ συχνότερα απ το δικό μου... Τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Κωνσταντινομαμά κι εγώ ζορίζομαι πολύ αλλά το παλεύω. Χρήματα για γυναίκα δεν υπάρχουν (και -μεταξύ μας- έχω βγάλει τρελά κουσούρια... ΕΙΔΙΚΑ τα ρούχα, δε διανοούμαι να μου τα πιάσει άλλος!), οπότε ότι μπορώ εγώ και ο σύζυγος.

Τις τελευταίες μέρες έχω επιστρέψει στη φόρμουλα "μια ώρα την ημέρα" ώστε να συντηρείται το σπίτι μέχρι την εβδομαδιαία καθαριότητα στην οποία βοηθά ο μπαμπάς μας. Υπάρχουν βέβαια μέρες που απλά δεν μπορώ να ασχοληθώ ούτε μια ώρα ή μέρες που παρα-ασχολούμαι και έπειτα τη βγάζω στο ξαπλωτό!

Σήμερα μάζεψα το νεροχύτη και πήραμε το πρωινό μας με τη μικρή, την ετοίμασα για το σχολείο, άλλαξα τα σεντόνια της κρεβατοκάμαρας και τα έβαλα να πλυθούν, έστρωσα τα κρεβάτια μας (3 πλέον καθώς έδιωξα τον σύζυγο για να απλώνομαι αχαχαχαχαχχαχα) χαλάρωσα στον υπολογιστή με το καφεδάκι μου, άπλωσα το πλυντήριο και έβαλα τις πικέ κουβερτούλες μας να φρεσκαριστούν στο σύντομο πρόγραμμα γιατί απόψε κιόλας θα μας κρατήσουν συντροφιά, έβαλα πατατούλες στο φούρνο και κοτόπουλο πανέ για το μεσημέρι, φάγαμε και μάζεψα το τραπέζι.

Αμέσως πριν πιάσει μια δυνατή μπόρα, μάζεψα τα ρούχα απ τις απλώστρες και κάθισα να ηρεμήσω.

Μόλις προ ολίγου άδειασα το πλυντήριο πιάτων και έβαλα μέσα λίγα άπλυτα. Για σήμερα οι δουλειές έλαβαν τέλος!

Αύριο θα περάσω με το φτερό τα έπιπλα, με σκούπα swiffer τα πατώματα και ένα πανάκι στα μπάνια και είμαστε μια χαρά!

ravT δεν συμφωνω μαζι σου.Η κοινωνικοποιηση των παιδιων ξεκιναει στα τρια τους χρονια.Γι'αυτο και οι παιδοψυχολογοι συμφωνα με τις ερευνες που εχουν γινει προτεινουν τριων χρονων να ξεκινανε.Μεχρι τα τρια εχουν απολυτη αναγκη να βρισκονται μαζι με την μητερα τους και υστερα με τον πατερα τους.Στα τρια ξεκινανε το ομαδικο παιχνιδι αλλα εχουν αναγκη να νιωθουν πως η μητερα τους βρισκεται καπου εκει κοντα.Για πχ εμενα ο μικρος μου στην παιδικη χαρα θελει να παιζει με τα παιδακια και εγω να καθομαι καπου πιο περα,αλ΄λα που και που ριχνει κλεφτες ματιες να τσεκαρει αν ειμαι εκει.Τον τελευταιο καιρο εψαχνα να γραψω σε καποια δραστηριοτητα τον μικρο μου,εψαξα τα παντα,τα ξεψαχνιασα,ηθελα κατι να πηγαινει μονος του.Δεν υπαρχει τιποτα,σε ολα ζητανε να συμετεχει και ο γονιος(σκεψου τωρα με την κοιλια τουρλα να κανω θεατρικο παιχνιδι.....)και ολο αυτο ειναι βασισμενο σε αυτη την λογικη.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ενα παιδακι θα εχει θεμα αν παει νωριτερα παιδικο απο τα τρια ή αργοτερα.

Εννοειται πως τις ιωσεις θα τις περασει σε οποια ηλικια ξεκινησει.

Και οπως ειπες και εσυ τιποτα δεν ειναι δεδομενο,αλλες μαμαδες εχουν αναγκη να τα στειλουν κι ας μην δουλευουν,αλλα ετσι γεμιζουν ενεργεια για οταν γυρνανε τα παιδια τους,ενω αλλες μαμαδες δεν εχουν αυτη την αναγκη.

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια!!!!:-P:razz::-P

Χρύσα θα πάνε Γ' δημοτικού και νήπιαγωγείο αντίστοιχα.

Η μεγάλη θα έλεγα πως τα έχει βάψει λίγο μαύρα.......

Σήμερα μέχρι τις 10.00 έπαιζε με φίλες της στο σπίτι, ήρθε η μαμά τους πριν από λίγο και έφυγαν και ακόμη βρίσκονται σε υπερένταση...ελπίζω μέχρι τις 11.00 να έχουν κοιμηθεί, δεν έχουν μπει ακόμη σε ρυθμό σχολείου...τις αφήσαμε μέχρι τελευταία στιγμή να ξεσαλώσουν.

Ετοιμάσαμε ρουχαλάκια, στέκες, παπούτσια και εχθές ήρθε και η κομμώτρια σπίτι για οικογενειακό κούρεμα...:tongue::tongue::tongue:

Έχω άδεια μέχρι την επόμενη Πέμπτη και ελπίζω να την αξιοποιήσω όσο καλύτερα γίνεται.

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!τι κανετε?μπηκα να σας διαβασω και επεσα πανω σε ευχαριστα νεα..

Μπιλλααααακι οτι και να πω ειναι λιγο για την μαμα σου..ειναι τοσο δυνατη γυναικα που της αξιζει....χιλια μπραβο...να ηρεμησει και η ιδια αλλα και εσεις...για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι η καλη ψυχολογια βοηθα αρκετα...

Χρυσα καλως επεστρεψες στην καθημερινοτητα,καλη σχολικη χρονια στον μικρο σου..

Αφροδιτακι καλη χρονια και σε σας..

Γιωτακι περαστικα στην ανηψια σου..οσο για την αδερφη σου μην στεναχωριεσαι φανταζομαι λογω της αγωνιας της το ξεχασε..με το καλο οι ετοιμασιες για το παρτυ της μικρης..

Ραβτακι καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι και με ενα γωρο μωρακι...ειδατε φυλο?

Και η μεγαλη μου ξεκιναει αυριο νηπιαγωγειο..ειμαι πολυ συγκινημενη,μεγαλωνει το κοριτσακι μου..η μικρη μου ξεκινησε τον σταθμο εδω και 10μερες μετα απο τις διακοπες περιχαρης και βγαλαμε και την πανα τον Αυγουστο μετα απο δικη της επιθυμια αφου θεωρουσα οτι ειναι μικρη ακομα..αυριο θα παω το πρωι στον αγιασμο και μετα παρεα με την κορη μου θα παω στην δουλεια..

Ειρηνη τι κανεις?που εισαι?

Καλο βραδυ κοριτσαρες,καλη χρονια στα παιδακια μας..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Σας διαβάζω τακτικά δεν έχω χαθεί!!! :)

Μπιλάκι τέλεια τα νέα!!! Δώσε πολλά φιλιά στην μαμά απο όλες μας!!!

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια μας!!! Εμένα σήμερα δεν έλεγε να τις πάρει ο ύπνος απο αγωνία για άυριο!

Ετοιμάσαμε τσάντες, πήγαμε γιατρούς και είμαστε έτοιμοι για το σχολείο.....

κοριτσια μου σας ευχαριστω !!!!!

πεταμε λεμε!!!!!!!!!

ενα βαρος μα τι βαρος εφυγε απο την ψυχη μου.....

καλη αρχη αυριο στα βλασταρακια σας

εμεις ουτε κ ξερω αν κ ποτε θα ξεκινησουμε παιδικο ,παλι στην αναμονη.

φιλακια φιλακια φιλακια!

καληνυχτα

Καλημέρα παρεάκι! Πολύ χαίρομαι που μαζευόμαστε σιγά - σιγά!

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, υγεία και χαρά στα σπίτια σας!

Ήδη έχω ξεκινήσει τις δουλίτσες μου για σήμερα! Μάζεψα σκουπίδια, ετοίμασα πρωινό, ξεσκόνισα τον κάτω όροφο και τώρα πίνω μια γουλιά καφέ και συνεχίζω!

ravT δεν συμφωνω μαζι σου.Η κοινωνικοποιηση των παιδιων ξεκιναει στα τρια τους χρονια.Γι'αυτο και οι παιδοψυχολογοι συμφωνα με τις ερευνες που εχουν γινει προτεινουν τριων χρονων να ξεκινανε.Μεχρι τα τρια εχουν απολυτη αναγκη να βρισκονται μαζι με την μητερα τους και υστερα με τον πατερα τους.Στα τρια ξεκινανε το ομαδικο παιχνιδι αλλα εχουν αναγκη να νιωθουν πως η μητερα τους βρισκεται καπου εκει κοντα.Για πχ εμενα ο μικρος μου στην παιδικη χαρα θελει να παιζει με τα παιδακια και εγω να καθομαι καπου πιο περα,αλ΄λα που και που ριχνει κλεφτες ματιες να τσεκαρει αν ειμαι εκει.Τον τελευταιο καιρο εψαχνα να γραψω σε καποια δραστηριοτητα τον μικρο μου,εψαξα τα παντα,τα ξεψαχνιασα,ηθελα κατι να πηγαινει μονος του.Δεν υπαρχει τιποτα,σε ολα ζητανε να συμετεχει και ο γονιος(σκεψου τωρα με την κοιλια τουρλα να κανω θεατρικο παιχνιδι.....)και ολο αυτο ειναι βασισμενο σε αυτη την λογικη.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ενα παιδακι θα εχει θεμα αν παει νωριτερα παιδικο απο τα τρια ή αργοτερα.

Εννοειται πως τις ιωσεις θα τις περασει σε οποια ηλικια ξεκινησει.

Και οπως ειπες και εσυ τιποτα δεν ειναι δεδομενο,αλλες μαμαδες εχουν αναγκη να τα στειλουν κι ας μην δουλευουν,αλλα ετσι γεμιζουν ενεργεια για οταν γυρνανε τα παιδια τους,ενω αλλες μαμαδες δεν εχουν αυτη την αναγκη.

Δεν διαφωνώ με καμία άποψη που αντιτίθεται στη δικιά μου. Όπως τόνισα κάθε παιδί αλλά και κάθε οικογένεια έχουν τις δικές τους ανάγκες. Το δικό μου παιδί έδειχνε πόσο ήθελε να λείπει απ το σπίτι (αλλά κι απ τη μαμά) κάποιες ώρες. Α και φυσικα μιλάω για την ηλικία των 2,5 ετών, όχι νωρίτερα οπότε τι 2,5 τι 3ων; Φέτος πηγαίνει νηπιαγωγείο βέβαια αλλά συνολικά θα είναι η 4η χρονιά που πηγαίνει. Όταν επιστρέψαμε από διακοπές ξέρετε τι μου είπε; "Ο μπαμπάς πήρε αμέσως τη δουλειά του πίσω. Εγώ πότε θα πάω στο σχολείο μου;" Και σκεφτείτε πως έκανε διακοπές μόνο ένα μήνα.

Θαυμάζω τις δυνάμεις μαμάδων σαν εσένα που ασχολείστε δημιουργικά με τα παιδιά σας όσες ώρες είναι ξύπνιο. Απ τη στιγμή που εγώ δεν έχω τέτοιες δυνατότητες, θεώρησα σωστό για το παιδί να ξεκινήσει παιδικό από νωρίς. Α και φυσικά αυτός ήταν ο ένας λόγος. Ο άλλος ήταν η ανάγκη εύρεσης εργασίας.

Πολλά είπα, σας αφήνω! Καλημέρα σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα παρεάκι! Πολύ χαίρομαι που μαζευόμαστε σιγά - σιγά!

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, υγεία και χαρά στα σπίτια σας!

Ήδη έχω ξεκινήσει τις δουλίτσες μου για σήμερα! Μάζεψα σκουπίδια, ετοίμασα πρωινό, ξεσκόνισα τον κάτω όροφο και τώρα πίνω μια γουλιά καφέ και συνεχίζω!

Δεν διαφωνώ με καμία άποψη που αντιτίθεται στη δικιά μου. Όπως τόνισα κάθε παιδί αλλά και κάθε οικογένεια έχουν τις δικές τους ανάγκες. Το δικό μου παιδί έδειχνε πόσο ήθελε να λείπει απ το σπίτι (αλλά κι απ τη μαμά) κάποιες ώρες. Α και φυσικα μιλάω για την ηλικία των 2,5 ετών, όχι νωρίτερα οπότε τι 2,5 τι 3ων; Φέτος πηγαίνει νηπιαγωγείο βέβαια αλλά συνολικά θα είναι η 4η χρονιά που πηγαίνει. Όταν επιστρέψαμε από διακοπές ξέρετε τι μου είπε; "Ο μπαμπάς πήρε αμέσως τη δουλειά του πίσω. Εγώ πότε θα πάω στο σχολείο μου;" Και σκεφτείτε πως έκανε διακοπές μόνο ένα μήνα.

Θαυμάζω τις δυνάμεις μαμάδων σαν εσένα που ασχολείστε δημιουργικά με τα παιδιά σας όσες ώρες είναι ξύπνιο. Απ τη στιγμή που εγώ δεν έχω τέτοιες δυνατότητες, θεώρησα σωστό για το παιδί να ξεκινήσει παιδικό από νωρίς. Α και φυσικά αυτός ήταν ο ένας λόγος. Ο άλλος ήταν η ανάγκη εύρεσης εργασίας.

Πολλά είπα, σας αφήνω! Καλημέρα σε όλες!

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε?

Εγω ξυπνησα με πονοκεφαλο συν τα χθεσινα,μεση ,ποδια...ειμαι σουπερ...Απο δουλιτσες δεν εχω κανει τιποτα,μονο εβρασα πατατες και θα τηγανισω ψαρια.

Ειμαι και λιγο στεναχωρημενη γιατι πριν απο αρκετο καιρο εφυγε μια βιδουλα απο την οθονη του λαπτοπ και απο χθες ανοιξε παρα πολυ κοντευει να διαλυθει η οθονη,ελπιζω να φτιαχνετε,γιατι δεν ειμαστε τωρα για τετοιες ζημιες.....

ravt λεγοντας πως πιστευεις οτι τα παιδια πρεπει να πηγαινουν απο νωρις παιδικο σκεφτηκα πως εννοουσες σε πολυ μικροτερη ηλικια.Εννοειτε πως πως το 2.5 δεν ειναι ασχημο αλλωστε και ολα αυτα ειναι σχετικα.Δεν εννοουν τρια νταν αλλα λιγο πανω-λιγο κατω αναλογα με τις αναγκες του καθε παιδιου.Αρα μαλλον δεν διαφωνουμε;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...