Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αληθεια?πολυ χαιρομαι που σου αρεσαν!!!

χαχα!!!Ειδες τι πλακα εχουν τωρα που μεγαλωνουν?Εμενα προχθες μου επεσαν τα αυτια...μου εχουν τελειωσει οι ελιες και καθως μιλαγα με το πατερα μου του το ειπα και μου λεει πηγαινε το σπιτι να παρεις και του λεω: ελα βρε μπαμπα σιγα μη παω να τις παρω αλλωστε ειναι η αδελφη μου εκει,και λεω στο μικρο:βρε Κωνσταντινε τι λεει ο παππους?να παμε να παρουμε τις ελιες απο την θεια?Και μετα η θεια τι θα φαει?

Και μου απανταει: "Τα κουκουτσια"........

χαχαχαχαχαχα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

απιστευτος!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μινι γενικη κουζινας ελαβε τελος!

τραβηξα ολα τα πραγματα απο τους παγκους κ τους καθαρισα παρα πολυ καλα

καθαρισα: συσκευες, στραγγηχτιρι, μια βαση με κουταλες, πλακακια, απορροφητηρα, φουρνο (οχι τοσο καλα οσο θα ηθελα!) εκανα ανακαταταξη στα πραγματα του παγκου, νεροχυτη, μπαταρια, αδειασα πλυντηριο πιατων, εβαλα κ καποια χτεσινοβραδυνα.

ψιλομαζεψα γυρω γυρω, αλλα εχω αρκετα ακομα για τακτοποιηση....

το θεμα ειναι οτι δεν χτυπαει τιποτα στο ματι μου κ ετσι ειμαι ηρεμη.

σε λιγο ερχεται ο αντρουλης να φαμε κ το απογευμα θα παμε στην συνηφαδα μου να παιξουν τα παιδια. θα μαζευτουν 5 παιδια ηλικιας απο 2.5 εως 8!

εχτες πηγα voi noi κ ψωνισα για της ανηψιες μου αθλητικα για το παρτυ της κυριακης! πολυ καλες τιμες κ πολυ ωραια παπουτσια!

τελος οι δουλειες για σημερα. αυριο εχει την εβδομαδιαια καθαριοτητα+ τις κουρτινες. το επομενο προτζεκτ ειναι γενικη του μπανιου!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σας φιλω

καλησπερα κοριτσια κ επισημως καλο φθινοπωρο!!!! μα τι βροχη ειναι αυτη! κ πως μ'αρεσει..... πινω καφεδακι σε πεντακαθαρο σπιτι ενω οι υπολοιποι κοιμουνται!!!

καλε τι ερημιες ειναι αυτες! που χαθηκατε ολες????

λοιπον σημερα εκανα:

1. κατεβασα κουρτινες σαλονι-τραπεζαρια-κουζινα, τις επλυνα
  2. τις απλωσα κ τις ξανακρεμασα
  3. εκανα ταβανια και γωνιες τοιχων σε ολο το σπιτι
  4. καθαρισα ολα τα φωτιστικα του σπιτιου
  5. σκουπισα ολο το σπιτι
  6. σφουγγαρισα πολυ καλα κουζινα κ κατω απο τα ντουλαπια της κουζινας (τα καπακια εχουν χαλασει κ την δευτερα θα μπουν τα καινουργια), σαλονι, χωλ κ μπανιο
  7. περασα μια το μπανιο
  8. αλλαξα σεντονια στα κρεβατια μας
  9. εβαλα στο ψυγειο αυτα που εφερε ο αντρας μου απο την λαικη
  10. εκανα μπανιο κ ελουσα την μικρη
  11. εκανα κ εγω μπανιο κ λουστηκα, τωρα θελω να φτιαξω τα μαλλια μου
  12. ετοιμασα στην μικρη να φαει κ να παει για υπνο
  13. εστρωσα κ για εμας τραπεζι κ φαγαμε
  14. μαζεψα κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο

κ ξεραθηκαμε οικογενιακως!!!

τωρα πινω καφεδακι κ χαλαρωνω μεχρι να ξυπνησουν κ οι υπολοιποι!

καλησπερα κοριτσια κ επισημως καλο φθινοπωρο!!!! μα τι βροχη ειναι αυτη! κ πως μ'αρεσει..... πινω καφεδακι σε πεντακαθαρο σπιτι ενω οι υπολοιποι κοιμουνται!!!

καλε τι ερημιες ειναι αυτες! που χαθηκατε ολες????

λοιπον σημερα εκανα:

1. κατεβασα κουρτινες σαλονι-τραπεζαρια-κουζινα, τις επλυνα
  2. τις απλωσα κ τις ξανακρεμασα
  3. εκανα ταβανια και γωνιες τοιχων σε ολο το σπιτι
  4. καθαρισα ολα τα φωτιστικα του σπιτιου
  5. σκουπισα ολο το σπιτι
  6. σφουγγαρισα πολυ καλα κουζινα κ κατω απο τα ντουλαπια της κουζινας (τα καπακια εχουν χαλασει κ την δευτερα θα μπουν τα καινουργια), σαλονι, χωλ κ μπανιο
  7. περασα μια το μπανιο
  8. αλλαξα σεντονια στα κρεβατια μας
  9. εβαλα στο ψυγειο αυτα που εφερε ο αντρας μου απο την λαικη
  10. εκανα μπανιο κ ελουσα την μικρη
  11. εκανα κ εγω μπανιο κ λουστηκα, τωρα θελω να φτιαξω τα μαλλια μου
  12. ετοιμασα στην μικρη να φαει κ να παει για υπνο
  13. εστρωσα κ για εμας τραπεζι κ φαγαμε
  14. μαζεψα κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο

κ ξεραθηκαμε οικογενιακως!!!

τωρα πινω καφεδακι κ χαλαρωνω μεχρι να ξυπνησουν κ οι υπολοιποι!

Μπραβο βρε Γιωτα μου!Μονο που τα διαβασα ενιωσα φρεσκαδα...

Υ.Σ. ελπιζω να φτιαξει ο καιρος γιατι δεν εχω πλυνει χαλια......

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε Γιωτα μου!Μονο που τα διαβασα ενιωσα φρεσκαδα...

Υ.Σ. ελπιζω να φτιαξει ο καιρος γιατι δεν εχω πλυνει χαλια......

ναι βουλα μου, πραγματικα μυριζει φρεσκαδα το σπιτι! κ ο αντρας μου δεν εχει πλυνει τα χαλια ακομα, δεν νομιζω πως ειναι καιρος για χαλια, εμεις στρωνουμε παντα μεσα νοεμβρη.

σημερα πηγαμε το πρωι στα γενεθλια της ανηψιας μου, ειδα παλιες φιλες κ γνωστες κ περασαμε πολυ ωραια!

το μεσημερι τηγανισα γαυρο με πατατες κ ειχα ετοιμασει τα χορτα απο εχτες κ φαγαμε. μαζεψα τραπεζι κ νεροχυτη κ ξεραθηκαμε οικογενειακως!

ειρηνη μου γενεθλια? πολυχρονη ευτυχισμενη με υγεια αγαπη κ ευτυχια!

cake.JPG

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε! καλη σχολικη χρονια στα παιδακια που πανε σχολειο!

τι κανετε?

εμεις εχτες το απογευμα χαλαρα, σιδερωσα λιγο, μου εχει μεινει ενα πλυντηριο που δεν θα το κανω, θα το αφησω να περιμενει τα αλλα! κ μαγειρεψα φακες για εμας κ φασολια για την μικρη.

απο σημερα ξεκιναω τις προετοιμασιες για το παρτυ της μικρης την κυριακη!

φιλακια πολλα!!!

Αχ τα παιδάκια μας!!!!! Καλή σχολική χρονιά σε όλα!!!!

Σήμερα το πρωί πήγα με την μικρή στο νηπιαγωγείο που θα πάει για να δει την νέα δασκάλα της, τις τουαλέτες, την κουζίνα και γενικά τον χώρο. Βέβαια τον γνωρίζει σαν χώρο από την μεγάλη αδερφή της αλλά τώρα είναι αλλιώς.....την άφησαν να παίξει και να ψαχουλέψει....

Δεν πρόλαβα να τους πάρω τις κουρτίνες της τάξης της για πλύσιμο, τα είχαν όλα πλυμένα και τακτοποιημένα. Επειδή τα πλένουν οι δασκάλες στο σπίτι, μια χρονιά είχα προλάβει και είχα βοηθήσει στο πλύσιμο μαζί με άλλες 2 μαμάδες.....

Πάλι καλά, γιατί σε άλλα σχολεία είναι μέσα στην βρώμα όλα......σήμερα λαμποκοπούσε το νηπιαγωγείο.

Έχω μια εβδομάδα άδεια από την Πέμπτη, να είμαι μαζί με τα παιδάκια μου φέτος σε αυτό το ξεκίνημα.

Θα κάνω και κάποιες δουλειές σε τράπεζες κτλ και θα προσπαθήσω να καθαρίσω με μίνι γενική και όλο το υπόλοιπο σπίτι.

κ ο αντρας μου δεν εχει πλυνει τα χαλια ακομα, δεν νομιζω πως ειναι καιρος για χαλια, εμεις στρωνουμε παντα μεσα νοεμβρη.

Καλησπερα!

Καλε δεν εννοω να στρωθουν απο τωρα,εννοειτε πως ειναι νωρις,απλα καθε χρονο τα πλενω τον Ιουλιο-Αυγουστο και υστερα τα αποθηκευω ωστε να τα εχω ετοιμα.Φετος λογω εγκυμοσυνης δεν μπορουσα και μου εμειναν και με αγχωνει για τον θα στεγνωσουν,να μην εχει υγρασια και τετοια.

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σε όσες έχουμε απομείνει! Βαραίνουμε και ζοριζόμαστε οι εγκυούλες...

Χθες, με τη βοήθεια του συζύγου, έγινε ξεσκόνισμα, σκούπισμα, μπάνια, τίναγμα πατάκια και σιδέρωμα. Την Κυριακή είχε προηγηθεί χοντρή και πολύωρη εκκαθάριση στα παιχνίδια της μικρής. Μας είχαν πνίξει στο σαλόνι και το ωραίο είναι ότι δεν τα παίζει κιόλας! Αποφασίσαμε τώρα που μεγάλωσε ο χώρος παιχνιδιού να είναι μόνο το δωμάτιό της και μέχρι να γίνει το γραφείο της στο σαλόνι θα παραμείνουν μόνο τα είδη ζωγραφικής ώστε να μπορεί να βρίσκεται και στον ίδιο χώρο με εμας όταν το επιθυμεί. Της κακοφάνηκε (τα δωμάτια είναι σε άλλο όροφο) αλλά θα το δεχτεί!

Σήμερα, μόλις έφυγε για το σχολείο (Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα ζουζούνια μας!), σφουγγάρισα, μάζεψα την κουζίνα, άλλαξα τα σεντόνια και έβαλα 2 πλυντήρια με τα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα ρούχα της, μιας και εδώ πολύ σύντομα θα τα χρειαστούμε!

Επίσης ασχολήθηκα λίγο με το πως μπορεί να αλλάξει η διαρρύθμιση στο σπίτι μας ενόψει του νέου μέλους της οικογενείας! Γλυκές ανακατατάξεις!

Να ρωτήσω έμπειρες μανούλες... Θυμάμαι καλά πως πρέπει να αποφεύγονται τα μάλλινα χαλιά κατά τους πρώτους μήνες ζωής του παιδιού; Εχω φλοκάτη στην κρεββατοκάμαρα και μάλλον δεν πρέπει να τη στρώσω φέτος που θα κοιμάται και το μωρό εκεί. Τι λέτε;

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλησπερα! τι κανετε? βρεχει κ μου αρεσει! θα φτιαξω ζεστο καφεδακι!

εφτιαξα πλανο δουλειων που πρεπει να γινουν μεχρι τα γενεθλια της μικρης για να μην πελαγωσω κ να τα απολαυσω!

μεσα σε ολα πηρα κ 12 κιλα ντοματακια να τα τριψω για να τα βαλω καταψυξη.

ραβτακι ναι ετσι θυμαμαι κ εγω, το μαλλι ειναι αλλεργικο κ το αποφευγουν για τυχον αλλεργιες του μωρου. ποτε με το καλο περιμενεις? καλες ανακαταταξεις!!!

καλα οι υπολοιπες που εισαστε? χρυσα ακομα δεν γυρισες απο το χωριο???

εμφανιστητε καλε!!!!

φιλακια πολλα!

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε;

Αρχίζω να οργανώνομαι!!!!!

Σήμερα πήγα το μικρό στο σταθμό και μόλις γύρισα, ήπια ένα καφεδάκι στα γρήγορα και ξεκίνησα δουλίτσες με αργούς ρυθμούς, γιατί ακόμη δεν είμαι σε διάθεση να κάνω πολλά...

Καθάρισα πολύ καλά την κουζίνα (όχι το φούρνο)... νεροχύτη, πάγκους, εστίες

Έστρωσα το κρεβάτι του μικρού

Έβαλα ένα πλυντήριο, το άπλωσα και έβαλα άλλο ένα

Μαγείρεψα σπανακόρυζο

Έβγαλα την ανακύκλωση

Τακτοποίησα ότι δε βρισκόταν στη θέση του στο σαλόνι και την τραπεζαρία

Καθάρισα το μικρό μπάνιο και άλλαξα πετσέτες

Τώρα πάω να κάνω ένα μπανάκι και θα πάω να πάρω το παιδάκι μου

Σας φιλώ, ελπίζω να επιστρέψω σύντομα με μεγαλύτερες λίστες!!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε? εχω ειμαι καπως σημερα, η ανηψια μου ηταν να κανει επεμβαση κρεατακια κ αμυγδαλες την δευτερα κ την εκανε σημερα που ακυρωθηκε ενα χειρουργειο. ευτυχως ολα πηγαν καλα, να ναι καλα το παιδακι, αλλα στεναχωρεθηκα με την αδελφη μου....δεν με πηρε ενα τηλ να μου πει οτι θα την κανει σημερα. κ ενταξη εγινε ξαφνηκα, μετα που γυρισαν δεν μπορουσε να με παρει να μου πει???? τοση αναισθησια???? :(:(:(:(τεσπα.....

στα δικα μας τωρα, σημερα το προγραμμα εχει γενικη μπανιου, ωστε την κυριακη το πρωι να κανω μονο ενα περασμα. αν προλαβω θα κανω κ μερικα τακτοποιηματα γιατι παλι γινεται χαμος απο πραγματα δεξια αριστερα, το γεφυρι της αρτας εχει γινει το σπιτι, απο την μια μαζευω κ απο την αλλη παλι χαμος!!!

ηλιαχτιδα μου καλο ξεκινημα στην οργανωση!!! ετσι μπραβο!!! ο μικρος καθεται στον παιδικο? οταν τον αφηνεις κλαιει??? εμενα ρουπι μακρια μου δεν κανει.... ειμαι σε αναζητηση δραστηριοτητας για την μικρη μου, κατι σε μπαλετο η μουσικοκινητικη η οτι αλλο υπαρχει για την ηλικια της. να γνωρισει παιδακια κ να ξεκολλησει λιγο απο πανω μου...

αυτα απο μενα! σας φιλω!

Για την Yotou:

Δεν θυμάμαι πόσο είναι η μικρή σου , αλλά εγώ θα δοκιμάσω αυτό www.mikresistories.gr. Μια γνωστή μου πήγαινε το αγοράκι της και μου το σύστησε, οπότε λέω να πάμε το επόμενο σ/κ που έχουν το πρόγραμμα γνωριμίας.

2lz0gjm6q6mf2tqs.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...