Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσαρες!!!

τι κανετε? εγω πλεον εχω μπει σε μια πολυ καλη σειρα στο σπιτι, τα ασιδερωτα εχουν μειωθει κ μαλλον το απογευμα η αυριο θα κατεβασω κουρτινες.

κικη μου μπραβο για τις δουλειες κ τα ξεκαθαρισματα!!!

βουλα μου δεν πειραζει για το σπιτι, σιγα σιγα κουβαλας κ μια ψυχουλα!

σας φιλω ολες

(η μανα ακομα διακοπαρει???? αντε σε λιγο θα αρχισουμε το χριστουγεννιατικο!!!!)

Αχχχχ αυτό περιμένω πως και πως!!!! Έχω ήδη ξεκινήσει τις ζεστές σοκολάτες με αφορμή την δροσιά των τελευταίων ημερών......:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχχχχ αυτό περιμένω πως και πως!!!! Έχω ήδη ξεκινήσει τις ζεστές σοκολάτες με αφορμή την δροσιά των τελευταίων ημερών......:-P:-P:-P:-P:-P:-P

χαχα! εγω παλι προτιμω δροσια χωρις το κρυο των χριστουγεννων.... και ηλιο! πολυ ηλιο!

λοιπον εχουμε κ λεμε:

1. 8-11.30 δουλεια
  2. ετοιμασα την μικρη
  3. εστρωσα κρεβατια
  4. εφτιαξα ψωμι
  5. εβαλα το ψαρι της να βρασει
  6. μαζεψα απλωμενα
  7. πηγαμε φαρμακειο και κουνιες
  8. γυρισαμε κ κατσαμε μεχρι τις 2.30 στο γραφειο
  9. ανεβηκαμε, την επλυνα βαλαμε πιζαμες κ της τηγανισα πατατες
  10. της εβαλα εφαγε κ την εβαλα για υπνο
  11. εφτιαξα σαλτσα για τα μακαρονια
  12. καθαρισα το μπαλκονι
  13. ηρθε ο αντρας μου, φαγαμε μαζεψα εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο
  14. ξαπλωσαμε λιγο
  15. σηκωθηκαμε, ετοιμασα την μικρη κ της εδωσα τα φρουτα της
  16. καθαρισα κ μαγειρεψα μπαμιες
  17. καθαρισα τα ντουλαπια της κουζινας εξωτερικα
  18. επλυνα ενα ταψι
  19. ψευτοσκουπισα το σπιτι
  20. περασα μια το μπανιο

κ τωρα καααααααααααθομαι!!!!

ελεγα να σιδερωσω κ λιγο, θα δουμε!

Καλημέρα!!!

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα με τα παιδιά εκτός Αθήνας.....Το επόμενο Σ/Κ θα επιστρέψουν σπίτι τους.....

Έτσι εκμεταλλευτήκαμε αυτές τις μέρες για νυχτερινές βόλτες με φίλους στα ξαφνικά, που καταλήγουν από καφέ σε κοκτέηλ και latin party :tongue::tongue:

Σήμερα θα αργήσω να γυρίσω από την δουλειά και αύριο το απόγευμα ΠΡΕΠΕΙ να καθαρίσω (ξεσκόνισμα,σκούπισμα,σφουγγάρισμα και μπάνιο) το σπίτι πριν την επιστροφή των παιδιών..... άρα όσο ξενυχτήσαμε ξενυχτήσαμε...

Αυτό που έκανα αυτές τις 2 εβδομάδες ήταν να ξεχωρίσω κάποια ρούχα/παπούτσια και να δω τι ακριβώς χρειάζονται τα κορίτσια για την νέα σχολική χρονιά άρα οργάνωσα τα ψώνια μου για να μην αγοράζω άχρηστα πράγματα. Επίσης οργανώσαμε προμήθειες σε γραφική και σχολική ύλη που ήδη έχουμε για να αγοράσουμε μόνο ο,τι χρειαζόμαστε.

Το panic room είναι γεμάτο από τσάντες με ρούχα/παπούτσια που δεν έχω προλάβει ακόμη να δώσω αλλά τουλάχιστον είναι καθαρό.

Έφτιαξα μέσα στις ντουλάπες τους ένα σύστημα με πλαστικά συρτάρια (όπως η kiki v) και τώρα μένει να τις βάλω να διαλέξουν μόνες τους ποια παιχνίδια θα χαρίσουμε και ποια θα πετάξουμε....

Έχω ξεκινήσει μίνι γενική (ταβάνια,φωτιστικά,παράθυρα μέσα έξω,κουρτίνες,καλύμματα και μεσόπορτες), σιγά σιγά θα κάνω και από ένα δωμάτιο....βέβαια τελείωσα μόνο το σαλόνι μέσα σε αυτές τις 2 εβδομάδες που έχω γυρίσει Αθήνα αλλά το πάω αργά και σχολαστικά....με mini breaks για ποτάκια έξω :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: και Σ/Κ με τα κορίτσια μου!!!

kiki v κατάφερες να γράψεις το όνομα στα καρτελάκια με ελληνικούς χαρακτήρες ή μόνο με λατινικούς;

Επίσης κατάφερες να μικρύνεις το μέγεθος των γραμμάτων;

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καλό μας μήνα, και ναι λοιπόν, θα τολμήσω να πω και καλό μας φθινόπωρο!!!

Είχα αρκετές δυσκολίες τους τελευταίους μήνες, τωρα πήρα λίγο τα πάνω μου, ψυχολογικά κυρίως, τα βλέπω πιο ψύχραιμα, λέω..., τα πράγματα. Βάζω μπρος μεγαλεπήβολα projects όπως ανεύρεση σπιτιού και παιδικό δωμάτιο!

Κατά τα άλλα εχθές είχα γενική στο σπίτι,αλλά κάτι που χρειάζετιάι πλέον βάψιμο και δείχνει λίγο απεριποίητο με τους χάλια τοίχους, κάτι τα πράγματα που περιφέρονται χωρίς θέση, δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ το σπιτάκι. Μου φαίνεται βρώμικο....

Άντε σας φιλώ, ελπίζω να μην με ξεχάσατε τόσο καιρό, σκοπεύωπλέον να είμαι πιο συχνή εδώ! Κι ελπίζωνα με βοηθήσετε και να με καθοδηγήσετε για το σπίτικαι το παιδικό!

Καλησπερούδια!

Επέστρεψα από πρώτη μέρα στη δουλειά και, εντάξει, δεν πετάω κι απ' τη χαρά μου αλλά, για να πω την αλήθεια, καλύτερα απ' ό,τι περίμενα.

Εχθές, εκτός από τις καθημερινές δουλειές, άδειασα τη ντουλάπα του μπαλκονιού, την έπλυνα μέσα έξω πολύ καλά (με σφουγγάρι και υγρό πιάτων, λες κι ήταν κατσαρόλα :tongue:), ξεσκαρτάρησα και αφού στέγνωσε τακτοποίησα τα πράγματα.

Βούλα, όσο μπορείς μη "χαλιέσαι" με το σπίτι τώρα. Σιγά σιγά. Δουλειές θα κάνεις μια ζωή ;).

Αφροδίτη, με ελληνικούς το έγραψα, απλά γυρνώντας το πληκτρολόγιο στα ελληνικά. Δεν μου δημιούργησε πρόβλημα :confused:. Όσο για το μέγεθος, δεν προσπάθησα να το αλλάξω γιατί ήθελα να γράψω μόνο το μικρό, οπότε μου ήταν καλό.

Έτσι μου βγήκε:je5dZi.jpg και πίσω HHnzt6.jpg (Η μπλε είναι για τον ανηψιό)

Φιλιά σε όλες!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

γεια σας κοριτσια! τι κανετε??? καλλιοπακι ξανακαλως ηρθες!!! τελικα βλεπω ολες εχουμε μεγαλες βλεψεις για την χρονια!

κικη τι ωραιες ετικετουλες! θα φτιαξω του χρονου που θα παει η κορουλα μου προνηπιο!

λοιπον εγω σημερα χαλαρα, σηκωθηκα το πρωι, κατεβηκα γραφειο κ κατα τις 11,30 ανεβηκα να αναλαβω την μικρη, ετοιμαστηκαμε, πηγαμε κουνιες, γυρισαμε.

εβαλα ενα πλυντηριο, ετοιμασα γεμιστα για αυριο (θα τα ψησω το βραδακι) κ εκανα κατι ψιλομαζεματα. μετα ξεκινησαμε φαγητα τραπεζι, μαζεματα κτλ. ξαπλωσα λιγακι αλλα δεν κοιμηθηκα. τωρα μολις ξυπνησε κ η μικρη.

το απογευμα θα παμε να παρω δωρα για τις ανηψιες μου, η μια εχει γενεθλια την κυριακη κ η μικρη γιορταζε τον 15αυγουστο (συνονοματες)

ισως σιδερωσω μολις γυρισουμε.

υγ. αφδροδιτακι latin party???????????!!!!!!!!:D:D:D:D

, άδειασα τη ντουλάπα του μπαλκονιού, την έπλυνα μέσα έξω πολύ καλά (με σφουγγάρι και υγρό πιάτων, λες κι ήταν κατσαρόλα :tongue:), ξεσκαρτάρησα και αφού στέγνωσε τακτοποίησα τα πράγματα.

αχχχχχχχχχχχχχχχ..... εχω δυο, μια μικρη κ μια μεγαλη που θελουν πολυ δουλεια......

Διαφημίσεις

υγ. αφδροδιτακι latin party???????????!!!!!!!!:D:D:D:D

αχ ναι!!!! Βγήκαμε για καφέ και ξαφνικά μετά τις 10.00 άρχισε latin κοκτέηλ πάρτι στο cafe-bar.....:):):):) Μου αρέσουν αυτά τα ξαφνικά εκτός προγράμματος!!!!

Καλησπερούδια!

Επέστρεψα από πρώτη μέρα στη δουλειά και, εντάξει, δεν πετάω κι απ' τη χαρά μου αλλά, για να πω την αλήθεια, καλύτερα απ' ό,τι περίμενα.

Εχθές, εκτός από τις καθημερινές δουλειές, άδειασα τη ντουλάπα του μπαλκονιού, την έπλυνα μέσα έξω πολύ καλά (με σφουγγάρι και υγρό πιάτων, λες κι ήταν κατσαρόλα :tongue:), ξεσκαρτάρησα και αφού στέγνωσε τακτοποίησα τα πράγματα.

Βούλα, όσο μπορείς μη "χαλιέσαι" με το σπίτι τώρα. Σιγά σιγά. Δουλειές θα κάνεις μια ζωή ;).

Αφροδίτη, με ελληνικούς το έγραψα, απλά γυρνώντας το πληκτρολόγιο στα ελληνικά. Δεν μου δημιούργησε πρόβλημα :confused:. Όσο για το μέγεθος, δεν προσπάθησα να το αλλάξω γιατί ήθελα να γράψω μόνο το μικρό, οπότε μου ήταν καλό.

Έτσι μου βγήκε:je5dZi.jpg και πίσω HHnzt6.jpg (Η μπλε είναι για τον ανηψιό)

Φιλιά σε όλες!

Καλό ξεκίνημα και καλό κουράγιο......σε καταλαβαίνω απόλυτα...

Στον υπολογιστή που δούλευα εχθές όσο και να προσπαθούσα έγραφε ή λατινικά ή κάτι παράξενα σύμβολα....Έσωσα το pdf στο φλασάκι μου και σήμερα μπορώ να το γυρίσω στα ελληνικά αλλά δεν έχω έγχρωμο εκτυπωτή :mad::-x:-x:-x . Προς το παρόν έχω μείνει με ταμπέλες σε λατινικούς χαρακτήρες.

424144_334859179949477_27844020_n.jpg

Παρουσα!!!!!!:tongue::tongue:

Τι κανετε κοριτσια???Που ειστε ολες οι υπολοιπες????Αντε να μαζευομαστε σιγα-σιγα...

Χρυσααααααα????

Βασιααααααααα????

4UUUUUUUUUUU???

Μαναααααααααα??????

Λοιπον εγω εχω καταφερει να φερω σε ενα ανθρωπινο επιπεδο το σπιτι,εχει μαζευτει πολυ σιδερο ομως και δεν την παλευω να το κανω...Σημερα εκανα ενα περασμα σε ολο το σπιτι και απλα συμαζεψα οτι δεν ηταν στην θεση τους(με αυτο το τροπο το κραταω σε μια σειρα),μαγειρεψα φακες και ολο το υπολοιπο πρωινο ασχοληθηκα με τον μικρο μου,του εβαλα νερο στην μπανιεριτσα του και επαιξε με τα παπακια,ψαρακια κτλ.,διαβασαμε παραμυθι,και φταξαμε πεταλουδες,σας βαζω να δειτε για να παρετε ιδεες:

http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html

Γιωτακι σου στελνω μηνυμα,που θελω κατι να σε ρωτησω.

Παρουσα!!!!!!:tongue::tongue:

Τι κανετε κοριτσια???Που ειστε ολες οι υπολοιπες????Αντε να μαζευομαστε σιγα-σιγα...

Χρυσααααααα????

Βασιααααααααα????

4UUUUUUUUUUU???

Μαναααααααααα??????

Λοιπον εγω εχω καταφερει να φερω σε ενα ανθρωπινο επιπεδο το σπιτι,εχει μαζευτει πολυ σιδερο ομως και δεν την παλευω να το κανω...Σημερα εκανα ενα περασμα σε ολο το σπιτι και απλα συμαζεψα οτι δεν ηταν στην θεση τους(με αυτο το τροπο το κραταω σε μια σειρα),μαγειρεψα φακες και ολο το υπολοιπο πρωινο ασχοληθηκα με τον μικρο μου,του εβαλα νερο στην μπανιεριτσα του και επαιξε με τα παπακια,ψαρακια κτλ.,διαβασαμε παραμυθι,και φταξαμε πεταλουδες,σας βαζω να δειτε για να παρετε ιδεες:

http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html

Γιωτακι σου στελνω μηνυμα,που θελω κατι να σε ρωτησω.

σου απαντησα βουλα μου!

τι ωραιες οι πεταλουδες, εχω κρατησει πολλες απο τις δημιουργιες σου για να τις κανουμε τον χειμωνα οταν δεν μπορουμε να βγουμε εξω!

(θυμηθηκα μια φορα που ειχε πει ο γιος σου μαμα βαλε μου το κοκκινο σκαμπω, του μπανιου κ ελεγα ποτε θα τα πει κ εμενα αυτα η μικρη! ε προχτες μου ειπε μαμα θελω το γκρι σκαπω για να πλυνω τα δοντια μου!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:)

μπραβο για το σπιτι, κ εγω τωρα ξεκιναω νεροχυτη, φουρνο κ συμμαζεματα!!! για το σιδερο να μην το συζητησω, ειχα 2 κ γιναν 4 τα πλυντηρια!!!

σου απαντησα βουλα μου!

τι ωραιες οι πεταλουδες, εχω κρατησει πολλες απο τις δημιουργιες σου για να τις κανουμε τον χειμωνα οταν δεν μπορουμε να βγουμε εξω!

(θυμηθηκα μια φορα που ειχε πει ο γιος σου μαμα βαλε μου το κοκκινο σκαμπω, του μπανιου κ ελεγα ποτε θα τα πει κ εμενα αυτα η μικρη! ε προχτες μου ειπε μαμα θελω το γκρι σκαπω για να πλυνω τα δοντια μου!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:)

μπραβο για το σπιτι, κ εγω τωρα ξεκιναω νεροχυτη, φουρνο κ συμμαζεματα!!! για το σιδερο να μην το συζητησω, ειχα 2 κ γιναν 4 τα πλυντηρια!!!

Αληθεια?πολυ χαιρομαι που σου αρεσαν!!!

χαχα!!!Ειδες τι πλακα εχουν τωρα που μεγαλωνουν?Εμενα προχθες μου επεσαν τα αυτια...μου εχουν τελειωσει οι ελιες και καθως μιλαγα με το πατερα μου του το ειπα και μου λεει πηγαινε το σπιτι να παρεις και του λεω: ελα βρε μπαμπα σιγα μη παω να τις παρω αλλωστε ειναι η αδελφη μου εκει,και λεω στο μικρο:βρε Κωνσταντινε τι λεει ο παππους?να παμε να παρουμε τις ελιες απο την θεια?Και μετα η θεια τι θα φαει?

Και μου απανταει: "Τα κουκουτσια"........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...