Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

τελικα ξαπατώθηκα!!!!!!!!! Είναι να μην πάρω φόρα!!!!!

1. επλυνα χειμερινα μπουφαν και στεγνώνουν στον ήλιο

2.πλενεται το παπλωμα των επισκεπτων.

3 εστρωσα κρεβατια

4.σκουπισα κρεβατοκαμαρες (2 απο τις 3) κουζινα μπανια

5. επλυνα μπανια

6. μαγειρεψα φασολακια

7.επλυνα τα χτεσινοβραδυνα και καθαρισα πάγκους κουζινας

τωρα διαλειμμα και μετα σφουγγαρισμα μου μενει βεβαια ενα σιδερο βουνό αλλα έχει ο θεός!!!!!!!!!!!!!!!

Εύγε κόρη! :tongue::tongue:

Για το σίδερο, το χουμε όλες...! Σιγά-σιγά! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαίρεται, χαίρεται! Ακόμα δεν χωνέψαμε τον οβελία και αρχίσατε πάλι τις δουλειές βρε κορίτσια;! :D

Λοιπόν στα γρήγορα, κατ' αρχήν σιδερένιος ο μικρός σου Ειρήνη μου! Επίσης, είναι ιδέα μου ή σε έχει ψιλο-αγχώσει το θέμα του μπλογκ;; Αν ναι, κακώς! :tongue: Το ζητούμενο στο μπλογκ είναι να γράφεις εσύ, κι όχι και τόσο εμείς..Και μέχρι στιγμής, οι αναρτήσεις σου είναι τακτικές, όμορφες και περιεκτικές.. Δεν χρειάζεται να το έχεις έννοια, δες το σαν το προσωπικό σου ημερολόγιο, ένα κομμάτι του ίντερνετ καταδικό σου :) Και για τα σχόλια που λες, θα έρθουν κι αυτά, και κυρίως θα έρθουν από άτομα εκτός του πάρεντς :)

Θα επανέλθω για το φλέγον ζήτημα του σούπερ-μάρκετ!

g8Sbp2.png

Επίσης, να συζητήσουμε το εξής που με απασχολεί:

Πιστεύετε πως υπάρχει λόγος να διατηρήσουμε το blog?

Βλέπω πως ενώ υπάρχουν τόσες πολλές επισκέψεις, δεν γράφουμε εκεί. Μήπως σπαταλώ τον χρόνο που θα μπορούσα να τον διαθέσω εδώ και αλλού? :confused::confused::confused:

Ειρήνη, όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια το blog μας βοηθάει να βρίσκουμε τις συμβουλές εύκολα και να είναι κάπου συμμαζεμμένες.

Εμένα, προσωπικά, με βολεύει αρκετά. Τώρα, αν για σένα είναι κουραστικό, συνέχισε να γράφεις μόνο εδώ.

Πάντως, πιστεύω ότι πολλές από εμάς τις βολεύει το blog.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Στη λίστα με τα θέματα προς συζήτηση βάλτε και πώς οργανώνουμε τα σούπερ μάρκετ κι αυτά. Μονίμως ξεμένω κι είναι και δίπλα. Αλλά δεν μπορώ να οργανώσω το χρόνο μου με τίποτα.

Αυτό το πρόβλημα το έχουμε βασικά όλοι, πάντα από κάτι θα ξεμείνουμε, δεν είσαι η μόνη! Από εκεί και πέρα, όπως είπαν και τα κορίτσια, η λίστα και το μπλοκάκι είναι must :) Εκτός αυτού όμως, νομίζω βασικό ρόλο παίζει το πώς έχουμε οργανώσει τα ντουλάπια μας στο σπίτι, για να ξέρουμε πάντα τι έχουμε και τι μας λείπει.

Π.χ. προσωπικά βρήκα ότι με βοηθάει πολύ να έχω όλα μα όλα τα τρόφιμα σε ένα ντουλάπι/μπακάλη και όχι διάσπαρτα σε 2-3 ντουλάπια της κουζίνας.

Επίσης, για να γλυτώνω μερικά πήγαινε-έλα στο σούπερ μάρκετ (γιατί είμαι και επιρρεπής στις άσκοπες αγορές), πάντα έχω σε αυτό το ντουλάπι μερικά φακελάκια "έκτακτης ανάγκης", δηλαδή: πουρέ σε σκόνη (ντροπή μου), μπεσαμέλ έτοιμη (φτου μου), γάλα εβαπορέ του μικρού και καμιά κονσέρβα. Και πάντα έχω στην κατάψυξη μυρωδικά (μαϊντανό, άνηθο κτλ). Έτσι, μπορώ να ετοιμάσω ένα αξιοπρεπές γεύμα από το τίποτα! ;)

g8Sbp2.png

16) Άπλωσα

1) Πήγα σούπερ μάρκετ

2) Galerie de beaute

3) Έβαλα τον κυμά να γίνεται γιατί σήμερα το υψηλό μικρό έχει ζητήσει κανελλόνια! :tongue:

4) Άπλωσα ένα πλυντήριο με κοκκινόρουχα που είχα με το νυχτερινό

5) Έβαλα μία κόκκινη κουβερτούλα για πλύσιμο γιατί σήμερα θα μαζέψω το πάπλωμα ου Ανδρεούλη μου.

6) Ανέβασα 2 διαφορετικά χρώματα στο profile του face με τα νύχια.

7) Έγινε ο κυμάς

8 ) Άπλωσα την κουβερτούλα του φιόγκου και μοσχομυρίζει τώρα απλωμένη.

9) Έπλυνα τα πιατικά

10) Έβαλα ένα σύντομο πλυντήριο με καλτσάκια και νεσεσεράκια

11) Έφτιαξα την σάλτσα για τα κανελλόνια.

12) Μάζεψα τα κοκκινόρουχα που στέγνωσαν

13) Επιτέλους μπήκαν τα κανελλόνια στον φούρνο! Τώρα είμαι και πάλι γεμάτη πιατικά! :?:tongue:

14) Έπλυνα τα πιατικά και τον νεροχύτη

15) Τακτοποίησα το συρτάρι με τα ελαφριά κασκώλ και φουλάρια

16) Άπλωσα

17) Έβαλα ένα ακόμη σύντομο πλυντήριο με μερικά πουλοβεράκια.:P

18) Άπλωσα και τα πουλοβεράκια

19) Έγινε το φαγάκι και φάγαμε

20) Τώρα ψευτο-διαβάζουμε με το φιογκάκι.

Θέλω να βάψω και το μαλλάκι μου... θα δούμε....

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Χαίρεται, χαίρεται! Ακόμα δεν χωνέψαμε τον οβελία και αρχίσατε πάλι τις δουλειές βρε κορίτσια;! :D

Είχα μέρες να κάνω δουλίτσες Μαριλενάκι μου! ;)

Λοιπόν στα γρήγορα, κατ' αρχήν σιδερένιος ο μικρός σου Ειρήνη μου! Επίσης, είναι ιδέα μου ή σε έχει ψιλο-αγχώσει το θέμα του μπλογκ;; Αν ναι, κακώς! :tongue: Το ζητούμενο στο μπλογκ είναι να γράφεις εσύ, κι όχι και τόσο εμείς..Και μέχρι στιγμής, οι αναρτήσεις σου είναι τακτικές, όμορφες και περιεκτικές.. Δεν χρειάζεται να το έχεις έννοια, δες το σαν το προσωπικό σου ημερολόγιο, ένα κομμάτι του ίντερνετ καταδικό σου :) Και για τα σχόλια που λες, θα έρθουν κι αυτά, και κυρίως θα έρθουν από άτομα εκτός του πάρεντς :)

Όχι παιδί μου, καθόλου! Δεν "επιτρέπω" σε εξω-οικογενειακά θέματα να με αγχώνουν. Το χω σαν... "κανονα" ας πούμε, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Απλώς μου κάνει εντύπωση γιατι βλέπω τόσο επισκεψιμότητα και 0 σχόλια και αναρωτιέμαι μήπως τελικά δεν σας βολευει αυτό το blog γι αυτό και το σκέφτομαι... :rolleyes::rolleyes:

Μάκια!

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη, όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια το blog μας βοηθάει να βρίσκουμε τις συμβουλές εύκολα και να είναι κάπου συμμαζεμμένες.

Εμένα, προσωπικά, με βολεύει αρκετά. Τώρα, αν για σένα είναι κουραστικό, συνέχισε να γράφεις μόνο εδώ.

Πάντως, πιστεύω ότι πολλές από εμάς τις βολεύει το blog.

Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο κοριτσι μου. Είναι όντως "μαζεμένα" όλα εκεί... :rolleyes:

Ευχαριστώ για την απάντηση.. ;);)

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα κοριτσάρες!!!!

Σήμερα κοιμάμαι όρθια:?:?:?

Βγήκαμε με κάτι φίλους εχθές και αργήσαμε. Το πρωί 7 η ώρα ξύπνημα και δουλειά.

....κουτουλάω όπου βρω. Δεν περνάει η ώρα με τίποτα. Πρέπει να καταφέρω να κοιμηθώ έστω μια ωρίτσα το απόγευμα γιατί δεν θα την βγάλω καθαρή.

Παρόλα αυτά θα κανω την λίστα με τις δουλίτσες που θα ήταν καλό να γίνουν σήμερα το απόγευμα αλλά ... δεν θα σκάσουμε κιόλας. Οπως λέει και η Ειρήνη ;)

1. Το δωμάτιο των κοριτσιών

2. Να μαζέψω τα πουλόβερ και τα κασκόλ

3. Να πλύνω το χθεσινά πιατάκια

4. Να σιδερώσω

5. Να καθαρίσω την πίσω βεράντα.

Αρκετά...και μόνο που τα έγραψα ...κουράστηκα :cool::cool::cool:

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Γειά σας και απο εμένα...ελπίζω να είστε καλά όλες....εγώ απο δουλειές μηδέν...το είχα καθαρίσει το σπίτι την πρώτη μέρα που ήρθα και απο τότε μόνο κρεβάτια, πλυντήρια, πιάτα και ψευτοσυμμάζεμα κάνω....άλλωστε την επόμενη φορά που θα έρθουμε θα είναι να σηκώσουμε τα χαλιά οπότε θα γίνει τότε πάλι ένα τέλειο καθάρισμα.

Σχετικά με το μπλόγκ ειρήνη εννοείται πως δεν θα το χαλάσεις γιατί είναι όλα συμμαζεμένα...τώρα σχετικά με τα σχόλια δεν είναι αναγκαίο να έχεις πάντα γιατί τα σχολιάζουμε και απο εδώ...αλλά αν δεν σου αρέσει κιόλας να είσαι μέσα στην αγωνία, την βγάζουμε την ρύθμιση με τα σχόλια και μένουν μόνο οι αναρτήσεις σου και έτσι δεν θα καίγεσαι αν σχολίασε κανείς ή όχι.... εγώ έτσι το έχω στο happy swap....πές το στον γιατρό και έγινε!!

πάω να ξαπλάρω με έχουν εξοντώσει οι κόρες!!! άσε που και να μην ήμουν κουρασμένη, με τόσο αέρα που έχει εξαντλούμαι χαχαχαχαχα

Λοιπόν,φάγαμε και μετά είχα τη φαεινη ιδέα να καθαρίσω το αυτοκίνητό μου,έλιωσα...Μάζεψα τραπέζι,έβαλα το γιόκα μου για ύπνο και περιμένω τον αντρα μου.Το απόγευμα το σίδερο συνεχίζεται...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

τελικα ξαπατώθηκα!!!!!!!!! Είναι να μην πάρω φόρα!!!!!

1. επλυνα χειμερινα μπουφαν και στεγνώνουν στον ήλιο

2.πλενεται το παπλωμα των επισκεπτων.

3 εστρωσα κρεβατια

4.σκουπισα κρεβατοκαμαρες (2 απο τις 3) κουζινα μπανια

5. επλυνα μπανια

6. μαγειρεψα φασολακια

7.επλυνα τα χτεσινοβραδυνα και καθαρισα πάγκους κουζινας

τωρα διαλειμμα και μετα σφουγγαρισμα μου μενει βεβαια ενα σιδερο βουνό αλλα έχει ο θεός!!!!!!!!!!!!!!!

Φτου,φτου!Ολα τα πρόλαβες,καλή ξεκούραση!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αυτό το πρόβλημα το έχουμε βασικά όλοι, πάντα από κάτι θα ξεμείνουμε, δεν είσαι η μόνη! Από εκεί και πέρα, όπως είπαν και τα κορίτσια, η λίστα και το μπλοκάκι είναι must :) Εκτός αυτού όμως, νομίζω βασικό ρόλο παίζει το πώς έχουμε οργανώσει τα ντουλάπια μας στο σπίτι, για να ξέρουμε πάντα τι έχουμε και τι μας λείπει.

Π.χ. προσωπικά βρήκα ότι με βοηθάει πολύ να έχω όλα μα όλα τα τρόφιμα σε ένα ντουλάπι/μπακάλη και όχι διάσπαρτα σε 2-3 ντουλάπια της κουζίνας.

Επίσης, για να γλυτώνω μερικά πήγαινε-έλα στο σούπερ μάρκετ (γιατί είμαι και επιρρεπής στις άσκοπες αγορές), πάντα έχω σε αυτό το ντουλάπι μερικά φακελάκια "έκτακτης ανάγκης", δηλαδή: πουρέ σε σκόνη (ντροπή μου), μπεσαμέλ έτοιμη (φτου μου), γάλα εβαπορέ του μικρού και καμιά κονσέρβα. Και πάντα έχω στην κατάψυξη μυρωδικά (μαϊντανό, άνηθο κτλ). Έτσι, μπορώ να ετοιμάσω ένα αξιοπρεπές γεύμα από το τίποτα! ;)

Πολυ σωστό αυτό το κανω και εγώ... έχω ενα μεγάλο 2φυλλο ντουλάπι και είναι ολα εκεί! Προσωπικά με βολεύει αφάνταστα!

Είχα μέρες να κάνω δουλίτσες Μαριλενάκι μου! ;)

Όχι παιδί μου, καθόλου! Δεν "επιτρέπω" σε εξω-οικογενειακά θέματα να με αγχώνουν. Το χω σαν... "κανονα" ας πούμε, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Απλώς μου κάνει εντύπωση γιατι βλέπω τόσο επισκεψιμότητα και 0 σχόλια και αναρωτιέμαι μήπως τελικά δεν σας βολευει αυτό το blog γι αυτό και το σκέφτομαι... :rolleyes::rolleyes:

Μάκια!

Ειρήνη μου ανταπόκριση έχεις... δες τις επισκέψεις :) και εγω έχω διαβάσει όλες τις αναρτήσεις σου, μου αρέσει που τα βλέπω όλα μαζεμένα... να είσαι σίγουρη οτι ο κόπος σου δεν παει χαμένος :)

Εγώ απο δουλειες σήμερα καθαρισα μπαλκόνια, 2 πλυντηρια και μαγείρεμα και 2,5 ώρες παιδική χαρά!!! (- παιδική χαρά μετραει για δουλειά ??? :))) και σε καμια ώρα παλι εκεί με βλέπω... :)

καλημέρα κοριτσάρες!!!!

Σήμερα κοιμάμαι όρθια:?:?:?

Βγήκαμε με κάτι φίλους εχθές και αργήσαμε. Το πρωί 7 η ώρα ξύπνημα και δουλειά.

....κουτουλάω όπου βρω. Δεν περνάει η ώρα με τίποτα. Πρέπει να καταφέρω να κοιμηθώ έστω μια ωρίτσα το απόγευμα γιατί δεν θα την βγάλω καθαρή.

Παρόλα αυτά θα κανω την λίστα με τις δουλίτσες που θα ήταν καλό να γίνουν σήμερα το απόγευμα αλλά ... δεν θα σκάσουμε κιόλας. Οπως λέει και η Ειρήνη ;)

1. Το δωμάτιο των κοριτσιών

2. Να μαζέψω τα πουλόβερ και τα κασκόλ

3. Να πλύνω το χθεσινά πιατάκια

4. Να σιδερώσω

5. Να καθαρίσω την πίσω βεράντα.

Αρκετά...και μόνο που τα έγραψα ...κουράστηκα :cool::cool::cool:

υπάρχει και η περίπτωση να κάνεις την κινέζα και να μην κάνεις τπτ, αφού ξενύχτησες έχεις καλή δικαιολογία :) και αύριο μέρα είναι και επειδή θα έχεις περισσότερη ενέργεια θα τελειώσεις πιο γρήγορα! καλή ξεκούραση !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...